Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Képzeljétek totál egyedül csomagoltam be mindent. Rémes volt.Alvás az nem volt. A párom reggel hatra rakta le a szõnyegpadlót. Õ sem aludt. Na mindegy mostmár kész. A gépet nem tudtam /mertem/ szétszedni ezért tudok irni.
Mire Újra össze lesz rakva addig itt uj babácskák lesznek.

Gabi3:
Nagyon édik a képek. Flora aztán tud pózolni.

Gabomamo:
Mikor bent voltam a patologián, akkor feküdt ott egy kismamó 3 hete ugyanezzel a problémával. De az égvilágon semmi de semmi baja nem lett a kicsinek. Ugyhogy no problémo!
Vanda nam tudom most hogy áll sulyilag, mert lusta vagyok elõszedni a mérleget. Majd jövõhéten megyünk kéthónapos szurira akkor megmérik.
Ja Én amikor az utolsó napomat tapostam, akkor olyan de olyan nagytakaritást+ bevásárlást rittyentettem hogy csak na. Éjszaka pedig majd megvesztem a görcsöktöl. azt hittem itt a világ vége. Na hajnalban irány a klinika, ahol közölték ezek csak joslófájások. Majd pár nap mulva szülünk. Négy napig gyötörtek ezek a jóslófájások, de nem sokkal voltak enyhébbek mint az igazi fájások. Ugyhogy Én legközelebb tuti mozdulatlanul fogok feküdni az utolsó 1 hétbenKép

Na mostmár tényleg mennem kell.
Üdv mindenkinek.Nagypocisok ügyik legyetek.
Ritának meg külön szoritok.

Nina74
nina74

Sziasztok!

Nina: Te nagyon ügyi vagy. Te miért voltál a patológián? Azért ezek rendesen kiválogatott képek! Van még több is, persze azok csak akkor tudnak fekerülni, ha bejönnek a gépbe, de egyedül ezt nem tudják megtenni.Kép

Gabi3
inecsg

Sziasztok!

Sajnos nem tudtam eddig jelentkezni mert már egy hete beteg vagyok. A múlt hét szerdán belázasodtam és csütörtök óta megy a hasam. Ma úgy néz ki megállt a hasmenés. Voltam dokinál is és vírusos hasmenést kaptam el.
Épp hogy bejelentkeztem ebbe a topicba úgy örültem neki, de sajnos most el kell búcsúznom tõletek mert nem engednek vissza dolgozni. Otthon nincs gépem így tök uncsi lesz, de most már nagyon kell vigyáznom a babára.

Nagyon sajnálom hogy így alakult pedig jó lett volna veletek tartani a kapcsolatot.
Egy pár óráig még itt leszek.

Ágci, Orsi!
A mobilom számát tudjátok és tudtok SMS-t küldeni ha van valami.

Mindenkinek puszi

Andy
Andy

Gabi3
pár nappal tulhordtam a babot, azért kellett befeküdnöm.

Andy
nagyon vigyázz magatokra

Nina74
nina74

Andy! Sajnálom, de most valoban a baba a legfontosabb. Majd irok SMS-t nemsokára. Késöbb se mehetsz dolgozni vagy csak pár hétig kell otthon maradnod?

Puszi: Karmen
karmen

Sziasztok!

Karmen!
A Kálvária téren van a dokinéni. Tényleg nagyon jó. Kép

Rita!
Drukk! Kép

Gabi3!
Ti is oda jártok? Akkor már hárman vagyunk. Kép
Amikor 30 hetes voltam, akkor jöttünk haza nyaralásból 10 hét után. Hát, a méhszájam elkezdett kinyílni, nagyon kevés volt a magzatvizem, ezért az uh-n szinte semmi nem látszott, mert nem verte vissza a hullámokat, de annyi azért látszott, hogy kisebb, mint kellene. Na, akkor láttam, hogy kicsit ideges lett. Azért próbálta palástolni. Kép De most azért sem lesz ilyen, és kész. Kép

Éva!
A végén még ez alatt a pár nap alatt bújik ki Anna!

Nina!
Nem irigyellek. Kép Azért remélem, ma éjszaka már tudtok pihenni.

Andy!
Ne aggódj, nem lesz baja a babának. Azért pihengessél jó sokat, és vigyázz a babucira. Kép

Ja, tegnap a Jakupcsekben volt az a nõ, akinek át lett vágva a végbele.

Ildianyu
ildianyu

Szia Lányok!

Eddig is tudtam hogy nagy hiány ha nincs az embernek gépe da most!!!!!!
Éppen csak beesek és tele van a topic újakkal!!!!!

Mindenkinek üdv pocakosok és leendõ pocakosok vigyázva, gyerekesek kitartásban!!!!

Nálunk kész kabaré az élet Esztike már csak fejen nem áll amúgy az ég adta világon mindent csinál.
A lakás leginkább katasztrófa sújtotta övezethez hasonlít folyamatosan de már szokjuk.
A héten Debrecenben vagyunk jövõ hétre összehozhatnánk egy talit akár nálunk is szívesen felvállalom a házigazdit.
Remélem gabómamót már nem látjuk, nem mintha útálnám de jobb lenne ha már kettõben lenne.

Ágci ! Mivel nem biztos hogy fel tudok majd jönni hétfõn felhívlak mikorra aktuális a tali!

Mindenkinek pussz csak azért nem emelek ki senkit mert még kifelejtek vkit és azt végképp nem szeretném!

