Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ne haragudjatok lányok de amíg ilyen rossz az idő nem hiszem hogy lesz időm írni. :cry: Sajnos Ricsit még mindig megviseli az időjárásváltozás, teljesen meghülyül. Egész nap majmosat játszunk, csak a kezemben hajlandó megnyugodni és ha leteszem akkor meg üvölt.

Még 1szer ezer bocsi, pusz mindenkinek!

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

Sziasztok lányok!
Niki és Gabi: ti hová jártok orvoshoz? Elkérhetném az elérhetőségüket?
Az az igazság, hogy a lakást bombáztuk szét és nem igazán haladok mostanában a doki kereséssel. Magamat ismerve csak akkor fogok eljutni, ha keményen megfogom a telefont és felhívom valamelyiket, mert mindig találok okot, hogy most miért nem indulok el! ... ha idópontom van, akkor már nem tudo tologatni! :)
rnecsi

Sziasztok!

Móni!
Igen szörnyű ez az idő és természetes, hogy nem tudsz itt lenni.
Nálunk is megy a nyügi! :cry:
Csak nemtudom, hogy az idő miatt, vagy mert jöhet a fogacskája!
Mostanában nyálzik és mindent nagyon rágcsál! :roll:

Csilla!
Az előző oldalon megtalálod a dokim nevét és telefonszámát és azt is mikor tudsz bejelentkezni.
Próbáld meg!

Kép
gabriel79

Sziasztok!

Hogy bírtátok ezt az időt?
Az én babám ma alig rúgott, gondolom ennek a szőrnyű időnek tudható be. :cry:
A cukorterhelés miatt még van bennem egy kis para.

Gabó: Neked mennyi volt az eredményed?

Csilla: Küldtem e-mailbe a dokim számát, rendelését stb.

Kép
niki+baba

Sziasztok!

Már többször akartam írni, de nem tudtam belépni, és a szép képeitket sem láttam amiket felraktatok!
Gabó!
Flóra nagyon csini-bini!
Épp azt néztem, hogy Ricsinek mennyi haja van, Flórának meg csak pihécskéi vannak! Milyen édesek :lol:
Úgy mennek a napok, repül az idő, mindig azt veszem észre, hogy vasárnap este van és egy újabb hét kezdődik! A Móniért is most izgultunk, és már 6 hetes a Ricsi!
Vettetek már etetőszéket? Bocs ha már írtad!
Móni!
Nem csodálom, hogy nyűgös a pici, és sem tűröm jól ezt az időjárást, semmi kedvem semmihez! Tejkérdés hogy alakult?
Voltatok már sétálni?
Csilla!
Érdi magándoki Dr Parragh Attila
Bejelentkezés: 06 20 9 807 108 (kérdezz árrat)
A Jedlik 1-be laknak a tesómék, ti hányba költöztetek?
Mit csináltok a lakásban?
Niki!
Most szerdán megyek cukor mérésre, majd meglátjuk mi lesz belőle! Találtam orvost szerdán megyek hozzá, érdi magán Szent
Imrés doki!
Én annyira fáradtnak érzem magam, és már nincs kedvem elmenni itthonról, pihenek, ovasok stb. Nállad nincs ilyen?

Anikó

Kép
h anikó

Sziasztok!

Lányok!
A védőnő azt mondja, hogy mindenképpen vegyek elektromos mellszívót, és már a kórházba vigyem be.
Nállatok ez hogy volt, van?
Néztem pl. egy Avantot - 15 ezerbe kerül! - Nem sok az egy picit?
Egyáltalán van rá szükség, nem elég később megvenni, ha már biztosan kell?
Kinyiltak a kertben a nárciszok és szedtem egy nagy csokrot, vázába a konyha közepére raktam, és az egész házban virág illat van! Ez enyhíti számomra a kinti időt !!! :lol:

Anikó

Kép
h anikó

Sziasztok!

Bocs, hogy megint ezzel jövök, de most nekem ez a legfontosabb, légyszi adjatok tanácsot!
Érd, Batta a sotéhoz tartozik szülészetileg
ami az I.sz. női, II.sz női, Kútvölgyi korházakat jelenti
tehát itt nem kell fizetnem júli 1.től, ha itt szülsz!
Ha nem akkor max 100 ezret kell fizetni, hogy beengedjenek a kórházba + az orvos ... !
De mivel én júli 1.-re vagyok kiírva, így elég nehéz ... !
Keressek a Szent Imrés orvos helyett egy a fentiekben tartozó orvost?
Csilla figyelmébe ajánlom, illetve aki akar második gyereket:
eum.hu
Minden, amit a kórházátalakításról tudni kell

Anikó

Kép
h anikó

Sziasztok!

Anikó!
Én is szerdán megyek dokihoz. :)
Majd mesélj, hogy milyen az új doki.

Kicsit én is utána néztem a kórházi dolgokkal kapcsolatban.
Nem júni 1-től, hanem ápr. 1-től lép életbe az kórházi ellátás.

Ami viszont a legfontosabb:
A kismamák akkor is térítésmentesen követhetik már kiválasztott orvosukat, ha az nem a területileg kijelölt kórházban dolgozik.

Szerintem a szent imrés orvos még jó, főleg hogy szerdán mész, mert még 2 héten belül vagy ápr. 1-ig. Viszont ha utána keresel már, akkor fizetned kell.

Kép
niki+baba

De azért szerdán megkérdezem a dokimat, hogy ő mit tud róla.
Biztos ami biztos alapon!

Kép
niki+baba

Sziasztok!
Móni!
Ha írni nem is ,de remélem olvasni azért néha tudsz minket!
Ma bementem az utcátokba, abban reménykedve hátha kint altatod Ricsikét, de nem jártam szerencsével! :cry:

Anikó!
Én viszont úgy tudom, hogy egyáltalán nem lesz fizetős dolog, ugyanis sok olyan tisztázatlan dolog van ami miatt nem lehet ezt bevezetni!
Ma reggel is beszéltek róla a tv-ben és ott azt feszegették, hogy mi van akkor, ha a vajúdó kismama nem jut el a körzetes kórházáig...
Tehát akkor mindenki gyorsan szülő lenne. :shock:

Elektromos mellszívó:szerintem nagyon jó az olcsó kézi is főleg, hogy kismamaként még az ember nem is tudja, hogy fogja-e használni vagy sem!
Ugyanis attól még, hogy az embernek van teje lehet, hogy éppen annyi van amennyi a babódnak elég, ha meg rengeteg van akkor jön a kézivel is!

