Új privát üzeneted érkezett!

Gyöngyöske! Kép Jó lenne! Kép Egyelõre még nem tudom. De napokon belül kiderül.

Dodus
Kép
Kép
dodus

Dodus!

Izgatottan várom!!!! KépKépKép

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Mariann, Kriszta!
HA érdekel Titeket, itt találhatjátok meg a Csodamalom Bábszínház márciusi mûsorát:
[url=http://www.babszinhaz.proxynet.hu/eloadas.html" TARGET="_top]http://www.babszinhaz.proxynet.hu/eloadas.html[/url]

És akit érdekel a Miskolci Nemzeti Színház e havi mûsora:
[url=http://www.olh.hu/szinhaz/index.html" TARGET="_top]http://www.olh.hu/szinhaz/index.html[/url]
Mi megyünk a márc.24-i Eszenyi Enikõ elõadásra, ez a férjecském névnapi ajándékának része is. Kép

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!

Tegnap a vendégségben sikerült összeszednem egy rendes náthát (ennyit ArnótrólKép), mert nem kismamánam megfelelõ volt a fûtés, bár szerintem a párom is összeszedte. Este alig tudtam elaludni, állandóan a zsepi után nyúlkáltam, sajna a helyzet nem javult mára sem, pedig döntöm magamba a mézes teát, na jó izzadni utálok, úgyhogy az ágyat elkerülöm. szorítsatok, hogy kimásszunk belõle szülésig.Kép

Ahogy elnézem a mostani születési idõpontokat valószínûleg vasárnap szülökKép Már alig váromKép (Eddig mind a két lány március vasárnapján szültKép) Bár azt sem bánom, ha most rögtön kell menniKép (Pedig már mindent megpróbáltam, már csak egy ablak van hátra tisztítaniKép)

Gyöngyöske!
Nem lennék a helyetekben ez nem a ti évetek, a betegség valahogy megrekedt nálatok és állandó vendég, biztos jó háziasszony vagyKép

Dodus!
Szorítok, hogy Pankának legyen mit javítani a táblánKép Még egy pozitív tesztes sort elbírok képzelniKép
Gyerekágyi (vagy hogy is hívjákKép) heteimre eljössz fõzni???Kép Bár lehet, hogy nem tenne jót egy válásKép

Neva!
Hát hogyne tetszene a képKépKép Olyan jóKép Alig lehet rád ismerniKépKép

Kata!
Dórit nemsokára a színpadról kell majd leráncigálnotok, ha így haladKép Csak óvatosanKép

Lina!
Csak nem tanulsz???

Puszika mindenkinek, Marika (lehet hogy nekem sem kellene ezeket küldeni)
Marika (hriczom)

Marika!
Arnóton jártatok és be sem néztetek hozzánk???Kép Ezt nagyon a szívemre vettem!Kép Még egyszer ilyen elõ ne forduljon!
Fõzni szívesen elmegyek, vagy elküldöm majd csomagban, a válás miatt...Kép
Addig is kúráljuk magunkat!
Vasárnapra jó lenne egy új bébi!!! Esetleg eljöhetsz hozzánk is ablakot pucolni, ha a Tiétekkel végeztél!KépKépKép Én majd fõzök Neked ebédet, jó?

Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Végtelenül örülök az új kis bébinek. Nagyon sok boldogságot és sok -sok tejecskét kivánok a babának, a mamának és a papának pedig az elsõ napokhoz kitartást és jó egészséget.

Dodus!! Nem nagyon volt idõm,ezért csak most olvasgattam át a régebben irtakat. Három hónap "próbálkozás" után talált ránk ez a babaparány s remélem jó alaposan megtapadt! Nem akarok itt tanácsokat adni, az elsõnél nekem a munkatársaim mindig azt mondták nevetve " egy jó kis szex, majd kéznél legyen egy kispárna??? és felejtsd el a fürdõszobát egy idõre!!!! Hát, nem tudom, de lehet, hogy ez segitKép)) Csak próbáld ki!!!!
Egyébként valószinü, hogy elkaptam én is valami betegséget, mert állandóan fújom az orrom, meg kaparja a torkomat valami, de megpróbálom én is gyógyszermentesen kikúrálni magam!
Marika!! kitartás, ezt a pár napot már játszva kibirod, fényképezõgépet és filmet vettetek már??? Mert mi mindig elfelejtjük!!!

mindenkinek sok puszi Eva
evaeva

Marika!
Nem kaptál kedvet Pankától??? KépKépKépKép

Dodus!
Ezt én is hallottam, hogy nem jó megfürdeni azonnal az akció után ha babát akartok.
Ja és nekünk is 3 hónap "próbálkozás" után, a negyedikben költözött be Dóri a pocakomba. Kép

Raktam fel új képeket az "Ismerjük meg egymást/Kata007 képei" topicba. Ha van idõtök nézzétek meg a kiscsajt! Kép

Pusssz! Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

MarikaKép

Lécci, várd már meg a szülinapomat! Az is vasárnap lesz!Kép Így beszéltük meg, emlékszel?KépKép Addig csak kibírod!

