Új privát üzeneted érkezett!

Naaaaaaa......elárulod végre????
Vagy megvárod míg fogadást kötünk???

Gabi
Vendég

Hát én nem látok semmit.Ezeken a képeken csak a felsőteste van,nem?Judy gyere segíts!!!!

Gondolom ül a gép előtt,és jókat mosolyog a szenvedésünkön!! :D
Vendég

Mondom én,még mindíg nem árulja el!!!Judyyyyyyyy!!!Ez nem ér!!
Vendég

Jó móka!!!

Felizgatni itt a kismamákat,háát szép dolog mit ne mondjak.Te kis gonosz :twisted: áruld már el végre!

Gabi
Vendég

Biztos kiscsaj,azért csigáz!!Na???
Vendég

Judy, ne szórakozzzzzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :evil:

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Talán ki is kapcsolta a gépet.Had főjjünk a levünkbe... :(
Vendég

Kiscsaj......................lányok.....................kiscsaj. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Nem, a másik topicra írta, hogy egy kis Angyalka. De ettől még nem letttünk okosabbak!! Judy, gyere már, neeeeeeeeeeee szzzzzóóórrrrrrrrrraaaaaaaaakkkkkkkkkoooooozzzzzzzzzzzz!!!! Hadd tudjuk már meg!!!!!!!!!!!! :lol:

Kép

Kép

hoppá

Judy! Már kíváncsiak vagyunk nagyon! Ha ezt így folytatod hamar megöregszünk! Ne tett ezt velünk!

Kép
tand

Mondtam én!!!! :lol: :lol: :lol:
Nagyon szupiiii!!!!!
Gratulálunk!!!!!!
Vendég

Judy, gratulálok!!!!!!!!!!!!!!! na végre!! Tudtam, tudtam!!!!

Kép

Kép

hoppá

KISCSAAAAAAAAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!HURRÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!

GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!
Vendég

Jól lemaradtam! :oops:

Nagyon-nagyon nagy gartula a kiscsajhoz! Gondolom a föld felett jártok most! Két fiú után!? :lol: :lol:

Kép
tand

Judy!
Javíthatod a vonalzódat,hogy BARBI !!!!
Vendég

Lányok,

Köszönöm a gratulációkat, tényleg rettenetesen boldog vagyok. El sem tudom mondani mennyire. Apa még nem tudja, 4 felé ér haza, nem akartam telefonon közölni vele a jó hírt.

Hihetetlen, hogy sikerült. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

[quote="hoppá"]E írta:hoppázt írtam a 6. oldalra július 6-án :
Hello lányok.

Judy, tök aranyosak a gyerkőceid. Nagyon jó, hogy így fogadják a tesót. Szerintem amúgy tuti lány lesz. Ez már csak onnan is (kötelezően :lol: ) következik, hogy pé előtt 2 nappal voltatok együtt. Ez pedig a lányoknak kedvez!! Szóval Vikikéd lesz!! :lol: (ne felejtsd el, hogy mit mondtam, majd jó 10 hét múlva, amikor közlik veled, hogy: igen, anyuka, kislány... :wink: )

Kép

Kép

hoppá

Kata,

Hát igen, ugy látszik ez a pé előtt történő szeretkezés dolog bejön.

És tényleg megmondtad már akkor, hogy kislány lesz. Igaz nem Viki, hanem Barbi, de az már mellékes. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy!!!!!!!!!!!!!

gratula a kiscsajhoz!!!!!!!!!!!!! :P :P :P :P :P
Vendég

Juuuuuuuuuuudddyyyyyyyyyyyyyyyyy,
ez szuper!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gratulálok!!!!!!!!!!!!!!! Igazi kiscsajszi lesz végre a 3 fiú között!!!!!! Juhhhhhééééjjjj!!! Nagyon jó!!!!!!!!!!! Hát ezért már megérte elmenni!!!!!!!! Kezdheted a szoknyácskák kötögetését!!!!!

