Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

a tali helyszínéül mit szólnátok valamelyikhez: aszabadidőben lévő fajátszótér, vagy a Reile G. u mögötti játszótér? Nyugisak, és vannak padok is, nos?

Syg, köszi a bőrgyógyász infot, közben a védőnőt is megérdeztem, ő is ajánlotta, a rend. idő is megvan már. Azt mondod, lehet időpontot is kérni? Az nagyon jó lenne...

Tél_leánya: a vajúdás a derékfájás, a derékleszakadás keveréke. A második már más volt, ott már tudtam, mire számítsak, de először minden újdonság volt. Amikor a tolófájások jöttek akkor már jó volt, mert lassan véget ért. Szerintem egyébként lelkileg kell felkészülni, el kell fogadni a fájdalmat, útjára engedni a babót. A végére eltörpül minden fájdalom a csodához képest. Mindkét szülésem csoda volt, már vároma következőt. (Bár lehet, hogy nem ezt kérdezted, de ez mindig kijön belőlem, bocs Kép)

Roz, ha jöttök vasárnap, akkor elviszem a receptekt is, amiről beszéltünk,jó? A lányok is jönnek? Akkor lesz Kamillámnak játszópajtása.

Nana, egyetértek Veled: először rossza volt Kamilla nélkül, de jó volt egy picit szabadnak lenni, nyugodtan reggelizni, ilyesmi. (Persze, ha Emese hagyta, bár elég rendes volt, vagy csak a mi teherbírásunk lett nagyobb.)

Képzeljétek, tegnap beugrottak Minoék Bálinttal bemutatkozni, anniyra jó volt! Bálint baba gyönyörű, igazi kis csibész! Jó lesz vasárnap megint találkozni!

Puszi:

Kobudo

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!

Éva, 4-5ezerért 26 db 30x30 négyzet van benne, van olcsóbb is, de abban kb 10 db van.Szóval nem tudom, meg azon is elgondolkodtam, h az miből van, milyen műanyag.

Tél leánya, már írtuk itt sokan, h a fájásokat felismered, legkésőbb a 3.után tudod, h na ez az. Korábban nekem sem voltak soha görcseim, így kíváncsi voltam, milyen is lesz,na a 2.-nál rájöttem. A vajúdás nagy részét átéltem itthon, aztán bent a burokrepesztés után durvultak be a dolgok, akkor fájt piszkosul, és igen, úgy hasított, aztán az amikor kibújt Hanci, egy végtelen megkönnyebbülést és ellazulást jelentett,meg persze a csodátKép!

Sztem minden lány az Apját imádja,csodálja,és az Anyját "csak" szereti, de ez így természetesKép...

Ma Bajára megyünk, és isteni soltvadkerti fagyit fogunk enniKép.

Kép
seriff

Seriff a vadkerti fagyi miatt nagyon irigyellek. Amikor gyerek voltam hetente jártunk arra. Tuti finom talán a szegedi Virág még hasonló, de ott is ezer éve voltam.

Bepa, a kisfiuk tényleg nagy kópék, úgy értem tényleg letudják venni a család női tagjait egy pillanat alatt a lábukról (u.mint anya, mami, keri...) Én jelentem neki a megnyugvást, a békét, az ölelő szeretetet és Api jelenti neki a játékot, a bohockodást és a "fius dolgokat", mint szerelés, épités... amit ugye el kell Apától tanulni.

Most voltam babázni az egyik barátnömnél. A baby 4 hónapos lesz (mint általában a tieitek is) nagyon édes volt és puha és jó illatú és törékeny és husi, Szóval igazi KISBABA. Nagyon irigyellek ám benneteket Kisbabások!!! Ez lehet hogy nektek most még furcsa, de majd késöbb rájöttök, milyen jó is volt...

