Sziasztok !
Na ma sem értem korábban ide most meg már álmos vagyok.
Rik, nem felejtkeztem el a priviről holnap küldöm nem tom mért nem ment el kétszer írtam meg mind a kétszer rákattintottam a küldésre valamit bizti rossszul csináltam
Drukkolok nektek holnap a böli miatt bizti nem lesz semmi baj.Lehet neked rosszabb lesz otthagyni pici lányodat.
Vettünk ill. én kaptam megelőlegezve húsvétra, szülinapra és névnapra együttesene egy digitális fényképezőtúgyhogy most már Alexandráról tudok feltenni képeket.
Örülök, hogy hiányoltatok közbe kicsit betegek voltunk szerencse, hogy gyors lefolyású volt, valószínü apuci fertőzött meg bennünket.Igyekszek nem elhanyagolni bennetek, mert jó veletek cseverészni ,de a héten amíg ebéd után Alexandra aludt az ablakra csináltam üvegmatricákat húsvéti dekornak és azt csak akkor lehet igazán ha nem zavar a lányzó.Este meg már álmos voltam , mert Alexandrát az óraátálítás igen megkavarta reggel aludt 9.30-10-ig este meg nem akart lefeküdni csak 22-22.30 körül.Meg közbe jó idő is lett és ilyenkor sokat vagyunk kint az udvaron mert sok a tennivalónk , szeretnénk egy kicsit helyrepofozni és mind a ketten nagyon szeretünk a levegőn lenni.Igyekszem a visszaolvasásokkal is,hogy képbe legyek.
Most teszek fel pár képet aztán megyek aludni igérem holnap jövök aztán pótlom hiányosságaimat.
Mindenkinek jó éjszakát!
ez volt az első kép amit csináltam a fényképezővel
nem elég korán kezdeni a pénz gyűjtögetést
így játszik anya babájával és bölcsőjével
a nagyinál így segítek ágyazni
kukuccs elbújtam a szekrénybe
kipróbáltam a háromkerekű bicajomat
én már betudom kapcsolni
jól mutatok a motoromon?
és így játszik anya csrepeivel
remélem nem baj, hogy ennyi képet raktam fel de nem bírtam ellenállni
Na most már tényleg mindenkinek jó éjt!