Új privát üzeneted érkezett!

Kazi
Ne haragudj, valóban átsiklottam felette most annyi felé jár a fejem ... meg fogom nézni :) A vibrót passzolom ... Képzeld most szóltak anyósék hogy 5-6 án hétvégén elutaznak és nekünk kell kimenni az állatokhoz ... pénteken meg tudnám csinálni a sütit az hamar van, vagy esetleg hétfőn is megcsinálom de szombat vasárnap nem jó :( Gondold át hogy legyen ... (már kicsit unom hogy beosztják az időmet .... :roll: )

borsika
jaj szegény csajszi :( nézzük a műsort majd mond, hogy melyikben lesztek :)

Dettus
felvettelek :) előszőr nem tudtam ki vagy :oops:

Seriff
Futottál ? Apa merre motorozik ilyenkor? Hannácskát ültette már motorra? A kiágyatok alakítható át ágyá ? Biztos, hogy fog neki tetszeni Áki ugrált az új ágyon anno annyira örült neki, most a kórházba bele sem tudtam tuszkolni a rácsos ágyba 3-an "aludtunk" az egyszemélyes ágyon... :roll: :lol:

lili
Jól vagy ma?

nana
volt végül a doki mit mondott Danusra ? Voltatok az álló fogadáson ?

Hát csajok nekünk nincs szerencsénk :( :( Adrika is hány... :( :( Szegénykéim kb.1/2 órája elaludtak de még a fürdetés is kész kín volt :( Nem hiszem el, hogy amit el lehet kapni mi elkapjuk :( Áki az alapból is rengeteget iszik szerencsére, de Adrika olyan "rossz" beteg mindnet elutasít csapkod rugdos ....

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz!
Szegényke, nagyon rátok jár a rúd mostanában, de remélem olyan hamar jobban lesz Adri, mint Áki!!!!!
Asztalos a férjed vagy csak ilyen jó kézügyessége van hozzá?

Seriff
írd ám le hogyan telt az éjszakátok!nem félsz, hogy leesik? Vagy vettetek leesésgátlót?

Kazi
Jók az új képek, mikor raktad fel(remélem nem néztem el);)
Szerintem hagyd most a méregtelenítést, én azt olvastam, hogy bejut a tejcsibe a méreganyag.De ha belegondolsz a bőrön keresztül is távozik, tehát "testnedvekkel".
De amúgy mi az a vibró?sajna nem járok ilyen helyekre, hogy tisztában legyek vele,hogy mi is az :cry:

Dettus
Olyan korban,mint Lencus mennyit "kell" hízni?

Borsika
Szorítunk!!!!!!!!!

Hajny
Hol dolgozik a férjed?
Írok privit!!!!

Sziasztok! ha valaki lemaradt, ne hari!!!!!
adrienn021

Lina

Megyünk vérvételre meg füll-orr gégészhez.Azt a bőrgy- doktornénink hogy lehet hogy köze van ahhoz mikor legutóbb nagyon beteg.Akkor kitényészett a streptococcus pneumone és állítólag azok antigénje okozhat ilyet ezért kell a góc keresés.
Ser
Remélem nem írtam nagy hülyeséget de azt hiszem ezt mondta a doktornéni.
A játék szerintem azon a héten lesz leadva mikor gyereknap lessz.
Szoritsatok, ne csak a játék miat hanem hogy oda találjunk. Nem nagyon tudok Pesten tájéjozódni.
borsika33

Sziasztok!

Hajni!

Azért aranyos vagy ám,hogy megkérdezted! :DMajd szólok,ha kell(ill.most is kellene,de keret nincs rá),s megrendelem.Köszi mégegyszer! :D

Kattic!

Alvás......az rám is nagyon rámférne.Én nagyon vashiányos vagyok,lehet,ezért is ilyen a szemem.Ser bizti tudná,a vérképben ami normál érték 36 körül,az nekem 4 volt.Már nem emlékszem mi is volt ez :oops: Na,orvos bizti nem leszek :lol: :lol: :lol:

Cukkker!

Én nem Titeket sajnállak ám,hanem a helyzetet,de ha 1/2 évig rendes bért kap István,akkor nagy gáz nincs.Addig bőven talál melót,amilyen talpraesett.

Roz!

