Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Angel
pü ment

Donoé
guszti az a torta,én szívesen beleharaptam volna.Naon édesség hiányban szenvedek pár napja.

Bea
Boldog szülinapot Lillának,megy ám az idö .De a pocaklakó is jól van?

Kazi
jól telt a hétvégétek?

A borotválós kép nekem is a kedvencem,apa naon jól türi az ilyeneket,még magán is kipróbálta Anna.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Kép

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajni:
Köszi jól,csak gyorsan :roll:
Mond,hogy csak imitálta a borotválkozást.....ki volt kapcsolva ugye???? :oops:
kazi

Sziasztok!

Megint nem működött az oldal,legalábbis nálam! :evil:

Dettus!

Nagyon szépek a képek,Lenci baba nagyon élvezte,igaz?Már a tortát,s az ajándékokat. :D

Virág!

Neked is nagyon szépek a képeid,milyen nagyot nőttek a picúrkák! :D Szép helyen voltatok.Merre?Nem bírtam a képből rájönni.
Vendég

Mi is utólag is nagyon sok boldog születésnapot kívánunk Lillának!

Képek nagyon szépek! :)
birolili

Sziasztok

Csak egypár sorra jövök nem tudtam vissza olvasni sajnos mai éjszaka dönti el de valószínű megyünk halasra :( :( Az éjszakáink borzasztóak hányás hasmenék 20 percenként vagy felváltva .... az éjjel 4 szer Ákinak és 5 ször Adrinak cseréltem teljesse ágyat és fürdettem meg Őket :( napközben nincs hányás szerencsére.. de éjjel annál több és Áki azóta sem tanulta meg hoyg leglább fejét fordítsa el .. úgyhoyg egész éjjel ülök mellet és várom mikor hány mert félek hoyg vissza és félre nyeli... Ami jó most tudtam meg hogy van rota virus elleni védőoltás nem néztem még utánna mert nem volt időm de aki tudja adassa be már 2.szorra szívjuk meg ... Nikivel anno majd 2 hétig voltunk halason ...

puszilok mindenkit ha jobban vagyunk jövök ..

Kép

Kép

Kép
roz23

Bildog szülinapot Lillának!!!

Angel
Nagyon jó fej Altorjay doki. 29 hetes voltam én is amikor átmentem hozzá. Szolnokra csak 1x kellett átmennem, akkor amikor megmutatta a kórházat és egyuttal meg is vizsgált és csinált NST-t. A következő alkalom aznap lett volna amikor szültem...
Ha kérdésed van én is szívesen válaszolok.

Adri
Remélem tudsz jönni csütörtökön.

Erszényes
Képek???

Timci
Köszi h írtál, csak nem voltam már ott. Majd vizsga után talizunk. Remélem minél hamarabb :wink:

Kép
Kép
Kép
thymi

Donoé,
ma én sem tudtam rámenni a babanetre, egyre többet vacakol.

Roz,
halason mi van, ha oda kell mennetek? Mármint gondolom valami kórház.

Hajny,
nagyon ari Anna! Miket nem csinál!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Kicsit elvesztem. :oops: Egyebkent minden oke, jol vagyunk, csak nincs idom forumozni, vagy faradt vagyok mar irni. Fel kilenc fele mar en is hullok az agyba. :shock: :?

Lillacskanak boldogsagos masodik szulinapot! :D
Kép

Andi es Noemi napra pedig utolagosan kivanok boldog nevnapot! :oops:

Roz :( :( :( jobbulast kivanok a gyerekeknek! Hihetetlen, hogy mi mindenen mentek keresztul. :( Komolyan mondom, hogy tizedet nem tudnam vegigcsinalni annak, amit te!!! :roll:

Kepek :D :D :D

Hat most is kb. ennyi, ne haragudjatok! :oops:

Ui: Pille, elkezdtem a Micimacit csinalni, lassan, de biztosan haladok! Ha kesz lesz megmutatom! :wink:

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Ja, meg irni akartam:

Nana, krupp :( Gyorssegelynek a huto nyitott ajtajanal valo levegoztetes is hatasos, foleg meleg idoben.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönjük a jókívánságokat !!
Lilla nagyon örült a tegnapi napnak. Egész nap azt kiabálta, hogy Lilla kettő, meg mutatta a kezével, hogy Ő bizony két éves, meg a boldog szülinapot is énekelte.
Kapott sok mindent, de a legjobba Egy Thomas a gőzmozdony játéknak örült. Teljes terepaszta, de nem raktuk ki, mert beterítené az egész szobát. Az egész sziget. Nagyon klassz.

