Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Bocs, vissza sem bírok olvasni :( Mostanában egyre fáradtabb vagyok, meg persze a hányinger sem hagy nyugodni. Szombaton annyit hánytam, hogy már fájt a nyelőcsövem.
Ehhez képest már olyan kerek vagyok, mint egy kis malac.

Holnap megyek Pestre dokihoz, majd jelentkezem.
Mindenkinek sok puszi.

Zsanett

Kép

Kép
ábibaba

Ábizsani!Épp tegnap gondoltam rád miújság lehet veled/veletek!
Írj mivolt a dokinál!

rik!Persze már másnap nem volt semmi gond!
Finomfőzeléket csináltam!
Házkeresés ügyben egyre várok jövő szerdáig,hogy meglehet-e nézni vagy sem,mert a faszi vacilál,hogy eladja-e vagy sem!
Nekünk így neten keresztül nagyon tetszik itt van a Csótó közelében 3 szoba+nappalis+amcsikonyhás+cserépkáhlya amihez oda tudsz űlni+terasz+fürdő+wc+kert szóval tökéletes és mindez iá:5.3 milláért!Ja és 2003.-ban újították fel laminált padlós új nyílászárós csak festeni kéne!Nagyon jó lenne ha eladná a faszi főleg ha lenne netünk is!
Még keresgélünk meglátjuk,de nem kapkodjuk el csak sajna fogy a lóvé elég vészesen így,hogy a Balázs már egy hónapja nem kapott fizut és volt pár plussz kiadásunk is!
Köszi még a kezdetnél tartunk takonyilag lehet nem is lesz rosszabb,mert akkor éjszaka tuti nem fog aludni.Délután most aludt két órát!
Vendég

Szia Zsani
huu,de jo hogy jelentkeztél!!!!
Ez a büdöskánya hányinger!! :evil: :evil: tényleg nem hagy békén téged!!!
Irj mindenképp mi volt a dokinál!Lehet azt is megtudod,hogy ujbol tökis lesz-e!! :?:
dolgozol?
Nagy dologrol maradtál le!!Megszületett Esztermami kislánya!!!

Gabó
irigyellek benneteket,hogy illlllen olcso a ház!nekem is olyan kell :D
Marha jo eladja vagy sem.Elég határozott egy faszi lehet! :P
Szép álmokat Levinek!

Én asszem mégiscsak elviszem holnap a Petrust dokinénihez.HA piros a torka ugyse mehet,de legalább megprobáltam.Akkor kéerek igazolást hétfőre! :wink:

Zsani
virág hogy van??Jár már oviba?dolgozol?
Vendég

sziasztok!!

minden betegeskedőnek jobbulást kívánok!!! +++++

hajnus,
nagyon boldog névnapot kívánunk mi is! :)

ágnesnek hatalmas gratula az álldogáláshoz! :) nagyon ügyes! :)

eszter,
jajj, úgy örülök, hogy írtál, olyan jó olvasni, hogy ilyen szép emléknek maradt meg benned és hogy elégedett voltál. :P és ki volt a szülésznő? és a doki?
én is várok pár képet jankádról, ha lesz pici időd a két tündéred mellett :wink:

gabó,
basszus, az a ház tényleg jól hangzik! jó lenne, ha a pasi eladná.

erika,
azt hiszem zsaninak mintha már említették volna, hogy valszeg kislánya lesz, de nem biztos. nekem úgy rémlik.
mindjárt visszatekerek a másik oldalra, megnézem azt a linket, behelyettesítem az "és"-t.

zsani,
jajajj, mikor múlik már el az a qrva hányinger??? olyan szar még olvasni is, hogy ennyit kínoz...
én is várom a híreket, hogy mit mondanak dokinál. :P

KépKép
viol81

KépKép
viol81

sztem jó, mert ráklikkeltem és bejött.

KépKép
viol81

ja, én is dorka 2 éves kora körül mennék vissza dolgozni. te jó ég, egy hónap múlva egy éves lesz! :shock: :P
a gyed nevetséges összeg. ha ehhez még hozzájön a fizu, az már valami.

KépKép
viol81

bocs, a gyes a nevetséges összeg

KépKép
viol81

Sziasztok!

