Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Mindennap olvastalak ám Benneteket, Roz, köszi az aggódó sms-t, komolyan jól esett!

Emese pöttyei múlnak, újabb nem jött ki, ezért maradtam a málna fagyi variációnál, egy ideig hanyagolom. Kamillánál két szelet epres csoki volt ilyen hatással.

Az elmúlt napokban az orvosokat jártam a tejcsi-leadással kapcsoaltos vizsgálatokért: a HIV szűrésért fizetni kellett ugyan 2600 forintot, de a bőrgyógyász annyira gyorsan megvolt, hogy csak na! Már csak a tüdőszűrés van hátra.

Seriff, nem tudom megnyugtat-e, de eléggé hasonló a helyzetet a miénkkel Kamillával. 2690 g.mal született, 3 hósan volt 4650 g, és akkor már 2 hete csak 50-100 grammot hízott. A dokibácsi először csak időt adott, hátha elindul, de mivel Õ éjszaka is ébredt 3 óránként, valószínű volt, hogy kevés a tej. Ezt pesze csak most tudom így leírni, akkor órákon keresztül bőgtem. Felírta a tápszerreceptet, amit ki is váltotta, de még cumisüvegünk sem nagyon volt. Elkezdtem két ciciből szoptatni, és próbáltam megnyugodni. Hetente mérettem a védőnővel, és elkezdett hízni! Most sem egy kis dagi (ahogy a képeken bizonyára láttad), de egészséges kis 3 éves. 1 éves koráig csak kóstolgatott, onnantól kezdve mindent eszik velünk. Szóval szorítok Nektek, hogy siekrüljön rávenni Hancit a szopira.

Roz,
örülök, hogy tetszettek a receptek, sokat közülük a csládom is megeszik, bár én még többet szeretnék bevonni az étrendbe, de csak lassan sikerül.
Miért kell az ovis cuccokank már most készen lenni a családlátogatásra? Én még csak most fogok anyagot venni, és majd utána varrni... Kép
Bepa,
kitartás, figyeld meg, majd még túl is hordod kicsi Benedeket!

Syg,
a felnőtteknek való homeo gyógyikról az infokat honnan tudod meg? Nekem megvana Boironos füzetekből a második, de abban csak a gyerekeknek való szerek vannak. A harmadik része is megvan már? Van pl. külön szer fájdalomcsillapításra?
Egyébként minden elismerésem, hogy ilyen lelkiismeretesen ringattad Leot a talin, Õ is egy kis igazi többemberes baba, nem?

Most megyek, sokat sikerül most meg írnom, majd jövök ám:

Kobudo

Kép

Kép
kobudo

Kobudo, igen, van 3. része is a füzetnek, de van egy könyvem is.Általános fájd.csill. sztem nincs, attól függ,h milyen a fájdalom, mikor, hol jelentkezik, mire erősödik, szűnik. Szükséged lenne vmire?
Leo valóban többemberes baba, nagyon igényli a testközelséget, a foglalkozást.
Most este nagyon lefárasztott, 8 óra óta 3* altattam el, volt, hogy 35 percet vártam,hogy letegyem, most ébredt fel harmadszorra. Még nem fürödtem, nem pakoltam össze, nem fertőtlenítettem a cuccokat (a homeósakat muszáj, mert holnap is kell)...Pedig egész nap olyan jól ment az alvás. Vagy pont ez a baj? Nem hiszem, mert akkor nem aludna el.
Kamilla sztem pont jó így, ahogy van. Nem dagi és nem sovány.

Kép
sygnum

Kobudo, ugye milyen normális a bőrgyógyi?

Kép
sygnum

Sziasztok!

Kob, emlékeztem, h régebben már írtad, h Kamilla ilyen volt 3hónaposan. Meg aztán hallottam másokról is, akiknél volt egy megtorpanás,meg aztán mit is várunk, amikor én is ilyen voltam, vagyok. Elcumizgat Õ, csak közben nem szív,és a mindig megkínálom a frissen lefejttel is, de hiába. Õ tudja, h mennyit akar enni. legalábbis remélem, h tudjaKép! Már régóta 2 ciciből eszik.
Különben sztem is tök normális súlyban van Kamilla,ahogy a képeken láttam, nem kell, h elhízott legyen, és ha boldog, kiegyensúlyozott,akkor okés minden!

Éva, sikerült végül elaltatni Leot? VAn étvágyjavító homeobogyó is? Megírod, és lehet, h kipróbálom?Bár most még várom ezeknek a hatását,hiszen nem 1-2 nap.

Bepa, mi újság? Hogy vagytok?

Többiek hol vagytok, és hogy vagytok?

Most megyek, megcsinálom a reggeli koktélt HAncinakKép!

Kép
seriff

Sziasztok!

A tegnap esti elalvást jól megszenvedtük mind a ketten. Nem volt sírás, csak kínlódás. 5* altattam el, 4* felébredt, mikor letettem. Majdnem fél 11 volt, mire leraktam. Aztán az éjjel meg olyan volt, mint az előző, 2* ébredt fel reggel fél 8-ig. Csak én voltm most egy ökör, mert 2 órán keresztül nem tudtam visszaaludni. Vajon kitől örökölte Leo, hogy nem tud aludni...Lehet, h nekem is szednem kellene a bogyeszait.
De most reggel hang nélkül aludt el.

Seriff, China rubra C15, napi 3*5 golyó. Ennek olyan roboráló hatása van, szülés utánra ill. szoptatás alatt is ajánlott.
Hogy tetszett a koktél Hancinak?
Robiék megint csinálják a garázs előtti bejáratot, lehet, hogy elnézünk majd arra mi is.

Kép
sygnum

Sziasztok, gyertek csak majd nyugodtan,meg majd nézünk mi is! Koktél nem volt túlságosan nyerő, viszont a nyelve megeredt tőleKép!

Kép
seriff

Sziasztok!

Mi még mindig egyben , pedig azt hittem hogy ilyenkor már rég én is babázni fogok. A derék fájásom megint előjött , de remélem hogy mostmár tényleg valaminek a jele lesz.

Minó
Barátnőddel mizujs ? Megvan már a babája? Kazacsaynál sikerült szülnie ? Én hétfőn voltam ctg-n és akkor még nem tudtam elérni , pedig ugy volt hogy akkor már itt lesz a korházban , de remélem hogy holnap sikerül vele beszélnem.

Üdv mindenkinek : Kati+ Kata /39+1/

Kép
Kép
Kép
kecsone

Kati, ez nagyon izgi. Nekem (meg Sygnek is) a nagy nap előtti napon mindenen nevethetnékünk volt.

Többiek merre jártok? A múltkor össze akartam számolni, h hányan is vagyunk, tizenhatig jutottam.

Kép
seriff

Sziasztok!

Hú, csak éppenhogy eltelt néhány nap és nemgyőzlek benenteket olvasgatni. Bár nagyon kíváncsi vagyok, hogy egyáltalán gyerek mellett hogy van időtök számítógépezni. Na ezt nem rosszallásból kérdem, csak, ha visszaemlékszem az első gyeses időszakomra, főleg az elején, csupa kapkodásból állt az életem. Semmire nem volt időm. Lehet, hogy a másodiknál már sokkal ésszerűbb leszek, és jobban be tudom majd osztani az időmet. Csak emlékszem, hogy a császár miatt olyan sokára erősödtem meg. Hú de messze vagyok még a végétől. Már nagyon várom, h érezzem a rúgkapálását itt bent. Örülök, hogy ilyen sokan vagytok itt, talán majd én is megismerlek benneteket egyszer, ha megszületik a picúr. Roz te emlékeztetsz egy barátnőmre, ami a mindennapjaidat illeti. Kép Néla mindig toppon volt a lakás, főzött minden nap, és nyelvórákat adott otthon. De, amikor lent a játszótéren bandáztunk, ő beszélt a legtöbbet, nem lógott a nyelve. Kép
Puszi

Kép

Kép
cukkermáz

Seriff, el tudod képzelni, miket fognak ők együtt csinálni? Leonak is állandóan "jár a szája". Én inkább nem is gondolok bele. Remélem barátnők lesznek.