Kazi!

Elküldenéd a számát az izsáki muksónak? Itt kecskeméten 150000 ezer forintot akarnak kérni szerelésért.
Vajon sima téglából is ki lehet rakni a kandallót?

Hajni!

Köszi pocaklakó jól van. Már nemsokára érkezik :)

Donoé!

Jó aza torta. Lilla epertortát kapott mert az a kedvence.

Görkoris Sindy:

Kép

KépKép
KépKép
sbea

Bea

Lillának sok boldog szülinapot kívánok! Milyen nagylány már. :)
Tegnap éppen láttalak benneteket bicóval. A 607-eshez mentünk és integettem, de nem hiszem, hogy észrevettetek.

Roz

Ez iszonyú, ez a kálvária. :(

Hajni

Nagyon édes Anna, de ügye nem volt bekapcsolva a gép, rögtön nekem is ez jutott az eszembe.

Dóra

Köszi a köszöntést. Pihenj sokat.

Kazi

Már akartam én is mondani, hogy gyönyörűek a csajok a vonalzón.

Donoé

Mit akarsz? Nagyon mutatós ez a torta. Az én tortám elbújhatna mögötte. Régen csináltam Bencének, azóta se.

Andi
Kép
cukkker

Sziasztok!

Roz!

El sem tudom mondani,mennyire sajnállak Titeket!Mennyi mindenen kell keresztül mennetek! :cry: :cry: :cry: Halasra a kiszáradás veszélye,vagy a fertőzés veszély miatt kellene mennetek?De nem biztos,hogy menni kell,jól vettem ki a szavaidból?

Cukkker!

Én szoktam csinálni néhanapján,nem csak ha alkalom van,mert nekünk túl édes a cukrászdai.Én meg kevesebb krémmel,több tésztával szoktam,fele olyan édesre.Kinézetre csufi,de ízre megfelelő.Mondjuk sose akartam cukrász lenni :lol:

Sbea!

Nálatok is a Thomas a menő?Donát meg van őrűlve érte! :D Ez miatt volt múltkor egy sztorink a Malomban :lol: Mindenhol néztem a neten,hátha lenne dvd-je,de nincs!Azt jó lenne megszerezni.

Voltam ma szemészeten,jogsimnál az orvosin nem engedtek át,mától hivatalosan is szemcsis lettem :lol:

Linácska!

Én is észrevettem,hogy mostanában elég gáz a babanet.Az oldalszámok is néha egyformák,lépek a köv.oldalra,ki írja,hogy nincs hozzászólás,stb.Nem tudom mitől van. :roll:
Vendég

Donoé!

Van dvd-je. Nekünk az is megvan. kb 10 rész van rajta. A terepasztal meg szivacsos anyagból van, de nagyon-nagyon nagy, és minden rajta van. álllomás, garázs, hegyek, egész Szodor szigete. a portékában vettük 4990-ért

Cukker!

Akkor Ti fordulhattatok be velünk szemben a 607-nél. Pont azt beszéltük, hogy Mi forgalommal szemben tekerünk.

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok!

Bea
de jó már az a terepasztal,hol van az a portéka?Nem is hallottam még róla.

Roz
naon sajnálom a gyerekeket,minél elöbbi javulást,és most már évekig ne legyen semmi.
Téged valaki naon megszórt rossz szidalommal.

Nana
ti hogy vagytok?

Donoé
nálunk is szaraxik a babanet,majdnem egész napokra nincsen,és most már egyre sürübben.Le van terhelve meg soxor újítják a lapot?Hm.

Kazi,Cuki
a gép nem volt bekapcsolva,de muszály volt neki odatennie,mert üvöltésbe tört volna ki.Így meg 10 másodperc és oké.Egyre akaratosabb a csajém.

Ser
minden nap futsz?Vagy amikor idöd engedi.Ilyenre mindig van,legalábbis szerintem.

Tegnap este felpörgött Anna.Megfürödtünk és nem akart felöltözni.Meztelenül ugrált az ágyon,fetrengett,édes volt naon.Cukiék biztosan hallották.Majd teszek képet,csak feltöltöm a gépre.Ilyen kis huncut nem volt mostanában. :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Imádni való volt tegnap este.

Kép

Kép

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Bea,
légyszi-légyszi kérhetnénk egy Thomas DVD másolást? Lili is nagyon szereti, előre ki van nyomtatva, hogy mikor van a hónapban. :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!
Hajny nagyon édes a csajod.A Portéka egy fenyőbútor áruház és a Lidl-el majdnem szemben van.
A meztelenül ugrálás az nálunk is menő. :D

Lina persze hogy kérhetnél.És neked is Donoé.Apa majd megcsinálja.Egyébként a miénk is másolt.

