Hali!
Talán most sikerül irnom!
Gabi: nagyon bátor lennél a 3. babával! Persze csak magamból indulok ki, mert én a férjem nélkül nem bírnék velük, illetve nehezen...sőt, még anyukám nélkül sem, mert akkor ebben a hidegben is hurcolhatnám 2 helyre naponta (ovi, suli)
Szerintem van esélyed itt is munkát taláni a közelben! Most nyíló Tesco-t nem nézted? Bár nem tudom pontosan, hogy mi a foglalkozásod...
Bebi: ismerőseink voltak már júniusban Olaszban, de nem volt túl jó idő akkor! A víz is hideg volt...De ha délebre mentek, szerintem ott jobb idő van. Mi most görögországot néztük ki...illetve én.
Oda viszont nem mennék augusztusban, mert nagyon meleg van...nekem legalábbis!
Főleg így 1 tonnásan, de ez más téma...
Fincso: Szeirntem van esélyetek találni vkit, csak türelmesen kell keresni! Nincs itt valahol a környéken családsegítő szolgálat? Ők biztos tudnának megbízható embereket ajánlani, sajnos a környéken nem tudok ilyenről, pedig biztos lenne rá igény!
Gabi, Bebi: Sebi szinte alig beszél! 1-2 szava van, de azokat sem használja rendszeresen. Most abbahagyjuk az angolt is. És inkább "belehúzunk" a magyarba! Amúgy ügyesen mutogat mindent, tetrészeit, állatokat is....de csajok ilyenkor már 2-3 szót összekapcsolva fejezték ki magukat! Remélem csak arről van szó, hogy fiú...és kicsit másképpen fejlődik, nem pedig vmi baj van vele!
Tegnap voltak csajok versenyen. Mind a 2-en ezüstöt hoztak!
Takarítónő: Nekem is kéne...mindig el vagyok maradva...de még mindig idegenkedem tőle!
Zsófi: baba-mama torna...sárga házban! Jókat hallottam róla!