Új privát üzeneted érkezett!

Seriff,
köszi. Azért keddig nem várnék, az nagyon sok nap!!! Amúgy ma meg akartam mutatni a házidokinak, akit én még nem ismerek, most jelentkeztem át hozzá, amúgy apu haverja. Na ma ott voltam apunál, aztán mondtam neki, hogy szóljunk már a Jánosnak, erre közölte, hogy ilyennel nem kell nagyon foglalkozni. Végül is ő jól alszik éjszaka :D Így nem mutattam meg.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Lina
kinövés,szegény. :) Viszont a virágok csecsék,Lili meg tündér ahogy fest. :lol: :lol:

Roz
hát le a kalappal elötted,te aztán keresztül mész mindenen,és jól viseled,kezeled a dolgokat.Kár hogy még mennetek kell,nem irigyellek érte.

A suli Kecskeméten lesz,már májusban kezdödik úgy néz ki.

Erszényes
a mai nap csodásan kezdödött,remélem jó lesz a befejezés is.Köszi mindent.Jóvót!

Donoé
anyóst kérdeztem,azt mondta nem ismeri így a nevét,de utána néz,holnap többet tok mondani,írni majd.

Timci
gratula,gratula.Akkor már csak egy kis kitartás,mindjárt vége.Tanultál a következöre is?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Jaj lányok, nem is mondtam Levi 3 hét alatt fél kikót hízott! :P :P !!!! :P !!!! :P Olyan boldog vagyok!

Lina!

A Szélesköz a hetényi úton van, az S kanyarban, a hobby presszónál, így már tudod?
Allergia:
hát ez úgy derült ki, hogy nem evett 2-3 percet utána orított és nem hízott, 4 hétig. A családban van tejallergiás, de persze a kórházban nem vizsgálták ki, aztán elmentünk magánúton.
Nem kap tápit, még mindig csak tejcsi van, hála az égnek, de azt mondta a doki, hogy ameddig csak tudom húzzam, és minél később kezdjem a hozzátáplást. De remélem kinövi a KISDRÁGÁM!
Szegény, remélem meggyógyul a kezed!!!!!
adrienn021

Adri,ügyesek vagytok! Szuper a hízás!

Kép
seriff

Hulla fáradt vagyok, csak már vagy két napja nem nyílt meg nekem ez az oldal. Azt hittem, hogy majd tudok olvasni is, de nem bírja a szemem.

Köszönöm szépen a névnapi köszöntéseket, aranyosak vagytok.

Donoé

Utólag én is kívánok neked nagyon sok boldog névnapot! :)

Adri jár! Ezt kaptam én tőle a kis drágámtól. Reggel még totyogott, de estére már felgyorsított. Most pedig kínlódik szegénykém, mert színházban voltunk és a mamival nem aludt el. Felborult a napirendje. A mama meg odáig volt, mert tisztán mondja, hogy mama, baba, apa és azt is, hogy anya.

Nagyon sokminden kavarog a fejemben, inkább rossz dolgok történnek mostanában, tanulnom is kell, asszem nem nagyon fogok írni inkább mostanában. Sorry.

Andi
Kép
cukkker

Sziasztok!

Kazi,Thymi,Nyhk,Dettus,Nana,Ser,Bírólili,Sbea,Pillle!

Nagyon köszönöm Nektek a köszöntéseket!!! :D :D :D

Sbea!

Minidiktátor :lol: :lol: :lol:

Hajni!

Köszi,hogy megkérdezted,kíváncsi vagyok rá,mennyi lehet.

Roz!

Mindig csak magamat ismételgetem,de LE A KALAPPAL ELŐTTED!!!!!Szörnyű dolgokat írtál,amin keresztül kellett mennetek! :( Bárki előtt követendő példa lehetnél,amiket véghez viszel!

Cukkker!

Mindig a pozitív oldalát nézd az életnek!!!Tudod,a pohár félig tele van,s nem félig üres :D Amikor nekikeseredek valamiért,mindig arra gondolok,hogy hányan nálam sokkal rosszabb helyzetben vannak,s végtére is nem olyan vészes a probléma.Pedig én aztán sok mindenen keresztül mentem,ha emlékszel rá.Meg azóta is sok rossz történt velem.De itt vagyok,élek,van 3 szép gyerkőcöm egy ari férjem,kell ennél több?
Vendég

Adrienn,
persze, így már tudom. Hát onnan tényleg nem egyszerű csak úgy sétálgatni messzire. Na ezt végképp nem értem, hogy ha még csak anyatejet kapott Levi, akkor hogy lehet tejallergiás. Mindegy, én nem vagyok orvos, ők biztosan jobban tudják.