Vicuska,
állati a hőd, szerintem ilyen még sose volt!!!!!

Judy,
nagyon feldobtál!!!! Nem mintha egy kisfiúnak nem örültem volna, de megmentetted a topic becsületét, végre egy kislány!!!!!!!!!!!
Vendég

Vicuska, Nati,

Köszike a gratulációkat. :lol: :lol:

Nati,

Tényleg, Barbika az első kislány a topicban. No. 1 :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy, a megérzésed honnan jött, hogy fiú lesz? Egyáltalán miből lehet következtetni (most nem a pé előtti vagy utáni szexre gondolok)? Álmodjátok? Nekem annyira semmi érzésem sincs a kérdéssel kapcsolatban! Én egyszerűen baromi kíváncsi vagyok! Bár a Te esetedben most jó, hogy nem jött be! :lol:

Kata, Gabi nektek mikor mutatta meg magát előszőr, hogy kisfiú lesz?

Kép
tand

Hello,

Judy, gondolom apának már elmondtad!! Gyere majd, meséld el, hogy fogadta a hírt!! remélem megpuszilgatod, hogy ügyes volt, és lányt (de csúnyán fog hangzani) csinált!! :lol:

Tand, szerintem tuti módszer nincs arra, hogy ki tudd következtetni a baba nemét! Max tényleg úgy, ahogy pl. Judyéknál történt, hogy pé előtt 2 nappal voltak "utoljára" együtt, mert apája belázasodott. És a lányt-csináló-spermák tovább élnek, mint a fiúk.
Mi 16+3 hetesen voltunk 4d-n, láttuk mindenét, ott mutatta meg magát Gergő.

Kép

Kép

hoppá

Huha, mire jövök vissza

Judy gartula a kiscsajhoz

A hőmérőzésről csak annyit hogy valakinek bevállik (pl. nekem) valakinek nem. Különben nem mindegy hogy mikor és hogyan csinálod (reggel kell felkelés elött, szájban vagy hüvejben). Itt ha jól tudom Vicuska és én hőmérőzünk (Vicuska már csak 6 napig, én meg holnap reggel elrakom :)) Az fontos hogy tényleg csak azok csinálják akik nem borulnak ki egy kis ingadozástól (na ez most magam ellen szólt, a tegnapi hozzászólásomat nézve). Viszont amig nem volt baba, nem aggódtam a görbémen, bár nekem mindig szupi volt, olyan amilyennek lenni kell.

madiani

Ja és nincs fix érték hogy mennyinek kell lenni. Mindenkinél változó. A ciklus első felén alacsonyabb és a második felén pedig magasabb, az a jó ha a második szakaszba magas is marad. (Viszont láttam már nagyon sok ellenpéldát is) Nem mindenkinél válik be a hőmérőzés (megjegyzem sokan nem is jól csinálják), de a baba nem is a hőmérőtől lesz. Ha legalább kétnaponta szexizik az ember nagy az esélye hogy sikerül. :D

madiani

Nekem nem volt nyüg a hőmérőzés soha, na de itt a témát le is zárom hisz Vicuska tudja mit csinál Nati meg nem hőmérőzik. :D

Meg különben is, tök egyedül vagyok és csak magamnak írogatok.
Hol vagytok csajszikák?

madiani

Én még itt vagyok, 2 óra múlva megyek BB-hez. Most először nem idegeskedem. Gergő baba a nap folyamán többször jelzi, hogy jól van. Remélem az AFP-m jó lesz BB-nek, és nem tartja alacsonynak!

Kép

Kép

hoppá

Bocs, elírtam 1 óra múlva megyek.

Judy, apa mit szólt???

Kép

Kép

hoppá

Kata, biztos minden szupi lesz. Jaj én is szeretném ha már mozogna, hu de messze van az még

madiani

Nagyon jó lesz érezni, legalábbis én nagyon élvezem!! Pár hetet még várni kell rá, de kibírható!!!
Holnap hányra mész dokihoz???