Annyira sajnállak Benneteket!Most még ez a betegség is.....De csak kikeveredtek belőle már!Múltkor írtam,nem bizti,hogy láttad,a Malomban,az Euronicsban volt nagyon klassz 5 tálcás gyümi aszaló,9.000.-ért.
Vendég

Sziasztok!

Roz, hogy vagytok? Adri, Áki? Jobban telt az éjszakátok? Niki nem esett ennyire bele?

Cukker, én sem gondolom,hogy sajnáltatnád magad. De azért nem egyszerű helyzet. Szerencsére nem egyik napról a másikra történik, van idő lépni.

Borsika, hány éves a lánykád? Neki volt arcüreg gyulladása? Szegényke, megint orvostól orvosig menni...

Ser, férj nem mondta a találkozást. Hanna nem vándorolt az éjszaka?

Hű a Kikában olyan szuper gyerek ágyakat, bútorokat láttam. Az árukat meg sem mertem nézni :?

Kazi, szépek a vonalzó melletti képek.

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Na egyenlőre többet nem is mesélek a helyzetről, majd a végén.

Roz

Már éppen írni akartam, hogy remélem Adri megússza, de aztán láttam, hogy mégsem. :( Kitartás!
Hát tényleg folyton megyünk, ami fárasztó, de közben egyhelyben sem tudok megmaradni.

Ser

Köszi az infót, ma talán besétálok a gyerkőcökkel, apa dolgozik.
Hannának bizti tetszeni fog az ágy rácsok nélkül. Gondolom én. Alacsony marad ügye? Akkor, ha le is esik nem fog nagyot esni. Tegyél mellé valami puhát. Bence egyszer esett le, többet sem.

Kazi

Én passzolom ezt a méregtelenítő dolgot.

Nana

Találtunk 15-ért biciglit a Batthyány utcán Bencének, gyereknapra megkapja, kipótoljuk a zsebpénzét.
Ti jól vagytok?

Borsika

Sajnálom az ekcémát, kellemetlen, Bencének is van a lábán. A foci miatt, a sípcsontvédő alatt mindig beizzad, ez váltja ki.

Lina

Oké. De ez csak végszükséglet lesz, h ő gyedre jöjjön. Nem is akar. :) Ezzel be is ismerte, hogy nem cserélne velem. :)

A zsúr jó volt, a házigazdák mindenféle versenyeket találtak ki a gyerekeknek (kertes ház). Azt viszont már megállapítottam, hogy én nem tartok ekkorát Bencének.
Volt az udvaron egy tócsa, Adri tuti, hogy azt célozta meg folyton. A kis bestia.

Andi
Kép
cukkker

Lina

Köszi már itt vagyunk, jó időbe indultunk,most egy internet kávézóba ültünk be hogy jobban teljen az idő. A haza uttól is félek kicsit. Kiirtam a számodat. Sikerült parkolni is ,alig vannak autók, forgalom se volt nagy!

Cukker

Aki beteg most ő a kicsi 8 éves,

Sziasztok megyek, este időbe jövünk írok!
borsika33

Sziasztok!

Dettus:
Nappal 4* szopizik+az éjszakaiak :oops: (akár egy újszülött :? :shock: :lol: ),de nállunk ez haladás,mert amíg kissebb volt óránként cicizett :roll: .Ráadásul így is korlátozom szegénykémet,ő többször kérné(de szerintem 1 egyéves gyerek ne szopizzon úton -útfélen).Hajni a megmondhatója,hogy 10percenként bújik a cicimhez,meg tátog :lol:
Te szoptatsz még éjszaka?Lencike cumizik?Szerintem nállunk azért is szopizik sokszor, mert nem.
Egyszer összeereszthetnénk már a lányokat,nem?! :wink:

Roz:
Sajnálom Adrit(meg téged is),remélem gyorsan túllesztek rajta!
A tortából ne csinálj gondot,majd megoldom valahogy.Van neked most éppen elég problémád,nem terhellek még ezzel is.

Adrienn:
Köszi,figyelmes vagy ,a héten gyártottam új vonalózkat! :D
Vibró:Egy gépen kell tornázni,ami rezeg közben alattad.Állítólag így duplán hat :roll: .

Pillle:
Köszike!te is nagyon figyelmes vagy :wink:

Ser:
Éjszaka,milyen volt?
Mondtam Gyuszinak,hogy bicajt akartok,szerinte egy kicsit korai,de persze ti tudjátok :roll:
kazi

Sziasztok!

Donoé Noéminek Boldog Névnapot!!

