Új privát üzeneted érkezett!

bir
Irtad hogy olvastad, alkalmaztad is. A barátnőm is ki akarja próbálni, a kis lány a 5 hónapos.
borsika33

Sziasztok :)

Köszönöm a dícséretet, bíztatást tudom Én, hogy ez nem lett szép nagyon el is ment most tőle a kedvem nem is csinálok mostanában ilyet maradok a hagyományos tortáknál azok legalább mindig szépek és finomak is leszenk (bár most ez fini volt csak olyan chokitós :D ronda és finom :lol: )

lili
Én szerintem, és ezt most komolyan irom csini, vagy és az álloképeséged baromi jó, ezt tapasztaltam, mikor még futni jártunk a KTE pályára.... Én is járnék szívessen valahova, de viszereim nagyon csúnyák és rettenetessen fájnak.... meg a gyerköcöket sem tudnám hova rakni ....
Egyébként sütire visszatérve Én hiába sütök nap mint nap, tudod 12 után én nem eszem hiába minden finomság, ellenállok mégsem fogyok :( tegnap egész nap nem volt időm enni ma is csak a kereszt lányoméknál 2 fasirtott még is úgy érzem baromi jól vagyok lakva és még sem fogyok .... most csináltam egy alma kúrát egy kis csalán teával,hogy majd milyen jót teszek a gyomromnak meg mindennek és majd jobban fogyok .... de semmi változást nem érzek itt csak a sport segithetne de mikor ??!!

cukker
én Téged is úgy csodállak :) és ezt is komolyan mondom van időd és energiád hogy eljárj tornázni .. és érződik, hogy nem kényeszerből csinálod :) ez olyan jóóó ...Őszinte leszek én ha most mennék csak kényszerből ugy meg ugye nem sok értelme van ha valamit nem élvez az ember ... várom a nyarat a sok ugrabugrát tollas,labdázás,ping-pong.... hátha akkor visszajön a kedvem ....

nana
aranyos vagy amit irtál :) jól esett :)
kozmetikus de irigyellek 2éve nem voltam :roll: :shock: :?

borsika
én is olvastam ezt könyvet nekem az elv nem nagyon szimpi de sógoroméknak anno bejött ... nekem jó gyerkeim vannak 8kor a két kicsi 10 kor meg már niki is alszik és erre viszonylag hamar olyan 4 hós kora körül Áki is rájött hogy ez igy jó azóta igy van... na jó nem mondom hogy mindig meg hogy nem ébredenek meg de azért 95 % ban igy van :)nekünk az első naptól foga megszokott mentrendünk van és ezt az első 3 hónapban nem borithatta fel semmi ehez ragszkodtam sem látogató sem nagymama semmi 6 kor mindenkinek menni kellet vacsi fürdés aztán alvás.... mikor még mini volt Áki akkor is ezt csináltuk fürdőtt amikor nagyobbak persze ksikádban mig Ők vacsiztak Ő is ott volt a hordozóban később etetőszékben...és felvette ezt ritmust szerencsére :)

balim +seriff
köszi a fogdokis infot tegnap hívtam de üzenet rögzitőn volt már a telcsi nem tudom valami 30 as szám de már kezdek belehülyülni a fogfájásba :roll:

megyek megfürdöm és lefekszem gyerköck anyunál vannak holnap reggel korán megyek egy kisiparos fickóhoz T.-vel csinál méretre egy sarok ülőt nem rácsos meg ilyen olyan vacak kihúzósat hanem igazi fából egy jó minségű klassz sarokülőt még jó hogy az eszembe jutott ez megoldás ... kíváncsi lesz mit mond árügyileg ..... remélem nem valmi többszázezres árat ....

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok lányok!

Először is szívből gratulálok Enn a bébi-babóhoz :) Nagyon vigyázz magatokra!

Roz, nagyon ügyi vagy Te, akármit is gondolsz magadról. Kész varázslat amit csinálsz. Három gyerek mellett annyi mindent véghez viszel, amit sokan gyerek nélkül sem tudnak.

Nana, ügyes Botond, egyre erősebb lesz. Már nem jártok tornázni?

Dóra, Dettus, aranyosak a képek.

Lili, nekem lenne kedvem tornázni. Mire mész hétfőn? Nem baj, hogy már nem tudok bejelentkezni? Mondjuk én erősödni (meg kimozdulni) szeretnék.
Köszi a kuglóf receptet, én is ki fogom próbálni. Olyan süthetnékem van mostanában.

Anyóséknál vagyunk, egész jó volt az éjszakánk. Az elmúlt másfél hétben jól lefárasztott Orsi, senki nem kellett neki rajtam kívül. Most viszont jól elvan a nagyszülőkkel.

