Új privát üzeneted érkezett!

Kedves vagy Éva, asszem lusta, és nyilván emiatt kevesebb a tej is. Egyenlőre a felolvasztottat sem fogadta el.

Kép
seriff

Köszönöm Sygnum! Megpróbálom, bár egy kicsit félek bevenni.... Felírom a hasfájásra is amit írtál. Hátha majd nekem is kelleni fog. Mármint a babónak.... Kép

Voltunk ma a doktorbácsinál, és jó híreket kaptunk! A babó jó ütemben fejlődik, úgy néz ki, hogy a végsúlya kb. 3300-3500 gramm lesz. Én nagyon örülnék neki. Kép Kép Kép
Minden rendben van, zárt méhszáj, lehet, hogy kihúzzuk szept.18-ig is akár. Kép

Szülésfelkészítőn is voltunk, láttuk a szülőszobát, nem az egészet, mert szülések voltak.... kicsi újszülötteket, szoptatásból pont akkor hozták vissza őket, le voltak takarva.... érdekesek voltak. Mint a kisült kis cipókat, úgy hozták őket.
Aztán a végén láttunk egy jó kis szülésről szóló filmet.... Na meg a császármetszésről is mutattak...
Ja, és Bepával beszélgettem végre. Kép Aranyos nagyon! Kép 3nappal későbbre van kiírva, mint én. Lehet, hogy együtt szülünk? Õ is baba-mama szobát fog kérni. Már eldöntöttem, hogy én is azt fogok. Kép

Ennyi történt velünk ma, most pedig varrok tovább és tévézek, meg olvasok, meg mindent csinálok, mert apa csak későn ér haza.

Remélem, hoyg többiek jól vagytok, ma meglepően keveset írtatok...!

Lili+Zsófi
birolili

És amit kihagytam: A kis Nyirády tud az itt folyó levelezésekről, és arról is, hogy mit írtunk róla..... Hogy honnan? Foggalmam sincs.... Az én dokimat hívta. Mondjuk én nyugodt vagyok e téren, mert semmi olyat nem írtam...
birolili

seriff rettenetessen sajnálm a szopit megértem ha szomorú vagy de fel a fejjel és osztom syg vélemény sok-sok cicike meg esetleg 7-7 5-5 3-3 as fejés sokat segít ez at jeleni 7 perc bal mell 7 perc jobb mell 5 perc bal 5 perc jobb ez a tejszaporító fejés ha gondolod probáld ki Kép remélem tudtam segíteni a talit ne bánd találkozunk mi még mind az az érzésem Kép

kob
egyszerűen szuper!!!!!!!!!ez a recept gyüjtemény millió pussz érte és álla dolog bármikor irj ha van egy kis időtők a csajokkal és várlak benneteket Kép

lili
engem igazán nem érdekel ha tudja ha tehetném személyessen is megmondanám neki hogy az orrát ne hordja olyan magassan irnék még mást us de nem ragozom mert nekem nagyon rossz a tapasztalatom vele és inkább nem is húzom fel magam rajta remélem ez egy lecke akkor neki hogy változnia kellene hozzállásban

beáék
nagyon szupik a képek köszönjük Kép
apa is megcsodálta

megyek fürdetni még belesek pussz

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz, köszi! Ezt a tejszaporító fejést szopi után csináljam? A cumisüveg látványától is ordított, hiába volt benne tejcsi(saját, korábban lefejt), vagy tápszer.Egyetlen kortyot sem nyelt egyikből semKép. Viszont elaludt, egy órája, közben hasról hanyatt fordult és most úgy alszik,magától.

Kép
seriff

IGEN ÉRDEMES SZOPI UTÁN CSINÁLNI A MÉG TÖBB INGER MIATT Kép ÉS NE AGGÓDJ MINDEN RENDBEN LESZ ügyesek vagytok ti nagyon még egy dolog hanci ugyanugy alszik 10-6 ig ? mert elképzelni nem tudom hogy egy éhes baby ennyit aldjon lehet hogy nem a tejcsi kevés csak most valami más baj lehet és kevesebbet szizik ? ez csak egy ötlet volt nem tudom kob nagyobb szakértő mint én Kép

bár tudom ez nem vígasz áki meg mostmár csak félálomban fogad el cicikét én is hasonlóan kivagy bár enek is örülök hogy idáig is cicizet Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

közben hívot mino én vagyok a szócső Kép azt kérdezi syg től hogy van e viborucol kúpnak számozása mert a tesója vette meg a gyógyszertárban és csak ennyit mondott hogy viborucol kupot kér gondolunk itt mint az urticanal is ch 5 15 ....?