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok csajok!Sajnos nincs időm elolvasni az eseményekte,mert tanulnom kell,csak arra a kis időre ugrottam be,h.megirjam,szerencsésen megérkeztünk Kecsóra és telyes gőzzel tanulok. :oops:
Puszi nektek,nagyon remélem,h.mindenkivel minden rendben van.Hamrosan több időm lesz és akkor én is hozzá fogok tudni szólni a dolgokhoz.

Pussz nektek!!!!

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Bea család
Lilla királylánynak nagyon boldog 2. szülinapot! :)

Dóri
Köszi, nagyon jó ötlet! Annyira kézenfekvő, mégsem jutott volna eszembe (és nem is mondta eddig senki)

Hajny
Köszi kérdésed. Válasz.... Dani jobban...
Anna tényleg nagyon édes! :D

Roz
Kitartás!! Borzalmas lehet :(

Jaj Bea és Zsolti
Lehetek pofátlan... :oops: átírnátok Thomast nekünk is? :oops:

Ennyire futotta :(

KépKép
KépKép
nana09

Ser,
túl vagyunk az oltáson, csak kicsit zengett az épület tőlünk (még mindig retteg a fehér köpenytől :( ). Ügyes vagy a futással!

Hallottátok, hogy nem biztos, hogy megmarad a gyerekekre a vizitdíj-mentesség? Megint egy kedves, családbarát döntés lenne :evil: .
balim

Balim

Én még nem hallottam róla!! ? Pedig gyerekekkel elég sűrűn jár az ember. Undorító amit művelnek velünk.

Hajni

Nem is hallottuk, asszem én is fürdettem akkor. Nagyon aranyos. :)

Bea

Igen, mi voltunk. Felőletek behajtani tilos, mi is mindig teszünk egy kört, mert a Ceglédi út felől jövünk.

Andi
Kép
cukkker

Cukker,
most volt a déli hírekben az egyesen. Pontosan úgy szólt, hogy még nem döntötték el, hogy megmarad-e a mentesség. Kedves emberek...

Hajni,
mekkora hajzuhatag, nagyon édes Anna.
balim

Roz, hogy vagytok?

Nana, Boti is jobban van azért?

Balim, zengő Bagoly? :wink:

Hajny, dehogy mindennap, max 2-3x egy héten. Réggeben is max 4x mentem, de öregszem :roll: . Anna nagyon édes, ahogy ruhátlanul ugrál!

Dora, és az éjszakák milyenek mostanság?

Pille jól vagytok?

Kép
seriff

Sziasztok

Azt hiszem ma jött el a forduló pontunk ... Már "csak a hasuk megy ... (hozzáteszem vettem b6 ampullát és kaptak 1-1 éjszakára a háziorvosunk azt modta hogy még nem kell de már 1 hete benne vagyunk ebben a trutyiban és már nem birtam tovább)Szóval ha ki akar ürülni ez a virus ki tud a hasmenéssel is már ... Bár kakijuk még mindig olyan mint a víz .. sajno sközben Áki meg is fázott úgyhogy sokszor csak azért hány mert nagyon köhög ...

Bea
lilia királylánynak utólag is millió puszi :)
nagyon jó a görkoris kép :)

lina
halason van külön fertőző osztály itt kecsón a kórház nem tudja az ilyen betegeket fogadni mert nem tudja elkülöníteni ....

geli
beszéltem a szentesi dokinővel stornózta Adri papirját mert már szegedre fogjuk őt is vinni ... vagy oda sem még nem tudom tartjuk a diétát meg esszük a tápit .. most kicsit kivagyok minden kórháztól és betegségtől ....

Hajny
nem semmi a kiscsak sérója :D nagyon édes

cukker
jobban vagy? A kedved ?Sikerül apának gyed-re jönnie...

lili
Te-Ti jól vagytok ? Kedved? Most jön a hosszű hétvége pihenej sokat :)

balim
ez gusztustalan hány bőrt húznak még le rólunk .... :evil:

donoé
szerintem nagyon jó lett torta ügyes vagy :) aszalót megnézem holnap viszem adrit szemészetre szegénykém olyan mint egy zombi kis sápadt és szédül (2-2 kg fogytak ákival 1 hét alatt ) éas még a szemét is most csepegtetünk ... nem tudom hogy érzi majd magát a szemészet után ha jól lesz akkor elugrunk megnézni az aszalót .. :)

nana
danus kruppos? Ezt állapította meg doki ? Vagy mi volt a multkor? Bocsi nem tudok vissza olvasni ...

dóra
de jó hogy jelentkeze lnéha :) a micimacit mire himzed ilyenkor párna huzatra takaróra vagy hogy szoktátok ezt csinálni ? majd teszel képet ha készen lesz ?

seriff
nagyon ügyi vagy futással :) Hannamanna jól van ?

