Sziasztok Lányok!
Szia Gabó!
Képzeld a nagyim is óvonő (oops, az ékezetekkel most bajban vagyok
) illetve csak volt míg nyugdíjas nem lett. Gyönyörű szakmád van !!!
Bevallom őszintén, mi már adtunk inni a Ricsinek. Mondjuk csak forralt vizet, de volt hogy tényleg nem fogadta el. De sokszor van hogy úgy nyeli a vizet hogy csak na. Ilyenkor mindig megilyedek hogy lehet hogy éhes szegénykém, én meg vizet adok neki enni.
Szóval e téren nagyon bizonytalan vagyok. Viszont ha belegondolok, igazad lehet. Van már annyi esze a Ricsinek hogy követelje a kaját ha vizet adok neki
. Azt hiszem bátrabb leszek e téren és adok neki mert elég sokszor van hogy felkel szopi után kb. 1 órával és kér enni, de nem eszik sokat csak az előtejet issza ki, ami meg szomjoltásra van. Tehát szomjas szerintem.
babakocsi: köszi
!! nem hoztam fel az emeletre azóta, csak az idő rossz, nem merek elindulni hátha elered az eső. Meg most folyamatosan jönnek babázni a rokonok így elszalad a nap és csak a kertben sétál kézben. Viszont ha kisüt a nap és nektek is jó, jövőhéten talizhatnánk. Nem szeretném elkiabálni,de mintha lenne már egy bejáratott napirendünk kb.1 hete: délután 1 és 4 között szépen szunyókázik csak büfizni kel fel, így ha nektek is jó, majd délután összefuthatunk egy kis tologatásra.
Kérdezhetnék megint ?
Milyen ruhát adsz Flórára mikor sétáltok? (Az Anna azt mondta erre hogy elég csak plusz egy réteggel többet adni rájuk mint amit mi veszünk fel. szerinted?)Ugy félek hogy szegény Ricsi majd megfő vagy megfagy.
Mit csinál a fejlesztő pedagógus? Ciki de nem tudom csak elképzeléseim vannak.
Hát elég nehéz dolog a távollét a babótól. Mi ha elmegyünk vásárolni és otthon hagyjuk Ricsit, olyan lelkiismeretfurdalásom van hogy szegényke keresi az anyuciját én meg leléptem.
Tegnap én is nézegettem a vonalzókat és teljesen le voltam döbbenve hogy hogy rohan az idő. Ti is már lassan fél évesek lesztek, pocakosok meg szülnek lassan. Niki lehet hogy már le is babázott, úgy el van tűnve.
Már megint szófosásom van, bocsi
de ha nem bánod még megosztom veled milyen kreatív voltam tegnap: felkötöztem csörgőket a bébihordozóra, Ricsi meg úgy verte őket és vigyorgott ezerrel. Annyira elvolt hogy észre sem vette hogy bukik, folyt a szájából a trutyi kifelé ő meg csak ütögetett
Úgy jár a keze-lába, majd felborul a hordozó
Na tényleg befejezem, szegénykém kifolyik a szemed a sok olvasástól
Legyetek jók, puszi