Én ma regisztráltam előszőr, egyik kismamától tudtam meg ezt a levelezési fórumot. 1 éve költöztünk ide Sopronba, de elég magányosan érzem magam, nagyon örülök, hogy van ilyen társalgási lehetőség. A 11 hetes kifiam éppen alszik, ezt most kihasználom ismerkedésre. :P gödi70

Tündi70
gödölle tünde

Tündi!Üdv kicsiny kis körünkben jó helyre jöttél biztos jól fogod érezni magad nálunk!
Honnan költöztetek ide?A férjed gondolom kint melózik osztráka azért vagy?Teszel majd fel képet a picurról?És a picurt,hogy hívják?
Írsz egy kicsit bővebben magadról?
Én 2000-óta élek Nagykanizsán előtte 21-évemet Sopiba töltöttem kb. havonta szoktam haza menni egy hétre a kisfiammal aki 22-hónapos és Leventének hívják.Sopron szuper város mindíg is a szívem csücske marad imádok is haza menni.
Hát rólam szűken ennyit ja és 3-hó múlva töltöm be a 28-at!

rik,Viol!Igen szerintem is nagyon határozzott lehet a faszi,de nagyon bírnám ha eladná és jó helyen is lenne net szempontjából,mert ha net nincs akkor már kilőve a kéró!
De amennyire nincs szerencsénk az életbe tuti ez sem fog összejönni.
Vendég

Szívem szerint én is júniustól vagy legkésőbb júliustól vissza mennék melózik,de nem tudom a tökös hova tenni. :( :(
Vendég

Szia Gabócacica!

Tatabányáról jöttünk, a kisfiamat Olivérnek hívják.Megpróbálok majd képet is feltenni, de már fel is ébredt és követeli a cicit, nagyon éhes szegénykém. Most sajnos mennem kell szopiztatni, de utána megpróbálok pár sort írni magamról is. Köszönöm, hogy ilyen kedvesen fogadtál. Szia

Tündi70
gödölle tünde

Tündi!Oké persze első a kis éhenkórász :) :) ,de várunk gyorsan vissza!

Épp most számolgattam,hogy nem is fogok olyan sok ideig gyest kapni,mert ugye Levike május végi így júniusban még türhető GYED-et fogok kapni aztán ott a július,augusztus és szeptemberben már veszem is ki a szabimat ami kb. okt. közepéig elég lesz utánna meg már megyek melózni.
rik!A szabi alatt is kaptad a GYES-t?
Vendég

Sziasztok!

Szia, Tünde, örülök, hogy idetaláltál! Veled találkoztam hétfőn?

Viol, köszi a linket! :P

Rik, a Jerevánon volt baba-mama klub, ott találkoztam Krisztivel és egy másik kismamával. Jót beszélgettünk. Ő említett téged, mesélte, hogy te szuriztad, olyan hányingeres volt. Helyesek voltak, remélem még találkozunk. Meséltem nekik a fórumról, nekem is itt oldódott fel a magányosságom.

Zsani, sajnálom, hogy még mindig rosszul vagy. :( Semmi praktika nem segít? A Rennit próbáltad már?

Viol-szerintem is nevetséges a gyes, de a neve is ez: segély... Csak az a baj, hogy ma Magyarországon mindkét fél fizetésére szükség van a megélhetéshez, így egy anya nemcsak gyereket nevel, hanem dolgozik, és ez segély édeskevés. Én nem is tudom, mit csinál, aki egyedül nevel gyereket? Én nem is merném vállalni, megszakadna a szívem, ha nem adhatnám meg neki azokat a dolgokat, amelyekre érzéseim és az eszem szerint szüksége volna. Bár, ez ennél sokkal bonyolultabb...

Megyek, lejárt a gép, Kincső pedig 15 perc alvás után ricsajozik a ágyában.

Anikó

Kép[/url]
quito

Sziasztok!Rik!Viri már jobban van ,de még itthon van.Délután dolgozom ezért.
Hajni!Boldog névnapot!
Anikó!Tegnap délután nem láthattalak az interspárnál?A zebrán ?
Andi!Ágnesnek gratula az álláshoz :P A második túró már jó volt?
Gabó!Ez a ház tök jól hangzik :P :P Húsvétkor jöttök haza?
Üdv Tündi!Engem Zsaninak hívnak és van egy kislányom Virág aki május 15-én 4éves lesz :P Sopronba a Táncsics utcába lakunk.Írj még magadról! :P

KépKép
kola2

kola!Virinek továbbra is jobbulát!Hogy tetszik a meló?
Vendég

rik!Te már kapsz GYES-t ugye?Úgy utalják vagy a postás viszi?Nekem a spár kifizetőhely!Mert a sóginőmmel csetelek épp és ő mondja,hogy kérdezzek rá,mert ő szt hallotta,hogy a Postás viszi ki!
Vendég

Gabó!köszi!A meló egyenlőre tetszik még.Pénztárba vagyok.Gyorsan megy az idő,mert tök sokan vannak.A Csigó Ildit is ismered?Ő a boltvezető.Tök rendes csaj.