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Először is: nagyon szépek a talis képek, és nagyon irigykedek, hogy nem lehettem ott.

Ma kellemes meglepetések sora ért: meglátogatott a védőnő, és sok mindenben meg is nyugtatott. A sógornőm ajánlkozott segíteni ha meglesz a baba (amit azért kétségek között fogadok), és Lilivel meg Gáborrla nagyon jót beszélgettünk.

Sajnálom, hogy Seriff pótolni kénytelen, de Hanci egy gyönyörű baba, és ha kell a pótkaja, akkor adj neki. Szerintem Roz 3 babás tapasztalata sokat fog segíteni rajtaKép
(Ezt a szaporító fejést nem is hallottam még, de gondolom emelett sok sok olyan van amiről nem tudokKép

Jó pihit mindenkinek és puszi az édes babáknak.
gabi

KépKép
KépKép
bepa77

seriff még valami pohár esetleg kiskanál sem megy hancinak ?

többiek merre vagytok?
nana bepa balim kecsoné liolga meenta ??? nagyon régen irtatok

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!
Köszönjük a képeket és irigykedve néztük ! De reméljük hogy a köv talira már mi is el tudunk menni .
Mindenkitől bocsi hogy mostanság csak keveset vagyok de urrá lett rajtam a szenvedés de már nem sok van hátra /remélem/. Már nagyon jo lenne külön lenni és babusgatni a mi kis Katánkat is .
Ma voltam ctg-n minden rendben volt majd pénteken megyek ujra / ha addig kibirjuk /.

Üdv Mindenkinek : Kati / 38+5/

Kép
Kép
Kép
kecsone

Sziasztok!
Mindenkinek köszi a bíztatást!
Roz, igen, ma is 1/4 6-ig aludt, akkor evett(csak az egyik mellből,mert elaludt) és azóta is alszik.
Először,amikor 0g-t hízott nagy meleg volt+akkor tért vissza a menstruációm,hát gondoltam ezért, de a múlt héten is csak 50 g+ volt, ezért aggódtam,és vittem el. Pohár,kanál,mindegy volt tegnap.Ma megpróbálom,h mérem minden evését, kínálgatom, aztán meglátjuk mi lesz. Egyébként kb. félóráig eszik, evett eddig is.
És tudom, h az is szuper, h eddig csak anyatejet kapott. És,ugye tegnap volt 3 hónapos, 2hónaposan 4040g, 3 hósan 4570g. Az is lehet,h Õ ilyen, én sem és a férjem sem vagyunk vastagcsontú,erős testalkatúak,és Hanci sem sovány.

Kép
seriff

sziasztok Kép

seriff szerintem akkor ne ngyon aggódj Kép minden rendben lesz a mérés nagyon jó ötlet de ne felejtsd el ha hanci megengedi előtte és utánna is ne csak 1 szer tedd mérlegre mert az csalhat tedd rá 2 szer 3 szor is akár megsugom mindig mást fog mutatni legalábiss nálunk igy volt de ha 2 szer ugyanazt mutatja azt fogad el és ahoz viszonyitsd a szopit nem lesz itt gond szerintem Kép

kecsoné
örülünk ennek a kicsi irásnak is már nagyon a finisben Képén már mindig azt hiszem amikor nem irsz hogy már babázol Kép

többiek merre jártok ?

nana nagyon régen jeletkezett

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Mi itt vagyunk! Kép

Ma jönnek anyuék, együtt lesz a család... Kép
Jól vagyunk, az éjszaka sokat járkálok pisilni, na, és tegnap ment a hasam... ez még semmilyen jel, igaz? Kajától is lehetett....

Lányok, szerintetek kell nedves wc papír a kórházba? És ez a papír wc ülőke? Ezeket feleslegesnek tartottam, de gondoltam, hogy megkérdezlek benneteket....

Seriff, én nem vagyaok tapasztalt, de olvastam, hogy ha az anyukának visszatér a menstruációs ciklusa, akkor a baba megérezheti, és onnan már nem kéri a cict, mert más íze lesz a tejnek. Létezik ez, Rozi, Kobudo?

Ma még valamikor jövök, puszi!

