Új privát üzeneted érkezett!

Viol,
most értem ide :lol:
Gyerekeket fektettem, egyedül vagyunk megint...
Holnap otthon leszünk. Ovistárs focizik kettőkor, Márton nagyon szeretné látni csak azt nem tudom, hogy a pályán vagy a tornateremben. Arrafelé járunk :wink:

Csilla,
nálunk is így volt. Márton csütörtökön, én szombaton, Ágnes vasárnap :roll: Janka egy hét múlva egy újabb vírussal, de azt már megúsztuk.

Kép
Kép
Kép
amica

andi,
:) dorka átlagosan 10 és 11 között alszik. plusz mínusz fél óra előre és hátra. :D szívesen látlak titeket itthon is, de ha szép idő lesz, ki is mehetünk vhova. pl pálya mellé... :wink:
telcsiszámom sztem megvan még (06-20/379...) csörrents meg, hogy épp hol jártok :P

jóccakát, megyek, nézek egy kis feleségeket. katus elhalmozott velük... :D

KépKép
viol81

ja, a délutánja meg kb 2 és 3 óra közötti alvást jelent. de minden attól függ, mikor ébred reggel. két szunya között olyan 2,5 - 3 órát bír türelemmel... :P

KépKép
viol81

Halihó!

rik!Így van jól érted nem lesz babóca,de én is GYES mellett megyek vissza melózni hamár lehet kihasználom egy kis + lóvé!
Muszáj,mert ha elmegyünk (és ha kell kölcsön hozzá)akkor helyre kell rázódnunk és aztán jöhet a következő!Sajna ,de ez van a pénz beszél!! :? :?

Csilla!Jobbulást a lurkóknak és örülök,hogy végre elment a lakás!
Engem érdekelne az inagtlanos sztorid!
Vendég

Gabó
persze ezt Ti tudjátok,sajna a pénz beszél!(mi kölcsön mellett babáztunk,de szerintem sokan mások is).Irtad hogy mennél is szivesen dolgozni,találtál melot valamit??
Itt képzeld nyilik OBI,sok melohellyel!!! (ha nem találsz ott,akkor gyere haza!!! :P )
Én azt se szeretném hogy a férjem dolgozza magát halálra maszekba,mert én itthon dőzsölök.Jobb ha megyek én is dolgozni!Perzse ezt is mindenképp máshogy látja! :shock:
2 nap mulva böli!!!!!!!!!!!Tiszta lázban vagyok....(szegény Petra)
Vendég

mindenképp=mindenki
(Petra ölemben ül)
Vendég

jó reggelt cajok!

erika,
hol és mikor nyílik obi? és baumaxról hallottam. lehet mindkettő lesz? :P
böli: no para! :D jó lesz! :)

képzeljétek, én meg meglepem gáboromat egy cd-vel. megint csináltam képekből egy diavetítést, az összes eddigi kép, amin ő van kettesben dorkával. :P és megy alatta a zene. somewhere over the rainbow. az a változat, amit az új otp reklámban nyomtak. így olyan szép! :roll: :P

KépKép
viol81

ja, nem is. egy számon belül össze van vegyítve a "what a wonderful world"-del. az előadó "israel kamakawiwo'ole" nem is hallottam még róla. de töl jó!

KépKép
viol81

töl=tök :lol:

KépKép
viol81

Sziasztok!

Csilla-gyógyuljatok, sajnálom, hogy ilyen betegek vagytok :(

Rik-hajrá böli!!! Petra hogy fogadja a dolgot? Mennyi idő a beszoktatás?

Viol-szép ajándékot csinálsz, ügyi vagy. Sajnos ehhez én túl béna vagyok...

Jaj, csajok szuper volt tegnap este! Az én tündérbabám rendes volt és fél nyolckor már mélyen aludt (fel se ébredt 4-ig :shock: ). A kollégákkal jókat dumáltunk, elhalmoztak dicséretekkel, hogy milyen fiatalos és karcsú vagyok (ezen felbuzdulva ma párizsi csokis-meggyes muffint sütöttem :oops: :oops: ). 10-re értem haza, teljesen feltöltődtem.

