Új privát üzeneted érkezett!

Szép jónapot!

amica!Igen mindennek meglesz a helye!A Balázs épp most ment el kíváncsi leszek milyenek!
Mennek nyaralni a nagyok Hegykőre?Ha férjed szabin lesz mentek valahová?
Vendég

Kaptam egy tök jó wc-ülőkét!!Zöld és vízesés van rajta!Marha jól néz ki élvezet lesz ráülni! :lol: :lol: :lol:
Vendég

sziasztok cajok!
megvagyunk mi is,épp tegnap jöttünk hawaii-ról.meg is mutatom:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
na jó,nem is hawaii,csak a tropicarium.a kölkök nagyon élvezték a "hallgatózást"Kép Kép apa kedvence :roll:

szóval telnek a nyári napok,épp tegnap volt az évzáró szecsőnek.nem lett mindenből kitűnő(rajz,technika),de kapott ajándék könyvet a kiváló teljesítményéért.nagyon büszke vagyok!!!remélem a továbbiakban is(leglábbis még néhány évig) ilyen lelkes,ügyes lesz.míra új ovijában is megvolt a szülői ért.megismerkedtünk az óvó nénikkel,az egyik nagggyyyon klassz,a másik öreg....az ovi pedig szép.remélem mírának is jó lesz.
gabó
hiteletek hogy-hogy ilyen lassan intéződik?a miénket már a héten fizették volna,ha nem vagyunk lustik.az aláíráskor adtak pár elintéznivalót,azt ha visszavisszük 2 napon belül már utalnak is.jövő hétfőn beviszem,ill a hitelügyintéző és legkésőbb csütörtökön megkapják a pénzt az eladók.és kaptunk egy csomó kedvezményt,"csak" 50ezret kell fizetni,elengednek 80ezret.(bár szerződéskor a közjegyzőnek perkáltunk 70-et már).mi júli 20 körül költözünk,remélem addig kifestünk,meg a járólapot akarom megcsináltatni(másra nem is futja az ablakcsere után :cry: :cry: :cry: )
anikó
épp ma néztem meg én is a bp-i múzeumok ejszakáját.valszínű elmegyek a kölkökkel én is(péter dolgzik),lesz itt délutáni-kora esti gyerekprogram és olyan 8-9 körül hazaérünk.

többieknek is jó mulatást holnap estére-éjjelre!!!
és utólag is mindenkinek boldog szülinapokat,névnapokat!köszi mi is zóra nevében.

szép napot!!!

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

na,még három kedvenc kép,aztán eldugulok:
Kép Kép Kép

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Sziasztok!

Húú, Csilla! Tiszta Hawaii!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Szecsőnek gratula a szupi bizonyítványért!!!!! Büszke lehetsz rá.

Gabó-én egy nyuszi vagyok ám ilyenkor :oops: :oops: :oops: , panaszkodni jobban tudok ám. Viszont igazi vészhelyzetnél kiverem a palávert :wink: . A gyermekkardiológián a vérmes nagymamát én állítottam le a múltkor...

Viol-szerintem én 22.00 körül csatlakozom hozzátok holnap, mert 20.00 lesz, mire itthonról elindulunk,akkor a múzeumok romantikája :wink: . Remélem, még ott lesz valaki, jó lenne valahogy telefonszámokat egyeztetni... Én is kocsival leszek, de azért egy csöppet bűnözni fogok :oops: 8) . Bár én onnan még gyalog is hazaosonok a kertek alatt...

Anikó

Anikó

Kép[/url]
quito

Sziasztok!
Amica
tetszett ez a "belecsapnak rögtön a lecsóba" :lol: :lol: :lol:

Csilla
szuper képeket tettél fel!!!Ez szuper kis hely!!!!
Gratula Szecsőnek,ügyike,nagyon!!Hányadikos volt???

:oops:
Vendég

rik
elsős még csak.azért írtam,hogy már csak pár évig lesz lelkes,gondolom felsős korában majd lazít.....
a hely tényleg szuper,bár kicsi,de mentünk két kört,így eltelt a nap.aztán egy kis mcdoni(míra így nevezi :lol: ),ott elkajáltunk egy csomó pénzt... :evil: :evil: :evil: .de mi nyaralni nem megyünk,ezeket a kis kirándulásokat "kapják" a gyerekek.holnap is ezért akarok elmenni velük(igaz egyedül...,remélem bírok majd velük),az elektrotechnikai múzeumban klassz gyerekprogramok lesznek már du 3-tól,meg kaláka koncert-oda csak 1800 ft a beugró szecsőnek+nekem,a lányoknak ingyenes.