Norcsi
norcsisze (norcsisze)

SZijasztok!

Ágci,Gabomano,Ildianyu! Gabó, Jázmin és Lili elalszik a babakocsiban? Tegnap Hangát beletettem (2 hónapja nem ült babakocsiban), sétálni mentünk, gondoltam, majd elalszik. Hát végig szövegelt, pedig sokáig tologattam. Mikor hazaértünk, betettem a kiságyába és azonnal elaludt.

Gabi3! Köv.baba cirka 2év múlva jönKépDe már nem árt elöre nézelödni, érdeklödniKép Pl.ma voltam a Corában és nagyon édes kismama nadrágokat láttam. Hát majdnem vettem, hogy majd jó lesz késöbb, de nagy nehezen visszafogtam magam.

Ildianyu! Hoppá! Lili milyen nehéz lett! Mi még nem voltunk oltáson, jövö7en keddre kaptunk idöpontot. Szerintem Hanga úgy fog üvölteni, mint az állat, a súlymérésnél már magánkivül lesz, az tuti.
Tutira nincs semmi baja Lilike tesójának, ha valami gáz lenne, akkor nem maradt volna ilyen nyugodt a doki! Jövö csütörtökön úgyis meg fognak nyugtatni!

Ahan, mostmár értem, hogy honnan lehet tudni a fájdalomküszöbös dolgot.

Erika! Én úgy tom, hogy a 20.héttöl nem ajánlják a háton fekvést, de a dokim szerint nyugodtan lehet háton feküdni szinte végig, ha bármi gond lenne, pl. elnyomná a baba azt a bizonyos vénát, akkor elöször is te lennél rosszul, és magadtól helyzetet változtatnál. Én az utolsó hetekig a hátamon feküdtem, és mikor már nagyon nagy volt a baba, egyszerüen nem volt kényelmes, mert nem kaptam levegöt. Akkor leszoktam róla.

Nina! Akkor a TarjánIII.-ba jártál általánosba! Na?

Gigi! Asszem én 94-ben végeztem, azért asszem, mert nemtom megjegyezni az évszámokat.
Úgy is megtudhatod, hogy ki a körzeti nögyógyid, hogy megkérdezel a környéketeken lakó kismamát vagy kisbabás anyukát.

Gabomano! A várakozás tényleg rossz. Hanga a kiirás után 8 nappal méltóztatott kibújni. Nem mondom el, mit éltem át az a 8 nap alatt...az egy évnek tünt nekem. A végén már kezdtem belenyugodni, hogy én leszek az egyetlen kismama, aki nem 9 hónapig hordja a babáját, hanem 2 évigKép

Ágci! hát öörület, hogy te képekkel illusztrálod az irásodatKép
Mi one a tornával?

SZijasztok, Lara
lara

Sziasztok!
Lesz tali a héten??? Csak mert most Szegeden vagyunk. Lécci küldjön nekem valaki egy smst ha már tudjátok mikor és hol lesz. Oksa? Nem lesz módomban netközelbe férkõzni!! Kép
Köszi köszi Kép
Puszi Enikõ

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!

Gabomamo:
Édes vagy,hogy egybõl megírtad,hogy no hátonfekvés!Kár
mert olyan kényelmes!

Ágci:
Köszi az infot,elolvastam.A röplabdától csak izmosodtam,
a f.küszöb tényleg a béka se... alatt van.Sajnos!!!+
hisztis is vagyok!Most elég jól érzem magam,köszönöm
kérdésed.

Ildianyu:
Teljesen átérzem az aggodalmad,de most én kérlek téged,
hogy nyugi!Tudod,hogy ártunk a parával!
Szorítok,hogy jövõ csütörtökön minden jól menjen!

Most megnézem Flóra albumát.Puszi!
(majd jövök!)
Sziasztok!
Erika
Erika

Sziasztok!
Hát ez nem semmi egy kicsit kiteszem itthonróla lábam már is megindul a tracsi?!Kép

Ildi: Ez tök jó,hogy 3man is egy dokinénihez járunk. Persze tuti nem fogunk összefutni. Kár, hogy ilyenkor nem nézem a tévét, mikor érdekes dolgok vannak benne. Azt hiszem nagyon megijedhettél amikor Lilivel a pocidban az történt. Én akkor ijedtem meg nagyon mikor a 4D-s UH-ról jöttünk haza. Akkor derült ki, hogy a Fló kisebb a koránál.

Lara: Ugye hogy milyen jó rucik vannak! Bezzeg amikor én voltam kismama...Egy gatyám volt. Még azt hortam a szülés után is. Bár nem sokáig, mert akkor már melegek voltak az idõk.

TALI: Csak ne pénteken, mert a fodrászt már nem tudom lemondani, meg a hajam is toprongy.Kép

Andy: Vigyázz magatokra! Próbálj elérhetõséget szerezni, hogy velünk töltsd unalmas napjaid. Bár ezt már lehet,hogy nem is tudod elolvasni.

Erika: Remélem tetszik!

Gabi3
A Fló pakolja a szennyest.
inecsg

Sziasztok!

Lara!
Beninél is ugyanígy volt, hogy egy idõ után csak az ágyában aludt el, a babakocsiban nem (bármennyire is fáradt volt). De ha jól belegondolsz kényelmesebb vízszintes helyzetben elaludni mint ülve, vagy félig ülve. Nálunk sosem történtek olyan esetek, hogy elaludt volna az etetõszékben, vagy a bicikli gyerekülésében, esetleg játék közben a földön stb.
Beni teljesen összekapcsolta az alvást és az ágyat egymással.

