Új privát üzeneted érkezett!

hűűűű, holnap...... Ágnes nagylány nagy napja........... :lol: :lol:

KépKép
viol81

Sziasztok!

Viol-jók a képek :lol: :lol: :lol: !!! Nagyon jó volt a buli!
Ja, és Rik: irígy-irígy a sok alvásért :oops: :oops: :oops: , az enyémet is aludtad 8) 8) !

Egy kisbálna lábakkal :wink:

Kép[/url]
quito

Sziasztok!
Jó nevetős buli volt!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Mi is benéztünk Ágnessel a pizzázásra, de mire Katusék jöttek már fürcsi volt :roll:
Este kimentünk a Főtérre, 10-ig bírta Ágnes, a Storno házban bekattant, elege lett :lol:

Wirág,
a primavita végleg bezár, még nyáron tudtok jönni romantikázni 8)
Panzióként üzemel majd, át is építik.

Viol, épp arra gondoltam én is, hogy tavaly ilyenkor még csak nem is sejtettem, hogy szülni fogok. Várhatott volna még kicsit a lánykám, de nem tudtam benntartani :lol: :lol: :lol: :lol:
Nem tudom milyen felnőtt lesz belőle, hiszen nem semmi úgy születni, hogy hétfő reggel 6-kor óracsörgésre folyik el a magzatvíz :P

Katus, áttettétek délelőttre mostanában a játszit?
Már csak a héten van nálunk is ovi utána nyakamon a vízözön :P

Kép
Kép
Kép
amica

Andi,
azért a 10 óra is szép teljesítmény Ágnesntől! :) És útközben elaludt, vagy csak otthon? Nem volt vele nehezebb dolgod? Vagy ilyenkor szopiban K.O.? :D
Igen, nagyon hamar eltelt a ti évetek is! Hamar megnőtt Ágnes, és ha a hetek számát nem, csak az órát nézzük :wink: , nagyon pontos felnőttke lesz belőle! :wink: :D

KépKép
viol81

Én most fürdőruciban, összepakolva várom, hogy Dodóka felébredjen, aztán megyünk strandra! :D Gábor majd meló és kaja után jön ki utánunk. Pancsoló híján még úszógumis-merülős mutatvány lesz, de az is jó! :P

KépKép
viol81

Sziasztok!!
Klasszak a képek!
Látjátok ez egy ilyen nevetős este volt!! :D :wink:
Folyt.köv!Lehet teke is....(én azt se tudok...)

Amica
nem semmi ez az óracsörgés dolog,nem is tudtam... :shock: Szuper pontos lánykád lesz!!És okos. :roll: Mert aki tudja hogy csörög az óra születni kell,az már tud valamit!!!
És már múzeumot is látott!!!! :shock: :D
Hogy készültök holnapra??

Ma voltam fogdokinál.Szörnyen adta ma be a szurit.Azt hittem átböki az arcbőrömet is. :?
És mire kaptam időpontot???két hónap múlvára!!! :shock:
(Van ilyen szó:Múlvára?? :o )

Édesem meg még szóbelizik nem tudom az eredményét! :roll:
Remélem minden oké lesz!!!
Vendég

Viol
DE JÓÓÓÓ NEKTEK!!STRAND!!!
Jó szórakozást,fürdést!!
Vendég

Erika,
most mentek át mailben a képek. Ezek már kicsinyítettek, szólj, ha kell vmelyik eredeti méretben.
Naaaaaaa, azért ment neked az a billiárd is! :wink:
"múlvára": passz. De a 2 hónap az durva.......
Gyuládnak megy a drukk! +++++++++++ Na de ilyen melegben még jobban megizzasztják őket!! :?

KépKép
viol81

SIKERÜLT NEKI!!!
Kémia meg szept.vége!
Vendég

VIOL
köszi!!
Vendég

Csajok!Ez jó buli lehetett! :)
Valamikor majd én is veletek tartok. :) Jók a képek, leírjátok nekem hogy ki kicsoda?

Kép
wirág&

Wirág
10 kép fentről és balról jobbra:
Katus,Jómagam(ERika),GAbó,Anikó
4.képen pedig Viol látható épp lökésre készen :lol:

Én azt szeretném kérdezni Tőletek,hogy van-e olyan köztetek akinek 25-26 napos a ciklusa???
Jó éjt!!
Vendég

Jó reggelt!