De jó, hogy van a kertetekben virág!!!
Hozzánk még csak most jönnek füvesíteni!

Niki!
Jól vagy?
Mikor mész Uh-ra, dokihoz?
Mindenről kérünk ám beszámolót(hány kg,cmstb. a baba)
Tényleg lányok!
Nevet választottatok már???

Kép
gabriel79

Sziasztok!
Kezdek titkon reménykedni! 2 napja kellett volna meglátogatnia a pirosruhásnak, de eddig semmi! :D
Anikó: mi a Jedlik 2-be költöztünk. A múlt hétvégén a hálószobát újitottuk (parkettázás, festés), ezen a héten pedig a folyosó következik (szintén parkettázunk és festünk). A pénztárcánk tök üres lett, de a lelkesedésünk még nagy!
rnecsi

Sziasztok!

Tegnap voltunk a 6hetes kontrolon és vittük a Ricsit is és olyan édesen aludt végig hogy még elmentünk a munkahelyemre meg a budaörsi tescoba. Végig szunyókált :lol: Bezzeg ma :cry: reggel 4 óta nyűgi.

reményeim szerint még jövök és írok is csak most kaja van Ricsinek

puszi

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Újra itt :lol:

Képzeljétek el hogy már a 62-es rugik is kicsik így most már 68-as használunk. Persze a 68-as csak hosszában jó, a popójánál elveszik benne a Ricsi.

Anikó!

Én vettem mellszívót (Avent kézit 14.000-ért de volt hozzá 2 cumisüveg meg egy pohár is) és szükségem is van rá. A korházba sem rossz bevinni mert a tejbelövelés van akinek elég kellemetlen (nekem nagyon fájt, majd szétdurrantam egyik pillanatról a másikra) de a gyakori szopi is megoldja ezt a problémát. Amikor meg hazajöttünk a korházból az elején annyi tejem volt hogy rendszeresen fejnem kellett most meg azért kell fejnem hogy legyen tejem. Aztán lehet hogy neked nem is lesz rá szükséged. Szerintem nézzétek meg az üzletben a pároddal együtt és ha szükséged lesz rá akkor sos-ben elküldöd a párod hogy vegye meg. Hátha megspórolsz tizenezer forintot :) Ez persze csak tipp!!!
Örömmel olvastam hogy végre van dokid!!!! Nekünk meg tök jó, mert a máv-ba tartozik a 4.kerület és ott laknak anyámék és majd oda fogok átjelentkezni ha megyek szülni megint így nem kell majd fizetni :) Én azt hallottam hogy dec.31-ig nem kell fizetni ha követed a dokid. Amúgy meg a Sote2-őn volt a régi dokim (Bánhidy Ferenc)a Szinyai előtt és hát nagyon hasonlít a Rókusra. Egy kicsit lepusztult bár ott van koraszülött részleg míg a Szt.Imrében ha jól tudom nincs. Na még valami: ha fizetni is kell majd a korháznak akkor a sima szülés 20e míg a császár 70ezerbe fog kerülni.

Na eddig bírta a Ricsi, megint nyöszörög :evil: Kisüthetne már a nap

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Móni, Gabó!
Ti hány db hálóinget vitettek a kórházba?
És milyen betéteket, illetve bugyit? Császár után nem lehet pamut bugyit felvenni nem?

Kép
niki+baba

Sziasztok!

Ma voltunk 4hós oltáson.
Elég jól viselte Flóra. 7010gramm és 67cm.
Majd hanyatt dobtam magam amikor egy 8hónapos kislányt ugyanannyira mértek, mint Flórát! :shock:
Meg is kérdeztem a doktornőt, de azt mondta, hogy Flóra szépen fejlődik és ez egyáltalán nem sok!Így sikerült a rémületemből megnyugtatnia!

Nekem is aventes kézi mellszívóm van alig használtam, de sajna szétszedtem hogy megpucolom és nem tudtuk újra összerakni, így romjaiban hever. Viszont tegnap olvastam itt a babaneten a keres-kínálban, hogy új mellszívó eladó és jó árban van.

Niki!
Én 3 hálóinget vittem be, de kevésnek bizonyult.
Hazaküldtem kimosni a piszkosakat és hoztak nekem helyette, majd cserélgettem.
Szerintem 3-4-et tutira vigyél főleg, ha a sajátodban szülsz.
Készülsz?Izgulsz? Sokat gondolsz már rá?
jaj, de izgi! :lol:

Kép
gabriel79

Sziasztok!

Gabó!

Flórának egy nagy puszi! Büszke lehetsz rá! Ha jól emlékszem az előző oltásnál is jókislány volt :lol: Remélem majd nálunk is így lesz.

Tejcsi: hát már megint szenvedünk, minden éjjel fejek mint egy hülye, iszom a laktoherbet ipari mennyiségben. És a tejától mivel van benne kömény megint rosszul van a Ricsi. Tele van a hócipőm ezzel a szoptatással. Tanácsadásra mikor megyünk iratok kiegészítést és nem fogok itt szenvedni. ááááááá

Az összerakáshoz egy kis segítség ha érdekel:
alulról dugod be azt a kis csillagos köralakú fehér bigyót (csillag nézzen felfelé), felülrő először azt amelyiken van olyan gumi meg fehér műanyag középen, ezt jól rá kell illeszteni, majd a fogóját beilleszted a fehér izékébe és ráteszed az átlátszó kupakot. Hú ezt érdekesen írtam le. :oops:

Niki!

Én is 3 hálóinget vittem be, nekem elég volt, szerencsére nem véreztem össze, és tejcsis sem lett mert vittem melltartóbetétet is.
Lehet bugyit felvenni csak ne szorítson mert akkor nem tud rendesen összehúzódni a méhed. Haskötőt nem szabad! Első napra tenát használtam utána elég volt a sima éjszakai betét. De volt csaj aki zsákszámra használta a tenát végig míg ott voltam.

Mennem kell sajna pedig úgy iragattam volna. Jó éjcakkát!

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Akkor 4 db hálóinget viszek be, végülis azokat lehet váltogatni, meg hazahozni kimosni.
Még egy kérdés: Szerintetek melyik orrszívó a jó? A kézi, az elektromos, vagy a porszívós? Sokan mondják hogy a porszívós a legjobb, de egy pici babának nem hiszem hogy még jó lenne, vagy rosszul gondolom?