Cukkermáz, mennyi van még hátra?
Nekünk sincs mindig időnk, én is eltűntem már 1-2 hétre is. Csakhát amikor egyedül van az ember, akkor nincs kivel beszélgetni. Csak babanyelven.

Kép
sygnum

Lassan átesünk a ló túlsó oldalára. Manó ma még alig volt ébren.
Én hülye aggódós mami meg most ezért aggódok. Most aludni akar és alig eszik. Na mindegy, ő tudja mit akar én csak asszisztálok.

Kép
sygnum

sziasztok!

Syg! Majd este lesz nagy hancúr megintKépKép nem is tudom örüljek, hogy most alszik Leonád, vagy sírjak mert este meg nem aludt?
Tuti be fog állni az alvókája, bár ahogy hallottam a talin is lóbáltad végigKép

Kecsőné!

Ha még mindig egyben akkor kitartás a végére, de szerintem már Te is inkább 2-be lennél. Kata mekkora volt az utolsó méretkezéseknél?
Mekkorára számítasz, mennyivel fog születnni?

Seriff!
köszi ma már jobban vagyok, nem volt fájás és tegnap is csak 2x délután.Most kis hasmenés van (remélem nem a szülés miattKép De amúgy közérzet jó és csak picit mocorgok, kicsit beijedtem a tegnapitól és most belassítottam.

Puszika
Gabi

KépKép
KépKép
bepa77

Syg,
bár még nem fáj, de szerintem fogfájásra kellene valami. Persze Kamillával is úgy 8-9 hósan kellett gyökérkezelni egy fogamat, amivel előtte nem volt baj. Sem antibogyót, sem fájdalomcsill nem akart adni a doki, így hát, ordítani tudtam volna a fájdalomtól. Szóval ha lenne valami, azt inkább a fájdalom előtt beszerzem.
A bőrgyógyi tényleg nagyon aranyos, senki nem volt előttem, utánam, a Nagykörősi utcán meg szept. közepére kaptam volna időpontot. Kép

Seriff, a Te férjed nem fogorvos? Õ mit szokott adni ilyenkor?
Kamilla szerintem is okés, bár a foga is későn indult meg, 11 hósan jött az első, még most is várjuk a 3 utolsót. emesének most adtuk az első K-vitamint, hát szegény elég elkeseredett arcot vágott, mi is megkóstoltuk, tényleg elég szörnyű íze van. Kapott is utána jutalom cicit.

Kecsóné, akkor már csak tényleg pár napotok van! Én már úgy örültem, hogy elment a nyákdugó, hogy csak na! Másnap de meg is született Emese :o

Roz, mi ez a nagy hallgatás? Kép Kép Tegnap fürdés közben gondolkodtam, hogy olyan vagy, mint egy tyúkanyó, mindenkire van gondod! Kép

Puszi:

Kobudo

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!

Seriff
Nálam inkább depresszio van mint jo kedv , néha már inkább az van hogy kiakadok mindenen pedig amugy meg állandoan vigyorgok, de most meg minden idegesit.

Bepa
Még egyben. 36 hetesen volt 2988gr azt hogy most mekkora lehet nem tudom , de én megelégszem a 3200gr-mal majd kint ráér még hizni .Te milyen idős is vagy ? Kinél fogsz szülni?

Kobudo
Hát tényleg csak pár nap max . Én ugy voltam vele hogy hamarabb meglesz mert a lányok is hamarabb meg voltak és az ugy jobb volt mert váratlanul jöttek , nem kellett elötte cidrizni hogy na mikor lesz már valami , most meg minden pillanatban attol tartok hogy na majd most , vagy ha éjszaka felébredek akkor azt figyelem hogy mikor önt el a magzatviz . Nyákdugot egyik lánynál se vettem észre szerintem egyszerre ment el a magzatvizzel .

Üdv: Kati

Kép
Kép
Kép
kecsone

sziasztok Kép

azért hallgattam mert anyucimnál voltunk paradicsomozni :-/ kicsit uncsi volt már utánna ákit vittem 1 re szurira ez még a 4 hós volt hiába borogadtam eléggé bedagadt neki alvás előtt kap egy kúpot mert nagyon fájlalja meg a multkor is 39,3 ment a láza este nem várom meg inkább megelőzőm

cukker
hát azt nem állítanám hogy mindig toppon van a lakás mostanában ami engem kiakaszt mert mániákus rendrakó vagyok a locsi-fecsit aláírom Kép
ma anyunál is már kiszáradta szám annyit beszéltem Kép

kob .
hiányoztam mi Kép de látom azért nélkülem is zajlik itt az élet Kép emese pöttyei ? kiderült mitől volt ? elmult már ? neked minden meg van már a tejcsi leadáshoz ?

seriff
eszembe jutott mégvalami ugye azt montad hogy hanci elalszik a cicin van az ugynevezett C fogást ezt akkor kell alkalmazni mikor szopik a kicsi a bimbó udvart a hüvelyk és mutató ujjaddal jól összenyomod de ne fájjon mert ugy nem jó ezzel a tej pár másodperc mulva spriccelni fog és zsirdúsabb laktatóbb lesz és plussz inger és ha hanci elalszik vagy meg szunnyad de érzi hogy megint spriccel a tejcsi bizti visszakap rá ezzel kivonhatod akár a fejést is elősször baba nélkül probáld megcsinálni több ötletem igazán nincs Kép
egyébként méred ? a béresnek tényleg vacak az ize szegény hanci

kecsoné
kitartás már nincs sok hátra tudom ezt könnyű mondani lépcsőzz igyál forrócsokit nekem ezt a szülésznő mondrta mert elment adrival a nyákdugom fájásaim nem voltak de már nagyon osztottam volna igaz adri igy 3,5 héttel korábban jött de 4 kg an na jól kitértem szóval a forrócsokit azért mondta a szülésznő mert szok a szénhidrát benne mozgatja a babát és gyorsithat a szülésen mondjuk én még lépcsőztem is a forrocsoki gép és 4. emelet között ugy egy órát Kép és 3 forrocsoki után meg kitudja hány lépcsőfok után születet meg adri Kép
szoval lehet benne valami probáld ki Képveszteni nem veszthetsz

syg
ne aggódj ákinak is szokott ilyen időszaka lenni hogy 3-4 órákat alszik meg sok kicsi félorát egynap ,mindig megijedek ilyenkor hogy beteg de aztán nem csak ő most ugy látja jónak Kép ne aggódj pihenj ez alattaz idő alatt te is minnél többet aludj használd ki Képja majdnam elfelejtettm szóval minonak egyáltalán nem jó a nete azt mondta hogy 2 hétig valszeg nem is lesz jó mert a2 hét szabira húzott el a szervizes vagy rendszergazd azt már nem tudom hogy emilt küldök meg várok is számmal együtt Kép csak most már időm nem madradt az megirni de holnap megprobálom pótolni meg lenne 1-2 zaklatásom megint homos bogyeszzokkal egy pár sort azért leirok most belőlle az egyik barátnőm terhes és homeos bogyeszt akar szedni az allergiájára parrlagfű pollenek... ra allergiás tudsz erre is valamit ?köszi Kép

bepa
nagyon helyes lassits csak és pihenj Kép kell az energi a szülésre is mostmár ne takarist ne pakolj ne lomtalanits és ne szedj barackot ne mász létrára ... pihenj és köszölj fejben a nagy napra Kép

lili
holnap jóna mónika :Kép!!!!!!!!!!!!!! már készitem a mondokáimat neki Kép van jócskán nagyon régen találkoztunk Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

jaj elfelejtetm mondani áki 7170 gr Kép kis vasgyúró amióta kapta kúpot azóta itt viháncol meg hempereg ugy tünik minta ha ma már nem is akarna aludni Kép
valamit már akartam de szita az agyam

ja

cukker most épitjkezünk azért a felfordulás de már nagyon unom és még oktoberig biztos megy mert szept közepére igérték az ablakot és még utánna fesés bbbbbbbbbbrrrrrrrr utálom

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok Lányok!

