Sziasztok Lányok!
Edit! Még nem is gratuláltam a vizsgádhoz
, tehát most megteszem, gratulálok, ügyes vagy, gyakorolj sokat!
Anna! Készülsz már a szeptemberre? Furcsa lesz majd Rolcsinak is elengedni a kezét!
De jó lesz mindkettőtöknek, biztos vagyok benne, hogy hamar belerázódtok, addig meg élvezzétek a nyarat.
Melinda! Dávid ügyeskedik akkor a járással, látod Ő is elkezdte. Jártok pancsizni a Gyémántba?
Zsuzsi! Nagyon bátrak vagytok, hogy friss jogosítvánnyal apa kijár majd dolgozni. De persze a rutint úgyis a forgalomban szedi össze, az igaz. Sok sikert a vizsgákhoz, meg az autóvásárláshoz. Milyet szeretnétek venni?
Mi jól vagyunk, bár Laura köhécsel kicsit, de más baja nincs, meg egy pici orrfolyás, de most 4 hétig bölcsiszünet, úgyhogy majd rendbeszedem. Két hete gyakoroljuk a szobatisztaságot, pisi előtt szól, ügyesen pisil a WC-be, kaki előtt még nem, az őrizgeti, mintha féltené. Most ez így hülyén hangzik, de tényleg ezt érzem. Ha látom, hogy kakil, szólok neki, hogy menjünk a WC-re, de azt mondja, hogy nem. Na mindegy, majd ez is kialakul. A bölcsiben sem volt már rajta pelus, igaz tegnap kétszer sikerült bepisilnie, de nem baj, kimosom, aztán kész. Egyébként a bölcsiben kezdték el gyakorolni, amikor bejöttek a kánikulák. Nagyon örültem ennek a kezdeményezésnek. Nálunk most ez a legnagyobb dolog, ami alakulóban van.
Egyébként nagyon akaratos kislány, most feszegeti a határait, de nem vészes a dolog. Idegenekkel most kezd kevésbé barátságos lenni, de ezt is embere válogatja. Ha valaki szimpatikus neki, akkor "tárgyal" vele. Mikor köszönni kéne nem köszön, mikor nem kellene, akkor mindenki után kiabál, hogy szia, csókolom.....
Nagyon aranyos, okos kislány, nagyon jó hallása van, mindennek a dallamát elsőre megjegyzi, sokat beszél, önállóan leveszi a cipőjét, zokniját, stb. Helyére rakja a dolgokat, szóval sokat fejlődött.
A hétvégét itthon töltjük a házi strandunkon.
De csak délután megyünk majd ki, délelőtt csináljuk itt bent a dolgunkat, mosok természetesen, porszívóznom kell, meg főzni. Töltött paprikát csinálok főtt krumplival, nem egy nagy valami, de ilyen melegben nincs is kedvem nagy dolgokat kanyarintani. Holnap thait főzünk kint, wokban.
Hát ez van velünk dióhéjban. Rohannak a napok, de két nap és szabi!
Teljen jól a hétvégétek ebben a jó időben!