Új privát üzeneted érkezett!

Ani
Én is kihagynám az egyszerre 6 gyereket játékot. Jó lesz egy is. :)

Lassan végzek mára, holnap és holnapután szabadnapos leszek.
Csütörtökön menni fognak a drukkok! Péntek reggel jövök.
Addig is jó éjt mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Nekem tuti jó a tali időpontja, elvégre én mondtam. A többi meg a drága kisfiúnkon múlik, de megbeszéljük vele, hogy legyen ügyes és maradjon még bent. Remélem szófogadó lesz. Már nagyon várom a talit, kiváncsi vagyok mindenkire!

Most megyek alukálni, ha sikerül. Kis pocaklakóm nagyon nyomja az ipart!

Jóéjt és babás álmokat mindenkinek!
Vendég

Jó reggelt!

Vicuska, görbét kérek szépen (ha még mérsz, de gondolom igen :) úgy ismertelek meg hogy te se bírod ki akár mennyire is nyomaszt)

Reggel úgy kellet kirobbantani az ágyból, tiszta nyomi vagok. Viszont mai hőm szépen visszament 37.04-re és cicimre se tudtam este ráfeküdni :) Már csak 36 óra és minden kiderül.

Nati remélem gyógyulgatsz.

Judy, Kata, mennek a drukkok.

madiani

Most találkoztam Vukkal. (érdekes de boldog vagyok tőle:)) A teát nem szereti a babócink, hát ki is doptam. Szar volt, de nem bánom ha ez kell!

Megyek melózni du. jövök pusz

u.i: remélem nem hányok ba a kollégám autójába :shock: nem nagyon tudnám tovább titkolni :D

madiani

ANi, jajj, de jó!! Akkor most mégjobban megnyugodtál, ugye?? :wink: Nincs is jobb egy reggeli Vukknál...... :lol: :lol: :lol:

Chrissy, nyomja az ipart a kiccsávó?? Hál istennek nekem is. Most nézegettem a pocimat, néha látni is a boxmeccset, imádom!! :wink:

nem tudom, mondtam-e (asszem nem), tegnap volt a 3. házassági évfordulónk. Apa elvitt vacsizni a kedvenc helyünkre, ahol a lagzink is volt. :wink: Ettünk egy fincsit, nosztalgiáztunk kicsit, jó volt. Babácskánk is tudtunkra adta, hogy már hárman vagyunk, néha gondoljunk már rá is... :wink:

Vicuska, a kertetek gyönyörű!!!!!!!!! Jöhetnének még képek!! Mekünk is a Bory várban volt a fotózás. Szerintem az a legszebb hely itt Fehérváron!!
Hőjelentés?? Érzések???

Judy, nekem jó a hétfő 1 óra! Akkor ott találkozunk!!
Én nagyon csípem a semmittevést, mármint, hogy nem kell mennem dolgozni. Most szakdolit kéne írnom, ahhoz itt az idő, de nem akar menni :?

Nati, remélem jobban vagy!! Ja, és gratulálok a kitartásodhoz, és a fogyásodhoz!! Apa már kétszer belekezdett a "norbizásba", ment is le róla felesleg, de egy idő után abbahagyta. Pedig kéne neki fogynia!!

Tand, mi volt a védőnőnél?? Lezsúrt a hízás miatt??

Maci, nem akartok neki szép neveket adni, mint Ronáldinnyó, vagy Rómejó?? Mér??? Nem is értem... :lol: Amikor tavaly a vetélés (műtét) miatt kórházban voltam, 2 kisebbségi nőcivel voltam egy szobában. Na az egyik lejányát hítták Virdzsínia Napsugárnak... Megtanította másfél évesen arra, hogy ha az apja nem pízzel a kezibe gyün haza, akkó köptye le... És mindezt büszkén mesélte... A másik hölgyike (unokatesók voltak) pedig megtanította a 6 éves lányának, hogy a Pisti azér üti-vágja, mer ő még kicsi, és nem üt vissza. Úgyhogy üssön vissza, csak egyre figyeljen: fáva, vassa nem szabad!! :roll: (a férjem mondta, hogy ebben a rossz helyzetben, amin átmentünk legalább annyi volt a jó, hogy ezektől a nőktől legalább anekdotákat gyűjtöttem... ha még valakit érdekel, mesélek majd még róluk...