Cukker,
gratulálok Adri járásához, na most már szaladhatsz utána, és nem lesz időd negatív dolgokon gondolkodni!!! :D

Lili újabb, lányok számára nagyon fontos szót tanult meg: gyűrű :D
És mondja a kutyának, hogy ül. Persze a kutyánk rá se bagózik.
Na meg állandóan azt vesszük észre, hogy számol valamit, persze össze-vissza, de a telefon billentyűit, a játékait, a csipeszeket...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok :)

Nem nagyon tudok vissza olvasni olyan volt a ház mint ahol tornádó söpört végig :(

Minden szülinaposnak névnaposnak sok boldogságot :)

Lányok ugyan már :oops: itt pirulok mindneki végig csinálná ezt ezér tvagyunk mi anyucik hogy ezket végig csináljuk :) BÁr őszinte lesz a felénél úgy éreztem feladom valaki nem tudom ki telebeszélte fejét T.nek hogy ez az az egész vizsgálat sor hülyeség meg csak a gyerekek sinylik meg ... meg hogy mi lesz ha ez a vizsgálat meg teljessen mást mutat ki mint a Szentesi ugyhogy minden nap felhívott és egy 10 perce kiselőadásban előadta magát ... azt hittem felrobbanok nem volt nekem elég bajom hogy napokig nem tudtam enni aludni ... na mindegy túl vagyunk rajta és kész a Tiszát is láttam meg majdnem mindn enap játszóztunk is végüli is majdnem jó is lehetett volna :)

Lina
lemaradtam mi a gond a kezeddel ??? JA egyébként szerintem a sógorom láttad T tesóját mintha ikrek lennéne csak sógorom teltebb :) Ahercegnős kabit hol látad ???Áki is már tejallergiásan születt aki sok tejet iszik terhesség alatt az is kialakithat allergiár meg ugy ezt genetikai uton hozod .. meg az anyatejjel átmegy tehén tej is ugyhogy ezért kell szoptatós anyucinak is diétázni :)

Lili
irj-csak irj csak és irj bármi van :) Mi meghallagtunk és probálunk segiteni :)

seriff
annyiszor eszembe voltál :) az egyik hallgato dokinéni olyna volt mint Te barna göndör haju kis törékeny folyton mosolygó :) Katus doktornő :)

cukker
Mi a baj ??? Nem tudunk segiteni ?

Sbea
csak 2 gyerköccel voltam adri mamázott :) 1 napig meg apával volt és szegénykém olyan szerncsétlenül elesett hoyg teljessen szétrepedt az álla és szája :( még most is lila beakadt a motot kereke és átesett a kormányon :( :(
Lilácska jól van ?

Adri
ez igen gyönyörű hizás csak igy tovább :)

megyek adok reggelit a srácoknak :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz,
a kezemben lett valami kemény akármi. Olyan érdekes, hogy két napig majd meghaltam, úgy fájt, komolyan, hányingerem volt már tőle. Most meg semmi, csak éjszaka nem tudom már hova tenni, mikor megpihen, de az a kemény valami ott van.
Én is eldöntöttem, ha megfogan a második baba, semmi tejeskávé. Bár Lilivel sem ittam sokat, de most ennyit sem fogok.

Balim,
kaptunk vese UH-ra időpontot reggel 9-re. Azt mondta az asszisztensünk, hogy ez annyit tesz, hogy mindenkit 9-re hívnak, és majd aki előbb volt ott, az megy be előbb. Ez tényleg így van? Mert akkor baromi sok értelme van az időpontnak.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina, nagyjából így van, azért menjetek csak icipicit hamarabb(15perc), egyáltalán nem tart sokáig egy UH, és az a mindenkit 9-re hívnak, kb 3-5gyereket jelent! És bár tudom,h nagy kérés,meg elég nehezen kivitelezhető, de jó lenne ha éhgyomorra mennétek(persze a gyógyszert pici vízzel be lehet venni).
Így,h írod sztem tényleg ganglion ez a kezeden. Próbáld meg a kézsebészetet(ja, szerdán is van).

Roz, kedves vagy! Szeged gyönyörű, a Tisza part is,és sztem a vizsgálat nem ártalmas, meg ha allergiás egy ember,akkor azt a szentesi dokinő éppúgy kimutatta,mint a szegedi-szerintem!Épp akartam is kérdezni,h Adri hogy viselte a távolléteteket?

Csajok, sztem attól,h vki tejet iszik a terhesség alatt a babája nem lesz tejérzékeny, ami a csak szoptatott babáknál lehet tej"allergia" az enzimhiányból fakad, az pedig nem az anyatejjel vagy a köldökzsinórral jut ill. nem jut át.

Cukker, ne tedd ezt, mesélj mi a baj?
Adri járása szuper! Most aztán indul a futás-piszkolás! Színház milyen volt?Végigbírtad?(úgy hallottam nem túl jó-már ha az Osztrigás Micit néztétek)

Kép
seriff

Lina,
mi a Bagoly utcára járunk uh-ra, ott is időpont van, de egyébként érkezés szerint megyünk be. Volt már, hogy félórát vártunk, de olyan is, hogy csak pár percet. És tényleg gyorsan halad, nem lesz gond.

Roz,
három napig nem enni :shock: , én belehaltam volna... Én is csak dicsérlek, hogy így végig birod csinálni!

Cukker, Lili,
ne csináljátok már! Gyertek, meséljetek! Gratulálok Adri járásához!
balim

Seriff,
az éhgyomor nálunk abszolút nem probléma. Ha egész nap nem adnék Lilinek enni, akkor egész nap nem enne. Ha kap megeszi, de ennyi, ő nem kéri. A gyógyszernek is tátja a száját, cseresznye ízű, nem is kér rá semmit.
A neten rákerestem erre a ganglionra, hát nekem nem szimpatikus :( Szúrkálni, kiszedni..., én az ilyeneket nem bírom. Azért talán egy cikk megemlítette, hogy magától is el tud múlni. Engem csak azért zavar, mert olyan, mintha az ütőér alatt, vagy mellett lenne, szóval érzem, hogy lüktet.

