Új privát üzeneted érkezett!

Arivirág,
Éljen a hízás :D Remélem, most már nem aggódsz? :wink:

Andi(Kostyika),
Igen, kérem priviben. :) És egyébként hova jársz terhesgondozásra és hol szeretnél szülni? Lehet, h már írtad csak elkerülte a figyelmemet :oops:

Ma végre eljutottunk tücsök-zenére. Olyan ambivalens érzéseim vannak vele kapcsolatosan :? A foglalkozás maga nagyon szupi, csak hát a rövidsége. Szóval mire épp belelendül az ember, addigra vége is van. Adél most eléggé zárkozott volt, nem akarta magát elengedni, nehezen oldodott, de talán azért, mert ilyen sok gyerkőcöt egy helyen még nem látott + a felnőtt kísérők.
Egyébként úgy nézett ki az egész dolog, hogy az elején pár dalocskát elénekeltek (én nem, mert baromira nem ismertem a dalokat :oops: ) hozzá ment egy kis kézmutatógatás (gesztikulációk), aztán jött magnós dalolás itt kaptak rumbatök szerűséget, amit lehetett rázni. Na Adélnak van ilyen itthon és imádja rázni, bezzeg ott :twisted: Ezután felálltunk és körbe körbe mentünk dalokat énekelve (pl. sétálunk sétálunk egy kis....) utána megálltunk és hintáztattuk a gyerkőcöket, utána megint leültünk jött még egy kis mondókázás, meg megint kaptunk ráznivaló dolgot és ennyi volt.
Egyébként elég sokan voltunk és meglepő módon, elsősorban kislányok voltak, fiúk elnyomásban voltak :lol: Általában olyan gyerkőcök voltak, akik már tudtak járni, de volt egy-két karonülő bébi is. És aki vezeti a foglalkozást, nagyon kedves, aranyos nőci. Ja és egyébként iszonyatosan meleg volt. Pont oda sütött be a nap.

Kép Kép
curse

Andi(Kostyika)
Most látom, h közben már meg is kaptam a prividet :oops: köszi :)

Kép Kép
curse

Sziasztok lányok!

Andrea
Nagyon profik a képeid!

Mimi
Nem is gondolja végig az ember, hogy mennyire függünk az áramtól.

Curse
Örülök, hogy jol éreztétek magatokat.

Sziasztok
Vendég

Andrea, tényleg nagyon szép ez a havas tájas képek! :D
Szombaton ha jöttök táncra, akkor sajna egyben van az ovis-sulis, ezt nem szokták annyira kedvelni a kisebbek, bár Biusnak tetszik!

Judit, holnap vérvétel?
Én általában ott vagyok már 6.30-kor, hogy hamar sorra kerüljek, mert utána olyan hirtelen nagy tömeg lesz!

Cruse, egyszer pesten Én is voltam valami ilyen féle foglalkozáson, ahol így énekeltek (számomra ismeretlen dalokat) de már nem tudom mi volt a neve, de az nem tücsök zene volt!

Gabibi, hol jársz?

Mimi, nálunk jövő hét szerdán nem lesz áram, úgy utálom!!
Amúgy szerintem olyan édesek ezek a picikék ahogy babanyelven beszélnek, meg tudnám zabálni őket!!
Nálunk most Dominika már mondja ANYA, olyan jól esik, eddig csak nyanya voltam!!

