Sziasztok!
Megvagyunk mi is, bár ez az idő kikészít minket, Patrick egésznap hisztis....semmi nem jó neki...
Elkapott vmi nyavalyát....Piros pöttyös az egész kölök....elöször azt hittük bárányhimlő, de kiderült nem az....így a dokinőnk csak kisérletezik mi lehet a baja....csúnya hólyagos kiütései vannak...ételtől tuti nem, mert amiket kap azokat már régóta eszi és szerencsére semmire sem allergiás...de mégis vmi vírus áll a háttérben...állatokat nem tartunk a lakásban úgyh.tényleg rejtély....
Mi kenyérre vagy kifkire(azt jobban szereti a töki) vajat, vajkrémet, májkrémet, lekvárt ilyeneket szoktam kenni rá plusz vmi felvágottat....(lekvárhoz nyilván nem
)
LAdy olvastam viszitek a csajszit Dévényeshez....ha kell megadom annak a csajnak a számát aki hozzánk kijár házhoz...ugyan annyit kell neki fizetni mintha bevinnéd a központba...ráadásul nem kell heteket várnotok.
Kedden jön hozzánk ha gondolod beszélhetek vele....
BHRG is nagyon jó bár mi azt nem próbáltuk...de már annyiszor javasoltam nektek a gézengúzt...ott nagyon figyelmes és alapos neurológus van...ráadásul Nektek van egészségbiztosításos nyavalyátok amivel a tornák és kontrollok árát visszatudjátok kérni így pénzetekbe az nem kerülne.....
Vagy amit még nagyon dicsérek ami beinditotta Pat mozgását az az RTMS kezelés...igaz 75ezer egy hét, deeee ebben van torna is masszázs is....de ha csak szimplán a kezelés kell mert lehet úgyis...akkor csak 40ezer...na az tuti beinditja a mozgást.....
Nem akarlak elkeseríteni tényleg nem az a szándékom, mert meg te megvagy győződve h.a buksiban minden rendben van....attól még lehet negatív EEG de mi van ha Csengénél is van vmi ciszta pl vag mittom én amit uh-val nem lehet látni csak MMR-rel...akkor a tornáknak nincs túl sok jelentősége...bár javíthat a hipotonián meg a feszességen...de mivel Csenge is elmúlt egy éves ha mostanság nem hoztok ki belőle valamit későbbiekben lesznek gondok vele...
Én Csengén szintén ugyanazt láttam még múltkor a margitszigeten mint anno Patrickon....tele van túlmozgásokkal amiket nem egyszerű kontrollálni...és később egyre nehezebb....ez egy betegség...Látod mit mondtam neked anno csak feleslegesen pazaroljátok az időtöket a budaiban semmit nem ér az a torna én ezért hagytam ott....
Patnak is csak egy ciszta van a buksiban ami a mozgást gátolta de végre elkúszott onnan és a kezelésnek hála ami szülésnél elpusztult lényeges agysejt azokat a kevésbé használt agysejtek átvették a szerepet....
Nézz utána de így van ahogyan írtam, minden a buksiban dől el....ha ott minden rendben lenne menne a mozgás is és nem lennének izom betegséget(feszesség hipotonia)
Tényleg ne haragudj h.már megint ilyenekről írkálok de már nagyon sok időtök elment a semmire úgy mint nekünk de elöttem nem volt ilyen példa mint most elöttetek....
Ez nem oktatás és én tényleg a legjobbat akarom Csengének...Nekem anno senki nem mondott semmit hova kéne vinnem a tökit mentem a fejem után de mi itt vagyunk neked élő példaként...
Sajnos nem sajnos nekünk ez a feladatunk és mindent meg kell értük tennünk....nem szabad várni semmire sem....Ha pl elvitted volna a Tunyogihoz is már a Csengét sokkal hamarabb kaptatok volna időpontot az MR-re mert az ottani doki a Kónya Eszti rég berakott volna úgy h,max 2hetet kellett volna várni az MR-re vagy a gézengúzban mert oda is jár az Eszti....én is így intéztem el...és tegnap kértem kontrollra időpontot 17én megyünk....
De míg vársz és nem tudod hova kéne még elvinni addig nem juttok egyről a kettőre....gyerekorvos ilyenekkel nem foglalkozik Nektek kéne egy normális alapos neurológus aki vmilyen intézetnél van mind1 h.gézengúz vagy BHRG de fontos h.intézmény legyen ami komplex fejlesztést tud alkalmazni....fontos h.egy helyen legyen a neurológus és pl a gyógytornász...
Na tényleg befejezem mert már regényt írtam..
Szép napot Nektek