Sziasztok!
Kata(killes)
De jó, hogy visszajöttél!
Gyere minél gyakrabban közénk! És így utólag személyesen gartulálok a babucihoz! Tényleg mesélhetnél a szülésrõl is, és hogy azóta hogy vagytok, van-e tejed, milyen baba Karina, stb.
Annamari
Jöhetnél gyakrabban! Mi újság Veletek?
Kriszta
Igen, tényleg nagyon kitartó vagyok, de olyan jó, úgy élvezem, hogy már sok minden jó rám, és újra felvehetek mondjuk miniszoknyát. Bár még mindig van pár felesleges kiló, de most már csak én látom.
Csak épp a melltartókkal vagyok gondban, mert a régiekbe még nem férek bele, az eddigiekbõl viszont kifogytam.
A felújítás szerintem még 3 hétig tart, de veszett gyorsan haladnak az emberek, nagyon meg vagyunk elégedve velük. És olyan jó, ma is egy rakás dolgot megvettünk az Obiban (fürdõszoba tükör, lámpák, mosdó, wc, stb.), és csak kifizettük, és õk mennek el érte. Nem nekünk kell a negyedikre felcipelni.
Gratula az elsõ fogacskához!
Én most vettem Martinnak Chamomilla homeopátiás bogyót, mert tegnapelõtt éjjel szegény gyerek éjféltõl 2-ig üvöltött a kíntól, úgy fájt az ínye. Eddig használt a Dentinox, de most nem. Persze mi is kikészültünk, de az volt a legrosszabb, hogy láttam, hogy aludna õ szegény, ha tudna. Életében elõször fordult elõ ilyen, és remélem, nem is lesz túl gyakran. Nem tudom, hogy ez a homeo bogyó használt-e tegnap, de ma reggel 7.30-kor ébredt, bár 5 körül nyüszögött egy kicsit. Ilyen sokáig soha nem szokott aludni, de most olyan jól esett nekem is.
Köszönjük a felajánlást, mi lemondunk róla
, Martin ugyanis mostanában kifejezetten utál minden tejpépet.
Martin legújabb produkciói: 1. kommentálja a Forma 1-et! Szinte végigkiabálta a hétvégén is az egészet, és rendesen hangsúlyoz közben!
2. Ha megtalálja a mérõszalagot, akkor azzal járkál a lakásban, és mindent komoly arccal lemér! Szépen odateszi a szekrényekhez, és közben dörmög, mint egy mesterember. 3. Egy békebeli hajráf szokott a hajamban lenni tanulás közben, hogy ne lógjon a szemembe, és azt kell a fejére tenni, ha kéri, és akkor õ a királyfi. Peckesen mászkál, és meg van elégedve a szépségével!
És azt el is felejtettem mondani, hogy már lassan egy hónapja prímán jár cipõben is. Olyan jó, addig kis bénán csetlett-botlott benne.
Én továbbra is tanulok, szorítsatok, mert kezdem nagyon unni, de még ki kell tartani.
Mariann
Te mit ajánlasz, írásbelire mit vigyek magammal? Te mibõl írásbeliztél? A Btk-t és a Kommentárt viszem, meg egy rakás írásmintát, de BH-kat nem szándékszok. Egy ismerõsöm ajánlotta, hogy vigyek annyi Bh-t, amennyit elbírok, de nem fogom tudni cipelni, mert ezek sem könnyûek.
Remélem, így is menni fog.
Zoli
A kis vitánk után közvéleményt kutattam a másik topicban a papás szülésrõl.
Kata007
Majd írd meg a mázsálás eredményét. Kíváncsi vagyok, hogy most a menyasszony hol is tart.
Puszi mindenkinek, Lina