Sziasztok,
itt vagyok meg mindig egyben.
Lehet, hogy szerdan is megyek a talira. Jo lenne, mert nem szeretnek lecsuszni a bazarrol.Mi vinni nem viszunk semmit, mert amit Jazmin kinott az masra nem jo, meg Gomboc komanak is kell.
Az a jo, hogy Jazminnak mindenkinek a kinott ruhaja jo.
Nu , Jazmin tegnap reggeltol ma reggelig 13 x fosizott, eleg szornyu volt, de atveszeltuk. Valszeg vmi virus lehetett, de semmi nem kiserte , sem laz, sem bagyadtsag. Ma reggel elvittuk az ugyeletre, ott annyit mondtak, hogy dietazzunk (ez Jazminnak nem nehez
) es vmi bizmutosat irtak fel. Asszem Banita is ezt emlitette 1x. Na persze nem volt a gyogyszertarban a Smectat meg kerdeztem, azt meg nem mert adni a gyogyszeresz, Jazmin masik gyogyszerei miatt. Nu a lenyeg az, hogy ma reggel ota nem volt semmi, marmint a pelusban. Ejszaka 1 orat aktivkodott a kezemben, azutan apu atvette a dolgot es elaltatta Jazot. Erdekes o sokkal ugyesebb ebbol a szempontbol. Persze neki rovid ido alatt elaludt.
Tegnap este kiruccantunk, a Thai etteremben voltunk vacsizni 2 masik parral, nagyon jol ereztem maga, asszem 1 jo darabig utoljara.
Neha vannak fajasaim, de teljesen rendszertelen.
Szoritsatok, hogy pentekig megszulessen Gombi, mert utana hetfon mar gondolom be kell, hogy fekudjek, ahhoz meg nem nagyon fulik a fogam, Jazmin miatt.
Ma reggel igy is elsirtam magam, met azt hittem, hogy m,ajd Jazmint befektetik a fertozore.
Aktivkodok ezerrel, tetyek-vetyek, motyogatok, de assszem nem ezen mulik a dolog.
nu csok mindenkinek,
gabomamo