Gabómamó!
Ne aggódj, Gombóc tudni fogja mikor kell megszületnie! Ha jól emlékszem neked össze-vissza számolták ki a szülés idõpontját, mivel nem tudták pontosan megmondani hogy mikor foganhatott. Addig is pihenj sokat, és ne idegeskedj!

Ildianyu!
Te se idegeskedj fölöslegesen! Amikor én voltam a 20 hetes genetikai uh-on Bálinttal, nem látszott a hólyag telítettsége. Visszarendeltek 2 v. 3 hét múlva, de én nem mentem vissza, mert a saját dokim a Vasasban elõtte is, meg utána is látta hogy teltek a hólyagok. Szerintem nálad is ez lehet, hogy akkor éppen nem volt telt a gyomor, de lehet hogy ha másnap nézték volna, akkor már minden oké lett volna.

Sziasztok: Anita

Kép

Kép

Kép
banita

Sziasztok,

Lara,

Jazmin meg elalszik a babakocsiban, pont a mult heten kovette el. Persze alt-ban otthon alszik, probalom ugy idoziteni a dolgokat. Mert a kisagyban hosszabb ideig alszik.

Banita,

koszi amiket irtal. Nem is turelmetlen vagyok, hanem inkabb mar tul szeretnek lenni a dolgokon.

Holnap megyek ctg-re, kivancsi vagyok mi lesz?

Norcsi,

ha egyben leszek, nem menekulsz, azert is elmegyek, persze ha nem jon kozbe semmi,legfeljebb, majd visztek szulni.

nu csok mindenkinek,
gabomamo
gabomamo

Sziasztok!
Enikõ
kár, hogy nem írtál elõbb. Szerintem a hét már nem igazán lesz jó. Meddig maradtok?

Jövõ héten legyen akkor vmikor? Én nem ígérem, hogy ott leszünk, mert Cumika mostanában igencsak áthúzta a számításainkat sorba, de ha hozzánk jöttök, úgy "kifoghatunk" rajta.Kép Akkor akár a délután is jó. No, majd írja meg mindenki melyik nap a jó.
Ágci

Kép
Ágci

Agci,

nekem mindegyk nap jo, kiveve, amikor szulok. Hi-hi. Kép
g.
gabomamo

Erika, Lara! Ma olvastam a noklapja oldalan a Babazzunk alatt a hátonfekvésröl. Ök se ajánlják, de ök is ezt mondják, ha elnyomja azt a bizonyos vénát, az anyuka is érzi nincs jól.

Ildianyu! Köszi, én azt hittem a Mátyás térre kell majd járnunk.

Rita üzeni, 1 embriót kapott vissza, jól van, sokat pihen. A tesztig nem dolgozik, majd elmesélem néha mi van vele.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Nekem mindegyik nap jó a jövõhéten!Kép

Éjszaka kétszer is felébredt a Fló. Hát tök jó volt.

Gabi3
inecsg

Sziasztok

Ritanak +++++

Gabi a repas kep a legjobb, az a kedvencem.

Lara, milyen szakra jartal? En pu-re.

A Coraban tenyleg babahet van, abrandozva lapozgattam a katalogust. Remelem nemsoka vasarolhatok is.
Most a parom a kezi vb-t nezi folyton Kép, nehez elterelni onnan. Kép

Gigi
gigi1

Sziasztok!

Bocs, de a jövõhéten a péntek nem jó egyedül. A többi nap ok.

Gigi: Imádja a répát. Most hogy pucoljuk orrba-szájba kikövetel magának egyet.

Gabi3
inecsg

Sziasztok!

Lara!
Lili sem nagyon alszik babakocsiban, csak akkor, ha de. sétálunk, és túl hosszúra nyúlik. De ha délután megyünk, akármilyen fáradt is, nem alszik, még akkor sem, ha nem aludt délben.

Banita!
Most már kicsit megnyugodtam. Köszi, hogy leírtad, mmost már tuti, hogy 1 hét múlvateli lesz a gyomra. Kép

Ágci!
Nekünk csütörtök kivételével bármikor jó. De szerintem délután legyen. Mit szóltok?

Karmen!
Most lehet, hogy félreértettük egymást. A Szabó Ida gyerekdoki, õ a Kálvária téren rendel. Mivel szabad orvosválasztás van, nem kell oda járni, ahova tartozol. De ha babás leszel, és a Mátyás térre tartozol, akkor elõször majd oda kell menni a kiskönyvért, utána meg majd mindig a Vasasba. Én is a Mátyás térre tartozom. Kép

Ildianyu
ildianyu

Szijasztok!

Nekünk a jövö7en csak a KEDD nem jó, mert akkor viszem Hangát a vesztöhelyre(=orvoshoz oltásra).

Banita! Hát Hanga ugyanaz akkor mint Beni, még ö sem aludt el máshol. Nála is összekapcsolódott a kiságy=alvás.

Karmen! én pont azt mondom, amit te, hogy ha háton fexik a kismama, és érzi, hogy valami nincs rendjén, akkor úgyis helyzetet fog változtatni. Ha meg tök jól érzi magát háton, akkor nem nyomódik az a bizonyos véna. De pont ez volt az Ágci által irt weboldalon is.

Gigi! Én isKép

Gabomano, Ildianyu! A 15 hónapos oltásnak lett valami következménye? Gondolok itt lázra vagy levertségre vagy valamire. Nem dagadt meg az oltás helye?