Voltunk dokinál. Teljesen napra pontosan tökéletesek a méretei. :lol: És már 1460 g :)
Azt mondta a doki, hogy kb. 3 3,5 kilós lesz , és 50-56 centi. Szóval egy tök átlagos baba, aminek én nagyon örülök :). Még mindig faros, de doki bácsi mondta, hogy a fiúk lustábbak, és hogy még van 4-5 hete , hogy beforduljon. Hát majd meglátjuk.

Ja igen, megkérdeztem, hogy most mi van ezzel a kórházas pénzzel.
Most egyenlőre júniusig tolták ki az időpontot.
A Péterfybe, ha bevezetik, akkor ott 35.000ft-ot kell fizetni.

Remélem mindenki jól van! Kezd jó idő lenni. :lol:

Ja és jó lett a cukoreredményem!!!!!!!!!! :)

Kép
niki+baba

Sziasztok!

Niki!!!

Ezt elkiabáltad :cry: (szakad az eső)

Gratulálok a cukrodhoz! Látod hogy nem kell izgulni.
Kevesebb mint egy hónapod van :lol: most már bármi lehet :lol:

Orszívó: porszívos nagyon jó, én már 4 naposan használtam a Ricsinek és egyáltalán nem gáz. Még sirni sem sírt :lol: Az a pumpás végű kézi meg nagykalap fos!!!!! Nehogy vegyél!!!

Örülök hogy rendben van a babód! Tudjátok már hogy hogy fogják hívni?

Gabó!
Merre vagy? Remélem minden rendben van veletek! Olyan kár hogy ilyen rossz az idő :cry:
Lenne egy kérdésem: Flórát mikor kellett először vinni ide battára oltásra és azt a tanácsadáson vagy a rendelésen adják be? Meg te hogy vagy a nem kötelező oltásokkal? Beadatod valamelyiket? Hoopsz ez 3 lett :oops:

Anikó!

Na tulélted a cukrot? Már az eredmény is megvan nem?
Már neked sincs sok idő vissza :lol:
Dokinál voltál? Mi volt?

Tejcsi: televan a tököm ezzel a szoptatással: ugye fájt a Ricsi hasa, ezt megoldottuk az Infacollal.Nem is volt semmi probléma míg elég volt neki a tej. Most hogy iszom a Laktoherbet, ami tényleg segít, megint szeles lett. Tele van köménnyel a tea. Kipróbáltam másik teát is de az nem ért semmit meg azis köményes. + éjjel mikor alszik a Ricsi és nem kell neki tejcsi akkor fejek mint állat hogy este legyen neki mit adni mert pont a vacsihoz nem termelődik elég. Nem tudom hogy miért van így. Na mindegy, mikor megyünk tanácsadásra iratok kiegészítésnek valót.

Séta: Multhét pénteken kintvoltunk a teraszon a Ricsivel, ő a babakocsiban aludt. Viszont lent az öregek disznót vágtak és amikor ledöfték iszonyatosan visított. Erre a Ricsi is elkezdett sírni de nagyon. Sztem megilyedt de nem kicsit. Azóta ha beleteszem a kocsiba üvölt. Most a bébihordozóban levegőzik de próbálgatom a kocsit. Remélem mire jóidő lesz megint már ő is szeretni fogja újra.

Csilla!

Na jött a télapó? Remélem nem :lol: Ha meg igen akkor sajnálom. :cry:
Aztán lehet hogy egyszerre leszünk pocilakósok :lol: Mi is szeretnénk ha összejönne még idén a második babó, csak kb. az utcsó 3 hónapot néztük ki a nagy eseménynek.

Legyetek jók!! Pihizzetek sokat!

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Teszek fel képet a Ricsiről ha nem bánjátok:

Kép Kép

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!
Nem tüntem el csak szereltek könyvespolcot, ajtót és fürdőszoba polcokat.
Egésznap rámoltunk meg takarítottunk és Flóra is ari volt, mert jól eljátszott magában hagyott minket munkálkodni!

Orrszívó: nekünk van kézi is, de a legjobb az elemes (living lab), azonnal kiszívja. Porszívósat nem mernék használni, meg azt mondják, hogy szárítja az orrnyálkahártyát.

Móni!
nem is mondtad eddig, hogy ilyen gyorsan szeretnétek újra babát!!! :lol:
Szurkolok! :wink:

Csilla!
Mizujs?Van mikulás vagy nincs?

Niki!
Mi is ennyit nyomtunk 30 hetesen!Ügyik vagytok!
Tényleg keresd meg a szuleteshete,hu-n hogyan lehet segíteni, hogy beforduljon a baba!

Móni!
A tanácsadáson adják be a szurit és 2hósan adják az elsőt.
Én csak a kötelezőt adatom be.
Ricsike milyen szép formás-hurkás!
apa fürdeti?

nagyon pocsék idő van, ráadásul Flóra újból felkel éjszaka 2x-3x, nemtudom mi ez, de majd túléljük! :roll:

Kép
gabriel79

Sziasztok!

Szia Gabó!

Aha, apa fürdeti (nem az én kezem ilyen szőrös :) )
Köszönjük a dicséretet! Jaj és olyan nehéz már, kiváncsi vagyok hány kiló lehet.

Babaprojekt: sok babát szeretnék, úgy 3-4et de egyet tesónak elég hamar. A többit majd meglátjuk. Ti hogy áltok ezzel?

Oltás: szerintem mi sem fogjuk beoltatni az ajánlottakkal bár egy-kettőn gondolkodok még, de bárányhimlő ellen tuti nem.

Örülök hogy minden rendben van veletek. úgy látszik a tegnap egy dolgos nap volt mindenkinek, én is takarítottam ezerrel mert beindult a babalátogatás nálunk és hát szaladt az emelet. Fejemre nőtt a kosz az elmúlt 6 hétben.

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

mostmáraztánelegemvanebbőlaramatyidőből!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted:

Móni!
Irigyellek az energiádért! :roll:
Én mondtam apának, előbb kipihenem Flórát és majd utána.
na persze vissza kell mennem dolgozni, mert munkanélküliről mentem gyásra és a következő gyerkőcnél akkor nem jár gyed!
Főiskolát (másoddiploma) is kezdem szeptemben így mi évekkel később gondoljuk a következőt, no meg költözni is jó lenne!

Pocakosok!!!! Merre vagytok???
csilla!
mi újság?

Kép
gabriel79

Sziasztok!