Shellcat, te is rajt vagy az iwiwen?? Amennyi adatot leírtál, próbáltalak beazonosítani, de nem sikerült. :roll:
Nem semmi, milyen fiatal vagy!! Tök jó nektek (is), hogy ilyen gyorsan összejött a baba!!

Tényleg, babások: ki milyn nemű babát szeretne???

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Sziasztok,

Vicuska,

Nagyon szép voltál az esküvődön, jól sikerült fotó.

Mi sajna nem voltunk nászuton, nem volt rá pénzünk. Semmink nem volt amikor összeházasodtunk, még ágyunk sem amin aludjunk. A manyaaszonytáncból összegyűlt kis kevés péntzvől vettünk ágyat és szekrénysort. De régen is volt! Lassan 10 éve...... :shock: :shock: :shock:

Nati,

Remélem tényleg nem titokzatoskodik tovább kis pocaklakóm. :lol: :lol:

Amugy hogy vagy ma??? Jobban érzed magad????

Ani,

Örülök, hogy a hőd megint a topon van. és a melleid is fájnak, így legalább megnyugodtál, hogy szépen kapaszkodik a baby-tek. :lol: :lol:

Holnap aztán végképp megnyugodhatsz a dokinál.

Kata,

Akkor hétfő 1 óra Nővédelmi. :lol: :lol:
Ott meg majd megdumcsizzuk, hogy mikor menjünk vérvételre.

Drukk mára BB-nél. :lol: :lol:

Shellcat,

Én is bejelöllélek, csak kellene név, ha nem akarod nyilvánosan, akkor priviben. Mail alapján nem tudok keresni.

Kicsi babócám egyre aktívak, most már akkor is érzem, ha állok agáztűzhely mellett. Ha meg lefekszek, akkor rögtön elkezd mocorogni.
Olyan jó érzés tudni, hogy ott van bent és jól érzi magát. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy, örülök, hogy aktív a kis bébitek. Én éppen most kaptam fel a sz..t, mert a második ember "jelenik meg", aki szerint egy hülye vagyok, mert nem érezhetem a baba mocorgását :twisted: :evil: (persze nem nekem mondják, hanem a hátam mögött!!) Úgy szeretem, hogy tudják, mit produkál a testem... De le vannak tojva. Én tudom, ez a lényeg!!!

Már csak 3 óra, és 4d. Olyan izgi, nagyon remélem, hogy úgy jöttök haza, hogy igen lány.. Tényleg, olvastam a másik topikban, hogy furcsa lenne, ha nem fiú lenne. Nem akardz lányt??

Kép

Kép

hoppá

Kata,

Tele van a világ hülyékkel, akik mindent jobban tudnak. :evil:
Ne foglalkozz velük, gőzük sincs miről beszélnek, és 19hetesen már bőven érezheted a mozgást.
Mondtam, hogy Bazsit a 18. héten éreztem, Danit a 16. héten. Szóval szarj rá nagyívben, hogy ki mit mond.

Mindenképpen kislányt szeretnék, nem erről van szó, csak egyfolytában fiut érzek, és szerintem be fog jönni, figyeld meg. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Szép jó reggel!
Én (kopp-kopp-kopp) egyre jobban vagyok. Még néha nagyokat köhögök, a szemem kidobta a kontaklencsét és az orrom néha dugul, de még van egy bivaly bogyóm, ebéd után beveszem, nagyokat pihenek és reggelre teljesen rendbe leszek, jöhet a műtét :wink: (Jesszusom, már úgy várom, mintha élvezetes lenne :shock: ) Csak szeretnék már túl lenni rajta és tudni, hogy minden rendben, jöhet a babóca :P

Judy,
miért gondolod, hogy fiú? Hiszen a fiúkkal nem volt patis az arcod sem, tudtad az elején hogy fiú, azét most van egy-két jel, ami arra mutat, hogy kislány :wink: Meg apával korán voltatok együtt :oops: tehát ez is kislányra utal :wink: Már csak 2,5 óra és megtudod!!!!