Lili+Zsófi
birolili

lili igen sajnios vannak kisbabaák akik megérzik mert vannak olyan anyukák akiknek megváltozik a tejének az ize mensi alatt és baba észreveszi mekem szerencsére ilyan gondom nem volt mert niki 1 éves volt mikor először megjött adri után meg csak 1 szer volt meg most meg szintén még nem volt szerencsére Kép
a nedves wc papir szerintem sem fonto sde az ülöke papir igen mert gát sebbel sielő állásan pisilni elég gáz nem olyan vészes 120 ft körül van egy csomaggal én 4 csomaggal vittem és bőven elég volt 10 darab van egyébként benne ja és ha tehet kényeztesd magad puha wc pairral az első napokban Kép

na megyek mert hiány cikk vagyok már megint Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!!!

Elöször is nagyon sajnálom hogy nem tudtam elmenni a találkára, a képeket látva nagyon szuper lehetett. A babák és gyerköcök (ha jól láttam csak Kamilla volt nagyobbacska?) gyönyörüek!!!

Ja és Lili nagyon aranyos, mosolygos kismami vagy és már hatalmas a pocid.

Seriff, lehet hogy ez most furcsa kérdés, tanács lesz, de kapott már mást is Hanna a tejcsin kivül? Csak mert lehet hogy már más izekre is vágyik. Az egyik barátnöm picurja 4 hónapos az elejétől fogva rengeteget szenvedtek az evéssel keveset evett anyatejet, mostmár tápszert... ő is keveseket hizott. Most elkezdtek neki adni gyümölcs és zöldség pépeket és imádja csak úgy cuppogja befelé!
Szóval persze az anyatej a legfontosabb...de a babák mind különböző kis egyéniségek, lehet hogy Hanna is már "keményebb" kajcsikra vágyik. Nekem csak az a bajom a szülésfelkészitőkkel, szoptatási tanácsadásokkal, könyvekkel... hogy annyira túlidealizált eseteket mutatnak be, állitanak fel pédaként, és nem hagynak alternativ megoldásokat! márpedig jó ha 10-ből 1-2 babánál minden ugy jön össze az első 6 hónapban ahogy az "LE VAN IRVA", ráadásul a kezdő mamikban ezzel általában erős lelkifurdalást keltenek...

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Orsi, lehet, hogy meg kellene próbálnod Neked is félálomban szopiztatni, mint ahogy Áki is szopik. Leona is jobban szopizott úgy egy időben (persze ő akkor éjjel "zabált", pótolta, amit nappal nem evett meg).
Állítólag vagy a fülük mögött, vagy a tenyerüket kell simizni szopi közben és akkor nem alszanak el.
Ezt a fejést már én is hallottam és azt mondtaák róla nekem is, hogy hatékony.
Az is lehet, ha több lenne a tejcsi és könnyebben jönne, akkor nem aludna el a kis lusta.
Ja, még anyit, a kolléganőm kislánya uezt csinálta, uígy 3 hónaposan és átvészelték végül pótlás nélkül és szopizott tovább.
Az én mérlegemnél az sem volt mindegy, hogy merre nézett a feje. 20 g volt a különbség, ami egy szopinál ugye nem mindegy. Igaza van Roznak, többször tedd rá egymás után.
Na most több ötletem nincs.
És többet nem beszélünk "rossz" dolgokról, mert úgy látszik bejönnek. A rossz időben hazavitel is, meg ez is.

Lili, nyugodtan beveheted, nem lesz Zsófinak semmi baja. Ezekben a bogyókban az eredeti "anyagból" már szinte nincs is semmi, csak vmi rezgések vagy információ vagy mi a szösz és az készteti a szervezetet az öngyógyító működésre. Én sem mertem bevenni, amikor hánytam az elején, mert akkor még egyáltalán nem ismertem, nem tudtam, hogy működik. És nagyon bánom, mert nem kellett volna végigbőgnöm 11 hetet a terhességből, hanem élvezhettem volna.
Egyébként én is szedtem terh. alatt is a végén Pulsatillát a hangulatingadozásokra és látod Leot, semmi baja.
Örülök, hogy minden rendben és próbáld még élvezni ezt az állapotot!
Sztem jó a nedves WC-papír, én örültem, hogy volt nálam és később is el lehet használni, nem megy "kárba". Az ülőkepapír meg nagyon kell.