Bocsánat, hogy sokáig nem voltam, meg látom, lemaradtam a találkáról is, de fotok tök jók!

Köszönöm a válaszokat, de azt hiszem, ezt majd úgyis csak akkor tudom meg. (de addig még lesz rá időm felkészülni) Ja, egyébként pont 40 nap múlva babacsinálás, szóval , már most izgulunk. Már szeretnék azon gondolkodni, hoyg hogyan mondjam meg a páromnak, hogy többen lettünk. Kép

Még eg yszokásos kérdés a végére: Mennyibe kerül most egy szülés? Jaj, ezt így nem szabad kérdezni, de gondolom értitek , mire célzok: (hálapénz)

Sziasztok,
ági
tél_leánya

sziazstok Kép
gyorsan irok egy pár sort mert napközben megint rengeteg dolgom lesz
még hátra van 1-2 niki cuccos az oviba amin még nincs katica mindent be kellet cimkézni ceruzákat zsirkétat darabonként már katicákkal álmodok ma még azt kell folytatanom és ha az időjárás is engedi takarítok ezerre mert ez a paradicsom gyártás most teljesseb elvette az időm
azt hiszem kob te kérdezetd miért kell készlenni vele a család látogatásra ugazán anyum mondta hogy csináljam meg mrt nem voltama szüli sem mert áki még annyira kicsi voolt apa meg nem ért rá elmenni és hogy lássák hogy nem vagyunk mi olyan család akit ez nm érdekel ez igazán olyan rosszul jöt most ki hogyy anyu ott dolgozik tölünk várnak l mindt hogy mindenből szép legyen meg mindig mindenből naprakész legyen az ember jaj meg persze baromi kiváncsiak is az emberek Kép ugyhogy szerintem már mindeki tűkön ül hogy jöhessn hogy hohy is élünk mi Kép tudod milyenek az emberek ... meg nem is bizti hogy jó lesz e ez igy mert mikor niki próba nepozott mindig ment volna mamával a másik csoportba sirdogált utánna... remélem beválik mert itt a környéken ez az egy normális ovi van a csongrádira meg a itta melettünk lévő oviba tuti nem viszem akkor inkáb nem fog oviba járni

tél-l
na ez ténykeg egy jó kérdés szerintem ki mennyit tud szánni a dolgokra én egyik babámál sem kérdeztem meg boritékoltam és csúsztattam kész aminnyit te gondolsz hogy érdemel hogy mennyit segítet szülésnél szülés után ha gond volt figyelte rád ..... sok minden befolyásolja

Kép

Kép

Kép
roz23

még egy dolog apával hetek óta azon filozunk milyen szímű legyen a szoba az étkező jó erős sárga a konyha fehér a nappali ja az előszoba szerintem az a legszebb ilyen meghatározhaatlan színú tibor narcssárgának mondja de szerintem nem az ikább erre régi tégláknak aszinére hasonlit na majd megnézem hátha van róla képünk aztán ti is mondtok rá valamit hogy szerintetek milyen szinű Képa kisszoba "csikos" az alsó rész barna a felső rész mogyoró színű középen egy macis csikkal ezt mos azért irtam le hogy ezek a szinek kilőve ja és rózsaszint semmi kép nem szertnék leglábis én ugy godolom de azért még nikit megkérdezem szerinte milyen legyen mondjatok már valami jó kis szint tök tanácstalan vagyok persze van még időnk de már annyit filóztam de semmi ötletem nincs

Kép

Kép

Kép
roz23

csajok merre jártok ma ??
megviseli babákat ez a vacak idő??

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Visszavonom, amit tegnap írtam. Seriff a tanúm, hogy délután már nem ment az alvás, pedig már csak nagyon laposan pislogott.
Este meg megint előadta, amit tegnapelőtt, fél11-kor aludt el, hosszas kínlódás után.
Ma meg megint csak kínlódunk, nekem meg világvége hangulatom van. Olyan elegem van mindenből, legszívesebben kimenekülnék a világból is.

Bepa, hát tényleg volt szenvedés este.

Kobudo, sokféle bogyesz lehet jó fogfájásra.
Ha lüktet, duzzadt az íny, akkor belladonna.
Ha szúr, ég (olyan érzés, mint a méhcsípés), akkor apis mellifica.
Ha kisugárzik a fájdalom, hasogat, akkor Hypericum perforatum.
Ha égő, erős fájdalom, a meleg borogatás jó rá, akkor arsenicum album.
C15-ös hígításban, napi 2-4*5 golyó.
Sztem a belladonnát próbáld ki.

Roz, allargiára a Histaminum C15 (napi 2*5g) és a Pollens C15-30 (heti 1*10 golyó) a füzet szerint. Tapasztalatom nincs velük.

Seriff, Hanci hogy van? És Te? Tényleg ne szomorkodj, nincs semmi baja!

Mennem kell.

Kép
sygnum

Sziasztok, szia Roz,

hát, a rengeteg szabadidőnkkel nem tudjuk mit kezdjünk, ezért lustálkodunk! Emese alszik, Kamilla meg csendes pihenőzik: 2 órája jűtszik egyedül csendeben szobájában! Mivel aludni nem volt hajlandó, ebben egyeztünk meg.
Emesénk pöttyei szépen elmúltak, bizti, hogy a málnafaygi volt a bűnös! Aztán meg bogarat ültettél a fülembe a paradicsomlével, így reggel mi is kimentünk, ketchupot csinálok 5 literből, meg talán jövő héten is.
A kisszoba Ákié lesz? Mit szólsz a zöldhöz mondjuk halványsárgával? Vagy kék csíkoshoz? Ahhoz jó kis élénk piros-kék mintás bordűrt is lehetne rakni. Kamilla szobája alul erős narancsa, felül vaníliasárga, középen cicás-kutyás bordűrrel.
Hogy állsz a katica varrással? Lassan én is elkezdem a varrást, csak ágynemű, meg oviszsák kell, azzal hamar megvagyok.

Holnap meg vasárnao is vendégségbe megyünk, remélem jó iső lesz!