Kata,
ezt én is ismerem. A szomszéd mindig mindent jobban tud. Mikor a sógornőméknél meghalt a baba, mindenkinek volt egy jó ötlete mitől történt... És ez a legszőrnyűbb, hogy nincsenek tekintettel az érintettre, csak mondják a magukét, persze az ember háta mögött.... Ezért nem avattunk be senkit sem a mi kálváriánkba.
Próbáld meg lasz..ni őket és ha legközelebb találkoztok mondd Gergőnek jól rugja meg őket :wink:

Ani,
no látod, Vuk jön, hő emelkedik, cicik fájnak... úgy tűnik tényleg jobb lesz, ha hozzászoksz, hogy ez változni fog :wink: De örülök, hogy jelentkeznek a tünetek!!!!!

Vicuska,
merre vagy???? HőőőőőőőőőőőődD????? Jelentkezz!!!!

Chrissyy,
pihenj sokat!!!

Lányok,
én Mártit úgy találtam meg, hogy székesfehérvár, 19-21 év, Márti keresztnév. Azt hiszem Mártival csak egy van, Márta-val nem jön be. Ha jól emlékszem P-né Va.... Márta. Jó keresgélést!!!!
Vendég

Sziasztok!

Ugye már hiányoztam???Mondjátok,hogy igen!!!

Hétfőn voltam háziorvosnál.Azt mondta,nem lát semmit a torkomon,de azért írt fel antibiotikumot.a védőnénivel összefutottunk,és abba maradtunk várok 1-2 napot és ha nem lesz jobb,csak akkor szedem be.Azóta hársfateát iszom mézzel,és ez nagyon bevált!Javaslom minden sorstársamnak!

Hétfő estére drága férjem olyan rosszul lett,ott rókázott mellettem az ágyban,mivel be kellett vinnem a lavort,hogy nehogy ne érjen ki a mosdóba.Hát nagy élmény volt.Csoda,hogy én nem dobtam ki a taccsot.Utána még 2x a lavor aljára nézett,de szegénykémbe már nem volt semmi.Nagyon szarul volt,én meg aggódtam érte,nagyon.Szerencsére,csak valami gyomorrontás,volt mert keddre már jól lett.

Tegnap voltunk Sch.Zs-nál.Mindent rendbetalált,a méhszájam C2000-es.Fundus 3/k.UH-t nem kértem mert jövőhéten úgyis megyünk 4 D-re.Mondjuk így is ugyanannyit kért,mindha csinált volna UH-t is.De nem baj nem akarom állandóan zaklatni a babócánkat.Szívhangot nézett az jó volt.mondta,hogy ha legközelebb megyek reméli már azt látjuk az UH-n,hogy befordult a baba.
Márti!Szerintem majd Neked is fogja mondani a magánrendelést,csak lehet hogy késöbb.De amúgy sokkal több figyelmet szán az emberre ott,mint a várkörúton.Én se gondoltam volna,hogy ennyit jelent az,ha magánrendelésre járok hozzá.Össze se lehet hasonlítani.Normál rendelésen is nagyon rendes,de azért nagy különbség van.

Megyünk ma szülésfelkészítőre a férjemmel.

Lányok!Sajnos úgy néz ki nem tudok menni a talira,de ezt majd biztosra csak jövőhét elején tudom megmondani.Szívesen elmentem volna,csak a fiúk pont aznapra szerveztek haveri összeröffenést,sütést,főzést a kertben.

Remélem most már be tudok kapcsolódni a dumcsiba,és tudok reagálni az írásotokra.

Puszi Mindenkinek!Itt ülök a gép előtt és várom,hogy írjatok!
Gabi
Vendég

Judy!

drukk UH-hoz!hajrá kiscsaj!!!mutasd meg mid van,most ne légy szégyenlős :oops: :P

Kata!

BB-hez is mennek a drukkok!akkor neked fiad lesz,ha ilyen kis boxolós :wink:

Ani!

hát ez szuper,itt van Vuk,felment a hőd,ott a kis pocaklakód a helyén :lol:

Nati!

jobban vagy????????????? :D :D :D

görbém

Kép
Vendég

Gabi!

párocskádnak jobbulást! 8) ő is átvette a korai terhestüneteket? :roll:

Szülésfelkészítő hol van?a kórházban?
nekem ez a sok érték nem sokat mond,amit írtál?jót jelent? :shock:

Tényleg csajok!
a kórházban a szülészeten hány szobás ágyak vannak?van egyszemélyes?baba-mama szoba?vagy hogy is van ez?mármint miután megszültél?hova teszik a babát és hova az anyukát? :roll:

Nati!