Kazi az szép,édes lehet,ahogy kéri :lol: .Az éjszakai szopiról most vagyunk leszokóban.De ez is most úgy működik,hogy apával kiköltöztünk másik szobába,hogy kipróbáljuk,így jobban alszik-e,ééés úgy tűnik ez bevált.Egyébként cumizik,de a cicit bármikor elfogadja,magától este meg reggel kéri leginkább.Az összeeresztésben én is benne lennék :D !

Borsika kíváncsi vagyok,milyen volt a felvétel,majd írj!

Lina elfelejtettem írni,milyen édes Lili,ahogy tojást fest.

Roz akkor már Adrinak is jobbulást :( !

Adri azt nem tudom,mennyit kellene,engem az nyugtatna meg,ha olyan 2-300 g-ot hízna.

Ki merre járt ma?Arborétum?Vmelyik játszó?Mi játszózni voltunk,kihintáztuk,kicsúszdáztuk magunkat,illetve nem magunkat,hanem Lencust :D .

Kép Kép

Kép
dettus

Bocs alnyok csak futolag olvastam vegig most jottunk meg Egerszelokrol.

Gyorsan irom Nananak,
Ne aggodj a krupp virusos gegegyulladas, es azert okoz ilyen tuneteket gyerekeknel, mert nekik meg szukebb a gegejuk. Ezt minden esetben kinovik a gyerekek. Tehat ilyan tuneteket csk gyerekeknel okoz a virus. Lehet hogy soha tobbet nem kapja el. +Jon a nyar a krupp tipikusan teli betegseg. Persze szornyu lehet maga a roham, de gyorsan gyogyulnak belole (az unokaocsem is volt kruppos. Paprasitsatok ezerrel.

Roz,
Kitartas... Szoritok, hogy megusszatok korhaz nelkul. Hanyasra kortyonkent itasd oket hutobe lehutott hideg vizzel vagy teaval apro kortyonkent, vagy kiskanalankant, igy jobban megmarad bennuk. Elsonek egy korty, ra ot percre egy es igy naogyon lassan.
mvirag

Nagyon klassz volt de fárasztó is. Most értünk haza!
Amin meglepődtem felnőtekkel játszottak, igy nen sokan nyertek, aki nyertek is azok is 7ezer forintot bruttóba. Dea lány nagyon élvezte. Ő 28 számú volt.Május 2-3-4-7-én lesz adásban.
A szülők meg a közönségbe ültek. Mindegy élmény volt, volt egy kis izagalom az eggyik játékosnak/ Kriszta/ többen látták hogy súgott neki egy hozzátartozó, ebből volt egy kis malór, de elsímitották azt mondták a felvételen nem látható, na ennyi hírtelen.
borsika33

Sziasztok!

Bocsánat...csak beleolvastam :(

Virag,
Aranyos vagy , hogy írtál. :) Már sokkal nyugodtabb vagyok. Szerencsére azóta nem volt roham (kopp-kopp), de nagyon lázas, egésznap. :cry: de mindehez képest nagyon jól van.
Csak egy gyors kérdés, aztán megyek is
Mi az a "Paprasitsatok ezerrel" ??? :roll:
Tényleg jól esett, hogy írtál. :)

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Dettus!

De aranyos vagy,hogy eszedbe jutottunk!Nagyon szépen köszönöm Noémi nevében is a jó kívánságot! :D Csináltam Neki tortát,Donát napok óta ezzel nyúzott,hogy süssünk(imád főzőcskézni)persze ez a torta Rozé mellett csak mázolmány :lol:

Nana!

Virág szerintem a párásításra gondolt.Az fontos,meg a hideg levegő köhögés esetén.Nagyon örülök,hogy Danus jobban van!Volt szomszédom kisfia is kruppos,na őneki kemény rohamai voltak,vannak.Bízzunk benne,hogy tényleg egyszeri eset volt,ahogy a lányok is írták,hogy többször találkoztak ilyennel.
Vendég

Sziasztok!

Donoé
utólag boldog névnapot kislányodnak,a tortánál nem az a lényeg milyen,hanem hogy te csináltad és szeretettel.
Azt a vashiányt meg nem volna szabad elhanyagolni,a pajzsmirigyed begyulladhat,barátnömnek ez volt,hát nem ajánlom hogy ez legyen,kicsit gáz.Minél elöbb tessék vasutánpótlást,és a szemed alól is el fog tünni a sötét karika,meg hízni fogsz.Hidd el.