KépKép
KépKép
nana09

bepa
enrgia kevesebb de nem is baj mert márnincs mit elrontanom kinevették apát mikor bellitotta szechenyibe a szervízbe a vízforralóval meg a teafőzővel és előadta hogy anya tele van energiával de ma ha lesz egy kis időm utánna nézek ennek mert modta a tesóm aki villanyszerlő hogy létezik ilyen hogy valakitől kicsapódnak dolgok de zet mondta olyan rég tanulta hogy már nem emlékszik rá hoy mitől bárma semmi extra nem történt a konténeren kívül

kob.
igen megyünk mind a 4 en Niki Adri Áki és én is Kép ( bár nélkülem hogy ismennének Kép )
jó reciket várom és játszos ötlt teszik de reile g jobban mert én csak babakocsis vagyok bár nem olyan véses a szbadidő prk sem de onnan nikit hazacipelni mert bizti hazafelé dög fáradt lesz

seriff
ti talihoz mit szoltok ??nagyon vigyázzatok ma az uton és egyetek sok fini fagyit Kép

a reile g hol is van játszo ?? én a jákó mögött tudok egyett meg a könyvtárral szembeni téren az is nagyon jó

ja apás témáshoz még csak annyit a szomszéd kisfiút kérdezgettem valamelyik nap

és az volt a válasza

Hát ezt csak az isten tudja .... meg az APA Kép

gondolom ő sem apa függő Kép

még valami megigérte ma csajomnak ha jó időlesz nem sesik az eső akkor megyünk ma bevásárolni az oviba kellő dolgokat err emegfogta az auchonos reklám ujságot és karikázgatott vízfesték zsirkréta.. olyan édes volt és tényleg csak azt karikázta be ami kell Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz,

a Reile G tízemeletesek mellett, a bölcsi oldalán van a játszó, kellemes hűvös (mondjuk ez csak nagy melegben áldás...), van baby játszó, meg a nagyobbaknak egy külön, kerítéssel elválasztott. Régen jártunk oda, amikor még a városban laktunk...
Próbáld csak a gyerekeket elküldeni egyedül, Ákit majd elpesztrálják a csajok Kép

Kamilla is Apafüggő,én csak enni adok Neki, meg akkor kellek, ha pénztáros nénit kell játszanom. Az mégsem lehet Apa!

Emesét tisztába tettem a nagyágyon, majd amíg itt pötyögtem, elaludt! Olyan édes Kép

Pusz:

Kobudo

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!
Talira már nem valoszinű hogy eltudok menni , de remélem lesz rá alkalom még hogy összejövünk. De ha lehet akkor kérek szépen képeket ha tudtok. Bizti hogy nagyon jo lesz , érezzétek jol magatokat.
Üdv mindenkinek : Kati +Kata /38+2/

Kép
Kép
Kép
kecsone

Sziasztok!
Syg! Most jöttünk a C+C-ből és ez a puzzle színes szivacsszőnyeg 10 db.-os, 32*32-es kockákkal, 1400ft.Számok és betűk vannak rajta.

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok!

Melyik a Reile G. utca?

Roz, a szomszédnak magát is a kukába kellett volna dobnia! Oda való!

Kobudo, kéred a telszámot?

Nana, én már rájöttem, hogy ez az idő sosem fog visszajönni és bármennyire nehéz is néha -most pl. 12.40-től próbáltam elaltatni és most, 2-kor aludt el...a cicimen- próbálom élvezni. És lassan sikerül is.

Bea, Orsi a nővérem közölte, hogy nehogy vegyek puzzle szőnyeget, mert neki van egy nagy zsákkal. Még jó, hogy szólt.

Picur szívatott az éjjel, felkelt 2-kor, 4-kor, fél6-kor és végül 8-kor. Nem tudom, miért. Aztán de. aludt még 1 órát és azóta csak most sikerült elaludnia. Szegényke. Megyek is, odabújok hozzá.

Éva

Kép
sygnum

Hali!
Syg!
A reile géza a Jakoval szembeni emeletesek.Az mögött van a rákóczi suli is meg a játszótér is. Az jó kis hely.