örülök,hogy jobban vagy :D holnap túlleszel rajta és meg fogsz könnyebbülni.Tudod,nekem is a laparoszkopot ajánlotta a Rubliczky,csak én nem mentem bele.Már van igy is jópár vágás+lyuk a hasamon,nem akartam mégegyet :? meg az altatás múltkor nagyon megviselt.lutána több hónapig köhögtem,lehet a tubus megsértette a légcsövemet :shock: na meg azóta szivritmuszavarom van,előtte meg nem volt :roll:

Jajjjjj,Nati!!!!

bocsika,nem azért irtam,hogy te most erre bepénikolj!!!engem Palotán műtöttek,itt biztos nem lesz semmi baj :wink:

Képzeljétek,a Rubliczkyról jut eszembe,2 napja jár hozzám a felesége a kutyájukkal.....most hogy én meg már nem hozzá járok.... :oops: :shock:
Vendég

Márti!
Jelöltelek IWIW-en!

Üdv:Gabi
Vendég

Hello,

Shellcat, bejelöltelek iwiwen!! Rádtaláltam, ahogy Nati írta. Bevallom, Mártiként nem kerestelek.

Vicuska, szuper a hőd, csak így tovább!! Ja, nekünk tuti kisfiúnk lesz!!! A 4d-s uh óta tuti!! :wink:

Nati, örülök, hogy jobban vagy!! Holnap túl leszel mindenen, remélem azért majd tudsz jönni, mesélni. Vagy legalább apával üzenjél!! Drukkolok holnapra!!!

Gabi, igen, hiányoztál :lol: , ahogy mindenki, aki nem jön!
Apának és neked is jobbulást, ha még nem gyógyultatok meg teljesen! Kíváncsi vagyok, milyen lesz a szülésfelkészítő! Majd gyere mesélj!!!

Kép

Kép

hoppá

Vicuska!

Igen,a doki azt mondja jók ezek az eredmények.A szülésfelkészítő a kórházban a szülészet épületében van.Az hogy milyen szobák vannak nem tudom,de van rooming in,ami azt jelenti,hogy egész nap veled lehett a csöppség.De majd lesz szülőszoba látogatás is és ott majd lefigyelem a helyzetet.

Azt hiszem sikerült Natit megnyugtatnod!De ő már úgy is felkészült lelkileg a műtétre,remélem már testileg is.És hát mint már írtam valamit valamiért.Ezek a dolgok soha nem kellemesek!Úgyhogy kitartás,Natikám!!!(Mondjuk,én nem igazán vagyok képbe,hogy ez a műtét mit takar,mit csinálnak vele...)

Vendég

Vicuska,

K....a jó a hőd, megmondtam, ez a hónap tuti bejön. :lol: :lol: :lol:

Én azt hiszem, hogy most 2-4-6 ágyas szobák vannak, mindegyikhez külön fürdőszoba és wc. A 6 ágyas nem bizti, de 2-4 az biztos van.

Gabi,

Remélem apa már jobban van. Tényleg csodálom, hogy te nem dobtad ki a taccsot. :lol: :lol: :lol:

Jó időtöltést mára a szülésfelkészítőre. Kiváncsi leszek, apa mit szól.

Nati,

Nem tudom, hogy miért fiu, de érzem, csak ugy. Bazsival is megéreztem.
Amugy a pettanások lehetnek a korom miatt is, meg hogy sokáig fogigátlót szedtem, és amikor abbahagytam elkezdtek működni a hormonjaim.

Örülök, hogy jobban vagy. Én még nem igen kapok levegőt az orromon, de legalább a torkom nem fáj, csak egyfolytában tüsszögök, aminek gondolom a baba nem nagyon örül. :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Nati!!!!!!!!!!!!!!!!!

mondd,hogy nem riasztottalak el!!!!!!!!!! :oops: :oops: :oops:
szépen alukálsz egyet,közben babásat álmodsz,lesz 1-2 irtó picuri lyukacska a hasidon,ami nem is fog majd nagyon látszani,felébredsz és közlik veled,hogy minden rendben volt!!!!!!!!!!!! :lol: és jöhet a babó!!!!!! :wink: :wink:
Vendég

Kata!
Mikor is voltál 4 D-n?
Mesélj milyen volt!Láttál mindent?Én már úgy várom a hétfőt (mi akkor megyünk).
És örülsz a kis pöcsösnek?
Mi már nem is tudnánk elképzelni,ha kislány lenne,pedig azt szerettünk volna.Én mondjuk már most odáig vagyok a kisfiunkért!!!

