Nyhk, Boldog Szülinapot Ádámnak! Milyen jó fiú, h ül az etetőszékében
! Nálunk az már csak dísz
....
Lili, kedves vagy, én nem nagyon szoktam/szeretek magamról beszélni. Hanna egy tündér, egésznap jár a szája, énekel(cirmoscica), tisztábban beszél,mint sok 3éves (persze tartalmilag még nincs ott).Táncolni? Az Ámorban-Borsika is ott ropta a múltkor, már sokat hallottam róla, hát ott ünepeltük a szülinapunkat egy barátnőmmel.
Cukker, még reggel írtam, de Hanna vmit elnyomott, anyóstémában akartam mondani,h én is sokáig hadakoztam, soroltam,h mit jó adni egy ekkorának és mit nem, de ált. alulmaradtam, hát inkább felatam, nem az a döntő. Mindegy(na jó,nem egészen) mit kap ott, a lényeg,h Te mit adsz, mire szoktatod rá, nem árt meg neki egy-egy falat torta, csoki. Ha döntően egészséges ételeket kap Tőletek,akkor semmi gond, nem fogja Tőled is az édességet követelni. A kézmosás az gáz, de ez is uaz nálunk is.Érdekes, h minden barát stb azzal kezdi, Ők sosem
.
Pille, Lili, hát igen, ez az egész nagyon nehéz sztem is, megtalálni az egyensúlyt az összes női szerep között.
Pille, ez nálunk is egyszeri alkalom volt, kénytelen volt apa közbelépni,mert nem voltam itthon
, amúgy Ő sem ébred,mert én sem vártam meg sosem, h Hanna teljesen felébredjen, ha csak nyöszörgött már rohantam, ez a 2 nyekk, most úgy volt, h arra ébredtem,és mire kinyitottam a szemem és felültem,addigra abbahagyta
-szerencsére
.