Balim,
köszi. Nekünk a doki kérte az időpontot, és az Izsáki útra. Komolyan, az ilyeneket mondjuk jobban szeretem én intézni, szívesebben mentem volna a Bagolyra, főleg, hogy május 16-ra kaptunk csak időpontot, pont olyan napra, amikor tanítok délután, szóval rohanás lesz az egész nap.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Csajok tudna valki segíteni nem tudjátok véletlenül hogy a pesti állatkertben ilyenkor kint van már minden állat ( bár azt sem tudom télire beviszik e őket :oops: :roll: :lol: ) Mert az apjuk megígérte a srácoknak hogy elviszi Őket ha már kint lezsnek az állatok ...mikor vannak kint van már lepke ház is ilyenkor? köszi bár gondolom a jövö hétvégén lesz ebből valmi nem akarok virusossan menni ...

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz,
mi 6-án voltunk, akkor volt minden. A kis viziló csak fél 12 és fél 1 között van kint talán. (hú, lehet, hogy nem is viziló, de valami ami most született)

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Igen...érdekes ez az enzimhiány..."allergia".. :( Érdekes hogy Botond sokkal jobban volt az agyon hidrolizált mű tápszertől, mint az anyatejtől! :cry: :cry: :cry:

Elég érthetetlen a mai napig számomra! :shock: :(

Na megyek, mert épp várjuk a doktornőt :( Dani hajnalban el kezdett fulladni!!! :cry: :cry:

Nagyon durva volt! Még a férjem is megijedt, pedig ő aztán...talán még soha nem láttam ilyennek. Már épp indulni akartunk vele a korházba, annyira rémisztő volt, fulladt, sípolt a tüdeje és valami hihetetlen hangot adott ki. A férjem először azért rohant át, mert azt hitte betörők...

na majd később jövök

KépKép
KépKép
nana09

Lina,
én mindig a neten jelentkezek be a Bagolyba, nagyon egyszerű, praktikus. Általában 3-4 héttel későbbre kapható időpont. Talán kis rinocérosz van most az állatkertben, úgy hallottam.

Nana,
szegények :( , ez nagyon ijesztő. Nem értek hozzá, de nem lehet, hogy kruppos roham volt? És utána magától abbahagyta? Mit mondott az orvos?

Roz,
esetleg kiderül a honlapjukról: http://www.zoobudapest.com/
balim

Szia Balim!

még nem volt az orvos. Bizti közbejött valami, mert 1/2 10-re mondta.

Én is rögtön Kruppra gondoltam, bár én sem értek hozzá...
Tényleg nagyon ijesztő volt, ráadásul hajnalban, álmában érte. Arra ébredt fel hogy köhögni akart, de nem bírt. Szerencsére gyorsan eszembe jutott a Rectodelt kúp, amit egyszer a Botinak írt fel a doktornő amikor köhögött... hogy ha fulladna, ugató lenne a köhögése stb.

Öszintén és szerencsére eddig fogalmam sem volt róla, hogy milyen is az ugató köhögés, amikor "befullad" ahogy Ő mondta...egyik gyerekem sem hallottam még csak hasonlóan sem köhögni, de még más gyereket se.

Ja, szerencsére a kúp viszonylag gyorsan hatott, így kb 10-15 perc után csillapodott a fulladás és szépen el is aludt.

KépKép
KépKép
nana09

Nana

szegény Danus :( majd ird meg mit mondott a doki

Balim
köszi :) közben Én ismegtaláltam :)

lina
orszarvú :) megnéztem most :) (Én sem tudtam )

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz,
nem tudod véletlen, hogy hogy készül a perec? Vagyis tejmentes? Mert a pékségben azt mondták, hogy igen, de nekem gyanús.

Nana,
most már rendben van Dani?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Doktornő még mindig nem volt :(

Lina
Köszi kérdésed. Szerencsére és hihetetlen módon jól van. Amikor reggel felébredt égett a torka és nem volt hangja, de már a rekedtség is enyhült.

Fogalmam sincs mi volt, de remélem nem Krupp :( ... akármi is... rohamként mutatkozott :cry:
Sajna az asztmától is félhetünk, mert a férjem asztmás :cry:

Roz
Átfutottam amit írtál...Borzalom :cry: :cry: Nagyon sajnállak benneteket, Nagyon gyors gyógyulást kívánok kismanóknak, neked pedig kitartást (de azt hiszem ebben, fölözöl 5 másik anyát együttvéve)

KépKép
KépKép
nana09

Roz

Nagyon sajnálom, amin keresztül mentetek, és még akkor nincs is vége. Biztos mindannyian végigcsinálnánk anyaként, de mivel még nem kellett, elképzelni sem tudjuk milyen lehet 3 gyerekkel így.

Lina

Hogy van a kezed?
Gratulálok a 3 és fél évhez és Lilinek. Nagyon ügyesen fogja az ecsetet. Ezen meglepődök, de lehet, hogy azért mert Bencének nem volt jó kézügyessége. Adri már most ügyesebbnek látszik. Jövő héten veszek neki egy kis motort, mert a játszótéren mindig lenyúl egyet. Már rájött, hogyan kell hajtania magát, persze még csiga tempóban.
Első körben ECDL vizsgára megyek, ezt 10 nap alatt akarják leoktatni, pesti fentalvással. Utána lenne talán mégegy viszga. Azt most tanulgatom, bár már ismerős, mert benne voltam -közigazgatási ismeretek az operátori vizsgához. Ha ezek meglesznek, akkor átkerülhetnék az ügyintézői besorolásba jobb pénzért. Itt még a szabi is jól jönne, mert 25 nap az alap.

