Új privát üzeneted érkezett!

Viol! Én is imádom a Picasa-t! :-)
Dorka mennyit szopizik? Reggel és este?

Rik! Köszi a toji tippet! Hű, nem semmi Réka, jó korán elválasztotta magát.

KépKép
KépKép
mirama

erika,
na azért ne túlozzunk! :D de köszi! :P

kriszit,
igen, én kérdeztem, és így, hogy írod, már rémlik is. sajnálom. nekünk is volt ilyen, de ráfogtam, hogy foga jön, vagy valami. aztán csak belelendült újra. de most pl már 2. este nem akar. viszont magától elalszik. de reggel ébredéskor és napközben meg elfogadja. szal nem is értem... :shock:

nekem mindig olyan nyom maradt a tojáson, amit a felület hagyott, ahova letettem... :?
előtte le lehet törölni ecettel és nem lesz foltos.

KépKép
viol81

Ági, ha erre jársz. Te profi vagy repülős kérdésben. :-)
Babakocsit felvihetek a gépre? Pici, könnyűt? Rémlik, hogy Neked ezzel konfliktus volt.

KépKép
KépKép
mirama

kriszti,
este mindig próbálom és van, amikor nem kell neki. de reggel mindig. aztán ha vmi miatt nem sikerül neki egy nappali elelvás egyedül, rápróbálok, elfogadja, és pár perc után kidől. nem hiszem, hogy mennyiségre sok lenne, inkább csak olyan komfort. asszem így mondják. :P szóval nemtom meddig húzzuk, de nekem sem probléma, sőt, örülök neki.

KépKép
viol81

A képeken amúgy vizes a hajad? Vagy csak összefogtad? Nagyon dögös. :lol:

KépKép
KépKép
mirama

Nekem ket napja most jott be eloszor a babanet... :?

Ezt a Picassa programot honnan lehet letolteni? Viol, tok jok ezek a vizes haju kepek! :wink:

Tundi!
Udv a topicban! En lassan mar 34 eves leszek, egy 6 1/2 es egy 2 eves fiam van. Sopronban szulettem es eltem 23 evet, a tobbit pedig Calgaryban, Kanadaban, de minden evben otthon toltok 2-2 1/2 honapot. Meselj magadrol, es tegyel fel kepeket is.

Kriszti!
A babakocsit altalaban ugy lehet felvinni, hogy kersz ra chekkolasnal egy cedulat, es megmondod, hogy kered vissza a gephez atszallaskor. Akkor nem kell feladni a borondokkel, hanem a gep ajtajaig tolod, ott osszecsukod, ok leviszik a hasaba, es leszallaskor odahozzak az ajtoba.
Egesz pici, esernyore csukhato kocsit vittem egyszer, azt hazafele felengedtek a gepre, es felraktam a fejunk fole, de visszauton ugyanaz a legitarsasag nem engedte. :? :?:
Tavaly meg a Condor szivozott, nem akartak felhozni atszallaskor egyaltalan, de vegul kikonyorogtem. De ez nem altalanos. Szoval az elso verziora szamits, es ne felejts el szolni amikor a borondoket leadod, hogy kersz cetlit es kered majd vissza leszallaskor. Milyen legitarsasaggal repultok?

Amica!
Gratulalok Agnesnek! Milyen ugyes! Tok jo! :)

Kép
Kép
agi

Jó reggelt!
Ma mégis meglátogatjuk a doktornénit,mert Réka nem jól van!! :(
Annyira-de annyira náthás!!!Még a szeme környéke is piros,olyan mintha behuztak volna neki!
Szal mindjárt irány a doki! :cry:
Vendég

Jó reggelt!

rik!Jubbulást Rékának!Akkor most taknya nyála egybefolyik szegénynek? :( :( :(

viol!Marha jók a képek!Nagyon fotogén vagy! :lol: :lol:
Vendég

Na épp most hívtak a Startól,hogy hétfőn mehetek fél 5-re vezetni!!
Reszkessetek Kanizsaiak!!Meg persze majd Sopisok is!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

kriszti,
vizes. épp fürdés után voltam. :D

ági,
a picasa google-féle dolog. :wink: nemtom honnan töltöttem, kriszti ha olvassa, biztosan belinkeli neked is.

erika,
ááá, az nem jó... mesélj majd, mit mondtak.

gabó,
akkor azért láttam vmelyik nap sopronban, hogy ültetik a gumifákat... :D

KépKép
viol81

Sziasztok!