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Csilla
talpraesett kis anyuci vagy!!!Jó kis program lesz nekik!!! :wink:
A hiteletek tényleg gyorsan meglesz.Nekünk mégcsak most utalják kedden a vevőnkét!

Anikó
hivtalak a mobilodon,megváltozott a számod??A matáv meg nincs abszolut??
Azt akartam csak kérdezni végülis,hogy holnap hányra van az asztal.meg hol az MKB arénában???

Katus, GAbó,Violmeg aki jön hol talizzunk??????? :?:

Reni
nagy vihar volt nálatok is tegnap????

Képzeljétek az előbb jött a szunyogirtos repülő.Basszus olyan gyorsan tünt fel,(mert nem hallottuk a szél elvitte hangot)Petra szegény annyira megijedt,hogy azota is siró rohamai vannak és belém van bújva.Ilyet még sose csinált!Kifeküdt a földön amikor jött a repcsi,minta nagykönyvben.
Remélem nem fog rosszat álmodni az éjjel miatta!Szegény kicsi lelke. :(
Vendég

Csilla!Marha jók a képek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Gratula Szecső bizijéhez csak így tovább!!!!! :D :D :D :D
Nem tudom miért ilyen lassú,de már a kis faszom tele van velük!Jövő hét hétfőn vagy kedden utalnak!!!!!
30.-a a határidő!!!

Már nagyon várom a holnapot,de már most hiányzik a lurkó! :( :( :( :(

Viol!Megy a privim!!!!Otthon vagytok már?

rik!Szegény kis Petra!!!!Búj hozzá nagyon!!!!
Akkor jössz előtte rosszalkodni velünk?
Még violt várom,hogy jöjjön azt megdumcsizzuk!
Vendég

Sziasztok!

Holnap 20.00 órakor Steven's az MKB Aréna mellett! Létszám: Gabó, Viol, Rik, Katus, Zsanett, Hajnus? Többiek: Nitta, Zília nem jöttök?

Gabó-tutik az ilyen WC ülőkék! A régi lakásunkban kék volt és teknősök úsztak rajta :lol: :lol: :lol: ! De láttam már szögesdrótosat is :shock: :shock:

Anikó

Kép[/url]
quito

Anikó!Érezzézek jól magatokat apával!!
Vendég

Viol!Telefonon értekezünk,mert én már többet nem jövök!
Várom,hogy holnap talizzunk és mulassunk egy jót!!!!
Hajrá anyukák!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

hahó
gabó

KépKép
viol81

erika,
katusék is múzeumozni mennek.

én kimegyek gabóért a jerevánra, aztán megyünk pizzázni vhova. jöhet ám még velünk valaki!!

KépKép
viol81

Beus? Kihagytalak bocsi :oops:

Anikó

Kép[/url]
quito

anikó,
akkor erika nevén van a hely?
lesz ott még vajon vki 8-ra?

gabó,
szted ha olyan 6 körül vok nálad, az jó? mert valakinek azért jó lenne ott lenni a billiárdklubban 8-ra. és addig bevágnánk a pizzát, inni meg a klubban is lehet... :D

KépKép
viol81

hűű, mindjárt nézem, biztosan úgy hívják-e erikát, ahogy gondolom... :lol:

erika,
te nem jössz velünk pizzázni?

KépKép
viol81

na, akkor gabóval 6-kor házuk előtt, aztán megyünk pizzázni primavitába (ezt még gabó nem tudja)(mármint a helyszínt nem tudja), katussal 3/4 8-kor primavita pizzéria előtt.
aki akar, csatlakozzon bármelyik helyszínhez. :D
akinek megvan a telefonszámom bármilyen régről, jelzem, hogy az még ugyanaz, ha van vmi, hívjatok! :)

jó éjt!

ja, hsz-ekre majd holnap reagálok, bocsíííííííí :oops:

KépKép
viol81

Viol,
itt lesztek mellettünk :lol:
még nem tudom hányan leszünk itthon :lol: :roll:

Épp ma szavaztuk meg lakógyűlésen a primavita átépítését. Már nem üzemel sokáig.
Lesz itt bontás-építés...

Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
amica

Viol! Küldtem freemailt!

Anikó

Kép[/url]
quito

andi,
ha ma még áll az épület, akkor okés! :wink: :D utána bonthatják! :)

anikó,
megvan, küldtem az enyémet is. :)

KépKép
viol81

mi ma nagycenken voltunk, kisvasúttal furikáztunk, nagyon szuper volt. most töltöm fel a képeket, aztán dobom a linket. :)

KépKép
viol81

KépKép
viol81

Sziasztok!

