Sziasztok!
Szoval voltunk ma dokinal. Nos, megvizsgalt, a mehszaj teljesen zart, a fajasok ellenere is, es teljesen fent van a baba, igy majus 29-ere, hetfore irt ki csaszarra. Hacsak addig magatol meg nem indul. CTG-n meghallgattuk, minden rendben, a feje meg fent van. Picike esely van meg, hogy megfordulhasson. Bar a doki szerint minden lehetseges. A csaszar elott meg lesz egy UH a biztonsag kedveert. Jovo heten kedden kell mennem ujbol ctg-re, belgyogyaszhoz es altatoorvoshoz. Majd penteken utoljara ujbol egy ctg-re, vizelet, vernyomasmeresre. Es vasanap este kell befekudnom, majd hetfon delben csaszaroznak spinal erzestelenitessel. Papa bent lehet. Utana 6 ora megfigyeles, majd lehetek a babaval, de ejszaka intenziven kell lenni. Majd 5 napot kell bent lennem es penteken mehetek haza. Ez a szabaly, meg ha jol vagy akkor is. Nagyon rossz erzes ez nekem, de azzal biztatom magam, hogy majd tulleszek ezen, es ha annyian vegigcsinaltak ezt, akkor en is vegig fogom.
Rakerdeztem, hogy mivel nem eloszor szulo vagyok, nem lehetne-e farosan megszulni, de szokasos szoveg, hogy ok ezt nem tamogatjak, es ha egy ici-pici esely is van, hogy serules tortenjen, akkor mit valasztanek. Szoval, maradunk a csaszarnal, foleg, hogy bizok a dokimban. De meg remenykedek, hogy magatol indul be a szules, vagy esetleg ami a legjobb lenne, hogy Kitty megfordulna.
Szoval ennyi. Nem tul rozsas a kedvem, de tul leszek rajta.
Barbara: Gyonyoru a kislanyod es milyen bekesen alszik!
Tunde: Csak a profeta beszeljen beloled!
Adrienn: orulok, hogy minden rendben volt az UH-n.
Sziasztok Rita