Új privát üzeneted érkezett!

Hajni-holnap délelöt,nem igazán csinálok semmit,miért kérdezed?
Amugy nem vagyok mostanság valami fitt...most fogott el a lustaság,meg ujra elöjöttek a reggeli hányingerek,nem hányok,csak hányingerem van...szeretnél velem eltölteni egy kis időt holnap? :oops:
Attila megkér szépen,ha tudod,ird már le nekem a tiramisu receptjét,meg a tepertyűs pogácsáét,ok?Vettünk 1x a munkahejedről,és nagyon bejött.Szeretne sütni ő is,végre :wink: .
Nem kaptatok még ujszülött ruhácskákat?Tudod,amiről beszéltem volt neked...de valami szépre gondolok... :oops: Egyszerű nem igazán turbozza fel a fantáziámat...rugi kellene 3 db és 3 db body...

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Nagyon sokat irtatok, latom jo temat vetett fel Lina. :D
Mig Bp-en laktunk Kata szinte soha nem latott tv-t, aztan mikor ide koltoztunk egy honapig nem is volt adas. Amikor lett, akkor lattuk, hogy van Minimax. Belenezegettem, persze akkor Kata is. Idonkent bekapcsoljuk (cenzurazva) es csak rovid idore (1-2 mese), addig probalom gyorsan elintezni azokat a dolgokat, amit Kataval nem lehet.
Nem szeretnem ha raszokna a napi tevenezesre, egyebkent mi sem tevezunk sokat - legfeljebb, ha Kata mar alszik. Itt is a mertekkel a jelszo.

Virag, nagyon edesek a kepek! :D Jol all Pannanak a szemuveg, Beni sarga papaszeme halali :lol: :D
Tortas kepet nem kapunk? :wink:

Kazi, szombaton voltunk bent a bicajboltban, nagyon rendi volt a ferjed! Lanyok hogy vannak?

Nana, gratulalok Botinak, hogy ilyen szepen fejlodik! :) Jartok meg az Anitahoz?

Cukker, anyos :? A ferjed nem tudna hatni ra?

Mar megint esik :( , utalom! :(

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Pille, Dettus köszi szépen!

Dettus,
Mivel olyen közel van a két szülinap egymáshoz ezért együtt tartjuk. Meg a nagyszülők és a keresztszülők is elég messze laknak. Szóval majd március közepén ünnepeljük. Szegény hátrányos helyzetű kisfiamat azért nem kell sajnálni, szerintem ő járt jobban, mert tegnap bementünk a malomba és a játékboltban kiválasztotta a motorját (az előzőt kinőtte, és Petrus a bébitaxival együtt lenyúlta). Utánna a 3. megkajáltunk. Uzsira meg rendeltünk egy kis zsúrtortát. Szóval ha jobban belegondolok akkor neki kétszer lesz megtartva a szülinapja :)

Kép

Kép

Kép

Kép
nyhk

Szia Dóri! :)

Nem, már nem járunk. :)
Kb 3 hete Anita elengedte Boti kezét. :)

Lili
Igazából a Tv-s "megszorításokhoz" (utálom ezt a szót :evil: ) nem kellett nagy szigor, mert Danust kb. 3,5 éves koráig szinte egyátalán nem érdekelték a mesék a TVben, sem a DVD mesék. Ő játszott, mindig, LEGO Duplozott állandóan. :)
Egyedül a természetfilmek érdekelték (az állatosak) na és a mai napig FŐ kedvenc, ha Apa diafilmet vetít. :) :) :)

KépKép
KépKép
nana09

Le kell hogy írjam kicsit kibuktam, a legkisseb lány kám 3 hete beteg kezdtük augmntinnel tüszös mandulával, utána lett középfül. bevittem a fülésztre sajna A Kun Zsolt volt az ügyletes azt mondta csak vérbő, a dobhártya, erre másnap elmentünk a mi doktornéninkhez, kiderült kifakadta a füle /az ami csak vérbő volt/ Váltottunk supraxra, vasárnap megint lázasvolt alig tudtam lehúzni, ma vissza mentünk, amásik fülét meg az arcüregét felkellet szúrni, ja és tüdőgyulladása is is van. Na ennyi nem is tudom valaha volt-e egyik gyerekem is ilyen beteg, mi jöhet még?
borsika33

Nyhk,

(tudtam hogy elfelejtettem valamit :x )

Nagyon Boldog Szülinapot Ádám!!!!
Nagyon édesek a képen! :D :D :D

KépKép
KépKép
nana09

Nyhk, Boldog Szülinapot Ádámnak! Milyen jó fiú, h ül az etetőszékében :wink: :D ! Nálunk az már csak dísz :roll: :oops: ....

