Gabóca!
Pesten a volt újpesti Cérnagyár területén van a COATS nagyker. Elvileg bemehet "egyszerű halandó" is,de nem nézik jó szemmel, megkérdezik, hogy miért kell neked ennyi, meg ennyi fonal. Min. 15 ezer + áfáért kell vásárolni. Ha puppest fonal kell, akkor szólj, és küldök neked egy listát Excel táblában, hogy mik vannak nekem itthon, és ha van közte olyan ami neked is kéne, akkor megbeszéljük a dolgot.
Mintákat találhatsz többek között itt az Erről-arról topikon belül a Keresztszemező anyukák fórumon. Ha az kevés lenne, akkor még vannak ötleteim, hol kereshetsz, de ahhoz némi szabad idő kell, és online kapcsolat.
Beus nagyon élvezi a bölcsit.
Van 2 kisfiú barátja, de azt mondják a dadusok, hogy mindenkivel szokott játszani. Az alvással és evéssel van egy kis gond, de majd megszokja a rendet.
Gabi! A Bea mindenkinél min. egy fél fejjel magasabb a csoportban, pedig vannak nála 1-2 hónappal idősebb kis gyerekek is. A Bea 4200 gr-mal és 59 cm-rel született.
Kati!
Mióta feltetted a képet, mindig nagyokat nézek a Palotakert környékén, hogy nem látlak-e. Azért az nagy csoda lenne, ha megismernélek, és egyszercsak leszólítanálak.
KKriszta!
Talit most nem tudok bevállalni, mert most épp az osztálytalálkozót kéne megszerveznem, meg jövő héten minden napra van valami rohanni valóm. A múlt héten végig itt ültem a gép előtt és dolgoztam mint a güzü, jövő hét lazább lesz munkaügyileg, most más dolgaim lesznek.
Például hétfőn mellrákszűrésre megyek (brrrrr) Budára. Tavaly nem találtak semmit
, de azt mondták, hogy évente jelenjek meg szűrésen, mert ugyan még fiatal vagyok, de a családomban előfordult ez a betegség ezért rizikó faktoros vagyok.
Kedden kisfiam matek órájára vagyok hivatalos. Minden tanévben nov-ben van egy-két nap, amikor be lehet menni a suliba, és megnézhetjük mit művelnek gyermekeink az órákon. Tavaly ez kimaradt, így idén menni kell.
Szerdán "csak" angol órám van.
Csütörtök, és pénteken meg a nagyfiamnak az óráira kell mennem, ott 6 tanórát fogok végig ülni, mert ugye 5. osztályos, minden új tanárra kiváncsi vagyok.
Na meg a gyerekre is.
És emelett persze szervezem az osztálytalálkozót, és dolgozom. Ez egy "laza" hétnek néz ki. Ja, és amikor épp itthon leszek, és a gyerekek nem lesznek itthon, elkezdek pakolászni, mert vészesen közeleg a lakás átrendezése.
Na, miután jól "kisírtam" magam, megyek egy kicsit szörfözgetni, és utána hímezni.
Sziasztok Zsuzsa