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz, köszi jól van, csak ma nem akart elaludni :roll: ,mi lesz így estig????? Sajálom a betegséget,épp olvastama mikrobi könyvemben, amikor mi tanultuk még csak készülőben volt a védőoltás, amúgy úgy tudom, h csak csecsemőkorban beadva hatásos.
Mi az,h stronózta Adri papírját a dokinő?

Kép
seriff

Seriff
Szentesen megcsináltatuk a bőrpróbát, de a dokinő csak ugy adja meg a közgyógyos papirt, ha utánna mindig hozzá járunk ellenőrzésre vissza .. vártam hogy majd küldi, de azt modta, hoyg nem fogja küldeni mert Ő csak ugy irhat alá ilyen papirt ha utánna X időnként vissza megyünk kontrolra, de Adrit is kiakarják szegeden teljessen vizsgálni .. mert neki elég sok bélendszeri problémája volt van a diéta ellnenére is .. sok hasmenés rengeteg puffadás és még több szél... és akkor már ott folytatjuk vele is nem megyünk vissza hozza és Ő azt modta hoyg igy viszont nem áll modjában kiadni a papirt igy törölt minket és majd Szegeden kitöltik nekünk a kivizsgálás után ... ami nem tudom mikor lesz .. modta hoyg nincs ebből gond csak Neki igy lehet csak csinálni .. közben Én is utánna olvastam az oltásnak, és igen sajnos csak akkor érdemes bedatni sajnálom nagyon kivédeném pedig bár azt modják hogy ha el is kapják többször már nem lesz ennyire súlyos...

Csajok
tudja valaki hogy milyen az fertőtlenitőszer amit lehet csak ugy használni hogy mondjuk rá spricelem a kádra mosdóra konyha pultra... nem tisztitó kell nekem hanem kifejezetten fertőtlenitőszer .. volt itthon neomagnol tablettám de azt olyna körülményes feloldani meg egyáltalán olyan bűdős...

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz,
Igen. :( Sajnos Dani kruppos. :(

Ami számomra furcsa, hogy ez 0-5 éves korban jön elő, leggyakrabban 2 éves kor előtt jelentkezik először (persze inkább fiúknál) és általában 5 éves kor körül kinővik.

Dani 4 múlt...

Örülök hogy kicsit azért már jobban vagytok :)

Nálunk káosz van. :cry: Egyik nyügösebb mint a másik :(

KépKép
KépKép
nana09

nana
sajnálom szegény Danus ... :(

csajok
aki volt már esetleg ilyen welness napokon valahol tudnátok nekem mesélni róla az egyik ismerősőmnek kellene .. pl merre van, milyen volt, mennyibe kerül kb. mi tartozott a szolgáltatásba...
köszi :)

Kép

Kép

Kép
roz23

bocs rövid leszek,nincs időm

Nana persze.

Roz MIKROZID LIQUID felület és eszközfertőtlenítő.Kórházakban használják.Írd be a google keresőbe és ki fog jönni olyan oldal ahol meg tudod rendelni.Gyógyuljatok.!!!

KépKép
KépKép
sbea

Roz, sztem ha bemész a patikába, biztosan adnak Bradoderm, Bradoman, stb ilyenek vannak.
Wellnes meg ezernyi helyen van, ezerféle, ezernyi áron...hol szeretne az ismerősöd? Kb mennyi pénze van rá?

Kép
seriff

Most én is úgy jártam a babanettel, hogy találtam jónéhány olvasatlan részt az előző oldalról.

Dettus, Virág

Csodaszépek a képek.

Geli

A héten minden nap voltam délelőtt, ma meg csak délután. Én mindig hordom a szemüveget, ha vkin nem volt, az tuti nem én voltam. Haamrosan elkészül a napszemüvegem, akkor azt fogom hordani. Szólíts ám meg bátran, piros-kék pierre c babakocsink van, Adrinak meg kék mocija, ha ez segít. :)

Ser

És hamarosan itt lesz a szúnyogszezon.
Apa felajánlotta, hogy holnap oda visz el tornázni, ahova csak akarom, ő meg ellesz a gyerekekkel. Ez az egyetlen szabadnap.
Péntek szombaton melózni fog havernál. Újra kertépítéssel szeretne foglalkozni, kis kiegészítés gyanánt.