Lili, kedves vagy, én nem nagyon szoktam/szeretek magamról beszélni. Hanna egy tündér, egésznap jár a szája, énekel(cirmoscica), tisztábban beszél,mint sok 3éves (persze tartalmilag még nincs ott).Táncolni? Az Ámorban-Borsika is ott ropta a múltkor, már sokat hallottam róla, hát ott ünepeltük a szülinapunkat egy barátnőmmel.

Cukker, még reggel írtam, de Hanna vmit elnyomott, anyóstémában akartam mondani,h én is sokáig hadakoztam, soroltam,h mit jó adni egy ekkorának és mit nem, de ált. alulmaradtam, hát inkább felatam, nem az a döntő. Mindegy(na jó,nem egészen) mit kap ott, a lényeg,h Te mit adsz, mire szoktatod rá, nem árt meg neki egy-egy falat torta, csoki. Ha döntően egészséges ételeket kap Tőletek,akkor semmi gond, nem fogja Tőled is az édességet követelni. A kézmosás az gáz, de ez is uaz nálunk is.Érdekes, h minden barát stb azzal kezdi, Ők sosem :oops: :oops: :roll: :roll: .

Pille, Lili, hát igen, ez az egész nagyon nehéz sztem is, megtalálni az egyensúlyt az összes női szerep között.

Pille, ez nálunk is egyszeri alkalom volt, kénytelen volt apa közbelépni,mert nem voltam itthon :oops: :oops: , amúgy Ő sem ébred,mert én sem vártam meg sosem, h Hanna teljesen felébredjen, ha csak nyöszörgött már rohantam, ez a 2 nyekk, most úgy volt, h arra ébredtem,és mire kinyitottam a szemem és felültem,addigra abbahagyta :D -szerencsére :D .

Kép
seriff

Nana, másfél óra alatt írtam Neked egy pü-t és egy emailt.Az első nem ment el, legalábbis remélem, nem kell 2x uazt végigolvasnod! :oops: :D

Kép
seriff

Sziasztok :)

virág
szemüveges ikrek :) naggggyon cukik :)

Dóra
beugrottunk ma Eviékhez néztem hátha véletlenül pont kijöttök de nem :) nem akrtam hivatlanul becsengetni:)

lina
anno mikor niki megszületett én még a képernyőt is altakartam egy párnával hogy ne lássa mikor napközben mi néztünk vagy legalábbis ment.. Ahogy nől úgy kezdi őt is érdekelni én nézem vagy legalábbis hallgaton a reggeli műsorokat és leközelebb du kapcsolom de tv- ét egy időben 1 mesét engetem meg 1 hosszabb mesét pl pinokkió vagy szépség és szörnyeteg hamupikpőke ezt nézehette niki mikor a kicsik nem látták ... aztán most voltunk a nevelés tanácsadóban erről szó hogy aniyra nem kell ezt tiltani mint ahogy én is csinálom mert ez egy természetes folyamat hogy kéri, nézi,és közben esetleg játszik .... mostmár annyira nem tiltom bár nagyon szelektálom mit nézhet niki csak minimaxot nézhet ajetix meg carton network ... nem ezen nagyon durva mesék vannak és nagyon csúnyán beszélnek pl te hülye vagy meg te állat ..... sorolhatnám meg ezek kinai ilyen olyan mesék na ezt nem engedem neki ... de már közelsem tiltom anniyra mint régen ... nálunk inkább az animal planet a spektrum meg natinal megy ez érdekli inkább nikit is ....kicisk nem nézik nem is érdekli őket adri egyébként is fél a hangos efektektől és a túl nagy zajtól ....