Nana

A barátnőm kisfiának volt ilyen fuladásos rohama, ők voltak vele kórházban. Mindig rettegett tőle, hogy melyik éjszaka jön elő, ezért is félt másra hagyni éjszaka a kisfiút. De kinőtte. Akkor ők ablakot nyitottak és sátoroztak lepedő alatt. (talán vizes lepedő alatt) Erről ő tudna többet mesélni, ha gondolod kikérdezem. De az is lehet, hogy Daninak más baja volt, csak így az írásodból hasonlónak tűnik. Ügyes vagy, hogy eszedbe jutott a kúp.

Azért gondolkoztunk olcsó bicón, mert suliba is menne vele, és, ha neadj isten ellopnák.... Meg úgyis kinövi két év múlva. Na meg rendes tárolónk sincs, így a biztonság abszolút kilőve.

Donoé

Azt hinnéd, hogy katonatelepi létemre tudok az ottani dolgokról, de abszolút nem. Nem is tudom, hogy te miken mentél keresztül. :oops: Írsz privit?

Tényleg akadnak gondok, van, amiről nehezen tudnék beszélni, de még nem ért el a teljes elkeseredetség. Igaz, estefele mindig rosszabbnak tűnik a helyzet, de reggelre (így, hogy a nap is süt) már derűsebben látom a dolgokat. Amit írtam este, azt inkább arra értettem, hogy annyira és annyi dolgon agyalunk mostanában, hogy néha nincs is kedvem a nettel foglalkozni.

Kérdezni szeretnék tőletek valamit, mert a múltkor olyan profik voltatok a témában. A férjem hamarosan megkapja az ultimátumát, aztán jön a fél év felmentési idő. Az idő alatt ő elmehetne GYED-re? Én meg visszamennék dolgozni. Így ő kaphatná a maximum gyedet.

Andi
Kép
cukkker

Sziasztok!

Lina
a kezed azért megnézeted dokival?Minél elöbb ám.
A perecben elméletileg nincs tej,bár pékségtöl függ,általában nincs.

Nana
atyaég,mi minden van nálatok is,remélem nem lesz semmi komoly baj.Jobbulást

Erszényes
szép barnák leszünk nemsokára.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

nana
doki ?

cukker
akkor ha jól értem a legjobban az bánt hogy a férjed munka nálkül marad :( nagyon sajnálom ez olyan nehéz ... de ne félj mindne rendben lesz :) nagyon drukkolok hogy találjon valmi jó melót Mi a foglalkozása egyébként ? szerintem nem lehet akadálya ennek a gyedes dolognak .. Neked lenne hova vissza menned dolgozni ?

Kép

Kép

Kép
roz23

jaj a fotokat akartam még irni :)

Lina
nagyon ügyi Lili és a virág gyönyörű :) Még mindig hiper-szuper férjurad van ... nem tart tanfolymaokat véletlen már férjeknek pasiknak :D
Szerintem is tejes a perec már csak azért is gondolm mert azon sokott ilyen fehér valami is lenni amit sajtnak hivanak és baromi sós :D sok köze gondolom nincs a sajthoz de kitudja az miből van ...

Táncház nekünk nem jött be :( vagyis a srácoknak mindnet csináltak csak tánccal nem foglalkoztak .. De nagyon jók a fotók :) Láátom kobék is ott voltak na meg virágék is :)

Pille
szekrényt összerakta apa? milyen lett ? Tömör fenyő vagy fenyő+butorlap mennyibe került ha lesz időd teszel majd fotot ? :)

erszényes+hajny
szolizni jártok ?

seriff
tibor azon aggódot hogy mi lesz ha most más eredméynt kapunk és valójábban nem is allergiássak az ottani vizsgáltok szerint .. akkor kinek hidjünk majd melyik orvosnak .... Ebben mondjuk van igaza ... de azért nagyjából azok jöttek ki .. bármég nem végleges a dolog ...

kazi
merre vagy ?

virág
te is régen irtál ahogy végignéztem az előző oldalakat :)

Kép

Kép

Kép
roz23

hajni-nem még nem tanultam arra.Majd csak jövő héten fogok neki,most pihenek kicsit.Ha minden igaz keddre már ott vagyok.Ha sikerül Attila vasárnap jön értem,és hétfőn megyünk vissza.Ha nem akkor hétfön jön,és kedden megyünk.De akkor tejes gőzzel tanulni fogok,nem henyélek. :wink: :oops:

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Roz
Nem volt a doki. Kiderült hogy elfelejtette. Majd 6 után jön.