ÁGNESNEK NAGYON BOLDOG 1.SZÜLETÉSNAPOT!!
Kép

Kép

Kép
hajnus

Viol,jó volt a strand?

Csajok,hát,biztos jó volt a buli...Na,majd legközelebb...

Erika,gratula az Édesednek :D Kémia is csak meg lesz vhogy..Hogy-hogy csak 2 hónap múlvára :D kaptál időpontot?Szabin lesz,vagy mi?
"Én azt szeretném kérdezni Tőletek,hogy van-e olyan köztetek akinek 25-26 napos a ciklusa??? ":nekem inkább 32-33.

Kép

Kép
hajnus

15 fok van :?

Kép

Kép
hajnus

Sziasztok!
Hajnus
legközelebb eljössz már Te is.Tudod,ha nevetni akarsz.... :lol: :lol:
Azért kérdeztem tegnap a ciklus hosszát,mert irtam egy nőgyogyásznak,hogy nem baj-e hogy ilyen rövid a ciklusom,lehetek-e igy babás.Aztán azt irta vissza,hogy peteérési elégtelenségre utal,megneheziti a fogamzást,és könnyen elvetélhetek,igy ne probálkozzam keressek fel szakorvost.
De most már azon gondolkodom,hogy lehet nem jótól számitom az első napot??Mikortol kell,amikor kezd megjönni,cseppeget,barnás,vagy amikor anyai-apai már?Én az utóbbitól számoltam.

TI??(Bocs az idétlen kérdésemért!! :oops: )
Vendég

Na nalihó!

Először is marha jól éreztem magam rég nevettem már ennyit köszike!Ahogy rik írta folyt.köv.! :lol: :lol: :lol: :lol:
a képek jók lettek és ismét rádöbbentem mennyire szar a fényképarcom! :x :x :x :x :x

Ágnesnek nagyon boldog szülinapot kívánok!

Viol!Olyan jók lettek a Nagycenki képek! :D :D :D :D :D

Tegnap mi is kint voltunk a strandon és így,hogy itt van az öcsém sokkal könnyebb volt Levivel!
Vendég

rik!Gratula Gyuládnak nagyon ügyes!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ágnesnek boldog első szülinapot kivánunk!!

GAbó
köszike!! :lol:
Vendég

Ágnesnek Nagyon Boldog Első Szülinapot kívánunk!

Kép

Rik!

Gratula Gyuládnak! :D

katus78

Rik!

nekem 40-45 nap :(

katus78

Viol!

Nagyon köszi, igen jó lesz így :wink: :D

katus78

Hajnus!

Tegnap vártalak benneteket a játszón :cry: :cry: :cry:

katus78

huhh, cajok, gyors leszek, csak pár szóban

erika,
nekem eddig egyszer jött meg, az 25. napra... nekem mindig úgy jött meg dorka előtt, hogy nem volt csipp-csepp, csak megjött. én onnan számoltam. most meg egyből apai-anyai volt... :?
gyuládnak hatalmas gratula!! :)

katus,
szívesen! :)

Ágnesnek nagyon boldog első születésnapot kívánunk mi is!!

hajunus,
nagyon jó volt a strand, tök meleg volt az idő, így a víz sem volt túl hideg. kétszer fél órát voltunk bent, azért nem akartam túlzásba vinni dorkával. de sikogatott ezerrel! :)

cajok, dorka ma fél 9-kor kelt, így megpróbálom ma az egyszeri alvást... :shock:

KépKép
viol81

Sziasztok!

Ágnesnek nagyon boldog első születésnapot kívánok sok-sok szeretettel!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Rik, nekem mindig atompontos 28 napos volt, most is az, az első naptól számolom, hol anyai-apai, hol pöttyözős az első nap. Aztán Kincsőért is mennyit szenvedtünk, pedig nekem mindig tankönyvszerű ciklusom volt... :cry:

Micsoda idő van! :x Kincső tiszta dili volt éjjel, át kellett hoznom magam mellé, ott elaludt, de hánykolódott, felsírogatott, bújt, lökdösött és letúrt az ágyról a végén, mikor keresztbe fordult :twisted: :twisted:(akkor apját rugdosta...) . Totál zombi vagyok :shock: :shock: .