Roz

Köszi kérdésed, aranyos vagy. Minden nap más. Néha úgy tűnik van kilátásban valami, néha meg nem. Csak idő kérdése és eldől.
Add csak nyugodtan azt az ampullát a kis betegeknek. Kiürült az már.

Balim

Nem nagyon beszélnek róla. Viszont végre volt vmi értelmes hír is a híradóban. Felfedeztek egy új bolygót.
Fiúk hogy vannak? Megy az úszás? Szeptemberben kezditek a sulit?

Adrival séta közben tanuljuk az autó márkákat. Rönó, lada, fiat, stb. :lol:
Ma végre leült és homokozott. Bár azt sem bánom, ha mindig járkálunk, kavicsozunk.

Andi
Kép
cukkker

Donoé

Ez a torta is egész jó lett, látom volt hozzá öröm. :)

Andi
Kép
cukkker

Cukker,
én a du. 2 órás Sztár FM-es hirekben már azt hallottam, hogy a kismamáknak, 18 év alatt, a rendszeres véradóknak és a rendvédelmi szervek dolgozóinak nem kell vizitdijat fizetni.

Bea,
köszi a DVD-t.

Roz,
értem, de akkor remélhetőleg nem kell mennetek, ugye?

Képzeljétek, ma Lili újabb két szót mondott, ezt is angolul: happy, aeroplane (igy énekli az angol cd).
És majd megzabáltam. Felismeri az 5-ös számot, és mondja, hogy öt. Az autómnak 805 a rendszámának a vége, és mikor megyünk a garázsba, mindig mutogat, hogy öt. Eddig azt hittem, hogy csak a számokra mondja, hogy öt, mert ugye ez a kedvence, de ma a Baumaxnál a parkoló autók mellett mentünk, és ott is odament egyhez, aminek volt 5-ös a rendszámában, és mondta, hogy öt. Akkor tűnt fel, hogy tényleg arra mondja.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sbea!

Ó,de aranyos lennél,ki is fizetem!Ezt a terepasztalt is ott vettétek?nagyon baráti az ára a Bambinihez képest.

Roz!

De örülök,hogy jobban vagytok! :D Remélem gyorsan kimegy mostmár belőlük ez a betegség!A torta :oops: a Tieidhez képest sehol nincs :oops:

Linácska!

Nem semmi,hogy Lili ennyire gyorsan fejlődik :D pár hónap,s 2 nyelven beszél :lol:

Erszényes!

El vagy veszve mostanában!

Balim!

Meddig fog ez még elmenni?Főleg,hogy ez az új eü. miniszterke lett.Nekem borzasztóan irritálja a szeme,fülem,ha látom a tv-ben :evil: Annyira únszimpatikus!

Hajni!

Tündéri Anna,ahogy ugrál,nálunk is ez a menő :lol: Mekkora haja van,s milyen szép!
Vendég

Sbea!

Látszik,nagyon ott vagyok! :lol: :lol: :lol: Már látom,ezzel kezdted,hogy a terepasztalt is a portékában vettétek.Tényleg kell az a szemüveg :lol:
Vendég

Cukker, biztosan Ti is barnák vagytok már Adrival,ennyi játszóterezés mellett! Hová mész tornázni? A kertépítés szerintem szép is és jó is, tuti mindig lesz munkája! Autómárkák :lol: ! Nálunk az megy"Apának milyen autója van?" "Peugeot" "Nem pizsóóóóóóóóóóó"

Lina, ejha nem semmi ez a fejlődés Lilinél!Hihetetlen kis okosak ebben a korban (is), olyan az agyuk,mint a szivacs!

Don,én se bírom ezt a eü.min.nőt, sőt sztem iszonyú gáz!Amíg "csak" államtitkár volt, legalább elmondhatta,h a munkáját jól végzi hiszen pontosan szajkózta a miniszter szavait.

Roz, hogy telt az éjszaka?

Nana?