Cukker
és a barátnőd kisfiánál mit állapítottak meg?
Bicikli...értem :( megértelek. Nálunk is voltak lopások a közös tárolóból, sajna van egy lakás a lépcsőházunkban, amit albérletbe adnak ki, na egy ilyen "kedves" albérlő kissrác lopta a bicajokat :evil: A miénk ugyan megmaradt, de az enyémről lelopta az egyik kereket. :evil: :( :evil:

Ráadásul ma ELŐSZÖR anyukámék vigyáznának a gyerekekre 6-tól. Meghívtak minket egy állófogadásra és mi elfogadtuk. :roll: ...de nagyon félek...eddig attól tartottam Botival mi lesz (igaz, úgy beszéltük meg 8 körül már jövünk is haza).... most már Danus miatt aggódom. :(

KépKép
KépKép
nana09

Most elolvastam a neten a KRUPP-ról írottakat. Tökéletesen illik a Dani rohamára. :cry: :(
Most a sírás kerülget :( ...már nyelem a könnyeimet. :cry:

KépKép
KépKép
nana09

Nana,

Fel a fejjel, lehet, hogy csak egyszeri eset. Petrusnak is volt egy ilyen éjszakája, de azóta (lekopogom) semmi. Kaptunk itthonra kúpot vész esetére. Azóta arra figyelek, hogy párás legyen a szoba és azért gondolkodom a légtisztítóban is.
Barátnőm kisviának is volt, korházba is mentek vele, és azóta semmi. Egyszer fordult elő csak.

Tudom ez nem vígasz, de egyenlőre ne gondolj a legrosszabra!!!!! A net meg engem is az őrületbe szokott kergetni, főleg ha beleveszek valami témába, rémeket látok mindig.

AVIVA-hoz mentek állófogadásra?

Kép

Kép
nyhk

Hajny,
persze, megnézetem majd a kezem, de most hogy nem fáj, annyira nem tűnik égetőnek

Roz,
most jutott eszembe, hogy nem válaszoltam neked a kabáttal kapcsolatban. Szóval az Auchanban a gyerekruhák között volt. Nem a babaruhák, hanem a nagyobb ruhák között.

Cukker,
persze, mehet a férjed is GYED-re.

Hallottatok a lövöldözésről? Olyan rossz érzés volt nekem, mert ott parkoltam le az autóval, megvártam a barátnőmet, és nagyjából 10 perccel az egész előtt sétáltunk arra. Aztán meg nem jó szívvel mentem vissza az autóhoz, úgyhogy jó nagyot sétáltunk.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Donoé
beszéltem anyóssal,vagyis,Endre beszélt vele,azt mondta öszemélyesen nem ismeri,mert nem tartanak,mert drága. 10000 forint ez a krém,és más hasonló krém is ennyibe kerül.Recept nélkül náluk megkapható,csak megrendelik és kész.Bár azt mondta jobb ha megbeszélsz ilyet egy börgyógyásszal,hátha van jobb ötlete.Sajnos csak ennyit tudott segíteni.Egy próbát megér egy doki,vagy voltál már?Ki tudja,lehet még segíteni is tud.

Nana
kitartás,erös légy!Bár én nem tom mit tennék,szerintem vacognék mint állat hogy ne legyen semmi baj.Naon sajnálom.

Roz
a perecen az nem is sajt,hanem sós tészta szerü nyúvadék.Szerintem sajtnak álcázzák,de azt nem látott tutti. :lol:
Szolizunk,hogy legyen egy kis alap színünk,baromi fehérek vaunk mind a ketten.Ez most naon látszódott a héten.Bár a sápdt bör a divat ebben az évben.Csak az nekem nem jön be.Ha strandolni megyünk akkor leégek.Így majd nem.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!!
Nana!
Ne aggódj, habár tudom, milyen az amikor a kis lurkó beteg, és azt kívánod inkább te lennél az, csak ő ne szenvedne!
Szirkolok Nektek!!!!!
azt szeretném még kérdezni, hogy Te abbahagytad a szoptatást, vagy kiegészítésként kapott tápit Boti?

LÖVÖLDÖZÉS!!! képzeljétek mi akkor mentünk arra autóval, még a mentő sem ért ki, csak láttuk a tömeget, de azt tudtuk, hogy nagy gáz lehet, mert amint kiért a mentő még meg sem állt, már ugrott ki a doki. Szörnyű ez a világ, meg az is, hogy ilyen emberekkel élünk együtt. Hozzá kell tennem valakinek a családtagja, barátja volt, és nem hiszem, hogy ezt elképzelték volna róla SZÖRNYŰŰŰ!!!!!
Furcsa, hogy világos nappal tette! De hogy alszik az a szegény nő, akit kiküldött, aztán hallja a lövéseket. bele sem merek gondolni én mit tettem volna.
adrienn021

Thymi
Úgy eltűntél valamelyik nap, mi van Veletek?

Cukker
Tényleg igaza van Roznak az egyik ismerősömék is így csinálták, mert apa nagyon kevés pénzt kapott, anya pedig kapott egy jó állásajánlatot!

Timcike

GRATULA!!!!!!!és szurkolok a maradékhoz (vizsgához)
adrienn021

Cukker,
komolyan belegondoltam, hogy olyan szörnyű, hogy Magyarországon egy gyerekvállalás ennyire pénzkérdés is. Hogy már a baba tervezésénél számolgatni kell, hogy majd hogy jön ki jól az ember. Én is ha előbb gondolkodom, anno 2005-ben, hogy majd talán a következő babánál mi lesz (mikor épp megfogant az első) és még 8 napot dolgozom, akkor most nem kéne visszamennem a második előtt. Na mindegy...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Volt a doktornő. Sajnos...Igen... Daninak Krupp rohama volt. :(
Gégegyulladása van, de szerencsére nem súlyos.

Azt mondta ettől a naptól kezdve soha nem indulhatunk el Kúp nélkül sehová. :( Vinni kell a mamához, az oviba... :(

Elmondta mit kell csinálnunk azonnal ha rohama van. :cry:

Adrienn,
Holnap írok. Ne hari...Hulla vagyok, holnapra megpróbálok feltöltödni

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Nana!