Vendég

Márti!!!!!!!!

én is bejelöltelek :lol:

én is nagyon bizakodó vagyok :lol: bár a progitól is lehet ilyen jó a hőm-mármint a progipótlástól :roll:
Vendég

Jaj,képzeljétek,olyan hülyeséget álmodtam tegnap éjjel!
Felvágták a hasamat,kivették a babánkat,megsímogattuk,meg megpuszilgattuk (nagyon édi volt),aztán visszarakták a hasamba és összevartak!Aztán arra ébredtem,hogy rúgott egy nagyot. :?

Hát nem hülyeség??

Gabi
Vendég

Vicuska!
Most holnap akkor kiderül,hogy sikerült-e az inszem?Vagy ha látnak valamit,mit fognak látni?Bocsi de én nem értek ezekhez a dolgokhoz.

Puszi:Gabi
Vendég

Gabi!

te kihez mész4D-re?hát nem tudom,szerintem semmi nem fog látni,úgyhogy nem tom minek kell menjek? :roll:
Vendég

Vicuska!

A Bácskaihoz megyek,a Szigetbe.
Miért ne látna semmit?Szorítunk Neked nagyon :!: :!: :!:

Vendég

Nati,Judy,Gabi és mindenkinek aki betegecske :lol:

Kép

gyógyulgassatok!
Vendég

Sziasztok!

Hú,de termeltek,nem győzöm követni!Most alszik a kisgyerek,úgyhogy gyorsan jövök.

Gabi!Jobbulást nektek,mostmár meggyógyulni ám!! :wink:
Nem jössz a talira?Jaj de kár! :cry: Na,majd a következőre!! :D Látom,megrövidült egy kicsit a méhszájad!Pihenj ám!!

Vicuska!Szuper a hőd!!Nagyon szorítok!!!

Én nem voltam szülésfelkészítőn,mert akkor már szigorúan kellett itthon feküdnöm.Volt aki azt mondta,hogy hasznos,volt aki azt,hogy nem sokkal lett okosabb utána. :roll:

Én 2 ágyasban voltam szülés után,és végig a 4 napban,nem volt szobatársam.Ennek örültem,mert így legalább pihenhettem,nem zavart semmi.Ha jól emlékszem,voltak 6 ágyasok is,de ebben nem vagyok biztos.Első éjjel semmit nem aludtam,pedig baromi fáradt voltam,de az élmények nem hagytak pihenni.Második éjjel hatalmasat szunyáltam már.Szülés után 2 órával vittek ki a szobámba,és hozták is a Csöppségemet.Aznap segítettek ellátni őt,mert délelőtt szültem,de este tudtam csak felkelni,mindíg az ájulás kerülgetett.Persze utána is segítettek,bármi gondom,kérdésem volt.Bátran kérdezni kell!Fürdetni nem engedik a babát,ezt a csecsemősök csinálják,ott a szobában.Ők mennek körbe.Egy pillanat az egész,berakják a csap alá a babát,és már mossák is.Mi még 4 napot voltunk ott,a császárosok 6-ot,de úgy tudom,azóta változott a dolog,és előbb hazaengednek mindenkit.
Most ezek jutottak eszembe.

Nati!Szorítok Neked!Minden OK lesz!

Márti?Én is bejelölhetlek?

Kata!Miért ne érezhetnéd a baba mozgását?Tényleg sok okoskodó ember van,vagy talán irígykednek!!Ne is törődj velük!!

Na,ezt most küldöm...
Vendég

Gabi!Mi is a Bácskainál voltunk,tök nagy élmény,majd meglátod!Amikor megláttam Martinka pofiját,elbőgtem magam...
Vendég

Sziasztok!

Nati, örülök hogy gyógyulgatsz, holnapra már kutya bajod se lesz. Mehetsz a műtétre. :) Aztán valahogy jelezz ám nekünk!

Gabi örülök a szép eredményeknek. Sajnálnám ha nem tudnál jönni a talira. :(

Vicuska, ez szupi, nagyon szép a hőd (nagyon drukkolok). Jó volna ha már holnap látna valami babára utaló jelet a doki pl.: megvastagodott mnyhártya vagy ilyesmi nem értek ezekhez.