Gabó-akkor ezután mindig körbekémlelek alaposan, mielótt lelépek az úttestre :lol: :lol:

Rik-szegény Petra, jól elkapta őt a nátha! Ahhoz a "kedves" dokinőhöz viszed?

Zília-uszin se voltatok tegnap, csak nincs baj???

Viol-nagggyon dögösek a képek 8) 8) 8) 8) Kis kaméleon! :twisted:

Csajok, pénteken kimenős leszek este! Kálmán marad Nyuszival, de a lelkemre kötötte, hogy korán érjek haza... :twisted: :twisted: Meghívtak a suliba egy kis összejövetelre, tök rendik, hogy gondoltak rám is :P . Már fodrászhoz is bejelentkeztem és tegnap este már megálmodtam, mit vegyek fel...Tiszta dinka vagyok :shock: Ráadásul, belenyúlik az esti szertartásainkba az időpont, úgyhogy lehet, hogy csak a végére érek oda. De jó lesz a kollégákkal találkozni.

Anikó

Kép[/url]
quito

[quote="anikó"]K írta:anikóis kaméleon!

:lol: :lol: :lol:

amúgy meg miért lennél dinka a péntek miatt?? ki kell mozdulni otthonról. ha meg kincső megvan apuval is, akkor miért ne? jó lesz kicsit megint kikapcsolódni, bitosan jól érzed majd magad! :P

KépKép
viol81

Na szépek vagytok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ilyet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
De azért majd szólok mielőtt kocsival mennénk haza!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Anikó!Mozdulj csak ki kell!Nekem is nagyon hiányzik,de ez van!!Majd ha elmegyek melózni Levi meg bölibe talán kicsit több időm marad magamra!!Biztos nagyon jó lesz majd!

Mi kimegyünk egyet az udvarra majd altatás után jövök!

Ja és még valami!Nem tudjárok hol lehet Elmot kapni a szezám utcából?a Levi megvan érte veszve!
Vendég

Megjöttünk a dokinénitől!
Aranyos volt(végre a mienk),a Réka beteg(ANIKÓÓÓÓ :) )és nem irta be a végét a betegségnek az ellenőrzőbe,hanem majd én ha ugy látom jobban van!Torka nem piros,ugyhogy ugy néz ki megusztuk egy náthával!! :!:
Petra már jol van(mint kiderült Bronchitise volt,jo hogy most tudom meg!!!)hétfőre kaptam igazolást hogy vihetem!!!
Erre jön a java:
felhivtam a bölit hogy akkor hétfőn megyünk,erre mondja a nő:igazolás az én munkahelyemről(e heti dátummal,ez még oké,erre vártam is),DE kell a Gyula részéről is!!!Most apa is szaladgál hogy meglegyen hétfőre mert nem kezdhetünk akkor!!!
Kérdem én:És akinekm nincs bejelentve a férje a melojába,az mit csinál???Nem mehet akkor a gyerek bölcsibe??? :roll:

Bocs hogy magammal kezdtem!!!!!

GAbó
ügyes legyél!!!!!!Emberekre figyelni!!!!!Tudod:lelépnek a járdárol!!!!!!! :wink:

Anikó
mért gondolod hogy bűn amit csinálni fogsz????????
Ez rendjén van!!!Az lenne baj,ha nem is vágynál ilyenekre!!!
(képzeldismerek egy csajt,bölibe akarja már tennia gyereket,mert nem birja azt,hogy csak a gyerek,és nem tudod magára figyelni csak.Állandoan a régi életére vágyik,nem is kell neki tbb gyerek.NA látod én ezt furcsállom!!!!!!!!!!!!Hogy érezhet valaki igy a saját gyereke mellett???? :roll: :shock: )

HAjnus
voltatok a dokinéninknél?????Olyan aranyos volt!!És nem is volt senki nála!!!Nyugodtan mehettek!!