Ez nagyon szomorú,hogy Dani kruppos lett. :( Ez mitől jön elő?Van valami előzménye,vagy csak jön?Szegénykém,Te sem semmi dolgokon mész keresztül,mint Roz. :( Hátha többet nem lesz ilyen,mint ahogy többiek is írták.

Cukkker!

Egyik isminek is a férje van gyeden,mert az anya sokkal jobban keres.Majd megírom pü.-ben,ez elég hosszú,s mire leírom :D

Hajni!

Köszi,hogy megkérdezted,aranyos vagy. :D Ha tényleg olyan szupi,ahogy mondják,a 10.000-be még beleférne.Bőrgyógyásznál nem voltam,plasztikai sebészt néztem a Bagoly u.-n.Ha idén a sápadt bőrszín lesz a divat,akkor én nagyon trendi leszek :lol: :lol: :lol:

Linácska!

Tényleg szomorú,hogy az ember gyereket tervez,megszüli,s ahelyett,hogy felhőtlenül élveznék a babázást,azon kell gondolkozni,hogy ki hova mennyiért menjen,hogy lehetőleg minél többet meg tudj adni neki.

Lövöldözés!
Én el voltam hűlve,mikor a tv-ben láttam!Olyan hihetetlen,s borzasztó szörnyű dolog!Annyira más,mikor hallom,hogy Pesten,vagy akárhol valami történik,de itt nálunk....nem is messze tőlünk.Mi lehetett az indíték?Nem volt szó róla?Nem is tudom hova jut ez a világ :cry: :cry: :cry: mire a gyerekeink felnőnek,meddig harapózik el ez az egész?!
Vendég

Sziasztok!

Lencsi babának utólag is boldog szülinapot!!!!

Nana
A krupp kinőhető, hála Istennek! Remélem nem lesz sok rohama! Nedves és hideg levegő segít, ha rohama van.

Linácska
Nekem is van valami kinövés a jobb kezemen. Nem túl nagy, de ha megerőltetem pl. sok gyerek emelés, akkor fáj és nagyobbnak tűnik, amúgy probléma mentes. Elég rég óta van, de néha alig látom. Lehet, hogy nekem is dokihoz kellene mennem? Írd meg légyszi, hogy neked mit mondtak, hátha én is rászánom magam!
Lili korához képest nagyon ügyes, milyen szépen tartja az ecsetet!
Gratulálok a 3,5 évhez!

Timci
Gratulálok a vizsgádhoz! Ügyes vagy!

Én már tv-t se nézek, de a férjem este mesélte a lövöldözést, én meg csak néztem nagyot, hogy tényleg itt Kecskeméten?

Donoé
Az én szemem alatt is sötét a bőr. Mindenki vashiányosnak gondolt régebben, de gyönyörű a vérképem! Családi vonás és nem tudnak vele tenni semmit! Aludjak többet, azt mondták! Jó is lenne, mostanában megint rosszabbak az éjszakák! Fogacskűák? Nem látom?!

Hajni
Anna nagyon ügyes kis táncos! Kellenek még Pampers pontok? Még van pár s szívesen odaadom, én is annyira örültem annak idején, amikor kaptam mástól! Itt a jó idő, nem bicajoztok ki a lánykáddal?

Kész a homokozónk, tegnap előtt érkezett 3 m3 homok! Eltartott egy ideig mire apa betalicskázta, csak 2 m3 kértünk, a homokozó közepén a kisaztal alig látszik ki! Takargatom a homokot a környékbeli macskák miatt!

Nándi egyre több mindent mondogat. Kutya = vau, vau.... stb. + egyre bátrabban megy!
Nekem meg egyre kevesebb az időm!

KépKép
kattic

sziasztok

hu csajok rettenetes éjszakánk volt :( :( Áki 8 kor eéalidt de 1 ór mulva hallom hogy hány és a kis butuska fekszik háton még el sem fordul nyeli vissza és fullákol ... azt hittem szívrohamot kapok átöltöztünk megfürödtünk kitakaritom az ágyat félóra mulva megint ... aztán ujból ágy takaritás átöltözés...és nem mertem letteni az ölemben aludt ugy 1 ig de már elég fáradt voltam gondolotam ha eddig nem hányt abban a percben ahogy lettetem megint elkezdett hányni ... megint fürdés ruha-ágy csere és 4 ig alludt mikor is arra kelek hoyg áll a szoba közepént és folyik ki a ruháján pelusán mindenén ez a kizszerű kakusz ... szegénykém olyan fáradt volt megfürödtünk kicseréltük a ruhát és 6 kor vissza is aludt azóta alszik :( félek ennek a fertőző osztály lesz a vége mert kifogszáradni ... ez nem igaz !!!! Bocsi hogy korán reggel panaszkodással kezdek ..

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz

Szegény Áki, mennyit szenved szegényke. Nagyon sajnálom. Ettől a kiszáradástól félek én is mindig. :(

Nana

Még nem beszéltem a bnőmmel, de megkérdem, hogy náluk mi volt. De azt tudom, hogy kinőtte. Olyan 5 éves kora körül már aludt nálunk, tehát akkor már nem volt ilyen probléma. Vagyis az anyuka még akkor is aggódott, de elmúlt szerencsére.
Biztos Danus is kinövi, csak tényleg nagyon kell figyelni.