cukker +pille
sajnálom ezt anyós dolgot nállunk sem akrták annó elfogadni hogy én nem adok sót cukrot ... ákinak még 1 évessen ... A sütik hmm.... erről nem is tudom mit irjak ... én rengeteget sütök valhogy ugy érzem hiányt szenvednek mert az oviban 90% valami péksüti az uzsi vagy reggeli és akkor niki vagy visz itthonról vagy ha éppen nem sütök akkor vajas zsemlét adank neki :( sokszor mondja hogy ez neki milyen rossz de mindig hozzá is teszi de ha én azt megenném beteg lennék és menne hasam és kiütéses lennék .. és nemszeretnék doktornénihez menni ...
ez az enni -enni ebben sajnos igazad van ...
Én mikor külön költöztem anyuéktól azután alig csináltam pörköltet vagy egyáltalán piros paprikás ételeket én a könyedeb izeket szertem és azt is főzőm . Sokszor probálom az itthoni étkezést megreformálni de olyan nehéz vettem már teljes kiörlésű tésztá meg kenyeret meg mindnet amivel kicsit egézségeseben ennék de anno t. ezt mindig meg vétózta Ő minidg azt mondja hogy Ő ha már eszik egyen olyat ami finom ...
és ugye igy nehéz a gyerket rávenni egy másik étekre ha az apja is finnyáskodik rá ......

pille
egyébként az ilyen szép ételeknek én is úgy tudok örülni :oops: mindig megmozdul a fantáziám mit is lehetne belőle csinálni, vagy milyen is az ize ... Tegnap kint voltunk metroban és csak kapkodtam a fejem, az inyencségek között a feta sajtos oliva bogyó meg ilyen készen kapható hideg tálakat néztem végig ... olyan különlegessek és nekem "szépek " :) a külömbözö sajtok meg a külömbözö országog izei is különlegessek nekem :)Én pl szoktam kinai és thai kajcsit is csinálni ... nagyon szertem a különleges dolgokat ...

seriff
tudom én hogy nemevés, nem egyenlő a fogyással de sokszor a saját evési időmet forditom pihenésre, vagy esetleg gyorsan elmosogatok ....

nana
130 000 ft mondott a pasi 2 hét mulva lesz kész 3méter hosszú az egyik oldal és 2 méter a másik egy ilyen drapp huzatot válsztottunk kicsi ilyen 5 forintos nagyságú nyomott levelek vannak rajta elszorva egy pár darab, szerintem szép lesz és remélem meg is lesz 2 hét mulvára :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz, sikerült felhívni a fogorvost? Ugye nem zsenília a szövet? Amúgy az ára sztem tök jó! (nemevés nem egyenlő fogyást tudtam,h tudod :wink: )

Lili, így leírva nem egy könnyű edzés ez a vibro sem,ki tartotta?

Kép
seriff

seriff
március 8 .ra kaptam időpontot 4 re addig csak kibírom még :roll: nem, dirket nem zsenlia azt modták hogy ne rendeljük mert kinyúlik ... :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Nan, Seriff köszi!

Seriff,
ádám imádja az etetőszékét. Az az ő kis trónja. Azt hittem, hogy nem kell maj Petrusnak venni, mert Ádám kinövi addigra, de tévedtem. Sokszor oda kéri a játékát és ott játszik!

Tudtok ajánlani nekem logopédust aki beszédindítással foglalkozik?

Kép

Kép
nyhk

Nyhk, Isten eltesse sokaig Adamot!
Kép
Most nezem, a ferjem is uott dolgozik, ahol te. :wink:

Roz, igazan becsongethettel volna! Egesz nap itthon ucsorogtunk az eso miatt, de jo napunk volt, mert meglatogatott minket Lina es Lilibaba.

Borsika, szegeny kicsi lanyod! :( Millio gyogypuszit kuldunk neki Katikaval!
Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Nyhk
Jaj megkérdeztem ám a Varázsdobozt, de nem ismeri. :( Látott már ilyet, de ő már 2 éve nem dolgozik a szakmájában, így semmit nem tudott mondani róla. :(
Azt viszont megkérdezem majd tőle kit (logopédust) ajánl neked.

Seriff
Nem kaptam püt. :( :( Mailt sem, de most jut eszembe, te még azt a Danis...mail címem ismered :shock: az már nem él :(
Priviben elküldöm az újat. (remélem mentetted a mailt :) )

KépKép
KépKép
nana09

Nana,
Előre is köszi!

Dóra,
Ki a férjed? Csak azért mert a párom is ott dolgozik.

Kép

Kép
nyhk

Sziasztok!