Képzeljétek ma vettünk egy tök egyszerű Mikulást ami kintre való, hogy a falon másszon fel, (nem világíítóst)de Bianka nem adja oda, hogy kitegyük, mert megfázik, most vele akar aludni!
arivirág

Sziasztok!
Kivittem reggel a fiacskámat megmútatni neki a havat.Hát annyivolt a reakciója,hogy hmmm hmmm azt ennyi.Gondolom majd ha nagyobb lesz :lol:
Judit az én keresztlányom is a kiságyba alvás után ült fel elöször! :lol: Amikor ezt nem is olyan rég felevelenítettük az anyukájával azt álmodtam ,hogy az én fiam is ül a kiságyba :wink: Néha (a családnak mindig) az az érzésem,hogy nagyon akarom sürgetni öt :oops:

Azt én is birom amikor 2 kicsi együtt van.Múlt héten lent voltunk a Rebekáéknál(keresztlányom) van 1 zenélős beszélős macija és pródukálta magát elóttem(táncika énekecske :wink: ).A fiam meg lese vette a szemét róla és olyan fejet vágot,hogy:ez meg mit ugrál itt :shock:
Különben meg imádja Jotikát!Mindig puszilgatja meg itatni,etetni akarja:Ő a BABA és anyáskodhat felette. :lol:

Curse!A karon ülő babák,hogy birták?Na és az anyúkák? :wink:

Kép

Gabi
gabibi

Szia Arivirág!

Sikerült az ajándékokat megvenni, nem látták meg a csajok?
Ez nagyon jo a télapoval alszi! :lol:

Nem holnap megyek a laborba, mert tavaj a Robival kiokosodtam és minden szerdán viszik el a vért. Ezért van nagy tömeg, a végefelé megyek csak, és akkor a munkába menősök már végeztek.

A fiam már tud simizni engem és fel is kéreckedik, már ez is tök jo.
Énekelni szokott a kocsiba "baba baba baba" a csip csip csoka dallammal.

Szia
Vendég

Judit egyszerre írtunk :lol:

Kép

Gabi
gabibi

Sziasztok

Gabibi
Tényleg teljesen egyszerre irtunk! Ne sürgesd a fiadat, mindennek eljön az ideje. Én is nagyon vártam a következő produkcioját pedig már a negyedik gyerek.

Szia
Vendég

Akkor bagoly mondja verébnek....... :lol: :lol: :lol:

Kép

Gabi
gabibi

Arivirág,
Miért nem lehet bennt a szülő? Ezt bezzeg nem mondták. Hát nem tudom h hogyan fogja ezt Veronika fogadni. Majd megkérdezem. Nem állt be hétfőn mert nem volt nálunk másik cipő.

Andrea,
Nagyon szépek a képeid - így az ablakból:) A tükörjég az úton már nem tetszett annyira. Egy óra alatt értem be Törökbálintra dolgozni. A busz keresztbefordult a Csaba utcán, és a sok buta nem tudott felmenni a dombra nyári gumival. Végülis ilyenkor azzal kell közlekedni.

Curse,
Maradtam uannál a dokinál akihez Veronikánál jártam Pesten és ugyanúgy a kettes Női klinikán szeretnék szülni. Én meg voltam elégedve velük. Szerencsére még a szülésznő is ott van, már megkérdeztem:) Régebben mi is voltunk tücsök-zenén, az elején Veronika sem vett nagyon részt de a vége felé már élvezte.

Judit,
Igazad van, múltkor én szerdán voltam vérvételen és százezren voltak.

A.

Kép[
Kép[
kostyika

Jó reggel!

Kostyika, azt nem tudom, hogy mért nem lehet bent itt a szülő, de a suliba még egyszer sem engedtek be szülőt, sokan vannak akik haza mennek erre az egy órára, van aki ott vár, vagy kint a kocsiban!
Vastag zokni is jó táncra, sokan táncolna zokniba!
Nem hátul ültetek le a Műv házban hétfőn?
Mert mikor mentem el akkor jött egy anyuka a kislányával, akik ott ültek le, nem Ti voltatok?
Én is a II-es klinikára készültem hogy megyek szülni, csak nem találtam dokit, így lett Péterfy belőle!

Judit, meg vannak a babák, :D cumizósak, meg beszélnek, és tök egyformák a veszekedés elkerülése érdekében!
arivirág

Szerdán azért vannak olyan sokan,mert van olyan vérvizsgálat a kismamáknak(többször is a 9 hónap alatt)amit csak szerdán vesznek le és csak 8 óráig.Tehát aki szerdán megy az mindenféleképpen a végefelé menjen.