Pusz, még jövök:

Kobudo

Kép

Kép
kobudo

syg
ém a világvége hangulatodat osztom ma itt volta barátnőm délelőtt az óta nem tudok helyre rázodni nem tudom mi történt velem komolyan egész nap bőghetnékem van ráadaásul annyi dolgom van hogyaz nem is igaz és nem is haladok mindent csak ide oda pakolok leülök jövök megyek nem tudom mi történt

kob
a szoba végül a csajoké lesz ugy döntöttünk hogy megprovbálkozunk a lehetetlennel és egy szoba uj ágy lehetősgével felcsigázzuk nikit hátha végre aludan külön szóval ákié lesz barnás mogyoroszínű külső szoba csajoké meg közösse az ujszoba erre kellene valami jó kis szín bár ma még ez sem érdekel platty vagyok
a jó hogy ma menni kell a sógoromhoz semmi kedvem ott lesznek anyósék is ehez meg aztán végképp nincs kedvem utánna meg be is kellene vásárolni tescoban pedig ezt szeretni szoktam most ezt is utálom ma minden nyüg de legalább gyerekek érzik hogy most jónak kell lenni legalább ők nem nyüznak niki kb 15 perce gögicsél ákinak Kép adri meg rohangál egy labda utám Kép igazán szerintem az keseritett el de nagyon hogy ma el kellene mennünk és semmi nem jó rám minden szük és kényelmetlen ugyhogy eldötötem hétfőtöl fogyi ezerrel mert áki már alig cicizik szinte kiröhög ha odadom neki cicikét ugyhogy fogyi -fogyi -fogyi utáom igaz de már rámfér ráadásul apa is megjegyezte hogy fogyni kellene és ez is szarul esett nagyon na de azért nem olyan vészes a dolog holnapra biti jobb lesz legalábiss remélem Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz,

gondolj arra, hogy akár még jól is sikerülhet a vendégeskedés! Bár a Tescoban biztos sokan lesznek, de vegyél magadnak valami finomságot, mondjuk gyümit, és akkor a fogyókúrának sem ártasz!Kép
Elég furi Téged ilyen lehangoltnak látni, de Nekem is eszembe jutott egy jó kis szöveg Kamillától! A kedvenc sorozatát (teletubbies) vártuk a tv-ben, de aznap nem volt. Monstam, hogy "Sajnálom, hogy becsaptalak, azt hittem, hoyg lesz a sorozat." Mire Õ: Hát anya, akkor én meg majd jól kicsaplak! Valszeg nem értete a szó jelentését! A múltkor meg, amikor jöttünk haza a taliról Emese már nagyon nyűgi volt. Énekeletem Neki az autóban, a kedvence az A csitári hegyek alatt. Már vagy 8x énekeltem, amikor Kamilla hátul megszóla: Anya, ennek a dalnak sosincs vége? Mintha rádióból szólna, és ki tudnám kapcsolni Kép Kép Jót röhögtem magamban rajta!
Nem is írtam az előbb, hogy tegnap este kezdtem el fejni, és este rögtön 90 ml sikerült kb 20 perc alatt! Ennek nagyon örültem, de ma sajna többet nem sikerült beiktatnom.

Puszi:

Kobudo

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok

Syg még sok idő van hátra nagyon, mert éppen csak 17 hetes vagyok. Pihengetnem kell, de ma jól esett a hobbin egy kis kapálás, bár a hasam éeztem, h elfáradt. Gyorsan abba is hagytam. Én még bírtam volna, de a hasam ellenkezett.
Hoztunk haza rengeteg dinnyét, idén sokmindenből jó volt a termés. A férjem pedig nővényeket szaporít ott, kertész a szakmája, de nem abban dolgozik. Egyszer, ha lesz kertes házunk, biztosan nagyon szép udvarunk lesz.

Jó, h van ez a chat, így talán én is jobban viselem majd az itthonlétet. Bencével másfél évesen menni akartam dolgozni, de szerencsére nem mentem el, összeismerkedtem egy nagyon jó kis csapattal, a gyerekeink a bölcsitől kezdve együtt voltak az oviban is. Sokan a suliba is mentek tovább együtt.

Roz akkor nem tévedtem sokat, te is locsi fecsi vagy? Kép
Pusz

Kép

Kép
cukkermáz

Kobudo, Konakion nagyon-nagyon szar. Leona többször is hányt már tőle, így én nem is merek már cicit adni utána. Szegény babák. Nem hiszem,h ezt csak ilyen formában lehetett megcsinálni. Azzal itatnék meg 1 l olajat,aki ezt kitalálta.

Kép
sygnum

Roz, én bőgtem is de., nem is keveset. Nekem most elegem van az életemből, mindig is utáltam az egészet.

Cukkermáz, akkor még tényleg van hátra "néhány" hét. Írogass csak nyugodtan, ha unatkozol, biztos mindig lesz itt vki.
Mi most fogjuk majd elkezdeni a kertet, ha lesz kérdésem, jöhetek vele?

Kobudo, eddig is tetszett Kamilla, de ezek a beszólások...nagyon aranyos lehet.

Kép
sygnum

Sziasztok!

Bocsi, hogy nem írtam eddig....
Olyan nyűgös vagyok én is. Kép
Zsófi rengeteget mocorog, hihetelen milyen akciókat csinál a pocakomban. Kép Apával nagyon szeretjük nézni és érezni. Kép
Tegnap mostam a textil pelenkákat, ma meg minden mást, kórházi csomagom nemsokára készen, bepakolva...

Úgy látom, hogy ze a világvége hangulat mindenkit elért.... Kép

Rozi, Móni hogy van? Meddig volt nálatok? Én is szeretnék majd még a szülés előtt találkozni vele.

Sygnum, gondolom nem lehet könnyű így fáradtan még magadat is tartani, és Leonával is foglalkozni...

Kobudo, Kamilla annyira kis édes kiscsaj. Kép Nagyon eleven. Tetszett ahogy segített Emese pelenkázásánál is. Kép

A hétvégén megyünk Soltra, nem tudom, hoyg fogok tudni anyuéknál aludni, amikor itthon is alig tudok, majd vasárnap este jövök valamikor. Majd viszek mindenféle párnát, felszerelkezem.... Kép Kép

Puszi mindannyiótoknak, Rozi, puszilom Minot is!!! Kép

Lili+Zsófi (35+5)
birolili

Egy kis jókedvcsinálónak teszek fel Zsófi mutatványáról egy képet. Kép

Kép

És még egy messzebbről:

Kép

Kicsit kicsúcsosított. Kép

A keresztszemeseimről is készítek, ha érdekel benneteket. Kép
birolili

Sziasztok, bocsi eltűntem mára, jöttek tesómék,Anyukámék,anyósék szülinapi sütögetésre,és erre készülgettünk, meg tesókámmal dumáltunk,sétáltunk.

Éva,hát mi történt a kicsi Leoval,h nem aludt délután,este? Hanci jól van, mindent uúgy csinál,mint eddig.Én javulok,de ez hosszú történet....

Roz, szoktam alkalmazni a Cfogást,olvastam is régebben,meg rá is jöttem,h tényleg így van.

Óh, most mennem kell, mert felébredt,fürdünk.Holnap jövök!

puszi mindenkinek

Kép
seriff

sziazstok Kép

csak gy kis kukk
megjöttünk a névnapozásból kész káósz volt maj elmesélem viszont olyan kellemssen csalodtam a csajaimban olyan édesek

kob
kamilla beszolásai nagyoon tutik olyan jót röhögtem

lili
móni kb 1 ig volt itt alig tudtunk beszélni mert csajok nem hagytak sajnáltam
holnap jövök és mesélek pussz

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Éva,sztem a kicsilányok összebeszéltek, Hanci is 1/2 11kor aludt el már 2-3napja!Ki fognak minket játszani a hátunk mögött Kép. Neked meg mitől lett világvége hangulatod? Nézz bele Leo édes kék szemeibe,és ez elfújja sztem!

Annyit beszéltetek a paradicsomról,h tegnap parilevest főztem!Kép Na a fejéssel én is így voltam, szerdán 250 ml-t fagyasztottam le,amit 3 fejésből produkáltam, aztán csütörtökön is kb 200 volt,de este már nem bírtam,mert Hancit ringattam,aztán meg beestem az ágyba,tegnap meg csak reggel jutott rá időKép.

