Sziasztok csajok!
Szóval akkor ti most remélhetőleg valamerre jót buliztok.
Szívesen mentem volna én is veletek, legalább személyesen is találkozhattunk volna, de most egy kicsit minden összejött. Apa sincs még itthon, mert dolgozik, szóval sehogyse ment volna.
Elég rég írtam, de azért majdnem minden nap bekuksiztam ám olvasgatni egy kicsit.
A héten folyamatosan orvoshoz futkostam, úgyhogy "szemtelen "nénikékről én is tudnék mesélni...
Már kb 10 perce várakoztam a a rendelőben, ahova nekem eljutni sem túl egyszerű (Jerevánról Deáktérre), ráadásul ugye közre kell fogni hogy 2 etetési idő közé épp beleférjek. Tehát mondjuk, kb 2-2 és fél órám van orvosig eljutni, majd vissza. Nos, szóval már vagy 10 perce ültem a váróban, előttem még négyen várakoztak amikor is becsoszogott egy nénike, remegő lábakkal, bottal a kezében, azt hittem hogy el sem éri a széket. Szerencsére gyorsan jöttek ki az emberek a dokitól, ami ugyebár elég ritka. Na de!!! Mire rám került a sor, nyílik az ajtó, az előbb említett nénike felpattant a székről, felkapta a botját és egy szempillantásnyi idő alatt beviharzott előttem a rendelőbe. Én meg csak álltam ott és azon gondolkodtam hogy bizonyára láthatatlan lehettem ebben a néhány pillanatban és a nénike nem vett észre. Vagy éppenséggel olyan sürgős dolga van otthon ami nem tűrhet halasztást. (Amit esetleg megértenék, ha szólna.) De nem szólt, csak viharzott. Én meg közben a lánykámra gondoltam akit apa éppenséggel nem tud megetetni ha éhes lenne, vagy éppen megszomjazna...Szóval ez van. És én persze ilyenkor csak mérgelődök magamban és nem szólok... A lényeg hogy visszaértem etetésiidőre és picur pedig apával teljesen jól elvoltak.
Egyébként én nagyon vacakul vagyok. Azt mondják az allergia, de én már nem tudom. Na és persze vészesen vérszegény vagyok.(még szenvedem a szülés utóhatásait) No, igyekszem helyrerázni magam.
Amica!
Ez komoly? Mármint a primavita költöztetése? Zolival elég gyakran megfordultunk ott még a randizós korszakunkban.
Viol!
Szerintem Dorka súlya miatt ne aggódj, mert a magasságához viszonyítva teljesen ideális és ő valószínűleg tényleg "kismadárka" alkat.
Irtó jók a cenki képek, megnéztem őket. Amin viszont meglepődtem, bár nem biztos és lehet hogy összetévesztem valakivel
de a férjed véletlenül nem Nyárligeti? Mert ha igen, akkor én őt ismerem. Persze nem bizti, de annyira hasonlít ott valakire.
Ha ő az, akkor onnét ismerem, hogy én Nyárligeten nőttem fel, kicsit később költöztünk be Fertődre, de a nagyszüleim ottmaradtak. Szóval az ottani fiatalsággal elég sokat lógtam.