Megyek, lassan sétálni indulunk.

Anikó

Kép[/url]
quito

Hali!

rik!Ha nem kéne a lóvé és elég lenne az a havi 25.000 pénz nefélj továbbra is rajta lennénk a témán,de szeretném ha már helyre jönnék minden téren és utánna uzsgyi bele!!!
Novemberben nyílik az Interspár nemessze tőlünk és szemben a bölivel ide akarom áthelyeztetni magam azt majd meglátjuk!Bizti nem lesz semmi gond a bölibe Petrus leleményes csajszi!
Az Obi az jó itt is mondogatták,hogy lesz azt mégsem lett pedig jó lenne!

Viol!Hogy te milyen ügyi lánka vagy!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Anikó!Nalátod,hogy nem volt semmi gond?Néha az anyának is megjár egy kis kiruccanás!Én pl. még meg sem ünnepeltem,hogy a Levi megszületett!A férfiaknál ez olyan természetes dolog ha gyerekük születik,hogy mennek ünnepelni mi meg..............!!
De lényeg,hogy szupi volt!!! :D :D :D
Vendég

anikó,
de ügyes kincsőd van! :) így máskor is el tudsz menni majd szórakozni, megadja neked a lehetőséget! :) de maradhattál még volna, nem? milyen távolságra voltál otthonról? hamar hazaértél volna, ha szól kálmán, hogy akció van?
engem is megdícsértek tegnap, amikor kimentem volt melóhelyre! :wink: hogy milyen jól nézek ki! :D
na, anikó, de jó nekünk! :D

KépKép
viol81

sziasztok cajok!
na,míra is megkezdete a hányást,köszi az együttérzéseket :cry: :!:

gabó
az úgy volt,hogy a vevőnk két ingatlanostól is megkapta a címünket,igaz az első helyről csak papíron és el sem jött,a második elhozta szétnézni és akkor döntötte el,hogy meg is veszi.és miután megkötöttük a szerződést,telefonáltunk a másik ügynökségnek,hogy ne hirdessék tovább,elkelt,akkor derült ki,hogy náluk is volt,ők is adták a címet,így ők is igényt tartanak a közvetítői díjra.vagy fizetünk,vagy beperelnek.így a vevőnk(mivel ő volt a figyelmetlen/hibás) most gyorsan vett fel kölcsönt és fájó szívvel(természetesen papír nélkül)oda is fizet.(miskolcon 2 %-ot kérnek,szóval nagyon húzós összeg)de szerintem ezek a közvetítők alig várják,hogy valaki így hibázzon,rögtön lecsapnak és követelőznek.az a nő is olyan ocsmányul beszélt velünk(pedig a vevőnk volt a gyagya),merthogy anyámmal áll szerződésben,őt tudja csak beperelni.de aztán már követelt a másik ingatlanostól is pénzt(150000 ft-ot mindenkitől:anyám,vevő,másik iroda),meg hogy mindenkit beperel.....!!!!még ez is 3 napos idegeskedés volt.szóval nagyon figyeljetek(eladók is,vevők is),hogy ki honnan jön/megy lakásnézőbe.

anikó
irigyellek a jó kis kiruccanásért,én itt lassan teljesen befordulok önmagamba.most még ezek a betegségek is!!!teljesen ki vagyok purcanva

de azért SZÉP NAPOT MINDENKINEK!!! :wink:

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

nitta, zília
ti merre vagytok? minden oks?

nitta,
mekkora mostanában zoé babánk? súly, hossz? mikor voltatok méricskén? szopizik szépen?