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Borsika, én nem csináltam meg...... csak elolvastam. Nekem sem volt anniyra szimpi amit írt. Én azt látom, Zsófinál, hogy a gyerekek mindent megoldanak maguktól. Amikor ő érett lesz rá, akkor alszik szépen, a saját ágyában, és egész éjszaka...... én azt gondolom, hogy 5hónapos gyereknél nem szabad ezt kipróbálni. MIndenki mást gondol, meg nekem szerencsém van Zsófival, bár rengeteg küzdés van ebben is, hogy ő ilyen szépen, ügyesen elalszik, és alszik egész éjjel.
Szebb módszerrel, és sok-sok türelemmel is el lehet érni azt, hogy ő egész éjjel aludjon. Nekem szerencsém volt, mert Gabi segített abban, hogy ez kialakuljon.
birolili

Pille, hétfőn reggel 9-re vibróra megyek. AZt hiszem az jó lesz kezdésnek. Aztán majd spinningre, meg tornára. :D Szval váltogatom majd, hogy mikor mire. Azt hiszem a kikapcsolódás lesz a legjobb nekem is. Meg a mozgás is biztosan felfrissít majd testileg, lelkileg. :)
birolili

Roz, ismerem ezt az alig ezsem, és mégsem fogyok dolgot...... :( Nálam is ez van, azért kezdek vmit. Sajnállak nagyon, biztosan nem könnyű neked! :( De a kitartásodat nagyon csodálom! Ügyes vagy hidd el! Úgy, ahogy Pille is mondja, sokan még gyerek nélkül sem csinálnak ennyi mindent. Nemhogy 3-mal. :) :wink:

Képzeljétek, Zsófi csomó mondókát, verset ismer, és be is fejezi őket. Ha elkezdjük, és a sor utolsó szavát ő mondja. Annyira meglepődtünk apával. Gabi "tesztelte" tegnap. Sok mondókát, verset elmondtunk így vele.
birolili

Sziasztok!

Roz, Lili, ha nem esztek csak pokolian lelassul az anyagcserétek és azt a keveset,amit kap azt mind elraktározza a szervezet, ezért nem lehet csak a nemevéstől fogyni.

Nana, Boti áll???És ezt elfelejted megírni? Ez fantasztikus hír! Hogy beindult!! Azért sztem jó kis kikapcsolódás volt a SOS.... :wink: .Tök jó, h ilyen barátnőid vannak hajnali 1-ig cscsogás :D !

Te Lili, ha megoldja magától, akkor miről írsz,h rengeteg küzdés van abban, h Zsófi ilyen ügyesen alszik egyedül az ágyában? :wink: nem kötözködni akarok, csak ellentmondásosnak érzem,amit írtál :wink: .

Pille, elmúlt Flóra torokköszörülése? Orsiborsi szaladgál?

Kép
seriff

Sziasztok!

Ser
ti hogy álltok az éjszakai átalvással?Ébred még a kislányod?

Lili
te nem tudtad a múltkor hogy szeretnéd e a következö babát?Bele vágjatok e vagy sem?Szerintem még várjatok,élvezd egy kicsit hogy Zsófi kezd egy kicsit nélkülözni.Most foglalkozz magaddal egy pár hónapot,jót fog tenni a lelkednek.

Virág,Kattic és a többiek
Jól vagytok?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Seriff, Hajny
Igazából nem elfelejtettem írni, hogy feláll Boti, hanem nem mertem leírni. Amikor hónapokkal ezelőtt visszafordult hasról hátra, rögtön örültem, újságoltam a hírt Mindenkinek...aztán azóta sem tud visszafordulni :(

Egyébként állni még egyátalán nem tud, csak feláll, aztán elesik, illetve inog és sajna nem rúgozik (ami fontos lenne pedig)

Seriff
Hú bizti félreérthető voltam :roll: film nekem is tetszett, majd megszakadtam a röhögéstől, de...már írtam :)
Csacsogás ment volna reggelig :D 1kor én szóltam nekik hogy haza kellene már mennünk, mert mindjárt kelhetünk :(
Az egyik lányt szintén 2 gyermek várta otthon (annyi idősek mint az én kisfiaim) a másikukat (aki nem tudom hogy bírta a másnapot, mert 6 kor indult Pestre, odajár most egyetemre) 1 kétéves kiscsaj
Na a 3. barátnő nem sietett :D nincs gyermeke és nem is akar :shock: :shock: :shock:

Roz
Remélem nem lettél rosszul az ártól amit adtak. Jófej anyukád van hogy mindhárom gyerköcöt bevállalja. :D
Kozmetikus...ne irigyelj, csak fájdalmas dolgokat csinál. :( (csak gyantázásra járok, többre nekem sincs időm)

Cukker
Az lehet hogy kicsit valóban túlhajtottad magad. Kell egy kis pihenő, aztán újra belendülsz. :) (bár lehet a heti 3, az sok egy kicsit)

Lili
Hú ez a Rendőrtiszti nagyon meglepett :shock: :D de nem a fizikai, hanem a lelki oldaláról nézve :)
Zsófi befejez mondokákat? :shock: :D nem semmi!!! :) :)

KépKép
KépKép
nana09

Nana, én nem lepődtem meg túlságosan, hogy feláll Boti. Nem régen írtad, hogy feltérdel, onnan már csak egy "ugrás" az állás. Meg egyébként is ügyes a fiad, mindennek el fog jönni az ideje nála is.

