Sziasztok!
Én is elég sok babakocsival közlekedő anyukát szoktam napközben látni
. Úgyhogy én is biztos vagyok benne, hogyha meg lenne hirdetve, akárcsak védőnők által, akkor lenne rá kereslet.
Eléggé furcsa szerintem is, hogy nincs itt helyben bölcsi (hátmég játszóház v. baba-mama klub). Igaz ugyan, hogy én nem sokat tudok hozzászólni, mivel még 1 éve sem lakom itt
.
De pl. Budaörsön is volt mindig is bölcsi, ovi több is, még gyerekkoromban is, pedig akkor csak egy pici kis falu volt (időközben lett szép nagy város). Ilyesmire mindig van igény. Bőven elkélne itt egy bölcsi is, és ahogy hallom, még egy ovi is, mert mindig teltház van
.
Hallom ismerőseimtől is, hogy mennek manómuzsikára, játszóházba, egyéb érdekes helyekre, nekünk meg tényleg nincs itt semmi
.
Szóval segítek szívesen, ha tudok
.
Livike már ügyesen álldogál:
(nagy nehezen sikerült lefotózni), de menni egyáltalán nem hajlandó, inkább mindig mászik
.
Kifáradtam, hogy a héten minden nap 9-re értem haza. Jó lesz majd egy kis pihenés hétvégén
.
Ja, a katolikusék nagyon kedvesek
, biztos megengednék, hogy legyenek ott foglalkozások (ráadásul a hitoktatónak is lassan megszületnek az ikrei
) - Livike-keresztelés ügyben járunk oda
.
Aláírást könnyen össze lehet szedni, ha máshogy nem, a védőnőknél hagyjuk a papírt, és úgyis aláírkálják a kismamik
.
Timi