Halihó!
Megjöttem!
Na nem derült ki hogy mi volt a bibi, de igencsak forró nyomon jártatok hogy a netünk szarozott. Hát a modem lehet a ludas, nem értem mi a fenének jó, hogy ott van lent elzárva, de csak elõlünk van elzárva, az nem fér hozzá aki nem akar. És aki egy kicsit is szemétkedni akar, hát van rá lehetõsége bõven. Szóval állandóan akadozik a kapcsolat, ma is meg már egy hete, hétvégén egyáltalán nem volt kapcsolatunk, ma végre közölték hogy kicserélik a modemet. Azóta mondjuk egész jól mentek a dolgok, de sajnos most az elõbb megint volt egy órás kapcsolatmentes idõszakunk, úgyhogy szerintem még mindig nem klappol valami.
ld. Hát hallod nem akarlak elkeseríteni, de lesznek itt még cifrább kérdések, és fõleg tettek is a kistesó megszületése után. Én azon lepõdtem meg, mikor mostanában kezdi a Julcsi hangoztatni, hogy én csak az õ mamija vagyok. És mikor kérdezem, hogy és a Bánké meg az Annáé akkor ki, erre csak megvonja a vállát, és megismétli.
Hát hiába, eddig õ volt a kicsi, most meg már azért nem egészen így mûködik a dolog.
Sasha. Hát kívánóssággal azért vigyázz, fõleg az édességekkel, mert a vércukorszint bekavarhat ha elkezd megugrani. De azért néha nem rossz egy kicsit bûnözni.
Panaszkodni fogok egy kicsit.Tegnap voltunk egy nagyon dícsért szemésznél és annyira ki vagyok akadva!
(Ugyanis meglehetõsen bicskanyitogató stílusban közölte hogy a lányomnak +4, illetve +3,5-es lencséjû szemüveg kell.) Nekem sohasem volt szerencsére szemüvegem, úgyhogy ettõl kiakadtam, és mikor kérdezni merészeltem olyanokat vágott a fejemhez hogy én egy klinikai pszichológiai eset vagyok, meg hogy csak egyedül jöttem a gyerekkel, más nem kísért el minket akinek elmagyarázhatná a dolgot? Mintha legalábbis értelmi fogyatékos, vagy korlátozottan cselekvõképes lennék. Aztán lealacsonyodott az én szintemre és elmagyarázta amire kíváncsi voltam, hogy a lányom állítólag szemüveg nélkül nem lát, és azért kancsalít mert olyankor próbál látni. Ehhez annyi, hogy a múltkor, mivel éppen a kancsalítás miatt vittem el, közölte hogy nem kancsal, erre most mondja, hogy hát igen, tényleg kancsalít de amitt mert akkor próbál látni. És hogy bûn lenne ebbõl a gyerekbõl tompalátót csinálni, meg ilyesmiket vágott a fejemhez. Meg mikor kiderült hogy már csak májusban rendel itt, utána csak a magánrendelõben, és megkérdeztem hogy az hol van és mi a száma, akkor mondta az asszisztensnõnek aki készséggel sietett a segítségemre, hogy miért adja meg a számot, már amúgyis tele vannak?! És mikor azt merészeltem kérdezni, hogy akkor most célszerû lenne a nagyobb lányomat is megnézetnem, erre azt mondta, hogy erre inkább nem is mond semmit! Na erre mit lépsz? Milyen stílus ez? Azért mert itt nem a pénzes magánrendelõben voltunk? Na és még tetõzte kicsit, nehogymár ennyivel megússzam, mondja hogy lehet hogy sohasem fogja kinõni a szemüveget, és hogy a különféle csökkentképességûek között ez a legkevésbbé csökkent képesség, meg hogy egy nagyobb betegség, vagy erõsebb láz hatására teljesen bekancsalodhat. Komolyan mondom még most is leginkább sírni volna kedvem dühömben. Ezek után pénzért tudod mikor megyek hozzá? SOHA! Ma viszont elmentünk a Heim Pálba, ahol ajánlottak egy normális orvost, most még amíg ki vannak tágítva a pupillái. Ott is ugyanezt mondta a dokinõ, csak egészen más stílusban, partnerként kezelt, elmagyarázta a dolgot. És az Annát is elvittem, de szerencsére neki rendben vannak a szemei.
És a szemüveget megcsináltattuk ma, hogy minél elõbb hordhassa, "csak" 20.000.- Ft. volt mindenféle kedvezményekkel, egyébként 29.000.- lett volna. Egy gyerek-szemüveg! Azért ilyen árakon az ész megáll!(Egyébként tettem fel szemüveges képeket is a fényképes topicomba.)
Tikk. Meglestem ám a vagány képet!
Nagyon édi!
Na bocs, hogy ilyen hosszú lettem, de ezt el akartam mondani, mert hiába nagyon jó szakember valaki ha egyszer a stílusa ilyen!
Pussssz, remélem mostmár fogok tudni majd jönni, mert hátha jól fog mûködni az új ketyere!
ld. Nem irigykedek! Azértse!!!
Norcsi.