SZijasztok, Lara
lara

sziasztok!

Egyre jobban változik a helyzet! Nekem a csüti és a péntek nem jó. az össze többi nap ok.

Gabi3
inecsg

Sziasztok,

voltam ma ctg-n, semmi kulonos, hetfon ujra megyek, majd meg is vizsgal.

Lara,

Jazminon semmi sem laccodott az oltas utan. Lehet tole laz, aznap, de Ildianyunak azt mondtak 1 het mulva is. Meg 1 het mulva hurutossag is lehet. Nem emlexem, hogy bedagadt, de nem is neztem. Mindket vallaba kap 1-1 szurit+ kanalas. Uvoltott Jazmin, de biztos nem fajt, mert felvettem es abbahgyta. Kulonben Jazmin nem szokottlevert lenni.

nu csok mindenkinek,
gabomamo
gabomamo

Ja a jovo heti talival kapcs-ban ram ne szamitsatok, ha tudok megyek, ha nem nem. (Jo lenne, ha nem tudnek.)

g.
gabomamo

Sziasztok!
Jelentem, elvesztettem a fonalat!!! Nem volt eddig otthon Internet, most pedig annyi az új üzenet, hogy képtelen vagyok mind végigolvasni.
Üdv minden újnak!
Ma vagyok 17 hetes várandós, minden rendben, úgy látszik, nekem csak a jó oldala jut. Már nagyon várom, hogy megmozduljon odabent a baba!
És most mennem is kell, de még jövök, van néhány kérdésem is!
Katicabogár

Kati
katicabogár

Sziasztok,

csajszik,

a ti baboitok is csikorgattak a fogukat, amikor 2 osszetalalkozott? ugy ertem, hogy most talakozott az also mecco es a felso mecco.

Ildianyu,

te a taphoz forralod meg a vizet, mert en meg igen.

Katicabogar,

ne vegre! hol voltal eddig? Dolgozol meg? Ki az orvosod? En nagyon keson kezdtem el ereznei a babo mozgast.

Hetvegen hidegfront lesz, hatha lesz mar vmi. Kép

nu csok mindenkinek,
gabomamo
gabomamo

Sziasztok!

Lara!
Mi hétfõn kaptuk az oltást, eddig semmi nincs. Azt mondta a dokinéni, hogy aznap lehet láz, a hét végén megint lehet láz, és valami hurut, és még jövõ hét végén is lehet láz és kiütés.
Lili is pont olyan volt, mint Jázmin. Üvöltött, és amikor felvettem, már nem fájt neki. Mi nem kanalasat kaptunk, hanem cseppet, de ez szerintem tökmindegy. És az egyik keze bedagadhat, de Lilinek semmi baja nem volt.

Gabómamó!
Akkor most jól vert Gombóc szíve? Lehet, hogy ki sem bírod hétfõig. Kép
Lili egy idõben nagyon csikorgatta a fogát. Ha mondtam, hogy ne csinálja, csakazértis csinálta. Most már leszokott róla, de elég sokáig csikorgatta.
Én már kb. 1 éves kora óta nem forralom a vizet. Csak megmelegítem mikróban, azt annyi.

Ildianyu
ildianyu

Ilkdianyu! Akkor mindegy hova tartozok mehetek másik orvoshoz is? Ez jó lenne. És olyankor maszek betegnek számitunk majd v. ingyenes lesz akkor is?
Ez elég rosszul hangzik hogy a Vasasba kellene innen járni, gyalog elmegy vele a nap. Kismamák meg buszon, nem tudom hogyan csináljátok de én sajnálom öket, mert nem lehet ha
akarnak se hátul jegyet lyukasztani, bár én már többször is irtam ezért a volánnak. Nagy tömegben anyuka nem tudja még elõreadni sem a jegyet.
Azt hittem a körzeti orvosnak az a lényege hogy itt legyen közel a lakóhelyünkhöz. A Vasas eléggé a város másik fele.

Gabomamo! Drukkolok Neked mielöbb meglásd már a picit.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Na, itt vagyok újra.
Gabomamo: Dolgozom még, és ha nem lesz semmi baj, akkor fogok is kb. egy hónappal a szülés várható idöpontja elöttig. Dr. Varga az orvosom. Azt még nem kérdeztem töle, hogy szokott-e szüléseknél ott lenni, tényleg, tud erröl valaki valamit? Mármint hogy hol lehet nála szülni, ha lehet. Öszintén szólva arra is gondoltam, hogy ha itt szülünk is Szegeden, nem is "fogadok meg" a szülésre orvost, mert sosincs garancia arra, hogy tényleg ott is lesz, föleg nyáron. Az meg milyen csalódás, hogy az ember számít rá, aztán nem jön. De ezt még meggondolom. Gabomamo, nálatok már igazán izgalmas a dolog. Pont azon gondolkoztam, hogy eddig nem sok olyan fontos esemény volt az életemben, aminek az idejét ennyire ne lehetett volna kiszámítani. Furcsa érzés lehet, hogy az is elöfordulhat, hogy már holnap a kezedben tartod a picit, de az is, hogy csak egy hét múlva, söt. Mindenesetre a legjobbakat!