Kata007Kép

Megnéztem, édes nagyon! Mint eddig!Kép Mértétek mostanában? Martinnál ez olyan vicces volt, az utolsó két hónapban hízott 1 kilót, mint egy csecsemõ.Kép Majd csütörtökön megmérem, kíváncsi leszek.

DodusKép

Már hiányoltalak!Kép Örülök, hogy ügyesen fõztél. Jó is annak, aki eszik is!Kép Én most igen takarékon üzemelek, de már megszoktam. Így járulok hozzá a lakásfelújítás költségeihez!KépKép

Baba - én nemcsak ágyban maradtam, de szigorúan gyertyában álltam 5 percig szex után, mikor Martint akartuk!Kép Ez mondjuk elég vicces, tisztában vagyok vele. Sõt utána még vagy 15 percig fekve maradtam. Hogy ez használt-e, nem tudom, de itt van!Kép

Puszi, Lina
lina

Sziasztok Lányok!

Kata, a beszélgetés, kibeszélés terén ne igyál elõre a ZOLI bõrére Kép
Én úgy gondolom, neked, Linának és még sokaknak fontos, hogy ott legyen a férj, de nagyon sok nõnek nem. Igy vannak a férfiak is, a párotoknak fontos volt, sok-sok férfinak és köztük nekem nem.

Dodus, mint korábban és biztos nem utpljára figyelmetlenül olvastam a disznóságot, malacságot, de azért jó lehetett.
Egyébként irigyellek, mert te mondhattad el mindenkinek a jó hírt. Remélem én is rajta voltam a listán, szomorú lennék ha nem?Kép Majd, ha jön Panka megkérdezem.
Bízom benne, ezek után rajta leszek a listádon, s hamarosan jó hírekkel szolgálsz.

Nem, nem és nem, ha azt mondod megvan az a büdös mackó akkor.......
Egyébként ma három kazettát is végighallgattam a zengõtorkú elõadómûvésznõtõl, de sajnos nem volt rajta egy bocs sem, nemhogy egy mackó.

Gyöngyöske, de régen voltam már színházban, húúúú 20 évvel ezelõtt, még szerencsém volt, bérletünk volt a pestiekbe, igazi nagyokat láthattam.

Zoli
bbendi

Dodus!

Hõmérõzés nagyon hasznos. Elsõ hónapban semmi taktika nem volt. A másodikban hõmérõzés és persze nem kell azt a férj tudtára adni, hogy most jó a hõ ezért vagyok olyan simulékony KépKépKép Nekünk a második hónapban sikerült.

képe lekicsinyítették nekem, talán így jobb.
neva
neva

Lina!
Nem mértük, de holnap akarok menni tanácsadásra.

Zoli!
Tisztában vagyok vele, hogy nincs két egyforma ember.
Dehogy iszom elõre! Kép
Csak Veled és csak alkohol- és buborékmenteset! Kép
Szerdán meghívsz egy rostoslére??? Kép

Dodus!
Tényleg, én is hõmérõztem. Kép
Nekem sem tudta a párom, hogy mikor "muszáj" akciózni. Sõt azóta is jókat derül rajta, hogy jól átvágtam, mert anno azt mondtam, hogy ááááááááááá ma inkább ne, mert 2 nap múlva kellene majd mindent beleadni, úgyhogy most pihenni kell. Természetesen mivel a tiltott gyümölcs mindig édesebb, õ csakazértis! Hát akkor fogant Dóri. KépKép

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Kata!
Megnéztem a fotókat, Dóri baba még mindig tüneményes!Kép

Zoli!
Mi még igyekszünk elmenni egy-egy darabot megnézni. Pesten színházban akkor voltunk, mikor Gyöngy még a pocimban volt. Kép
gyöngyöske

Panka!
Én is gratulálok!
Annamari
zannamaria

Sziasztok Lányok

Kata, nagyon megkönnyebbültem, még hordhatom egy darabig a bundámat magamon.
Persze, de miért kérdezted, csak nem meglátogatsz napközben?????? Dóri is jön!!!!?