Ser
hogy aludt Hanna elsö éjjel rácsok nélkül?Észrevette hogy nincsen?

Kazi
én is észrevettem hogy kép csere volt,csak elfelejtettem írni milyen gyönyörüek a lányok,de én nem gyözözm elégszer mondani,mert tényleg így van.

Nana
szerintem Virág a párásítsatokot akarta írni.Szerintem.
Amúgy már jobban van Dani?És te?

Lina
kezed?Hogy van?

Adrienn
püt küldtem.

Cuki
egy pár fotó:
A lépéseim anya

Kép

A papucsod visszasegítem Anna

Kép

Meghintáztatlak

Kép

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

A többit majd átküldöm msn-en

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Köszi a kérdést lányok, jól aludt Hanna rács nélkül, sőt amikor meglátta, h nincs egész du le-fel mászkált,ugrált rajta! Sajna ma éjjel vagy vmikor leesett,vagy mászott mert a földön találtam rá :shock: ....persze alacsonyan van,és ki van "párnázva" az ágy mellett.

Cukker,milyen édes Adri! Mikor szőkült így ki?

Kazi, valószínű tényleg korai,nem is mentünk el :wink: ,de azért csak elhalasztottuk kicsit :wink: . Ezen a kicsi képen Miri tökre hasonlít Rád-szerintem.

Don, vashiányodat tényleg miért nem kezelteted? Noéminek Boldog Névnapot!

Roz, innen tőlünk futottam a Margarétáig, a Szabadidő kp mellett. Férj mindenfelé motorozik, úgy még nem ült rajta Hanna,h ment a motor :wink: . Adri jobban van?Áki?

Pille, pedig Hanna még kkis"deeeeakarom" műsort is előadott a boltban-bár gondolom a férjed látott ilyet már :wink: :D . Jól vagytok?

Lina, hát a 11kg még messze van(még 10 sincs :oops: )-én sem értem a 5-s pelust, de Syg szerint ez a sleepand play eleve kisebb, mondjuk a Te fajtádból is jó volt rá az 5-s.

Nana, remélem már jobban vagytok! Ugye Boti nem kapta el?!!!!

Kép
seriff

Hajny,
a kezem változatlan, vagyis két nap után elmúlt az a nagy fájdalom, de a pukli megvan. Így ugye nem annyira égető a dolog, így még dokinál sem voltam. Lilivel nekiindulni, mármint ilyen helyre....

Ja, képzeljétek, még mindig alszik. Ilyen nem is tudom mikor volt, hogy nem hatkor kel. Igaz éjszaka át kellett hoznom, mert a kutyánk úgy ugatott, hogy felkeltette, és nem maradt az ágyában, de ez akkor is jó.

Seriff,
na azért, Lili sem egy díjbirkózó, de azért már 10,35 kilónál tart :D Viszont tökéletes rá a négyes pelus. Liberóból is most újra lilát vettem, a 7-11 kilósat, mert a másik nagyon nagy volt rá.

Dettus,
köszi a gratulációt. Tényleg édesen festette a tojást, nagy átéléssel. A rajzolás is így megy... Jaj, az utóbbi időben annyit jártam feléd, tudod, a barátnőmnél a szomszéd lépcsőházban, mindig gondoltam rád, hogy még anno megígértem, hogy legközelebb majd hosszabb időre összefutunk.

Dóra,
mi van veled? Rég jelentkeztél? Tegnap felétek is kocsikáztunk, konkrétan kétszer is elmentünk előttetek, a férjemnek megmutattam, milyen házak vannak arrafele.
Azért csak jó lenne egyszer Kecskeméten lakni....

Borsika,
ezek szerint haza is hazataláltál, nem kellett telefonos segítség? :D Minden ok volt? Tudom, a végeredményt nem mondhatod el, csak úgy a szervezés?

Donoé,
sok boldog névnapot kívánok én is Noéminek! Milyen tortát sütöttél?

Cukker,
nagyon édi Adri, ahogy áll. Ő mindig szőke is volt, nem?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Hajni

Köszi, nagyon aranyos vagy, hogy tettél fel fotókat.
Voltatok tegnap grillezni? Milyen volt?

Roz

Hogy vagytok?