Kármen! Ezt a körzeti nögyógyászt én se értettem sosem, de most már tudom. Szóval, te jársz, akihez jársz, akár magánban, akár az Sztk-ba vagy bárhová. Ha várandós leszel, akkor az orvosod elküld a védönöhöz, aki szintén körzeti, és ö a lakohelyed közelében van. Hogy pontosan hol, azt a nögyógyász (általában) a lakcímed alapján meg tudja mondani. A védönö felveszi az adataidat, kérdez mindenfélét, ad kiskönyvet meg beutalókat mindenféle vizsgálatra. És egy idöpontot, amikor a Vasasban meg kell jelenned úgynevezett tanácsadáson. Ott megintcsak ottvan a védönö, elöször ö foglalkozik veled. Vérnyomást mér, beirja a kiskönyvbe amit kell, pl. ha van valamilyen vizsgálati eredmény. Ide kell vinni azokat a papírokat is, amit a "saját" dokid ad, akihez párhuzamosan jársz. Ha ez megvan, akkor a védönövel együtt bevonulsz a körzeti nögyógyászhoz. Ö végignézi a leleteket meg a kiskönyvet, kérdez ezt-azt, aláírja és lepecsételi a kiskönyvet. Ha van saját dokid, akkor nem vizsgál meg, ráhagyatkozoik a papírokra.
Mindehhez az is hozzátartozik, hogy a szülés után akkor kap az ember valami pénzt, (nem tudom hogy hívják), ha legalább négyszer megjelent ezen a tanácsadáson, vagyis van négy pecsétje. Koraszülés esetén egyszer. A körzeti tehát csak akkor vizsgál, ha egyébként nem jársz máshová. Remélem, érthetö, ha valamit nem jól értelmeztem, majd a többiek biztos kiegészítik.
Én egyébként kicsit csodálkoztam az elején, hogy ennyi egészségügyi személyzet forgolódik körülöttem. Föleg az a jó, amikor egymásnak ellentmondó tanácsokat adnak. Nálam még a háziorvos is bejött a képbe, mert épp az elsö idöszakban jártam nála valami miatt.

Sziasztok, szép napot mindenkinek!
Katicabogár

Kati
katicabogár

Szaisztok!

Ildianyu,
mivel Kármen a Móra u-ban lakik, a Kálvária térre tartozik, a Szabó Idát vagy Rózsa dokinénit választhatja gyerekdokinak. Mivel mi is ott laktunk, én is meglepõdtem, hogy nem a Mátyás térre, de nem oda.
De hát ez még nem aktuális, de remálkjük nemsoká az lesz.
SZia KLaticabogár, mr hiányoltatlak. Dolgozol még? ÉS hogy bírod a terhességet. NEm te voltál a Varga Józsefnél? Erika kérdezett róla korábban.

Ágci

Kép
Ágci

Sziasztok!
Ágci: egyáltalán nem terhes, szóval jól vagyok teljesen. Dolgozom még, persze, ahogy fönt is írtam, remélhetöleg még sokáig.
Lányok, szerintetek itt Szegeden olvassák az orvosok a babanetet? Nekem olyan ciki lenne, ha itt leírok véleményeket, aztán hoppá, az illetö olvassa.
Katicabogár

Kati
katicabogár

Sziasztok

Katicabogár, én is érdeklõdtem Varga dokiról. Mi a véleményed róla?
Voltam nála párszor az SZtk-ban nála vizsgálaton, és arra gondoltam õt fogom választani, ha kismamó leszek. Kép

Nina, hogy haladtok a költözéssel?

Láttátok tegnap a kézilabda meccset? Nálunk természetesen Kép Kép ez volt a mûsor. Nagy szerencséje volt a magyaroknak megint.

Gigi
gigi1

Gigi,
tényleg te kérdezted. Tiszta hülye vagyok, Erikának uaz az orvosa mint nekem.Kép
De az éjszaka nem sokat aludtam, ennek a számlájára írom.
Csajszik nyugtassatok már meg, hogy a ti gyerekeitek is fenn voltak!
Mi volt Gabóval? 11kor kipattant a szeme, mintha reggel 7 lenne, képzelhetitek, hogy örültem neki. És mellé még olyan keservesen sírt, nem csak úgy bümbizett, hanem teljes torkából. Lehet, hogy rosszat álmosot? Odavettem magunk mellé, úgy ahogy nagy nehezen elaludt. Remélem nem vmi betegség bújkál benne, elegem volt már a bacikból!!! Éjszaka is olyan zaklatott volt. Meg már tegnap délután az alvásnál is.Kép Mértem a lázát van egy kis hõemelkedése.

Katicabogár, szerintem nem olvassák. De gondolom egyébként sem az van beírva a kis könyvedbe, hogy "Katicabogár".KépKépKép

Ágci

Kép
Ágci

Agci,

Jazmin jol aludt, de szombat ejszaka, mint irtam orankent kelt es 5-10 percig vigasztalhatalanul sirt, sot ha felvettem meg jobban. A foga volt biztosan, mert mar latom.
Biztos Gabonak is a fogoja jon. De ugy laccik mindegyik fog mashogy jon. Egyiket eszre sem veszed, amasikkal meg hetekig szenved. Ez benne a szep Kép Kép

g.
gabomamo

Sziasztok!

A Flóra is felébredt egyszer, pedig mostanában már nem szokása. Keservesen sírt. Reggel ugyan így 7 órakor, pedig fél 8-8 körül ébred.

Gabó: Hogy állsz baba ügyileg?

Gabi3
inecsg

Szijasztok!