Szia Annamari, mi ujság, régen hallotam felõletek?

Zoli
bbendi

Kriszta!Kép
Hol vagy? Rég jártál erre, csak nincs valami baj, betegség?
Érdemes még így tél vége felé elkezdeni az immunerõsítõ kúrát Gyöngynek? Tavaly-tavaly elõtt a Vitacolant használtuk, de most úgy gondoltam, kipróbálnánk, amit Te ajánlottál.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!

Szerencsére nem vagyunk betegek!!!!!! Csak a gépünket gyógyítgatta Zsolti. Egy kis frissítés sose árt.Kép

Panka!
Nagyon sok puszit, és gratulációt küldünk nektek.KépKépKép

Gyöngyöske!
Szerintem még érdemes megpróbálni!!!Betegség alatt is el lehet kezdeni szední, így gyengíti a lefolyást is. Kép
Éppen vasárnap készülnek Kingáék anyósommal a bábszinházba.

Kata!
Gyönyörü Dórika! Jó lenne egy kicsit õt is meggyömöszölni.KépKépKép

Marika!
Hozzánk is lehet jönni ablakot pucolni!KépKépKép Ráadás képpen egy kis babázás is feltudok ajánlani az ebéd mellé.KépKépKép

Lina!
Nagyon kitartóan fogyizol. Elõre láthatólag mikor lesz kész a felújítás???

Neva!
Küldöm a mail.

Dodus!
A hõmérõzás nálunk is bevált Kristófhoz. Kinga hamar összejött, de a kistökös váratott magára. Mérgemben elkezdtem hõmérõzni, és láss csodát, még abban a hónapban összejött a fiatalúr.KépKép

Ezennel jelentem, hogy tegnap óta mi is a fogtulajdonosok klubjának tagja vagyunk.KépKép Van egy aranyos jobb 1-es fogunk.
Kristóf már nyomogatja fel magát négykézláb és hintázik, meg egyéb érdekes mozdulatokat tesz (olyat, amilyet a nagyfiúk tesznek a nagylányok felettKépKépKépKép ) Meg lehet zabálni. És egyfolytába vigyorog.

Ti vettetek már a MILUPA-nak a bio 7 gabonapelyhes pépjét?????
Szerintem bün rossz, viszont elég drága.
Ha valakinek megeszi a gyermeke szivesen felajánlom a köz javára, mert kár lenne lepocsékolni.

Annamari!
Mi van veletek?? Te is jó régen voltál nálunk!!!!

Puszi mindenkinek
Kriszta
dkriszta

egyfolytába=egyfolytában
dkiszta

Sziasztok Lányok!

Több mint fél éve jártam itt, remélem, hogy van aki még emlékszik rám. Ma kötötték be a netet itthon, elsõ utam ide vezetett. Közben 2002. október 7-én megszületett Karina lányom, aki gyönyörû baba. Majd késõbb írok mindenrõl részletesen. Most csak köszöntök mindenkit!
Puszi!
Kata (killes)
killes

Sziasztok!

Kata(killes)Kép

De jó, hogy visszajöttél!Kép Gyere minél gyakrabban közénk! És így utólag személyesen gartulálok a babucihoz! Tényleg mesélhetnél a szülésrõl is, és hogy azóta hogy vagytok, van-e tejed, milyen baba Karina, stb.

AnnamariKép

Jöhetnél gyakrabban! Mi újság Veletek?

KrisztaKép

Igen, tényleg nagyon kitartó vagyok, de olyan jó, úgy élvezem, hogy már sok minden jó rám, és újra felvehetek mondjuk miniszoknyát. Bár még mindig van pár felesleges kiló, de most már csak én látom.Kép Csak épp a melltartókkal vagyok gondban, mert a régiekbe még nem férek bele, az eddigiekbõl viszont kifogytam.

A felújítás szerintem még 3 hétig tart, de veszett gyorsan haladnak az emberek, nagyon meg vagyunk elégedve velük. És olyan jó, ma is egy rakás dolgot megvettünk az Obiban (fürdõszoba tükör, lámpák, mosdó, wc, stb.), és csak kifizettük, és õk mennek el érte. Nem nekünk kell a negyedikre felcipelni.