Ser

Az jó távolság.
És fel sem ébredt arra, hogy leesett? De nem baj ám, majd megszokja. Nem aludhat örökké rácsosban.
Hát nem is tudom, szerintem mindig ilyen világosabb haja volt, talán most a nap is rásegít. Meg olyan vegyes színű, néhol sötétebb. Viszont a buksiján a tűzfolt nagyon szépen világosodik és a haj is takarja.

Borsika

Én is nagyon kíváncsi vagyok a lányodra, majd szólj, ha láthatjuk.

Lina

Biztos megerőltetted a kezed. Azért jó lenne, ha elmúlna. Esetleg Phenilbutazon?

Donoé

Noéminek én is nagyon sok boldog névnapot kívánok!

Dóra

Tényleg merre vagy? Hogy vagytok?

Andi
Kép
cukkker

Köszönöm a válaszokat.

Közben én is rájöttem hogy bizti párásításra gondolt Virag. (csak egy kicsit ko voltam) Párásítás "alapból" állandó nálunk. Tavaly direkt a manók miatt vettünk ilyen hidegpárásító, ionizátor csodamasinát.
(Igaz amikor Danusnak rohama volt, nem volt a szobába)

Ser
Boti nagyon letaknyosodott és egyre jobban köhög is....de még reménykedem hogy nem kapta el.
Egyébként egésznap nem tudunk betelni vele. :) Hihetetlen kópé. Nagy mókamester. :) Imádja ha nevetünk rajta és napról-napra újabb produkciókat talál ki. :D
Állandóan "vicceskedik" (ahogy Dani mondja), Bújócskázik
, "mászóversenyeznek" Danussal stb. :D

Bocsánat :oops: a kis kitérőért. Mennem kell mert összevesztek.

Roz
???

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Köszönöm lányok jó kívánságokat Noémi nevében,aranyosak vagytok!!! :D

Hajni,Ser!

Folyamatosan szedem a Ferro-folgamma kapszulát,de ugyanolyan fáradékony vagyok,s a szemem alól sem tűnnek a karikák.

Noéminek tejszínes epertortát csináltam,mondjuk szegénykém csak a piskóta részéből kapott,a többiben eper,tej,tojás,tejszín volt,úgyhogy nem mertem adni más részét.Majd teszek fel képet,még a gépben van.Nem nagy durranás,ne valami szépre gondoljatok.

Hajni!

Tényleg ez a lényeg,hogy szívből csináltam :D
Vendég

Kép Kép Kép
Vendég

Ilyen lett a torta. :oops:
Vendég

Sziasztok!

Donoé
mit akarsz,naon guszta lett!Az én elsö tortám az borzasztó lett,azóta már pár ezer után kifinomult.Van fantáziád,ne is szerénykedj!
Azt nem ismerem azt a Ferro-folgammát.Orvos ajánlotta?Nézesd csak meg a vérképed ésszerintem muti meg neki.Szerintem.Csak jót akarok.

Cuki
faja volt a grill parti,7 körül értünk haza.Én mennékminden hétvégén ilyenre.A kollégák is jó hogy jöttek a családdal,szóval jó a társaság.
Teszek felképet egy párat.

apát elötte megborotválta

Kép

egy kis pancsolás

Kép

imádja a kis békákat

Kép

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Ser
az jó hogy tetszett Hannának a rács nélküliágy,Lassan már nem is fog neki kelleni egyáltalán,majd kér olyan ágyat mint anyáé és apáé.

Nana
hát szegény Botinak is kijut mindig valami ,remélhetöleg csak egy kis orrfolyás,és nem lesz más.

Borsika
a kolléganöm is játszott a müsorban,sajnos ö több mint négy millió forintot bukott,lányod nyert?Tapasztalatot tutti,meg hát állítólag tök jó az egész forgatás,Mártiélvezte naon.És hogy jóképü a Svábi András.Taliztál vele közelröl?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajni!

Köszi,de nem lett túl szép szerintem :( Majd legközelebb(bár mindig ezt mondom :lol: )A Ferro-folgamma kapszula,doki írta ki,vény nélkül nem is kapható.Persze látta a doki a vérképem,Ő küldött el.
Vendég

Hajni!

Elfelejtettem írni,hogy nagyon édes Anna a képeken :D Az a borotválós is nagyon jó! :D
Vendég

Sziasztok!

Donoé nem tudom miért mondod,én nagyon szívesen ennék abból a tortából :) .

Hajny,Cukker nagyon édesek a csajok a képeken!