Jön ma haza a párom :lol: :lol: :lol: csakhát minden napra van valami,ugyhogy nem tudom mennyit leszünk együtt :evil:

Kép

Gabi
gabibi

gabibi, meddig marad itthon a Férjed?
Azért ám ne tessék hanyagolni minket! :wink:
arivirág

Szia Mimi!

Voltunk a barátnődnél, nagyon rendes és kedves. Neked is akkora a kutyád mint neki? Az én kutyám más kutyákra mindig morog, de az övével tök jol megvolt. Kettesben volta két kutya amikor mentem érte.
Nagyon szép lett a Doriszkánk! Csináltam képet rola. 2honap mulva megint megyünk hozzá. Ja és a férjem egyből odatalált, nála ez nagy szo.

Szia Kép
Vendég

vasárnap megy vissza :lol:

Judit!
Nagyon kis csini kutyusod van!

Kép

Gabi
gabibi

[quote="halmai judit"]S írta:halmai juditzia Mimi!

Voltunk a barátnődnél, nagyon rendes és kedves. Neked is akkora a kutyád mint neki? Az én kutyám más kutyákra mindig morog, de az övével tök jol megvolt. Kettesben volta két kutya amikor mentem érte.
Nagyon szép lett a Doriszkánk! Csináltam képet rola. 2honap mulva megint megyünk hozzá. Ja és a férjem egyből odatalált, nála ez nagy szo.

Sziasztok!

Szia Judit!
Örülök,hogy minden rendben volt!Emlékezett az Ani,hogy te vagy az akit küldtem?
Az én kutyám kicsit alacsonyabb mint az Ani Szofija és kb 1kilóval kevesebb :D
Szóval jóval kisebb.
Ja és csini lett a Dorisz,nem is lett olyan rövid a szőre.
Tényleg,miért nem szereted,ha nagyon rövid a szőre,vagy csak egyszerűen úgy nem tetszik?
A hugom az uszijának mindig megnövesztette,pl a fején a szőrt,és be volt gumizva.Meg volt mikor nyárra snacisra volt megnyírva.Az is jópofán áll nekik.

mimi12

Szia Mimi!

Már akkor emlékezett rám amikor felhivtam, egyől kérdezte hogy az uszi?
Ha ennél a kutyánál is kissebb a tied akkor jo hogy nem tapossátok el othon.
Nyáron én is jol megynyirom csak a téltől félek mindig. Nehogy megfázzon. Ma vagy holnap megyünk az állatorvoshoz a szép kutyival. Remélem összefutunk a kozmetikussal, most nem tud mit beszolni, és szebb mint amit ő csinált.
Én is szoktam neki gumit tenni ha hosszu a fufruja.

Mégegyszer köszi!

Szia
Vendég

Arivirág,
Tök egyforma babák :lol: Akkor ezek szerint erre is kell majd ügyelni, ha az embernek két lánya lesz :wink:

Gabibi,
Igen, élvezték :) Szerintem eleve a gyerektársaságot is, meg pl. mikor hintáztatni kellett őket.
De ettől függetlenül nézzétek meg, veszíteni nem vesztetek semmit, az első alkalom ingyenes.
Ebben az évben már bérletet nem lehet venni, mert csak 3 alkalom van vissza és most az alkalmi ár 700 Ft.

Andi,
Ez tök jó, h maradsz a régi dokinál és hogy ott van még a szülésznőd is :) Sajna az én dokim elment nyugdíjba, ráadásul akkor választottam ki, amikor pocakos lettem Adéllal. Szóval ez nem volt hosszútávú kapcsolat :( Időnként már sajnálom az előző dokimat, ő nagyon jó szakember volt, csak hát a 13. kerben :roll: Oda azért meg nem akartam átjárni a különféle vizsgálatok miatt.