Dóra:A férjem márcsak ilyen rendes,ezért is szeretem! :lol: :lol: :lol:
Amúgy örülök,hogy sikerült bicajt szereznetek,biztos nyáron jókat tekertek majd hármasban! :D
Egyszer hozzánk is eltekerhettek,ha van kedvetek :lol:

A lányok jól vannak köszi,csak most a Larika elég nehéz korban van(mikor nem :lol: ),egyfolytában kézben lenne,nem marad meg senkivel,csak velem,reggel még apa sem volt jó neki :(
Kati jól van?

A tv nállunk sem megy sokat,régebben még enyit sem ment,Mirabelt nem is érdekli(csak 2mese van amit néz,azt is 10percig max.)Nállunk a tv-zés abból áll,hogy egyfolytában kérdezget közben-én meg nemhallok semmit belőle :roll:

Az édességet kétéves koráig mellőztük,csak akkor ettünk ha nem látta.Nem is ette meg sokáig,mostmár van amit igen,de pl. a tömény csokit még mindig nem szereti.
Engem is állandóan piszkált a család miatta,a gyereket meg egyenessen sajnálták,hogy megvonom tőle-azt se tudta,hogy létezik.
Volt aki hülyének nézett az édesség,meg a tv miatt!
A sógornőm szerint sokkal jobban aludnának a gyerekek,ha bekapcsolnám a tv-t,vagy a magnót.-mert én picit besötétítve,csendben szoktam altatni őket.Szerintem ennyi csend,az idegrendszer fejlődéséhez is szükséges!

ser:
jó hogy írtál magatokról,én is kiváncsi vagyok rátok! :D

Nyhk:
Ádámnak boldog születésnapot! :D

Virág:
A szemüveges kép az szuper! :lol:

Lili:
megcsináltam a kugit,jól sikerült,mindenkinek ízlett.köszi a recit!le is fotóztam: Kép
kazi

Dóra,

Közben megnéztem az iWiW-en :) , én nem ismerem, mert már 3 éve nem dolgozom, de párom látásból igen. IT-s? Bár azt mondta, hogy te is ismerős vagy. Hogy honnan azt nem tudja! :)

Kép

Kép
nyhk

Bocsi ... És van két kakukktojás a közös ismerőseink között. Icu a védőnőnk volt, Zsuzsa meg kolléganőm.

Kép

Kép
nyhk

Nyhk, Ádámnak nagyon boldog születésnapot kívánunk mi is! :) :) :) Nagyon aranyosak ezek a képek! :)

Kazi, gyönyörű lett a kugitok! :) :lol: Örülök, hogy mindenkinek ízlett!
Mikor jöttök hozzánk? :wink: Zsófi szerencsére kezderről a nagyon anyás korszakáról leszokni..... remélem. :)

Ser, jó volt olvasni Rólatok! :) Ha van kedved, néha írhatsz magadról. Hanna remek ügyes kis csajszi lehet! :) A megjegyzésekkel nem szabad foglalkozni! Zsófit is nézték már 1évesnek, mert hogy olyan pici...... :shock:
Majd holnap kiderül, hogy menniyre volt nehéz edzés a mai. :) Azt nem tudom, hogy ki tartotta. Egy hosszú, szőke hajú, csinos nő. Aranyos volt.

Borsika, nagyon sajnálom! :( Gyors gyógyulást!
birolili

Sziasztok!

Nyhk
Nagyon boldog szülinapot kisfiadnak,szépek a képek,és az a göndör haj! :lol: De szeretnék olyat magamnak!

Timci
épp a rucikat szeretném megbeszélni veled,akkor szerdán lerakom Annát a böliben és felugrom!

Borsika
jobbulást kívánokén is,remélem javul már.

Lili
köszi az infót,érdekes lehet az a vibró,nekem egyenlöre marad a 20 perc bicajozás ki az Auchanba,20 vissza.az elég nekem.Fogyok így is mint állat.

Kazi
szeresd is a párod,de ne csak azért mert kedves másokhoz,mindenért! :lol: :lol:

Erszényes
örülök hogy bevált a mosogatógép.Jó találmány,szeretem.Csütkön gyertek nyugodtan,hátha tudunk sétálni is.Ja,és egész napra jöttök igaz?

Lili
még azt elfelejtettem,ha majd egyszer dolgozni kezdesz,az tutti még nehezebb lesz.Akkor még jobban egyeztetned kell majd.De megéri,imádom öket,kiccccsaládomat!

Cuki
kedden és szerdán dolgozom.Csütkön gyertek majd át.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Ádámnak nagyon sok boldog szülinapot kívánok!