Anikó

Kép[/url]
quito

Rik-ügyes a férjed!!! Gratulálok! :lol: :lol: :lol:

Anikó

Kép[/url]
quito

Köszönjük!!!!!!!!!!!!

Rik,
a pirostól kell számítani :lol:
Ha előtte barnázol az nem jó. Ha terhesen barnázik valaki akkor is hormonpótló bogyit kap, nehogy vetélés legyen a vége.
Mindenképp jó lenne megnézetni magad dokival ha babát szeretnétek.

Most rohanok, mert jön ebédelni a férjem. Nincs semmi különös itthon, vasárnap megvolt a tortázás. Ágnes részét is megettük :lol: :lol: :lol:
Márton ilyenkor kommentálja: "megkapja tejbe"

Majd benézek még :wink:

Kép
Kép
Kép
amica

Nekem Levus előtt napra ponosan 31.-nap volt miután megszületett rá 3-hónapra megjött és azóta össze vissza!Van,hogy 21-napra jön meg van,hogy 28-napra van,hogy 25-napra! :evil: :evil: :evil:
Kiszámíthatatlan!Bár mielőtt megjön(onnan tudom,hogy ünnep lesz)elkezd iszonyatos módon fájni a derekam!Ebből már tudom,hogy 1-2 napon belül piroska jön!
Vendég

[quote]M írta:árton ilyenkor kommentálja: "megkapja tejbe"

Ez tetszett!És olyan jó volt találkozni veled is Ágnes gyönyörű!![/u][/i][/b]
Vendég

Rik!

Köszi! :D

Nekem Adél születése előtt mindig 25-26. napra jött meg és előtte nap majd leszakadt a derekam. Egy doki sem mondta hogy gond lenne ezzel. Sőt, egészen könnyen teherbe is estem. Az első hónapban még vérzésem is volt, de Tiboldi nem ajánlott semmi hormonbogyót, azt mondta csak kíméljem magam.

Kép
wirág&

Wirág!

Melyik oviban dolgoztál?

katus78

Wirág,
szerencsés vagy. Ha jól emlékszem Rik másodszorra "csodaszámba menően" lett terhes, nála azért nem mindegy milyen a ciklusa.

Délután a gyerekekkel ünneplünk ám. Talán fagyizunk vagy hatalmas dinnyét veszünk, majd kitalálják :lol: :lol: :lol: :lol:
Mindenesetre ma nagyon keveset dolgoztam, mert a éjjel is ezerszer keltem, nagyon fáradt vagyok.
Ágnes szépen elaludt most ebéd után, bár enni nem nagyon akart. Mostanra a gyümölcsöket szépen megeszegeti és néhány kanál zöldségfélét is elfogad. A tortáját nekünk adta :lol:

Viol,
köszönöm a képet.

Kép
Kép
Kép
amica

Katus,telefonált anyósom,hogy menjünk át,mert voltak a Balcsin és hoztak cseresznyét,meggyet.

Kép

Kép
hajnus

Viol,hogy megy az egyszeri alvás? :D

Kép

Kép
hajnus

Gondoltam gyorsan teszek fel szülinapos képeket, de nem találom a kanócot, nem tudom letölteni :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
Kép
amica

amica!Akkor gyorsan keresd elő!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :) :) :) :) :) :)
Vendég

Andi,
na, akkor Ágnes így nagykorára megbarátkozik végre a gyümölcsökkel is!! :) Húűűűűű, dinnyét még mi nem is ettünk idén... :shock:

Hajnus,
:) ugye reggel fél 9-kor kelt. Fél 1-kor aludt el, ugyanolyan könnyen, mint máskor. És 3/4 3-ig húzta. Ez jónak mondható, mert amúgy is ilyenkor szokott kelni a 2. szunyából. Most tettem le 8 után, kicsit sírt, fáradtabb volt azért, mint máskor, de csak pár perc volt, már csend van. :) Kíváncsi vagyok holnap mikor kel, ezt csak ugye úgy lehetne rendszeresíteni, hogy ha általában így kel. Mert ha fent van már kb fél 7, 7 körül, úgy nem bírja délig...