Zília!!!!!!!!!!!Merre vagy????????
Vendég

Viol
amit kaptál a freemail-odra én lennék,csak más email cimmel! :D

Tudja valamenyiktek,hogy a kenyérsütőgépen melyik program az amelyiken csak keleszt a gép???(nem süt)
Van leirásom,de olyan kinais magyar! :lol: Én meg ugy nem igen tudok! :wink:
Vendég

Kriszta!
Úgy is szép tojásokat lehet festeni ha a megtisztított tojásra harisnya darabbal leveleket vagy virágokat illesztetek és hagymahéjjal főzitek meg. Vörös hagyma narancssárgásra színez, a lila levelétől szép sötét lesz, lehet vegyesen is.

Üdv mindenkinek!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
amica

Amica
és hogy veszed le?Mert amikor leveszem,nekem ott marad a acsucsán ahogy összekötöttem a helye??VAgy hogy teszed rá? :shock:
Vendég

Na hali!Most aludt el a lurkóm eddig kint voltunk,de lassan megered az eső!(Szerintem)!!!

rik!Na akkor szerencse,hogy csak ennyi,de azért megy suliba?
Persze azért a gyalogosokra vigyázok!! :lol: :lol: :lol:
Szal akkor majd a Balázsnak is kell igazolás?Ezt a nő nem mondta!
Ez most új vagy így volt régen is?Még jó,hogy április 1-től vissza jelenti őket!
Vendég

Sziasztok!
Az anyatejről való leválasztás nálam egész természetesen történt.Ugyanis mint az 3 hete kiderült megint teherbe estem.A Kislányomat pedig egészen idáig(15 hónapos koráig) szoptattam.Azt vettem észre,hogy nemcsak kevesebb lett a tejem,de a kislányom sajnos úgy megrágta,hogy vérzett!(elötte sosem)Aztán kezdtem gyanakodni,hogy valami nincs rendben,mert azt hajtogatta,hogy "Anya!Nem jó!".Már hallottam másoktól is ha teherbe esik valaki akkor megváltozik az anyatej íze!És tudjátok milyen igaz ez?!Míg előtte édes íze volt,most sós lett!(megkóstoltam)Nem is csodálom,hogy nem kellett a gyereknek!
Szóval nálam ez volt az első tünet,...aztán most már a többivel is küzdök,de nem baj mert megéri![/img]

Patri-cica
szabó patrícia

Szia Patrícia!
Gratulálok a kistestvérhez!
Bár nekem két gyerekem sem zavartatta magát hogy érkezik a következő :oops: :oops: :oops:
Bár a második csak félidőig szopott, de akkor már 2,5 éves volt.

Rik,
nem a harisnyát csomóztam meg hanaem kötővel kötöttem el. Ha ügyesen csinálod vagy takarásban nem látszik a helye, de batikolni is lehet a tojást és az is szép :wink:
A tökéletesen egyszínű tojás az szerintem nem olyan nagyon lényeges hiszen természetes anyag. A héj összetétele is mindig más. (Na de festékspray-vel tuti a siker :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép
Kép
amica

gabó,
akkor én itt hegykőn biztonságban érzem magam, juhhéjj!! :lol: azért ha jöttök, üzenem, hogy balázsod vezessen! :wink:
elmot nemtom hol lehetne venni...

erika,
háát, ez tényleg gáz... én nem ismerem még annyira ezeket a dolgokat, de elég szarul hangzik...
és mi az a bronchitis? :oops:
és marad a régi címed is? vagy?
kínai magyarul én se tudok :wink: de amúgy sem tudnék segíteni, mi csak sütésre használtuk eddig a masinát. meg ez márkánként különböző, nem?

tényleg, zília, merre vagytok?