Judit,
De édes a kutyid :)

Kép Kép
curse

Sziasztok lányok!

Túlvagyok a vérvételen és még élek. 9-kor indultunk és 10-kor már végeztünk. Nagyon nyugi volt az sztk-ba. Du-tán megyek a leletemért és utána egyből a dokihoz, majd irok hogy megmaradok e.

Sziasztok
Vendég

Sziasztok!

Judit, kíváncsi vagyok az eredményre!

Cruse, nálunk ez a legjobb recept a balhé elkerülésére, ha egyforma játékot kapnak!
Már rájöttem, hogy én anno, Ringató foglalkozáson voltam!

Kostyika, holnap jöttök?
arivirág

Arivirág,

Terveim szerint igen, Veronika kérdezte már h mikor megyünk. De nem merek már ígérni semmit mert mostanában semmi sem úgy sikerül ahogy én azt eltervezem. Akkor alkalmanként kell fizetni?
A lányodnak hol vettétek azt a balettcipőt?

Kép[
Kép[
kostyika

Kostyika, nem alkalmanként, hanem havonta kell fizetni!
Bea néni fogja megmondani, hogy mennyit!
Majd kapsz egy papírt, amire rá van írva az összes óra, sulis, ovis, Te bejelölöd, hogy melyik napon melyik órára akarod vinni, ezek után a Bea mond majd egy összeget!
Én nem hiszem, hogy holnap megyek, a férjem fogja Biankát vinni, én majd szombaton viszem!
Lányom még zokniban táncol, neki a Mikulás hozz balett cipőt, ha talál egy jó sport boltot 6.-áig! :P

Lehet játni hip-hop-ra is, de az inkább nagyoknak való, Bius fél óráig volt egy ilyen órán, és többé nem akart menni!
arivirág

Judit,
Ez tényleg gyors vérvétel volt :) Régen volt úgy, h hetente 2x kellett mennem és amennyit ott kellett várni, áhhhh...
Mindesentre drukkolok, h minden okés legyen az eredménnyel!!!

Arivirág,
A ringatót is dícsérik, h állítólag jó :) de szerintem az nincs is itt a környéken. A tücsök-zene azért tetszett meg, mert itt van helyben :)

Hú, de leült a topik. Én meg gondoltam, h elmegyek a csajjal egyet sétálni, erre bealudt magától :shock: ráadásul pont ebéd előtt.

Kép Kép
curse

Tényleg leült a topic, sokszor benézek napközben, és senki nem ír!!! :(

Ma mikor sütöttem muffint, feltörtem az egyik tojást :shock: …..és olyan büdös volt, hogy majd rosszul lettem! :evil:
Múltkor meg kinyitok egy csomag rizst, és mászik ki a kukac! :x
arivirág

Én itt vagyok,és olvasgatok is.Csak iszonyat fáradt vagyok,és lusti vagyok írni.
A Szabi is alukál.Én meg megyek előkészítem a vacsira valót.Vagyis a kajcsi kész,volt még a fagyasztóban szalontüdő,és csak gombócot kell hottá csinálnom.Meg kedvet kaptam a süteményhez is,így lehet összedobok egy gyors sütit :D

mimi12

Pfuj Arivirág

Én egyszer megfőztem egy záptojást,úgy szétdurrant a vízben,hogy ment mindenhová,és olyan bűz lett az egész lakásban,hogy csak na.
De kop-kop,már rég találkoztam záptojással.De én a szomszédtol szoktam venni a tojást,és az friss.

mimi12

Mimi, én nem vagyok fáradt, tiszta fitt vagyok, :D délben mikor altattam a lányokat, elaludtam velük, most pörgök ezerrel, mert lett volna ezer dolgom!

