Sziasztok
Bekukkolok,ahogy igértem
A héten elég kevésszer voltunk a játszón,mert a Tamás un.testvérének lessz a ballagása és mivel én vagyok itthon egész nap így én intézek 1-2 dolgot PL:süti,kajarendelés,virág.És elég sokat kellet rohangálnom minden után.Persze a Martinnal meg még bonyolultabb volt a dolog.
Kébzeljétek voltam fodrásznál(a duna áruház mellet valamilyen Móninál)Már a múltkor is 2-szer daerolt mire sikerült valami olyat elérni-e ami hasonlít rá
Aztán meg úgy elégette a hajam,hogy olyan lett mint a kukoricicsuhé a régi babákon.Most mondtam neki,hogy hozza helyre a hajam mert írtózat ahogy kinéz.Azt mondta persze megcsinálja mert ő rontotta el és még fizetni sem kell érte.Eddig oké is lett volna.Tegnap elmentem hozzá,mondtam neki,hogy ne túl rövidre erre olyan fejet csinált nekem,hogy azt hittem elájulok
KB. 20 centit vágott le belőle,de semmi formája az egésznek.Most úgy nézekl ki mint a régi filmekbe a kislányok akit valami nevelő nyírt meg.SZÕRNYÛ!!ja és rádásúl 2900ft volt az a ingyen nyírás.
Az eső védőt a Martin sem szereti,egyszerűen fél tölle vagy nemtudom.Ahogy felrakom már abba a pillanatba zokog is és már tépi is le.Ezét nem is erőltetem neki inkább egy ernyőt tartok a kocsi fölé.Már volt olyan hogy fújt a szél és alig bírtam tartani,meg persze én jól eláztam.
Hát sajnos nem sokszór hórdtuk mi sem a szamdit,mert olyan rossz idők vannak mostanába.
de jövő hétre melegedést mondott,majd akkor.
Nekem is van egy pát sztorim a nénikkel kapcsolatban.A Martinra is megkérdezték már talpig kekiben,hogy kislány vagy kisfiú?
de tejesen mindeggy,hogy öltöztetem 20-ból 15 ember kislánynal nézi.
De már nem is veszem fel.
Hétfőn de. ha nem esik az esső akkor elmegyünk a játszóra.IGÉREM!!!
Most megyek mert visít a kicsikém már állmos.
Minden jót nektek.Majd még jövök
PUSZKA