KépKép
viol81

Micsoda szopott-gombóc fejem van!!!!!! :) :) :) :) :)

Viol!Lehet talán beáll és akkor menni fog az 1* alvás!
Levike ha jól emlékszem 10-hós korától aludt napi 1* bár ő 9-körül ketl most 8-körül!
Vendég

Viol
Petra 1 évesen 3 óránként aludt! :shock: Aztán már csak kétszer,és másfél évese kora után lett csak egyszeri alvás,de akkor is belealudt már az ebédbe. :roll: Olyan jó kis kor volt az!!

Amica,Wirág
hát igen,mesébe illő a második terhességem.Remélem a 3. is igy lesz!! :shock: :D :idea:
Csak röviden annyi hogy előtte jártam hormonkezelésekre,és nem lett belőle baba.Aztán 3 év után más dokihoz kerültem,ő kivizsgált tetőtől talpig mindkettőnket.Már elő voltam jegyezve petevezetésátfujásra,amikoris nem csinálták meg mert terhes lettem spontán :wink:
Remélem most sincs baj.Holnap hivom az ambulanciát,mert ma kétszer sem vették fel :(
Vendég

Sziasztok!

ANDI,
LÉGYSZÍVES ADD ÁT ÁGNESNEK JÓKÍVÁNSÁGAINKAT SZÜLINAPJÁRA :lol:

Kép

Kép
ábibaba

Ó, a vonalzóm szerint már nagy a pocakom :shock:
le van maradva, már régóta olyan vagyok mint egy bálna :lol:

Kép

Kép
ábibaba

Rik,
nekem mindig 24 napra jön meg, és mind kétszer elsőre terhes lettem, tehát szerintem nincs összefüggés.

Holnap megyek Pestre CTG-re, meg UH-ra, de most már megvisel egy ilyen út. 2 hét múlva pedig már ott is maradok szülésig.

Addig azért még jövök :lol:

Ja, és kislány lesz. Léna baba.

Csilla,
elküldöd priviben a számod?

Kép

Kép
ábibaba

Ábizsani
szép egyedi nevet választottatok,nagyon tetszik!És a Vörös Léna egyben , kifejezetten szép! :wink:
Gondolom mekkora pocid van.Hisz mikor ugy félidősen láttalak már akkora volt,mint nekem szülésnél. :lol:
Köszi a kérdésemre a választ.Most nagyon megnyugtattál!!Egy kő esett le,hallottad? :lol:

Petra itt ugrál mellettem,nem tom miért nem alszik.Már összevesztem vele miatta.De azt mondja,nem akarok.És kiszáll az ágybol téblábolni.Most iylenkor légy okos Erika. :? Hagyom hogy kipurcanjon.Reggel nem sietek sehova,ráérünk aludni :wink:
Vendég

Ábizsani!

Jaj, nagyon szép nevet választottatok. :D Kitartás.....

Rik!

Én lassan 2 órája ébren vagyok, Máté éjfél után fájdalmasan sírni kezdett, azóta volt már minden, pelenkacsere, evés, ivás, gyógyszer, orrszívás, ma nyilvánította gyógyultnak a doki, 2 napja nem köhög, most éjjel megint többször köhögött :evil: :evil: :evil:
Most kb. 10 perce csend, van, reménykedem.....itt ülök maszkban, egész nap így mászkálok, remélem, nem fertőztem vissza.

Mi is elkaptuk Jocóval, elmentem az ügyeletre, állítólag vírus.....
na durrrrrr
1000ft pénz fejenként az ügyelet, de házidokihoz meg Mátéval nem akartam menni, 1000 beteg ember közé....

Ma írtam, hogy 40-45 napos a ciklusom erre, utána megjött 24 napra :shock: na kivagyok, mit a liba, hogy most mi van........azt mondja anyum biztos az idegesség.....egy hónapja szinte nem járt haza a férjem az utóbbi 2 hétben éjjel jött hajnalban ment.....fáradt vagyok. Ne durrrrrr most jól kipanaszkodtam magam, bocsi...

Na megyek, csend van, próbálkozom egy alvással, csak az a baj, teljesen felébredtem:? :?

SÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍRRRRRRRR

Na újra itt, megsimiztem, kiváncsi leszek.......

szép álmokat neketek :wink:

katus78

hű, Katus..... :(
és most hogy vagytok?? hogy telt a hajnalotok??
és mennyi van még Jocónak ebből a helyettesítésből?

Zsani,
gratula a kislányhoz!!! jajj, olyan jó lesz! :) és tényleg nagyon szép neve lesz! :) nekem egy osztálytársam volt léna. jó, mert ritka, de nem olyan nagyon különleges.
vigyázz magadra, már ott vagytok a véghajrában. no de azért van még időtök! :)

Dorka ma fél 7-kor kelt... :) úgy látszik a tegnapi nap különleges volt...

KépKép
viol81

jah, hát persze, 14 hónapos volt... hűű, aug elsejére beszéltük meg a végőnővel a 15 hós oltást.

ó, és tényleg, Ágiék már javában itt vannak Magyar honban. Lehet, hogy még Balcsin.

Reni??? ti mikor indultok?

KépKép
viol81

KépKép
viol81

Sziasztok!

Zsani-gyönyörű, különleges nevet választottatok!! :lol: Minden rendben lesz, pihenj sokat.

Katus-hogy telt az éjjel többi része, jobban vagytok? Írtam privit.

Viol-nagyon édes Dorka pici képe a vonalzó mellett! Hogan kell ilyet csinálni, én is fabrikálnék.

Rik-micsoda alvások!!!! Hú, de irígy vagyok! Kincső tegnap csak 1 órát volt hajlandó aludni, azt is séta közben... :evil: De legalább ma éjjel visszaállt az alvási rend, Nyuszi szépen aludt fél nyolctól, fél hatkor szopizott és negyed nyolcig visszaaludt!!!!

Tegnap jó kis programon voltunk délután: Soproni Ringatós foglalkozáson a Vasvillában. Egy óvónéni mondókákat tanított nekünk, játszottunk a gyerekekkel, Kincső nagyon élvezte, mászkált, barátkozott, rám nem sok ügyet vetett :shock: . Néha hátranézett: megvagyok, és száguldozott tovább :lol: :lol: . Minden kedden van, 17.00kor :lol: ! Nem jöttök? Olyan jó volt. Van honlap is: www.ringato.hu, és az www.iwiw.hu oldalon is vasnnak Soproni Ringató néven. (Egyébként el vagyok maradva mondókákkal, a többi anyuka sokkal többet ismert, mint én :oops: :oops: , de Kincsőt csak a Galagonya és a Száncsengő köti le....)

Anikó

Kép[/url]
quito

Jó reggelt!

Zsanett,a Léna gyönyörű név!Reméljük majd Csilla mindíg tudósít bennünket a fejleményekről... :D

Katus,éjjel eszembe jutottál,úgy látszik nem véletlenül. :? :(
A mi éjszakánk:Bence kb.fél 11kor aludt el(nem tudom pontosan,mert 11kor úgy ébredtem,hogy a karomban aludt).Éjfélkor felébredt és onnantól 3ig kb. 5 percenként.Negyed 8kor pedig felkelt,pedig van,hogy 9ig húzza.

Kép

Kép
hajnus

Katus
nem semmi.Most visszaviszed,hogy miért köhög??
Ha adhatok tanácsot,és ki is tudod vitlezni,probáld meg hogy lejtőztetésben altatod. VAgyis a fejét párnákkal megemeled,olyan féligülős helyzetben,és ugy simized el ,ugy aludjon.Biztos lemászik aztán róla,de amig ugy van nem köhög(annyit),könnyebben kap levegőt.
Jobbulást Nektek is!

HAjni
akkor kezet foghatunk,11 volt mire elaludt a Petra tegnap.Ugy fel volt pörögve,hogy csuda.
Éjjel aludt viszont,5-kor kértea kakaót(a szokásos)
Szerintem ez a hülye idő megzavarja őket!
Tegnap d.u. is 3 és fél orát aludt :roll:

Anikó
mi benne vagyunk egy ringatózásban,mert Petrának pont az a mindene.Sokat ismer,de nyitott t
öbbire.

Petra meg nyomkodja itt a bli
jjjllen
tyüket

:x
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?