Sziasztok!
Kicsit lemaradtam, most igyekszem pótolni! Bár már sokan megelõztek a válaszokkal.
Én szélcsövet nem kaptam patikában (pedig többet végigjártam), csak az orvosi-mûszer boltban a (a Kárászról lekanyarodsz a Kígyó gyógyszertárnál jobbra és srégen a sarkon van, nem jut eszembe hirtelen az utca neve), és én tavaly vettem, akkor 800 Ft volt. Csak akkor jó használni, ha valóban látjátok, hogy erõlködik nagyon, és nem megy. Felhelyezni, egy kicsit mozgatni, közben a lábikóját is tornáztathatod. Ja és még egy! Sokan ellene vannak a glicerines kúpnak, de szerintem nagyon jó. Van kifejezetten babáknak való, de nem muszáj az egészet feltenni, csak a felét. Aztán várni tíz percet, vagy még annyit sem és máris jöhet a peluscsere
. Egyébként a nagymamáink is ezt csinálták csak õk szappandarabot formáztak kúp alakúra, megkönnyítve ezzel a dolgok kicsúszását
. Mi egy hétig használtuk azonos idõpontban, aztán valahogy ehhez hozzászokott ehhez a rendhez kúp nélkül. A mai napig ugyanabban az idõben rakja teli a pelust
. A fentebb említett hascsikarás elleni szereket, mi kipróbáltuk, de nem jött be. A gyümilé is csak egy-két alkalommal. Ráadásul, ha kicsi, akkor azt még nem is adhatsz neki.
Norcsi! Gratulálok a babókádhoz! Nagyon jó, hogy ilyen jó élményként maradt meg a szülés! Hajrá fel hamarost a következõre
!
B.Anita! Ágci már megelõzött, valóban Kecskeméten voltam a 3D-s UH-n. Én voltam egyszer 12 hetesen és egyszer 20 hetesen. Ha meg merném kockáztatni az odautazást és zötykölõdést (tudod, nekem elvileg feküdnöm kellene), akkor elmennék 30 hetesen is. Akkor állítólag nagyon jól látszik az arcocskájuk. Úgyhogy még semmirõl sem vagy lekésve! Én már nem megyek, de én kb. 2 és fél hónap múlva úgyis találkozok vele "személyesen". Az e-mail címedre küldök ma egy szuper UH képet a pocaklakómról ami ott készült.
Dia! Szerintem Szeged nem valami Bababarát. Sem az áruházait, sem az éttermeit stb. tekintve. A Bababarát emblémát én még sehol sem láttam kirakva, pedig mindig nézem. Szerintetek lányok?
Mi sokszor voltunk Jázminnal étteremben sokfelé, és volt ahonnan majdnem kinéztek bennünket az alkalmazottak
. Pedig Jázmin jó baba, soha nem sírt, nem nyafogott. A Zorba étterem volt eddig a legjobb, ott átvittek minket egy különterembe, hogy a babó ne szívja a cigarettafüstöt. Kaptunk szívószálat, játszottak is vele, egyszóval aranyosak voltak. Ráadásul a kaja is finom.
Enikõék már tegnap hazamehettek, holnap hívom õket, hogy hogy is megy az otthonlét. B.Anita! Az anyukája volt benn vele, és kapott epidurált. Bõvebben majd leírja õ, mert bár elmesélte én nem tudom úgy visszaadni a történetet.
Ha összejön egy találkozó idõpont én is szívesen elmennék, csak szóljatok jó elõre, hogy Deszkrõl valahogy odajussunk. Valaki küldjön nekem egy emilt a
3926855@westel900.net címre, az erre érkezõ üzenetet jelzi a mobilom és rögtön el tudom olvasni. Vagy Ágci küldj egy SMS-t! Csak még május vége elõtt legyen, ha lehet, mert akkor még egyben leszek a legkisebb bébivel. Az Ágci által ajánlott május 1-je is príma idõpont, legalább a papák is jönnének. Jázmin biztos örülne nagyon a babatársaságnak! Vinnénk ki plédeket, üdítõt, rágcsálnivalót, a szopi ugye meg kéznél van
.
Ildianyu! Köszi a képet, én is küldtem, remélem megérkezett!
F. Anita! Írtad, hogy költözködni akartok. Egy kész házat akartok venni, vagy esetleg építkeznétek? Most vannak mindenféle jó kis hitelek mindkét variációra. Deszket csak ajánlani tudom, nagyon aranyos, családias kis hely. Hogy csak a kismamáknak és kisbabásoknak szóló bulikat említsem: szerveznek kismamatornát, babamasszázst, baba-mama klubot és még sorolhatnám. Az anyatej világnapján is volt összejövetel, kaptunk sütit, üdítõt, meglepit, és sok-sok dicsérõ szót. Minden év végén tartanak egy ünnepséget az az évben született babáknak. A védõnõ tündéri, egyszóval én nagyon örülök hogy ide sodort minket a sors Szegedrõl. Pedig elõször nagyon nem akartam falura költözni. Most viszont látom az elõnyeit a nagy háznak, hatalmas kertnek, ahová nemsokára egy homokozó és egy hinta is beköltözik hamarosan. Nyáron szinte egész nap kinn vagyunk, grillen sütögetünk, napozunk, játszunk. Nagyon jó!
Hát, látom ma én is bõ lére eresztettem a mondanivalóm, be is fejezem a fecsegést!
Szép napot mindenkinek!
Orsi