Sziasztok!
Ismet itt. Jelentem, hogy az elmult ket hetben nem volt nalunk semmilyen felfordulas, se tuz, se viz.
Vagyis egy pici folyamatosan van, mert a harom hete majdnem elkeszult konyhai jarolapozas meg nincs teljesen befejezve. A fel konyha nincs a helyen, raadasul korben egy csik jarolap hianyzik, de sebaj, kezdem megszokni.
Szegeny ferjecskem rengeteget dolgozik es nem nagyon van ideje befejezni, de majd mindennek eljon az ideje.
Dori: most mar tenyleg nagyon a finishben vagy.
Annyira jo neked szerintem, legalabbis en irigyellek. Lehet, hogy most hulyenek nezel, de en nagyon szivesen elmennek helyetted szulni, nekem bejott az elmeny. De utolag biztos vagyok benne, hogy te is ezt fogod mondani, szurkolunk ertetek!
Nagyon-nagyon varod mar, ugye? Turelmetlen vagy?
En kiirt datum elott ket hettel mar minden nap mentem volna szulni. Foleg, hogy az osszes doki azt hajtogatta mar az elejetol, hogy nagy a baba, fejlettebb, tutira hamarabb jon. De a fiam maskepp gondolta, persze mi meg mar beleeltuk magunkat a november kozepebe. Az ismerosok, csalad meg csak ratett egy lapattal, mert naponta hivogattak, hogy szulok-e mar.
Mar midwife-hoz is utaltam jarni, minden alkalom utan megmondtam Kristof babanak, hogy ha jot akar, akkor kijon a kovetkezo midwife idopont elott, mert egyikunknek sem jo masfel orat ulni a varoteremben a kemeny muanyag szekben a kisebb terhes anyukak kozott, akik folyamatosan azt nezik, meg mondjak, hogy nekem mar mekkora hasam van es hogy milyen mokas, ahogy a gyerek nyomkodja a testreszeit kifele. Es altalaban mindenki feltette a kerdest, hogy varom-e mar a babat.
Huh, hogy utaltam.
Viszont babaszuletes elott lehet, hogy nem tudunk mar benneteket meglatogatni. Feri tenyleg nagyon sokat dolgozik. Ot napot a normal munkahelyen es mostanaban ot napot futarkodik meg este. Elvileg csak heti harom napot vallal, de most sokan vannak szabadsagon. Igy viszont nagyon pocsek. Nincs is kedvunk menni sehova, ha kivetelesen itthon van, orulunk, ha latjuk egymast, meg egyutt lehet a csalad.
Mondjuk a heten el vagyunk kenyeztetve rendesen, mert jo beosztast kapott, konkretan hetfotol csutortokig nem futarkodik, a masik melobol del-egy korul mindig itthon van es mienk az egesz delutan, este.
Jah, kepzeljetek, kicsit meglepodtem. Kristofot utoljara marcius kozepen vittem meresre a health visitorhoz. Elvileg nyolc hettel kesobb kellett volna vinnem legkozelebb, de mondtam, hogy nyaralni fogunk, nemtom mikor jovunk vissza. Azt mondtak, hogy semmi gond, majd ha mar visszajottem kerjek idopontot. Igy is tortent, majus elso heteben kertem idopontot. Es adtak julius elejere.
Majdnem eldobtam magam a meglepetestol. Allitolag az volt a baj, hogy amikor kertem, akkor egy-ket heten belul nem volt mar idopontjuk, kesobb meg mar nem lett volna ertelme, mert ot, max ot es fel honaposan kell merniuk, majd het honaposan. Nah, nekunk csak hat honapos korra tudtak volna adni, az meg nem jo, mert hat honaposan nem kell.
Fasza. Kicsit idegesit, mert igy csak digitalis szobamerlegen tudom merni az olemben, ami azert annyira nem pontos, viszont ket honapja nem volt merve a fiam, o mindig sokat hizott, de kozben otthon volt egy hasmenos tiz napja, utaztunk jo sokat, most meg elkezdtuk a hozzataplalast harom hete. Szoval eleg sok olyan dolog tortenik, ami a sulyara van elsokent kihatassal. Es pont most nemtom csekkolni a sulyt...