Itt a jó idő!! :lol:

Gabó!

Ne irigyelj! Egyáltalán nincs energiám, nekem már a Ricsi egymagában is sok. De én meg pont nem szeretnék visszamenni dolizni mert mikor eljöttem akkor lettek átszervezések és sokmindenkit kirugtak meg fognak még a nyárig. És hogy mi lesz utána azt senki nem tudja. Így inkább még szülök kistesót/kistesókat és ha már van valami biztos a melóhelyen akkor megyek vissza.
Elszeretnétek költözni battáról vagy csak anyóstól?
Milyen szakon végezted el a fősulit? És most minek tanulsz majd? Úgy szeretnék én is suliba járni, mindig úgy terveztem hogy majd ha itthon leszek a babával de hát szerintem nem bírnám még azt is. Bátor vagy!

Hahó eltűnt csajok!!!

Merre vagytok, mi van veletek??????

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok lányok!
Sajnos túl hamar kezdtem el reménykedni! :( A pirosruhás beállított! Annak azért örülök, hogy az időjárás megint kezd javulni, így legalább a teraszunk alatt sétáló illetve alvó babócákat figyelhetem és irigykedhetek! :)
rnecsi

Sziasztok lányok!

Hova tűnt mindenki? :shock:

Képzeljétek tegnap itt volt a barátnőm és leszenvedtük a babakocsit az emeletről és voltunk kint sétálni. Persze Ricsi a felét végig üvöltötte.
Tegnap sajna már nem húzhattam tovább, kellett adnom neki tápit pluszba, mert nagyon nem volt elég a tejcsi neki. Az első adagot apa elnézte és két kanál helyett csak egyet tett bele ami után megint hamar jelezte hogy éhes, de a vacsinál már jól csináltam és nagyon sokat aludt! Csak valamiért nem büfizik ha tápot eszik és később meg nagyon sokat bukik. De majd rájövök remélem a probléma megoldására :)
Ja! Éjjel 125 ml tejcsit fejtem az egyik mellemből!!!!!! Remélem ma nem fog tápit enni.

Csilla!

Ne szomorkodj! Majd legközelebb sikerülni fog! Szurkolok!

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

"Sajna" nállunk a harmadik hete itt "laknak" a festők! Na persze nem bánom, mert legalább kész lesz! Azért nem tudtam írni! Sok mindenről írtatok végig olvastam!Köszi minden választ!
Voltam cukor mérésen simán megittam és 3szor vettek vért! Másnap megvolt az eredmény mentem is az orvoshoz - és minden rendben van!
Már nagyon hamar elfáradok, nem tudok úgy dolgozni itthon ahogy régen! Sajna!
Hát az új orvosok nem válltak be, sőt nagyon nem! Inkább nem részletezem! A régi rendelős egy angyal hozzá képest!
Voltam a Rókusban és a 4. új szülőszoba meg van nyitva, éppen szültek is - minden nagyon szép ... ! Szóval mostmár végképp nem értem, mit zárnak be, és mikor, - mindenki mást mond - de mostmár nem érdekel !
Móni! Gabó!
Légzésfigyelőre nektek volt szükségetek?
Csilla!
Találtál orvost? Majd jön a baba, ha mindketten úgy akarjátok!
Niki!
Már a 32. hétben vagy, ez izgi!
Moni!
Aranyos a Ricsike! Mindig apa fürdeti?
Gabó!
Hova akartok költözni? Kivel fogjátok csinálni a kertet? Nekünk sincs még kertünk - zöld gaz van - de azért én ültetgetek!

Anikó

Kép
h anikó

sziasztok lányok!

Azért nem jelentkeztem, mert hazautaztunk anyukámékhoz.
Igaz már tegnap hazaértünk, de mire mindent megcsináltam itthon, ráadásul olyan szép idő volt, hogy 4és félórát sétáltunk Flórával.

Móni!
Legalább 10percig próbáld a válladon büfiztetni, mert elsőre nehezen emészthető a tápi.A hátát ne csak simítsd, hanem pici mozdulatokkal "ütögesd" a popsijától felfelé!

Anikó!
A légzésfigyelőt csak szerezzétek be, jó ha van!!!
neked is biztonságot nyújt, mert nyugodtabban alszol!
Egyre nehezebb lesz már mozognod, de nem baj, mert fejlődik, növekszik a babód!
Maradunk battán, csak másik ház, vagy építkezünk!
Igen füvesíteni kell nálunk, mert gaz van és már nyáron szeretném Flórát kivinni!

Csilla!
Ne izgulj jön a babód, amikor jönnie kell és tuti jön!!!!

Niki!
Hol vagy?

Kép
gabriel79

Sziasztok!

Anikó!

Nekünk nincs légzésfigyelőnk és nem is akartam soha. Illetve sosem gondoltam abba bele míg terhes voltam hogy életet menthet, a picim életét. Most lehet hogy vennénk de már tul vagyok a parás időn. Mikor hazajöttünk a korházból még a lámpát sem mertem lekapcsolni este hogy lássam hogy élmég és lélegzik.
Szerintem gondold át és szived szerint határozz! :)
cukor: :) ügyi vagy!
Képzeld mikor mi voltunk a máv-ban a szülőszobán ctg-n akkor is pont egy szülésnek volt vége és olyan boldog volt a kismama. Én is ott maradtam volna szívem szerint szülni :) Téged nem kapott el az ihlet? :)
fürdés: mindig apa fürdeti! Én csak a haját mosom, meg a popóját :) Élvezik mind a ketten!

Gabó!

Úgy csinálom :) csak a hátát nem szereti ha ütögetem, annál inkább a popóját. Attól úgy megnyugszik hogy bealszik a vállamon :) csak olyan nehéz már cipelni. Mondjuk nem voltam kitartó, elaludt egyből letettem. Na ha legközelebb kap tápit kitartóbb leszek!
És képzeld el hogy teljesen megváltozott a Ricsi, már nem sír állandóan, lehet vele játszani beszélni hozzá. Éjjel is csak egyszer kelünk 2-kor majd csak reggel 6 körül. :)
Tettél fel a Flóráról régebben egy képen, amin egy peremes játszószőnyegen fekszik. Hol vettétek, nagyon jó hogy van pereme, mi is ilyet szeretnénk de eddig sehol sem volt ilyen.

Niki!

Nagyon rohan már az idő, nem? Mindjárt babázol te is :)
Amúgy minden ok? Nagyon el vagy tűnve!

szép napot mindenkinek! Puszi!