Gratula az elsõ fogacskához!Kép Én most vettem Martinnak Chamomilla homeopátiás bogyót, mert tegnapelõtt éjjel szegény gyerek éjféltõl 2-ig üvöltött a kíntól, úgy fájt az ínye. Eddig használt a Dentinox, de most nem. Persze mi is kikészültünk, de az volt a legrosszabb, hogy láttam, hogy aludna õ szegény, ha tudna. Életében elõször fordult elõ ilyen, és remélem, nem is lesz túl gyakran. Nem tudom, hogy ez a homeo bogyó használt-e tegnap, de ma reggel 7.30-kor ébredt, bár 5 körül nyüszögött egy kicsit. Ilyen sokáig soha nem szokott aludni, de most olyan jól esett nekem is.Kép

Köszönjük a felajánlást, mi lemondunk rólaKép, Martin ugyanis mostanában kifejezetten utál minden tejpépet.

Martin legújabb produkciói: 1. kommentálja a Forma 1-et! Szinte végigkiabálta a hétvégén is az egészet, és rendesen hangsúlyoz közben!Kép 2. Ha megtalálja a mérõszalagot, akkor azzal járkál a lakásban, és mindent komoly arccal lemér! Szépen odateszi a szekrényekhez, és közben dörmög, mint egy mesterember. 3. Egy békebeli hajráf szokott a hajamban lenni tanulás közben, hogy ne lógjon a szemembe, és azt kell a fejére tenni, ha kéri, és akkor õ a királyfi. Peckesen mászkál, és meg van elégedve a szépségével!Kép És azt el is felejtettem mondani, hogy már lassan egy hónapja prímán jár cipõben is. Olyan jó, addig kis bénán csetlett-botlott benne.

Én továbbra is tanulok, szorítsatok, mert kezdem nagyon unni, de még ki kell tartani.

MariannKép

Te mit ajánlasz, írásbelire mit vigyek magammal? Te mibõl írásbeliztél? A Btk-t és a Kommentárt viszem, meg egy rakás írásmintát, de BH-kat nem szándékszok. Egy ismerõsöm ajánlotta, hogy vigyek annyi Bh-t, amennyit elbírok, de nem fogom tudni cipelni, mert ezek sem könnyûek.Kép Remélem, így is menni fog.

ZoliKép

A kis vitánk után közvéleményt kutattam a másik topicban a papás szülésrõl.Kép

Kata007Kép

Majd írd meg a mázsálás eredményét. Kíváncsi vagyok, hogy most a menyasszony hol is tart.Kép

Puszi mindenkinek, Lina
lina

Lina,
annyi mindent vigyél magaddal,amit csak elbírszKép!Pp-bõl írtam annak idején,vittem magammal a Pp-t(nyilvánKép),kommentárt(Pp-t biztos,de talán Ptk-t is),döntvénytárakat.Talán azokat a kiadványokat is,amiket a bírósági elõkészítõn kaptunk.Ez még 96-ban volt,nem mindenre emlékszem már,de arra tisztán,hogy majd megszakadtam,amíg a Szalay utcába értem.Inkább több legyen.Volt olyan,aki komlett megtalálta az adott jogesetet.
Tanulj!Ja,hülye vagyok:elég,ha tudodKép

Nekünk nagyon bevált a homeopátia,a Chamomilla is.

Mariann
Mariann

Sziasztok Lányok

Kata?????

Kata (killes, lehet, hogy olvastál már tölem sok ostobaságot, de így "szemtõl-szemben" még nem találkoztunk, szia.

Lina, és?, melyikben? mikor?
Egyébként minden szülésnél bent voltam hi, hi, hi,
Nem nevezném vitának, beszélgettünk, nem.

Zoli
bbendi

Sziasztok!

killes!
Elõször is üdv köztünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jó újra látni Téged és tündéri a kicsi lányod! Megkukucskáltam a profilodban! Kép
Tényleg gyere gyakran közénk és mesélj!

Kriszta!
Hát gyömöszölni már lehet! Van mit rajta! Kép

Gratula a fogacskához!!!!!KépKépKépKép

Lina!
Végül nem mentünk, mert apa azt mondta, hogy jobb lenne eltolni egy héttel ebben az infulenzás idõben. Végül is igaza van, mert ugyanott voltak de. a betegek ahol a tanácsadás van. Úgyhogy nem voltunk.

Én továbbra is szorítok neked!!!!

Zoli!
Itt vagyok!!!!!
Csak vicceltem a rostoslével! Kép
Tény, hogy dolgom van a városon, de csak akkor megyek, ha nagyon jó idõ lesz, mert Dórit is viszem. Ráadásul busszal megyek, mert a kocsit viszi a párom, szóval nem valószínû, hogy lenne idõm még beszélgetni is.

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Szisztok Lányok

Kata, ha nem is beszélgetni, de a látvány????