Lili, süt a Nap, legyél vidám,jókedvű, ne depizz most!

Kob,Kamillának nagyon jó szövege van!Kép

Roz,látod néhány nap rosszcsontkodás után jön az angyali kedvesség!Kép

Szia Cukermáz,asszem még nem is üdvözöltelek!

Kép
seriff

Ja,Lili nagyon helyes pocakod van!

Éva, amint láttam már beleférsz a nadrágodba Kép!

És egy tegnapi kép!
Kép

Kép
seriff

Sziasztok!

fél óra mire végigolvasok mindent.

Szerda óta nem volt fájás, pihiztem (bár nem annyit mint kellene, de ez van) Tegnap este olyan hulla voltam (mi is festünk) gondoltam tuti nagyot fogok durmolni:Na persze 3x pisi, lábfájás ezerrel....stb. Azt hiszem ez már egy darabig így lesz, Se megfelelő póz nincs alvásra se megfelelő idő: pedig egész éjjel nyitva az ablak Apának már fázik a lába, de én nem bírom most a levegő nélküli alvást.

Kecsőné!
35+3 vagyok ma. és ha minden igaz szept. 21-én megyek szülni (hahaha, majd kiderül).
Nyírády Tamásnál vagyok...bár most épp nincs mert pihizikKép
Hogy alakul a napod mostanság?

Syg!
Leonka éjjel felkelt? vagy alukált? Hangulat hogy változik? Remélem már nincs olyan nagy depizés! Nincs aki besegítsen egy picurit, tesó, anyuci?

Roz!
Szóval lányoknak szobaszín kéne? Lila? Kékkel? Vagy nari bordóval (tudom, hogy nari már van)
Szerintem vegyél valami frankó újságot (én otthont ajánlom)abban nagyon jó ötletek vannak. Vagy van még a Tikkurillának egy jó kiadványa amiben színeket lehet variálni (sajna a címe nem hut eszembe)
Nálunk most kék a Benedekszoba (olyan jó színe lesz) csak valami ari bordűrt kell keresni hozzá még.
Ja meg olcsó föüggönyanyagot is kéne, de azt majd Kecsón megnézem.

Lili! Alvás jobban ment? én is telipakolom magam őárnákkal és éjjel azt keresem hol vannak... kész kín, de édes lesz a gyümölcseKép

Jók legyetek

Gabi

KépKép
KépKép
bepa77

Sziasztok, képzeljétek most reggel megmértem Hancit, 130g-t evett,és utána 80-t fejtem. És most örülök nagyon! Persze ha aludna az még jobb lenne,de beszélget az ágyában.

Éva, ha erren jártok, majd figyellek is,ugorjatok be, volna egy kis hangulatjavító barackunk! Tesóm hozott homeos füzetet,amint lesz időm,átnézem, de egyenlőre porszívózni kéneKép.

Kob, a férjem azt mondta, h Õ Cataflamot adna fogfájásra, de hozzátette,h a gyerekorvos jobban benne van ebben a kérdésben, szóval mindenképp kérdezd meg Õt is.Vagy az Éva által javasolt homeobogyók!

Bepa, tényleg pihenj ám sokat!Már nem sok van hátra!Kép Képzeld az utolsó éjjel én félóránként pisiltemKép!

Roz, a halványlila sztem is tuti vagy a narancssárga, vagy a citrom, az olyan mintha mindig sütne a napKép!

Kép
seriff

Oh,hát hova tűnt mindenki?
Hanci elaludt egyedül az ágyában,miközben írtam az előbb,és azóta is nyomja,én már kitakarítottam,szóval most kicsi pihi.

Szép napot mindenkienk!

Kép
seriff

Seriff: avn albumotok? olyan édes a picur Hanci, hogy még sok-sok képet néznék róla.
Ja és örülök, hogy rendesebben eszik a picurka

KépKép
KépKép
bepa77

És lőn csoda, a netem műxik?!?!Kép
Na de meddigKép Kép

Éva Roz Drága, Lilke!
Remélem múlik az a világvége pszicho horror!!!
Roz: PIROSMOGYORÓS!!!! :o Kép :o Kép
Éva: Leoka óriásit haladt, a kezdetekhez képest!! Alszik, normálisan eszik, nem félóránként! Ez mind csodálatos!! Kép Kép Kép És ha eddig nem kattantál ki, akkor mostmár nem is fogsz!! Éppen visszaolvastam a kórházas topic-ból amiket írogattunk! Olyan fantasztikus voltál velem! Megnyugtató, és szoridális, és nagyon bíztató! Tehát belőled nem fogyhat ki a "csodás így hármasban az élet" filing!! Oké?!?! Na azért!!
Jaj, hát az albumod! No comment.. Kép ) Kép Kép
Homeós tanácsaid isteniek!! Kúp bevált, olyankor tud Bálcsi aludni!!! Köszönet ezért is!! Kép Kép

Lil
Ilyen pocakkal miféle rossz hangulatról beszélsz??? Na ugye elmúlt már!! Kép Kép
A nedves toalett papír nagyon király, imádni fogod, vegyél! Vagy minimum intim törlőkendőt! Sokkal nagyobb higiéniai érzettel lehet távozni a klozettról! Ja és a PH-nak is jót tesz! Én a papír ülőkén kívül vittem WC-fertőtlenítő kendőt is! (kilincsre, vécé deszkára, ülőke alá megnyugtató trónolást eredményez! (szintén DM)

Roz
pirosmogyoróspirosmnogyoróspirosmogyorós!!! Leszarni a fogyókúrát, (főleg ha ilyen családi strapa után még nem vagy elfogyva), elmenni, és venni valami göncöt magadnak!!! Igenis erre ki kell szorítani egy kis lóvét, és időt!!! Tuti jobban leszel!!
Papusz annyira örült!!! , amikor (tesóm segédletével) hazaállítottam 2 nadrággal, meg egy nyári ruhával! Kép
Megnézett bennük, és azt mondta, nagyon csinosakat választottam, és mennyire dögös voltam, amikor kontaktlencsét raktam, feldobtam egy pici sminket...blablabla.. És nem volt pénz költésről szó, örül, hogy nem nyavajgok így annyira a testem miatt, és hogy persze én sem férek bele semibe..
Mikor megyünk vásárolni Neked?? Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Orsi
A szócsövem (Roz) már megírta Neked, hogy a sógorom igen, fogtechnikus, és motorozik Õ is! Ezek szerint ismerik egymást a Pároddal! Kép Újkeletű ismeretségről van szó, vagy már régebb óta tudnak egymásról, mert akkor lehet, hogy Andrisomat is ismeri! Fúúúúú... Hogy Te mennyi tejcsit tudsz lefejni!! Nagyon klassz!
A menstruáció alatti szoptatásról én is azt az infót kaptam (dokitól), hogy lehet, hogy nem fogadja el a gyermek.. Remélem nálunk nem lesz majd így...

Ja a konakion télleg borzasztó, de az én kis Sáskám anyatejjel keverve kanállal szinte beszippantja! Neki mindegy!! Jó Kisfiú! (Látszik, hogy a kórházban mennyi sz.rt be kellett szednie..)Ha meg anyatej illat van, akkor beindul a szoftver, és az útjába kerülő dolgokat (poló, kar, ujj, orr...) be akarja szippantani! Kép Kép Kép

Bepa
Végre kicsit pihensz Te is! Legalábbis megpróbálod.. Hogy van a "tüdőbajod"??

