SZijasztok!
Ágci,Gabomano,Ildianyu! Gabó, Jázmin és Lili elalszik a babakocsiban? Tegnap Hangát beletettem (2 hónapja nem ült babakocsiban), sétálni mentünk, gondoltam, majd elalszik. Hát végig szövegelt, pedig sokáig tologattam. Mikor hazaértünk, betettem a kiságyába és azonnal elaludt.
Gabi3! Köv.baba cirka 2év múlva jön
De már nem árt elöre nézelödni, érdeklödni
Pl.ma voltam a Corában és nagyon édes kismama nadrágokat láttam. Hát majdnem vettem, hogy majd jó lesz késöbb, de nagy nehezen visszafogtam magam.
Ildianyu! Hoppá! Lili milyen nehéz lett! Mi még nem voltunk oltáson, jövö7en keddre kaptunk idöpontot. Szerintem Hanga úgy fog üvölteni, mint az állat, a súlymérésnél már magánkivül lesz, az tuti.
Tutira nincs semmi baja Lilike tesójának, ha valami gáz lenne, akkor nem maradt volna ilyen nyugodt a doki! Jövö csütörtökön úgyis meg fognak nyugtatni!
Ahan, mostmár értem, hogy honnan lehet tudni a fájdalomküszöbös dolgot.
Erika! Én úgy tom, hogy a 20.héttöl nem ajánlják a háton fekvést, de a dokim szerint nyugodtan lehet háton feküdni szinte végig, ha bármi gond lenne, pl. elnyomná a baba azt a bizonyos vénát, akkor elöször is te lennél rosszul, és magadtól helyzetet változtatnál. Én az utolsó hetekig a hátamon feküdtem, és mikor már nagyon nagy volt a baba, egyszerüen nem volt kényelmes, mert nem kaptam levegöt. Akkor leszoktam róla.
Nina! Akkor a TarjánIII.-ba jártál általánosba! Na?
Gigi! Asszem én 94-ben végeztem, azért asszem, mert nemtom megjegyezni az évszámokat.
Úgy is megtudhatod, hogy ki a körzeti nögyógyid, hogy megkérdezel a környéketeken lakó kismamát vagy kisbabás anyukát.
Gabomano! A várakozás tényleg rossz. Hanga a kiirás után 8 nappal méltóztatott kibújni. Nem mondom el, mit éltem át az a 8 nap alatt...az egy évnek tünt nekem. A végén már kezdtem belenyugodni, hogy én leszek az egyetlen kismama, aki nem 9 hónapig hordja a babáját, hanem 2 évig
Ágci! hát öörület, hogy te képekkel illusztrálod az irásodat
Mi one a tornával?
SZijasztok, Lara