Nagyon aranyosak és szépek együtt, ahogy majszolják nagy élvezettel a tortát.

Borsika

Szegény kicsi lányod, :( rendesen benne van. Jobbulást kívánok neki!

Ser

Igazad lehet, kár érte a veszekedés. De a kézmosást nem hagyom annyiban. Hogy a buszos, koszos kezével tömje. Fúj!
Hanna kis ügyes. Bence is másfél évesen olyan szépen beszélt. És amit már mondott, azt szépen tisztán, mindig meg is dícsérték. Óvodában aztán romlott a beszéde. Érdekes, először tisztán mondta az "r" hangot, aztán meg nem. Küldték is logopédushoz, de mire sorra kerültünk, szerencsére már újra szépen mondta. Még azzal volt baj az oviban, hogy ferdén tartotta a száját beszéd közben. Tükör előtt kellett beszéltetni. Most meg bambán előrelógatja az alsó ajkát, remélem nem kell majd szabályzó neki és kinövi.

Lili

Örülök, hogy ilyen klasszul érezted magad a tornán tegnap. Elég érdekesen hangzik ez a gép. :) Tegnap én is voltam, feldobódtam, mert jó erőben voltam. Sikerült 40 percet futni. :) Csak az a baj, hogy nagyon sokan vannak mostanában. Szerintem jön a tavasz és a fiúk csinosodni akarnak, majd virítani a strandon. Hát öcsém a haspadról is kitúrtak.

Hajni

Ok, jó munkát. Tegnap édes volt Anna. Jöttek Endrével, mert sokat nyúzta, de mi éppen indultunk.

Adri nagyon nyűgi volt tegnap, enni sem nagyon akart, verte a fejét a falba. Ezt akkor szokta, mikor jön a foga. Szegénykém. Bár én várom, hogy kint legyenek a rágó fogak.

Jövő héten szünetet tartok a tornával, akkor nekem is beleférne egy teázás.

Andi
Kép
cukkker

Ismeritek ezeket a játékokat? PlanDollhouse
Még korai Adrinak, de később nagyon szeretnék neki ilyet. Magyar oldalt még nem találtam róla.

Andi
Kép
cukkker

Köszönjük a jókívánságokat remélem már semmi csavar nem jön.Még holnap megyünk arcüreg átmosásra, remélem az lesz az utolsó, lámpázunk ezerrel, biotron és infra lámpával is remélem segít.
borsika33

Sziasztok :)

nyhk
nagyon sok boldog szülinapot Ádámnak :)
édessek igy együtt etetőszékkel ugyna igy jártunk :roll: :lol:

borsika
jobbulást akislányodnak szegényke biztos rossz ez az átmosás ... :(

lili
mekkora ez lámpa a kézi van nektek nagyon régóta szeretnék én is ilyet ...

cukker
én nem ismerem ezt a játékot mi ez ?

seriff
szerintem is tök jó, hogy kicsit irtál magatokról és Hannácskáról :)
aztán gondolkoztam az este és most elbizonytalanitottál :D vasárnap ki is megyek ujra pasihoz hogy akkor most melyik anyagot is kértük ... mert Ő is mondta mikor néztük mintákat hogy az a tömb zsenilia a másik meg valami szövet de szerintem a szövetből választottuk legalábbis remélem .... :roll: tapasztalatból irtad hogy ne zseniliát ? csúnyán nyúlik nagyon ?? Én is most raktam el adri etetőszékét ... bár az fenyő volt és igazán inkább egymagasitott szék volt mert tálcát ha levettem nem volt etetőszék kinézete de már olyan nagylány....

kazi
nagyon klassz lett a kugid . Ez az almás kuglóf ugye ? Milyen formád van szilikon ? nekem nem jött ki a szilikonból ilyen szépen :(

