Sziasztok!
Kicsit eltűntem, de itt vagyunk mi is.
Wera
Már csomószor hívtalak otthon, de nem vagy, biztos sétáltok
Már jobban vagyok, mehetünk sétálni, értekezzünk telefonon.
Vera
Andrisnak jobbulást kívánok, te pedig pihenj sokat és ne izgasd fel magad.
Niki
Nem lesz semmi baj a bölcsivel, szeretni fogja. Renátó is szerette, mert itthon egy olyan játék sem volt, mint ott.
Volt egy műanyag hintaszék, annyira szerette, hogy vettünk egyet itthonra is, Roli örökli, ha majd tud ülni.
Én is a Dél-pestiben szültem, a vonatkozó topikban le is írtam, hogy hogyan. Választott orvosom volt egészen a 37. hétig, amikor is lepasszolt, szerintem azért, mert nem jártam a magánrendelésére, nem voltam pénzes beteg. Azonnal kerestem egy szülésznőt, akivel az utolsó három hetet csináltam, hozzá jártam CT-re is. Nagyon rendes nő és nagyon érti a dolgát. Etának hívják.
A lila szobában szültem, de szülhettem volna akármelyikben, az ember úgysem a berendezéssel van elfoglalva. Bár én csak két és fél órát töltöttem ott
A szobák rendesek, tiszták, a kaja jó. Ötágyas szobában voltam és tök jó volt a csajokkal. Van egyágyas szoba is, de az alapítványi támogatással vehető igénybe. Semmiképpen nem akartam oda kerülni, tök egyedül egész nap
A csecsemősök nagyok kedvesek, jönnek, kérés nélkül segítenek, kérdeznek, stb. Csak egy mufurc nő volt, őt mindenki kerülte.
Képzeljétek, ismeri valaki a Kopaszi-gátat? A Lágymányosi híd budai lábánál van egy kis félsziget és megcsinálták csodálatos parknak. Biztonsági őrök sétálnak, állatot bevinni tilos, és a legjobb, hogy olyan táblákkal találkoztam, hogy "Fűre lépni szabad!"
. Azt hittem rosszul látok. Gyönyörű gondozott növények, és olyan vastag fűtakaró, oda teszik ki az anyukák a babákat. Sokan sétálnak, sok a babakocsis, és a kerékpáros. Van egy kis játszótér is. Tényleg gyönyörű. Ha gondoljátok, átmehetünk oda, HÉV-vel a Lágymányosi hídig és ott 103-as busszal át a hídon 1 megálló.
Rolit letettük a fűbe és kezét-lábát felemelte, nehogy hozzáérjen
Teszek fel néhány képet:
Mónika