Roz, Mino, Viburcolnál nincsen számozás és a többi kombinált homeós szernél sem (Cocculine-hányingerre, Coryzalia-nátha, Homeogene 9-torokgyuszi, Oscillococcinum-influenza...).

A net egy "nyilvános hely", sokan olvashatják anélkül, hogy mi tudnánk róla....

Leo tegnap aludt 4,5 órát egész napra elosztva és ebből csak fél órát (az utolsót) rajtam a többit az ágyában. Na mit szóltok?
Az éjjel viszont megint nem volt jó. Először 4, majd 3,2,2 óránként ébredt. De most megint alszik az ágyikóban. Majdcsak alakulunk.

Kép
sygnum

syg
nagyon ügyi a kis leo szuper csak igy tovább had pihenjen anya is egy kicsit Kép

irt mino egy sms -et és összefoglakta bálint gazda tüneteit kéri hogy mondj rá valamit
nyugtalansá
alvásból felriadó hirtelen jövö
hirtelen múlö felsíró görcsös fájdalom
néha hangos gyögdécseléssel jár
összehúzza a kis testét
ha pukizik meg könnyebbül
néha zöldborsópüré szinű a széklete de a sárga kakija büdi igazán
ha ébren görcsöl erőssen sír
hasra forditva tenyéren megyugszik
de a leg nyugtatóbb a cici
és hajnali 4-6 között a legrosszabb ami kb 12 ig tart

egyébként fel vagyok hatalmazva telcsiszám kiadásra emilben akit érdekel

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Örülök, hogy megtaláltalak benneteket. Jozica is segített és Melissza is ebben, köszönöm. Láttam a fotókat a taliról. Kép Éppen mesélt volna Jozica, de olyan sűrűn ledob a gép erről a weblapról. Kép
Nagyon szeretek feljárni a chatre, de most már ezt az oldalt is figyelni fogom.
Puszi

Kép

Kép
cukkermáz

Szia Cukkermáz!

Roz, én először a Viburcolt próbálnám (abban is van chamomilla alacsony hígításban), ha az nem elég, akkor a chamomillát, ha az sem jó, akkor a Colocynthist.

Kép
sygnum

Sziasztok, köszi az ötleteket!
Reggel 80g-t szpoizott,majd 70-t fejtem, megpróbáltam ezt is odaadni pohárból, kanálból, cumisüvegből, de nem kellett, és utána a tápszer sem, felhívtam a dokit, azt mondta ne bohóckodjunk a tápszerrel, és kaptunk cseppeket, _Bérest, So. gastricit, +c vit. cseppet, ezek étvágyjavítók, h szívja ki, ami bent van, mert kis lusta!Most viszont megyek.

Kép
seriff

Sziasztok!

juj, de jó hogy Hanci eszikKép remélem a béres meghozza az étvágyátKép

Szia Cukimáz!

Valahogy ez az idő oylan rusnya már megint...sehogy se jó, ha meleg van akkor nagyon meleg van most meg szinte már fázok a házban. A gyerkőcöknek se tehet jót ez az állandó váltakozás.

WC ülőkét honnan szereztél Lili? gyógyszertár?

megyek mert dolog van...
g

KépKép
KépKép
bepa77

Bepa, wcülőke a DM-ben is kapható,asszem 179 ft,10db.

Nana, nem adtunk még eddig mást, most a cseppek hátha meghozzák az étvágyát, ha nem, akkor gondolom, h az a következő lépés.

Ez a tápszer kegyetlen ízű, én sem enném meg.Roz, Te milyen csellel adagolod Ákinak?

