Sziasztok!
Kicsit tűnőben voltam már megint,betegeskedik a gép
Annyira bosszantó,hogy valami mindig elromlik,az autónk is most lett kész,91 ezer pénz volt
Nagyon szépen köszönjük a jókívánságokat
Tündi:Nem semmi izgalmakon vagytok túl
Azért szerencse,hogy Luca gyorsan túl lett rajta,gondolom paráztál rendesen...
Farsangot élvezték a kicsik,meg a nagy is
Volt eszem-iszom,zenét hallgattak...
Discó:Volt mindenféle zene,lehetett kérni is,volt hideg-meleg szendvics,üdítő..táncoltak is,de azt mondja Zolcsi lányok- lányokkal táncoltak inkább...
nehezen lehetett őket fölkérni táncikálni
Zsombinak utólagosan is boldog felediket
Nóri:Szupik a farsangos képek is,de az új frizkós Lilicsi
gyönyörű nagylány
Erika:Azért te sem panaszkodhatsz
Réka is tündéri és tényleg komoly nagylány a kis csatokkal
Édes lehetett ahogyan zenélt a kistesónak
Milán is ilyen volt pocaklakó Lucával és a mai napig is olyan jól megvannak.Apa sokszor meg is hatódik rajtuk,hogy milyen jó tesók
Milán mindig ölelgeti,puszilgatja Lucát,persze néha vita is van,ha Lucának épp azaz autó kell ami Milánnál van
Rólunk pár szó:Milán pénteken úgy jött haza oviból,hogy fáj a füle,már ott is panaszkodott,hőemelkedést is mértek az ovónénik.Itthon már 37,9 volt a hője.Doktornéni megvizsgálta,orrmandulája hatalmas,orra dugig.Ezenkívűl semmi.Tegnap meginvitált bennünket vérvételre,meg orr és torokváladék vételre..Csak picit sírt Milán,de egyébként ügyi volt,szépen tartotta a karját,meg doktornéni mondta a mintavétel kellemetlenebb,mint a vérvétel.Szóval megdícsérte Milánt
Eredmény hétfőn lesz,akkor megyünk Lucival státuszra,mert most nem volt Prevenár,utolsó adag hiányzik...Nagyon sápadt Milán,meg karikásak a szemei,lehet vérszegény,azért kellett a vérvétel.Zolcsi leletére annyit mondott,hogy orrmandula lágyrész megnagyobbodás...De tegnap rendelt a Darvas főorvosnő,őt is fölhívta délelőtt folyamán,tehát az ő eredményéről is hétfőn beszélünk és hogy van e további teendő.Ja,egyébként borzasztóan horkol Zolcsi,akár egy medve
Gondolom ez is oka lehet...
Két szülinapi bulin túl vagyunk,erről kicsit később és képeket is hozok,farsangról is,de most készülődök,mindjárt indulok a Hercegnőmért
Milán a héten itthon van,most kicsit kimentek nagytesóval az udvarra.
Egyébként tegnap úgy elvoltam varázsolódva a szülinap alkalmából,hogy a sós sütiből kihagytam a sót,a székelykáposztáról lehagytam a rizst
Sósat utólag sóztam,mikor már elnyújtottam,kápit megettük rizs nélkül