Sziasztok!
Villőt elkapta úgy igazán a bárányhimlő.elkezdett belázasodni.de ha minden igaz,akkor kifelé megyünk,mert Bulcsúnál is a közepén volt 2 lázas éjszaka,aztán már a javlás
.Hát az utóbbi 3 éjszaka nem sokat aldutam....
Tegnap Bulcsúval Apáztunk,így legalább kicsit sikerült kikapcsolni
.
Petra
Pocsolya
Szépen nézhettetek ki
.Én is ilyen voltam kicsinek,anyu mindig megengedte,hogy belemenjek,néztek is rá furán
.Én is engedem Bulcsúnakcsak akkor úgy kell öltözni.Szerencsére már megérti,mikor lehet,mikor nem
.
Villő rafkós,az tuti.El os ér mindent,amit akar
.Apával meg is beszéltük,hogy nem lesz elveszett ember..igaz,ennek áldásos hatását még csak én érzékelem
!
Babakocsi...Hát lehet,hogy úgy sem lesz könnyű a helyzet...
De talán ha jön a jóidő és már nem kell annyira felöltözni,könnyebb lesz neki is...(?)...
Orsi
sütés-főzés...És a tojásfestés?
Amikor már be van mázolva,nem érdekes.De addig trükköznöm kell,hogy pl a szemébe ne menjen,mert mentolos...egyéb helyekről nem is beszélve
!
Hogy hogy Pestre kellett menned a Brendonba?Ide nem hozták volna eg?vagy közelebbi helyre?vagy ott rendeltétek?Milyet vettetek?
Kriszta
na jó,ígérem,ha az lesz,akkor lesz tali
.Csak győzzük kivárni...Azért testépíteni nem hagyom
!
Néha komolyan az az érzése,hogy a fiúkkal sokkal könnyebb...vagy én látom rosszul?
Igen,én is ezen agyaltam,ha már ehet ilyen "nasikat",akkor nálunk is szt ez a trükk lesz bevetve,ha muszáj menni vhová....Most még a játékok úgy ahogy lekötik,de később...
Szóval Enikő is gyalogkakukk?
Hát vhol igazuk van...
Én meg még ki voltam akadva,hogy a fiam ilyen kis kényelmeske
...most azért nem bánnám,ha Villő fele ilyen lenne....
Havazás...
Küldök napsütést:
Timi
Hát nem tudom,ha nem adnám neki,akkor milyen lenne(viburcol
)...
De a homeos szer a bárányhimlőre szt bevált.Már nem jönnek ki rajta pöttyök(3 nap után),Bulcsúnak ez 5 napig tartott.Pedig második gyereknél,pláne kicsinél a dokinéni szt is durvább szokott lenni....
Te kis szemfüles
...Szl ilyenekre is figyelsz?
...Hát akkor elárulom: jan 13.
No?
Elkápráztatlak benneteket Apa új tudományával
:
És itt a hajós kirundálás:
Pusza és Kellemes Húsvétot!
Anyapoc