Soltvadkerti finom fagyit nekünk is !!!! KépKépKép

Most megyek. Elszámolni valóm van a Beával ! Kép

KépKép
KépKép
sbea

Kép

KépKép
KépKép
sbea

na megjöttünk a "nagy" bevásárlásról negyedét meg is vettük 7000 ft volt be még incsenek zsákjaink meg torna cuccos meg egy csomó dolog köztük gyerek méretű ágynemű huzat másik 7000 ft

olyam hülye vagyok szóljatok nyugottan a másik utxában van egy játéknagyker igaz nem mehet be mindeki de apum szokott nekik dolgozni és én bemehetek 600 ft ért vettünk 12 db os puzzelt meg játékokat is ott veszek egész nagyy gyerekeknek is vannak játékok nyáron uszogumik ... szóval ha valakinek játék kell szoljon és átmegyünk Kép

minoval beszéltem szar a netnála megint az üzeni mindenkit puszil és ha megvan a helyszín akkor felhívom akkor a reile g.u mögötti játszo mindenkinek jó vasárnap 6 körül ???????

lilike
minoval megbeszéltü nincs apelláta gyere Kép Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

sam
bizti már készen álltok holnap indultok ?
nagyon jó utat vigyázzatok magatokras nagyon jó időt nektek és pihenj sokat Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

syg
eljutttatok végül vacsizni leo hogy birta ?

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz, igen, elmentünk vacsizni, de sajnos uuúgy ment, mint itthon - felváltva. Egyikünk evett, másikunk meg dajkálta Leot. A végére elaludt, akkor meg ugye nem lehetett letenni. A hazafelé utat meg végigüvöltötte, mert felébredt, amikor betettük a hordozóba.
Idővel majdcsak jobb lesz.

Kép
sygnum

Hali!

Tegnap délután óta nem volt netünk.
Pedig nálunk szokott szórakozni de nem ennyi ideig.
Nem tudom mi lett Bogival.Kezd vissza fejlődni.
Nem indul el időbe wc-re....Kép
Hisztizik, nem fogad szót vissza szájal.
És ez csak ma csinálta nem fordult elő ilyen még.
Hiszti volt de nem komoly, de ma......

Roz!
Ovis ágyneműt a piacnála gyógyszertár mellett van egy rövidárú bolt.
Megvarják és bele is hímzik a jelét.
Nekünk tavaly az ágynemú+lepedő+tornazsák+vállfás zsák volt 3500ft azt hiszem.
Nézzd meg ott, kb egy hét és kész.

Még ma jövök

Kép

Kép
samchee

Sziasztok!

Köszönöm, hogy ennyire ragaszkodtok hozzám, nagyon jól esik, megpróbálunk ott lenni. Kép Nagyon jó lenne látni benneteket. Kép

Puszi, holnap többet írok, apának masszírozásra van szüksége. Kép

Lili+Zsófi (34+5)
birolili

Szió,

akkor vasárnap a játszótéren találkozunk!

Kamilla hazajött, teljes a csapat!!

Syg, egy vezetékes számot tudok, azt fogom felhívni. Hétfőn háziorvos széklettartályért, kedden HIV szűrés, szerdán talán bőrgyógyi. Még a tüdőszűrés van hátra, és ezzel kész! Remélem mindent rendben találnak, átmegyek a vizsgán...
Hol voltatok vacsizni? Leot nem akartátok rábízni valakire?

Lili, gyertek, nézzétek meg a picurokat, készüljetek Ti is!

Sam, jó nyaralást, jó pihenést!

Pusz, vasalok Kép
Kobudo

Kép

Kép
kobudo

Kobudo, Lajosmizsén a Gerébi Kúriában. Ott volt az esküvőnk és minden évfordulón oda megyünk vacsorázni.
Leot nem lehet másra rábízni, mert nem tudja más elaltatni, ill. kiszámíthatatlan, hogy mikor kér cicit - ha csak elalvás céljából is. Meg nincs is itt Kméten senki a családból. Másra meg nem nagyon bíznám.