KépKép
kola2

Kép

KépKép
kola2

Kép

KépKép
kola2

Kép

KépKép
kola2

Bocs csak a kép feltöltést próbálgatom :oops: :oops:

KépKép
kola2

Sziasztok!

Na, be is vasaltam.

Zsani, láthattál engem, tegnap arra sétáltunk Nyuszival. Örülök, hogy Virág javul. Aranyos a lábáztatós kép!!!

Megyek, mosogatni is kell :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Anikó

Kép[/url]
quito

kola!Igen ismeren ő is a kezdő bandában volt annoa Billába!Nagyon rendi csaj csíptem!
Vendég

Egy kérdés: a kisbabák is leéghetnek a napon séta közben? Mit kenhetek Kincső arcocskájára. Mi általában 2 órát sétálunk 2x egy nap, kezdem félteni a kis bőrét.

Anikó

Kép[/url]
quito

Ó micsoda komolyan üldögél Virág a gép előtt!! :D :D

anikó!Nekünk Avon bronze Kids 30-as faktorú van még tavaly rendeltem neki,mert mi is sokat vagyunk kint és szuper jó!Ez ilyen spriccelős!
Vendég

Üdv Tündi!!!!!!!!!!
Biztosan jól érzed majd itt magad, leginkább Sopronból el és Sopronba beköltözők vagyunk mi is.

Zsani!
képzeld a második túró is a sunyiban végezte, majd megevett a méreg, de már nem mentem vissza :twisted:
Még sosem reklamáltam sehol, de úgy ettem volna belőle :roll:

Kép
Kép
Kép
amica

tünde,
szia, üdv itt közöttünk! mi korábban sopronban laktunk, most hegykőn. nekem egy 11 hónapos kislányom van, dorka. :) tündér, imádom! :wink:
én is kíváncsi vagyok olivéredre, ha tudsz, tegyél majd fel nekünk képet!

gabó,
miből gondoltad, hogy tündéék kintről jöttek?

erika,
a linket erikának köszönd, én csak javítottam rajt, hogy elérhető legyen. :wink: a kutatómunka az övé volt! :P

zsani,
jóóók a képek!! az uccsó pinduri lett. viri áztatja a csülkeit az elsőn? :D

anikó,
biztosan leéghetnek ők is, de most sztem még nem olyan erős a nap. nyáron majd a 11-től, vagy déltől 3-ig tartó időszakot mondják veszélyesebbnek, hogy akkor lehetőleg ne vigyük ki őket.

ez így van, cajok?

de lehet kapni gyerekeknek - akkor gondolom az jó apróbbaknak is - is naptejet, magas faktorral. nemtom melyik márka, de asszem vmi jó. de lassan nekünk is utána kellene nézni...

KépKép
viol81

[quote="viol"]e írta:violrika,
a linket erikának köszönd,

hát ez cikííííííí :D :D
szóval anikó, a linket erikának köszönd! :D

KépKép
viol81

akkor avon! :D

KépKép
viol81

Viol!Ja én arra gondoltam,hogy azért költöztek sopiba tündiék,mert a férje kint kapott melót!
Vendég

Sziasztok Cajok!!!!!
Először is :Üdv itt Tündi!!!!
A legjobb helyre jöttél beszélgetni!!!!!!
Én két leányzo édesanyja vagyok,Réka 10 éves,Petra 2.Sajna épp egy hét mulva melózni kezdek,igy kevesebbet jövök,de szeretnélek jobban megismerni,és a a kis Olivért is!!!(kép??)Itt szültél?
Ja és én 30 éves multam,és időseket ápolok.
Mégegyszer szeretettel köszöntlek!!!

Gabó
igen Gyest is kapom,meg Szabipénzt is,jo kis lové!!!

:shock: :P
Nem a postás hozza,ezt ki mondta????Ugyanugy kapod ahogy eddig a Gyedet!! :)
Szoritok hogy faszi adja el nektek a spéci kéroját!!! :D
Pirosnapok,sajna!!!!! :!:

Andi
ügyike az Ágnes baba!!Tudsz képet tenni rola???

Viol
köszi a linket!!

Anikó
én kentem a gyererekek arcát(meg ami kilogott)asszem 40-es faktorú krémmel.Bár az enyémek nem fehérbőrüek,de jobb az ovatosság!! :wink:
Ja igy már értem hogy szoba kerültem köztetetek!Remélem jo barátságba kerültök a Krisztivel,szegény nagyon egyedül érzi ott magát.Engem vár,azt mondta hogy odaköltözzem,aztán többet talizzunk.Jo érzés hogy még mindig az eszében vagyok!! :P

Zsani
ma bent voltam a városba a Petrával(babakocsi nélkül sétálva!!!!),és gondoltam megnézlek melo közbe.Hát nagy csalodás volt,hogy nem Te ültél a kasszába :(
Örülök,hogy Virág jobban van!!!Puszi neki!!
Vendég

Sziasztok!