és katus? és erika? jesszus, belebetegedtetek, hogy itt voltatok?? :oops: :D

andi,
ilyen ötletekkel ugorj be máskor is! :P én ezt még nem is hallottam. vagyis most. :wink:

patri-cica :P
a közelből, endrédről :wink: gratula a kistesóhoz! :P

[/quote]Na de festékspray-vel tuti a siker
[quote]
írta:
andi, nálunk apu hozza kintről atojglikat, festékszórosokat. hát azok tényleg nem semmik! :shock: de nem is nagyon jön be. pár db-ot kiteszek, anyu már többet. de idén megint festem őket, hisz gyerek van a családban! :wink:

KépKép
viol81

királyság, nem lett jó az idézés! :D de gondolom érthető! :wink:

KépKép
viol81

Viol
nem vagy tudatlan ám hogy nem tudod!!Bronchitis=hörgőgyulladás,hörghurut
JAja,a másik cimem is megy tovább,csak ott éppel ezzel vagyok bejelentkezve!! :wink:

GAbó
itt egész nap ilyen balfék idő van,hol elered(enyhén ne gondolj nagy esőre,inkább szitál gyengén).Ott esik már???
Eddig nekem se mondta a nő ezt az igazolásdolgot,csak most nyögte ki!
Rékánál csak az kellett hogy mikor kezdek dolgozni,ennyi.De változnak az idők!!
Vendég

Viol!Ha megyünk haza mindíg én fogok vezetni és itthon is ,de csak úgy ha a Balázs ott ül mellettem!Egyenlőre!

rik!Akkor ezt majd én is mekérdem ha megyek szülőire!

Az én lurkóm már 3-órája alszik én meg ezalatt annyit neteztem(ingatlanokat),hogy baromira fáj már a fejem! :? :? :?
Vendég

Itt még nem esik!! :) :)
Vendég

Na megébredt a husi,de vissza is aludt!Ezt fel kell írnom a naptárba!!Mikor mentem be hozzá a falat kaparta és mondogatta,hogy aja csukott szemmel. :lol: :lol: :lol:
Vendég

Gabó
Huu,jo huzatja van a Husinak! :D (petra 1 orát aludt és tiszta virgonc,látni már jol van!)
Már meggyogyult a kicsi fiu???
Milyen szülőire jársz Te???
Nekem is fáj a szemem,mega fejem ha egy oránál többet itt ülök.Ugyhogy inkább többször felnézek ha tehetem!
Vendég

rik!Nem tudom mi történt vele ez nagyon ritka,hogy ennyit alszik!
Igen jól van.
Májusba lesz a bölibe szülői!
Nekem nem szokott fájni a fejem ez is ritka,de most lehet az idő is bekavart kicsit!
Vendég

Gabó
itt olyan hideg van,majd lefagytam két ora állásba a játszin.Már a a gyomrom is remegett!! :!:
(hol van a beigért 15 fok?)
Vendég

Az a beígért 15 fok majd vasárnaptól jön! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ja,jo akkor én hiába vártam ma!! :lol:
Vendég

Na megnéztem a Hősöket nekem bejön a film most meg Film+-on megy a Bolygó neve halál őskori film!!
Látom senki nincs így én is tépek!!

Jóccakát!!
Vendég

Jó reggelt!
Mizu???????????
Én már fél 7-óta fent vagyok nem tudok aludni!
Írt a TB-és ismerősünk bemásolom hátha valakit érdekelne!

Tesómmal beszéltem ,és ő mondta, hogy gyed-gyes-táppénzzel kapcsolatos kérdésetek van.

Itt is beszéltünk róla, és arra jutottunk, hogy jobb, hogyha munkaviszony mellett nem igényli a feleséged a gyest, mert – igaz, hogy havonta 25 ezerrel jobban jár -, de új jogviszonynak számít, és, ha újra táppénzre megy, csak azt fogják a táppénzalapnál figyelembe venni, amit a gyes mellett kapott. Ha ez nincs meg 180 nap (tesóm azt mondta, hogy hamarabb akar újra táppénzre menni) akkor csak a minimálbér alapján kapná a táppénzt, sőt , ha újabb baba születik, akkor a gyást és a gyed-et is. Ez nagyon kevés lenne , a minimálbér 60%-a. Azért csak 60, mert a folyamatossága is megszakad a gyessel, és nem lenne meg a 2 év, ami viszont a 70%-hoz kéne.