Kép
sygnum

ELMENTEEEEEEEK !!! Végre már holnap lehet pakolni a gyerekszobába. Reggel még egy gyors parketta lerakás, aztán már költözünk is. Kívűlről még nincs teljesen kész a ház, mert e a r.hadt eső nem engedi hogy kiszáradjon a fal és nem lehet leszínezni addig Kép Ez a másfél hét alatt 5 évet öregedtünkKép, és még hátravan a pakolás.

Vasárnap tali. Mindenki férjestől jöjjön, és persze babástól ilyen-olyan formábanKép

Sam!
Jó nyaralást: Mi Szerdán utazunk Füredre. Reméljük kellemes idő lesz

KépKép
KépKép
sbea

sayg hu ez agyon szupi kis hely Kép
mi bben az évben még sehol nem voltunk általában mi már csak csepgi csárdáig jutunk de az már az őskorban volt pedig nagyon rendik és van etetszék is szóval igazi ki családi hely meg van "játsztér" is

beák
mi apátlanul megyünk ők melóznak ezerrel mi meg hagyjuk őket dolgozni Kép Kép
de remélem ugy is jó leszünk Kép
minket nem lesz nehéz megismerni jön egy nagyszájú cserfes izgőmozgó barna Kép( niki)
egy kis tejfölfejű világítósszemű szűkszavu zizi (adri)
és egy kis anyfűggő kiskukacos (áki)
és egy szökökutból kiszedős álandóan átőltőztetős kis elfánt (én Kép)

Kép

Kép

Kép
roz23

Lányok, mi lesz, ha esik az eső? Milyen időt mondanak?

Roz, a Csepegit is ismerjük.
A Gerébi tényleg jó hely.
Aranyos vagy, ahogy jellemzed magatokat.

Valószínű én is csak Leoval megyek, mert a párom vmit csinálni akar a háznál. De az is lehet, hogy picit később megyek, mert Leo mostanában 6-kor eszik.

Kép
sygnum

Hali!

Köszi a jóm kívánságokat!

Mindenkinek jó hétvégét! Talizzatok helyettem is!
Vigyázzatok a pocilakókra és a babókra.

Pussz:sam

Kép

Kép
samchee

Jó estét,

mi is apátlanul megyünk, Apa, "szegény" a Real Madrid meccsre megy Kép

Syg, aztán belegondoltam, hogy mi is mindig vittük Kamillát, először 6 hósan mentünk el este 4 órára, de óránként felhívtam Anyukámat, aki csak ezért jött át Szegedről. Persze kikészítettem lefejt tejecskét, és a gyerkőc aludt, mint a bunda végig...
A Gerébi tényleg jó hely, a Csepegiről nem tudtam, majd lassan kipróbáljuk, ha tényleg ilyen bababarát. Egy ideig mi is mindenhová négyesben megyünk.

Szép álmokat:

kobudo

Kép

Kép
kobudo

Jó reggelt! Kép

Megint átmenetileg van netem.. Kép Kép Kép

Hajnal 4 óta csak alvásmorzsákkal találkoztam, mert Bálintka pocakja sokat görcsölt.. Már annyira sajnáltam..
Aztán 7-körül nagyot tornáztunk, mert tegnap a fejlődés-neurológián kiderült, hogy hypotonias a nyaki és háti izomzata.. De a drágám azért próbálkozik! Kép Kép
De még a Marcit (Liolga)be kell hoznia... Kép Kép Kép Kép
Ma nagytakarítok, mososk vasalok, 9-kor jön a 14 éves unokahugom (Nővérem lánya), aki tüneményesen bevállalta, hogy segít! Ö olyan tini, aki totál lekiismeretes, és szívesen megcsinál bármit! És közben nem nyámnyila, de nem is egy rámenős, nagypof...ú kamasz. Kép Imádom! Kép És jó Neki, mert az összes ruhámat tavaly óta neki adtam. Mostanában gyönyörködöm a 38-as méretű ex-cuccaimban! :Kép Kép Kép Kép
Hogy milyen jól néz ki ez a kiscsaj bennük!?!?! Kép Kép Kép

Na megyek, mert még millió a munka.. És még ennem is kéne..

