És lőn csoda, a netem műxik?!?!
Na de meddig
Éva Roz Drága, Lilke!
Remélem múlik az a világvége pszicho horror!!!
Roz: PIROSMOGYORÓS!!!!
Éva: Leoka óriásit haladt, a kezdetekhez képest!! Alszik, normálisan eszik, nem félóránként! Ez mind csodálatos!!
És ha eddig nem kattantál ki, akkor mostmár nem is fogsz!! Éppen visszaolvastam a kórházas topic-ból amiket írogattunk! Olyan fantasztikus voltál velem! Megnyugtató, és szoridális, és nagyon bíztató! Tehát belőled nem fogyhat ki a "csodás így hármasban az élet" filing!! Oké?!?! Na azért!!
Jaj, hát az albumod! No comment..
)
Homeós tanácsaid isteniek!! Kúp bevált, olyankor tud Bálcsi aludni!!! Köszönet ezért is!!
Lil
Ilyen pocakkal miféle rossz hangulatról beszélsz??? Na ugye elmúlt már!!
A nedves toalett papír nagyon király, imádni fogod, vegyél! Vagy minimum intim törlőkendőt! Sokkal nagyobb higiéniai érzettel lehet távozni a klozettról! Ja és a PH-nak is jót tesz! Én a papír ülőkén kívül vittem WC-fertőtlenítő kendőt is! (kilincsre, vécé deszkára, ülőke alá megnyugtató trónolást eredményez! (szintén DM)
Roz
pirosmogyoróspirosmnogyoróspirosmogyorós!!! Leszarni a fogyókúrát, (főleg ha ilyen családi strapa után még nem vagy elfogyva), elmenni, és venni valami göncöt magadnak!!! Igenis erre ki kell szorítani egy kis lóvét, és időt!!! Tuti jobban leszel!!
Papusz annyira örült!!! , amikor (tesóm segédletével) hazaállítottam 2 nadrággal, meg egy nyári ruhával!
Megnézett bennük, és azt mondta, nagyon csinosakat választottam, és mennyire dögös voltam, amikor kontaktlencsét raktam, feldobtam egy pici sminket...blablabla.. És nem volt pénz költésről szó, örül, hogy nem nyavajgok így annyira a testem miatt, és hogy persze én sem férek bele semibe..
Mikor megyünk vásárolni Neked??
Orsi
A szócsövem (Roz) már megírta Neked, hogy a sógorom igen, fogtechnikus, és motorozik Õ is! Ezek szerint ismerik egymást a Pároddal!
Újkeletű ismeretségről van szó, vagy már régebb óta tudnak egymásról, mert akkor lehet, hogy Andrisomat is ismeri! Fúúúúú... Hogy Te mennyi tejcsit tudsz lefejni!! Nagyon klassz!
A menstruáció alatti szoptatásról én is azt az infót kaptam (dokitól), hogy lehet, hogy nem fogadja el a gyermek.. Remélem nálunk nem lesz majd így...
Ja a konakion télleg borzasztó, de az én kis Sáskám anyatejjel keverve kanállal szinte beszippantja! Neki mindegy!! Jó Kisfiú! (Látszik, hogy a kórházban mennyi sz.rt be kellett szednie..)Ha meg anyatej illat van, akkor beindul a szoftver, és az útjába kerülő dolgokat (poló, kar, ujj, orr...) be akarja szippantani!
Bepa
Végre kicsit pihensz Te is! Legalábbis megpróbálod.. Hogy van a "tüdőbajod"??
Kobudo
Még jó, hogy a héten nem jöttetek át, bár én nagyon szerettem volna.. A cserépkályha építés miatt romokban hever minden, az udvaron hangzavar a flex miatt.. Telcsim nem lett, mert nem érkezett meg, keddre igérik az üzletbe.. Netem meg látod... Hirtelen jön, aztán... ki tudja
Tudom, hétfőtől hármasban lesztek, de valahogy csak meg kéne oldani a talit! Ti jöttök, vagy mi zavarnánk Bálinttal, legalább a kendő tanácsadás erejéig. Ha lehet...
Ja és jó bulizást mára-holnapra!
SMS-ben vagyok sajnba még mindig csak elérhető!!!
Kecsóné Kati
Hát képzeld, Kacsa csütörtökön hajnalban beindította a szülést barátnémnál! 3 óra alatt meglett Balázska! Útköben (egy éjaszaka alatt, mert az előző napi magzatvíz vizsgálaton rendben volt) bezöldült a víz, belekakilt a gyerek, köldökzsini rajta a nyakincán, nem sírt fel. De gyerekdokibácsi kipofozta!
Ma megyünk látogatóba a kórházba! Visszük Bálintunkkat is, mert amikor bent járok, mindig hiányolják a szülésznők, csecsemős ismerősök! Hát bemutatjuk nekik is!
Te még rendben, egyben??
Sam, Nana még nincsenek elérhető közelségben..
Üdvözlet Zukkeró!
17 hét... Valamikor mi is így kezdtük!!
Na sikerült írnom???
Hát ha egyszer éppen működik a netem.. Nem is csoda!
Bálint Gazdáról:
Két napja sokat szenvedünk a hasi görcsöktől, pedig akkorákat aludna!! Volt laza 6,5 órás alvásunk is! De éjjszaka 4 az átlag! Hajnal 1 óta 2 óránként ébredt, cicit akar..fájdalom csillapításnak! Most éppen alszik! kissé nyugtalanul, de a kúp hat!
(pedig annyira megválogatom, hogy kit eszem... Hát hiába!)
Ja, 22-én betöltjük a naptári 2 hónapot! Mi a kombinált, fizetős oltást választjuk. Ha kevesebb az esetleges szövődménnye, már megéri számunkra! Egyébkéánt 8 hetesek voltunk szerdán!
Pusszancsolunk mindenkit!!