Kép
seriff

sziasztok

seriff
köszi ... most Nikinek görcsölt a lába egész éjjel, maszíroztuk neki ... közben persze üvöltött teli torokból :( nem tudunk rájönni mi lehet ez a lábgörcs, a dokinő szegeden is csak szétárta kezét és nem tudott mit mondani rá .. a vérvételben nézettet valami szintet, hogy nem e az alacsony, ( már nem emlékszem hogy mi volt az ) de az is jó volt így teljessen tanácstalanok vagyunk mit lehetne ilyenkor csinálni mert láthatóan nagyon fáj neki ... Kicsik jól vannak ma még se kakusz se hányás nem volt sőt még ettek is ... remélem mostmár csak gyógyulunk :) köszi a fertőtlenítőszeres ötletet :)
barnaságról jut eszembe nálunk Áki arca olyan mint aki folyamtossan szolizna :D mi is mindig kint vagyunk, rengeteget barnult már

lina
csak azért kellett vona mennünk hogy ha továbra is hánytak volna hogy ki ne száradjanak de mivel a hányás megállt már csak hasuk megy igy már azt mondta a dokinő hogy ne menjünk ... szerncsére már eszegetnek is úgyhogy remélem mostmár csak gyógyulnak :) nagyon ügyi lili :)

bea
köszi a tippet :) mekkora A thomaszos terepasztal itt vettétek kecsón ? mennyi volt ha megkérdezhetem ? Áki rákapotta kórházban thomasra egy kisfiú mindig aztnézte meg volt is thomasos mozdonya és Áki teljessen odáig van érte ...

wellnes :végig néztem az ajánlatokat a googelban rákerestem
milyen jó kis kényeztető hétvégék vannak hmmm..... csorog a nyálam egyre :D :roll:

eü.miniszternőciről jut eszembe multkor nagyon béna volt egy műsorba .. a Házon kivül c.műsorban egy apuka számon kérte rajta a fogyatéskos gyermeke utazási támogatás és az apuka jobban tudta a jogszabályt mint a csajszi mikor aztán valaki a hátérben kisegitette csak nézett bambán hogy mégsem neki van igaza szerintem ez azért elég ciki hoyg nem tudta... nagyon béna az a nő és nagyon unszimpi ....

Kép

Kép

Kép
roz23

Ser,
ügyi vagy a futással! Hogy bírta Hanna tegnap alvás nélkül? Valami biztos volt a levegőben, mert E. is csak 40 percet aludt. Este 7-kor aztán már ment is az ágyba.

Cukker,
Marci most elsős, Milán meg jövőre (2008) kezdi a sulit, ő most középsős. Bence hogy bírja? Marci kezd fáradni, egyre nehezbbek a reggelek :(, jó lesz most ez a négynapos szünet.

Lina,
este azt mondták, hogy a gyerekek ügyében még nem tudtak dönteni, a többi megkapja a mentességet. Nem igazán értem, hogy miért a jövedelemnélküli gyerekeket kellene kizárni, sokszorosan sújtva megint azokat, akik esetleg több gyereket is vállalnak? De bízzunk benne, hogy megmarad a kedvezmény. Mást úgysem tehetünk :evil: . Hogy van Lili? Meddig szeditek a gyógyit?

Donoé,
dettó így vagyok vele... Empátiát mindenesetre ne várjunk tőle, 34 éves létére még gyerek közelébe sem jutott, neki biztos nem lesz gond, hogy a gyerekei után is fizessen.

Roz,
javultok? Nálunk is van valami. Milán tegnap estétől hajnalig folyamatosan hányt, ment a hasa :( :( :(. Láza még nincs, remélem nem is lesz. Nálatok volt láz? Jobbulást!
balim

Thimy-a jövő héten megyek vizsgázni,nagyon remélem,ma irtam a tanárnak,holnapra megjön a válasz.Vagy máj.3 vagy május 4-én lesz a nagy utsó vizsga.Légyszi szorits.Nagyon remélem,h.sikerülni fog. :oops: Már várom,h.végre szabad lehessek,és csak a picire koncentráljak.Már ideje. :roll:
Tegnap voltam a dokimnál,azt mondta,minden ok,kicsit nagy a baba a méreteimhez képest,de nincs gond,csak az,h.oldalt fejvégű fekvésben van. :? Egész éjjel beszélgettem vele,h.forduljon a normális testhelyzetbe,mert nem szeretném,ha császárolnának. :oops: Nagyon remélem,h.a szülésig rendesen elhelyezkedik. :?: Jaj,jut eszembe,amennyi szabadidőm volt odahaza,elmentem a mézes üzletbe megvenni a spray-t,de sajna nem találtam... :(
Kedden meg megyek NST-re.
Puszi nektek!

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Köszi Seriff :) Jól vagyunk. :)
Dani ma először ment oviba. Azért kicsit "rémisztő" volt a krupp kúpot beborítékolni..."M. Dani részére roham esetén...." :( de én valahogy érzem hogy nem lesz baj. :)

Botinak majdnem teljesen áttört a felső fogacskája (ez a 4. fogunk :)), a letaknyosodás gondolom ettől is van.