Apa ma Veresegyházán dolgozik.. Szerintem későn jön, hogy holnap már ne kelljen menniük.
De azt mondta, hogy azért lesz így jó, mert nem kell vasárnap 4-kor kelnie, és csak a MIÉNK, 3unké a nap!!!!! És nagyon várja a holnapi nagytalálkozót!!!!!!

Gyönyörű napot mindenkinek, talán estefelé jövök, feltéve ha lesz netem...

Éva
Az erőrejelzéseket megnéztem éjszaka, jó időt, eső menteset ígértek vasárnapra! Remáljük úgy is lesz!
(Mi is vacsorázni készülünk, de én nagyon bizonytalan vagyok, mert Papusz azt zseretné, ha kettesben mennénk... Anyós tuti, meg nagyon gyakorlott unokásdiból, na de az én lelkem... Azzal van baj! Hogy tudom majd otthagyni?!?!)

Azzal meg senkinek ne legyen gondja, hogy nem tökéletes esetleg a 18:00-órás időpont! Lehet, hogy mi is éppen belecsúszunk, mert még nem tuti a napirendünk.. Majd összevárjuk egymást. Ki kicsit hamarabb jön, ki később... Szerintem nem lesz gond!
(Ha esne, arra tényleg esteleg valamilyen béta tervet ki kéne dolgozni..Max kiírjuk: "Az előadás az időjárási tényezők miatt elmarad!")

Na pusszancs mindenkinek!

Bálcsi, most édesdeden alszik! Kép Kép Kép Kép

KépKép
mino

sziasztok Kép

már csak egyett kell aludni Kép Kép

mino mi van ma mi is 4 óta fent vagyunk bár mi a fogakkal küzdünk
tegnap be akartamm enni a nagy gyószertárba kúpért de annyira sokan voltak hogy átmentema feketetsasba ott nem olt eljöttem a czolner térre ott meg csak megrendelni tudják ugyhogy nincs kúpunk csak szenvedünk marad dentinox és láz esetén panadol idáig csak nyügi van meg ökölrágás ezerrel

megyek is mert ezer a dolgom remeg mára beigérkeztek az ismerőseik is Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

beszéltem minoval azt monta tegyük már át a kezdés inkább 5 óra körülre szóval aki tud jöjjön már hamarabb vagy ahogy tud Kép
bevárunk mindenkit Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Hú, az nagyon jó, az 5 óra nekünk is jobb lenne! 8-kor indul a fürdés-fürdetés 2 órás szertartása Kép
Akkor mi ott leszünk!

Kobudo

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!

Leo is nyűgi ma, meg éjjel se hagyott aludni.

Kobudo, nekem hiába van lefejt tejcsi, Leo nem tud mit kezdeni a cumisüveggel. Hogy anyósom vagy bárki más pohárból meg tudná-e itatni, amikor felébred és mohó...azt kétlem.

Mino, pocifájásra nem akartok vmi homeót megpróbálni?
Én sem biztos, hogy itthon tudnám őt hagyni. Egyszer elvitte a párom kb. 40 percre és már aggódtam, hogy mi van vele.

Roz, most nem segít rajtad, de legközelebb próbáld meg a Rákóczi úti patikában, én is ott vettem a kúpot. Még tanácsot is tudtak adni, nem csak tartják a homeos szereket.
Nincs otthon véletlenül chamomilla? Az jó fogfájáskor is.

Remélem Leo nem szól közbe és el tudunk menni holnap. Ja és nem olyan napunk lesz, mint ma.