Lina, csajok

Köszönöm, hogy válaszoltatok, aranyosak vagytok. Én azt nagyon jól tudom, hogy férj is mehet Gyed-re, csak éppen az a kérdés, hogy a felmentési idő alatt kapott pénz az jövedelem -e? Ekkor rendes fizit kap még 6 hónapig. Tehát, hogy ez mellett ő felveheti -e a GYED-et is?
Én annyira nem tartom szörnyűnek, hogy számolgatni kell a pénzt és nem csak a gyerekneveléssel kell foglalkozni. Persze borzasztóna sajnálnám, hogy ezt az aranyéletemet fel kellene adnom, mert Adrival nagyon jó dolgom van itthon. Alszik gombnyomásra, ha itt az ideje. Meg már olyan anyás, és ezt imádom.

Ez a lövöldözés tényleg nagyon rémisztő, ilyen közelségből hallani róla. Hát még, ha
Adrienn vagy Lina pont a közelben is voltatok. A sógórnőm meg fodrász, rögtön ő jutott eszembe, és a közelben van az üzlete is.

Ser

A múltkor elfelejtettem válaszolni. Igen, az Osztrigás Micit néztük. Ezzel le is járt a bérletünk, amit nem is bánok. Végig kínlódtam szinte az egészet. Ebben a darabban több poén is volt, lehetett nevetni, de egészében véve nem volt jó. Elvont. Kösztümös darab, vegyítve modern rock zenével, fény effektusokkal.....És minden darabban a szex, és mozdulatok nem rejtegetve. Lehet, hogy én vagyok prűd, de én ezt a kérdést úgy kezelem, hogy van, de intim dolog, és csak sejtessék, de nem kell ennyire nyilvánvalóan mutogatni.
Múltkor hol futottál? Tegnap lett volna rá lehetőségem, de nem volt kedvem egyedül menni.

Andi
Kép
cukkker

Sziasztok!

Roz, Nana, nem tudok semmi okosat írni :( Szerencsére egyiken sem kellett átmennem. Nagyon rémísztően hangzik amit írtatok.
Remélem nagyon gyorsan rendbe jönnek a gyerekek!!!!!

Roz, majd dobok képet a szekrényről. Kikában vettük 56 e. volt. Csak az eleje fenyő. A tömör fenyők ilyen méretben 100 fölött vannak, az meg nem fér bele nekünk. Olyan három részes, mint a tiétek, középen tükörrel.

Cukker, sajnálom a férjed állását. Azt hittem, csak a magasabb beosztástól és pénztől esik el. :(
Ha kap fizut, akkor sztem csak gyes-re jogosult.

Ügyi Adri a járással!!

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Adrienn-Köszönöm,szükségem is van a szurkoláshoz. :wink:

kattic-neked is köszike a szurkolást.Ahogy letettem ezt az utsó vizsgát is,igérem valamit összehozunk már,veled is,Geli-vel is Hajnival is,Ágival is,Thimy-vel is,meg akivel még találkoznom kell... :oops: :roll: De amig ezt nem tudom le,addig nincs randi,mert tanulnom kell.Sajna utso percre hagytam,én hülyeségem,de minden rosszban van valami jó. :wink: 8) Remélem sikerül.

Pussz nektek!!!!!

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Roz, szegény Áki, délelőtt már jobban van?

Nana, sajnálom Danust, azért el tudtatok menni tegnap este?

Cukker, a férjed beosztását, állásást is sajnálom! Innen tőlünk futottam a Margarétáig, ha most végre felállnék innen,és kitakarítanék, utána még elmehetnék megint, Hanna a maminál, Apa motorozni.

Kép
seriff

Sziasztok!

Endre most mesélte,hogy a két csajszi az nálunk dolgozott,polcszervizesek voltak.Két ari csaj.Elhagyta az élettársát és az meg lelötte a növérével egyetemben.Hát borzasztó.

Nana
naon sajnálom ami történt,ez szörnyü.Remélem kinövi majd.Minél elöbb.

Roz
szegény gyerek,ki ne száradjon tényleg,olyan rossz még olvasni is ami történt,jobbulást!

Kattic
én benne vaok,de lehet hogy busszal gyorsabb lenne ám,szerintem az lesz,mikor jó neked?Egyeztethetünk,és megyünk.

Lili
mizu veled?Sokat vagy az udvaron igaz?Jó az idö szerencsére.

Donoé
szívesen kérdeztem,ha kell szólj és intézem.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Cukker, a CBA-ban 999 a sleep&play,mindenféle méret van, 32 ft-ra jön ki a 4-s.Ma voltunk.(csak már 5-s kell, de hogy miért nem értem, nincs is 11kg Hanna,és a combja se hurkás, de mégis idétlenül kicsi volt már a 4-s :shock: )

Kép
seriff

Ser

Köszi, és melyik az? Ami a malomban van?
Mondjuk Adri még mindig nincs 9 kiló és mégis ezer év óta a 7-18- kilósat használja.
Ma is mehetnék, de mindjárt megyünk Bencéért és visszük szülinapi zsúrba, oda meg mi is hivatalosak vagyunk.
Tényleg lányok csak elmeséltem mi van velünk, nem akarom, hogy sajnáljatok, mert lehet, hogy a végén még jobban jövünk ki, de ez még a jövő zenéje.....

Pille

Jaj, nem akarom ám magam sajnáltatni. Számolgatunk hogyan lenne a legjobb, egyébként meg nem kaptunk még róla papírt.