Kép

Kép

Kép
roz23

nana
neked akartam még irni:) Ez egy nagyon ritka alkalom hogy anyu elválalja gyerköcöket, sajnos :( talán 1szer aludtak ott ezen kívül gyerköcök nálunk nincsenk ilyen fix időpontok hogy 2 hettente anyóshoz megyünk vagy hetente anyuhoz vagy ilyesmi .... anyósék örülnének nekünk sokszor, meg a gyerekeket is szivessen bevállanák akár mindet is, de nem érezzük ott biztonságban őket ... anyu meg .... mindig fáradt vagy beteg vagy csak meg sem kérdezi hogy átvinnénk e egy kicsit a gyerköcöket pedig 1 utcányira laknak apu valahogy mindg morog ha ott hagyjuk őket akár egy fél du .ra is ... mert neki aza jó gyerek aki egyhelyben ül na az én gyerekeim nem ilyenek anyu örülne nekik biztos ha ott lennénk többet de nem akarok abből feszkót igy ritkán megyünk rövid időre...de már megszoktam megszoktam hogy ha valmit intézek viszem mindegyiket ...most 7végén is ugy vitték el a srácokat hogy este 7,40 re jöttek értük (8 kor már alszanak) ... Azt hiszem ezzel el is modtam mindent .... :roll:

Kép

Kép

Kép
roz23

Potykamanó köszi mindent! Rendes Tőled, sokat segítettél úgy érzem.
angel

borsika-ajaj,nagyon sajnálom,h.ennyire beteg a kicsi lánykád...nagyon remélem,h.minnél hamarabb felépül,és nem lessz semmi maradandó nyoma.Szoritok nektek,és sokat gondolok rátok! :wink:

erszényes-mi van veled?Kezdesz hiányozni! :oops:

Hajni-rendben,várlak! 8)

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok

Azon agyaltam,melyik nap lenne jó mindenki számára tea ügyben,és nem tom a szerda jó lenne,aki szeretne velünk tartani.JövQhéten szerdán 5-6 körül egy duma parti,gyerek mindenki nélkül?Remélem jó sokan leszünk megint!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajni

Nekem jó a jövő hét szerda.

Roz

Egy kis ízelítő, szerintem csodaszép.

http://www.littlebluechoochoo.com/toys/ ... _home.html

Andi
Kép
cukkker

Andi
Kép
cukkker

Azt szeretném megkérdezni, hogy elmehetnék -e közülletek valakivel a börzére? Apa ezért nem utazik fel velem.

Andi

Andi
Kép
cukkker

Sziasztok!

Tudjátok gondban vagyok a gyerekorvossal. 2 dokit ajánlottak a Bagoly utcán, a Pongráczot és a Pécsit.
Légyszi aki tud bármit róluk írjatok!

Az iwiw az a hely ahol meg lehet találni a régi ismerősöket?
kértem már meghívót a z ismerősömtől , de nem érkezett meg, aki tud küldön pü-ben megírom az email címem

köszi

Adri
adrienn021

Azt akartam még kérdezni, hiogy hol szoktatok teázni?
adrienn021

Sziasztok!

Roz, Akinak boldogsagos nevnapot!!! Kép
Roz, a zsenilia szerintem erosen kophat is, legalabbis a zsenilia pulcsimbol kiindulva. :? Szilikon: nekem tobbfele van, eddig a Tupper bizonyult a legjobbnak, abba sosem ragadt bele semmi. Bocs, hogy mindenbe belepofazok. :wink: :roll:

Nyhk, anyukam is Knorros volt. :wink: A ferjem nem IT-s, de veluk egy szobaban van :( , fejleszto informatikus.
Icat meg a kozepiskolai idokbol ismerem, Zsuzsa meg ott lakott, ahol anyuek.
A ferjed fent van az iwiw-en?

Kazi, nagyon jol nez ki a kuglofod! :P

Cukker, szivesen vinnek, mert van hely, de mi csak este jovunk haza, mert megyunk a baratainkhoz borze utan.

Adri, igen az iwiw az a hely, ahol ratalalhatsz regi ismerosokre. :) Sajnos nincs meghivom, jan. 27-en igenyeltem, azota sem kuldtek. :evil:

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Adri,
nekem éppen van meghívóm, ha kéred küldd el az e-mail címed pü-ben.

Nyhk,
boldog névnapot Ádámnak! Imádom a fürtjeit! Nem mentek véletlen június végén esküvőre (Sasi-Andi)? Ha igen, ott találkozunk :).

Roz,
nagyon boldog névnapot Ákinak! Sütsz neki valamit?

Dóra,
Szilvásvárad csodás hely, most voltatok? Milyen volt, hol aludtatok?
balim

Sziasztok!

Nana, mail ment.Odaért????????

Roz, igen kopik a zsenília, a miénk nem kinyúlt, hanem undorító sárga lett a zöld bútor,mintha mindig zsíros ruhában ülnénk benne (még meg sem volt Hanna),azóta áthúzattuk, ez meg sztem nem olyan szép.... :(
Ákinak Boldog Névnapot!