Most én is szülinapos képeket jöttem tenni :) : (azért van többféle tortás is,mert Gergőnek is volt szülinap és Lencike is több részletben lett köszöntve)

Kép Kép Kép Kép Kép

Kép Kép

Kép
dettus

Nana,
Bocsi. Párásítás :lol: Ha rohama van, rogton ultesd be a max-ra kapcsolt hidegparasíto ele. + a kup. Telen meg az is segit, hogy gyorsan kiviszed a friss levegore. pl anyosom meselte, hogy amikor a sogorom kruppos lett, becsavarta egy pokrocba, es rohant vele az orvoshoz. Es ahogy kiertek a levegore 2 perc mulva megszunt a roham... Egyebkent azt mondjak, hogy ez az egyik legremisztobb tunetegyuttes a szulok szamara...Anyosom orvos, de azt mondta hogy majdnem szivgorcsot kapott.
mvirag

Dettus,
Torta hegyek :lol: :lol: Nagyon edes Lencike

Donoe,
Szerintem is klassz a torta, nagyon guszta.

Hajny,
Csupa elet ez a ti csajszitok :lol: :lol:

En is rakok fel a hetvegi kirandulasunkrol kepeket, a baratainkkal voltunk akikek Beniekkel egy idos kisfiuk. Kép Kép Kép
mvirag

Sziasztok!

Virág
tök tuttik a gyerekek,arik!Ti is sokat mentek igaz?Hol itt,hol ott vagytok,csaviztok.Akkor most nem voltatok az aprók táncán?

Dettus
Lencike egy tündér,mekkora Füles kabalája van!A torták is klasszak,ízlett neki?

Lili
hogy vagy?Mit csináltál a hétvégén?Zsófi is jól van?

Erszényes
pénteken várlak!

Timci
épségben hazaértél?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Tudnátok segíteni? Ha valaki ismeri Dr Faragó Eszter bőrgyógyász dokinőt és tudja hol a magánrendelője, vagy bejelentkezési telefonszám, nagyon megköszönném.

Ha jól emlékszem innen is járt valaki az Altorjay dr-hoz! Ő hol rendel? És úgy tudom, hogy Ő a szolnoki korházban dolgozik. Viszont a vizsgálatokra elég itt elmenni a magánrendelőjébe vagy azért is Szolnokra kell utazni? Szeretnék ugyanis váltani, és sürgős lenne, mert már 29 hetes :shock: terhes vagyok.

Hajny: a Férjed dolgozott valaha buszsofőrként? Olyan ismerős :lol: de lehet hogy máshonnan. Milyen ügyes segítsége van a borotváláshoz!

Milyen aranyosak ezek a gyerkőcös fotók! :lol:
angel

Sziasztok!

Képek mind naggggyon édesek! :lol:

Don:
Noéminek utólag is boldog névnapot!
A torta szerintem is rendbe van :D

Hajni:
Köszi!Anna is cuki nagyon!Borotválós :lol:

Ser:
Nem tudtok valamit odatolni az ágy elé?én úgy oldottam meg,hogy megfordítottam az ágyat,így a támla véd a leeséstől.A másik oldalon pedig a rácsos ágy van,úgyhogy Larinak Exta méretű gyerekágya van :lol:
kazi

Sziasztok!

Hát nem volt egy nagy forgalom a hétvégén a neten. Mindenki élvezte a nyarat?

Mi szombat-vasárnap is kerti partiban voltunk. Legalább főzni nem kellett, és Lilla is egész nap lefoglalta magát.

Fényképek nagyon klasszak.

van valaki akinek van cserépkályhája, vagy kandallója a lakásban? Milyen tapasztalaitok vannak róla, hol érdemes venni, csináltatni?

Hűűűű Lilla felkelt, megyünk bicajozni !!!

KépKép
KépKép
sbea

Bea:
Nekünk cserépkályhánk van.Mi szeretjük nagyon.Egy izsáki ember csinálta.kértünk anno mástól is árajánlatot,majdnem duplájáért vállalta volna.Ha kell a száma,szólj ,előkotrom valahonnan.
kazi

Donoé,
utólag boldog névnapot Noéminek! Nekem tetszik a torta...

Bea,
boldog szülinapot Lillácskának! Őt is megünnepeltétek hétvégén? Pocaklakó hogy van?

Virág, Hajni, Dettus,
nagyon helyesek a skacok!