KépKép
viol81

csilla,
ááá, ez tényleg nem volt semmi! lehúznák még az ember bőrét is, ha tehetnék, oda is benéznének, nincs-e véletlenül lé ott is... :?
mírának meg... jajajj, szegényke... jobbulást kívánunk!!! no meg az egész családnak!!! tovább ne nőjjön a hányósok száma!!
+++++++++++++++

KépKép
viol81

viol
igazából semmi nagy cuccok:mi vettünk neki rajzolós szettet(meg a torta majd ha meggyógyult mindenki),anyám nevében vettünk egy fa logikai játékot,múltkor mikor otthon voltam venni akartam egy farmer+felső együttest ott volt a tesóm is és kifizette ő-így tőlük kapja azt,sógornőmmel vetettünk egy fagyöngy fűzőt(nagyon szép,meg míra imád fűzni),anyósom pénzt ad,mert a cipőket ők szokták állni :wink: ,de vesz még mellé úgyis valami apróságot is :P .igazából még ez is "sok",mert annyi minden játékfélék vannak,ruhák is,de azt nem lehet,hogy ne kapjanak semmit :!: :roll:
úgyhogy holnap csak néhány ajándékot kap meg,a többit majd gyógyulás után,meg a torta is majd csak akkor

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

remélem mi nem kapjuk el(mármint a felnőttek).végülis szecső már jól van,zóra is(bár ma meg megy a hasa),míra jó hogy így délelőtt kezdte,estére talán túl lesz a nehezén.
jó,hogy apa itthon van,felváltva ugrálunk hozzájuk

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

na,meg muatok pár fotót.nem kellett főznöm aznap,így délelőtt volt időm "meghülyülni" :lol: :!: ,mírának frizurát csinálni:
Kép Kép Kép

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Csilla!Hú ez nem semmi volt!Elég durva játékot űznek ezek az ingatlanosok,de ők meg ebből élnek,de szemétség!Még jó,hogy a vevő nem pattogott nagyon és kifizeti!A 2% elég sok itt 1%-ot kérnek!
Ó micsoda hajköltemény!!!Nagyon cuki!Akkor ez most végig söpör a gyerekeknek! :( :( :(
Talán ti megússzátok! :) :)
Vendég

Sziasztok!
Csilla
szegényklém.ne kerülte el!!Már csak azt tudom kivánni nektek,hogy hamar gyogyuljanak ki a betegségből,és Ti en kapjátok el!!Szorotok!!
NAgyon tuti a haja Mírának!!!

Anikó
két hét a beszoktatás a bölibe,de hát nálunk 4 nap lesz!Kiváncsi leszek mit szol hozzá!
Végülis tudja mi vár rá,és nem mond semmi olyant amiből az látszana nem várja.A gyerektársaságot azt beszéli,hát majd meglátjuk!!
Látod milyen jó volt,nem kell ezt a szivedre venni.Most feltöltödtél a köv. ilyen lehetőségig,eza kiscsajnak is jó!!Inkább egy mosolygos anyu,mint egy durci! :wink:

Viol
Obi-nem tom mikor nyilik,de a munkaerőfelvétel már zajklik,és hirdetik is.Asszem a Hirsztárba olvastam! :shock:

Gabó
lehet jot is tesz neked ha kicsit bölizik a Levi,"levegőt kapsz "kicsit!
(ugye érted hogy gondolom?)
Vendég

Csilla
én itt 3,5 százalékot fogok fizetni!!!!!!!!! :shock: :evil: :evil: :evil:
Vendég

Juj Csilla,miket irok neked!Szoritok,nem amit irtam,meg nem en,hanem ne!
BOCS!!!!
Vendég

rik
értettem úgy is :wink:
3,5 %????? :shock: nagyon sokkkk
én már a miskolcit is sokalltam(végülis 260000 ft rengeteg pénz-legalábbis nekünk)

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

rik!Értem,értem..............!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
3.5%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Uram isten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
4-nap!!Elég kevés nem?Bár a sóginőm kislánya is 5-nap alatt beszokott!Gyerkőce válogatja!Szerintem a Levussal sem lesz semmi gond!
Vendég

