Sziasztok!
Bolha!! Ezt a felvételt láttam, és legelőször is sírtam a nevetéstől!!! Most is!!!
Tartok tőle, hogy én is hasonló leszek...
pl., ha a tesóm hányt, én is beálltam mellé.... remélem ez már elmúlt.....
Kati, a vonat tököl veresen is és fóton is. Attól függ hol van csatlakozás. Sajnos a busz sem sokkal jobb. Tekintve, hogy az pestre vezető összes úton útfelújítást vagy átalakítást végeznek, esetleg csak szimplán útlezárás van, stb.
Én utálom a tömegközlekedést. Persze szakközepesként a 6.21-es vonattal jártam mindig Bpre suliba. Az nem késett, de ennek már 10 éve is van..
Ami a tegnapi napomat illeti,nem igazán voltam a toppon. Hazajöttem a védőnénitől és utána csak feküdtem egész estig. Nagyon fájt a fejem, hiába ittam kávét, ésa gyomrom is fájt, mert nem tetszett neki a túrós tészta. Pedig vettem kalácsot is, hogy csinálok máglyarakást, de mára maradt. Azaz vennem kell még kalácsot, mert a felét benyomtam reggelire teavajjal, mézzel.
Kati, kérdezted a vérvételt. Még nem voltam, és pénteken de megyek Vácra az SZTKb a kötelező 12 hetesre, ami nekem csúszik most, és akkor beszélem meg a dokimmal, hogy akkor várjuk meg a 16 hetet, és az AFP vizsgálattal együtt legyen vérvétel.
Szóval visszatérve a vérvételre, megbeszéltem a védőnénivel, hogy Vácra ad beutalót, de ha csütörtöki napot (jan.31-ég) határoz meg a dokim az AFP-re,akkor ide is jöhetek. Én ennek örülök a legjobban, mert az egyik asszisztens néni a gyerekkori barátnőm édesanyja, és Ő jól veszi le a vért. Meg sem érzi az ember, és nem is látszik. (Kati, zárójelben jegyzem meg, hogy ez a néni az óvodavezető néni testvére
)
Ma mennem kell pestre. Hamarosan készülődöm is. Dönci kutyusom öreg kutya lévén megint tiszta fogköves, amit sos-ben le kell szedetni, mert ki potyoghat tőle a foga. Sajnos egyszer elkéstem, és az egyik fogát ki is kellett húzni miatta. Úgyhogy ma megyünk az állat doktorbácsinkhoz Bp-re!!
Imádom az a dokit, nagyon kedves, és minden állatkához szeretettel nyúl!!!
Puszi Nektek, szép napot!!! Kati Neked pedig drukk a telekhez!!!