Sziasztok!
Úgy örülök, hogy írtok és nem laposodik el a topic!
Bogika engem sem hagy igazán számítógépezni, egyfolytában a kikapcsoló és a CD/DVD gombokon csüng....
Már izgulok az AFP eredmény miatt,de arra sajnos két hétig várni kell, mert az ide-oda küldözgetés miatt csak október elején érkezik meg a dokihoz. Tényleg jobb már ez az időszak, a rosszullétek is kezdenek elmúlni. Csak arra kell vigyáznom, hogy Bogit ne sokat emelgessem.
Sajnos emiatt egy kicsit most be vagyunk zárva, mert sétálni általában úgy tudunk lemenni, ha apa hazajön. Csak ha nagyon muszáj, akkor lecipelem Bogit egyedül. Sajnos nálunk a lift fél emeletes eltéréssel van, úgyhogy mindig kell lépcsőzni. Már várom, hogy Bogi egyedül tudjunk menni és akkor talán könnyebben ki tudunk mozdulni.
Dóri, kiderült már, hogy mi volt a baj a térdeddel? Látod, Baluval is kezdenek rendeződni a dolgok, hidd el az 5-6 kakis pelus nem is olyan vészes, ha belegondolok, hogy sokszor Bogi is 3-4-szer kakil egy nap, ha úgy jön össze.
Ficánka, még most használd ki az időd, hogy többet alszik a pici és tudsz haladni a dolgokkal. Én már vasalni is csak akkor tudok, ha már lefeküdt Bogi, mert mindig ott sertepertél a lábamnál.
Kata, hát sajnos tényleg ez a szomorú helyzet a mai világban, hogy nem veszik vissza a kismamákat. Én is nagy cégnél dolgozom, de mivel már több éve elbocsátások vannak, ezért nekem sincs sok esélyem visszakerülni. Igazából azt gondoltam ki, hogy majd egy saját üzletet nyitnék, de ahhoz még el kell majd végezni a boltvezetői tanfolyamot stb. De ezt majd meglátjuk.
Na megyek, mert Bogicát le kell fektetni+még az esti kajcsi.
Puszi
Andi
U.i.: Délután olyan pipa voltam, mert írtam egy igen hosszú hozzászólást, erre a rendszer kivágott, hogy most karbantartják a fórumot, úgyhogy csak olvasni lehet...