Judy, remélem rosszak a megérzéseid és mégiscsak kislány lesz :)

Kata, ne foglalkozz senkivel, ők nem tudhatják hogy te mit érzel.

Márti én is bejelöllek.

Most pihizek egyet, mert hányingerem van egész nap :shock:
Bocsi ha valkinek nem reagáltam

madiani

Vicuska,
bár nem volt szivet melengető olvasni, hogy veled mi történt, de nem ijesztettél el, már nagyon túl akarok lenni rajta. Már altattak kétszer egy könyökműtéttel, akkor nem volt gond.

Gabi,
hát a műtét elvileg úgy zajlik, hogy a hason két apró nyílást metszenek, a hasat felfújják, bedugnak vmilyen szondát és azzal nézik illetve meg is szüntetik a problémákat (ciszta - ami nekem elvileg nincs, endometriózis - összenövések, ezekről nem tudok hogy lenne, de azt csak laparral lehet amúgy is látni, és nézik még a petevezetők átjárhatóságát - na ez kérdés nálam, de ha el van záródva azt átfújják) és hogy teljesen fincsi legyen az egész, ugyanezt az eljárást hüvelyen keresztül is elvégzik, onnan is mindent megnéznek és mivel nekem el van záródva a belső méhszájam, remélem sikerül kicsit kitágítaniuk.... Hát azt hiszem, röviden ennyi...
Jobbulást kívánok Neked is és apának is! Szegény, nem lehett könnyű... de a lényeg hogy már jobban van!!!!

Judy,
már végeztél is a 4D-n. Gyere gyorsan és mondd el mi volt!!!
Az orrom még nekem is dugult, de estére kifújok belőle mindent, nincs más választása :wink:

Kata,
nem hiszem, hogy apa babanetezne... Inkább küldök neked egy smst.
Hogy lehet, hogy vuk még mindig látogat téged????

Megyek pihizni, majd még jövök délután!
Vendég

Vicuska!

Köszi ez nagyon édi!Ettől most már tutira meggyógyulok!

Alexa!
Amúgy már az első vizsgálat óta (16. hét) C2000 a méhszájam,azt mondta a szülésznő is hogy ez nem baj,és így van ahogy írtad,egy kicsit meg van rövidülve.De azért nem ugrálok.

Amúgy ha csináltok még idén talit,arra nagyon szívesen elmegyek.

Vendég

Hát Nati akkor kitartást Neked!
De legalább altatásban csinálják és így nem kíntatnak meg annyira minta múltkor.Remélem utána sem fog fájni.Azért elég ijesztő amiket leírtál,nem irigyellek.De kemény csajszi vagy és az eredmény se fog elmaradni,és ha rendberaknak már nem lessz semmi akadálya a babócának.Drukkolok!!!

Vendég

Hali Csajok!

Képzeljétek el , tegnap nem is volt bent az én védőnőm, így egy másik foglalkozott velem. De ami a legfontosabb az utolsó egy hónapban nem híztam egy dekát sem!!! Mondtam én, hogy ez a max amit azért szedek fel, mert rendesen eszek, és nem sanyargatom magamat holmi diétákkal. ezután jön majd a babó miatti súlytöbblet!

Judy, mi volt 4D-n? Van kukac vagy nincs kukac?

Nati, ahogy olvastam, nem túl kellemes dolgok fognak most történni veled, de ne is ezen járjon az eszed, hanem azon, hogy utána majd egy ari pici babád lesz! Tényleg az mikor derül ki, hogy lesz-e holnap műtét? addira teljesen meg kell gyógyulnod? Bocsi, ha hülyeségeket kérdezek :oops: !

Gabi, jobbulást a párodnak és neked is!!

Még visszaolvasok egy kicsit, aztán reagálok a többieknek is!

Kép
tand

Gabi!Nekem 3210-es volt a 26. hétre,azért kellett feküdnöm.Nekem,csak a belső méhszáj volt zárt.Azt mondta a doki,hogy ha az is kinyílik,befektet!Na,még csak az kellett volna!Szerencsére megúsztam.De neked jó,mert teljesen zárt vagy! :D
Vendég

Andi!Mennyit híztál eddig?3-4 kilót?
Vendég

Ani, jó jel, hogy meglátogaott róka koma!

