Új privát üzeneted érkezett!

Katus
ide nem akarsz irni??
Vendég

erika, engem pedig erről a számról hívott:06-30/328... :shock: küldd el nekem a számod, én meg elküldöm neki sömösben.

KépKép
viol81

Viol
beszéltem vele!!!
Az iwiw-röl pontosaitottam a számát!(egyszám elmaradt az én verziomban :lol: )

Cajok!
Tegnap ota éjjel se pisil be a Petra!Na azért nem akarom elkiabálni,de tény,hogy ma 12 orát aludt(este 7-tő reggel 7-ig)és pisi nélküli pelekája volt.(tegnap is csak akko0r kevesebbet aludt :wink: )

Voltak ma reggel lakásnézők is. :shock:
Vendég

Egy ora mulva jön a Gabó!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

katus,
elolvastam, de idáig tartott a szabadidőm... :evil: végzek és írok! :)

erika,
jó kell legyen a szám, mert katusnak is írt!

na, megyek gyorsan főzök.

meg behűtöm a bort gabónak! :D :wink:

KépKép
viol81

erika,
ti nem jöttök du??

KépKép
viol81

Most telefonálta GAbó,hogy már nem éri ela absuzt,majd holnap jön. :( (remélem holnap jobb idő is lesz)
Vendég

absuzt=a buszt :P
Vendég

Viol,
mi mennénk szívesen, de ovi után már nem érünk ki és vissza is normális időben :(

Kép
Kép
Kép
amica

Viol
mi d.u. keresztapujához megyünk a Petrának.De köszi a meghivást!! :D
Vendég

Rik,
lehet engem is "nemnormálisnak" gondolsz, de Ágnes most semmit sem fogad el anyatejen kívül. Talán ha kibújik a foga ami most aktuális...
amica

Ezt ma kaptam:

Csak egy A N Y A ?

Egy nőtől - miközben jogosítványát újította meg egy
önkormányzati
hivatalban - egy adatfelvevő hölgy megkérdezte, hogy mi a
jelenlegi
foglalkozása. A megkérdezett egy ideig tétovázott.
Bizonytalan volt,
hová is sorolja magát.
"Arra gondolok, magyarázta az adategyeztető, hogy van-e
munkája, vagy
csak..??
"Természetesen van munkám!" csattant fel a nő. "Anya vagyok."
"Nincs "anya" kategóriánk foglalkozásként. A
"háztartásbeli" fedi le
ezt."
mondta az adatfelvevő segítőkészen.

Már el is felejtettem ezt a történetet, mígnem egyik nap
ugyanilyen
helyzetben találtam magam a városházán. A hivatalnok
nyilvánvalóan egy
karrierista nő volt. Magabiztosan, hatékonyan dolgozott,
olyan jól
csengő címet viselt, mint például "Hivatali kikérdező" vagy
"Városi
adatfelvevő".

"Mi a foglalkozása?" kérdezte. Mi késztetett arra, hogy ezt
mondjam?
Nem tudom. A szavak egyszerűen kibuggyantak belőlem.

"Gyermekfejlődési és emberi kapcsolatok területén dolgozom
társkutatóként."

A hivatalnok abbahagyta pillanatnyi munkáját, golyóstolla
megállt a
levegőben. Felnézett, mint, aki rosszul hallott. Megismételtem a
titulust lassan, kihangsúlyozva a leglényegesebb szavakat. Aztán
csodálkozva láttam, hogy ezt mind leírta nagy fekete betűkkel a
hivatalos kérdőívre.
"Megkérdezhetem," mondta a nő érdeklődve, "egész pontosan
mit csinál
ezen a területen?" Hűvösen, az izgalom legkisebb jele nélkül a
hangomban, szinte kívülről hallottam, amint így válaszolok:

"Folyamatos kutatási programban veszek részt

(melyik anya nem)

laboratóriumban és terepen is.

(normálisan azt mondtam volna kint és bent).

Dolgozom a Felettesemnek

(elsőként az Úrnak, aztán egész családomnak),

és van már négy kreditem is.

(mindegyik lány).

Természetesen a munkámhoz tartozó tevékenység igényli a legtöbb
figyelmet az ember-szakmákban

(melyik anya tagadja?)

és gyakran dolgozom 14 órát 1 nap

(inkább 24-et).