Adrienn,még nincs gyerekorvosotok? Mindjárt írok püt.

Kazi, a kuglóf állati jól néz ki! lehet,h ma du én is megsütöm?????Tök jó, h ilyen viccesen írsz:"Lari nehéz korban van(mikor nem :lol: )", annyira jót mosolyogtam.

Lili, hogy vagy ma? Izomláz?Elfelejtettem a lámpát :oops: :roll: , bocsi! Hogy állsz a főzéssel?Ált.elengedem a megjegyzéseket a fülem mellett, de ezt Te is tudod, h nem megy mindig, attól is függ, h milyen a lelkiállapotod egyébként :wink: .

Cukker,én nem megyek a börzére...Ügyes vagy a 40perc futással nagyon!

Dora,nekem is kb 1hónap alatt jött meg az iwiw meghívóm.

Kép
seriff

Adri: Nekem is van meghívóm! :wink: :D
Ja és ha bárkinek kell szóljon szívesen elküldöm! :wink: :D

Roz: Ákinak Boldog Névnapot kívánunk!
Nem tudsz vmi jó kis tortareceptet, ami tej és tojásmentes, szal allergia esetén is ehető?? :roll: :D

Borsika: jobbulást kislányodnak, szegényre nagyon rá jár a rúd.... :? :(

hajny: ugyanoda mennénk megint??

KépKép
erszényes

Lili,most olvastam a kuglóf receptjét,és az elején elakadtam:amíg a gép keveri....eltartott egy ideig,mire leesett,h milyen szerkentyről írsz :lol: :lol: :lol: , nálunk én tartom,amíg kever....

Kép
seriff

Sziasztok!

Borsika, csak beteg ne legyen az ember :( Kitartást szegény lánykádnak. Tudom milyen szörnyű arcüreg felszúrás. De még a füle is... Gyors gyógyulást kívánok neki.

Roz, a mi ülőgarnitúránk huzata olyan plüssös, de rövid szőrű. Szó szerint igénytelen -mondta az eladó csaj. És tényleg az, de nem ronda.
Rakok egy képet, talán látszik. Kép

Ákinak boldog névnapot kívánok!

Nyhk, Petra már villával eszik? :D Nekem is úgy tűnik, inkább duplázik Ádám szülinapból.

Hajni, a jövőhét szerda nekem is jó lenne. István délelőttös, el tudok szabadulni este.

Lili, nem volt izomlázad?

Seriff, nekem is feltünt, hogy nem írsz magatokról. Mikor mentek sielni? Márc. eleje, mint tavaly?

Kazi, én nem látok sütit :( Nálunk is nagy "anyázás" van Orsi részéről. :)

Cukker, Orsi is veri a fejét az íróasztalba. Nagyon megrémít vele. István mondta, hagyjam,ha fáj neki abbahagyja. Dehogy hagyja. .. Tegnap kibújt a 8. foga.

Már majdnem eldicsekedtem vele tegnap, hogy háromszor is aludt napközben Orsi(azért tudtam sokat írni), aztán jött az éjszaka. 11-ig fent volt, csak a kezemben maradt meg, illetve még ott is ordított és feszítette magát. Alig bírom olyankor tartani. István átvette, végül is mindegy volt melyikünknél sír. Olyan fáradt voltam már, hogy elaludtam úgy, hogy sírt.

Lányok, hogy jött be a gyerekeknek a Rody csacsi? Már akinek van persze.

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Sziasztok!

Köszi az elismeréseket ,a kugival kapcsolatban! :lol:

Roz:
Igen ,almás kugi(Liliék így hívták,mi meg megtartottuk :lol: )szilikon formám van.Egy kicsit be is margarinoztam,lehet azért jött ki így.Majdnem kiesett belőle,alig bírtam tartani :shock: :lol:
Ákinak boldog névnapot :!:

Ser:
Amúgy sem vagyok 1 komoly csaj :lol: :wink:
Nekünk is tartani kell a mixert :lol: (én a kakaóval voltam bajba,hogy hagyományos v. instant)

Pille:
Hogy-hogy nem látod :?: Kicsit fentebb!