Képzeld a múlt héten én is voltam végre tornázni :) Nagyonnnn kemény volt!!! Hozzáteszem a kb. 30-35 nőből nem sok volt korombeli :) húszonéves csinibabákkal volt teli, illetve volt 1-2 hölgy akik viszont majdnem anyukám korabeliek voltak és végig bírták (látszott is rajtuk, hogy nem először csinálják) Le a kalappal.
Pedig tényleg gyilkos edzés volt (főleg így 2 év teljes mozgásmentesség után)
Na szóval utána 2 napig levegőt venni is fájt! :lol: :D :roll:

Hanna bébi beszólásai haláliak!! :D :D :D Nagyon cuki lehet!
Mindjárt 2 éves!!! :wink: :D (tudom ám mikor :wink: )

Bocsánat..hosszú lett...priviben kellett volna, de nem szeretem a privit hol átmegy, hol nem (ráadásul most még a levelezőm sem hajlandó küldeni :evil: )

KépKép
KépKép
nana09

JAJJJJ nem tud esetleg valaki ajánlani TUTI varrónőt???
Hallottam hogy van valaki aki mennyasszonyi ruhákat is szokott varrni és hogy profi!
Csak nem tudom hol? Ki? :roll: :roll: :roll:

Az unokatesómnak augusztus végén lesz az esküvője és nagyon szééép rucit szeretnék!!! :D

Csak hogy kicsit gyönyörködjünk felrakom, milyenekre gondoltam :wink:
Kép
Kép

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Nana
húúú,ezek naon dögösek!A növéremnek a barátnöje varrónö,itt lakik a pajzs patika mellett,és elég olcsó.Ha gondolod megadom a telcsiszámát.Jól varr naon.

Lina
tök jó már,tényleg lesz értelme angolra járatni,ügyes kislányod van.Vagyis okos is.Gratula

Roz
szerencsére már nincs hányás nálatok,az a fránya hasmenés is hamarosan elmúlik.Remélem!

Ser
az a futás is elég szerintem.Futnék én is,de elkezdtek fájni a lábaim,szerintem a bicózás miatt.Vagy nem tom,de elég gáz mostanában.

Balim
elég baj hogy a gyerekekre nincsenek tekintettel.Vagyis a szülökre,de már ez van.

:!: Tudna segíteni valaki?Ha a növérem Szolnokon szül,vagyis nem a körzetében,akkor mennyit kell majd fizetnie?Császáros lesz tutti,még az is nyom rajta?Az ellátásnak hány százalékát kellkinyögnie?Vagy hogy mükszik ez?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Bea: utólag kívánunk mi is nagyon Boldog 2. szülinapot Lillának!! :) gyönyörűséges a kis koris lány!;) :)

Timci: drukkolok az utcsó vizsgádhoz!! Egy kalappal!! ;)

Nana: gyönyörűen azok a ruhák!! :d Én is úgy kiöltöznék már egyszer csinin, csak alkalom nincs rá... :roll:

Lina: nagyon ügyes Lili az új tudományaival!! Én is nap mint nap rácsodálkozok Janára h milyen kis okos!;):d

thymi: bocsi h hirtelen eljöttünk, azt hittem láttad... :oops: , csak Janának még ebédet se vittem..., meg ma vhogy nem volt olyan jó kedvem... :roll: :( (már érzem a vesztemet... :roll: )

hajny: Jajj nagyon cuki a pucérkodós Anna :lol: :lol: , én is imádom mikor este Jana pucéran totyog a házban...;) :lol: :lol:
holnap mikorra menjünk?? hogy jó neked? Már nagyon várom! ;) :lol:

Adrienn: örülök, hogy láttalak titeket Levivel, nagyon szépek vagytok együtt! ;) :lol:

Roz: a www.udulesicsekk.hu oldalon vagy egy csomó wellness hotel, egyik jobb mint a másik, külön keresni is lehet köztük h milyen szolgáltatást vagy árat gondoltak. Mi apával mindig onnan választunk...;) Most is szörfözök ezerrel, nekem is olyan jól esne egy ilyen 7vége!:d

donoé: ari vagy, h hiányoltál!;) A torta sztem hiperguszta én tuti megenném....nyammm...nyammm....:lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
erszényes

ezt most miért tette ide kétszer??? :oops: :lol:

KépKép
erszényes

Sziasztok!
Most nincs időm nagyon,de végigolvastam! :oops:

Bea:
Nem felejtettem ám el a számot,de a férjem tudja,hol van,este elküldöm!Persze,hogy lehet sima téglából is rakni,és az még olcsóbb is!
kazi

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a segítséget!
angel

Hajni,

Én úgy tudom, hogy 30% , de max 100 Ezer. Viszont most olyat is hallottam, hogy a kismamáknak nem kell fizetni azért ha választott orvosnál akarnak szülni. Azt viszont nem tudom, hogy ez arra is vonatkozik-e, hogy másik korházban. Nekem csak ennyi az infóm.

http://index.hu/politika/belfold/szl0423/

Kép

Kép
nyhk

Sziasztok!

