Jó reggelt!
Megint átmenetileg van netem..
Hajnal 4 óta csak alvásmorzsákkal találkoztam, mert Bálintka pocakja sokat görcsölt.. Már annyira sajnáltam..
Aztán 7-körül nagyot tornáztunk, mert tegnap a fejlődés-neurológián kiderült, hogy hypotonias a nyaki és háti izomzata.. De a drágám azért próbálkozik!
De még a Marcit (Liolga)be kell hoznia...
Ma nagytakarítok, mososk vasalok, 9-kor jön a 14 éves unokahugom (Nővérem lánya), aki tüneményesen bevállalta, hogy segít! Ö olyan tini, aki totál lekiismeretes, és szívesen megcsinál bármit! És közben nem nyámnyila, de nem is egy rámenős, nagypof...ú kamasz.
Imádom!
És jó Neki, mert az összes ruhámat tavaly óta neki adtam. Mostanában gyönyörködöm a 38-as méretű ex-cuccaimban! :
Hogy milyen jól néz ki ez a kiscsaj bennük!?!?!
Na megyek, mert még millió a munka.. És még ennem is kéne..
Apa ma Veresegyházán dolgozik.. Szerintem későn jön, hogy holnap már ne kelljen menniük.
De azt mondta, hogy azért lesz így jó, mert nem kell vasárnap 4-kor kelnie, és csak a MIÉNK, 3unké a nap!!!!! És nagyon várja a holnapi nagytalálkozót!!!!!!
Gyönyörű napot mindenkinek, talán estefelé jövök, feltéve ha lesz netem...
Éva
Az erőrejelzéseket megnéztem éjszaka, jó időt, eső menteset ígértek vasárnapra! Remáljük úgy is lesz!
(Mi is vacsorázni készülünk, de én nagyon bizonytalan vagyok, mert Papusz azt zseretné, ha kettesben mennénk... Anyós tuti, meg nagyon gyakorlott unokásdiból, na de az én lelkem... Azzal van baj! Hogy tudom majd otthagyni?!?!)
Azzal meg senkinek ne legyen gondja, hogy nem tökéletes esetleg a 18:00-órás időpont! Lehet, hogy mi is éppen belecsúszunk, mert még nem tuti a napirendünk.. Majd összevárjuk egymást. Ki kicsit hamarabb jön, ki később... Szerintem nem lesz gond!
(Ha esne, arra tényleg esteleg valamilyen béta tervet ki kéne dolgozni..Max kiírjuk: "Az előadás az időjárási tényezők miatt elmarad!")
Na pusszancs mindenkinek!
Bálcsi, most édesdeden alszik!