Ja és még nem is mondtam, hogy a 15 hónapos oltásra vinni kell vizeletet is. Nemtom minek. Most majd megint szenvedhetek a pisigyüjtéssel. Nektek is kellett vinni vagy csak a mi dokink ilyen lelkes?

Gabomano! Akkor téged nagyon soká fogunk újra látni, ha a jövö7en nem jössz. Jázminnak már derékig érö haja leszKép
Mikor érezted elöször Gombóc mozgását?
Hanga nem csikorgatta a fogát soha. Én néha meleg csapvizzel csinálom neki a tejpépet. Úgy mondják, hogy fél éves korig kell forralgatni...

Katicabogár! Akkor lassan itt a félidö! Mostmár csak napok kérdése, és állandóan öt fogod érezniKép

Most kedden 2(db) 10 hónapos babával töltöttük a napot. Hanga most csinálta elöször azt, hogy ha valamelyik baba a kedvenc játékát akarta megszerezni, akkor féltékenyen odaszaladt és egy csatakiáltással elvette töle a játékot és elszaladt vele. Gondolom eztán ezt fogja mindig csinálni, mint életkori sajátosság, csak olyan furi volt, mert eddig sosem csinált ilyet, nem érdekelte, hogy a játékaival más gyerek is jáccik. Kiváncsi vagyok, ha lesz tali akkor lesz-e majd összeveszés.

Ugy nézem, hogy talira a kedd, csüt., péntek nem jó, igaz?
Akkor maradna a 7fö és a szerda.
Szerda délután fél4??? És akkor Ágciéknál?

Szijasztok, Lara
lara

Sziasztok!

Nekünk jó a szerda du. fél4!Kép

Esik a hó megint!Kép Ennek most annyira nem örülök, mint az elõzõnek.

Ma voltunk a fodrásznál. Elég jól bírta a Fló a kiképzést. Akadt udvarló is, egy anyuka elhozta az egyéves lurkóját. Hazafelé elkezdett esni a hó és pont beesett a babakocsiba. Szegény Fló majdnem hóbabaként tért haza.
Itthon mindenhová felkapaszkodik a Flóci. Már jónéhányszor hanyadt esett. KépA háta mögé szoktam tenni egy párnát, de nem mindig sikerül eltalálnia.Kép

Gabó:Már csak egy hétKép

Képzeljétek, újra elõvettem a varrógépet, már félig készen van a Flóci új szabadidõ ruhája. Sárga-kék szín összeállítás. Remélem olyan szépen sikerül megvarrni,mint ahogy azt én elképzeltem.

Gabi3
inecsg

Szisztok!

Üdv azoknak a lányoknak is, akikkel én még nem komunikáltam eddig!

Gabi3:
Teljesen pancser vagyok mert nem találom Flóci képeit.
Kb. merre keressem?

Na,úgy néz ki eldõlt a kérdéses témában a dilemmánk,
ha magától szól a doki,hogy látja tisztán a nemét a kicsinek,akkor megkérdezzük,de ha õ nem szól akkor,
mi sem kiváncsiskodunk a párommal.
Hétfõn megyünk a genetikai uh.-ra,este megírom mi volt.

Addig is jó hétvégét Mindenkinek!
Vigyázzatok magatokra és a babócákra ebben a havas idõben!
Szió!
Erika
Erika

Sziasztok!

Nagyon jó ötlet ez a tali! Remélem el tudunk menni.

Ági: Én is rendeltem babazsákot és már megérkezett. Csütörtökön abba vittem Gergõt oltásra. Szerintem is jobb a sulyelosztása, mint a kendõnek. Örülök neki, hogy ezt is vettünk, mert ezzel tudunk mostmár buszozni és nem fog leszakadni a derekam a cipekedéstõl.

Gabo: Drukkolok neked. Minden nap megkérdezem a férjemet, hogy dolgozik e még a férjed. Innen is tudtam, hogy Gombócka még a pocakban van. Már csak egy hét? Gyorsan elszaladt ez a 9 hónap!

Meg tudjátok mondani, hogy az ifjúsági rendelõben mikor van vérvétel?

Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok!
Kriszti
gykriszta

Kriszti,
hívd fel õket:
tel:
425-911.
Miért kell menni? Csak nincs vmi probléma?

Akkor jó lesz, ahogy Lara írta, szerda fél 4? Már mondtam a páromnak, hogy nem kell sietnie haza.Kép
Ha jó, megírom a címem, aki még nem volt nálunk.

Kellemes hétvégét:
Ágci

Kép
Ágci

Sziasztok,

Lara,

nekunk nem kellett pisit vinni. Szerencsere, mert azert eleg kinlodas az.

Agci,

azt mondtad a multkor, hogy a ferjed azt mondta, hogy mire hazaer, addigra 1 mamoca se legyen otthon! Kép Kép
De azt is mondta, hogy sutivel meg lehet puhitani, ugye? Kép Kép

Gabi,

te is varrono vagy? Agci, Ildianyu, Eva es en is szoktunk varrni.

Kriszti,

akkor mostmar tudtok egyedul maszkalni. Jo ugye?
Mi is kaptunk kolcson 1x babazsakot, amikor megszuletett Jazmin, legalabbis azt hiszem az volt, mert eleg furcsa formaja volt. De rogton vissza is adtam, mert kb 3 Jazmin elfert volna benne v. 4 es a feje kb a zsak kozepen lett volna Jazminnak. Kép

Ma delelott ota fajdigal a mehecske, de nem tom eldonteni mi ez. Valszeg joslofajas. Ne is kimeltem ma magam, meg most fogok vasalni.