Jó szórakozást estére! :lol:

Kép

Kép
ábibaba

Sziasztok csajok!

Szóval akkor ti most remélhetőleg valamerre jót buliztok. :) :) :)Szívesen mentem volna én is veletek, legalább személyesen is találkozhattunk volna, de most egy kicsit minden összejött. Apa sincs még itthon, mert dolgozik, szóval sehogyse ment volna.
Elég rég írtam, de azért majdnem minden nap bekuksiztam ám olvasgatni egy kicsit.:)
A héten folyamatosan orvoshoz futkostam, úgyhogy "szemtelen "nénikékről én is tudnék mesélni...
Már kb 10 perce várakoztam a a rendelőben, ahova nekem eljutni sem túl egyszerű (Jerevánról Deáktérre), ráadásul ugye közre kell fogni hogy 2 etetési idő közé épp beleférjek. Tehát mondjuk, kb 2-2 és fél órám van orvosig eljutni, majd vissza. Nos, szóval már vagy 10 perce ültem a váróban, előttem még négyen várakoztak amikor is becsoszogott egy nénike, remegő lábakkal, bottal a kezében, azt hittem hogy el sem éri a széket. Szerencsére gyorsan jöttek ki az emberek a dokitól, ami ugyebár elég ritka. Na de!!! Mire rám került a sor, nyílik az ajtó, az előbb említett nénike felpattant a székről, felkapta a botját és egy szempillantásnyi idő alatt beviharzott előttem a rendelőbe. Én meg csak álltam ott és azon gondolkodtam hogy bizonyára láthatatlan lehettem ebben a néhány pillanatban és a nénike nem vett észre. Vagy éppenséggel olyan sürgős dolga van otthon ami nem tűrhet halasztást. (Amit esetleg megértenék, ha szólna.) De nem szólt, csak viharzott. Én meg közben a lánykámra gondoltam akit apa éppenséggel nem tud megetetni ha éhes lenne, vagy éppen megszomjazna...Szóval ez van. És én persze ilyenkor csak mérgelődök magamban és nem szólok... A lényeg hogy visszaértem etetésiidőre és picur pedig apával teljesen jól elvoltak.
Egyébként én nagyon vacakul vagyok. Azt mondják az allergia, de én már nem tudom. Na és persze vészesen vérszegény vagyok.(még szenvedem a szülés utóhatásait) No, igyekszem helyrerázni magam.

Amica!
Ez komoly? Mármint a primavita költöztetése? Zolival elég gyakran megfordultunk ott még a randizós korszakunkban.

Viol!
Szerintem Dorka súlya miatt ne aggódj, mert a magasságához viszonyítva teljesen ideális és ő valószínűleg tényleg "kismadárka" alkat.
Irtó jók a cenki képek, megnéztem őket. Amin viszont meglepődtem, bár nem biztos és lehet hogy összetévesztem valakivel :? :roll: de a férjed véletlenül nem Nyárligeti? Mert ha igen, akkor én őt ismerem. Persze nem bizti, de annyira hasonlít ott valakire. :roll:
Ha ő az, akkor onnét ismerem, hogy én Nyárligeten nőttem fel, kicsit később költöztünk be Fertődre, de a nagyszüleim ottmaradtak. Szóval az ottani fiatalsággal elég sokat lógtam. :) :) :)

Kép
wirág&

Jah, és még annyi, hogy felkerült ide alulra a Lillus képe is, aki a párom nagylánya és mikor meglátta hogy ide írogatok, azt mondta hogy szeretné ha őt is az Adél mellé raknám.
Szóval aztán kiválasztottuk róla ezt a képet, az ízlésére formálta a vonalzókat :), és együtt bemásoltuk a vonalzókat a profilba. Igazi csapatmunka volt. :)

Kép
wirág&

Sziasztok!!

Gyöngyi,
igen, ő a férjem, akire gondolsz! :) Megkerestem azt a képet, amit korábban tettél fel magadról és ő is megismert! :) Kicsi a világ! :) Bár így a Fertőparton... :) :wink:
Jobbulást neked!!! És ne3m mondtak most sem semmi konkrétat?? Hogy mi van veled?

Cajok, majd teszek ám fel képeket! :)

KépKép
viol81

Sziasztok!!
Köszi Cajok a tegnapot nagyon jól éreztem magam,jókat nevettünk:)))
Megyek megnézem a babanetes privát üzijimet,mert az irja 65500új privát üzenete van:))))) :shock: :shock: :shock: :shock:
Vendég

Sziasztok!