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Móni!

Azt a szőnyeget tavaly decemberben hirdette az auchan leértékelve, de mikor anyuékat elküldtem, hogy szerezzék be, mindenhol elhajtották őket, míg végül a csepeliben volt egy a legfelső polcra feltéve.
Így szerezték meg.
Bevallom őszintén, hogy leszoktam teríteni egy pokrócot Flórának és oda teszem, mert jobban kedveli, mint azt a szőnyeget.
gondolom azért, mert nem lát ki belőle! :roll:

Miért sírhatott Ricsike a babakocsiban?

mondtam neked, hogy egyre kevesebbet fog sírni, többször fog nevetni és ha elkezd gagyogni elolvadsz!
Sokszor azért nem tudok csinálni semmit, mert gőgicsél én meg nézem és olvadozok! :oops:

Kép
gabriel79

Gabó!

Akkor szerinted nem is kell olyan szőnyeg? Mert láttunk csak olyat amihez nincs is szőnyeg. Ráadásul az sokkal olcsóbb is. Szerintem akkor nem is keresem tovább azt. :)

Tényleg sokat mosolyog már, tegnap pl. mosolyogva ébredt. Olyan édi volt, el is sírtam magam örömömben :oops:

Babakocsi: nem tudom mi lehet a baja, fél vagy utálja????? De már filóztam azon is hogy lehet a sapkát utálja, ami viszont kell. Hát nem tudom, tegnap kaptunk barinőmtől másfajta sapit mint ami most van, hátha az jó lesz, csak még ki kell mosnom.

Jaj, kérdezhetnék?: adtál a Flórának teát vagy vizet szomjoltásként. Állandóan megy nálunk a vita hogy kell e pluszba adni a Ricsinek.

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Móni!

Mivel Flóra hasfájós volt adtam neki édesköményteát és elfogadta.
Ha szomjas a baba elfogadja, ha nem kitolja a szájából.
Szerintem tuti tudnak ízek között különbséget tenni, meg azt is, hogy kaja kell vagy (pia) inni!
Példul ha Flóra éhes nem fogadja el a vizet,teát, de tápszert vagy főzeléket igen és így van ez fordítva is.

Ráadásul az a baba aki kap tápit, annak szüksége van folyadékra, mert a tápszer sűrűbb, mint az anyatej.
Szerintem próbáld ki csak így tudod meg. Baja nem lehet hiszen kipipili! :wink: :lol:

Ja és ha gondolod és kell segítség a babakocso lecipeléséhez szólj én segítek és tudunk sétálni is!
lehet, hogy egy kicsit fújt akkor a szél, amikor sétáltatok és azt utálják!
Majd a következő sétánál meglátod!

Az előző sulis kérdésre elfelejtettem válaszolni! :oops:
Most megteszem.
Óvodapedagógus vagyok és a diplomám is az. Most a fejlesztő pedagógiai szakra jelentkezem.Remélem felvesznek.
Nekünk május 15-ig kell leadni, de néha filózok, mert Flóra ha álmos és nem vagyok mellette mindenkinél ordít, pedig mindenkinek megengedem, hogy abajgassa, de most nagyon anyucis! :roll:
Szóval ha felvesznek félévente egy hétre távol lennék.Igaz addigra manóka 9hónapos lesz de akkor is...

Ti pedig mindjárt 2hónaposak lesztek! Nagggyon megy az idő!

Képzeljétek 4kg-t fogytam, majd a következő 4 után teszek fel képet, hogy ilyen voltam és ilyen lettem.

Tornázunk itthon manóval a Rubint Réka baba-mama tornájára és nagyon szupi!
Tudom sokan nem bírják, de én kedvelem a tornáit!

Pusza nektek majd jövök!

Kép
gabriel79

Sziasztok Lányok!

Szia Gabó!

Képzeld a nagyim is óvonő (oops, az ékezetekkel most bajban vagyok :oops: ) illetve csak volt míg nyugdíjas nem lett. Gyönyörű szakmád van !!! :lol:

Bevallom őszintén, mi már adtunk inni a Ricsinek. Mondjuk csak forralt vizet, de volt hogy tényleg nem fogadta el. De sokszor van hogy úgy nyeli a vizet hogy csak na. Ilyenkor mindig megilyedek hogy lehet hogy éhes szegénykém, én meg vizet adok neki enni.
Szóval e téren nagyon bizonytalan vagyok. Viszont ha belegondolok, igazad lehet. Van már annyi esze a Ricsinek hogy követelje a kaját ha vizet adok neki :lol: . Azt hiszem bátrabb leszek e téren és adok neki mert elég sokszor van hogy felkel szopi után kb. 1 órával és kér enni, de nem eszik sokat csak az előtejet issza ki, ami meg szomjoltásra van. Tehát szomjas szerintem.

babakocsi: köszi :lol: !! nem hoztam fel az emeletre azóta, csak az idő rossz, nem merek elindulni hátha elered az eső. Meg most folyamatosan jönnek babázni a rokonok így elszalad a nap és csak a kertben sétál kézben. Viszont ha kisüt a nap és nektek is jó, jövőhéten talizhatnánk. Nem szeretném elkiabálni,de mintha lenne már egy bejáratott napirendünk kb.1 hete: délután 1 és 4 között szépen szunyókázik csak büfizni kel fel, így ha nektek is jó, majd délután összefuthatunk egy kis tologatásra.

Kérdezhetnék megint ? :oops: Milyen ruhát adsz Flórára mikor sétáltok? (Az Anna azt mondta erre hogy elég csak plusz egy réteggel többet adni rájuk mint amit mi veszünk fel. szerinted?)Ugy félek hogy szegény Ricsi majd megfő vagy megfagy. :oops:

Mit csinál a fejlesztő pedagógus? Ciki de nem tudom csak elképzeléseim vannak.
Hát elég nehéz dolog a távollét a babótól. Mi ha elmegyünk vásárolni és otthon hagyjuk Ricsit, olyan lelkiismeretfurdalásom van hogy szegényke keresi az anyuciját én meg leléptem.

