Roz
Nagyon sajnálom, amin keresztül mentetek, és még akkor nincs is vége. Biztos mindannyian végigcsinálnánk anyaként, de mivel még nem kellett, elképzelni sem tudjuk milyen lehet 3 gyerekkel így.
Lina
Hogy van a kezed?
Gratulálok a 3 és fél évhez és Lilinek. Nagyon ügyesen fogja az ecsetet. Ezen meglepődök, de lehet, hogy azért mert Bencének nem volt jó kézügyessége. Adri már most ügyesebbnek látszik. Jövő héten veszek neki egy kis motort, mert a játszótéren mindig lenyúl egyet. Már rájött, hogyan kell hajtania magát, persze még csiga tempóban.
Első körben ECDL vizsgára megyek, ezt 10 nap alatt akarják leoktatni, pesti fentalvással. Utána lenne talán mégegy viszga. Azt most tanulgatom, bár már ismerős, mert benne voltam -közigazgatási ismeretek az operátori vizsgához. Ha ezek meglesznek, akkor átkerülhetnék az ügyintézői besorolásba jobb pénzért. Itt még a szabi is jól jönne, mert 25 nap az alap.
Nana
A barátnőm kisfiának volt ilyen fuladásos rohama, ők voltak vele kórházban. Mindig rettegett tőle, hogy melyik éjszaka jön elő, ezért is félt másra hagyni éjszaka a kisfiút. De kinőtte. Akkor ők ablakot nyitottak és sátoroztak lepedő alatt. (talán vizes lepedő alatt) Erről ő tudna többet mesélni, ha gondolod kikérdezem. De az is lehet, hogy Daninak más baja volt, csak így az írásodból hasonlónak tűnik. Ügyes vagy, hogy eszedbe jutott a kúp.
Azért gondolkoztunk olcsó bicón, mert suliba is menne vele, és, ha neadj isten ellopnák.... Meg úgyis kinövi két év múlva. Na meg rendes tárolónk sincs, így a biztonság abszolút kilőve.
Donoé
Azt hinnéd, hogy katonatelepi létemre tudok az ottani dolgokról, de abszolút nem. Nem is tudom, hogy te miken mentél keresztül.
Írsz privit?
Tényleg akadnak gondok, van, amiről nehezen tudnék beszélni, de még nem ért el a teljes elkeseredetség. Igaz, estefele mindig rosszabbnak tűnik a helyzet, de reggelre (így, hogy a nap is süt) már derűsebben látom a dolgokat. Amit írtam este, azt inkább arra értettem, hogy annyira és annyi dolgon agyalunk mostanában, hogy néha nincs is kedvem a nettel foglalkozni.
Kérdezni szeretnék tőletek valamit, mert a múltkor olyan profik voltatok a témában. A férjem hamarosan megkapja az ultimátumát, aztán jön a fél év felmentési idő. Az idő alatt ő elmehetne GYED-re? Én meg visszamennék dolgozni. Így ő kaphatná a maximum gyedet.