Én is köszi a tegnap estét :wink: , nagyon jó volt! :D
Meddig maradtatok, olyan kár, hogy nem találtam parkolót, lett volna kedvem menni, de egyedül féltem odasétálni :roll: :?

Wirág!

Sajnálom, ha allergiád van, nem jó dolog......elküldtek már valami kivizsgálásra, tesztre? Milyen tünetek vannak, nátha, viszketés, köhögés, fulladás???? Szegényem..
Aranyos lehet a párod nagylánya... :D

Rik!

65500 :shock: :shock: :shock: nem semmi :lol:

Szemizó!

Szuper jók a képek, nagyon jó hely lehet....látni gyerekek mennyire élvezték..
Hogy sikerült a tegnap délután?

Szép délutánt!

katus78

Iván Bébinek boldog névnapot kivánunk!!!!

Viol
Te voltál a nagy üzenet küldő :wink:

Wirág
igaza van a párodnak Lillát is muszáj feltenni a vonalzóra!! :wink: :D
hát igen,botos öreg néniből már asszem mindenkinek van sztorija...

Ábizsani
hogy vagy?Bébike jól érzi magát odabent??

Zsani
Te hol vagy??Tegnap kerestelek melóban.Azt hittem ha nem vagy akkor jössz billiárdozni :roll: Lemaradtál.... :(

HAjnus
Te???Nem ugy volt hogy jössz??? :shock:
Vendég

KAtus
sok mindenől nem maradtál le.Esetleg egy éjféli muzeumlátogatásrol.. :lol: Aztán a CAjok kezdtek fázni..igy mentünk is haza.De jóóóó volt!!!

Cajok
és jó sokat,egyfojtában aludtam!!!11-ig! :lol: :lol: :lol:
Vendég

vagy egyfolytában??? :oops:
Vendég

Sziasztok!

Én is köszi az estét, bocs, hogy leléptem hirtelen. Nálunk éjfélkor volt kis műsor, átöltözéssel :evil: , majd 6.00-tól kezdődött a nappali műszak :twisted: .

Anikó

Kép[/url]
quito

Sziasztok!

Meséljetek,mit csináltatok,hol voltatok????Hadd irígykedjek...

Rik,nem,mondtam nálatok,hogy nálunk ez az anya nélküli este még nem jön össze...Jobb is így,mert ismét egy fogjövős-nemalvós éjszakánk volt... :? Pedig 2 napja kibújt 2 fogacska,de még jön 2

Kép

Kép
hajnus

Viol
WO ist die Fotos???

HAjnus
bocs,most hogy mondod.... :oops:
Taliztunk a Ferency utcában,aztán irány a billiárdszalon.NAgy nevetések közepette,kemény három és fél kört lenyomtunk.Közben Anikó is megjött az utccso kettő már vele történt.JA közben voltunk Mc Donaldsban is KAtussal.
Majd kimentünk a Fő térre,de aztán ott már KAtus nem tartott velünk,mert nem talált parkolohelyet. :( Aztán Anikó férje is lecsapott Kincső anyunkra. :(
MAjd én okos kiataláltam hogy mi nézzünk be a FAbricius házba.Ott elnézelődtünk,majd kifele jövet láttam a csajokon már mennének,igy ebben maradtunk... :(
Szal jó kis este volt!!Remélem sok ilyen lesz még,és minnél többen leszünk!! :wink:
Vendég

erika,
sztem ly és sind :D

képeket holnap cajok, ma mint a hulla, olyan voltam. dorka is fent volt párszor éjjel, de persze csak miután én hazaértem. és utána még kétszer...

KépKép
viol81

és természetesen én is jól éreztem magam!! :) ittam volna még egy olyan fini merlot bort, dehát... majd máskor. :roll: amikor busszal vagyok. :roll:

KépKép
viol81

Viol :oops: :oops: :oops: 8) 8) 8) 8)
Imádlak!!! :D :D :D
Vendég

Rik!

Nagy sikere volt a "baba"nak, egész nap hurcolja, és még sír is, ha megnyomod a gombot a hasán :lol: :lol: :lol: és ő meg nevet rajta :roll:

Akkor eddig 3-an rosszul aludtunk, Rik csicsikált mint a bunda, Gabó???? Gondolom ő is :D
Én is hulla vagyok maaaaaaa :? :? :?