Tegnap én is nézegettem a vonalzókat és teljesen le voltam döbbenve hogy hogy rohan az idő. Ti is már lassan fél évesek lesztek, pocakosok meg szülnek lassan. Niki lehet hogy már le is babázott, úgy el van tűnve. :lol:

Már megint szófosásom van, bocsi :oops: de ha nem bánod még megosztom veled milyen kreatív voltam tegnap: felkötöztem csörgőket a bébihordozóra, Ricsi meg úgy verte őket és vigyorgott ezerrel. Annyira elvolt hogy észre sem vette hogy bukik, folyt a szájából a trutyi kifelé ő meg csak ütögetett :lol: Úgy jár a keze-lába, majd felborul a hordozó :)

Na tényleg befejezem, szegénykém kifolyik a szemed a sok olvasástól :oops:

Legyetek jók, puszi

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

ja még valamit elfelejtettem:

Gratulálok a -4 kilóhoz és nagyon irigykedek! :oops:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok lányok!

Bocsi, hogy eddig nem jelentkezem, de most hirtelen minden összejött.
Festjük még mindig ezerrel a szobát, valószínű hogy jövőhétre kész leszünk vele. Jövőhéten meg szeretnék végre mindent bevásárolni, hogy minden össze legyen készítve, akkor biztos megnyuszom.

Ma rendesen megijedtem, mert most már másodjára jött egy vízszerűség hirtelen, és én mindenre gondoltam már, felhívtam a dokimat és mondta, hogy lehet hogy magzatvíz szivárgás.
Szóval ma bementem a kórházba és megvizsgált, de szerencsére semmi gond nincs, teljesen átlagos a magzatvíz, nem is sok, nem is kevés.
Viszont aminek nagyon örültünk, hogy a babuci befordult :lol: !
Szóval lehet hogy ahogy forgolódott, megnyomta a hólyagomat, vagy valamit, és ezért jött ilyen folyás szerűség, de mondom teljesen olyan volt mint a víz!
Hát ennyi történt velem!

Anikó!
Mi vettünk légzésfigyelőt, szerintem nem egy hátrány ha van, főleg ha éppen te is alszol, vagy pont nem vagy egy légtérbe a babával, akkor ugye nem tudsz rá figyelni!

Látom mindenki jól van, növekszenek a babócák. :)
Igérem próbálok nem el tűnni!!!!

Ja még valami!
Anikó!
Most akkor marad a Rókus, amíg szülsz vagy mi?
És miért nem jött be a doki, mi történt? Írd már le, kíváncsi vagyok.

Legyetek jók! :)

Kép
niki+baba

Szia Niki!

Már azt hittem hogy megvan a picúr :) úgy eltűntél.

Nagyon rendes kiskrapekod van! Tudja a dolgát! :)

Hát igen, a magzatvíz olyan vízszerű víz :) ne aggódj, minden rendben lesz! Már nagyon közeleg a nagy nap! :) Veled izgulok, olyan mintha megint várnám hogy megszülessen a babóm. Tök izgi! :) Úgy szeretnék megint pocilakót :)
Vigyázz magadra és pihenj sokat!!!!!!

Puszi

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Olyan szomi vagyok :cry:

Tegnap még minden olyan szép volt, de úgy néz ki hogy már megint elkiabáltam. Nem tudom mi van ezzel a gyerekkel de teljesen becsavarodott.
Este 10-től 1-1,5 óránként keltünk, hajnal 5 óta meg egyáltalán nem alszik. Folyton rágja az öklét, de annyira hogy bent van az egész keze a szájában, nyűgös, és nyáladzik de olyan szinten hogy folyton azt hiszem hogy bukott és közben csak a nyála csorog. Semmi sem jó neki. Illetve, a cicizés azért még bejön neki főleg ha van benne tej is, de napi 24 órás szopit sajna nemtudok biztosítani meg rág de nagyon, így marad az üvöltés.

Bocsánat, nem is panaszkodom tovább.

Legyetek jók, pusz

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Niki!
Hát igazából szerintem senki sem tudja mi van a Rókussal, én voltam bent minden rendben volt! Majd meglátjuk! Nagyon sok kismamás barátnő is úgy döntött, hogy a rendelőbe jár és majd lesz valami! - Annyira nem érdekel ez az ügy már - hiszen rajtam múlik, hogy milyen lesz a szülés - felkészülök rendesen és akkor nem érhet semmi váratlanul! A doki meg számomra nem volt szimpi, ahogy beszélélt, amit mondott, ahogy mondta - lekezelően, lenézően, rám se nézett amikor beszélt hozzám, egy senkinek tartott aki majd csak adja a pénzt! Megbeszélt időpontra mentem 1 órát vártam, majd 2 percet beszélt a falhoz, mert nem hozzám és elkérte a pénzt rendesen!
Míg a rendelős orvosnál érzem, hogy embernek tekint! A nevemen szólít, tudja az adataimat, megkérdezi van-e valami kérdés, baj, gond, és mindent lelkiismeretesen elmond, visszakérdez, hogy értem, van-e kérdésem, - ezt mind ingyen, mert úgy gondolja, hogy neki ez e dolga, ezt vállalta.
Gondoltam ez a minimum ha elmegyek egy másik fizetős orvoshoz, de tévedtem.
Még mindig festetek? Eléggé régóta nem? Nállunk 3 hétig voltak a festők, most mentek el csütörtökön!
Móni!
Nem gondoltam, hogy ott maradjak szülni, az még nem lenne jó, majd ha itt az ideje csak akkor akarok szülni! Most még nem készültem fel teljesen!
Gabó!
Gratula a fogyáshoz! Várjuk a képet!
Csilla!
Ti is a házat csináljátok még? Ne idegeskedj, majd kész lesz!

Anikó

Kép
h anikó

Sziasztok lányok!

hát lehet, hogy kevesebbet jövök!
nemcsak a jó idő miatt, hanem azért is, mert boldogságomat egy kis idegeskedés váltotta fól.
Ugyanis Flóra 3napja szépen forgolódik hátról hasra és néha vissza is!Ennek borzasztóan örültem, de...
Miután megetetem 10-15percig büfiztetem, buki stb., aztán leteszem a járókájába játszani, hogy csinálhassam a dolgomat.
erre úgy bele lovalja magát a forgolódásba, hogy kihányja a kajáját! :cry:
Majd altatni kell, mert megint nem alszik el magától!
Szóval eléggé fáradt vagyok, de bíztatom magam, hogy majd ez is elmúlik!
ráadásul napi 2x kanállal etetem (legalább a sűrűbb étel megmarad benne), de 1órát vesz igénybe, végül teljes átöltözés Flóra is és én is .
aztán startolok sétálni 2-3óra, majd vissza haza etetés játszom vele, elaltatom és a házimunka!

bocsi, hogy panaszkodtam nektek, hisz imádom a lányom és minden nap meglep valamivel amiért megtudom zabizni, de fáradt vagyok és érzem, hogy merül a duracelem!

ha nem jönnék pár napig bocsi, de szabadidőmben inkább a fejemből fogok kinézni!
Puszi mindenkinek!