Egy kis gyömöszkét én is vállalok, Dórival Kép, lehet???

Zoli
bbendi

Dodus (néni)! Kép

Igaz, hogy anya kissé álmos volt délután amikor telefonáltál, mert elõtte 2 perccel ébredtünk fel, de azért felfogta mit is mondtál. KépKépKép

Én nem holmi animált GIF-el fejezem ki mit érzek, hanem megkértem anyát csináljon rólam egy pár képet, s közben énekelje a Kuckó Mackót! Kép
Látod mekkora örömöt okoztál nekem???

Kép

Én ezt küldöm neked!
Ha személyesen találkozunk és jókedvem lesz, akkor talán egy puszit is ki tudsz majd csikarni tõlem. Tudod, nálam ez nem megy olyan könnyen, hiszen apa is a múlt héten kapott utoljára.

Dórika
Dórika

Zoli!

Hát nekem a látvány tényleg megérné... Kép
Neked nem biztos... KépKépKép
Dóritól függ! Kép Ha jól viseli, talán...

Gyömöszke mehet ha engedi! Kép

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok Lánmyok

Bocs, hogy szinte velem szól itt minden, de Dórit nem hagyhatom ki.

SZUPER!!!!!!!!!!!!!

Kata lesz gyömöszke, mert a kapuban várlak, ott sátort állítok fel, beszerzem Dórika kedvenc ételeit, szóval elcsábítom.

Dodsus, mond, hogy nem igaz, megszerezted??
Zoli
bbendi

Zoli!
Akkor dolgozni ki fog??? KépKép

Kedvence sok van, el is tudod majd csábítani, de ha ölbeveszed, elkezd majd ordítani! Kép
Na majd meglátjuk! Kép Persze csak ha jó idõ lesz!

Dodus csak reggel fog válaszolni, ha bemegy dolgozni.
A kérdésedre válaszolok én: IGEN KépKépKép

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Zoli!
IGEN! Itt lapul a táskámban!

Dórika!
Olyan édes kis tündérke vagy, hogy egyszerûen meg kell zabálni. Nagyon-nagyon jók lettek a képek, amiket Rólad csinált a mami. Teljesen meghatódtam tõlük. Hamarosan megy a kazi!!!

Tegnap voltam orvosnál, Semicilint kaptam, lódózisban. 4*2. Rá van írva, hogy terhesség alatt csak orvosi felügyelettel lehet szedni. Remélem tudja a házidoki, hogy mit csinál. Bár még egyáltalán nem bizti, hogy van valami nálunk.Kép

Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Dodus,
nem "valami",hanem "VALAKI"Kép

Mariann
Mariann

Oké Mariann, igazad van. VALAKIKépKép

NÁlatok mi újság?

Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok LÁnyok

Kata szerintem nem jösztök, pocsék az idõ, de a sátor áll.

Doduds, mégsem vetek véget magamnak, mert csak kazettád van, én mp3-ban gondolkodom.
bbendi

Sziasztok Lányok + Zoli!

Szeretném a profilomban megváltoztatni az Emil címemet, de nem tudom. Tud valaki segíteni.
Üdv!
Killes
killes

Killes!

[url=http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/index.html" TARGET="_top]http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/index.html[/url] Itt a resztrációnál Bejelentkezés, majd Az ön adatai.Itt tudod változtatni az emil címedet.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Killes!

Nem úgy jött be. SZóval, a Babanet fõoldál baloldalt: Társalgó, Segédletek, Regisztráció, Bejelentkezés, Az ön adati. Remélem így már jó lesz.
Örülök, hogy ismét köztünk vagy. Néztem, hogy Karina Kép és Hanga Kincsõ között 2 hét van csak.

Hanga tegnap elõtt életében elõször aludt háton éjjel. Ma már nappal is elaludt így Kép. Eddig még csak a babahordozóban aludt el háton.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!

Kata(killes)!
Üdv közöttünk újraKép Babádat meglestem a profilodban, nagyon szépségesKép

Dodus!
Gratu, hogy mindenkit megelõzve megszerezted Dórikának a számotKép Abban Zolinak igaza van, hogy mi CD-re hajtunkKép (Lehte, hogy abban az idõben még nem is volt CDKép)

Tegnap végre megjött a pelenkázó is, amit egy kicsit elméretezett a mesterünkKép Õ kb 2 méter magas és a pelenkázó neki elég jó, csak én egy kicsit magasnak találom a 105cm-tKépKépKép Az biztos, hogy lehajolnom nem kell hozzáKép Mindenesetre megnézzük így, de szerintem vágatva lesz belõleKép Viszont a szekrényke egész pofásKép Most már csak a sok forgácsnyomot kellene eltakarítani és jöhet a lakóKépBár Õ már most is jöhetne, úgy váromKép

Többiek? Hol vagytok, mi történik veletek???