Na de menjünk még, rég nevettem ennyit :lol: :lol: :lol: :wink:
Billiárd is tök jól megy :wink: :lol: :lol: :lol:

Jó éjt mindenkinek :wink: !

katus78

na de azért ezt a kettő felteszem, nehogy álmatlanul forgolódjatok, mert nem láttátok a képeket... :D a többit majd holnap. :)

Kép

Kép

A két kép között Katus lába a különbség! :lol: :lol: :lol:
azt mondta csinájunk még egyet, mert azon annyira látni a lábát! :D

KépKép
viol81

Erika,
én is! :D :D :D

Katus,
többek között téged is elmeséltelek Gábornak, milyen jó volt kuncogni, na jó, röhögni azon, amikor a dákó elcsusszant a golyó felett... :lol:

KépKép
viol81

Viol!

Épp írni akartam, hogy a képekkel nagyon ráérsz, és engem kivághatsz, erre tessék, mint egy bálnaaaaaaa :?

Irigykedsz, milyen trükköket tudok mi :lol: :lol: :lol:
Te meg hátulról nagyon jól dákoztál :lol: :lol: :lol:

katus78

Na csajok, irigykedem ám :wink: !!!
Azért majd talán egyszer eljön azaz idő amikor én is veletek tarthatok. :D

Viol!
Ez jó! :D Tényleg kicsi ez a Fertőpart! De akkor most már ezt is tudjuk. :D

Katus!
Júli közepére kaptam időpontot allergiavizsgáltra :evil: Ez van. Úgy látszik ezt a nyarat is végig kell szenvednem. Korábban, kb 6 éve voltam már ilyen vizsgálaton, ki is derült hogy mi okozza a panaszokat, amiket aztán elég jól lehetett kezelni. Eddig. Most már azonban semmi sem segít. (orrspray, kamilla) Főleg éjszaka okoz ez problémát, mert akkor az egész arcom feltelik és nem kapok levegőt. Nemegyszer rohant velem Zoli az ügyeletre, ahol persze nagyon örülnek ilyenkor. :?
Ma az ijesztett meg, hogy reggelre megjött. :roll: Pánikba estem hogy úristen elapadt a tejem? Mert úgy tudtam hogy amíg tart a szoptatás, addig nincs ilyen gond. Gyorsan cicire is tettem az Adélt, erre ő meg vígan szopikált belőle. :roll: Szóval nemtom.

Kép
wirág&

Wirág
a mensi sajna nem mindig szopifüggő!!Itt tudnak páran róla mesélni!!
Nekem igaz mindkétszer szopi elhagyása után egy honappal jelentkezett,de ezért mondják a dokik,hogy védekezni kell a szoptatás alatt is,mert nem tudhatod mikor indul meg a peteérés!!Ilyenkor vannak a nemkivánt terhességek! :shock:
De a jó hir az hogy Adélnak lehet már kistesója! :wink:

Viol
én még elaludtam volna képek nélkül,de a nagylányom már tűkön ült...sajna lemaradt róla,már csicsizik :(
A többi kép is sikerült??

Katus
látod milyen ez a Viol?Akkor is feltette,és még fel is hivja rá a figyelmet!!! :D
Asszem a végére ment mindannyiunknak,na de az elején a borocska is segitett!! :wink:

GAbó
hazaértél szerencsésen???
Vendég

Gyöngyi,
így van. Nem mindenkinek befolyásolja a szopi mennyiségét vagy egyáltalán a meglétét a mensi. Van, akinek már nagyon korán megjön, mégis sokáig szoptat. Nekem pl már elmúlt a szopi, de csak gyógyszerrel meg hormontapasszal sikerült "meghozni" a mensit... :?

Erika,
a többi is sikerült, majd küldöm is neked is mailben. Csak azért tettem fel tegnap ezt a kettőt, mert ezen mindannyian rajt vagyunk. :)

Katus,
de lüke vagy! :) Milllen bálna?? :shock: :D A bálnáknak nincs is lábuk! :) Te meg nem is vagy bálna! :)
[quote]T írta:e meg hátulról nagyon jól dákoztál

Valaki idetéved erre a fórumra, nem lesz biztos benne, hogy jó helyen jár... :lol: :lol: :lol:

KépKép
viol81

Jó reggelt!

Na akartam írni, de nem tudok, Máté huz, megyünk játszira!

Majd írok délben...

sziasztok

katus78

így jó lesz? :P

katus78

na, elkezdem. de mivel nem 2 db-ról van szó, lehet, hogy több részletben megy majd.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
viol81

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
viol81

na, ez gyors volt. ennyi készült, jó szórakozást! :)

a következők strandosak lesznek!! :wink: :D

KépKép
viol81

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?