Kép
gabriel79

Sziasztok!

Kicsit jobb a helyzet és talán az időtől is jobb a kedvem, de fáradt vagyok!
Tegnap voltam kozmetikusnál és olyan jól esett! :lol:

Ti jól vagytok?
Használjátok ki ezt a szép odőt és menjetek a szabadba!
Móni!
Nem jöttök ma délután sétálni?

Kép
gabriel79

Sziasztok!

Lányok! Azt hiszem hamarosan megőrülök!!!! :cry:

egy kicsit panaszkodom ha nem bánjátok:

Minden nap hajnal 4-kor kelünk és délután 5-ig folyamatosan kézben kell hogy legyen a Ricsi. Illetve a bal vállamon és folyamatosan mozogni kell vele. Ha megállok egy percre is üvőlt kivéve ha eszik. Ráadásul kitalálta hgy csak anya jó neki, másnál nem. Nem tudom hogy mi van vele de én lassan összeesek a fáradságtól. Ráadásul olyan keveset eszik mint újszülöttkorában. Óránként eszik 60-70-et holott pár hete 120-150-et evett egyszerre. Plusz csak balra hajlandó elfordítani a fejét, hiába beszélek hozzá nem fordul csak ha én fordítom meg a fejét. Átrendeztem a kiságyba hátha javul majd a helyzet. Ja és megint nem mennek a böfik, így kijön alul ami miatt sír ugye. Minden éjjel mert akkor aztán egyáltalán nem büfizik, én tornázom ki belőle a sok pukit, persze néha közben lepisil-lekakil mert félálomban szórakozok vele. Ja a babakocsi még mindig mumus, de a szomszéd szerint az lehet a baj, hogy mivel amugy sem alszik nézelődni szeretne és nem lát ki belőle. De ülni ugye még nem tud. Így üvölt. Mondjuk arra a kb. 15 percre teljesen felesleges lenne elindulnunk. mert mire összecuccolok és indulunk már jelzi hogy bizony cicizne. Ezért általában felöltöztetem én is felöltözök, kézbeveszem és kimegyünk sétálni az utcára pár percre. Ezt naponta többször is eljátszva. Elegem van!!!!!!!
De történt jó dolog is: elkezdték érdekelni a csörgők, így ha nem táncizok vele akkor lefektetem és játszunk. Ja és képzeljétek jön a foga! Nem akartam elhinni de mindenki ezt mondja. Látszik az ínyén a fehér dudorkák bár azt mondták hogy akár két hónap is lehet mire kibújnak azok és lehet hogy azért ilyen nyűgi.

Amúgy a minden rossz ellenére mikor rámmosolyog meg gügyög ezerrel, elolvadok. Imádom de nagyon nehéz. Ráadásul most párom sem tud segíten már két hete mert éjjeles. Hát remélem nagyon gyorsan megoldódik minden.

Ne haragudjatok hogy ennyit panaszkodtam de máris jobban érzem magam. Már nem is tűnik olyan rossznak.

Na megyek mert eddig bírta egyedül a játszást.

Igérem ha enyhül itthon a helyzet egy kicsit aktívabb leszek és nem panaszkodok egy szót sem!

Gabó!

Bocsi, tudom hogy én mondtam hogy talizzunk a héten de nagyon nem megy most. Remélem nincs hari. És szurkolok hogy Flórával minden rendben menjen, és perszer gratulálok, nagyon ügyi már a kiscsaj hogy egyedül forog!!!!

Mennem kell! :( Pusz

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Úgy panaszkodtam a multkor így most megosztom veletek a jó hírt:

Ma már délben is és most este is sokat , nagyon sokat cicizett a Ricsi. Ráadásul 1től 5-ig aludtunk délután és így már sokkal szebnek látom a világot! Úgy örülök! És végre pihenhettem is egy kicsit. :lol:

Képzeljétek el olyan édi volt a vacsinál a Ricsike: még mindig kevés a tejcsim a vacsihoz így az éjjel lefejtel szoktam kiegészíteni (így nem kell a tápi :) ) és amikor meglátta a kezemben a teli cumisüveget, úgy mosolygott!! Annyira örült neki :) 1-2 percig csak nézte a cumisüveget meg engem és vigyorgott ezerrel! Egyre jobban élvezem a dolgokat, csak ne lennének a nehéz napok! :twisted:

Tök hülye vagyok: cirka 2hónap után jöttem rá hogy a bébihordozónkat lehet pihentetőként is használni ha a fogantyúját teljesen letolom a hordozó mögé. Eddig alátámasztottam ha nem akartam hogy annyira feküdjön benne a Ricsi :oops:

Megyek aluszkázni, legyetek jók! Puszi mindenkinek!

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Voltunk 4d uh-án, és fiú lesz! És minden rendben van!
Móni!
A cumisüveg miatt nem lehet, hogy azért nem eszik a ciciből - azért gondolom, mert a cumisüvegből egyből jön a kaja, a ciciért meg kell dolgozni, nem ? Ha nem jól gondolom bocsi!
Írj le mindent, engem érdekel, mire készüljek fel!
Gabó!
De jó, hogy már forog! Nagyon ügyi! Írj mi történt!
Hogy állsz a fogyival?
Most hétvégén van a gardenexpo - nem akartok kertészkedni? (www.gardenexpo.hu)
Niki! Csilla!
Mi van veletek?
Anikó

Kép
h anikó

Szia Anikó!

Gratulálok a pöcsöshöz :)
Mekkora már, méreteket tudsz?
Hogy áltok a házzal, elkészültetek?
Bocsi hogy felhozom de akkor most hol fogsz szülni?

