Sziasztok!
Bocsánat,bocsánat,bocsánat
Megint eltűntem,mentségemre legyen a meló,na meg lustaság is van benne
Szinte napi szinten ide ülök,de csak olvasásig jutok
Most megpróbálok írni néhány sort...
Először is,minden kicsinek és nagynak aki mostanában ünnepelt sokat és boldogat
Bocsánat,hogy csak így...
Hajni:Tiszta szívből gratulálok a pocaklakóhoz
Nagyon helyesek a gyerekek,hatalmasat nőttek...nagyfiú hová megy tovább?
Tündi:Zsombinak boldog hófordulót
Sajna a szülőire nem tudok menni,hosszúzok hétfőn
Apa meg ugye gyerekezik...megtennéd,hogy jegyzetelsz részünkre is,ha lesz most valami fontos...jövőhéten valamelyik nap elugornánk hozzátok,ha nem gond,csak Lucim van itthon...
Judit:Tünemény Milla baba
Hogy telnek a napjaitok?Marci belerázódott már a tesó szerepbe?
Katlina:Vencel is nagyon helyes kispasi
Robikának gratula a bilizéshez,meg sokat és boldogat
Ahogy olvasom még mindig nem szeret enni...Luca sem
Én már teljesen kész vagyok tőle
Robikának megy a tesó szerep?
Erika:Veletek mizu?Hogy telnek a napjaitok?Ti belerázódtatok már az új helyzetbe?Nálatok is gyönyörűek a gyerekek
Réka mint nagylány,hogy viseli a tesót?Ja,jut eszembe,kérhetek meghívót az új bloghoz?Email cím:lucuska3@gmail.com
Kriszti:Szupik a képek
Azért nekem van szerencsém személyesen is találkozni a nagyfiúval
Orsi:Atid is szépen növöget,nagyon cuki
Te mikor kezdel melózni?
Letti:Jó volt olvasni rólatok is,képeket is tehetnél ám
Szilbee:Nálatok is hatalmasat nőttek a fiúk
Nagyon helyesek.Dávid még olyan babás volt,mikor utoljára képet láttam róla,most meg kész nagyfiú
Nóri:Veletek mizu?Te is rég írtál már
Lilcsi??
Linda:Nálatok mi a helyzet?Lassan te is kezdesz melózni..Várod már?Valamiért nem tudom olvasni a blogodat
Kati:Üdv közöttünk
És gratula a pocaklakóhoz
Barnázásom nekem is volt a kicsiknél,Lucánál nagyon is,volt amikor azt hittem már nincs is baba
de azóta már "nagylány"
Sok-sok pihi és nyugalom!!!++++++
Remélem nem hagytam ki senkit
És akkor rólunk pár szó:Nekem keményen beindult a meló...12 órában dolgozom...Eleinte elég nehéz volt,de azt hiszem mostmár kicsik is belerázódnak,hogy nemmindig vagyok itthon.Mondjuk Luca kegyetlen hisztis lett
Néha csak úgy rájön és üt engem
volt,hogy visszaadtam neki,de nem hagyta abba úgy sem
Mit tehetnék vele?Bántani nem akarom,de azt sem,hogy kedvére engem pofozzon
Aránylag jó a beosztásom,ebben a hónapban csak 9 napot kell menniük oviba-bölcsibe,Zolcsinak már ugye szünet van,júliusban mindenki itthon lesz,augusztusra a kicsiket behúzattam,de ha még a mostani melóhelyen leszek akkor itthon lesznek amikor én is.Na ezt jól leírtam...
Tehát még mindig nem tudom,hogy mikor kezdek az új helyen...még mindig nagyon dolgoznak az épületen.Igazából ez sem túl rossz így,mert több szabadnapom van,a héten is csak szerdán dolgoztam,jöv.héten 3 nap meló lesz,mondjuk abból 2 éjszaka...
Júliusban elmegyünk kicsit pihenni,azt hiszem ránk fér majd egy kis nyugalom,habár nem akartak elengedni szabira,de csak meggyőztem a főnővért
Most meg csak Luca van itthon,fiúk mamáznak...Zolcsi már kedd óta,Milánt meg ma hagytuk ott,már most hiányoznak
Na azt hiszem egyenlőre elég lesz belőlem ennyi...ha lesz majd időm és energiám teszek 1-2 friss képet is...
Addig is puszi mindenkinek