Kép
seriff

Sziasztok!
Üdvözlünk Cukkermáz!
Syg.majdcsak "belejön" már a leányzó az alvásba. lilla az elején sehogy sem akart a kiságyában elaludni.Akárhogyan altattuk el,mikor betettük az ágyikóba,egyből felébredt.Mi a pólómat raktuk afeje alá,és azóta ott alszik.
Seriff. Szerintem annyira egyéni dolog, hogy melyik babuci hogy és mennyit hízik.Nem lóverseny ez.A mi doktornőnk azt mondta, hogy amíg látszik, hogy jól érzi magát, nyugodt, élénk, érdeklődő, nem bágyadt, fáradt,gyenge, addig nincs baj.Mi Lillát nem is sűrűn méregettük.Tudják ők,hogy mennyi kajcsi kell nekik.Úgyis annyit esznek, amennyi nekik jólesik.De az is lehet,ahogy Nana is írja,hogy már másra vágyik.Azt olvastam valahol,hogy van akinek hígabb a teje, és ahogy nő a babó, akkor már nem olyan laktató neki.Remélem nem írtam hülyeséget,de tényleg v.mi ilyesmit olvastam.Lilla 23.-án lesz 4 hónapos, és már megkóstolta a barackot és az almát is.Dr.nő azt mondta,hogy az5.hótól,már adhatok neki zöldségeket is.A barack, de főleg az almapüré nagyon ízlik neki.Bár a csajszinak olyan étvágya van, hogy szerintem a vasszeget is megenné.Kép
Lili.Ülőkepapírt mindenféleképpen vigyél, de én vittem magammal nedves wc. papírt is.
Kecsoné. Már azt hittük, hogy külön vagytok.Hétvégén többször is jártunk a házatok előtt, és nagy volt a csend.Mondtuk is Zsoltival, csak nem...?De akkor ezek szerint nem.
Na most megyek, mert sok a dolgom.Puszi minden babának, mamának és papának

KépKép
KépKép
sbea

sziasztok

el vagyunk ma veszve gond idő vagy mi lehet mert a lányok nagyon rosszak az uram meg kitalálta nekem hogy holnapra csinálja 3 adag marcipán golyót mert a cégnél valakinek névnapja lesz és ezzel lepi meg engem iki lep meg egyszer Kép Kép na mindegy csak olyan hulla vagyok adri 3* áki 2* volt fent az éjjel sikerült is másfél órát aludnom
annyi mindent akartam irni de krumplit sütök és opdaég Kép puszika még belesek

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz, hogy a fenébe bírod Te ezt így? Én már biztos megbolondultam volna!

Kép
sygnum

Kérdésem ugyanaz mint SYG-nek.
ROZ HOGY BIROD???

Én egy gyerek mellett, 6-7 órás alvással, sem birnék már ilyenkor semmi nagyobb kaját csinálni. Én elképzelni sem tudom hogy lehet nap mint nap véghez vinni mindazt amit te!?!

KépKép
KépKép
nana09

ja és SERIFF szerintem nem minden tápszer annyira "kegyetlen izű", én többet megkostoltam és van ami türhető.

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Sygnum, köszi szépen, megpróbálom. Hol lehet kapni ilyen bogyókat? Melyik gyógyszertárban? Vagy mindegyikben adnak?
És egyébként én nagyon élvezem a kismamaságot, ha ez nem látszódott volna rajtam... Kép Nagyon szeretm a pocakomat és benne Zsófit. Kép

Rozi, a férjed is jó fej, már bocs. De te itt a három gyerekkel, és még kitalálja, hogy süssél... Kép Én egy kicsit leosztottam volna... (Bocsánat, ha durva voltam.)

Nana, köszönjük a dícséretet, reméljük, hogy Téged is majd élőben is meg founk legközelebb ismerni. Akkor már remlem, ogy én is Zsófival megyek, nem pocakkal.... Kép

A papír wc ülőkét akkor megveszem, már írogattam, hogy mi hiányzik még a csomagomból. Nem olyan sok minden, de van még mit betennem.

Jó éjszakát Nektek!

Lili+Zsófi
birolili

Jó éjszakát!
Mi holnap este elmegyünk Füredre (jó időnk leszKép), de lehet, hogy még napközben benézünk.

Sziasztok

KépKép
KépKép
sbea

vasárnapig leszünk oda.

Ciao

KépKép
KépKép
sbea

Holnap mi is elmegyünk, Balatonfenyvesre és 1 hét múlva jövünk. Ahogy már Beáék is írták SZÉP időnk lesz.
Jók legyetek! Beáék nektek jó utat! Vigyázzunk egymásra!

Ha tehetem majd benézek hozzátok!

Jó éjt!

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok, nem túl kegyes az időjárás a nyaralóknak!Kép

Bea, ez az első hosszabb távollétetek itthontól? Mármint Debrecenben már voltatok pár napot,igaz?

Roz, én is pont krumplit sütöttem tegnap esteKép. A férjem 30éves volt,és ez volt a kívánsága-jó kapott mellé mást is. Én vhogy ki nem állahtom a sült olaj szagát,de mindegy.

Mit mondjak,volt ordítás a fecskendős cseppbeadástól. Nem tudom, h visszük ezt véghez napi 3x. Na jó,este legalább Apa volt a gonosz.Hanci úgy sírt, h percek kellettek míg a nyugtató cicit hajlandó volt bekapni,és nem ordított rajta.SzegénykémKép. De ha ez segít,hát megtesszük Kép.

