Sziasztok!
Köszönjük a születésnapi jókívánságokat!
Jázminka nagyon aranyosan viselkedett tegnap!Fogadta a vendégeket,lázba jött a tortától,az ajándékokkal azonnal játszott.Szóval nagylány lett.Amíg aludtak,feldíszítettem lufival a lakást.Annyira tetszett nekik.Érezték a bulihangulatot.
Apósom és anyósom jött először.Apa nem jött velük.Külön jött,egy órás késéssel
.Itt volt anyukám.Párja úgy lebetegedett,hogy nem jött.(Tortát küldtem neki.)Tesóm volt még,az ő párja dolgozott (fránya vendéglátás
).(Kaját,tortát ő is kapott.)Meg Jázminka keresztszülei az unokahugommal.(A nagyobbik lány már nem nagyon jár velük,tini lett
.)(Neki is küldtem kaját,tortát.)
Mosogatni tegnap nem volt kedvem.Sőőőttt.....Elpakolni sem.Pedig ilyen még nem volt.Tök fáradt voltam.Mondjuk egész nap pörögtem.Főztem,boltba mentem,cukrászdába (két gyerekkel persze.)Miután hazacuccoltam,jelentették be ketten is,hogy segítettek volna.Köszi szépen utólag,de már nem sokra mentem velük.Reggel Milán elég sokáig aludt,addig összerántottam a lakást.(A mosogatás még várat magára
.)De kiporszívóztam,játékokat pakoltam össze,reggelizettem,összeszedtem a szemetet (virágcsokor papírja,játékok doboza,tortapapír,ruhacímkék...stb.)
Amiket kapott a lujzika: kis rakott szoknya,rózsaszín lovas felső, Hello Kitty pizsama, hajcsatok, hajpánt, fülvédő, 2 baba (az egyik gyönyörű szép,fürtös hajú angyalka,de a Jázminnak nem tetszik
), Bogyó és Babóca mesekönyv, Kisvakond DVD, Hello Kitty DVD, egy felső szabadidőgatyával (már nyárra való), dédi pénzt adott,keresztanyám és unokanővérem jövő héten ugrik be.Milán is kapott autókat,neki is volt öröme.
Holnap megyünk a gyerekpszichológushoz.Nehéz lesz.Apával ott találkozunk.Még csak nem is együtt megyünk
.
Más írnivalóm most nincs valahogy....
Szép hétvégét mindenkinek!
Edit