Katicabogar,

tuti, hogy nem olvassak a szegedi dokik a babanetet. Nem nezem ki beloluk, hogy ilyen felvilagosultak lennenek, meg azt sem hiszem , hogy erdekelne is oket ez a sok suttyosag, amit osszeirkalunk.

Erika,

nem kell tudni a nemet, igy sokkal jobb. Az a jo az egeszben, hogy masokat annyira bosszant meg idegesit, hogy nem akarom tudni a nemet a babonak. Kulonben sokan el sem hiszik, hogy nem tudjuk, azt mondjak, hogy csak nem akarjuk megmondani. Nem mintha barkinek is koze lenne hozza. Mindennap elkepzelem, hogy milyen lesz Simi (Simon) v. Vili (Viola).

nu csok mindenkinek,
gabomamo, aki 39 hetes
gabomamo

Sziasztok!

Mindenkinek cinkecsipogásos jó reggelt kívánok!

Gabó: Már csak 6 nap! Szerintem már nem húzod sokáig.KépMár nagyon várom a kis Simit/Vilit.
Én is szoktam varrogatni itthon, de az igazi szabásmintához nem értek. Csakis és kizárólag saját mintával dolgozom. Remélem a talira készen lesz a remekmû, amit a Flónak varrok. Ha nem fog tetszeni, majd letagadom,hogy elkészült.Kép

Képzeljétek a Flórát ma reggel a szopi után a papája eteti, már a második adagnál tartanak. Most keni a felét a fejére. Tegnap du. rámtámaszkodott a Fló és kinyomta magát. Már felállt.Kép

Gabó, Ildi, Ágci, Éva: ti miket szoktatok varrni? Én mostanság már csak a Flócinak varrok.

Erika: Nem vagy olyan pancser! Felmész a babaszoba.hu-ra Aztán rákattintasz az Albumra. Utána a kislányon lévõ feliratra. Valószínû, hogy a legfrissebbek között fogod megtalálni. Izbéki Flóra Kitti néven, rákattansz és már meg is nézheted õkelmét. szerintem tök jó ha nem tudod, fiú lesz vagy lány. Én nem tudtam megállni.

Nem akarom elkiabálni, de a férjem tegnap majdnem hozzáfogott beszkennelni az utcsó két tekercset, de lebeszéltem. Inkább legyen velünk. Majd ma, ha a bébi elaludt ketten megcsináljuk.

Ágci:Én is szeretnék menni a talira. EóRemélem nem haragudtál meg, hogy nem kellett a termosz.

Jó hétvégét mindenkinek!
Gabi3
inecsg

Sziasztok!

Újra itt!

Gabomamó látom még mindig egyben, gondolom már be sózva rendesen a feneked, mert az enyém nagyon Kép

Nem tudom ki írta, hogy lehet, hogy ez alatt a pár netmentes napon megyek szülni, hát majdnem úgy lett!!! Eddig fogalmam sem volt, hogy mik azok a jóslófájások, most már tudom Kép Csütörtökön du. elkezdõdtek a fájások, de nem akartak sûrûsödni, sem erõsödni, így aztán itthon maradtunk, aztán másnapra teljesen meg is szüntek. Pedig már úgy kezdtem magam beleélni, bár meg kell vallanom, hogy egy kicsit berezeltem a gondolattól, hogy menni kell szülni Kép Kép Akárhogyis a 2. baba, szerintem pont attól még "félelmetesebb" az egész, mert már tudod, hogy mire számíts és ha az 1. nem a legtökéletesebben sikerült (mármint a szülés), akkor van egy félelelem az ember lányában.

Ágci!
A talival kapcsolatban nem igérek semmit, de azt legalább betartom Kép Kép Kép Még meglátom, hogy lesz-e erõm elmenni, mert Lilivel nem egyszerû a dolog, de azért igyekszem!

Gabi3!
Én Lilinek és magamnak is szoktam varrni néhanapján, de mostanában azt hiszem nem sok idõm lesz Kép Egyébként Burda szabásminta alapján készülnek a "remekmûvek"!

Legyetek jók!
Éva
vevike

Évi:Teljesen egyet értek veled a 2. szüléssel kapcsolatban. Bár nálunk még egy kicsit késõbb lesz, de tuti én is be leszek rezelve.

Gabi3
inecsg

Sziasztok!

Lara!
Nekünk sem kellett pisit vinni!

Gabi3!
Én varrásban még nagyon kezdõ vagyok. Kép

Gabómamó!
Azt álmodtam, hogy fiad lett! Azért nem semmi, hogy mostanában már többen álmodtunk, hogy milyen lesz a babád.

Na, megyek, mert Lili reklamál.

Ildianyu
ildianyu

Sziasztok!

Sajnos a laptop megadta magát Kép, így nem tudtam írni mostanság, most a párom munkahelyérõl jelentkezem!
Gabómamó! Hát azért kevesebb így két gyerkõccel a szabadidõ, mint anno Jázminnal, tulajdonképpen csak napi két óra, mikor együtt alszanak. Jázmin jól bírja cumi nélkül, én is az éjszakáktól féltem, de egy pici síráson kívül más gond nem volt. Most már több mint három hete nem cumizik, nagyon örülök neki! A sok hasonlóság nekem is feltûnt Kép! Csak aztán nehogy egy kis Tomid szülessen Kép Kép!Ha megérkezik a babád, küldj egy üzenetete a telefonomra! Oké?

