ANi, jajj, de jó!! Akkor most mégjobban megnyugodtál, ugye??
Nincs is jobb egy reggeli Vukknál......
Chrissy, nyomja az ipart a kiccsávó?? Hál istennek nekem is. Most nézegettem a pocimat, néha látni is a boxmeccset, imádom!!
nem tudom, mondtam-e (asszem nem), tegnap volt a 3. házassági évfordulónk. Apa elvitt vacsizni a kedvenc helyünkre, ahol a lagzink is volt.
Ettünk egy fincsit, nosztalgiáztunk kicsit, jó volt. Babácskánk is tudtunkra adta, hogy már hárman vagyunk, néha gondoljunk már rá is...
Vicuska, a kertetek gyönyörű!!!!!!!!! Jöhetnének még képek!! Mekünk is a Bory várban volt a fotózás. Szerintem az a legszebb hely itt Fehérváron!!
Hőjelentés?? Érzések???
Judy, nekem jó a hétfő 1 óra! Akkor ott találkozunk!!
Én nagyon csípem a semmittevést, mármint, hogy nem kell mennem dolgozni. Most szakdolit kéne írnom, ahhoz itt az idő, de nem akar menni
Nati, remélem jobban vagy!! Ja, és gratulálok a kitartásodhoz, és a fogyásodhoz!! Apa már kétszer belekezdett a "norbizásba", ment is le róla felesleg, de egy idő után abbahagyta. Pedig kéne neki fogynia!!
Tand, mi volt a védőnőnél?? Lezsúrt a hízás miatt??
Maci, nem akartok neki szép neveket adni, mint Ronáldinnyó, vagy Rómejó?? Mér??? Nem is értem...
Amikor tavaly a vetélés (műtét) miatt kórházban voltam, 2 kisebbségi nőcivel voltam egy szobában. Na az egyik lejányát hítták Virdzsínia Napsugárnak... Megtanította másfél évesen arra, hogy ha az apja nem pízzel a kezibe gyün haza, akkó köptye le... És mindezt büszkén mesélte... A másik hölgyike (unokatesók voltak) pedig megtanította a 6 éves lányának, hogy a Pisti azér üti-vágja, mer ő még kicsi, és nem üt vissza. Úgyhogy üssön vissza, csak egyre figyeljen: fáva, vassa nem szabad!!
(a férjem mondta, hogy ebben a rossz helyzetben, amin átmentünk legalább annyi volt a jó, hogy ezektől a nőktől legalább anekdotákat gyűjtöttem... ha még valakit érdekel, mesélek majd még róluk...
Shellcat, te is rajt vagy az iwiwen?? Amennyi adatot leírtál, próbáltalak beazonosítani, de nem sikerült.
Nem semmi, milyen fiatal vagy!! Tök jó nektek (is), hogy ilyen gyorsan összejött a baba!!
Tényleg, babások: ki milyn nemű babát szeretne???