Nana,
sajnálom a kruppot, de reméljük nem jön többet elő. Én is azt hallottam, hogy azonnal ki kell nyitni az ablakot, a hűs és párás levegő segít. No meg a kúp, persze.
balim

Sziasztok,

Azt sem tudom hol kezdjem, 100 szüli és névnappal vagyok lemarava, mert időközben itt sokan lettek 1-2 évesek és sok volt a névnap is.

Gyorsan, amíg nem jön a tanítvány.

Kattic,

Nándi a "legöregebb" 1 éves. Nagyon sok boldog szülinapot utólag is. Nagyon édes a képeken, tök jó, hogy így bírta a keresztelőt. Gergőnek 1 héttel a szülinapja előtt volt, ő végigautózta szinte az egészet, csak a legvégén kellett kimennünk.

Dettus
,

Lencikének is nagyon sok boldog szülinapot kívánok. Szépek a képek, nagyon tündéri rajtuk a kisasszony. Torta csapkodás is volt?
Kész hölgy már ő is.

Bea,

Lillának is nagyon boldog 2. szülinapt kívánok, remélem gyorsan túl lesztek a hátralévő műtéteken és attól kezdve ez az év szuper lesz a kis - mit is írtál? - minidkitátornak :)
Pocaklakó jól van?

Donoé,

Neked a múlt hétre, Noéminak pedig tegnapra boldog névnapot!
A torta szerintem is szép.
Én is ezt a fajta vasat szedtem, de nem voltam tőle jobban feldobva.
Kérdés: múlt héten kedden este 6 körül veletek találkozhattunk a Fő téren. Azaz most a képeket látva, szinte biztos vagyok, csak akkor nem volt tuti. Gergő ott csúszkált mellettetek, amikor a 0 km kőhöz jöttél Noémivel, akin rózsaszín szabadidő ruha volt, neked meg a napszemüveged a fejedre volt feltolva.

Cukker,

Téged is ellenőrizlek :) Szimferopol tér kedd és péntek délelőtt 11 körül. Nem voltál ott mindkétszer véletlen. Az itteni kisképeden, mintha szemüveges lennél, a játszótéren, pedig nem. Kedden a homokozó szélén ültél, ha te voltál az, meg hintáztatok, talán. Ha nem te vagy az, bocsi. Gergő kockás kenős, traktoros, és állandóan csúszdázós.
Édes, Adri a képeken.

geli08

Virág,

A te képeid is aranyosak, milyen nagyok már a gyerkőcök, szerintem is tök jó, hogy ennyit mentek kirándulni.
Ja, velük találkoztam egyik este, amikor a mamáék hozták őket haza, mi motoroztunk Gergővel a Gyenes térre.

Hajny,

Nagyon tündéri Anna a képeken. A borotválós nem semmi, apa bírta? Nagyon kis vagyány csajszi, ja és a táncolós képek is tutik.

Ser,

Tök jó, hogy Hanna élvezte az ágyat. ő mit mondott, emlékszik, hogy került a földre? Én most vadászok vmi jó kis ágyat Gergőnek, a miénk sajna nem átalakítható.

Lina,

Kezed hogy van? Lili édes a tojásfestős képen, és gratula a 3,5 évhez. Igaza van Roznak a férjed tarthatnak szemináriumokat mintaférjségből. :)

Roz,

Jobbulást Adrinak és Ákinak. Niki jobban van már? Vagy ő nem mászott bele ennyire? Ne, idegesítsd magad azzal, hogy az eredmény mit hoz ki. Bár sajna még az sem tuti, mert veletek volt bent egy Zsombi nevű kisfiú, neki eddig már minden tartósítószert kimutattak allergénnek a tejet és a tojást, se vér, se bőrpróba soha, most ott elvették tőle is a tejet és a tojást, 3 nap alatt rendeződött a széklete, haza küldték őket diétázni és két hónap múlva mennek ők is terhelésre.

Mennem kell, majd megpróbálom még ma befejezni, mert megint elmegyünk vidékre.

geli08

Geli,
hát ti sem vagytok akkor azok az otthonülős fajták. Mi is állandóan megyünk. Pedig legalább most, mikor szerdánként tanítok kellene egy kicsit a fenekemen ülni, és elolvasni, amit kell. De olyan jól tudok rögtönözni. Na meg 7 éve ezt csinálom, csak ragadt rám valami :D
Na azért ne dícsérjétek annyira a férjemet, ő is olvassa ám a babanetet, aztán még elbízza magát. Amúgy tényleg nagyon figyelmes, de persze vannak ám hibái :D

Bea,
sok boldog szülinapot kívánunk Lillának!!!!