Most megyek, mert felébredt a Drága!
puszi

Kép
seriff

Sziasztok!

Kicsit eltűntem, de nincs semmi bajunk, most már. Mindkét fiún végigment ez a lázas vírus. Mindenféle csillapító (gyógyszer, kúp, hűtőfürdő, borogatás) ellenére 40 fok körüli lázuk volt. Szerencsére túl vagyunk rajta.

Örülök, hogy jól sikerült a találkozó, nagyon klasszak a képek.

Roz! Hihetetlen az a munka mennyiség, amit nap mint nap véghez viszel. Vigyázz magadra, nehogy besokallj! Szerintem pl. lehetne apukának tanácsolni, hogy valami más (készen kapható) meglepetést szervírozzon. Nem bántásból mondom, de szerintem nem várható el, hogy három ilyen kicsi gyerek plusz háztartás, lakásfelújítás, csigák és befőttek között még ezzel is te foglalkozz. Néha nemet is kell mondani a saját érdekünkben. Ne haragudj meg ezért, és néha gondolj magadra is!

Én már egyre nehezebben viselem ezt az egészet, itt szorít, ott fáj, mocorog, feszít, néha belenyillal. Nehéz előrehajolni, szuszogok, gyorsan fáradok. Pedig nem is híztam sokat, és a hasam sem olyan nagy, mint a kisebbel volt. És még öt hét! Persze tudom, hogy utána sem lesz könnyebb!

Nyaralóknak leginkább jó időt és sok pihenést kívánok. Ha a Balcsi környékén lesztek, akkor rossz időben el lehet menni pl. fürdőbe (mi Kehidakustányban) voltunk. Nem olyan vészes a belépő és a gyerekeknek nagyon tetszett. Nekünk kevésbé, mert akkor éppen rengetegen voltak. Egyébként jó hely. Persze nagyon kicsi babákkal nem mennék, de az enyémeknek (3 és fél és hat évesek) nagyon bejött.

Szép napot mindenkinek!
balim

Sziasztok!

Köszi BALIM! Kehidán már mi is voltunk és már meg is beszéltük hogy mivel B.fenyveshez közel van holnap el is megyünk.
A gyerköceidnek ez a hányásos virusuk volt meg?

Kb. fél óra is indulunk!!!

Sziasztok!!!

KépKép
KépKép
nana09

sziasztok Kép

képzeljétek áki este 8 kor elaludt 1/2 9 kor félkomásan megvacsizott és 1/2 7 kor kelt legküzelebb és utánna is aludt még 1/2 9 ig kis ügyi Képadrika már más tészta szerintem ő sohasem fogja vélgigaludni az éjszkát :-/

seriff
nagyon sok boldog szülinapot apának gratula ehez a sép korhoz Kép
hu ha tudnád én is hogy utálok krumplit sütni azért utálom mert itt szinte sehol nincs a ajtó étkező nappali konyha ... egyben van és terjednmek a szagok hiába van elszívo utánna mindig csinálok egy kis kereszthuzatot hátha segít meg azért is mert a apa leg képtelenebb idő pontokban kér szültkruplit nálunk inkább az a baj hogy ő nincs teljssen tisztában a dolgokkal szerinte minden csak 5 perces melo na mindegy ezt nem is ragozom ő egy "fura" fazon

lili
szerencsére sütni nem kell ezt a golyókat hasonló minta kokuszgolyó és csúnya zöld Kép de akkor is mire kigöngyölgetem brrrr már utálom

nyalóknak jó nyaralást és legább az eső ne essen rátok Kép mert ha fürdeni nem is nagyon tudtok elmenni legalább "várost" néztek vagy hasonlók Kép

és pihenjetek aludjatok sokat -sokat Kép

balim
igen ez az egyik nagy bajom hogy nem tudok senkinek nemet mondani olyan vagyok mint az anyukám szegénykém ő is most bevállat kint zöldség kutatóban minden évben van paradicsomlé vásár én is vettem de nem engedte hogy egyedül tegyem el és ma reggel el vitte 50 liter a tesóm megkérte hogy nekik is tegyen el 20 litert maguknakis vett 50 litert és az egyik rokon is rátelefonált hogy neki is kellene 40 liter ugyhogy 160 liter paradicsom lé vár üvegbe öntözésre délután megyünk mi is segiteni ugy megyünk hogy délben idulunk a kicsik alszanak niki meg "segit " vgy dédivel játszik maj még kitalálja ugyhogy mára is lesz melónk
de még j hogy ez gyorsan halad Kép
megyek is mert még jól ki kel játszatnom csajokat hogy délután ne rajtam csügjenek Kép
tészta káncot fűzünk meg megint magokból ragasztunk mert tiszta sár minden kint