Kobudo
Még jó, hogy a héten nem jöttetek át, bár én nagyon szerettem volna.. A cserépkályha építés miatt romokban hever minden, az udvaron hangzavar a flex miatt.. Telcsim nem lett, mert nem érkezett meg, keddre igérik az üzletbe.. Netem meg látod... Hirtelen jön, aztán... ki tudja Kép Kép
Tudom, hétfőtől hármasban lesztek, de valahogy csak meg kéne oldani a talit! Ti jöttök, vagy mi zavarnánk Bálinttal, legalább a kendő tanácsadás erejéig. Ha lehet... Kép Kép
Ja és jó bulizást mára-holnapra! Kép

SMS-ben vagyok sajnba még mindig csak elérhető!!!

Kecsóné Kati
Hát képzeld, Kacsa csütörtökön hajnalban beindította a szülést barátnémnál! 3 óra alatt meglett Balázska! Útköben (egy éjaszaka alatt, mert az előző napi magzatvíz vizsgálaton rendben volt) bezöldült a víz, belekakilt a gyerek, köldökzsini rajta a nyakincán, nem sírt fel. De gyerekdokibácsi kipofozta! Kép Kép
Ma megyünk látogatóba a kórházba! Visszük Bálintunkkat is, mert amikor bent járok, mindig hiányolják a szülésznők, csecsemős ismerősök! Hát bemutatjuk nekik is! Kép Kép
Te még rendben, egyben?? Kép

Sam, Nana még nincsenek elérhető közelségben..

Üdvözlet Zukkeró!
17 hét... Valamikor mi is így kezdtük!! Kép

Na sikerült írnom??? Kép Kép

Hát ha egyszer éppen működik a netem.. Nem is csoda!

Bálint Gazdáról:

Két napja sokat szenvedünk a hasi görcsöktől, pedig akkorákat aludna!! Volt laza 6,5 órás alvásunk is! De éjjszaka 4 az átlag! Hajnal 1 óta 2 óránként ébredt, cicit akar..fájdalom csillapításnak! Most éppen alszik! kissé nyugtalanul, de a kúp hat!
(pedig annyira megválogatom, hogy kit eszem... Hát hiába!)

Ja, 22-én betöltjük a naptári 2 hónapot! Mi a kombinált, fizetős oltást választjuk. Ha kevesebb az esetleges szövődménnye, már megéri számunkra! Egyébkéánt 8 hetesek voltunk szerdán!

Pusszancsolunk mindenkit!! Kép

KépKép
mino

Mino, a 8 már majdnem 12, és akkor elmúlik a hasfájás! komolyan egy ismerősnek hajszál pontosan aznap múlt el, hipp-hopp! A 2hós oltásnál is van ilyen? Én úgy tudom csak a 4-5 hósnál! Szóval, asszem nem régi ismeretség ez, mert nemrég volt bent a férjem a boltban plexi ügxben, és ott mondták Neki, h a sógorodnak van, és állítólag el is ment Hozzá! Most épp nincs itthon, mert Kunmadarason van motorversenyen-csak nézőként. VAlamit még akartam írni Neked, de elillant a fejembőlKépKép.

Bepa, nincs albumunk, de a legjobb képeket fel szoktam ide tenni.

Kép
seriff

sziasztok Kép

de jó sokat irtatok Kép

ma nem voltunk itthon kimentünk a keresztanyukámhoz a halasi út végén a hobbikál laknak csajok istenien érezték magukat olyan ügyessek voltak tegnap a sogoroméknál buktam ki még nagyon amigelszaladtunk a tescoba otthagytuk a csajokat meg ákit anyósnak monduk neki hogyon vigyázzon rájuk (a márcuis 15. utcán lakik a sogorom)mire visszaértünk mindegyik sirt Kép áki ruhája mindene tiszta pisi volt és már hideg szóval nem pár perce pisilt ki adri meg tiszta kaka volt de nem értem hogy miért mert szól ha kaka van már ki volt folyva rucijára is szoval az sem párperce volt igaz anyósomnak az volt a legfontossabb hogy mosogasson a 4gyerek meg egyedül bent a szobában ugyhogy az erkélyajtó tárva nyitva megállt bennünk az ütő mikor visszaértünk én nem értem hogy 1 órát nem tud csak a gyerekekre szánni na mindegy tuléltük ami meglepett a csajok olyanok voltak mint a kisangyalók sőt mindig rászoltak a sógorom kisfiára hogy nem szabad meg hogy nem ugy kérünk inni hogy "aggyá má" hanem kérem meg nem aha hanem igen Kép kivátelesenn nem vittem adrinak külön kaját mert megígérték lesz olyan is amit ő ehet hát volt rántott karfiol szegénynek a tescoból kellett kajcsit hozni Kép pedig mindig mindenhova viszek neki küön nasit meg kajcsit hogy bizti legyen de az anyósom megigérte hogy lesz na mindegy csak nagyon pipa voltam ugy sirdogált mindenért nyult volna Képhát ennyit roluk

syg
éppen ezt akartam én is mondani ne legyél depi a kicsi leo annyira csodaszép néz a szemecskéjébe és el száll a depd Kép

most rohanok mert áki hiányol Kép

seriff
nagyon tündéri ez a csajszi Kép és ügyike jól haladtok csak igy tovább

mino
ruhavásárlást elhalasztom nagyon sokkal nagyon-nagyon sok szép ruhám van de kb 36 os méretben lassan dupláj vagyok régi önmagamnak Kép ezen depizek bártudom hogy ez az én hülyeségem is nem kellene mindig édeséget zabálni
most megcsinálom 3 htes turbó diétát és utánna gyomom az up datet jó lenne tornázni de bizti nem lesz rá időm

lilike
édes a kicsi zsófi micsoda pocak póz haláli én imádtam ezt de rég is volt Kép hiányzik bár az elkövetkezendő 5 évben bizti nem szretném a 4.babát kicsit mostmár el szertném kezdeni a tanulást meg a vissza csinosodást Kép ami nehéz lesz Kép

bepa
bizti szép lesz a kék szoba nekem mosz ez a lila nagyon megtetszett régen járt nekem ez a lefüzögetös szép otthon talán vagy a csoda sem tudja már mi abban láttam egy nagyon klasszat ugy volt megcsinálva hogy egy 50 cm es sötöt lila egy 50 cm világos lila csik a sötétlila csíkban fönt a mennyezetnél a világos lilából egy félkör a világos lilában meg egy sötétlila félkör ez most nagyon megtetszett de az ura,m közölte hogy ezt nekem kel megcsinánli Kép de én vállalom szívessen mert nagyon megtetszett parkettát a legvilágosabbat választottuk juhar színűt egy fal meg csak ablk hogy minnél több természetes fény legyen

Kép

Kép

Kép
roz23

sziasztok Kép
jó kis éjszakánk volt adri 4 kor fel kelt nem akart vissza aludni aztán 5 kor még is csak vissza aludt de akkor meg áki kelt a kis zizi nő még a sőtétben is játszott kihoztama szobájából hétha mellettem vissza alszik erre a kis béka leszökött és elkezdetta sötétben autózni Kép

mennyibe kerülél ez oltás van itt neten szerintetek erről anyag elolavnám hoy milyen is ez oltás minden oláts van ilyan most leet hogy hülyeséget kérdeztem de ém ,ég tényleg nem hallotam csak töletek erről az oltásról

csajok ezt nem hiszem el Kép Kép Kép a szomszéd proszívozza az udvaron a betont Kép Kép Kép a garázs előtt pár napja mókol valami polcokat vég ki fából és fűrészport lusta összesöpörni porszivozik Kép bár az utcán van egy kis fű kb olyan 4 nm tegnap adott a szomszéd bácsinak egy 1000 hogy vágja le pedig van fűnyirója neki is csak ennyire lusta idág pedig a csúcs az volt hogy fürdőkádba gyüjttte a mosogatni valót mert olyan sok volt Kép Kép vannak még fura emberek Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Úriten! Ez a szomszédod télleg egy balga benga! Fiatal a manus, vagy öreg korára hülyült meg ennyire?!?:-O:-O