Egy kérés!Ha valaki menne osztráka(Kriszti,Eszti ti többet jártok ki)
Nézzétek meg nekem légyszi ha olyan helyen jártok,hogy van-e Elmo,mert itt nem találok a neten sehol!Vagyis van párna meg pulcsi és póló,de nekem figura kellen!Előre is köszike!
Vendég

Gabó,Csilla
jaja,sajna jol értettétek,ez az OC!!!!
Vendég

Kibaszott sok!És van már valami?Az a pacák viszaszólt?
Vendég

Réka jól van már?
Vendég

Sziasztok!

Gabó! Az ebay-en van egy csomó de gondolom nem szoktál ott vásárolni.
http://spielzeug.search.ebay.at/sesamst ... QsacatZ220

KépKép
KépKép
mirama

A Toysban is van de a honlapon csak az Ernie-t látom de biztos van a társa is. :-)
http://www.toysrus.at/index.php?PHPSESS ... tsuche.y=5

KépKép
KépKép
mirama

rik
most olvastam a privit,majd írok,de most épp haldoklok már én is.szarul vagyok nagyon,küzdök a hányingerrel.mással is szerződtetek?mert csak akkor van ez a gáz,amibe mi is kerültünk.

jó éjt

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

eszter
még most kívánok holnapra SZONJÁNAK BOLDOG SZÜLINAPOT :!: :!: :!: :!:
nem tudom hogy leszek holnap,lehet csak feküdni fogok.remélem jól vagytok,soha nem írsz magatokról(még emailben sem :twisted: ).
puszi,várunk szeretettel amikor ráértek kis pletyizésre :wink:

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

BOLDOG SZÜLINAPOT MÍRA!!
Kép

KépKép
KépKép
mirama

BOLDOG SZÜLINAPOT SZONJA!

Kép

KépKép
KépKép
mirama

Kriszti!Köszönöm szépen!!!!!! :D :D

Mírának és Szonjának nagyon boldog szülinapot!

Kép
Kép
Vendég

Megnéztem hát az Elmo 99/euro!Hát ennyiért biztos nem lesz neki!
A barátai jó áron vannak na,de hát ez...............!!!!
Vendég

Csilla!Jobbulást!!!!!!!!!!!!!!!++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Csilla
jobbulást Nked!!!
Igen szerződtünk miégeggyel,de az eddig egyet hozott csak! :(

Míra,Szonja bodog szülinapot!!!!

Áron!!!Boldog Névnapot!!!!!

Gabó
Réka jol van már suliba akar menni!!
Vendég

Gabó! Nézd mit találtam? Itt csak 3500 ft az Elmo.
http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=188999&page=3

KépKép
KépKép
mirama

mondjuk elég picike

KépKép
KépKép
mirama

Boldog szülinapot Mírának és majd Szonjának is!!!
:P :P :P :P

csilla,
nektek továbbra is jobbulást! :)

ja, és az a kép miráról!!! ahogy néz!!! :) igazi kis nő! :wink: :P

KépKép
viol81

Mirama!Köszönöm,hogy ezt is feltetted még begdumálom apával,mert a pici méretéhez képest elég drága!

Én ma annyi pizzát csináltam,hogy a fülünkön is az fog kijönni!
Vendég

Sziasztok!

Nem vesztem el csak nem volt időm írni , most is csak bejelentkezek aztán majd este jövök.

A szülinaposoknak sok boldogságot kívánunk , a betegeskedőknek meg jobbulást:

Zília

Kép
kertész ákosné

Szia Zília!
Már hiányoltunk!!!!
A privit se felejtsd el nekem amit akartál irni multkor,mert nem jött át egy sem(nemhogy kettő)!! :D

GAbó
milyen pizzát sütöttél?Nálunk Réka van nagyon oda érte!Levi szereti?
Vendég

rik!Csináltam bolonyaisat meg össze hajtott sonkásat ebből kettőt most is azt esszük vacsira és Levi imádja!
Na holnap lesz a nagy nap!!!De izgi!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D
Vendég

Sziasztok!