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz, még azt felejtettem el megkérdezni, h 7-7,5-5,3-3 perc fejésnél, egyik nap 7-7,másik 5-5, vagy egyik szopi után 7-7,másik után 5-5? Most mondjuk a hajnali és az esti kivételével fejek mindig. Szegény Ti, nem írigyelek a paradicsom miatt, de télen azért biztos jól fog ez jönni! Én imádom a oparadicsomlevest, mióta beszélni tudok, pijoszleves rajongó vagyok!(ja és logopédushoz is kellett járnom ovibanKép)

Ma már nem volt akkora ordítás a fecskendőtőlKép

Kép
seriff

sziazstok Kép

na vissza is jöttünk a mamaától alig aludtak ma kicsik még katicákat kell gyártanom az ovis cuccokra mert tegnap kevés lett bár most semmi kedvem neki kezdeni 25. jönnek csalá látogatásra 4 re az oviból addigra kész kell lennie bár nem ide hívjuk őket mert ugye parkettázás miatt nem lehetne olyan kupi van hogy el is vinék a gyerekeket Kép olyan nünü vagyok ma bátyatt álmos minden bajom van de jó nektek nyaralóknak de mennék én is egy kicsit de csak 1 napra és tök egyedül mindenki nélkül Kép na megyek vissza valóságba palacsintát sütni Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

seriff ezt ugy kell ha hanci szopizott akkor utánna egyből megcsinálni 7 percig jobb mell 7 pecig bal mell 5 percig jobb 5 percig bal 3 percig jobb 3 percig bal tehát összesen minden szopi után 30 percig fejsz igy ahogy irom felváltva tehát minden nap mined szopi uttán de nem kell általában sokáig csinálni max 3 nap alatt meghozza gyümölcsét állítólag

Kép

Kép

Kép
roz23

syg tényleg ma hogy aludtatok milyen a napotok ?

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz,köszi,hát eddig sem csippantottam ezt a fejés dolgot túlságosan, de mindent megteszek, bár a tegnapi adagot is hiába kínálgattam, végül a fagyasztóban landolt,hátha egyszer még jó lesz vmire.Kép Ha el is mennél 1 napra egyedül 2óra sem telne bele és hiányoznának apalacsintafaló tésztaláncfűző csemetéid, hidd elKép!

Kép
seriff

seriff ez igy van : nagyon hiányoznának de most kb 2 napja igazi rossz csontok Kép
mivel fejsz kézzel?

Kép

Kép

Kép
roz23

seriff nálunk is nagyon menő a paracsitomos húsgombi niki mondja igy a a leves is dinós házikós tésztával Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

merre jártok ma csajok ?
régen jeletkeztetek

kob

kicsi emese pöttyei rendeződtek ??

többiek
bepa lili liolga meenta kecsoné .....????

Kép

Kép

Kép
roz23

Avent-tel fejek,és ezt a szopi utáni 30 percet nem annyira élvezte Hanci, de nem panaszkodom,csak csinálom csendben.
Tényleg,és mi lett a Ti csípéseitekkel?Elmúltak?

Kép
seriff

Sziasztok!

Bea, Nana, jó pihenést és sok napsütést (reménykedjünk benne)!

Lili, bogyókat sok helyen lehet már venni, de a legtöbb fajta a Jókai és Kada Elek sarkán lévő patikában van. A többiben lehet,h rendelni kell. A Rákóczi úti jó még, de van a "nagy gyógyszertárban" is.
Tudom,h élvezed, csak mondtad, hogy most már kezd nehéz lenni.

Roz, köszi, alszunk és alszunk. Éjjel 10-től reggel 8.45-ig csak 2* ébredt fel. Ma meg egész nap aludni akar, már majdnem 4,5 óránál tart, most is alszik. Megszállta vmi Álommanó. Vagy az eddigi alváshiányát akarja bepótolni.