Tök bonyolult így, de most leírom a másik variációt is:

Ha visszamegy dolgozni a 2 év után (amikor lejár az első baba utáni gyed), nem kéri a gyest, és hamarabb lemegy táppénzre, mint 180 nap, akkor a táppénz alapja ugyanannyi lesz, mint a gyás alapja volt (amit a gyerek ½ éves koráig kapott), és, ha 70% volt (ha volt előtte folyamatos 2 év munkaviszonya), akkor 70% lesz. Aztán a 2. gyerek születése után a tgyás, és a gyed összege is hasonló lenne, mert az alap marad a folyamatos jogviszony miatt.

Ha esetleg nem menne el táppénzre, csak 180 nap munkaviszony után, akkor is jól jár, mert a munkaviszony jövedelme alapján kapna táppénzt, tgyást, gyedet (ez lehet, hogy magasabb lenne, mint az előző), és a % maradna 70( ha volt 2 éve). Így is folyamatos lenne a jogviszonya.

Szerintem tehát a munkaviszony melletti gyest ki kéne hagyni, ha akartok még egy babát hamarosan, mert hosszú távon nagyot lehet bukni vele. Ha minimálbér alapján kapna táppénzt, az havi 65500x60%=39.300 Ft lenne.Ennyi lenne a gyás, meg a gyed is 2 évig, ha marad a 2. gyerekkel is otthon. Én nem javasolnám ezt a variációt.
Vendég

jó reggelt!

hűű, gabó, de bonyolultan indítod a napot! :wink: nekem ez már sok. :D

KépKép
viol81

Ugye?De hát gondoltam bemásolom amíg eszembe van! :) :)
Vendég

Dorka baba alszik még?Levi még igen,de már hamarosan kelni fog aztán megyünk be a városba!
Vendég

Jó reggelt! :lol: :lol:

Mi még tudtunk volna reggel aludni, de Nyuszi 6.15-kor úgy döntött: ÉBRESZTŐ :twisted: :twisted: ! Viszont roppant diszkrét volt: kedvesen motyogott és dobogott, de az idő múlásával egyre határozottabban tette mindezt...

Gabó-köszi az infot! Akkor csak szimpla munka lesz jövő szeptembertől. Eldöntöttem, hogy Nyuszi 4 éves korától jöhetne a tesó. Bár nálam én tervezhetek :shock: :shock: , úgyis a sors dönt. Projekt folyamatos nálatok?

Rik-bocsi Rékától :oops: :oops: :oops: Jobban van?

Anikó

Kép[/url]
quito

Már megint rossz az óra :evil: :evil: :evil: 8.15 van!!!

Anikó

Kép[/url]
quito

Anikó!Egyenlőre felfüggesztve vissza megyek melózni és úgy tervezzük mint ti!
Először költözzünk el rendezkedjünk be pofozzuk helyre magunkat anyagilag kicsit melózok és majd utánna ha teljesen lerendeződik minden!Mag a fizum kicsit növelje meg magát!Meg hiányzik is a meló!Tudom mi már párszor eljátszottuk ezt,hogy akarunk-nem akarunk,de ez most már végleges!
Nagyon rendes lányod van!Nálunk ha Levi kel akkor nekem is ugranom kell! :( :)
Vendég

Én GYES mellett megyek vissza melózni,mert úgyis kb. két év múlva jön majd a kistesó,de kihasználom ha már 1* kilehet!Azt a pénzt legalább félre tudjuk tenni!
Vendég

Jó reggelt!!!
Huu GAbó jól feltetted itt reggel a gondolkodos,figyelős témát! :D
JAja,értem én!De én akkor is igy szeretnék menni:Gyes+melo,aztán majd lesz valami.A 3.babánál már ugyis van adókedvezmény is.Azzal együtt talán ugyanott leszek,mintha teljes melo lenne 180 napig :shock:
OOO?de ez a jövő zenéje!Ugy vagyok mint Anikó,nálam nem egyszerű ez! :(
Szoval akkor most GAbó nem lesz babaprojekt??? :idea:

Anikó
egyből vágtam,hogy a Rékára gondolsz,dehát előtte Petra betegeskedett,gondolom,azért irtad Őt.Köszi a nevében is,jobban van,fújja z orát,meg kenegetem neki Neogranormonnal,mert iszonyat piros! :(
De képzeld a lányom sztahanovista!!!!(kitől örökölhette???)Hétfőn ha törik ha szakad menni akar suliba,nem akar kimaradni.
Én meg azt hittem örülne ha 2 hetet itthon lehetne (a tavaszi szünettel együtt)
Vendég

Petra megitta a kakaoját,pisilt,aztán visszaaludt!
Pedig mennem kéne meloba az igazolásért!
Vendég

gabó,
dorka 3/4 7-kor már fent volt, nem tudtam szopival visszaaltatni, mert 3. napja nem szopizik...

pont azokban a napokban, amikor kérdeztem krisztitől, hogy hogy volt noellel. már aznap este sem akart és azóta sem. se reggel, se este. ráfordul ugyan, de csak gyengén megharap a fogával, és elkezd sírni. volt már ilyen, lehet, hogy visszatér még hozzám, de nemtom. de ilyenkor tök para vagyok, meddig "gondolja" még a fogamzásgátló bogyó, hogy szoptatok? addig, amíg van tejtermelődés?? mert még fejem picit, mert fáj, ha dorka nem szívja ki, de ugye fejés nem ugyanaz, mint a szopi, előbb-utóbb elapad.

anikó,
ez a csendes terror! :wink: itt is így megy.

KépKép
viol81

Viol,
dorkának hány foga van?
Nem lehet, hogy attól ilyen. Ágnes is csak az egyik cicit részesítené előnyben, mert ahol nő a foga ott nyűglődik.

Gabó,
én valami extra pocsékul fogtam ki ezt a gyed dolgot. 29-et kapni elég vacak. Voltam közben táppénzen is, munkaviszonyom sem szakadt meg, fizum is nőtt és mégis úgy kapom mint 5éve :cry:

Most már csak az következik, hogy elveszik majd az időközben felgyűlt szabadságomat :oops:

Kép
Kép
Kép
amica

sziasztok cajok!
itt vagyunk mi is(most épp csak apa híján mindenki itthon-szecső beteg :cry: ,míra csak szabin :wink: ).szecső szerda hajnalban hányt,délutánra lázas lett,csütörtökön vissza a doki nénihez-torokgyuszi megint,gyógyszer.ma éjjel meg zóra is hányt,éjjel egy órától két órát aludtam :evil: ,most is elég punnyadt,de most már legalább reggel 8-tól nem volt hányás(éjjel 5 pólót használtam el,aztán mikor már csak nyál jött belőle le sem cseréltem,csak beájultam az ágyba :oops: ).de már kimostam a büdös rucikat,ebédke kész...most mér bambulok itt kicsit,ebéd után én is alszok.dokink este 6-tól rendel,akkor viszem zórát.pedig a hétvégén buliztunk volna(míra szülinapja),de így elmarad valószínű.de nem is sajnáltatom magam tovább :lol: :lol: :lol:

micsoda komoly tojásfestők vagytok!!! :o nekem a húsvét nem komoly,most még péter is dolgozni fog.nálunk csak csokik lesznek,meg már vettünk a nagyoknak pólókat,azt kapják.de semmi komoly.

andi
gratula ágnesnek!!!!!hiányoztok!

ja,és történt azért jó dolog is velünk,múlt héten voltam otthon,mentünk ügyvédhez,mert végre sikerült eladni anyám lakását.ő már meg is állapodott egy kisebbre a tesóméktól nem messze,már csak a teljes vételárak fizetése(jövő héten) és a költözés van hátra.ha minden igaz ápr közepén le is zajlik minden.de anyukámat sajnálom is,mert nagyon megviseli az elköltözés(már 20 éve ott lak/t/unk,ennek van pici kiülős-szalonasütős kertje,most meg megy az ismeretlen bérházba)

na,dugulok-ja,még annyi,hogy vigyázzatok nagyon az ingatlanközvetítőkkel,mi jól megjártuk(ill a vevőnk).ha érdekel valakit,szóljon és leírom.