BOLDOG SZÜLINAPOT MIRÁNAK! :lol:

Jó a haja a leánynak.

Kép

Kép
ábibaba

Sziasztok !

Na ma sem értem korábban ide most meg már álmos vagyok.

Rik, nem felejtkeztem el a priviről holnap küldöm nem tom mért nem ment el kétszer írtam meg mind a kétszer rákattintottam a küldésre valamit bizti rossszul csináltam :( Drukkolok nektek holnap a böli miatt bizti nem lesz semmi baj.Lehet neked rosszabb lesz otthagyni pici lányodat.

Vettünk ill. én kaptam megelőlegezve húsvétra, szülinapra és névnapra együttesene egy digitális fényképezőtúgyhogy most már Alexandráról tudok feltenni képeket.
Örülök, hogy hiányoltatok közbe kicsit betegek voltunk szerencse, hogy gyors lefolyású volt, valószínü apuci fertőzött meg bennünket.Igyekszek nem elhanyagolni bennetek, mert jó veletek cseverészni ,de a héten amíg ebéd után Alexandra aludt az ablakra csináltam üvegmatricákat húsvéti dekornak és azt csak akkor lehet igazán ha nem zavar a lányzó.Este meg már álmos voltam , mert Alexandrát az óraátálítás igen megkavarta reggel aludt 9.30-10-ig este meg nem akart lefeküdni csak 22-22.30 körül.Meg közbe jó idő is lett és ilyenkor sokat vagyunk kint az udvaron mert sok a tennivalónk , szeretnénk egy kicsit helyrepofozni és mind a ketten nagyon szeretünk a levegőn lenni.Igyekszem a visszaolvasásokkal is,hogy képbe legyek.
Most teszek fel pár képet aztán megyek aludni igérem holnap jövök aztán pótlom hiányosságaimat.
Mindenkinek jó éjszakát! Kép
ez volt az első kép amit csináltam a fényképezővel Kép nem elég korán kezdeni a pénz gyűjtögetést Kép így játszik anya babájával és bölcsőjével Kép a nagyinál így segítek ágyazni Kép kukuccs elbújtam a szekrénybe Kép kipróbáltam a háromkerekű bicajomat Kép én már betudom kapcsolni Kép jól mutatok a motoromon? Kép és így játszik anya csrepeivel
remélem nem baj, hogy ennyi képet raktam fel de nem bírtam ellenállni :oops: :)
Na most már tényleg mindenkinek jó éjt!

Zília

Kép
kertész ákosné

hú most nézem amiket írtam a képek mellé sokszor teljesen máshova kerültek nem tom mér :evil: :( :oops:

Zília

Kép
kertész ákosné

sziasztok!

zília,
jó, hogy jelentkeztél!! szuperek a képek, meglátod, nemtod majd abbahagyni! :lol:

Áronnak boldog névnapot kívánunk! :P

cajok,
ha én be akarok menni a kórházba sima nőgyógyászati szakrendelésre, kell beutaló a háziorvostól??

ja, dorka nem szopizik már... :?
viszont lépeget, egyedül! :D

KépKép
viol81

zília,
nemtom hogy töltötted fel ide a képeket,
én úgy szoktam, hogy mindent külön sorba. először írom a dumát, amit a képhez akarok, aztán entert ütök, hogy a kép kódja már külön sorba kerüljön. de ugyanígy mehet, ha előbb a képet akarod és csak azután a szöveget. a lényeg, hogy külön sorba legyen minden. legalábbis én így szoktam, és minden szépen külön van. ha nem így csináltad, próbáld meg, hátha.

KépKép
viol81

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?