Ildianyu! Tomi tényleg nagyon nyugis baba, de szerintem ez azért is van, mert a második babánál az ember már rutinosabb, nem izgulja halálra magát minden apró-cseprõ dolgon, és ezt a baba is megérzi. Tomi alig sír, mosolygós aranyos baba. Jázmin cserébe viszont a hisztis korszakát éli...

Lara! Nagyon dolgoztam ezen a fogyáson! Úgy csináltam, hogy du. 2-tõl már nem ettem, viszont addig normál adagokat. Így a tej is megmaradt szerencsére, én viszont karcsúbb lettem.

Akkor szerdán lesz a tali? Hozzátok az eladó babaholmikat is? Ági! Megtennéd, hogy küldesz egy SMS-t hétfõn, hogy biztos -e a szerdai találka? A netre sajnos nem tudok addig felnézni.

Erika! Megkaptam a leveled, de nem tudom letölteni gép nélkül! Jól vagytok?

Enikõ! Hol az a beszámoló?

Ismét egy kis dicsekvés: Tominak a napokban bújik ki az 5. fogacskája Kép! Ráadásul hat hónapos kora óta, egyedül ül (mindenféle támaszték nélkül), mászik négykézláb és feláll az ágy szélén és lépeget Kép Kép! Mit szóltok? Elképesztõ ütemben fejlõdik! Jázmin ilyen idõsen még éppen-éppen tanulta az egyedül felülést, mászásról, állásról szó sem volt. Nekem is hihetetlen. Kajaügyben viszont elég gyatrán állunk, nem nagyon akarja enni a szilárd táplálékot, csak szopizik egyfolytában. Én ugye fekve szoptatok, ilyenkor alig tudja kivárni, hogy elhelyezkedjem mellette az ágyon, ül fel rögtön és röptében kapja be a cicit Kép. Még az a szerencse, hogy nem harapdál egyáltalán Kép.

Pussz!
Orsi
jazmin_tomi

Sziasztok!
Tényleg megnött itt a forgalom! Éppen pakolás közben vagyok, mert ugyan csak 4-5 hét múlva költözünk, de utálok kampányszerüen, idegesen pakolni, meg anyukám szerint ki kell használnom, hogy még nincs hasam és tudok mozogni. Cipekedni már úgysem enged a férjem szerencsére.

Gigi, írok neked egy emilt.

Mindenkihez!
Jár vagy járt valaki közületek a Vasasba terhestornára? Nem tudom elérni a plakáton lévö telefonszámon az illetékes védönöt. Kell vinni valamilyen orvosi igazolást, hogy minden rendben? Vagy elég amit amúgy is ad a doki, és tulajdonképpen az van rajta, hogy minden rendben?

Aki magánrendelésre jár, annak ott meg tudják csinálni a kötelezö ultrahangos vizsgálatokat? A nucha uh-ra és a 20. hét körüli genetikai uh-ra gondolok.

Létezik-e olyasmi, hogy, egy doki alapban nem rendel és nem ügyel mondjuk a Klinikán, de ha valakinek ö az orvosa, akkor bemegy. Ha van, akkor ilyenkor szívességet tesznek neki, vagy van valami hivatalos megállapodás?

Egyelöre ennyi kérdésem lenne. Köszi, ha válaszoltok.

Katicabogár

Kati
katicabogár

Sziasztok!

Ildi: Mennyire amatõr az a kezdõ? Mert én nem tanultam sehol.

Ordsi: Gratula a kis Tominak,hogy ilyen ügyi. Lassan szalad már...Kép

Katicabogár:Én jártam a kismamatornára. Nagyon jó. Új számuk van, ez közvetlen, Baloghné Fûrész Verát keresd: 574-419. Csak a dokidtól kell egy igazolás, hogy járhatsz és kész. Vigyél olyan rucit amiben kényelmesen vagy és egy párzoknit.

Az én dokimnak a magánrendelésén van uh, õ minden hónapban csinált ilyet.Ha a te dokidnak nincs ilyen akkor a klinikára vagy a Vasasba kell menned uhra. Ha jól tudom.

Szerintem nem megy oda a te dokid, az a doki fogja megcsinálni az uht aki éppen oda van beosztva.

Remélem jól tudom a dolgokat!Kép

Jó éjt mindenkinek!
Gabi3
inecsg

Sziasztok!

Ági: Köszi a telcsiszámot. Azért szúrják meg Gergõt, mert a védõnõ szerint sápadt. A dokinéni a vérszegénységet gyanítja. Szerintem csak fehér a bõre, hisz az apjának és nekem is az. Majd meglátjuk mit mutat a vérkép.
Jó éjt! Kriszti
gykriszta

Sziasztok!

Gabi, köszi a választ! Ezek szerint menjek el "soron kívül" a dokihoz igazolásért? Hat hét múlvára hívott csak vissza, addig meg elkezdeném a tornát. Uh-n voltam már a Vasasban, a genetikaira meg a Nõi klinikára kell majd menni. Az én dokim is csinál minden alkalommal, csak az ö gépe nem olyan jó, hogy meg tudná csinálni ezeket a komolyabb vizsgálatokat. Legalábbis így vettem ki a szavaiból. Arra voltam kíváncsi, hogy a magánrendelökben vannak-e olyan bizonyára jobb gépek, amikkel megcsinálják ezeket is.

Katicabogár

Kati
katicabogár

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?