és még,ági
ha jól emlékszem te kérdezted még 100 évvel ezelőtt egy fotó alapján,hogy együtt fürdenek-e így hárman:hát nem,az csak kivételes alkalom volt.csak zuhanyozni szoktunk és szombaton fürcsi hajmosással,utána körömvágás-akkor szecső +míra együtt pancsol kicsit.de van,hogy az is elmarad,inkább a tovább játszást választják.olyankor zuhany alatt mosunk hajat.

na abba hagyom tényleg,mert olyan hibákat írok...!alig látok ki a fejemből
szép napot mindenkinek!

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Szia Csilla!
De rég voltál már!!!
Szegény kis betegeidnek jobbulást kivánunk!! :!:
Meg neked is egy jo kis pihit végre!!!
Míra akkor nem kapta el???A hányás a torkuktol volt?VAgy az meg egy másik baci? :evil:
Tojás festés van nálunk,Réka ki se hagyná,már karácsony után előhagytuk a nyuszitojásokat amiket barkaágra akasztunk,hogy ne kelljen keresni.Erre a minap keresem,basszus nincs meg.Jol előhagytam valahol! :shock:
Szoval Réka imád festeni,rá is szoktam hagyni,csak felügyelek.Most gondolom Petra is akar majd,ugyhogy nagy festés lesz már látom!
Hát,meg ilyen tojáskeresés a kertben......
Szoval várják már nagyon!!(csak én nem mert akkor dolgozom már! :( )
Vendég

Csilla!
Nálatok is zajlik az élet. Épp gondoltam felhívlak :P
Gyógyuljatok!
Együttérzésem!
Majd beszélünk.

Kép
Kép
Kép
amica

rik
összefügg a hányás a torokfájással,hányival indul.
egyenlőre mírán nem látszik,de zórán is 2 nappal később jött ki szecső után.
a tojás-ajándék keresés nekem is bejön,de itt a lakásban nem olyan igazi dugdosni... :cry: .persze kertben...! :wink:

andi
ilyenkor eszembe jut,egyszer te írtad/mondtad,hogy olyanok vagyunk,mint a bölcsiben:kitör a vész az egyiken és sorban mindenkin tárobog.merthogy az apa torka is vacak,az enyém is,nekem az orrom is tele,ettől a fejem is... :evil: .de egy kicsit pihiztem ebéd után,nemsokára meg indulunk dokinézőbe.

szép hétvégét mindenkinek!

viol
klasszak a fotók!!!jól nézel ki

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

csilla,
de jó, hogy jelentkeztél, örülök, hogy megvagytok, az viszont szomorú hír, hogy betegeskedtek... :( mielőbbi gyógyulást kívánok mindenkinek!!!
hűű, mírának meg már csak 1-2 nap a szülinapig. :P mit kap?
lakásügyben gratulálok, azért tényleg vannak jó hírek is! :)
a fotókra köszi! :wink:

andi,
dorkának 6 foga van, de ezek már a 9. hónapra megvoltak, azóta szünet. akkoriban csinált ilyet, amikor jöttek, lehet, hogy most is ez van, már gondoltam rá én is. látni még nem látom, hogy hol jönne. jelenleg 4 fenti van és 2 lenti.
ágnesnek hol és mennyi?
különben egyik cicire sem vevő... megint kezd feszülni, nem jó érzés. de hát senkinek sem az. fejem én, de nemtom meddig tudom fenntartani. amikor meg elkezdem fejni, fáj is kicsit... :?
kíváncsi vagyok, mi lesz a folytatás...

KépKép
viol81

hélo-élo, hol vagytok?? most bizti nem sétál senki! :wink:

KépKép
viol81

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?