Tudja valaki, hogyan müködik a Paint? Egyszerüen nem talalom, hogyan tudnek kicsinyiteni.

Kép
Kép
reni76

Ez a jo kis oldal nektek se jön be d.u.?már második napja sz@rakodik. :evil:
Vendég

Rik-nekem is hülyéskedik, mire bejött, elálmosodtam. Jó éjt, szép álomokat minden babának, mamának, papának, tesónak :lol: :lol: .

Anikó

Kép[/url]
quito

Ráadásul az időt is rosszul mutatja :twisted: :twisted: , nálam a karomon 20.42 van!

Anikó

Kép[/url]
quito

erika,
nekem is akadozott a babanet. most este próbáltam, de gáz volt.

addig csináltam pár képet. magamról. :wink:
megmutizom nektek, cajok. :D

elöljáróban annyit, hogy nem vagyok ám nemnormális! :D

szóval
Kép
Kép
Kép

KépKép
viol81

meg ezek:

Kép
Kép

KépKép
viol81

Sziasztok!

Tündi!

Üdv itt közöttünk!
En lassan 31 eves leszek, van egy 14 honapos kislanyunk. 3 eve elek Ne.or.-ba elötte Sopronban laktam. Irjal magadrol többet.

Zilia!

Merre vagy? Mar regota nem voltal.

Viol!

Jok a kepek, milyen programmal csinaltad?

Amica!

Gratula Agnesnek!

LANYOK!

Senki sem tud segiteni kepügyben?????

Aniko!

En is kentem Larat napozokremmel, bar csak nyaron mikor olyan erösen sütött a nap.

Jo ejt Mindenkinek.

Kép
Kép
reni76

reni,
köszi! :) picasa a progi neve, kriszti ajánlotta egyszer. én nagyon szeretem, annyi mindent lehet vele csinálni!

a paint program nem ismerős nekem.

KépKép
viol81

Sziasztok!

Viol! Szerintem a második a legjobb! :-)

Reni! Én vagy a Irfanview programmal szoktak kicsinyíteni vagy mailben kicsinyítek és onnan szedem ki.

Rik! Hol dolgozik Zsani? Milyen kasszában?

Szia Tünde! Üdv. közöttünk! Krisztának hívnak és két porontyom van, egy lassan 4 éves csajszi és egy másfél éves tökös. :-)

KépKép
KépKép
mirama

az is kicsinyítős??

KépKép
viol81

Ja Viol, azt hiszem Te kérdezted múltkor, hogy Noel szopizik-e. Nem sajnos, szerintem írtam is akor, hogy mennyire fáj. Egy évesen hagyta abba, teljesen. Már elötte is csak este szopizott aztán egyik napról a másikra be sem vette a cicit csak kifeszítette magát és ordított. Napokig próbálgattam félálomban, ébren, éhesen, nem éhesen, de sehogy. Soha nem hittem volna, hogy egy ilyen pici magától elválasztja magát. Szerettem volna még pár hónapig fent tartani az esti szopit, nem volt terhes. Mira 15 hós koráig szopizott, kb. így terveztem Noelt is.

KépKép
KépKép
mirama

Na végre bejött!!! :?

Kriszti
a piacnál levő Plus-ban!!!!

Viol
olyan tuti képeket csináltál,hogy meg se ismertelek!!Müvésziek!!! :wink:

Zília
nekem is eszembe jutottál már!Merre vagy?????
Várom a prividet!
Vendég

Nem tudtok vmi jó kis bevált tojásfestős ötletet? Mirával akarok majd tojikat festeni. De emlékszem kiskoromban nekünk mindig karcos lett. Én szép, éles, fényes, karc nélküli tojásokat akarok. :-)

KépKép
KépKép
mirama

Köszi Rik, arra nem nagyon járok. :-)

KépKép
KépKép
mirama

Kriszti
igen ez nagy bánat egy anyának!Én se hittem volna,hogy egy gyerkőc leválasztja magát csak magátol.Képzeld a Réka 4 hósan csinálta ezt.A guta megütött majdnem.Volt pár álmatlan éjszakám! :(
Vendég

Kriszti
attol lett karcos hogy kanállal vetted ki. :wink: Probáld meg kézzel!!!Nekem az bevált!(persze a kezemet jol meg kell utána sikálni,de megéri!!)
Vendég

Gabóóóó?????
Vendég

kriszti,
köszi! :D én is azzal vagyok a legelégedettebb :lol: meg az uccsóval. :lol:
áldalak emiatt a program miatt! :wink:

KépKép
viol81

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?