Ja, ma ha minden jól megy, akkor hazamennek Pankáék isKép Hogy repül az idõ, alig várom a beszámolójátKép

Még mindíg nem küldök puszit, majd máskor, Marika
Marika (hriczom)

Sziasztok!

Zoli!
Hát elég ramaty Kép idõ volt délelõtt, úgyhogy nem mentünk. Erre most süt a nap! Kép
Talán majd holnap vagy pénteken.
Azért az mp3 is jó lenne, úgyhogy nem kell abbahagyni a kutatást...! KépKépKép

Dodus!
Örülök, hogy tetszettek a képek! Tényleg direkt Neked készültek! Kép
Ha valamelyik nap lesz autóm, kimegyek a kaziért. Majd felhívlak elõtte!

Killes!
Nem mindenki tudja változtatni az email címét a profilban. Pl. én sem. Ha nem sikerül, írj egy mailt a szerkesztõnek, pár nap és kijavítja neked! Én is nemrég változtattam meg vele.

Pusssz! Kata

KépKép

KépKép
kata007

Tényleg, Pankáék ma mennek haza ha minden igaz! KépKépKép

Panka!
Ugye raktok fel képet valahová???

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Killes!
Már vártalakKép

Láttam ma Panka férjét az okmányirodába, de mire újra odanéztem már sehol nem volt. Éppen káosz volt, mert leállt a rendszerük és persze nekem pont akkor kellett bemennem az autó eladást bejelenteni! Így nem tudtam meg, hogy mikor engedik haza a babát/mamát.

Zoli!
Még mindig semmiKép
neva

Sziasztok!

Ma délután voltunk NST-n és minden rendben volt, megvizsgált a doktor bácsi is és azt mondta, hogy még egy hétKép Még nem vagyok kinyílva csak egy fél ujnyitKép Véleménye szerint nem lesz óriás babámKép (csak kis babucimKép) Legközelebb pénteken megyek, hátha addig történik valamiKép A szülésznõ szerint négykézlábra kell állni és végigmenni úgy a szobámKép Egy másik kismamának tanácsolta a nagyija és neki két nap múlva megszületett babuciKép Ennyi.
Ja a papás szülésre azt mondta, hogy látogatási tilalom van, mire mondtam, hogy mi szülni akarunk majd nem látogatniKép Szerinte a dokitól függ, Õ viszont elég rugalmasnak mutatkozott ilyen térenKép Csak az osztályvezetõt kell majd elkerülnünkKép

Pá mindenkinek, Marika
Marika (hriczom)

Sziasztok Lányok

Killes, mi szokatlan név számomra, szerintem a szerkesztõ tud csak címet váltani, mintha olvastam volna korábban valahol, de az bizti érdemes végigkeresni a szerkesztõnek küldött dolgokat, ott lesz.Lehet, hogy csak álmodtam?

Marika, én tudok valamiféle gyenge mp3-t csinálni kazettáról is, úgyhogy mi nyertünk-nyerünk. Egyébként 1996. ban a Vivaldit megszégyenítõ müvet megalkotó szerzõ a POP SYSTEM kiadóval végeztetett könyörtelen munkát. Ami még érdekes a kiadó ekkor emlékezetem szerint a 7. volt a kiadók rangsorában, mamár se hyre sem hanva. Próbáltam megkeresni, de nincs a neten. A kazettán is ez a név kell legyen. Hogy mik vannak? Bár az is lehet, hogy csak 11 kiadó volt akkor.

Pelenkázó most mérte meg Zoli, 85 cm, a páromnak ideális, bár õ nem egy égimeszelõ.

Lesz ebbõl papás, gratula.

Kata OK.

PANKA MÁR ÉN IS NAGYON VÁRLAK BENNETEKET.

Neva, elfelejtettem, hogy érdeklõdjek, de szóltam elõre, szóljatok, holnap.

Lina, merre vagy? Várom a válaszod, el szeretném olvasni ami ott van.

Zoli.
bbendi

Sziasztok Lányok, most komoly témában szeretnék tõletek segítséget kérni, ezért az elözõ hozzászólásomat elválasztottam ettõl.

Aki nem szereti, vagy nehezen viseli el a nagyon-nagyon fájdalmas és megmásíthatalan dolgokat a gyermekekkel, egészségükkel kapcsolatban annak igazán nem tudom érdemes e megnézni, úgy gondolom nem.