Ebben a munkában jóval több a kihívás, mint más, "átlagos"
foglalkozásoknál. A jutalom inkább a megelégedettség, mint
pusztán a
pénz.

Érzékelhetően folyamatosan nőtt az elismerés a hivatalnok
hangjában,
amint kitöltötte a nyomtatványt. Felállt és személyesen
kísért az
ajtóig.

Miközben hazafelé vezettem, fényes új karrierem lebegett a
szemem előtt.
Otthon 13, 7 és 3 éves labor-asszisztenseim üdvözöltek. Az
emeletről
hallottam új (6 hónapos) kísérleti modellünket
gyermekfejlesztési
programunkból, amint új hangmintáit próbálgatja.

Úgy éreztem, ütést mértem a bürokráciára. Hivatalos
feljegyzés készült
rólam egy, az emberek számára elfogadhatóbb foglalkozásról.
Egy újabb
"anya", vagy "Anyaság" már nem hangzik elég jól. Micsoda
pompás pálya!
Különösen, ha van egy titulus is az ajtón.

Netán ez teszi a nagymamákat "haladó" kutatási munkatárssá a
gyermekfejlesztési és emberi kapcsolatok területén, a
dédnagymamákat
pedig a haladó kutatási munkatársak ellenőreivé? Szerintem
igen! Még azt
is gondolom, hogy a nagynénik kutatási munkatárs asszisztenssé
léphetnének elő!

Kérlek, tudasd ezt a jó hírt a többi
anyával,

nagymamával,

nagynénivel vagy

más barátoddal, akiket csak ismersz.

Legyen kevesebb gond és több áldás házadon, és
kizárólag a b o l d o g s á g lépjen be ajtódon!
amica

[quote="amica"]R írta:amicaik,
lehet engem is "nemnormálisnak" gondolsz, de Ágnes most semmit sem fogad el anyatejen kívül. Talán ha kibújik a foga ami most aktuális...

Szia Andi!
Megbántottalak?Én szerintem egy ekkora babának már mellette ennie kéne valamit.Persze ha nem fogadja el,én se tudnám erőltetni.!!!!Szerintem megváltozik lassan,hisz irtad jön a foga.Azzal meg rágni akar majd! :wink:
Védőnő nem csesztet érte?
Enyém már 4 hosan "elrendelte"hogy ne csak szoptassam,adjak bátran gyümit neki.Adtam,és bevált.Aztán szopi,mellette már 6 hotol főzelék is járt.Szép lassan leszokott a ciciről.Bár neki hamar jöttek a fogai,és ugyanugy a Rékának is.
Másik két gyerkőc már evett ilyenkor mást is??

Bocs ha megsértettelek.Ez csak az én véleményem,meg amit tanultam.. :wink: :shock:
Vendég

Ez az irás nagyon tuti!!! :lol: :lol: :shock: :shock:
ha igaz hanem tényleg ogy van.
Aposom kérdezte egyszer tőlem:Te nem unatkozol otthon?egész nap otthopn lenni,meg a gyerekkel...Hogy birod.
Mondtam neki,ha velem lenne egy napot megértené.-csak mosolygott.
Aztán együtt voltunk Horvátba.....Ott megtudta milyen az élet két gyerekkel!!! Elküldött a strandra minket,ő meg addig vigyáz a Petrára.Nem sok idő kellet hogy felhivjon,jöjjünk mégiscsak haz,mert nem birja,negyon eleven ez a gyerek. :wink: :roll:
Vendég

Amica
eltüntek a gyerekek vonalzoi!Vagy csak nekem nem jön be?
:shock:
Vendég

Cajok merre vagytok?Elirogatok itt magamban.Petra alszik,Réka meg jön haza mindjárt...

Eszti
ha olvasol..
még mindig nem tudod hol épül a kopházi lakásprojekt?Most irtam a kivitelezőnek..hátha válaszol.Jo lenne megcsipni azt,mert olcso
egy 1+3 félszobás lakás 12 milla!!
Vendég

Szia Rik,
itt a másik nem normális :lol:
Ábi 9 hónapos koráig csak szopott, igaz volt fél évesen egy próbálkozásunk, de úgy begyulladt a mellem,hogy abba is hagytuk.
Mivel meglehetősen későn kezdett el inni (szopi miatt) jócskán 1 éves kora után is forraltam neki a vizet. Viszont én gyógyteán és vízen kivül nem is adtam, adok neki mást. Plusz, ha még elmondanám, hogy megpróbálok a lehető legtöbb dologból biot venni, és Ábi barna kenyeret eszik csak, felvágottat szinte soha, akkor gondolnál igazán nem normálisnak :lol:

Ő viszont egész normális gyerek lett :lol:
Engem egyébként nem lehet megsérteni azzal, ha valaki nem ért velem egyet ebben a dologban. Ha egyformák lennénk, tök uncsi lenne.

