No itt is vagyok,csak a terhességi pisilési kényszer....
Apa tegnap már mérges volt rám, és be kell vallanom, igaza volt...
1-én jöttünk haza Ausztriából, ma 4-e van, és még a lakás szalad a cuccainktól...
De már ma reggela konyhát rendbe raktam!!!!
A többivel csupán az a bajom, hogy a szennyest nem akarom bezsúfolni a fürdőbe, mosni pedig sajnos nem tudok. Nem tudtok esetleg olyan mosóport, aminek nincsen szaga?????
Eddig Ariel-t használtam, de csak most jöttem rá, hogy ezt érzem az ágyban az ágyneműn, a ruhákon, és az egész lakásban... Brrrrrr..........
Tegnap drága Apácska puszit akart adni, én pedig csak fintorogtam, és csak akkor engedtem puszit adni, amikor már félmeztelenre vetkőzött. Hiába, a ruháján is érzem a mosóport, leh.nyi pedig nem igazán szeretném....
Csórikám Ő is szagolgatta a ruháját, meg mindent, de Ő nem érzett semmit..... Nem is értem...
Bolhácska!!! Akkorát nevettem azon, amit a kislányod mondott....
)))
A pelust és ruhácskákat szívesen elfogadom, de majd megbeszéljük, hogy mivel kompenzálom ezt Neked, ok??
Kati, mi a helyzet a házakkal??
Képzeljétek, rájöttünk anyuval miért nem éreztem őszintének leendő sógornőm mosolyát a babámmal kapcsolatban.
Szerintem örült Ő, csak el van kenődve, mert ugyan van egy 4 éves kisfia a volt férjétől, de napokkal ezelőtt született a volt férjének is még egy gyereke a mostani kapcsolatában, ugye itt lesz nálunk is a babóc, Ő pedig szintén szeretne, csak valószínűleg a bátyám nem még...
Jaj Lányok, megyek, rendbevágom a lakást, aztán irány- de lehet, hogy előtte- irány a nagymama igazi házi piros paprikáért! Úgy döntöttem ma paprikás krumplit főzök, és mivel sok sok nagyon érett banán is van itthon, sütök egy vékony piskotát, banános pudinggal megtöltöm, felcsavarom, még a tetejére is egy kis babnános puding, és csokireszelékkel leszórom!! Vagyis banános piskótatekercs lesz!!! Nyamnyam!!! Máris éhes vagyok!!!!
Nagyon szép napot kívánok Nektek.
PUszi