Figyelmetekbe ajánlanám a [url=http://hypotonia.org/" TARGET="_top]http://hypotonia.org/[/url] lapot, melyet egy szomorú és hosszasan gyötrelmes sorsot részben bemutat. Azonban úgy érzem a szülõk hiánypotló, új és hasznos dolgot valósítottak meg. Magam is kisérleteztem, elméletben kerestem a lehetõségeket hasonlóra, de megvalósitani több okból nem tudtam, pénz, pénz pénz, tehetség. A lap nemrégiben indult, ezért még nagy szükség van arra, hogy ismertebb legyen, mert ismét egy lehetõség azoknak a gyermekeknek, családoknak akik gondjaikkal nem tudják hová forduljanak.

Magam már felvettem a kapcsolatot a szülõkkel, s engedélyüket kértem arra, hogy a barátaim, ismerõseim körében tudassam a létezését a lapnak. Segítõket, támogatókat találjak az egyesületükhöz.

Tehát arra kérlek benneteket, szintén adjátok tovább a lap címét, tartalmát, lehetõségeit s minden egyebet, mert beteg gyermekeken tudunk-tudnánk ezzel is segíteni.
Azt külön megköszönném, ha valaki tevõlegesen is tudna segíteni, s nyilván gondoljátok nem az anyagi segítség az elsõdleges, az információ az esetek többségében ha idõben érkezik többet érhet minden pénznél.

Kérlek ne haragudjatok rám.........................,
ha kellemetlen pillanatokat okoztam, de fogyatékos gyermeket nevelõként szeretném, ha minnél kesevesebb szülõnek kelle megtapasztalni sokmindent amin a család, más fogyatékos családja, vagy éppen mi átéltünk. Igazán boldog lennék, ha csak szûkebb régiónkban néhányuknak segíthetnék, segíthetnénk akár így is.

Zoli
bbendi

Sziasztok!

MarikaKép

A mi pelenkázónk is 85 centi, bõven elég ilyen magas. Papás szüléshez szorítok nagyon! De szerintem megvárod a szülinapomat!Kép Annak meg örülj, ha nem lesz óriás a babuci, Neked lesz könnyebb kinyomni! Idekinn is meg tud nõni. Nézd meg Martint, magasabb az átlagnál jó pár centivel és a súlya is tökéletes, pedig õ sem volt nagy baba.

ZoliKép

A 2001 június 1. -- 2002. május 31. közötti gyerekek c. topicban találhatod, ez a Gyermekek témán belül van. Keresd a március 9. 6.33-kor elküldött hozzászólásomat, és utána jöttek a válaszok, elég sokan hozzászóltak a témához.

Szerintem ma front volt és ráadásul meg is jött, ebbõl kifolyólag egész délelõtt nyûgös voltam, és mindenkivel veszekedtem. Ráadásul beparáztam a hülye vizsgától is, pedig jól állok, mától már ismételek. Aztán délutánra jól lettemKép, mert rájöttem, hogy le van sz*rva magasról a vizsga, ránéztem Martinra, aki vigyorgott, és úgy döntöttem, hogy a legfontosabb a világon, egy piti vizsga miatt nem leszek ideges. Tanulok amennyit tudok, ha meg kivágnak mégis, akkor kivágnak. Most mit idegeskedjek, nem igaz?KépAttól nem fogom jobban tudni. Akkor majd megyek újra, és újra, és újra, egészen addig, amíg nem sikerül.Kép

És még egy jó dolog: van egy olyan farmerom, amibe beleférek! Na nem a legkisebb, de már a legkisebbet is fel tudom húzni, bár összegombolni még nem tudom. Hozzáteszem, ez olyan pici, hogy kizárólag 48-50 kilósan tudtam hordani. De azért nagy eredménynek érzem a dolgot, mert pár hónapja ez a gatyó pontosan a térdemig jött fel.Kép Ez akkora erõt ad, hogy tiszta lelkesen fogyózok tovább!Kép

Jó éjt mindenkinek, Lina
lina

Marika!
Miért tettél Kép jelet a még egy hét után??? Addig jó amíg odabent van! Tudom könnyen beszélek, és hidd el nekem is minden bajom volt már az utolsó hetekben. Ehhez képest csak 5 nappal jött hamarabb Dóri. A legnagyobb lányomat pedig túl is hordtam 1 nappal.
Azért nagyon-nagyon szorítok nektek, hogy papás szülés lehessen!!!!!!!!

