sziasztok cajok!
itt vagyunk mi is(most épp csak apa híján mindenki itthon-szecső beteg
,míra csak szabin
).szecső szerda hajnalban hányt,délutánra lázas lett,csütörtökön vissza a doki nénihez-torokgyuszi megint,gyógyszer.ma éjjel meg zóra is hányt,éjjel egy órától két órát aludtam
,most is elég punnyadt,de most már legalább reggel 8-tól nem volt hányás(éjjel 5 pólót használtam el,aztán mikor már csak nyál jött belőle le sem cseréltem,csak beájultam az ágyba
).de már kimostam a büdös rucikat,ebédke kész...most mér bambulok itt kicsit,ebéd után én is alszok.dokink este 6-tól rendel,akkor viszem zórát.pedig a hétvégén buliztunk volna(míra szülinapja),de így elmarad valószínű.de nem is sajnáltatom magam tovább
micsoda komoly tojásfestők vagytok!!!
nekem a húsvét nem komoly,most még péter is dolgozni fog.nálunk csak csokik lesznek,meg már vettünk a nagyoknak pólókat,azt kapják.de semmi komoly.
andi
gratula ágnesnek!!!!!hiányoztok!
ja,és történt azért jó dolog is velünk,múlt héten voltam otthon,mentünk ügyvédhez,mert végre sikerült eladni anyám lakását.ő már meg is állapodott egy kisebbre a tesóméktól nem messze,már csak a teljes vételárak fizetése(jövő héten) és a költözés van hátra.ha minden igaz ápr közepén le is zajlik minden.de anyukámat sajnálom is,mert nagyon megviseli az elköltözés(már 20 éve ott lak/t/unk,ennek van pici kiülős-szalonasütős kertje,most meg megy az ismeretlen bérházba)
na,dugulok-ja,még annyi,hogy vigyázzatok nagyon az ingatlanközvetítőkkel,mi jól megjártuk(ill a vevőnk).ha érdekel valakit,szóljon és leírom.
és még,ági
ha jól emlékszem te kérdezted még 100 évvel ezelőtt egy fotó alapján,hogy együtt fürdenek-e így hárman:hát nem,az csak kivételes alkalom volt.csak zuhanyozni szoktunk és szombaton fürcsi hajmosással,utána körömvágás-akkor szecső +míra együtt pancsol kicsit.de van,hogy az is elmarad,inkább a tovább játszást választják.olyankor zuhany alatt mosunk hajat.
na abba hagyom tényleg,mert olyan hibákat írok...!alig látok ki a fejemből
szép napot mindenkinek!