Sziasztok!
Jöttem örömködni
Apró öröm,de nekem ÓRIÁSI. Az én kis többemberes babám mellett végre én EGYEDÜL,segítség nélkül nagytakarítottam ki a konyhát!
Már csak a 3szomba,wc,fürdősz.,van hátra
Mindemellett,ugyanúgy főztem,mostam,vasaltam,"kis"takarítottam a többit,és Dominikkal is játszottam
Ez nagy szó,mert eddíg,ha aludt is csak halk dolgokat lehetett csinállni,mert rögtön felébredt. Ha meg fennt van,akkor aztán max porszívózni,mosni,és teregetni hagyott. Úgyhogy most megengedek magamnk egy kis lazítást,jöttem netezni,sőt még egy csokit is benyomtam gyorsan
Büszke vagyok magamra
És ezt gyorsan le is írtam,mert a következő pillanatban még elszáll.
A Mikibuli nekünk is jól sikerült,bár Domikám észre sem vette a mikulást. Jött,ment elötte,mellette,ügyet sem vetett rá. Megnézte,tudatosította magában,hogy itt egy piros ruhába öltözött ember,aki valamit osztogat,és közben énekelünk neki,és ennyi.
Majd jövőre! De a gyerek sokadalom nagyon tetszett neki
Velem sem foglalkozott igazán. Örülök is neki,mert jövőre bölcsibe szeretném adni. Uncsizik velem egy idő után,de a gyerekekkel me elvan,na meg az sem utolsó szempont,hogy ott egy kicsit gatyába ráznák,és nem csak kényeztetnék.MEGNEVELNÉK,ami nekem nem megy. Vagy nem nevelnék,csak keresztül néznének a hisztijén,mi nekem nehezen megy.
Most már toporzékol,befeszíti az öleit elölredől,és úgy ordít,ha nem tetszik neki valami
Hétvégén átrendeztük a szobácskáját. Kapott sátrat,most ez a bunker,a ments vár amibe bebújik,ha rosszat csinál,és közelítek
Jövő héten nagy nap lesz! Terror Dominik 1 éves lesz
Csinálltatunk fényképes tortát,"kissebb" családi összeröffenés lesz
Már nagyon várom
Na meg mindjárt itt a karácsony
Most az a legújabb szokása,hogy 9 körül alszik el este. De nem bánom,mert végre 6-ig alszik
Az 5 órai kelések,már nagyon fárasztottak.
Lányok!
Most,hogy 1 éves lesz,meddíg forraljam a vizet neki? Igazából szép fokozatosan most már mindent megehet? Tejet kaphat? És azt forraljam,vagy sem? Megkérdeztem a dr nénit,de ez semmit sem válltozott...... Adott is választ meg nem is
Imádom ezekért a dolgaiért. Ja még egy fontos kérdés,ti hogyálltok fütyi téren? Meddíg lehet visszahúzni a bőrét? Na erre is olyan pipa lettem mikor a tanácsadáson voltunk
Azt kérdezte tőlem a dr néni,hogy visszaszoktam-e húzni a fütyién a bőrt(a hangsúlyba benne volt,hogy már rég kéne) Mondtam,hogy igen(hál isten nincs neki letapadva). De ez a kérdés? Amikor Dominik megszületett rögtön megkérdeztem,hogy mikor kezdjem el,erre ő azt mondta,hogy 1 éves koráig semmiféle képpen sem. De aztán mégis elkezdtem,mert a fiús barátnőim mondták,hogy minnél előbb csináljam neki. Most meg színte rámripakodott,hogy már rég el kellett volna kezdenem Könyörgöm ő még egy szóval sem mondta azóta. Hagytam az egészet,arról már nem is beszélve,hogy észre sem vette,hogy beteg a gyerek. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.
Na mindegy. Megyek még csinálok ezt,azt míg alszik. Miért mindíg csak én írok hosszú leveleket? Gyerünk lányok! Judy! Ide is írhatnál többet mint a másik topikba
Xsara! Rólad meg már ne is beszéljünk! Mennyi is? Egy hónap a lemaradásod? Bepótolni
Puszi
Sziasztok!
Noémi