Éva

Kép
sygnum

sziaaszto Kép

hulla vagyok már dumsztolódnak a barakjaim volt 30 kg meg még van gy kis dzsemnek való is azt meg kell még csinálnom csak ákikám rá vágyott ugyhogy most szeretjük kicsit egymást Kép adri meg ugrál az ágyról a dédi van itt seígitégnek le ül a gyerekek mellé meg beszélget ákival én meg turbóba csinálom a dzsemet hogy holnapra ne maradjon mg és időben eltudjunk indulni a nagy talira Kép

syg sajna az nincs itthon de akkor bemegyek oda és meg is kérem őket hogy segítsenek hogy miket érdemes itthon tartani és meg is veszem
már minonak is mondtam hogy holnap legalább meg tudja tölet kerdezni hogy ti milyen bogyokat használtok leonak

megyek dzsemezni
puszik Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz, nekem felírta a drnő, hogy miket tartsak itthon, elviszem holnap, ha érdekel. Meg akár a homeós füzeteket is elvihetem, ha vkit érdekel belőle vmi. Fejből én sem tudom a szereket. Legalábbis keveset.

Nem tudom, mi történt Leonával, de nagyon anyás lett. Aludt rajtam majdnem 2 órát -nem akartam letenni, mert egész du. nem tudott elaludni, örültem, hogy alszik végre, de ilyet már ritkán csinálunk-, szopizott és láttam rajta, hogy még aludni szeretne. Mondtam a páromnak, hogy vegye át, elkezdett nála sírni. Visszavettem, elhallgatott. Párom felvette az én pólómat, erre elaludt rajta Manó. Mi történt, miért csak én kellek neki, gőzöm nincs. Ez jól is esik meg nem is.

Orsi, Te jössz holnap?

Kép
sygnum

syg tényleg nagyon jó ötlet elhoznád a listát füzetet majd beszerzem már igértek itt a gyögyszertárba Kép
orsira nem küldenél egy sms lehet hogy ő nem olvastaa talit mostanában ritkán volt

köszi Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Csináltam egy másik albumot a www.babaszoba.hu -n, mert itt nem engedett minden képet feltenni. Pont a kedvenceimet. Uúgy sygnum név alatt található.

Roz, mindjárt írok neki, bár már biztos nem olvassa ma.

Este is csak nálam volt hajlandó elaludni Cica. Nem lesz ez így jó, apát bántja a dolog.

Kép
sygnum

syg

nagyon édes a kis leo tündéri a képeket nem irigylem apócátokat de bizti rájön leo hogy nála is ugyan olyan jó mint nálad Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok,bocs kicsit eltűntünk, Baja,tegnap vendégek.Sms-t mire olvastam túl késő lett válaszolni. A ma du talit nem tudom megígérni, anyósék jönnek ebédre, meg du talán jönnek még barátok,de hogy pont mikor azt nem tudom, de azért majd megpróbáljukKép.
Most is rohanok, mert Hancika enne márKép!
puszi, és ha nem tudnánk menni, azért gondolunk Rátok

Kép
seriff

sziazstok Kép Kép

nagyon szomoru vagyok mrt adri belázasodott 38,3 a láza igy nem tudunk bemenni ha anyósom vállja és persze nem lesz rosszabul adri egy rövid időre egedül beugrom hozzátok mert nagyon szertnáélek már benneteket látni Kép meg persze egy csomó mindent megszeretnék kérdzeni meg receptek meg minonak én is vinnék párdolgot....
el sem tudjátok képzelni mennyire vártam pedig hogy mehessünk nekem nagyon ritkán van igy lehetőségem bár merre is menni és most annyira szerttem volna veletek találkozni
remélem összejön

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Remélem be tudsz jönni Roz.

Tegnap készen lettünk a szobával. Átpakoltunk, berendezkedtünk. Lilla már ott is aludt, és fel sem kelt reggel 7-ig. Tetrszik neki a kis fészke. Itt van pár kép.

Kép

Kép

Szép idő van ma. reméljük nem kell az esőnapot igénybe venniKép
Nagyon álmosak vagyunk. Én főleg azért mert amikor este 8-kor készen lettünk még elmentem sörözni, utána meg benéztünk a borutcába, és kicsit elcsúszott az idő.Kép Fogyott ma az ásványvízKépKép

Lillácska Drága most szunyizik, de egy tegnapi kép i8tt van róla:

Kép

Jók legyetek. 5-kor a játszótéren.
Ciao

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok!

