Sziasztok!!
Itt vagyok ám én is csak tegnap este késön jöttünk haza az Auchenbol,ugyhogy azért nem irtam,ma meg egésznap csavarogtam!Szoval nagyon jó ruhákat kaptam még én is az Auchanba ,vettem nagyon jo pulcsít nadrággal mindösszesen 500 ft.-ért.kombidresszek már nem igen voltak de vettem vékony pulcsít 300-ért,megaztán a babalátogato ajándékokat is ílyen olcson letudtam!3 babához megyünk ebbe a honapba látogatni!!Na erröl ennyít!
Andi!!
Mintha csak az én szüléseimet irtad volna le!!Ugyanugy 8 perces fájásoknál leállt minden ,semmi tágulás,magzatvíz folyt el oothon de mondjuk nekem időbe (NAPRA),és Kíra szivhangja is nagyon rossz lett,ezért volt ő is sürgősségi császár!Mironnál már amikor ugyanugy abba maradtak a 8 perces fájások,már nem is várt az orvos hanem egyből mondta,hogy megyünk a műtöbe!Ugyhogy Mironnál nagyon "könnyű"volt minden!!Kíránál viszont még szülés után szét nyílt a hasam is ami csak 3 honap után forrt össze (nagyon csúnyán) addíg hetente jártam a Margitba a sebészetre!Azért is akartam annyíra császárt Míronnál,hogy megcsínálják a hasamat!!Hát síkerült!!Pont volt benn ráadásul egy plasztikaí sebész ugyhogy most már minden ok!!
Gabi!!
Voltunk méreckedni pont 10 kg vagyunk és 74 cm.!!
Lehagytuk sulyba a Bálintot!!Köszi nem tartok igényt a védőnőre!!Mondta ís hogy volt nálunk az utobbi időbe kétszer,csak nem tudott bejönni!!
Annyíra sajnálkoztam neki!!
Odex!!
Örömmel jelentem,készen van az adóbevallásom!Jelentem nem jöttem ki rosszul belöle!!Még víssza is kapok 10000-ret!!És sokat okosodtam,ez a jogász forum nagyon jó!!
Sancsí!!!
Ez a sok haj!!!!
NAgyon aranyos!Nem félsz,hogy beakad a kis ujjacskája ebbe a nagy fülbevaloba???Vagy csak a kép adja rosszul víssza??Igen a vorosvar.hu-n van az a forum,de sokat nem vesztesz vele mert tele van sztem idiotákkal,akik csak a helybeli kocsmákrol tudnak beszélgetni!!
Most már megyek mert fáj az ujjam a sok pőtyőgéstől!!
Azért azt még leírom,hogy a lányoknak annyíra jó ruhák voltak az Auchenba!!Érdemes kinézni,mert mindennap raknak ki ujjakat!!
Szép estét mindenkinek!!
ANDI