Sziasztok, megjöttem. Fú, nagyon lefáradtam...lehet, hogy azért, mert a földön aludt Zsófival az éjszaka és kicist nem vagyok kipihent....
De nagyon jól esett, olyan aranyos volt Zsófi is, nem volt semmi gond, szépen játszott. És nekem is jó volt kicist nem godnolkozni....
A vibró: érdekes vmi.
rezeg egyfolytában, de közben ugyanazt a gyakorlatokat végzed rajta, mint az alakformáláson. Legalábbis én konditeremben nagyon sok hasonló gyakorlatot csináltam, mint itt a gépen. Rugóztunk sokat, szinte megállás nélkül, kezünket, lábunkat mozgattuk. Ráültünk, ráfeküdtünk, és egyfolytában viszeketett ott, ahol éppen vibrált alatta.
Ez érdekes érzés volt. DE a has gyakorlatok az brutálisak voltak.
Azokat nem nagyon bírtam.
De ez az 1. alkalom volt, majd belejövök. Érzem, hogy elfáradtak az izmaim.
Legközelebb spinningre szeretnék menni, csak az a baj, hogy az nincs hétfőn, szerdán, 9-kor.
Szval ilyen volt. Menni fogok még erre, mert hatásosnak mondják nagyon.
Lina, ne haragudj, hogy nem néztünk meg benneteket, de már felöltöztettem Zsófit, és még nagyon nyűgös volt, jól elfáradt. A papírt is alig bírtam kitölteni, mert amíg a kezemben van, addig is anya, anya, anya megy egyfolytában.
Ser, de jó, hogy Hanna alvása így alakul! És már mindejárt 2éves ő is..... hol voltatok táncolni? Ezt nem is mesélted. Mesélj kicist magadról is néha, kíváncsiak lennénk Rád is, meg Hannára is!
Nem is nagyon szoktál Hannácskáról sem mesélni, pedig mindig várom.
Nana, sztem én is ilyen "szigorú" leszek.
De én nem bánom. Sokat harcoltam sokmindenért......
Az ovis dolgokért pedig nem irigyellek, én is félek már előre, hogy ilyeneket hall majd.....meg tapasztal. De hát nem tudjuk őket mindnetől megvédeni.
KOzmetikushoz én is csak gyantáztatni szoktam menni, festés ilyesmi nem fér az időbe. NA jó, meg még néha évente 1* elmegyek arcmasszíroztatásra, mert az olyan jó érzés, ellazít.
Nyhk, irigyellek, hogy Te ilyen jól bírod.
Én is szoktam azt érezni, mint Cukker: A ház, a gyerek, a főzés, magunkkal foglalkozni (torna, fodrász, kozmetikus)......hogy megy ez minden együtt? Jól összehangolt munkával?..... és még ott van a párunk.
De olyan jól meg tudjuk oldani. A nők sokrétűek.