Seriff, kicsi lusti Hanci eszeget? Nem ízlenek neki a cseppek vagy mi a gond a fecskendővel? Leo kivételesen az ellen nem tiltakozik, én is azzal adom a homeót neki.
Boldog szülinapot a párodnak!

Kép
sygnum

Seriff, Hancinak homeo?

Kép
sygnum

Éva,sztem csak új,és ismeretlen Neki ez a fecskendő,nem hiszem,h az ízével van gond,de ma már nem ordított annyira,és utána rögtön kapta a cicit,és rá is cuppant. Elegem lett a mérlegből, mert ha 5x tettem rá,akkor 5 eredményt mutatott.Rábízom, h mennyit eszik, utána fejek, ha alvás után felébred és sír vagy más miatt úgy gondolom, h éhes,akkor megint eszik.Most így vagyunk, azán meglátjuk, azért ezeknek a cseppeknek is kb 1 hét mire hatni kezdenek,akkor meg pont megyünk a 3hós oltásra,és kiderül minden.Látod-látod, Leo is csak megtanulja,h melyik az éjszaka.Olyan furcsa,mikor nappal ennyit alszanak,én sose merem elhinni,h tényleg lenne idő erre-arra.Mondjuk,nálunk csak heti 1x van egy nagyobb alvás napközben.
Igazság szerint keveset tudok a homeopátiáról, lehet,h tényleg szuper, csak én ódzkodok tőle.

Kép
seriff

Sziasztok!

méár megint mennyit írtok. én csak kapkodom a fejem:
Lili! egyetértek Veled, mármint hogy nagyon jó és szép kismamának lenni, főleg ha az ember nagyon akarta...csak a vége picit nyügisKép

Mint a mai napom: 11-1 (délelőtt) egész 2 órán át fájt a hasam (de konkrét fájás volt) aztán eldöntöttem irány a kórház, ki tudja mi van.
A kocsiban 10 perc csend után 5-6 percesek voltak egészen amíg a kórházhoz nem értünk (cirka 40 percig) Ott a szülőszoba előtt abbamaradt és az NST gépen az első 15 percen semmi. Na mondom magamban jó nagy hülyét csináltál magadból GabiKép de aztán ismét 6 perces fájások:és a gép is látta (jóhogyKép Aszondták menjek haza (amúgy se készültam ottmaradni)és pihenjek sokat emeljem a Mg adagom. Nos csak ennyi volt ja és azóta is van fájásom, de össze vissza. Igaz Benedekkel már beszéltem,. hogy maradjon még legalább 3 hetet, de ha 1-2 napig nem jelentkezem akkor a kórházban kötöttem ki.

Amúgy szép időt a nyaralóknak és meleg vizeket (bár most nagyon lehűlt a Balcsi is)és kitartást, főleg Roznak (pari miatt)és Sygnek (Leonka miatt)(bár a többi9 anyukának is csak szépeket kívánok)

Balim! Te mikorra vagy kiírva, mert Lili és elméletileg én is szept közepe táján vonulunk be ...

Sok puszi

G

KépKép
KépKép
bepa77

syg viborucol szuper még adrinak is hatott köszi a tipetKép

bepa
te meg pihenj sokat sokat és még többet még rá ér a kis benedek ha korházba is kerülsz ne aggódj nem lesz semmi baj ott legalább állandó felügyelet alatt vagy várjuk a hireket de azért még tartsatok ki Kép

megyek mert a csajim csúfolnak hoy csuklok iszok valamit Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz, örülök, hogy hatott!
Az én tel számom is megadhatod Minonak, ha adsz egy e-mailt, akkor elküldöm. Vagy működik Minonál a net? Az ő címe megvan. Az enyém sygnumkukacindexponthu (azért így írom, hogy ne találják meg, akik csak szórakozni akarnak), elküldheted az ő számát. Meg a tiédet is, ha gondolod.

Seriff, homeoban én sem hittem, nem is ismertem igazából. Nálunk már többször bizonyított. Legelőször a sógoromnál, foghúzás után. Délben húzták, másnap reggel azt mondták neki, hogy egy tegnapi húzásnak nem így "kellene" kinézni, ez szinte teljesen be van gyógyulva. Mellesleg nem kellett semmilyen "igazi" fájdalomcsillapító sem.
Akkor kezdtem igazából hinni benne, addig csak érdekelt és tudtam, hogy ki fogom próbálni.
De ne érts félre, nem akarlak rábeszélni!

Kép
sygnum

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?