Beáék, nagyon szép lett a kis kuckója Lillának! És milyen jó, hogy már tud is ott aludni! Kép
Akkor tényleg tetszik neki! Kép

Rozi, nagyon jó lenne, ha el tudnál jöni! Mi lehet, hogy csak 6után tudunk menni, mert apa fallabdázik. De majd sietünk. Bezséltem Noéval, nagyon fáradt volt a hangja, 24órája fent van. Õk ott lesznek. Kép

Sziasztok! A játszótéren! Lili+Zsófi (ma: 35+0)
birolili

Sziasztok!
Mino, a sógorod fogtechnikus? Csak azért kérdezem, mert mondtam a férjemnek, h 750-ese van, és esetleg nem ismeri-e, nyilván csak vezetéknevet tudtam mondani, erre rávágta, h úgy gondolja Õ az, és volt is Nála, a plexit megnézni, és napok óta nyúz, h kérdezzelek meg,h Õ-e az!

Bea, Zsolt, Lillácska gyönyörű, a szobája pedig iagzi királylányi lakosztály!

Roz, remélem Adri jobban van,és nem komoly az egész!

Kép
seriff

szisztok Kép

annyira örülök nektek olyan jó volt találkozni és mindenki élőben is nagyon jó fej Kép és babák gyönyörűek
lilike meg nagyon csini kismami és fura hogy neki még van pocakja Kép
akik most nem jötek el sajnálom de nem baj majd legközelebb Kép

ja apa azért hívott haza mert niki a frissen kiöntött betonba belenyomkodta az ujját Kép Kép
kis béka

áki meg hazafelé is szunyált egy kicsit
és most aludt el én is mgyek

beáékképeket várjuk nagyon Kép apucink nagyon kiváncsi a babákra kiscsaj függő a lelkem _Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

A képek felkerültek az albumok közé. Kecskeméti Topiktali címen meg tudjátok nézni őket.

Jó éjszakát !!!

Kép

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok!

Megnéztem a képeket, el is mentettem magamnak. Kép Köszönjük Zsolti apuka! Kép

Jó volt megismerni Benneteket, jó volt találkozni Veletek! Kép Igaz, egy kicsit kilógtunk, hogy még "csak" a pocakban van Zsófi baba, de majd a legközelebbi találkozóra már mi is babakocsival megyünk.... Kép

Ma megyünk dokihoz, megnézi Zsófit, kíváncsi vagyok, hogy mekkorát nőtt. És hogy mekkora a feje. Kép

Jól aludtak a babák? Megint itt egy front... Kép

Ma még bekukkantok hozzátok, szép napot mindenkinek!!!! Kép
birolili

sziasztokKép

beszéltem minoval azt mondta hogy megint vacak a net nála de azt üzeni hogy

seriff igen ő az valami rokont meg mocit mondott de lányok vitatkoztak és nem hallotam rendessen Kép

sygnek pedig azt üzeni hogy igen nagyon szeretne homeos bogyeszt a pocakra és hogy melyiket vegye

most én jövök Kép

nana
kicsi fiad otthon van már a mamátol milyen volt a szonbati sütögetés összejött ?

kecsóné hogy tetszettek a képek

lili nálunk kifejezetten jól a aludtak adri még belázasodott egyszer kapott panadolt és utánna reggel 8 ig!!! aludt egyhúzamba jól kilehetett merűlve

seriff
köszi szerencsére tényleg semmi komoly adrinak az utolsó fogacskája indult el azért volt a láz de olyan nyügi volt hogy végül nem mertem el vinni meg nem voltam bizti benne hogy csak az a baja de mivel átjött a mama adrizni már niki is otthon akart maradni igy csak ákival voltunk kettsben de legközelebb teljes létszámban jelen leszünk Kép

arra gondoltam hogyha itt kész leszünk ugy nagyjából már mint ha az udvar rendeződik mit szolnátok egy kis kerti össze jövetelhez nem tudom ugyan ez mikor lesz de majd kiokoskodjuk Kép

na megyek mert csajok megint egymást nyúzzák Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

hahó hol van mindenki ???