Nálatok, hogy megy az alvás?
Mert nekem oda kell bújni a csajokhoz, és csak úgy alszanak el, nálunk nem volt még olyan, hogy egyedül elaludtak volna! :?
Egyszer azt mondta Bianka, anya én még 20 évesen is veled fogok aludni, mondta a férjem, jól van, ezt majd felemlegetjük, ha haza akarja hozni a pasikat!!:wink:
arivirág

Arivirág de,jót rötyögtem :D

Hát én tanultam a lányom esetéből.Ő is csak úgy volt hajlandó elaludni,hogy lefeküdtem vele.
A Szabit kb 7hósan rászoktattam,hogy egyedül aludjon el.De ehez az kellett,hogy kb 1órát hisztizett egy déli alvásnál.AZóta felviszem,lerakom az ágyába,megpuszilgatom,szép álmokat kívánok neki,és alszik 3órát :D
Este is elalszik egyedül,csak elötte kis szopi,berakom az ágyba,és elalszik egyedül.
Hála égnek a Szabi sosem aludt el a cicin,és gondolom ez is segített abban,hogy el tudjon aludni babusgatás nélkül.
De amúgy nem aggodni,a lányomnak eszébe sem jut már közénkmászni :D

mimi12

Ja Arivirág,amúgy meg vissza fogod majd sírni,ezeket az együt alvós időket.
Én pár éve még el tudtam aludni napközben.Most meg így korosodva,tök megváltozott az egész.Már csak fetrengek,ha napközben mégis pihenhetnékem van,egyszerűen nem tudok elaludni.Pedig most is úgy aludnék egyet

mimi12

Az a baj, hogy én soha nem voltam határozott ebben az alvás témában, nálunk volt minden, kézben ringatva elalvás, cicin elalvás, és most már évek óta, az megy, hogy anya búj mellém, és mikor elalszanak akkor kisurranok!
Majd jövőre, ha ovis lesz, ebéd után bemegyek, hogy mellé bújjak! :)
arivirág

Arivirág,
Olyan jót nevettem a pasis dolgon :lol:

Hát nálunk időnként érdekes az alvás. Napközben abszolút ad hoc, h mikor alszik a csaj. Este meg magunkon altatjuk, ami nagyon fárasztó tud lenni mondjuk félóra szenvedés után. A végén már alig kapok levegőt.
De sokszor van rá példa, h magától alszik el este, mert már annyira fáradt, h rajtunk nem tud. Ilyenkor beteszem az ágyába, egy-két perc nyöszi van és után már alszik is.
Abban biztos voltam már az elején, h cicivel nem fogom altatni, mert talán arról a legnehezebb leszoktatni :?

És végül eljutottunk sétálni is. Hát mit nem mondjak nem izzadtam :shock: baromi hideg van kint. Ezért nem akar az utcánkban olvadni a hó, meg a jég az útról :evil:

Kép Kép
curse

Nálunk meg itt feszít egy csomó dió, nagymamám adta, meg kéne pucolni, de annyira macerás :roll: Pedig milyen jó lenne vmi fincsi diós süti.
A mai napomat úgy érzem, h inkább here-vere. Nincs kedvem semmit sem csinálni :lol: pedig vasalni is kéne már, de nagyon :roll:

Kép Kép
curse

Curse, a magunkon altatjuk, azt jelenti, hogy a mellkasotokon alszik el??
Mert Én ezt is ismerem, mi is csináltuk! :?
Én azt hiszem minden ilyen módszer, ismerek, csak azt nem, milyen mikor a gyereket lefektetjük, és ő magától elalszik!
Na de nem panaszkodom, mert most ez így, hogy melléjük kell csak bújni, ez nem olyan vészes!
Ha kész vagy a vasalással, és úgy érzed nem volt elég, léci gyere el hozzánk is, itt is van egy halom! :wink:

Gabibi, hol vagy?

Judit, mi volt a dokinál, gondoltam rád!?