Csajok, mi az az érték ami fölé kell, hogy menjen az ember hője? (tudom, hogy egy kicsit bugyuta kérdés, de nézzétek el nekem! :oops: :oops: :oops: ) Minden nap úgy megyek haza, hogy én is megmérem, de a költözés óta nem találkoztam a lázmérővel! Na majd ma megkeresem :lol: !

A talira lehet, hogy én sem tudok elmenni, de azért még nem tettem le róla! Nagyon kíváncsi vagyok rátok! :wink:

Márti, én is megkereslek az iwiw-en!

Kép
tand

Andi!

Tök jó Neked,hogy nem híztál!
Amúgy a védőnők mániája ez a hízás téma.Nekem volt már olyan hogy a reggeli és az esti mérés között digitális mérleggel,3 kiló különbség volt.Gondolom ez attól is függ,hogy mennyi folyadékot iszik az ember+ hogy voltál e nagy WC-n a mérés előtt.Utálom,hogy nekünk kismamiknak mindig a súlyunk miatt kell aggódnunk.Pedig én is tényleg nagyon figyelek az evésre.

Vendég

Andi,te miért hőmérőzől?? :shock:
Vendég

Nem tudom csajok,lehet hogy én vagyok az átlagtól eltérő,de nekem ez a hőmérőzés soha nem jött be.Mikor próbálkoztunk akkor is mértem,mégse mutatott semmit,meg amikor már terhes voltam,de még a teszt nem mutatta akkor is mértem,de szintén semmi.Szerintem hülyeség,ezzel foglalkozni,mert csak idegesíti az embert.

Vendég

Alexa, csak kíváncsiságból! :lol:

Kép
tand

Szerintem is hülyeség,én is mértem ,és baromira idegesített,abba is hagytam.Amikor még Clostit szedtem,olyan peteérésem volt mint az állat,voltam UH-on is,mégsem mutatta a hőm.Na,akkor dobtam el!
Vendég

De nem értem Andi,hiszen 16 hetes kismama vagy!!! :shock: :shock:
Vendég

hello, csak gyors bekukk, kíváncsi vagyok Judyéknál Barbi lesz-e?? Pedig már végezniük kellett, de még nem jött. Na, kiabálok neki :lol: :
Juuuuuuuuuuuuuuuudddyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gyere!!

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok,

Megjöttem a 4D-ről.
Szupi volt, bár sajna kicsi bogaram állandóan vagy a néhlepénybe furta az arcát, vagy a kezecskéit tette az arcocskája elé, és elég nehéz volt rendesen elkapni.

Azt is mondta a doki, hogy nagyon mélyen fekszik, és ez is okozhatja azt, hogy ilyen későn kezdtem el érezni.

Amugy minden rendben van, 20 hetesnek megfelelő.

BPD - 4,97 CM
HC - 18,18 cm (ez nem tudom mi, de ez alapján 20+3 hetes)
FL - 3,10 CM

Átlagos magzatvíz, normális placenta, eltérés nem látható.

És végre a lábaközét is megmutatta nekünk.

Képek

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Alexa, Csakis kíváncsiság! Én sosem mértem a hőm. Mi a babának is úgy álltunk neki, hogy ha jönni akar, akkor had jöjjön (minden segédeszköz, és segédanyag nélkül), és nálunk összejött így is az első hónapban! :lol: Sőt utoljára 2 vagy 3 éve amikor beteg voltam akkor láttam lázmérőt (szerencsére)!

Kép
tand

ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉésssssssssss??????? Kislány?????? Ne csigázz!!!!!!!!

Kép

Kép

hoppá

Segítség!
Judy, én az első képvől nem tudom kivenni :oops: :oops: !! Hol kell keresni?

Kép
tand

Judy, ne csigáááááázzzzzz!!!!!!!!

Amúgy örülök,hogy minden oké,és nagyon édiii!!!!
Vendég

Már írni sem tudok :oops: !
képvől=képről

Kép
tand

Ha jól látom az első képet, (nem biztos) akkor PÖCSÖS!!!!!!!!!

Kép

Kép

hoppá

Szerintem kislány!Én látom a szoknyáját :lol: :lol: :lol: :lol:
Édik a képek!

Pussz:Gabi
Vendég

Az első képen lehajtja a fejét, egy kicsit látszik a nózikája, ami meg az álla alatt van, az a köldökzsinór.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?