Kép

Kép

Kép
roz23

hahó !!!!!!!!!!!!!!!!! valaki ??

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Tegnap Manó elkezdett üvölteni ahogy betettem az autóba, és Petőfivárosig abba se hagyta. Most meg itt ül a nyakamban.

Az éjjel meg 2 óránként felkelt. Szuper volt.De ma jó kislány volt, egész nap csak puszilgattam.

Lili, Mino, mindjárt nézek bogyókat.

Kép
sygnum

A képek nagyon jók, de a legjobb Kamilla. Meg a verebek a padon.

Kép
sygnum

Sziasztok,

jó volt tegnap találkozni Veletek, a jó kis képekért meg köszönet Zsoltinak, nagyon jók lettek!

A tegnapi málna fagyitól valszeg kiütéses lett Emesénk arca, legalábbis remélem, hogy attól, és nemmástól. Bár hogy mennyi málna lehetett benne...

Mino, a héten valamlyik délután jó lenne, hogy átugorjak? Lackó szabin van még, vigyázna Kamillára, Emesével mennék.

Kobudo

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok, vmit már másodjára nyomtam meg, és elszállt.
Nem vagyok vmi vidám, most jöttünk a dokitól, tudtam, h nem stimmel a dolog, mivel hetente egyszer én is mértem Hacit, és az utóbbi két hétben össz. 50 g-t hízott, ezt is a múlt héten, szóval pótolnunk kell. Először megpróbálom a saját, korábban lefejt, tejcsimet adni. Szóval, most nem vagyok épp jókedvű.
Írigykkedem a tali miatt, pont akkor ettünk, +jött egy barátunk+ az após vissza.
most megyek
Jó tudom, h örülni kell, h van mivel pótolni, de szóval szar érzés(bocs)

Kép
seriff

Lili, próbáld meg a Natrium sulfuricumot Ch15 vagy CH 9-es hígításban. Ha nem válna be, akkor a Natrium chloratumot. Napi 2*5 golyót, fél órával előtte-utána nem szabad enni, inni, fogat mosni.

Mino, meg lehet próbálni a viburcol kúpot, ez egy összetett szer. Max. napi 5 db.

Chamomilla: ha élesen sikongat, nyugtalan, dühös, nehéz megnyugtatni. Gázokkal teli a hasa, zöldes, bűzös a széklete. Javul melegre, ringatásra, rosszabbodik este 9 órától éjfélig, haragra. Naponta 2-4*5 golyó

Colocynthis: ha erős, görcsös hasfájás esetén, a panaszok a has masszírozására vagy a lábak felhúzására enyhülnek.

Dioscorea: hirtelen kialakuló periodikusan visszatérő görcsök, erősödnek összegörnyedve, enyhülnek hátradőlve és a hát masszírozására.

Lycopodium: kifejezett haspuffadása van, du. 4-8 között a legrosszabb.

Válaszd ki, melyik hasonlít a legjobban Bálint pocifájására és azt próbáld először. Ha nem jó, próbáld a következőt, de az is lehet, hogy egyszerre több szer kell.
Naponta 2-4*5 golyót pici vízben fel kell oldani és cseppenként, hogy elszopogassa, ha már nem szopik beadni. Cicifüggőnél nehéz kitalálni, mikor nem fog már szopizni, nálunk is nehéz volt eleinte, de vhogy azért sikerült.

Remélem segíteni fog vmelyik!

Kép
sygnum

Orsi, Hanna lusta enni vagy kevés a tej? Én megpróbálnám 2 óránként cicire tenni, ha elfogadja. Ha csak cumizik rajta az is inger a tejtermelésnek. Meg ha gondolod megpróbálhatod a homeobogyókat.

Ne szomorkodj, nem áll jól Neked!

Kép
sygnum

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?