Gigi,
koszonom,hogy irtal! Csupa jo hir!
Mi is a Bezeredit neztuk ki par napja a neten,nagyon megtetszett,raadasul pont tegnap talaltam egy ottani akcios hirdetest,ami meg jobban megtetszett.
A ferjem beszelt is mar a ceggel,jovo heten megnezzuk,meg egyeztetni kell, pontosan mikor.
Meg egy -ket kerdes,legy szives,ha tudsz,valaszolj!
Hol szalljunk le a HEV-rol, a felso vagy kulso megalloban? Milyen messze van a lakopark onnan?
Es ovoda milyen messze van a lakoparktol? Az ovodaknak milyen a hire?
Koszonom.
Nikolade,
hat igen,en eloszor nagyon meglepodtem a varoson,amit nagyon hianyoltam,az a kozponti resz. De hallom,most epul valami.
Mi ugy vagyunk ezzel a lakas-haz-hova koltozzunk dologgal,hogy tisztaban vagynk vele sajnos,hogy Budapesten ennyi penzert epp csak egy kis lyukat tudnank venni. Mindig is kertes hazat akartunk a gyerekek miatt. Valamit valamiert. Lesz sajat klassz hazunk,de a vilag vegen.
Na jo,azert nem ott.Mi lakni megyunk ki,elni majd bejarunk Bp-re.
Nem hiszem,hogy messzebb lenne egy-egy szinhaz vagy mozi,mint akar a XVIII.ker-bol.A ferjem majd bejar dolgozni,hogy velem mi lesz 2ev mulva ,azt meg nem tudom. A sracok miatt jo lenne egy haraszti allas(pedagogus vagyok),de valszeg egy ilyen kis helyen nem adjak olyan konnyen a tuti statuszokat.
Meg jatszoter nem is kell annyira,ha lesz kert meg gyerekes szomszedok...
No,majd meglatjuk. Irok,ha korulneztunk,addig is koszonom,hogy valaszoltatok.
Inimma