Jól tudod, a cumisüvegtől elustult és már a nehezen jövő zsírosabb tejcsit nem hajlandó kiszopni, de én addig nem tágítok, míg teljesen ki nem üríti a mellem. Addig nem kap a másikból hiába sír, mert különben kevesebb tejcsi fog termelődni ha a végét mindig benthagyja, az meg nem állapot hogy én fejjem ki őnagyságának a végét. Amúgy ma szinte egész nap cicizett, illetve nyammogott rajta sokat de nagyon kellett neki, csak úgy hisztizett érte :) De nem is az a baj hogy lusta szívni, mert kénytelen ha enni akar, hanem az hogy hamar abbahagyja és nem kell neki több. Próbáltam már tömni a kicsi szájába de ő úgy összeszorította hogy az istenért nem tudtam szétnyitni neki. És mivel keveset eszik hamar kéri a kövi adagot. A védőnő azt mondta erre hogy lehet hogy pont egy gyors növekedési szakaszban van és azért eszik ennyit mert ha összeadom a 3 órás adagjait pl. akkor sokkal több jön össze mintha egyszerre evett volna. Hát nem tudom. Gondoltam már arra is hogy mivel nehezen jön a vége lehet hogy elfárad a szopizásban és azért hagyja abba, de ez ellen aztán mit tehetnék???? A fejésen kívül :shock:
Két napja elkezdtem hasra fordítani de szerencsétlen mindig veri az orrocskáját az ágyba vagy amire épp teszem. Olyan rossz látni ahogy szenved :( A szenvedésről jut eszembe, nagyon félek a jövőhét keddtől: kapjuk a 2hós oltást. Szó szerint rettegek attól hogy hogy fogja viselni Ricsike. Már rémeket látok hogy lázgörcse lesz megilyenek :oops:

Képzeld el ma az auchanba 50 ft-ért árultak nyárra rövidszárú kertészgatyókat (napozónak hívják tán?) a babóknak!!!! Apától kaptunk 6 db-ot mindenféle méretben :) és csak 300 ft-ot fizetett :)

Megyek aludni, remélem Ricsi éjfélig már nem kell fel! Jó éjt mindenkinek!

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Móni!
Szurkolok, hogy a szopival minden rendben legyen! :wink:
Voltunk az auchanban, de már nem volt az 50ft-os napozó!
Viszont a Corá-ba már megint egy csomó mindent vettem Flórának, mert őrült aranyosak a lyányos cuccok!

Képzeljétek péntekenként járunk indiai babamasszázsra!
Minket tanít egy hölgy (fogásokra)és irtó jó!
van hasfájásra masszázs, megnyugtatásra és a lányom bealudt! :lol:
Egy kisfiú pedig a hasfájós masszázsnál össze-vissza kakilta magát és megelégedett arccal bealudt!!!

Ajánlom a figyelmetekbe!Ráadásul a végén kapunk egy tanusítványt!

jövő hónapban pedig babaúszásra megyünk, kiváncsi vagyok Flóra hogyan viseli majd!

Anikó!
gratulálok, hogy kistökösötök lesz!
Végül hol szülsz, hogyan fogjátok hívni?

niki!
Jól vagy?

Csilla!
Hol vagy?

Kép
gabriel79

Ja és Boldog 2. hófordulót Ricsikének!!!

Kép
gabriel79

sziasztok!

Kellemes húsvétolást kívánunk mindenkinek!!!! :)

sajna most nincs időm többre de majd jövök

Puszi

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk mindenkinek!

Remélem jól teltek az ünnepek!

Kép
gabriel79

Sziasztok!

Rövid leszek mert végre bealudt a Ricsi és van ezer dolgom, majd utána hosszabban visszatérek :)

Túl vagyunk a szurin, úgy sírt szegény, majd megszakadt a szívem :( Képzeljétek el hogy hány gramm: 6100 !!!!!! Óriás bébi :)

Na megyek is mosni, takarítani, ágyathúzni, vasalni...... :(

Pusz mindenkinek!

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Móni!

Gratulálok Ricsibaba súlyához!
Nem csodálom, hogy gyorsan le kellett cserélni a ruhatárat! :wink: :lol:
Jobban alszik?
Nem ti sétáltatok tegnap a fogolyon?Még Annával is összefutottam!

A többiek merre vannak?

Kép
gabriel79

Sziasztok!

Szia Gabó!

Hűha, nagyon izgin hangzik ez a babamasszázs! Itt van battán? Mennyibe kerül? Fürdés előtt én is szoktam dögönyözni a Ricsit és nagyon élvezi, olyan kis csikis :)
A babaúszás az itteni uszodában lesz?

Mi sétálni? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, ahogy kiérünk az utca végére már üvölt torkaszakadtából a Ricsi :( Húsvétkor párommal indultunk neki a nagy sétának mert nem hitte el hogy tényleg hisztizik a kocsiban. Azt hitte hogy lusta vagyok sétálni :( Na és kb. 5 perc után haza kellett jönnünk mert úgy sírt a Ricsi a kocsiban hogy már levegőt alig vett. Az utcánkban már kézben vittem hazafelé és semmi baja sem volt, nézelődött ezerrel. Szeretnék már tul lenni ezen a problémán, unalmas itthon. Abban reménykedem hogy nagyon hamar itt lesz a jóidő, mikor már szinte nem is kell beöltöztetni. Mert már az öltözködésnél kiakad a gyerek és csak plussz a kocsi :(

alvás: vannak napok mikor alszik nappal egy pár órácskát de amúgy ébren van reggeltől estik csak 5-10 perceket szunyókál és utána szórakoztatni kell folyamatosan, mert még keveset játszik el magában. Kemény meló :( Sokat táncizunk magyar mulatós zenékre, imádja a Bódi Gusztit és a Margót. Mikor a Margó énekel fülig ér a szája :)))))

Nagyon jó nektek hogy az oltások nagy részén túl vagytok!!!! Nekünk elég kemény volt a tegnapi nap főleg az este, de már hajnalban mosolyogva kelt.

Úgy utálom az inteligens hűtőnket!!!!!!! Képzeld el annyira energiatakarékos hogyha kicsit hűvösebb van ott ahol áll a hűtő, alig hűt. Tegnap ki kellett öntenem 140 ml tejcsit mert megromlott alig egy nap alatt. Sőt, hajnalban fejtem és már délután poshadt volt.

Sajnálom hogy nem kaptatok az 50 ft-os napozókból, bár egy kiicsit elkeserített ezzel kapcsolatban a barátnőm. Ugyanis szerinte olyan anyagból van amit nagyon rossz viselni nyáron, mert nem légáteresztős és izzad benne az ember. Hát majd meglátjuk, végül is nem egy nagy tétel ha sosem vesszük fel.

Mennem kell apát ébreszteni mert megy dolizni :(

Szia, sziasztok!

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?