Ti tudjátok már a szilvesztert hol töltitek?
Otthon, vagy társaságban?
arivirág

Szisztok!
Itt vagyok kb 1 órája jöttünk meg.Olyan ügyes volt a fiam,olyan jó kis fiú volt!!!!!!Bementünk pestre utlevelet csináltatni neki onnan meg Győrbe az ügyvédhez és mindenhol tök jól viselkedett és ami még fontosabb kibirta a gyerekülésbe 1 zokszó nélkül :lol: Az útleveles nő elvolt töle ájulva,hogy milyen szép és jó kedvű,és hogy rítka,hogy igy ellegyen ott 1 ilyen kis baba :lol: Az ügyvédndél is hagyta,hogy anya és apa beszélgessen az ügyvéddel :lol:

Ringató van parkvárosba pont pár napja néztem mert elkéne járnunk valahova,de néztem a bébipancsolót is az itt van közelünkbe.Azzal az a bajom,hogy itt a tél és hát ugye csak gyalog tudnánk menni és félek pancsi után nem fázna-e meg mig hazaérünk.

Alvás :lol: Nekem napközbe összevissza alszik a gyerek,DE este fürdés kajcsi és alvás a kiságyba :lol: Ez volt az egyetlen aminél következetes voltam,mert mint már ahogy írtam imádok aludni :lol: Az más tészta,hogy van amikor hajnalba felkell mert már ógy érzi kialúdta magát :lol:

Kép

Gabi
gabibi

Sziasztok lányok!

Itt vagyok és jol vagyok! Semmi gond a leleteimmel, csak közölték hogy nem vagyok bisztositott. Ugylátszik félévente változik, megint lefénymásolom nekik a gyeses papirt amit ők irtak és elküldöm nekik mint fél éve.
Szervileg nincs bajom de agyilag van, kimerültséget állapitott meg a doki.
Azért nem értem, mert mint irtam nektek vége az épitkezésnek, jok a gyerekek, imád a férjem, minden hepi.
Az agyam most fogta fel hogy gondjaim voltak nyáron.
Nektek már volt ilyen?

A Robika ha álmos beviszem a szobájába, cumi, takaro, becsukom az ajtot és már alszik is.

Sziasztok
Vendég

Judit, örülők, hogy rendben vagy! :D
Nálunk mikor én kivagyok, az akkor van mikor a gond van, ilyen még nem volt, hogy később jelentkeztek a tünetek!
Márciustól Én is GYES-en leszek, hallom szép kis összeg :( majd megcsappan a családi kassza kicsit! :evil:

Gabibi, mentek mostanában ki a férjedhez?
Ügyes volt Jotika!! :lol:

Aki már befejezte a szoptatást bármikor, mondja már meg nekem mennyi idő után apadt el a teje!??
Én már 4 hónapja nem szoptatok, de az egyik mellemből szivárog a tej, idegesít!
Voltam vérvételen, a hormonjaim rendben vannak, akkor ez normálisnak tekínthető??
arivirág

Igen igen, most enged(ed)i ki a gőzt!!!!!!!!!

Kép

Gabi
gabibi

Judit,na mostmár van időm hosszabban írni.A szervezeted,nyáron nagyon rendi volt veled,mert tudta,hogy most "szükséged" van rá,de mostmár azt mondta:jólvan akkor most én következek :lol: :wink:
Mi Jövöre akarun képítkezni remélem túléljük :shock: Nagyon szörnyűséges :?: Bár ez azthiszem naiv kérdés volt :oops:

Arivirág! Majd az ünnepek alatt szeretnénk :lol: Aztán meg késóbb ingázunk idónként.De onnan is tudok jelentkezni :lol: :lol:

Kép

Gabi
gabibi

Arivirág,
Igen, a mellkasunkon és ahogy nehezedik a csaj, annál gázabb :roll: Nekünk is már változtatni kéne, de ugyanakkor meg ez a kényelmes bizonyos szempontból :oops:
És vasalásból ennyi bőven elég volt, de köszi az invitálást! :lol: :wink:
Szilvesztert még nem tudjuk hogyan lesz, de nagy valószínűséggel itthon és elképzelhető, h barátokat áthívunk :?