Kép

Kép

hoppá

Csak 19:40-re életem leghoszabb napja lesz (ráadásul holnap lesz egy nagy ellenőrzésünk is)

madiani

Lányok, kezdek magam alá kerülni.... :cry: az orrom nem akar kidugulni és a hangom se javul.. ha ez így megy tovább holnap úgy elzavarnak mint a sicc.... dillemmázok, hogy BB-t felhívjam-e???? Basszus, pedig mindent megtettem, talán délelőtt még jobban is voltam mint most.....

Kata, drukk BB-hez, minden rendben lesz!!!!
Vendég

Most hívtam fel BB asszisztensét-múltkor megadta a számát-, csak negyed 8-ra kell mennünk, csúszás van :? De legalább nem ott szobrozunk.

Ani, holnap foglald el magad, és akkor gyorsan eltelik a nap!! és este láthatsz már valami kis maszatkát, amiből a kisbabátok lesz!!! :wink:

Kép

Kép

hoppá

Nati, hívd fel BB-t mondd meg neki, hogy mi a helyzet. Lehet, hogy azt mondja ez nem akadály, persze lehet, hogy az ellenkezőjét. De jobb tudni a biztosat!!

Kép

Kép

hoppá

Chrissyy,
holnap a kórházba mentek NST-re? Ez pontosan mit jelent? Mit néznek? Hányra mentek? Drukkolok nagyon!!!!

Ani,
biztos tükön ülsz majd holnap, de kitartás, tuti minden rendben, különben nem produkálnál ilyen jó jeleket!!!!! Neked is megy a drukk!!!!

Vicuska,
remélem úgy jössz vissza holnap, hogy látott valami reménykeltőt doki bácsi!!!!

Kata,
ááááááááááááá, most nem hívom, magánrendel!!! Nem zavarom :oops: Hátha reggelre jobban leszek!!!!!!!!!!!!!!!!
Neked lesz most uh? vagy csak megvizsgál?

Többieknek nagy ölelések, kellemes estét apával és gyerkőcökkel akinek van :wink: .
Bebőröndölök holnapra........... :roll: csak nem zavarnak haza??!!!!

Alexa,
nálad hogy volt a sérvműtét halasztás? Aznap vagy előtte halasztottátok? Köszi!
Vendég

Nati!

Nem akarlak elkeseríteni,de nem voltam ilyen rosszul mint Te,és aznap halasztották el,amikor be kellett volna feküdnöm( és másnap lett volna műtét).Azt mondták,hogy csak egészségesen altatnak.(én szemészeten dolgozom,és ott is így van).Őszinte voltam,mert kérdeztél,ne haragudj rám!
Vendég

Kata,
ha éppen eszedbe jut, vagy úgy jön ki a helyzet akkor annyit megkérdeznél BB-től, hogy ma ügyel-e? (holnap reggel 6-kor ő akart felvenni, ebből gondolom, hogy bent lesz). Mert ha ügyel, akkor este felhívom, de rendelés közben, vagy otthon nem akarom zavarni... És egyébként is még van 12 órám :wink: Azalatt sok minden történhet.

Ja és csajok, az a legszebb, hogy reped a tüszőm a jobb oldalon, alig bírok felállni... Még jó, hogy nem lehetek terhes, mert úgy terveztem ha lesz erőm, akkor apának ma annyi :oops:
Vendég

Persze,remélem,jobban leszel,és hamar túlleszel a műtéten!Lehet,hogy megvizsgál az altatóorvos.Majd kiderül!Szorítok! :wink: :wink:
Vendég

Alexa,
semmi gond, jobb az ilyennel tisztában lenni. Köszi hogy megírtad, én még mindig bízom a csodában :oops: Reggel meglátjuk, addig kibirom. Legalább nem a műtétre koncentrálok, hanem arra, hogy egészséges legyek :P

Vikike,
merre vagy??? Minden rendben? Levi baba? Martinkával nem akarjátok összehozni egy talira?
Vendég

Nati, most a szokásos havi "látogatásra" megyünk. Megnéz uh-val, meg szerintem kézi vizsgálat is lesz.