Zoli!
Mit jelent az, hogy kaziról tudsz mp3-at csinálni???
Csak mert holnap itthon van a párom, úgyhogy el tudok menni Dodushoz a kaziért. Kazira is átmásolom magamnak, de ha beviszem neked, megcsinálod nekem mp3-ba? Jó lenne ha úgy is meglenne! Ja, és mit jelent a gyenge (? kbps)?

Kata

KépKép

KépKép
kata007

ghghghg
Névtelen

Sziasztok mindenkinek!

Ditta vagyok, és remélem csatlakozhatok a "klikketekhez"! Már régóta olvasgatom a miskolci topicot, de most eldöntöttem , hogy csatlakozok a beszélgetéshez. Röviden magamról: 26 éves vagyok, és van egy 2,5 éves kislányom, most van folyamatban a kistesó-ügy. Én nem vagyok miskolci, de úgy ismerem a várost, mint a tenyeremet, szinte minden héten megfordulok ott. Ezért természetes volt, hogy szülni is oda menjek. Én a megyeiben szültem dr. Molnár Imrénél, aki nagyon jó doki, a szülésznõ meg egyenesen tündéri volt! Én biztos hogy másodszorra is ide megyek. Ha valakit érdekel, majd késõbb leírom!
Sziasztok, várom válaszotokat!
Névtelen

Sziasztok!

Ditta!KépKépKép
üdv közöttünk, mindíg öröm számunkra, ha új embereket ismerhetünk megKép

Kata!KépKépKép
Na jó, de csak a te kedvedért Kép helyett Kép Azért volt kék a feje, mert én már ezen a héten meg akartam szülni, sõt mostKép Én már úgy váromKép Tisztában vagyok vele, hogy utána vissza akarom majd gyömöszölni valahogy, de most még... Szóval értedKépKép

Lina!KépKépKép
Tegnap délután 3 órát egyfolytában aludtam és olyan jó volt, biztosan a front miatt, mert már hetek óta nem tudok aludni rendesen sem este sem nappalKép A többit tudod (csak hogy én is rejtélyes legyekKép)

Sziasztok, Marika
Marika (hriczom)

Sziasztok!

Szia Ditta! Üdv közöttünk.

Végül Kata007 tanácsa jött be, az adminisztrátor már kijavította az Emilemet.

Rengeteget társalogtatok, amíg "oda" voltam. Még nem sikerült elolvasnom mindent, egy kicsit segítsetek!

Kata007! Én még emlékszem a pocakos képedre. Dórika igazán szépen fejlõdik, gyönyörû mosolygós kislány. Mennyi idõs most?

Panka! Honnan megy haza? Pankának talán babája lesz/van?

Janka hol van?

Zoli! Azért "killes" és nem "Kata" mert mikor csatlakoztam egy Kata már volt. De a "k" itt is Katát jelent az "illes" + a vezetéknevem.

Neva! Használod a bébimasszázs leírásomat, megkaptad egyáltalán?

Ígérem, írok majd beszámolót a kislányomról, frissebb képet is fogok feltenni, de egyenlõre csak 10 perceket tudok itt ülni a gép elõtt.

Mindenkit pusziok! Kata
killes

Szia KataK!
Panka és Janka egy és ugyanazon személyKép Most vasárnap született meg a kisfiuk BeniKép És értesüléseink szerint szerdán jöttek haza/jöttek volna. Majd biztosan hamarosan itt lesz megintKép

Dórika kb 10 hónapos, de azt majd a mamája megírja pontosanKép

Egyébként majdnem minden archív oldalon van egy táblázat (talán emlékszel még rá), mindíg Panka rakta fel, így most hiányzik, de ha beugrassz a márc. 8-i archívumba, ott biztosan van és segíthetKép

Addig is pá, Marika (aki ül a gép elõtt és levelet irogatKép)
Marika (hriczom)

Sziasztok!

Megvan a 4. fogunk! A bal felsõ egyes kibújt ma reggelre! Pedig megesküdtem volna, hogy a jobb oldali fog, mert az jobban dudorodott. Szóval most bal oldalon van kettõ is felül, jobb oldalon meg semmi.Kép

Kata(k)Kép

Rólam és Martinról mindent megtudhatsz a profilomból.

MarikaKép

Édesem, ha a gép elõtt üldögélsz, akkor igazán benyomhatnád azt a nyomorult icq-t!Kép

DittaKép

Üdv közöttünk!Kép

Puszika, Lina
lina

Új kép van a profilomban!Kép

Lina
lina

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?