Gabibi,
Hogy Neked milyen rendes fiad van :) És akkor ezek szerint van Ringató itt Érden is, wow. Akkor rákeresek, hátha van vmi róla a neten. Vagy esetleg te tudsz róla többet?
Úszásra mi végül nem mentünk, mert csak a gyerekektől kérnek orvosi igazolást arról, h a gyereknek nincs semmilyen betegsége, ugyanakkor a szülőktől meg nem, akik szintén bemennek a vízbe :roll: Mondjuk nem tudom, h így van-e még, meg h minden babaúszásos helyre igaz, de akkor engem ez eléggé elrettentett.

Judit,
Szuper, h minden okés a leletekkel :) És ilyen kimerültség simán kialakulhat a későbbiekben, pont azzal, amit Gabibi is írt. Robikád alvása nem semmi :o :)

Kép Kép
curse

Közben meg is találtam a ringatóról a honlapot. Itt Érden szerdánként van:
http://www.ringato.hu/index.php?helyido ... yhasznalok
Árban ugyanannyi, mint a tücsök-zene, viszont nekünk sokkal közelebb lenne. Na akkor most átgondolom, h melyikre járjunk :?

Kép Kép
curse

Gabi, NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!!

Kép
arivirág

Szia Gabibi!

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KIVÁNOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szia
Vendég

Gabibi,
NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!! :D

Kép Kép
curse

DDDEEEE aranyosak vagytok köszi szépen :lol: :lol: :lol:

Kép

Gabi
gabibi

Gondoltam felteszem a poén kedvéért Nektek is :lol: Apa küldte át a linket azzal a kommenttel, h most már mindent ért :mrgreen: :oops:
http://www.inforadio.hu/hir/tudomany/hir-164967

Kép Kép
curse

Gabibi,
És sejtesz már vmi meglepetést férjuradtól? :)

Kép Kép
curse

Nálam magas vércukorszínt = 2 lány gyermek! :D

Kostyika, ha mentek a táncra, majd írd meg milyen volt!
Én nem megyek, a Férjem viszi Biankát!

gabibi, most egy idősek vagyunk!! :lol: :lol:
arivirág

Olyan ritkán nézek tv-t, tegnap mégis elég sokat sikerült néznem!
A Híradóban először azt láttam, egy kisgyerek meghalt a mandula műtéte után, majd a fókuszban, egy másik kisgyerek aki szintén meghalt, úgy hogy anyukája nem lehetett mellette! :cry:
Azt hiszem, most egy darabig megint nem nézek tv-t :!: :!:
arivirág

Sziasztok!

Gabi! Boldog születésnapot!!

Arivirág,a lányom mikror befejezte a szopit,akkor még hetekig kellett fejegetnem pár naponta a tejcsit,mert 2nap után feszült a cicim.De ha jól rémlik,még 1év múlva is előfordult,hogy volt 1-1 csep tejci.

Judit,azért jó,hogy egészséges vagy.A fejed meg majd megnyukszik karácsony után :D

Jaj Arivirág,ne is mond a Fókuszt.Annyira letaglózó volt a riport.Én olyan szinten felháborodtam rajta.Ok az anyuka embert őlt de,nem tagadja,önként ment be,és ráadásul ha jól értelmeztem valamiféle önvédelem volt.
Hát milyen ember/hivatal az olyan,aki egy gyerekgyilkos bűnözőt jó magaviselettel elengedne 3-4évvel elöbb,és egy édesanyát nem enged ki a haldokló gyermekéhez.Hát menjenek a jó,,...... oda.

mimi12

Nagyon szomorú, és felháborító volt a tegnapi Fókusz! :(
Belegondoltam, az a szegény kisgyerek mit érezhetett, ott volt betegen és nem volt ott mellette az anyukája!
Hogy történhetnek ilyen igazságtalan dolgok? :x
arivirág

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?