Én is itten vok ám :wink: pedig engem nem is hiányolt senki :cry:
Na jó Adri igen 8)
(ez azért kicsi, mert csak egy futó gondolat, ha depis lennék naggyal írtam volna)
Tegnap voltunk Bán dokinál kontrollon és szerencsére nincs semmi. Fél év múlva kell legközeleb menni ha nem lesz addig gond. addig 2 havonta a háziorvossal kell rutin pisist nézetni....már előre látom izgi lesz. Zacsi sztem már nem fog bejönni, az üveggel meg majd szaladgálhatok utána :?

Erszényes
Nem is nagyon beszéltünk....mintákat lehet h jobban járok ha lefénymásolom, mert elég bonya rajzolgatni GYopi mellett, de még próbálkozok. Kérdezni is akartam, de majd msn-en ha leszel megkérdezem amit akartam.

Adri
Gyopi hazáig aludt és folyt róla a víz, olyan meleg volt a kocsiban. Tiszta hülye voltam h napon parkoltam :x Nagyon örülök h most már személyesen is megismerhettelek :D . Nagyon cuki a nagyfiú :wink: Remélem rendeződnek majd a dolgaitok. Ja! Apa azt mondja h a szódabikarbóna hamar elmulasztja az aftát. Próbáltad már?

Timci
Egy jó nagy kalappal! A kis Atival meg beszéld meg h jól feküdjön, mire ott az idő :lol: Remélem korrekt lesz a tanárod és nem szenyózik még az utolsó percekben....

Hajni
Nagyon cuki a kis pucér csajod! Akkor a haja van h csak ámulok. MItől nő? Gyopár 14 hónaposan is úgy néz ki, mint a lovacska :arrow: csak sörénye van.

Nana
De szeretnék egyszer még újra így kinézni :roll: Nagyon tuti ruhák! Biztos nagyon csini leszel.

Bea
Mi újság a nagylány kezével?

Roz
Jobbulást nektek!

Donoé
Nagyon jól néz ki a torta! Nem értem mi a bajod vele?

Kép
Kép
Kép
thymi

Ser

Pizsó. :)
Szoktam kenni Adri arcát, ha megyünk délelőtt játszóterzeni, pedig én ellene vagyok az ilyen pancsolásnak. De elég fehér bőrű alapból és megkapta az arcocskáját a nap, és tele lett apró tűszúrásnyi pontokkal, foltokkal. Már kezd bebarnulni. A kézfeje viszont jól lebarnult.
Kipróbálom a Hunyadiban azt az új konditermet. Ha már így helybe visznek. Meg azért is jó a helyválasztás, mert ott van mellette a konzervgyári sportpálya, ott lesznek addig a fiúk Adrival.

Nana

Gratula Boti 4. fogához.

Lina

Kis okos Lili. :) Adri mai új szava az "asztal" volt.

Roz

Bencének is fájt régebben a lába így, aztán vettünk az amúgy is jó cipőjébe még sarokemelőt (akkor 150 ft volt) a gyógycipőboltban. Ez a református templom mellett van, de árultak anno a Tescóban a Herbáriában is. Na azóta nem fájt neki, de most már ez sem kell.

Balim

Nekem is nagyon unszimpi ez az új bamba, kétszínű, gátlástalan eü. m.
Elsőben még sokat kellett tanulni Bencével, idén már sokkal gyorsabban halad a dolog. Éppen mostanában mondta, hogy a hétfőket szereti, mert reggel tesi óra, aztán van szivacskézilabda, foci edzés, délután szintén foci edzés. Ezen a napon nem sokat tanulhat. :)
Most már azért elég rendesen van neki izzadságszaga is. Itt kezdődik szerintem a férfi kor. :)

Adrira rácsodálkoztam milyen barátkozós lett. Ment a játszótéren egy baba elé, h megölelje. Amikor meg elvették a játékát, nemhogy sírt, még a másikat is odanyújtotta. Bence detto ilyen volt, szegénykém szívott is miatta eleget.

Andi
Kép
cukkker

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?