Képzeljétek, most telefonált a hugim, hogy ő nyert meg egy 10.000 Ft-os vásaárlási utalványt, amit a Dockyard üzleteiben lehet levásárolni. (most hallottam erről az üzletről először). A lényeg, hogy nemrég egy tv adásban volt fehérvári hokiról szó, és utána egy játék-kérdés róla. Emilben kellett küldeni a megfejtést. Írtam a hugimnak emilt a megfejtéssel, hogy küldje el a megadott emil címre, és ma kapott ajánlott levelet, benne a vásásrlási utalvánnyal :lol: :wink: Tök örültem neki.

Na, megyek, készülődök BB-hez.

Kép

Kép

hoppá

Kapd el apát Nati,jót tesz egy kis közös izzadás!! :D :oops:
Vendég

Nti, temészetesen megkérdezem. Itt leszel még később??

Kép

Kép

hoppá

Csajok!

Most nem igazán tudok sokat írni, picit kivagyok a fárasztó napomtól. De ma a teszkóban kb 8 terhes nőt láttam, sasoltam is, hátha valamelyikőtök odakacsint, de nem ti voltatok! :D Na megtaláltatok iwiwen, szóval megoldottátok, de elmondjátok, hogyan sikerült? Nati volt az első, hogy' csináltad? :) ja hát ennyi éves vagyok, ez van. :lol:
a nyelvtudást el ne higgyétek, csak angolul tudok meg olaszul 1 picit.
Jaj, annyi mindenre reagálnék, de tök hulla vagyok, majd holnap, nem baj? :) cserélek műszakot és próbálok eljutni talira, már kiváncsi vok rátok!

pussz
Vendég

Alexa,
veled mi volt? miért halasztották el a műtétet és mennyi idő után sikerült megcsinálni?
Vendég

Kicsit náthás voltam,ennyi.2 hét múlva műtöttek,de csak azért,mert előbb nem volt hely.
Vendég

Hahó!

Nati, nagyon de nagyon drukkolok neked. Ápát meg ne hagyd békén (a szex gyógyít és boldogít, és még jó is)

Márti remélem sikerül műszakot cserélned és ott leszel a talin.

Kata, tök jó ez a nyeremény, én még nem nyertem soha ilyesmit.

madiani

Lányok,
elköszönök, Katával mindent megbeszétünk, reggel jelentkezem felvételre és műtétre, aztán küldöm az smst Katának, ő majd értesít benneteket a sikeres eredményről :wink:

Holnapra mindenkinek én is drukkolok és mivel optimista vagyok és holnap nem leszek netközelben ezért Kata, neked kalappal a genetikai uh-re, Maci neked pedig gyönyörű, egészséges petezsákot és mennyei szívhangot kívánok!!!!!!!!!!!

puszi mindenkinek!!!!
Vendég

Hello,

megjöttem a BB-től. Minden oké. Teljesen zárt a méhszájam, megnézett uh-n is. Mondta, megnézzük a nemét. Mondtam neki, elvileg már tudjuk, mert voltunk 4d-n, de azért kíváncsi vagyok, ő mit mond. ELŐSZÖR AZT MONDTA, MINTHA FIÚ LENNE, DE AMIRE MEGBIZONYOSODOTT VOLNA RÓLA, ELMOZDULT. aZTÁN MEGMÉRTE A COMBCSONTJÁT: (bocs, most látom, hogy megnyomtam a caps Lockot.) szép hosszú combja van, szerinte lány lesz.... De majd pénteken megnézi rendesen!! Na, kíváncsi leszek!!

Kép

Kép

hoppá

Köszi Nati, de csak pénteken megyek :lol: :lol:

Jó éjt, babás álmokat :wink:

Kép

Kép

hoppá

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: