Sziasztok Lányok!
Itt vagyok, életjelet adok! Tudom, hogy ritkán jövök, de majd meglátjátok......
Melinda, Anna, lassan nektek is eljön az időtök!
De tök jó lesz, higyjétek el! Egész más, hogy felnőttek között van az ember nap mint nap. És ezek a csöppségek úgy belerázódnak a dolgokba! Melinda ne sírj (tudod, én is csak egy hétvégét bőgtem át
), tök jó lesz a böliben Dávidbabának. Neked is jó lesz újra munkába állni, tapasztalatból mondom.
Anna ezt Neked is írom, bár Te gondolom talán a bölcsit könnyebben fogod viselni, hiszen nem lesz új a dolog Neked. Mármint a beszoktatás és társai. A melóba meg kénytelenek vagyunk visszarázódni, de van előnye is a dolognak. Örülök, hogy jól alakulnak a bölcsidolgaitok, mert nem mindegy, hogy van-e helye a gyereknek vagy nincs.
Anna! Visszatérve múltheti kérdésedre. Nem ámokfutottam, csak.....
Egy hülye p...csa ment előttem a templomtól 30-cal. Na, elszállt az agyam, azért vettem hirtelen kanyart, közben megláttam, hogy ott álltok és vigyorogva integettem, dudáltam. Közben meg nyomtam a gázt, hogy legalább 50-nel haladjak, ha már annyival lehet.
Ennyi a sztori.
Ügyesek voltatok akkor a kiránduláson, Ro hisztije meg elfért, nem? Annyira édi az a kiskölyök! Múltkor mikor találkoztunk Dózsában, háááát, nagyon cuki.
Mi is megyünk a bölcsivel a győri állatkertbe, júniusban, egyértelmű, hogy nálunk is kell menni szülőnek, különben nem viszik el a gyereket, és hidd el Edit Te is el fogsz menni velük.
Meg viszed majd a Jázmint is magatokkal. Úgyhogy eszedbe fog jutni!
Edit! Jó kis pörgős napjaitok voltak, egy dolgot kivéve, a temetést, sajnálom!
Ügyesen elalszik akkor Milán, hát már lassan Ő is ovis nagyfiú. Nagyon jó kis ajándékokat kaptak a gyerekek, és ügyesek, hogy játszanak is velük.
Melinda! Lara is imád hintázni, az első ének, amit kb. annyi idősen énekelt mint most Neked Dávid, az a hinta-palinta volt, Ő úgy énekelte, hogy "hinhaaaaaa-hajinhaaaaa". Olyan cukkancs volt. Most meg napról napra más-más mondókákkal jön haza, meg kell zabálni.
Mi csináljuk szépen a hétköznapokat, már belerázódtunk mindannyian. Laura most 3. hete jár bölibe a betegség után, megint köhög, de láza nincs szerencsére, jó lenne, ha nem betegedne le újra, majd meglátjuk. Reggelenként egyértelműen közli, hogy öltözik apával, megy apával a gyerekekhez, már egyáltalán nem sír a bölcsiben, nem is kéri ott bent a cumit, amit aztán itthon bepótol. Rengeteget fejlődött beszédben, mondókában. Összetett mondtakat mond, be nem áll a szája egész nap, a gondozónénik is mondják, hogy dumál végig.
Szombaton lesz gyereknap a bölcsiben, kerti partival, megint fellépnek a kicsik, fehér hariban kell őket vinni, meg be kellett vinni megint a fehér pólót, nem tudom most minek lesznek beöltözve, majd kiderül.
A hétvégéink zsúfoltak, mert takarítanom is kell meg főznöm is, meg mosni is, de azért próbálom úgy csinálni, hogy a délutáni alvás után szabad legyek. Egyébként hétköznap délutánonként csak vele foglalkozom, úgyis hamar megy aludni.
Szóval zajlik az élet, rohannak a napok, Laura nyúlik mint akit húznak, nagyon sokat nőtt pár hét alatt, egész kislányos formája lett, már nem babás.
Időközben lefoglaltuk a nyaralást is, tök örülök neki, megyünk egy hétre Zalakarosra. Nagyon igényes szállást találtunk egy panzióban, félpanziós ellátással, elfogadható összegért. Már alig várjuk, bár pihenni gyanítom nem fogunk tudni a kisasszonytól, maximum, ha ebéd után lerakjuk aludni.
Úgyhogy zajlik a kis hétköznapi életünk, egyenlőre jól vagyunk benne, remélem így is marad. A viharokból már elegem van, meg hogy délutánra elcseszerintődik az idő. Most akarunk előfizetni parabolás tévére, de nem tud jönni a szerelő, mert minden du vihar van. Remélem azért mostmár ideér.
Tegnapelőtt meg Lara pont elkezdett homokozni, mikor látom, hogy hirtelen tökre beborult, na mondom pakolás össze, mert jön a vihar (már Ő is mondja). Mire felértünk a kertből már esett is.
Na, lányok, elköszönök, nem tudom mikor jövök újra, mert a hétvége megint zsúfolt lesz és gyorsan eltelik sajna!
Juditot az Isten éltesse sokáig, éésssssss szemtelenül fiatal!
Megyek fürödni, aludni, Lara már nyomja egy órája és most nem köhög hála égnek!
Jó éjt mindenkinek!