Angel,
sajnos én nem ismerem ezeket az orvosokat.

Virág,
most merre kirándultatok?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Bea Nagyon Boldog 2. Szülinapot kívánunk Lillának!!

Kép Kép

Kép
dettus

Bea, Lillakirálylánynak Boldog 2. szülinapot kívánunk!!!!

Angel,mintha a Faragó Eszter itt rendelne(vagy itt is) a Széktói Kígyó patikában(azt hiszem így hívják), itt Petőfivárosban,a Vízöntő utcán, holnap megyünk,megnézem Neked pontosan.

Kazi, nem nagyon tudok mit odatenni, de nem arra ébredt, h leesett, meg puhára,mert jól alábéleltem :wink: .

Cukker, akkor csak figyelmetlen vagyok, valahogy tavaly nyárról/őszről sötétebbre emlékszem :) . ma du is futottam, de annyi sok muslica vagy nem tom mi van,h a fehér pólóm seperc alatt fekete pöttyös lett :lol: .

Nana, azért ha majd meggyógyultok, már igazán ugorjatok be! Jobbulást a Vicceskedőnek!

Képek mind nagyon jók, a kedvencem a borotváló Anna! Nagyon profi!

Kép
seriff

Balim, Ti mikor jártok erre??

Kép
seriff

Ser,
láttalak ma futni, fehér felső (a muslicák messziről nem látszottak :lol: ) és kék alsó volt rajtad, igaz? Én a szokásos gyerekszállító körúton voltam. Megyünk felétek, csak kicsit sűrűek voltak a napjaink, holnap talán végre megkapja E. a 18 hós oltását is.
balim

Ami lemaradt:

Bea:
Lillának nagyon boldog születésnapot kívánok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kazi

Angel!!!
Szia én jártam az Altorjaihoz. Igen a vizsgálatokra elég itt menni a magánrendelésre, az nst is itt volt a kecskeméti kórházban, csak a magzatvízvizsgálatra kellett átmennem, de akkor ott is csináltatott nst-t.Én nagyon meg vagyok vele elégedve.
Ha kell megadhatom a számát.
Tudod mikor rendel? Ha kérdésed van vele kapcsolatban írj!

Bea!!!
Lillának nagyon sok boldog szülinapot!!!
A pocaklakó is már félidős!!!!!GRATULA!!!!!

Hajny
Aranyfalat a kiscsajszi a képen, de apa is jól tűri a megpróbáltatást :D !
írtam püt!

A többiektől ezer bocs, de ennyire tellett az energiámból!
:( :( :(
adrienn021

Sziasztok!

Linacska: nem baj, azért köszi.

Seriff: Köszönöm, örülnék ha megtennéd, várni fogom az infót. Fontos lenne!

Adrienn: köszönöm, kellene minden infó, nem tudok róla semmit csak hallottam hogy Szolnokon dolgozik és én már nem akarok itt Kecskeméten váltani.
angel

Sziasztok!

Köszönöm a köszöntéseket,s a torta dícséretet is,de elég kezdő lett :oops:

Geli!

Neked is köszönöm! :D Tényleg ott voltunk,de Te hol voltál? :D Nagyon pontos a leírás,Sherlock Holmes volt a tanítód? :lol: :lol: :lol: Te voltál barnás színű hosszú ruhában?Velünk szembeni oldalon álltál?Miért nem jöttél oda?Örültem volna,mert senki nincs akivel egy szót is tudnék váltani.Akkor ott volt apa is,Ő a padon ült.
Vendég

Sbea!

Nagyon Boldog 2. Születésnapot kívánunk Lillácskának! :D :D :D
Vendég

Geli!

A Ferro-ra visszatérve,nekem sem ér semmit,lehet,hogy íratnom kellene másikat?Neked írtak erősebbet?
Vendég

Teszek fel képet Donát tortájáról is,az is kicsit nyüzi lett,de ízre finom volt. :lol: :oops: Kép
Vendég

Angel,pü ment a telefonszámmal!

Balim,oltás?Én voltam az aki ott vánszorgott futást mímelve :oops: .

Don, ez is szép és ami még fontosabb, bizti isteni fini torta!!!

Kép
seriff

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?