Sziasztok!
Márti vagyok, hogy könnyebb legyen, de hallgatok a +jelenített nevekre is.
A Titababa feltűnt nekem is, de nagyon aranyos sztori!
Én nem megyek magánrendelésre, mert úgy vagyok vele, hogy nagyon jókat hallottam Schw-ról (nehéz a neve...
) , védőnőktől meg szülésznőktől is, és személyesen is szimpatikus volt, nem hiszem, hogy "átkapcsolna" egy másik személyiségre attól, hogy a vizsgálatért nem fizetek neki. A szülés a világon a legtermészetesebb dolog és szerintem a lehető legjobban indokolt lenne az ingyenesség. De nem így működik sajnos, én sem fogok garasoskodni, ha nekem is azt mondja, hogy ennyi, akkor ennyi. Ott, ahol világra hozom a babám, igenis menjen minden úgy, ahogy kell!
Én is hallottam rémtörténeteket - ezek többsége sajnos igaz - felelőtlen vagy közömbös, biztatás nélküli egészségügyisekről, én nem hagyom, hogy elrontsák életem legszebb napját!
A védőnőm Nida Anikó, nem lakom annyira "fent", így még a Várkörútra tartozom.
Nagyon jó olvasni Rólatok, megnyugtat, hogy tényleg igazi emberek igazi élményeit látom!
gyed miatt azért aggódok, mert összesen 3 hónapot fogok dolgozni, azt is részmunkaidőben, a suliban meg nem értik azt a kérdést, hogy biztosítva vagyunk-e. Tovább nem tudok melózni, mert a tippem ellenére nagyon nehéz félévem lesz+nyelvvizsgázni is fogok, ezt nem szeretném kockáztatni. Amúgy a nagy tesco, igen! Talán valamelyikőtöket meg is szólítottam már...ha rám ismertek, majd szóljatok!
Mikor és hol lesz a találka?
Mikor kezd már látszaniii???
üdv,