Hajni:
Félreértettél!Nem azért szeretem mert másokkal kedves( a férjem)!
Azért IS szeretem ,mert kedves :!: Meg persze még sok mindenért,de azért nem mindenért-ezt aztán jól megaszontam :lol: :lol: :lol:
kazi

Kazi, nem látszott a kép egyszerűen. Tudtam, hogy hol kellene lennie :D
Tényleg nagyon guszta!

Lili, hová utaztok a hétvégén?

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Erszényes szia!

Megkaptad,amit pü.-re írtam?Nem akartam ám tolakodó lenni,csak ha neked nem kell :?
Vendég

PILLE, én is vagánykodtam az átaludt éjszakákkal, stb....na ja,meg is kaptam, negyed 12kor aludt el Hanna, és negyed 7kor kelt.....na ezért nem dicsekedtem...... :lol: .2hét múlva megyünk síelni ( :?: ), de csak 5 napra most.
anyázás :lol: :lol: :lol:
Ja, Hannának van Sanyija(nem Rody, ez egy kikás, de hasonló) szereti, de azért nem ül rajta állandóan.

Kuglóf kész, no csokiöntet, csak szimplán....de még süt.

Kép
seriff

Megint mennyit írtatok...

Most csak gyorsan:

Roz,
Ákinak sok boldog névnapot kívánok!!!

Nyhk,
pici fiadnak pedig sok boldog szülinapot így utólag is!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Roz

Ne haragudj, olyan buta vagyok. Ma írtam neked, de Ákiról megfeledkeztem. :(

Sok boldog névnapot kívánok neki! :)
És

Nyhk

Ádámnak is sok puszi!

Dóra

Aranyos vagy, lehet, hogy élnék vele, mert én is találkoznék fent egy pesti bnőmmel, aztán hazajönnék vonattal mondjuk. Még megbeszélem vele, mert mondja, hogy 10-e az munkanap. Vagy ti 11-én mennétek?
Nem fáztatok Dettussal? Mikor kijöttem a szélvédett helyről, iszonyú szél volt és eső. Siettünk haza nagyon. Aztán még bírt enni Adri itthon.

Ser

Köszi az elismerést, de ma betettem egy Béres A. dvd-t és alig bírtam csinálni. Más mozgásra lettem beállva.

Pille

Orsi nagyon aranyos. Még, ha te a bútort is akartam mutatni. :)

Kazi

Neked rokonod a Fodor Szabolcs?

Andi
Kép
cukkker

Pille: nagyon cuki Orsi!!! Az a mosoly, elolvadok tőle!! :) Látom szeret pakolni ő is! :wink: :D
Szülinapot hogy ünneplitek?? Lesz családi buli??
Nekem ma Jana a du. 1 órás alvás helyett 2,5 órát aludt.... :shock: :shock: :lol: , nemtom mi lesz estére.... :roll:

donoé: nem jött át pü. nekem....:? ha gondolod küldd el mégegyszer! :wink:

KépKép

KépKép
erszényes

Erszényes!

Nem tudom miért nem ment át a pü.,csak azt szerettem volna megkérdezni,hogy igényt tarthatnék-e az iwiwes meghívóra?Tudom,így ismeretlenül megszólítalak,csak nagyon szeretnék valakit megtalálni,azért kérdeztem.Ha rendben lenne.az email címemre elküldheted. :roll: Tényleg nem akarok tolakodó lenni,ha nem megy,nem haragszom meg érte. :roll:
Vendég

donoé: én se értem mért nem jött át.... :roll: , a lényeg h szivesen elküldöm ha adsz egy e-mail címet ahova mehet, én örülök, ha tudok segíteni! :wink: :D

KépKép
erszényes

Balim, ezen a heten utazunk! :wink:

Cukker, jaj en felreertettem. :oops: :( A majusi kismamas borzere megyunk, a mostanira nem. :roll:
Mikor razenditett ujra az eso, felmentunk Dettiekhez, nem sokkal kesobb jott haza a ferjem es beugrott ertem.

Ser, akkor meg van eselyem, hogy megkapom? :roll:

Pille, Kati csak nehany percet szokott a csacsin ulni, de naponta tobbszor. A rokon gyerekek koreben nagy sikert aratott, multkor az egyik ismerosunk hat eves fia nem akart leszallni rola. :wink: 200kg-ot bir, ugyhogy hagytuk hagy szorakozzon. :lol:

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Adri,
küldtem a meghívót

Dóra,
mi is most megyünk, nem leszünk messze :)

Kazi,
nagyon szép a süti, ízlett a lányoknak?
balim

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?