Nálunk a tegnapi nyűgi után este 19:00-19:30-tól aludt Bálintom hajnali 2:15-ig!!!!!!! :-) :-):-)
Azt hittem, nem hiszek a szememnek, amikor az órára néztem! ÁÁÁÁÁÁÁá.... mondom ez kizárt! Biztosan megetettem én valamikor, csak nem emléxem... Erre ébred Papusz, na aszongya: "fiam, apád végre jól kialudta magát!" :-)
Tehát igaz volt! Tyűűűű, mondom, én is de toppon vagyok hajnali negyed 3-kor! Etetés után le is mentem egy kicsit fejni, mert majd kidurrantak a melleim a sok tejcitől ennyi idő után! :-):-):-):-)
Szóval nektek Roz ilyen klasszul intézték a hajnalodat a csibék?! :-(
Mi lesz a mai programod? Gondolom már kész a napi terved Szivem...
A ruhákról csak annyit, hogy a 36-os méret nem lehet cél egyből! Ne légy tellhetetlen magaddal szemben! A olyan vékonykáára lefogynál, hogy bírnád energiával a csibesereget Tyúkanyókám?????
Én 38-as méret voltam, de odaajándékoztam tesómnak, meg a (14 éves) unokahugomnak a cuccaim. Kevés a helyem, sajnálom a ruhákat hogy csak a szekrényben molyolódjanak, inkább válogathattak, és örömködtek! Tudtam, ha szoptatok, meg ugye a cukraim mellett még zűrösebb, nem fogyózhatok! Időm sincs a testedzésre, egyenlőre a gyerek edzi...:-O:-O
Nekem jól esett az a pár új holmi. :-)
Nagyon drukkolok a fogyidhoz, csak nehogy a gyöngyöző jókedved, és a túláradó energiád bánja, mert akkor megette a fene, nem éri meg!

Jaj, képzeljétek!
Ma kaptam egy emilt a kecskeméti diabetológus Főorvos"bácsi"mtól. Jövőhéten szerdán (délelőtt csípő UH Bálintnak) 16:45-kor megbeszélésre vár inzulinpumpával kapcsolatban. Kecskeméti cukorgondozóban is indul egy pumpa centrum. Velem is megakarják próbálni. Hát ne mondjam, tele vagyok félelmekkel... És ne mondjam úgy, hogy a 90%-át állja az OEp, csak 100.000.- Ft-ba kerül a szerkentyű (+ a havi infúziós szerelék hozzá), ami csak 4 évre van hitelesítve! Bár ha tök jók lennének a cukraim, nem lenne ilyen labilis, és a szövődményeim sem romlanának ezáltal tovább, hát még a kellemetlenségei és az ára ellenére is talán belemennénk..

Roz
Ha találsz valami anyagot a kombi oltással kapcsolatban, akkor jelezd már! A tv-ben annyit mutattak, hogy a gyermeki életkorban adandó oltások 14db helyett, csak 10 lesz így, és hogy kevesebb az esetleges szovődménye. (idegrendszeri károsodás, autizmus..) A védőnőm olvasta be nekem telefonba a tájékoztatót, amit kaptak: beadás egyik feltétele: betöltött 2 hónapos kor, (NEM 8 hét!!), meg hogy még 3 ismétlő oltás akárhány éves korig.. (már nem emléxem)
Ja, és januártól támogatja 100%-ban az OEP, most négyezer valamennyibe kerül oltásonként. Az egész sorozat majdnem 17.000.-Ft.
Én egyenlőre ennyit tudok, de most keddhez 1 hétre oltanak minket, addig kiderítem! Közben lehet, hogy Orsinak van igaza..

pusszancs:-)

KépKép
mino

Úriten! Ez a szomszédod télleg egy balga benga! Fiatal a manus, vagy öreg korára hülyült meg ennyire?!?KépKép

Nálunk a tegnapi nyűgi után este 19:00-19:30-tól aludt Bálintom hajnali 2:15-ig!!!!!!! Kép KépKép
Azt hittem, nem hiszek a szememnek, amikor az órára néztem! ÁÁÁÁÁÁÁá.... mondom ez kizárt! Biztosan megetettem én valamikor, csak nem emléxem... Erre ébred Papusz, na aszongya: "fiam, apád végre jól kialudta magát!" Kép
Tehát igaz volt! Tyűűűű, mondom, én is de toppon vagyok hajnali negyed 3-kor! Etetés után le is mentem egy kicsit fejni, mert majd kidurrantak a melleim a sok tejcitől ennyi idő után! KépKépKépKép
Szóval nektek Roz ilyen klasszul intézték a hajnalodat a csibék?! Kép
Mi lesz a mai programod? Gondolom már kész a napi terved Szivem...
A ruhákról csak annyit, hogy a 36-os méret nem lehet cél egyből! Ne légy tellhetetlen magaddal szemben! A olyan vékonykáára lefogynál, hogy bírnád energiával a csibesereget Tyúkanyókám?????
Én 38-as méret voltam, de odaajándékoztam tesómnak, meg a (14 éves) unokahugomnak a cuccaim. Kevés a helyem, sajnálom a ruhákat hogy csak a szekrényben molyolódjanak, inkább válogathattak, és örömködtek! Tudtam, ha szoptatok, meg ugye a cukraim mellett még zűrösebb, nem fogyózhatok! Időm sincs a testedzésre, egyenlőre a gyerek edzi...KépKép
Nekem jól esett az a pár új holmi. Kép
Nagyon drukkolok a fogyidhoz, csak nehogy a gyöngyöző jókedved, és a túláradó energiád bánja, mert akkor megette a fene, nem éri meg!

Jaj, képzeljétek!
Ma kaptam egy emilt a kecskeméti diabetológus Főorvos"bácsi"mtól. Jövőhéten szerdán (délelőtt csípő UH Bálintnak) 16:45-kor megbeszélésre vár inzulinpumpával kapcsolatban. Kecskeméti cukorgondozóban is indul egy pumpa centrum. Velem is megakarják próbálni. Hát ne mondjam, tele vagyok félelmekkel... És ne mondjam úgy, hogy a 90%-át állja az OEp, csak 100.000.- Ft-ba kerül a szerkentyű (+ a havi infúziós szerelék hozzá), ami csak 4 évre van hitelesítve! Bár ha tök jók lennének a cukraim, nem lenne ilyen labilis, és a szövődményeim sem romlanának ezáltal tovább, hát még a kellemetlenségei és az ára ellenére is talán belemennénk..

Roz
Ha találsz valami anyagot a kombi oltással kapcsolatban, akkor jelezd már! A tv-ben annyit mutattak, hogy a gyermeki életkorban adandó oltások 14db helyett, csak 10 lesz így, és hogy kevesebb az esetleges szovődménye. (idegrendszeri károsodás, autizmus..) A védőnőm olvasta be nekem telefonba a tájékoztatót, amit kaptak: beadás egyik feltétele: betöltött 2 hónapos kor, (NEM 8 hét!!), meg hogy még 3 ismétlő oltás akárhány éves korig.. (már nem emléxem)
Ja, és januártól támogatja 100%-ban az OEP, most négyezer valamennyibe kerül oltásonként. Az egész sorozat majdnem 17.000.-Ft.
Én egyenlőre ennyit tudok, de most keddhez 1 hétre oltanak minket, addig kiderítem! Közben lehet, hogy Orsinak van igaza..

pusszancsKép

KépKép
mino

Sziasztok!
Oltásról majd én is érdeklődök kedden, mi akkor megyünk!