Hajni

Nagyon szomorú.
Köszi nagyon a szamócát, nem is figyeltem ám rendesen mikor mondtad. Bocsi.

Andi
Kép
cukkker

pille
igen sajnos a tömör fenyők nagyon drágák most Tibor vette anyagot és maga csinál egy asztalt és még polcokat meg egy tv állványt nagyon kíváncsi leszek milyen lesz már gyerköcök szobájába is csinált álló polcot játékoknak és egy sarok polcot a falra ...
majd lefotozom ha megszületik :)

seriff
de jó fejek a mamaik hogy igy elvállalják Hannamannát :) most kicsit ugy lennék egyedül és úúúúúgy aludnék egyett de mososk mindnet fertőtlenatóvel probálom kitakaritani a bacit Töki után bár szerintem kivéthetetlen hoyg Adrika is elkapja...

Timcike
ügyessen a vizsgákkal :)

hajny
ez olyan borzasztó :( ilyenkor mindig az jut eszembe hoyg érezhet a család esetleg a gyerekeik ... nagyon rossz lehet ... :(
szoliba nagyon mennék én is elég leégős tipus vagyok én is :roll:

cukker
milyen jó kis kimozdulós rugalmas 7végitek vannak szuper :)

Köszi mindnekinek az aggódás Ákom-bákom jobban van bár elég nyügi sir sikit... nem nagyon evett ma de rengeteget ivott és a has sem ment reggel óta.. remélem estére sem fog... nagyon félek hoyg Adrikám is elkapja :(

Kép

Kép

Kép
roz23

Cukker, ahan a Malmos az.Jó bulizást :wink: !
Megjöttem a futásból,majd elp...tam, de már jól vagyok :D .

Roz, hátha mégsem!Szorítok!

Szétszedtük Hannamanna ágyát, kíváncsi leszek,mit szól ha meglátja,h nincsenek rácsok-ja és remélem nem esik le éjjel :) !

Kép
seriff

Sziasztok!

Roz:
köszi,hogy hiányolsz ,jól esik :wink:
Amúgy ,írtam az előző oldalon neked is,de lehet hogy elsiklottál fölötte.
Örülök,hogy Áki jobban van!!!Reméljük Adri megússza!!!Szorítok ,hogy így legyen.+++++

Nana:
Sajnálom ,Danust is,de hátha többet nem lessz roham.Tudod,csak pozitívan :wink: !

Kérdés:
Tegnap én is kipróbáltam a vibrót!Jó volt,csak kétségeim vannak:
Azt mondják ,hogy ez méregtelenít is.Én meg azt olvastam egyszer,hogy ha szopi alatt méregtelenítünk akkor az anyatejbe is benne van a sok méreganyag.Szerintetek mi az igazság????????
kazi

SZiasztok mkidenkinek!
Nagyon el vagyok veszeve próbáltam vissza olvasni de képetlenség, de azt sikerült kihámoznom szinte mindenhol van valami dráma betegnek gyógulást, szüi és nénanaposoknak gratula.

Timici

Neked ia gratula a vizsgákhoz.Kicsit le vagyok maradva de te most othon vagy? Vigyázz magadra most néztem hogy már 34 hetes vagy! Nemsokára találkozunk!

Képzeljétek holanap megyunk a középső leányzommal Pestre a Tv2-be felvételre a az 1 a 100 ellenbe fog játszani a falkába!
Na meg hogy nehogy egyszreű legyen az élet a pici lányom ekcémás lett úgy hogy hétfón kezdjük a kálváriát járni góc kutatás.
A kisbutám meg hallotta ezt a góc szót azt hitte ez daganat és meg van meg kell műteni, úgy megíjedt a drágám!
borsika33

Sziasztok!

Mégegyszer köszi mindenkinek a köszöntést!

Borsika de jó,akkor akár még jó sokat nyerhet is :D .A kicsit sajnálom :( .

Kazi te mennyiszer szopiztatod még Larit?Mi már csak este,reggel szoktunk szopizni,de szerintem ez is már csak megnyugtatásra kell,nem jóllakni.

Roz,Nana sajnálom a kis betegeket :( ,jobbulást!

Ser Lencusnak tetszettek a színes halak,meg a mozgó kígyók,teknőcök de csak kb. negyedóráig tudta lekötni:lol: .Majd meséld el,hogy telt az éjszaka,én attól tartanék,hogy rögtön lemászik róla és jönne hozzánk,kíváncsi vagyok Hanna mit szól hozzá:) .

Timci gratula és még egy kis kitartás!

Adri gratula a hízáshoz!Én is nagyon-nagyon kíváncsi vagyok,most mennyit hízott Lencus,ha hízott egyáltalán.

Cukker jó mulatást!

Most mennem kell,szép estét mindenkinek!

Kép Kép

Kép
dettus

Borsika,
sok sikert a lányodnak. Az első, aki játszott az én ismerősöm, egy szobában feküdtünk anno a szülészeten, ja és osztálytársam volt :D
Mivel jár ez az ekcémának való utánajárás? Lili véreredménye szerint nem tejallergiás, de valamitől csak nagyon foltos...

Cukker,
szerintem a felmentési időre járó bér is bér, és az mellett max. GYES jár, de a családineten kérdezd meg a TB szakértőt.

Seriff,
Hannának micsoda rejtett tartalékai lehetnek, ha ötös pelus kell rá :D
11 kiló környékén van? Lehagyta Lilit? :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?