Kép

Kép
ábibaba

andi,
kár, hogy nem jöttök... eddig mindig csak beszaladtál... :( remélem egyszer csapatostól jössz! :wink:

erika,
no, akkor ti is majd egy másik alkalommal. :(
1+3 félszoba? az tök jó! és 12-ért... :shock: :P
úgy tudom márton is és janka is sokáig szopiztak! :P

sztem ez is nehéz dolog. talán nem a "nemnormális" rá a megfelelő szó, de tény, hogy mindenki a gyereke igényei szerint etet. ha ez valakinél sok-sok szopi, akkor az. szomszédunk kislánya másfél éves, de van, hogy ebéd nem kell neki, csak szopizik. de jó sokat és jó sokáig. még néha vissza is böfizik belőle. :roll: szal ki mit kíván.

KépKép
viol81

[quote="ábibaba"]m írta:ábibabaegpróbálok a lehető legtöbb dologból biot venni, és Ábi barna kenyeret eszik csak, felvágottat szinte soha, akkor gondolnál igazán nem normálisnak

ez sem "nemnormálisság" :D csak egészséges táplálkozás. semmi baj nincs azzal, hogy már gyerekkorban elkezdi vki. ezekben is mind megvan a megfelelő tápanyag és vitamin mennyiségben is és minőségben is. szerintem. :P

KépKép
viol81

Szia Viol,
csak azért írtam ezt a nem normális dolgot, mert Andi is ezt a szót használta. De tényleg semmi köze ennek a dolognak a normálissághoz. Én így gondolom helyesnek, más meg másképp.
De nem azért írtam ám, hogy vitatkozzam veled, vagy Rikkel, úgye nem értettetek félre?

Ábit pl. 26 hónapos koráig szoptattam, akkor ezt gondoltam jónak. Mostani bébit már biztosan nem fogom addig, mert most már másképpen látom a dolgokat, ezért is nem gondolom azt, hogy amit csinálok az biztosan úgy jó, ahogy van.

Kép

Kép
ábibaba

jajajajajj, Zsanett, dehogyis, én is pont úgy gondolom, ahogy te!!! :P komolyan! akkor én voltam piciót félreérthető... :oops: :D

KépKép
viol81

gabó nem jön... :( szar idő van. megértem. majd máskor. meg talin! :D

KépKép
viol81

Dehogyis Viol, én vagyok nehéz felfogású :lol:

Tegnap felvételiztettem, kérdezem fiatal lánykát, mi szeretnél lenni? Válasz: Fodrász (Mindez a Vendéglátóban) :lol:

Kép

Kép
ábibaba

helo csajok!

csak egy gyors bejelentkezés! :D
sajna még mindig nincs sok idöm!
jol vagyunk.Máté nagyon jo kisfiu.eszik meg alszik ujabban :D
Vivi meg imádja!

majd lassan már végiérek az olvasással de rengeteget irtatok :D :D :D

Eszter!egyben vagy még?nagyon drukkolok hogy gyorsan és simán menjen minden.
na megyek mert felkelt Töki.
sziasztok.puszi

KépKép
KépKép
beus22

Sziasztok!

Beus! De jó, hogy jelentkeztél! Örülök, hogy minden rendben van Mátéval és Vivi szereti őt!

Olyan rossz ez az idő...Nem lehet sétálni :cry: , de megyünk apához nőnapozni!!! :lol: Talán egy kis mosolyt is ki tudunk csiholni ebből a nyűgős Nyusziból ma! :twisted:

Képzeljétek, én nem is tudtam, hogy a sütőtöktől besárgulhatnak a babák...Tegnap mondta uszin a védőnő. :( Úgyhogy, gyorsan ma elmentem hozzá, nehogy tovább "rontsam" Kincső hozzátápiját :oops: , de kiderült, hogy nem rontottam ám el semmit :lol: :lol:. )Köszi ám a kajálásos tanácsokat, jegyzetelek szorgalmasan, aztán használok is belőlük a ízlésem és Kincső ízlése szerint... :lol:

Hát, nem biztos, hogy elmegyünk...Nyuszi bealudt az ágyon, míg én pötyögtem. :shock:

Anikó

Azért Gabó Sopronban van? Lesz tali hétfőn ugye? Már nagyon várom.

Kép[/url]
quito

zsanett,
dehogyis vagy nehéz felfogású! :) csak megint itt van az a dolog, hogy leírva nem biztos, hogy egyértelmű, mit gondolunk. ez a pár hangulatjel kevés rá. :wink:
íííí, durva a felvételis kiscsaj... :D

beus,
jó, hogy jelentkeztél!! gondolom, hogy most még így az elején el vagy havazva, majd később talán kicsivel több időd lesz! :)
azért ha van időd, egy új szalagot dobjál ám fel ide nekünk, egy klassz kis képpel!! :)
találkoztam gyulával és vivivel a strandon! :) jajj, vivi olyan aranyos! bármit kérdeztem: "igen"! :D

anikó,
hát én sem hallottam még, hogy besárgulhatnak a sütőtöktől! :shock: pedig ez az egyik, amit az elsők között adhatunk nekik a hozzátáplálás elkezdésénél. és besárgulnának?? jó, gondolom nem mindegyik babu, de akkor sem hallottam. érdekes.
kincső ilyenkor a nagyágyon alszik el? nem gurul le? vagy sasolod vadul? :D
gabó sopronban van, a tali bizosan lesz, és ő is ot lesz, attól sztem még hóvihar sem tántoríthatja el! :wink:

KépKép
viol81

Ábizsani
huu,lehet lavinát inditottam el??
Seemi hátso szándék nincs bennem ,én nem mondom hogy nem normális amit ,és amikor adjátok,adod.
Az a jo,hogy mindenki más,mindenki máshogy csinálja,és ez igy van jol.Van aki jobban betartja az "előirásokat" és van aki nem.Szerintem mindenki maga érzi minokr és mit csinál jol.És ez iga jo!!
És a bio ételeket nem ismerem,ezért nem is vagyok ellene.Azt viszont irigylem tőled,hogy a fiad csak vizet ill.gyogyteát iszik. :roll: Ez szuper dolog.Sajna én sokáig betartottam ugyanezt,de van egy aranyos nagymami(tényleg)és adott neki üditőt.Persze utána nem akarta nekem inni a gyogytáimat...
De ha ilyen következetes vagy akkor biztos a suli előtt nem romlik el Ábel.Addig ugyis Te adod neki az enni,ill. innivalot.Aztán suli....
A fodrász kiscsaj nem tévedt el egy kicsit????? :lol:

Beus
szevasz!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Hogy vagytok??Milyen baba a Máté??Alszik sokat??
Vivien hogy "bánik"vele?Szeretgeti??
Irj magatokrol!!!!!!

Anikó
ezt a sütötök dolgot én ugy tudom,ha nagyobb mennyiségben adsz neki akkor sárgulhat be a babóca.Nem egy-két kanáltol...De persze a védőmő jobban tudja!!
Zíliával találkoztál usziban??Miért nem ir??
Gabó itt van már,beszéltünk.Holnap jön hozzám ha jo idő lesz.REMÉLEM!!!!! 8)
Vendég

a legfiatalabb nőci a családban! :wink:
Kép
Kép
Kép

KépKép
viol81

Képzeljétek.Nézegettük a régi képeket Petrussal.Amikor még "csak" a Réka volt nekünk.Petra a Réka kiskori képeinél azt mondta:Petru,én.És magára mutatott.Azt hitte a Rékára hogy ő az! :lol: Ennyire hasonlitanak egymásra!!! :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Rik!

Jelentem en vagyok a 3. nemnormalis anyuka!! :lol: :lol: :lol:
En is meg mindig forralom a vizet, talan azert is, mert nalunk nem vezetekes viz van, hanem a hegyböl folyik le a kutba. Persze rendesen ellenörizve van es lehet meg jobb mint a varosi viz, de en meg mindig forralom, valoszinüleg csak megszokasbol.
Lara mar szinte minden ebedböl kap es kostolgat, de a fö kajabevitele meg mindig a Hipp kajak.
En egyebkent a szigoruan betartom az ellöirasokat anyukak köze tartozom. Semmi edesseg, csak csapviz. Nagyon keves füszer es minden csak cukor nelkül.

Viol!

Reggeli szinten fö mennyisegben csak gabona meg gyümi, de kap az en kenyeremböl is. Vacsora pedig tejpep es falatkak a mi kajankbol. Es elalvas elött meg szopi ugyanugy, mint reggel ebredeskor.
Edes a Dorka a rozsaval. :)

Kepzeljetek, ma Dietertöl nönapra kaptam egy csokor viragot es gyönyörüen megteritett reggelire mikor hazajött az ejszakai müszakbol es mikor reggel lementem ott volt minden szepen kirakva az asztalra. Ugy örültem neki! :D :D :D

Beus!

Örülök, hogy jol vagytok, ha tudsz majd tegyel fel kepet a picurkarol.

Kép
Kép
reni76

Sziasztok!

Beus!

Nagyon örülök, hogy jol vagytok, es hogy Vivi ilyen jol fogadta Matet! :) Megneztem az iwiw-en a kepeket, gyönyörü Mate, bar hat ugye minden Mate gyönyörü :wink:
Ha lesz idöd, majd "gyere" varunk.

Jelentem en vagyok a 4-dik :wink:

Varom mar en is a talit! :D

Abi!

Hat nem semmi a kiscsaj, igazi kis IQ harcos :lol: Es Felvettetek? :lol: :lol: :lol: Mi lesz belöle, ha nagy lesz? :lol:

katus78

Abi=Abizsani! :D

katus78

Sziasztok!

Nem tüntem el csak nem volt időm írni ill a férjem volt a gép elött, de szinte minden nap olvastam miket írtok alig győztem.Többször voltunk bent Sopronba a kórházba Dédi látógatóba.Hú annyit írtatok és annyi mindenre akartam reagálni ,de már felét se tudom ,hogy mit.

Valószínű én vagyok az 5. nemnormális.Én hat hónapos koráig kizárólag szopiztattamés szopizik még most is reggel és este de van hogy napközbe is és 1 éves koráig forraltam a vízet és tejet is csak 1 éves kora után kapott ,de nem igen izlett Alexandrának.Az én védőnöm nagyon azt szorgalmazta, hogy fél éves korig ha lehet csak szopi legyen és nagyon büszke rám ,hogy még most is szopiztatom zetkb. másfél hónappal ezelött mondta.A tápszert Alexandra nem ismeri.Viszont a vizet nem hajlandó meginni még most sem mikor próbáltam adni neki inkább nem ivott így a gyümölcslét próbáltam meg és az bejött.A teával ugyanígy volt ,de azt már megissza a kis csészéjéből .Kb 11 hónapos kora óta nem főzök külön Alexandrának mert mindig azt akarta enni amit mi.Hál istennek a mai napig jó evő és csak a paradicsomos dolgokat nem eszi meg.Én sem tudtam, hogy a sütőtöktöl besárgulhat a gyerkőc.

Viol édes Dorka a rózsával.

Reni kiváncsi vagyok a függönyeidre. A 6-8 euro nem is drága érte , ha itt akarnál szépet venn itt sem kapnád meg olcsóbban sőt.Larának semmi édességet nem adsz? Nagyon ügyi, hogy kezdi utánnad mondogatni a szavakat.Alexandra kb 2-2,5 hete kezdte el , hogy a szavak első két betűjét mondja és utánozza az állathangokat mert ezidáig nem csinálta.

Nem is tudom melyiktek talán Viol főzött túrós tésztát ,de régen ettem én is sokk túró , tejföl szalonna nyám nyám ahogy Alexandra mondja, na majd jövő héten gyúrok tésztát és meglsz oldva 2 napra az ebéd.

Rik, válszolt valamit a kópházi kivitelező az tényleg nem "drága".Petra meg nagyon ügyes, hogy már éjjel sem pisil be és hogy felébresztett.Azért a biztonság kedvéért teszel még neki pellust?Remélem Alexandránál is ilyen könnyű lesz a leszoktatás.Én úgy veszem észre, hogy van amikor zavarja a pellus mert ha teszem tisztába nem nagyon akarja , hogy a másikat feladjam neki én meg magyarázom neki ha majd megmodja, hogy pisi és kaki lesz akkor már nem kell pellus.A kakit már 90% -ban jelzi ha bent van és ma mondta anya ka és mutatott a pellusára ez délbe volt . Aztán volt délután is egy adag mondtam neki legközelebb elötte szóljál és akkor megyünk a bilire erre kihozta a bilit a fürdőbőkl és ráült mutatott bele és mondta kaka és csucsu ezt a pisire értette , hogy csurr csurr.Ebből gondolom , hogy talán hamarosan Alexandrát is elkezdhetem a szobatisztaságra szoktatni.

Na most aztán írtam annyit , hogy bepótoltam a lemaradásaimat, de azért remélem nem untattalak benneteket.

Ti mit kaptatok nőnapra? Velem megbeszélte a férjem, hogy majd megyünk a starklba és akkor ott kapok én is és Alexandra is egy rózsafát.

Beus tök jó hogy Vivi így szereti Mátét és nem féltékeny és az még szuperebb , hogy Máté eszik és alszik szóval jó baba.

Na most megyek aludni mindenkinek jó éjszakát!

Zília

Kép
kertész ákosné

Rik,
semmi lavina, minden ok. , de nálunk másképp alakultak a dolgok.
Egyéves korukig az enyémek nem nagyon akartak enni semmit.
Szopizni meg sokáig, Márton 3,5, Janka 2,5 évig.
Nézd meg a nevem alatt szereplő albumot. Találsz rólunk egy képet. Higgy a szemednek és mosolyogj :lol:
Ott Janka másfél Márton pedig 3éves.
Üvegem is azért nincs mert magam készítettem a bébi kajákat mindegyiknek.
Azért nem reagáltam, mert nem voltam gép előtt. Most is rég aludnék, de megy a mosógép, Janka hányt :cry: , ágyat, szőnyeget...
Sárga lavórral virrasztok.
Ráadásul a férjem 3napra elutazott, gondoltam többet alszom, mert Ágnes fogzik, folyton felébred erre itt a másik galiba.
Csak most el ne kapjuk megint. Durva lenne kéthetente egy egész családnak hányni.
A védőnők nem piszkáltak az evéssel, mert nagyon szépen fejlődött mindegyik és minden évben vendég voltam a védőben a szoptatási napon :lol: :lol:

Viol,
megyek én hozzátok falkástul is!!!!!!! Szombatra jelentett be anyu kozmetikushoz mellétek, erre lehet ugrik az egész ahogy fodrászhoz sem jutok el holnap :roll:
Sokszor megyünk haza és ha jóidő lesz megyünk sétálni meg játszira is :wink:

Kép
Kép
Kép
amica

Na jol van, megnyugottam, hogy van egy-ket nem normalis meg itt mellettem! :lol: :lol: :lol: :lol:

Zilia!

Minden kajat amit neki veszek, megnezem, hogy tartalmaz - e hozzaadott cukrot es ha igen, akkor nem veszem meg. Lehet kicsit maradinak tünik, de ugy gondolom majd legkesöbb az oviban mar ugyis fog eleg edesseget enni, addig meg nem muszaly. Talan ez , hogy nem adok neki cukrozott kajat azert is van, mert en magam sem eszem edesseget. Szinte semmi csokit meg cukrot. Mondjuk süti tajan azert eltudok csabulni, de elvagyok nelkül is.

Du. elfelejtettem irni, a sütötök temahoz, hogy a gyerekek nem sargasagot kapnak a sütötöktök ( es a sargarepatol), hanem a börük egy kisse megsargul, mert mindket zöldsegben nagy mennyisegü karotin van. (most remelem nem irtam hülyeseget es tenyleg igy hivjak.) Ami persze nem art a babaknak, csak kisse sargabb a börük, Laranal en föleg az orranal vettem eszre mikor nagyobb mennyisegben kapott valamelyikböl.

Na most mar megyek! JO ejt MINDENKINEK!
RENI

Kép
Kép
reni76

Amica!

A 18 -as kepre gondoltal! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nagyon jo egyebkent mindegyik! Szepek vagytok!

Jobbulast Jankanak!

Kép
Kép
reni76

Amica
basszus,nem semmi a kép!!!!!!!!!
majd ezt szoban megbeszéljük!!
Janka leánnnyal mi történt?Visszakaphatta a betegséget,vagy elrontotta a pociját???Lázas is?
Tudtál azért aludni???
Egyre jobban elámulok,mennyi enerdzsid van!Honnan merited???? :roll: :shock:

Szerintem már félreértitek ezt a "nemnormális" dolgot.!! :shock: Én arra értettem ezt,ha valaki nem ad mást csak anyatejet egy egyévesnek,mert mondván nem fogad el mást.Nem arra ha sokáig szopizik!!Nekem is sokáig szopizott a kicsi(Réka nem,bántam is nagyon!!)Egy egyévesnek már bőven ennie kell mást is anytejen kivül(szerintem,és a tanulmányaim alapján).
Na befejezem ezta témát,mert valakit megsértek vele,pedig Isten látja lelkemet,nagyon nem szeretném!!!
Ugyhogy téma lezárva,majd élőben esetleg folyt. köv!!!

Már ugy várom a talit!!!!!
Jo időt is mondanak arra!!!!
Vendég

Zília
üdv. a topicban!!
El is felejtettem,hogy a férfaik uralják a gépeket állandoan!! :evil:
(most szerencsés vagyok mert Réka kapott gépet,igy csak a Rékát kell odébb billentenem!! :lol: :lol: )
Alexandra nagyon hajt a szobatisztaságra!!Ügyes kislány nagyon!!Hidd el,ha ilyen okos,hamar meglesz az eredménye.
Réka hamar beszélt,de Petrus pont ilyenkor kezdte mint Alexandra.Most meg le se lehet állitani. :lol: :wink:
Jössz talira ugye??NAgyon jo lesz,meglátod!!
Vendég

Sziasztok!

Reni-a besárgulást nekem is így mondta a védőnő, a karotintartalom miatt az orruk lesz sárga.

Andi-sárga lavór :( , szegény Janka, hogy bírjátok? Rossz lehet most egyeül neked.

Viol-szuper csajszitok van azzal a szépséges sárga rózsával. Mi hétvégén ünnepelünk meg mindent, Nőnapot és Kincső 6. hónapját (Állítólag torta is lesz!) Ma estére megjön az öcsém is!!! :lol: :lol: Kálmán szombat estére bevállalta a lányát felügyelni, úgyhogy Andrissal lelépünk sörözni és dumálni egyet!

Nem is meséltem, de a két kis édes Vízipockot találkoztattuk Zíliával: Alexandrát és Kincsőt. Nézték ám nagy szemmel egymást a vízben!

Már én is úgy várom a hétfői talit! :P

Anikó

Kép[/url]
quito

sziasztok! :)

mi is kaptunk virágot, dorka még túrórudit is! :wink:

reni,
de figyelmes egy dietered van neked! :P

zília,
én a túrós tésztát csakis és kizárólag cukorral eszem! :P nem kevéssel... :oops: :D anyuék viszont úgy, mint te, szalonnával.
starkl-ból én épp a héten rendeltem. :)

andi,
óóó, sajnálom kicsi jankát!!!! szegénykém megkapta a sárga lavórt... :roll: :(
gyertek nyugodtan! már én is úgy várom a jó időt! :)

[quote="rik"]S írta:rikzerintem már félreértitek ezt a "nemnormális" dolgot.!!

szerintem meg már csak poénból írják a cajok, olyan "csakazértisból"! :D

[quote="rik"]R írta:rikéka kapott gépet,igy csak a Rékát kell odébb billentenem!!

ez akkor most hogy is van? ki kapott és kit kell arrébb billentened? :D

KépKép
viol81

tényleg, Kincső ma fél éves!!!!

Boldog "félévességet" Kincső!

KépKép
viol81

anikó,
és te is sörözöl majd tesóddal? :D
hééé, ilyenkor azokat a nagyszeműs találkozásokat tessék ám megörökíteni!! :P

KépKép
viol81

én meg tegnap bejelentkeztem fogorvoshoz... :shock: :roll: :(
hétfő délelőttre. remélem délután azért tudok beszélgetni veletek! :D

KépKép
viol81

anikó,
te nem teszel fel képet kincsőről a szalag elé?

KépKép
viol81

Rik,
mosolygunk a nemnormálisságon, senki sem vette véresen komolyan :D

Janka már jól van, elvittem dokihoz, mert kell majd igazolás az oviba, de reggel óta pörög :shock:

Reni,
arra gondoltam :lol:

Gabót láttam elviharzani a buszmegálló felé :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!

Kezdhetem újra az írást elszállt minden amit eddig írtam .

Megyünk mi is a talira nagyon várom , mert szeretnélek személyesen is megismerni bennetek? Hánykor is lesz a tali?

Viol jól írta én ténylag a csakazértból is írtam, hogy nemnormális.

Amica, szegény Janka , de örülök, hogy jobban van már . A kápet hol lehet megnézni mert én nem találom :oops:

Viol, mit rendeltél a starklból? Megkaptad az új katalógust már? Hova jársz fogorvoshoz,mit csináltatsz?

Reni,ügyes szigorú anyuka vagy édesség ügyben.Én adok Alexandrának cukrozott kaját is és csokit is , de nem sokat. Én se eszek igazándiból sok édességet, de néha az ember megkívánja.
A sütiket annál jobban szeretem.Azt hiszem én ott rontottam el amikor a túrórudit kezdtem el adni Alexandrának mert ugye az csokival bevont és én nem szedtem le róla a védőnönk is azt mondta nyugottan adhatom neki nem lesz semmi baja tőle és had ismeje meg ezt az ízt is.

Eszter még egybe vagy?Kitartás hétfőig, hogy még eltudj jönni a talira, bár gondolom szeretnél már túllenni a szülésen.

Most szép délutánt nektek!

Zília

Kép
kertész ákosné

Sziasztok CAjok!!!!

Itt volt a GAbó,és a Levi!!!Hozzám jött amikor Amica látta viharzani a buszmegállo felé!! :wink: :lol: :lol:
Nézni fogtok csak cajok,mert a Levi hatalmas egy gyerkőc!!Majdnem egy fejjel magasabb a Petrusnál!! :roll: :lol: A végére melegedtek bele a játékba,és a Petrus hiányolta őket amikor elmentek...
Hamar eltelt az idő sajnos,de talizunk hétfőn még!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ja és a Petra elfeküdt és elaludt...kimeritette a csávó!!!!! :wink: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

andi,
oviba is kell igazolás, hogy miért nem volt a gyerek?? vagy azért, hogy már mehet?

gabó biztosan akkor rohant erikához! :wink:

zília,
andi képei is a babanet fotóalbumában vannak, Amica néven.
a starklból most rendelek először. először rengeteg tuját akartam, körbe a telken, hogy majd idővel megnőjjenek és kicsit takarjanak az utca felől, de osztottam szoroztam :oops: és most inkább nem. :D jó, gondoltam, hogy nem kétfillér lesz, de most ekkora összeget inkább másra fordítunk. most lesz még csak megcsinálva körbe a teraszra korlát, de még a ház lábazatát is be kéne pucolni, szal tuják egy ideig még szombathelyen pihenhetnek. :D
a ház elé, vagyis a ház előtti járda mellé rendeltem "japán vérfüvet" :shock: :D ez vmilyen díszfű. kb 80 cm magas lesz, vörös hosszú levelei vannak. illetve "csüngő bambuszt" rendeltem még a terszra, olyan lógó kaspókba.
a katalógust úgy rendeltem még pár hete, innen a netről, az oldalukról.
ti elmentek sz.helyre?
a fogorvoshoz járás nálam még túlzás, hosszú évek óta most megyek először... fosok, mint a rosseb. de van egy lukas fogam. lehet, hogy több is... ez végülis nem fáj, csak tegye rendbe. viszont mellette van egy másik - minő csoda :D - na abból meg szerintem kiesett egy korábbi tömés, mert nagyon fáj. olyan kéthavonta jön elő, eddig mindig lebeszéltem magam a dologról, mondván, nem is fáj annyira. de már elegem van, hogy azon az oldalon nem tudok, nem merek normálisan rágni, mert fáj. így bejelentkeztem az itteni dokihoz.
túrórudi!!!! dorka is elkzedte már, de én próbálom lekapirgálni róla a csokit. egy, mert van, hogy fuldoklik tőle, kettő, úgy csokit még nem akarom, hogy egyen tisztán, három, meg olyan finom, megeszem én! :oops: :D

KépKép
viol81

vigyázz erika, mert levi nagy nőfaló! :) mikor még dorka fiatal volt, látatlanban szerették egymást, de levi egy helybeli csajt cserkészett be magának, így dorka most megint szingli. levit mi augusztusban láttuk utoljára személyesen, az akkori talin. gondolom mekkorát nőhetett azóta! :shock: :P

KépKép
viol81

sziasztok.dobok fel pár uj képet,ha nem baj :D Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
beus22

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?