Roz, sajnálom a hajnalodat! És igaza van Minonak a fogyókúrával kapocsolatban, nehogy a jókedved bánja, akkor inkább a pirosmogyorós és a +kilók!
Bolond egy szomszédod van. Igaz ugyan, h a garázst én is porszívózni szoktam, le van kövezve,és egyszerűbbnek láttam.Na persze nem sokszor kerül rá a sor, h én takarítsam, még régebben kikötöttem, h a garázs a kocsi és a fűnyírás az ffidolog! Azért néha megszánom a drágámatKép!Jól hangzik a lilaszoba! Biztosan csodaszép lesz!

Mino, ez volt az első igazi éjszakátok? Gratula hozzá, majd meglátod soksok ilyen következik még!
Figyi csak, hova viszitek Bálintot csípőUh-ra, h délelőtt lesz? Nem inkább 1/2 1-2 körül? Nem akarok okoskodni, de azt se, h órákig ácsorogjatok ott!!!Kép

Enyim gyerek küzd a járókában, ma először tettük bele, egyenlőre a játszószőnyeget alkotó csiga szájában lévő levelet esziKép, és beszélget a macival,sikongatKép. Na megyek, mert inkább aludnia kéne már, segítek, hátha a kiságyában sikerülni fog Neki.

puszantás

Kép
seriff

mino sefiff
aranyossak vagytok hogy aggódtok csak már unom a cseszettést hogy hogy nézek ki meg hát már az is unom ahogy kinézek na mindegy majd meg látom hoy bírom bár ma reggel nagyon kibuktam
a mai terv mosás -mosás és mosás rengeteg van már szét válogattam áztatok meg amit kell mert ugye az én csajimnál kell folttisztózás csutakolás kézzel aztán bosszankodás hog még sem jött ki Kép áh nincs annyirs sok csak 7 adag Képpedig ugy szoktam hogy minden nap mosok eg yadagot hogy ne egyszerre keljen sokat de héten a paradicsoom az oltás a névnap bevásárlás nyügi... teljessen elvettte az időm
már kiporszívoztam összepakoltam és lehuztam az ágyneműt most várom anyucimat mertigért nekünk ebédet Képákikám meg állandóan kipisil a midi pelusból ugyhogy adriát adtamma rá tegnap 5 ször öltöztettem át ja és megprobáltuk a gyümilevet hát ez egy kész gyötrelem volt először probáltam firisset levet kanálal nem ment cumisüveggel nem ment utánna probálrtam szintén frissset kicst sűrűbett kanállal cumival nem ment aztán ugy gondoltam iztelen vettem gyári levet keméti hát szintén kanál üveg nem kellet neki ma megprobáltuk még a gyári pürét ez sem kellett az a baj hogynem csak ugy csinál mint annó csajok hogy fintorog kikiöpi... hamen üvölt ha már meglátja kanálom a maszlagot üvölt telitorokból ugyhogy még megprobálok esetleg más gyümit és ha az sem kell hagyom még egy kicsit vagy nem tudom a mai napra még van egy csomó mosogatni valóm rengeteg van tegnap nem voltunk itthon pénteken meg a gyerköcök nem hagytak ugyhogy van bőven tornyosodik pedig ezt utálom a legjoban megkérem anyum hátha játszik kicsit a csajokkkal én meg turbóü fokozaton elmosogatok
megyek is mert itt az ebédünk adok a csajimnak aztán adrit ágybadugom meg ákikát is hátha meg könyörül rajtam és alszik Kép niki meg ugy is apával csinálják a mühelyt pakolják be Kép
még jövök Kép pussz

Kép

Kép

Kép
roz23

ja a szomszéd 37 éves idáig agglegény volt de msot beszerzett egy 2 gyerekes csajszit kár bizti átneveli majd nem tudok min jókat röhögni majd Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

eszembe jutott még valami még a csajok esznek
szóval fogzásra nagyon jó a chiconak hu ezt lehet hogy most nem jól irtam egy "fogkeféje" egy gömb a feje rapcsos és van rajta egy műanyag karika hogy ne nyomja be a baba nagyon azt rágcsikálják nagyon szupi bár most ez hirtelen sokakat nem érint rajtunk kívül Kép
mégvalami valaki tudja milyen üzletek nyilnak a maolomban ?

nyaralóink mára várhatók kérünk élménybeszámolot és sok-sok képet hag csöpögjön a nyálunk Kép
megyek mert elfogyott a leves Kép jöhet a brassói Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

sziasztok!

Mino! végre megint hallani felőletekKépKöhi már nincs : szép lassan elkopott (szerintem az antibiotikumsegített, bár nem vagyok híve de ez kellett)

Roz! én a fogyókúráról nem írok mert én nagyon furán nézek mostanába a tükörbe, mert én is 36-38-as voltam, de most a 44-es jó rám. Igaz még szülnöm is kell, de nagyon nehezen fogom fel, hogy ekkora vagyok,. És az étvágyam most akkora, hogy egy malacot is egy helyben megennék:szerencse, hogy Benedek nagy és nem sok fér a gyomromba.

Étkezésről lenne anyukákhoz kérdésem: 4-5-6 hónapos korban lehet gyümit, gyümilevet adni a babának. Én arra gondoltam, hogy fagyiba rakok el valamennyit,de nem tudom mit és hoyg: segítsetek(barack és körte már lefagyasztásra került)Vagy inkább ne kockáztassak és vegyek bébikaját majd? Márciusra lesz akkora, hogy majd merek ilyeneket adni, és gondoltam jobb a fagyis mint a konzerv?NOS???

Köszike

Gabi

KépKép
KépKép
bepa77

Helloo!
Hazaértünk a nyaralásból. Szerencsére jó idő volt ránk. Lilla is élvezte a kirándulásokat, meg a jó levegőt. Szinte egész nap a a babakocsiban szunyókáltKép Voltunk mindenfelé. Majd felrakom a képeket is.

Ez az első hajóútja előtt készült. Mögöttünk a hajó van. Tihanyból mentünk B.füredre:

Kép

A többit holnap.

Sziasztok!

KépKép
KépKép
sbea

gabi 5 hós kor alatt nem lehet mirelitet adni kicsiknek bár mindenki más ként csinálja egyébként anno én is tettem el ugyanigy pont adrinak de annyira át vette a mélyhűtő szagát nem is kelett neki sorba dobtam ki szilvát öszit ....bár nálam áki most mindenre rácáfol ugyhogy most ebben a témában tök hülyének érzem magam
niki imádott mindent a zsenge zöldborsó volt a kedvence édes hm... nafyon szerette meg a sütötökötmeg mindent de csak nagyon átsziten átpaszirozva adri viszont minden csak ugyha egy picit darabosabb voél délelőtt már leirtam áki meg most semmit nem akar elfogadni vagy lehet hogy ő nem éde száju ki tudja
szóval szerintem ne vidd tulzásba sok elpakolást
egyébként babarucikkal cuccokkal hogy állsz ?minden készen áll csomagot mikor pakolsz ?
fogyihoz még annyit hogyniknél meg adrinál még nem volt gond de most áki után elég csuny maradt a hasam a kilókról nem is beszélve nehéz lesz helyre raknom magam

lili
te is lassan cuccolhatsz vagy már kész a korházi pakk ?

mino
telcsi hog hogy nem lett végül ?

syg
merre vagy ma?

valamit még akartam de elfelejtettem Kép Kép
nyaralóink senki nincs még itthon

Kép

Kép

Kép
roz23

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: