Új privát üzeneted érkezett!

Lányok!

Köszi az aggódást! Igyekszem sokat pihenni! Apa éjszakás a héten, levesz mindent a vállamról, sokat segít. Nappal itt van velem, és ha esetleg éccaka lesz vmi, akkor felhívom a gyárban és rögtön elengedik.

Nati! Jobbúlást neked!

Most megyek aludni!

Holnap jelentkezem!

Jó éjszakát mindenkinek, babás álmokat!
Vendég

Lassan feltűnik a váltás, megyek haza pihizni.
Jó éjszakát mindenkinek!
Vendég

Jó reggelt!

Bocs hogy nem reagálok senkinek talán majd du.
Suliba voltam tegnap, ma meg rohanok melózni.

Hát kicsit aggódok, elmúltak a tüneteim (hányinger, már a cicim se úgy fáj), hőm is eset :( A teszt még pozitív de ugye ha elmegy a baba utána még egy darabig az is marad. Tegnap iszonyú szar kedvem és hangulatom volt. Hát nem tudom mi lesz. Dobok egy görbét nektek de most csak linkeset, erre van időm.

Bocsi hogy önző vagyok, de izgulok.
Sziasztok

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/1 ... 83200_.png

madiani

Ani, azért nem kell rögtön rosszra gondolni!! Mondtam, hogy a hőm nekem is szórakozott, és azt se hidd, hogy a cicifájás is állandó!! A kedvem valamelyyik nap olyan volt, hogy apa ott állt mellettem, és vigasztalt, mert zokogtam!!! Nem volt rá okom, de egyszerűen jött!! Szóval ne idegeskedj!! Holnapután megnéz a dokibácsi, és megnyugtat!!! Nekem sem fáj mmár a cickóm, csak pl. 4-5 naponta egyszercsak pár percig totál bedurran, aztán semmi!! Szóval: NO PARA, ÁRT A BABÁNAK!!!!!!!!!!!!!!! :wink: Puszillak, és nyugodj meg!! A hangulatváltozás is együtt jár a terhességgel, majd rájösz!! :lol:

Bocs, a többiekhez majd írok, de ezt gyorsan el kell küldenem, hogy Ani-anya ne izguljon! :wink:

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Sziasztok!
Márti vagyok, hogy könnyebb legyen, de hallgatok a +jelenített nevekre is.

A Titababa feltűnt nekem is, de nagyon aranyos sztori! :D

Én nem megyek magánrendelésre, mert úgy vagyok vele, hogy nagyon jókat hallottam Schw-ról (nehéz a neve...:)) , védőnőktől meg szülésznőktől is, és személyesen is szimpatikus volt, nem hiszem, hogy "átkapcsolna" egy másik személyiségre attól, hogy a vizsgálatért nem fizetek neki. A szülés a világon a legtermészetesebb dolog és szerintem a lehető legjobban indokolt lenne az ingyenesség. De nem így működik sajnos, én sem fogok garasoskodni, ha nekem is azt mondja, hogy ennyi, akkor ennyi. Ott, ahol világra hozom a babám, igenis menjen minden úgy, ahogy kell! :) Én is hallottam rémtörténeteket - ezek többsége sajnos igaz - felelőtlen vagy közömbös, biztatás nélküli egészségügyisekről, én nem hagyom, hogy elrontsák életem legszebb napját!

A védőnőm Nida Anikó, nem lakom annyira "fent", így még a Várkörútra tartozom.

Nagyon jó olvasni Rólatok, megnyugtat, hogy tényleg igazi emberek igazi élményeit látom!

gyed miatt azért aggódok, mert összesen 3 hónapot fogok dolgozni, azt is részmunkaidőben, a suliban meg nem értik azt a kérdést, hogy biztosítva vagyunk-e. Tovább nem tudok melózni, mert a tippem ellenére nagyon nehéz félévem lesz+nyelvvizsgázni is fogok, ezt nem szeretném kockáztatni. Amúgy a nagy tesco, igen! Talán valamelyikőtöket meg is szólítottam már...ha rám ismertek, majd szóljatok! :)

Mikor és hol lesz a találka?

Mikor kezd már látszaniii??? :) :)

üdv,
Vendég

Sziasztok!

Kata, köszike, kicsit megnyugodtam.
Most van időm visszaolvasni :) elmentek a kollégák.
Hamarossan írok megint

madiani

Ani, örülök, hogy kicsit megnyugodtál!! :wink: Ja, és üdv az aggódó (leendő) anyák körében!! Mert a fogantatástól kezdve elindul az állandó para...

1. terhes vagyok-e? :roll: ha igen:
2. lesz-e szívhang?? :roll:
3. megmarad-e a 12. hétig?? :roll:
4. jó lesz-e az afp?? :roll:
5. megmozdul-e? vagy miért nem mocorog most is?? :roll:
6. ugye nem lesz koraszülött?? :roll:
7. ugye egészséges lesz?? :roll:
8. szülésnél: ugye kifér OTT??? :lol: miért nem sír már fel?? :roll:
9. ugye mindig vesz levegőt? stb. stb. stb........ :wink:
és ennek sosincs vége... :lol:

Shellcat, már csak egy pár kérdésem van: hány éves vagy?? Nappalira jársz suliba? Mi leszel, ha nagy leszel??

A tali az Isolabellában lesz jövő hét szombaton, okt. 13-án 16.30-kor!! :wink:

Na megyek, mert fut a lakás. Apa meg nem fog örülni, ha egész nap csak netezek.

Majd jövök...

Kép

Kép

hoppá

Szép napot!
Kép

Ani!

NE légy negatív!megnéztem a hődet,nincs vele semmi baj!!!!!!!! :lol: ilyen pont egy babás görbe!!!!! :D
OTT VAN A BABA!!!!! :P :P :P

Kata!

hű,ezek a pontok,amiket leírtál....jajj,tényleg végig para lesz :shock: :roll:

az én görbém inkább aggasztó :roll: :?
és a cicim tegnap óta nagyon fáj,de nem a bimbó,hanem az egész :shock:
ja,meg a hasam is görcsöl mensisen..... :(
Kép
Vendég

Nati!

jobbulást! :lol: hogy vagy? :P
Kép
Vendég

Na olvasgatok vissza, de valaki folyton megzavar. Csütörtökön extra ellenőrzésünk lesz és mindenki rohangál mint a mérgezett egér. Csak én vagyok higgadt. Még rendet kéne raknom a tárgyalóba de nagyon nincs kedvem. Inkább írok nektek.

Kata, tudtam hogy ez lessz a sorsom :D köszike

Márti üdv köztünk, ha szeretnél bekerülni a tábliba írd le a szükséges adatokat, lehetőleg mindet egy helyre hogy ne keljen keresgélnem. Kérlek téged is hogy az épp aktuális drukkokat írd be lécci az aláírásodba (nagyon sokat segítesz ezzel nekem). Mióta dolgozol a tescoba? Én decemberig voltam az üzletsoron a Bélyegző Centrumba (több mint 3 évet lehúztam ott). Ismerhetjük egymást? Jaj, de hiányzik az a meló..... :(

Judy, nagyon szép pocid van.

Vicuska, nagyon szép a hőd nincs vele semmi baj (ez nem dicséret hanem tény, nehogy a fejébe száljon :D) Elösször nekem is az egész cicim fáj (nem tudtam ráfeküdni) és csak később lett érzékeny a melbimbóm. A pocifájásra meg már írták a csajok hogy az ilyenkor normális.

Köszike a biztatást, igyekszem nem nagyon parázni.

madiani

Chrissyy, huha már ilyen komoly. Ezekszerint ha sokáig nem jönnél feltételezhtjük hogy szültök :)?

Nati, mielöbbi gyógyulást kívánok!

Szilvi, ari ez a Titababás sztori. :)

Zsong a fejem, nem tudodm ki mit írt, ha valakinek nem válaszoltam volna bocsika (kérdezze nyugodtan újra).

Olvastam (valaki írta de már nem tudom ki) hogy mennyit adtok a szülésért. Én úgy gondolom hogy 8 hónapig járok a dokihoz alkalmanként 5000 Ft-ért, az elég sok pénz. A szülésnél már max 20-30 ezret kap.

madiani

Ani, most néztem meg a görbédet!!!!!!! Nem mondod komolyan, hogy emiatt parázol????????????????????????????????
Nem lett 37, csak 39,9?????? Ne hülyéskedj, azt hittem 36.3 lett, vagy ilyesmi!!!!! Na, nyugi, ez tökéletes!!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
:lol: :D :) :o Gyönyörű!!!

Vicuska, te is nagyon jól állsz!! csak így tovább! Az utró folydogál? Gondolom ez nem túl kellemes.... :? A tüneteid pedig nagyon jók... egy hét múlva ilyenkor remélem rengeteg szmájli kíséretében pozitív hírekkel jössz!!!

Kép

Kép

hoppá

Ja, megjavult a vonalzóm :lol:

Maci, Titababát születése után hogy fogjátok hívni?? Vagy marad Titababa??? :wink:

Chrissy, szerintem nem biztos, hogy kibírod a taliig. De a léényeg, hogy minden rendben legyen!!

Kép

Kép

hoppá

Kata, köszike :D

Leragadnak a szemeim, olyan mintha kilós súlyokat raktak volna a szempilláimra

madiani

Ani,
kitartás, szerintem is minden ok. A hőddel meg tényleg nincs semmi baj, volt már ilyen alacsony, pont akkor, amikor +at teszteltél!!!!! Minden a legnagyobb rendben, csak már neked is hiányzik, hogy rugdaljon, igaz??? :wink:

Vicuska,
Neked is no para, gyönyörű a hőd, és a cickófájás is szuper tünet!!!!!! Már egy hét sincs és boldog kismami leszel!!!!!

Kata,
jót mosolyogtam azon, amit írtál. Ez valószínűleg tényleg így van... De ezekért érdemes izgulni :wink:

Maci,
már épp kérdezni akartam honnan a Titababa.. Helyes kis storty. S mi lesz az igazi neve?

Chrissyy,
kitartás, drukkolok, hogy minden rendben legyen!!!

Én talán egy fokkal jobban vagyok, valóban bivaly erős ez az antibiotikum... de a hangom az botrány.... Megyek is pihizek egy kicsit ebéd előtt!!!

Gyönyörű idő van, élvezzétek ki!!!!
Puszi,
Vendég

Sziasztok,

Csajok, akik otthon vagytok,

Mi a frászt csináltok egész nap?
Reggel elvittem a fiukat, utána beugrottam az Interspar-ba, itthon rendet vágtam, az ebéd is kész.
Szóval mit csináljak???????????
Hülyét fogok kapni februárig. :lol: :lol: :lol:

Ani,

Ez a hő egyáltalán nincs leesve, szóval tessék megnyugodni,kicsi babó veletek marad örökre. :lol: :lol: :lol:

Vicuska,

Ingadozás mindig van a hőben, a lényeg, hogy szépen a vonal felett maradjon. No para, most sikerülni fog. :lol: :lol:

Kata,

Akkor majd talizunk, ha apa nem lesz otthon olyat sokat. Amugy meg hétfő 1 óra Nővédelmi az ok neked?????

Márti,

Így szerintem sokkal jobb, hogy tudjuk a neved.
Hogy mikor látszódik????
Ez teljesen változó. A volt főnökömön a 27-27. hétig semmit nem lehetett észrevenni. Tök lapos volt a hasa. Másnak meg már 12 hetesen akkora van, hogy csuda. Ezt nem igen lehet megmondani, de szerintem átlagban a 20. héten már bőven látszik, hogy kismama az illető. :lol: :lol: :lol:

Nati,

Örülök, hogy kicsit jobban vagy. Reggel én is taknyosan ébredtem, és a hangom is olyan orrhangú. Nem meglepő ilyennkor ősszel. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Küldök fotót kertecskénkröl :lol:

Kép
Vendég

Kép

keresztlányom :lol:
Vendég

belejöttem :lol:

ennek már 2,5 éve :P
Kép
Vendég

Bocsika....szóljatok,ha unjátok :oops: :roll:
Vendég

Chrissy!

mi újság?egybe vagy még? :P
pihizz sokat!

Na,most hogy én itt lógok,sehol senki :roll: :evil:
Vendég

Hali Csajok!

Vicuska, nagyon tuti a kertetek! Hát ilyenkor vagyok szomorú, hogy tömblakó vagyok :cry: !
Az esküvői képeket ti is a Bory várban csináltattátok? Mi is oda megyünk :lol: !
Egyébként én már tegnap is írtam, hogy ne parázz, mivel a tüneteid azt mutatják, hogy most majd pozitívat tesztelsz!

Judy, van valami egyéb oka is , hogy már nem dolgozol? Vagy egyszerűen már nem szeretnél, nincs kedved! Bár gondolom a fiúk mellett egy kicsit nehezebb, fárasztóbb dolgozni, na meg nem utolsó sorban az otthoni dolgok!?

Nati, gyógyulgass! Pihenj sokat!

Dolgozom még egy kicsit, aztán megyek védőnőhöz. Már előre hallom, hogy megint nyomatja, hogy nem kellett vona ennyit híznom, és hogy tartsak gyümölcs-napokat :? !

Kép
tand

Tényleg, szerintetek érdemes részt venni a szülésfelkészítő tanfolyamon? A védőnőnél ma meg kell mondanom, hogy szeretnék-e menni, ja és azt is, hogy apuka is jönne-e? Szerintetek?

Kép
tand

Szia Vicusak!

Nagyon szép a kertetek, 5 év múlva mire a kis lurkótok már szeretni fog fára mászni szépen meg is nőnek a növények (mint anyuéknál) :D

Nagyon szépek vagytok az esküvői fotón (olyan nyakláncom volt mint Neked, nem is említetted :))

Küldj még képeket, szeretem nézegetni őket :)

Andi, ne is foglalkozz a védőnökkel, gondolom nem koplalsz, nem rajtad múlik hogy nem hízol. A baba ,megkapja a szükséges tápanyagot és vitamint ez a lényeg.

madiani

Vicuska,
ez csodaszép!!!!!! Még-még-még!!!! LÉgyszi, ha gondolod akár privibe is küldheted, de én minél többet szeretnék!!!! Most építjük a kertet és minden ötletet szívesen fogadok. Egyenlőre a tujasort csináljuk mert 7 elszáradt a nyáron, de szeretnénk egy mini tavat is!!!!

Gabi,
Apa megnézte a köveket a lábazathoz, de egyenlőre azt mondta itt a közelben néz körül (tudod, mi csákváron lakunk)

Ani,
szerintem Andinak épp az a baja, hogy hízott... :wink: Ne aggódj, tuti terhes vagy és a babával is minden rendben állítólag a kismamik szenilisek egy kicsit. Nálad még csak a "félreolvasás" jelentkezik, de az tuti jó :wink:

Andi,
vedd azt, hogy ez a védőnő dolga, hogy figyelmeztessen, de a te bőrödben te vagy és ha egyszer éhes vagy, kutya kötelességed megetetni a babyt :P
A szülőfelkészítőről már írtak a lányok, szerintem olvass vissza egy kicsit (én tuti mennék apával együtt, de ez csak az én véleményem - még nem szültem sose :oops: )

Fogyókúra: én most a 90 napos diétát csinálom (szétválasztó, 1 nap fehérje, 1 nap keményítő, 1 nap szénhidrát és 1 nap gyümi) - az eleje nehéz volt, mert mindig mást kívántam de mostanra teljesen jó és eddig hatásos is volt (kopp-kopp-kopp) 4 hét - 4 kiló. Tudom ajánlani, bár azt hiszem babásan jól megfontolnám, hogy csinálom-e!

Judy,
én ilyenkor szoktam kertészkedni, ruhákat pakolni, karácsonyi ajándékokat gyártani, üveget festeni, szalvéta techinkával ragasztgatni, olvasok, tv-t nézek és lógok a net előtt. Ja és néha még jön hozzá a jóga, relaxáció, nagyon ritkán séta a parkban, tornázás... De eddig még sose voltam annyi ideig itthon, hogy megunjam... Kitartás!!!! Gyere babanetezz, hátha az segít :wink:

megyek visszabújok az ágyikóba!!
Vendég

Kép

nászút Cipruson
itt még hoszú volt a hajam :lol:
Vendég

Ani, a védőnőnek pont aza baja, hogy sokat híztam. Eddig a legelejétől kezdve 3-4 kilót híztam. Ez szerintem nem olyan vészes, főleg úgy, hogy mielőtt megtudtam, hogy terhes vagyok baromi rendszertelenül, és egészségtelenül kajáltam. Most meg annyival eszem többet, hogy reggelizek, ebédelek és vagyorázom (persze nem mértéktelenül)!

Nati, a kilencven napos diétát mi is csináltuk a párommal. Szerintem is hatásos, legalábbis nekünk az volt. Én mondjuk össz-vissz 6 kg fogytam, de nem is volt rajtam több felesleg, viszont a párom 18 kg ledobott!
Mondjuk most azért nem vállalom be. Inkább megpróbálok odafigyelni, hogy kevés szénhidrátot egyek! :roll: (természetesen édes-szájú vagyok!

Kép
tand

Sziasztok!

Még egybe vagyok! És remélem, hogy kibírom a taliig.

Szülésfelkészítő! Én csak ajánlani tudom mindenkinek apával.

Most megyek, elmosogatok még, aztán megyek apa mellé pihizni, lehet, hogy csak este tudok jönni, ha apa elment éjszakára.

Jók legyetek!
Vendég

Szép délutánt!

Márti
Lehet, hogy már láttalak...
Igazából éjszakás műszakban szoktunk kijárni teszkó-járatozni. Olyankor alig bóklászik valaki.
Ha majd arrajárok, akkor szólok. :)

Kata
Lesz majd neki "normális" neve is, de még nem gondolkodunk sokat rajta. Ami biztos, hogy nem lesz a mostanság divatos neve, értsd Kevin, Dzsoki, Eszmerelda, Rozalinda és társai...

Ani
Az ólmos szemek elég jó jel. Az émelygés nálam is változik. Tegnap elég sz*rul voltam, alig akartam enni, este azt hittem nem úszom meg Vuk nélkül, de sikerült. Ma meg tök jól vagyok, megennék egy lovat is. :D

Vicuska
Nagyon szép a kertetek! Ha majd nekünk is saját kertünk lesz, akkor megyek tanácsokért. :)
Szépek voltatok az esküvőn. :)

Andi
Nehogy most kezd el éhezni! Ha ennyit szedtél fel, akkor ennyit és kész. Hol van az megírva, hogy csak x kilót szabad hízni és 1 dekával se többet?! 70 kg voltam augusztus elején. Most nem tudom, de nem merek mérlegre állni. :D
Mások szerint egyáltalán nem látszik, hogy 70 vagyok, mert jártam gyúrni. Akkora hátam van, mint 1 vizilabdásnak. :D :D :D

Nati
Jól elkapott az a fránya vírus. :? Gyógyulást!

Chrissyy
További jó pihizést!
Vendég

Sziasztok!

Nati :) ez jó volt, nagyot kacagtam

Andi ne hari, de ahogy írtam már bolondok háza volt a cégnél, nem figyeltem. :)

Csinálom a táblit, Márti kérlek írd az adataid

madiani

Hű, hogy szalad az idő..... Most jutott el a tudatomig, hogy jövő hét szombaton lesz a tali... :oops:
Nagyon várom már, hogy megismerhessek mindenkit! :)
Vendég

Ani
Találtam egy biztonsági övet:
http://www.vatera.hu/ovterelo_kismamakn ... 20400.html

Esetleg lesd még az ebay-t, a múltkor találtam ott is egy övterelőt, babafalva és a babazó börzéjét tudom még ajánlani.
Vendég

Sziasztok!

rájöttem, hogy szeretek fórumozni :)
Hoppá: 20 éves vagyok, Veszprémbe járok magyar szakra. Elvileg tanár, gyakorlatilag biztos nem az leszek:)
Madiani: ápr. 25-én születtem, 2 hónapot próbálkoztunk, 2.ra összejött :), a ciklusom 28, 0Rh+ vagyok, az utolsó mensim júni 28-án volt, Elevit meg sok gyümi és zöldség, ő az első baba. Remélem mindet leírtam! Tök jó a táblázat!

Ha tudok, mindenképp megyek a talira, párostól mentek, vagy egyedül?

Tescoban csak 1 hete vagyok, 10-6ig van nyitva a pult, de nem mindig én vagyok. Holnap viszont egész napos leszek, ha gondoljátok... :) korábban néha pénztárban, de nem állandóban. Szóval nincs sok esély, hogy ott találkoztunk..:)
Vendég

jaaa és Zsófi vagy Attila lesz :D
Vendég

Chrissy nagyon szurkolok, hogy minden oké legyen veletek, lehet úgy döntött, hogy márpedig most bújik elő! :)
Vendég

Mese mindegykinek :)
Elmesélem, hogy is lettem Jeges Macika. :)
Egyszer volt, hol nem volt, egy szép nyári nap épp a középsuli egyik számítógépén neteztem ezerrel. Beléptem egy fórumba, akkor még az "eredeti" keresztnevemmel. Később mégegy Szilvi csatlakozott, így voltak kavarodások. Ekkor gondoltam, hogy találnom kellene egy nicknevet. De vajon mit?!....
Egyik nap a kishúgom jön be a szobába, dicsekszik, hogy kapott 1 kis csomag gumicukrot. Nagy vihogásban törtünk ki, mikor felfedeztük, hogy a gumimaci helyett gumimacika van ráírva. Miután kisírtuk magunkat a röhögéstől, eszembe jutott, miért is ne lehetne Macika a nevem.
Teltek-múltak az évek, átköltözött a fórum, ahol regisztrálni kellett magunkat. Mit ád az ég, a Macika név foglalt volt. :( Mi is legyen... Elég hideg, téli nap volt, a kezem meg majd lefagyott a billentyűzeten. Innen ugrott be a Jeges "vezetéknév". Azóta vagyok Jeges Macika. :)
Véget ért a mese mára, bezárul a mókatáram. :D
Vendég

Márti
Nekünk is második nekifutásra sikerült. És a párom Attila. :D
Vendég

Az én párom is Attila....:D
Vendég

Wow, tök jó az a macska!
Vendég

Márti
Remélem, nem kamionos...
Vendég

köszi a frissítést :)

Nem kamionos, nyugi :) kung-fus meg horgászúszógyártós. a cica nekem is bejön, de a te macis képedről jutott eszembe, hogy kéne avatar:)
Vendég

Most nézem mennyi 0+ vércsoportú van köztünk, hihetetlen. Szlvi Márti az is egyezik

A talira eddig nem vittük a fiukat, sztem így is sokan leszünka közös dumcsihoz. Na meg őszintén, az én párom nem igazán tudna mit szolni a pé-hez meg tünetekhez. 12-en leszünk ha mindenki eljön na meg persze hogy a féfi nemet is képvieljék ott lesz Martinka és Levi baba is :)

Tényleg könnyebb ha ugy kérdezem: Ki az aki biztos nem tud jönni?
Én ott leszek!

madiani

Vendég

Márti
Nemrég láttam a NG-on egy kisfilmet, a horgászúszó-gyártókról. Nem semmi türelem kell hozzá.

Ani
A párom nem lesz itthon, melózik. Amúgy se tudna mi okosat mondani. Vagy hallgatna, mint a sült hal vagy hülyeségeket beszélne. (tőlem tanulta :roll: ) Utána sápítozna, hogy ennyi női hülyeséget még nem hallott. :D Jobb, ha otthonmarad. :D
Vendég

Maci,
Te hogy hogy már megint dolgozol???? Nemrég mentél haza!!!! Holnap milyen mesét kapunk? :wink:

Márti,
érdekes egy foglalkozása van a férjednek :wink: Bár a Te nyelvtudásaid sem semmik!!! Bejelöltelek az iwiw-en (hát nem volt egyszerű megtalálnom...)

Judy,
holnap biztos nem fogsz unatkozni, drukkolok nagyon, hogy ne legyen titokzatos a kis jövevény és megmutassa milye van!!!

Kata,
Te is holnap mész BB-hez. REmélem nem kell sokat várnotok!!! Aztán nehogy beárulj, hogy itthon nyomom az ágyat :wink: Bár ha holnap este is beteg leszek, akkor fel kell hívnom, nincs mese... S akkor az egész tolódik... De honapra teljesen meg fogok gyógyulni!!!!!!!!!!!

Vicuska,
a képeket komolyan gondoltam. Én szeretnék még kapni, akár privátban is jöhet!!!
Vendég

Ani,
a talit még nem tudom! Minden a műtéttől függ és hogy hogyan fogom viselni. De szívesen találkoznék már veletek!!!! Igyekszem ott lenni, ez a jövő héten tuti kiderül!
Ma már jobb a hangulatod? Hamarosan hallani fogod a hangját is, ne izgulj!!!
Vendég

Nati
A nemrég tegnap volt. :)
Holnap szabadnapos gyerek leszek, úgyhogy mese nélkül maradtok. :) Majd pénteken mesélek, mit csináltam szerdán és csütörtökön. :D
Vendég

Nati, igen ma már jobban érzem magam köszike. Nagyon drukkolok hogy jól sikerüljön a műtéted és el tudj jönni a talira!

Drága férjem mesélte, hogy ma egy ügyfelével is a babánkról beszélt. Annyira jól esett. Nem mutatja ki, de nagyon be van zsongva.

Judy, drukk a holnapi UH-hoz, reméljük mutatja magát a kiscsaj.

Kata neked is drukk BB-hez.

Szilvi, megnéztem a linket, hatos ikrek, na még csak az kéne :shock:

Most megyek fürcsikézni, aztán csicsikálni, pusszantás csajok, babás álmokat.

Vicuska, kérünk még képeket! Többiek ti is rakjatok fel bármiet! Ismerjük meg egymást!

madiani

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?