Lili, mi az a vibro? :shock:
Aranyos lehet mondókás Zsófi. Olyan sok öröme van a szülőknek a gyerekekben, nem is tudom, hogy tudnak sokan élni nélkülük?
Szerintem nagyon sokat adnak nekünk, mi is fejlődünk általuk.

Seriff, igen köszörül, bár már nem olyan erőteljesen. Tanácstalan vagyok, mit csináljak. Hagyjam annyiban, hogy csak rossz szokás, vagy járjunk jobban utána?
Orsi tényleg szalad, főleg, ha pelenkát cserélnék :D

pillle

Szia Pille :)
Pontosan így van. A feltérdelésből gyorsan jött a felállás (bár én ezt még nem nevezném olyan igazi felállásnak)
Furcsa mert Danus nem térdelt fel :roll:
Ő ülésből :roll: 7 hónaposan felállt, de stabilan állt is rögtön és rúgozott ezerrel! :) De cukiii volt! :D :D :D

Orsi nagyon édes lehet ahogy szalad! :D

Hát én sem értem aki nem akar gyereket (de már elfogadom)
Azt visszont még sokkal rosszabbnak tartom ha vki nem érett az anyaságra, nem erre vágyik mindennél, de mindennél jobban és mégis vmi elvárásnak (meg "ez az élet rendje"... elveknek :shock: ) megfelelvén gyermeket szül, aztán szenved vele, nem is élvezi és állandóan "szabadulna" tőle. :shock: :( Na én ettől FRÁSZT kapok (és sajna a közvetlen környezetemben látok is ilyet)

Én 18 éves korom óta arra vágytam hogy gyermekem legyen és bár jó lenne most majd egy kicsit újra mást csinálni, dologozni, kicsit visszatérni a "felnőttéletbe" de sokszor úgy érzem nem fogom kibirni hogy ne szülessen 3. meg 4. ... :D kisbabánk, végülis :D 3at is terveztünk, csak Boti után nagyon megijedtünk... :(

KépKép
KépKép
nana09

Ser, úgy gondoltam, hogy láttam, hogy mikor mire van kész. Gondolok itt arra, hogy láttam, hogy már csak azért kel, mert anya kell, nem éhes.....és akkor bevetettem apát. :) csomó ilyen volt. pl még: fél5-5körül kelt, és utána 7-fél 8. Azon gondolkoztam, hogy kellene leszoktatni arról, hogy 7 előtt is keljen, és saját maga megoldotta, mert nem kelt fel fél5-5körül. ( De még sok ilyen volt, meg olyan is, amit én segítettem neki "megoldani" ) Nem tudom menniyre voltam érthető......
Szval arra értettem, hogy az anyának kell nagyon figyelnie a gyermekére, hogy mikor mire van kész a gyerek, és akkor elkezdeni türelmesen, okosan( a ciciről való leszokás is ilyen sztem)..... Az altatással is ezt gondolom...... hírtelen nem tudok jobb példát, de sok volt ilyen. :oops: :roll:
Kicist kesze kusza voltam. :?
Aki figyeli a gyerekét, az szerintem tudja ösztönösen, hogy mikor mit kell tennie. Ez a lényege. :D
birolili

Ser, még hozzáteszem, hogy Zsófinak is sokkal jobb lett, hogy átaludta az éjszakát, nagyon boldogan, vidáman ébredt, láttam rajta, hoyg kialudta magát. Imádom babusgatni, de ezt akkor elhatároztam, és csak apa ment be hozzá. Sztem 2hétig tartott. Ezekre értem én a küzdést, és azt, hogy ő maga is kívánja. Csak sztem észre kell venni, hogy mikor mi a legjobb nekik.....

Pille, engem is átformált nagyon Zsófi, de nálunk Gabit is. Én azt hiszem, hoyg akinek van gyereke az türelmesebb, empatikusabb lesz mással is.
Vibro: http://www.metamorf.hu/hirek/vibro
Állítólag fellazítja az izmokat, a narancsbőrre nagyon ajánlják. És az nekem nem kevés van. :oops:
birolili

Nana, a szabadulás érzése néha rám szokott törni, de sztem ez normális dolog, hiszen örökké vele vagyok (meg igazából nem volt diplomázás után semmi, rögtön babáztam) .....ha lenne olyan, kire heti 2*- 3* 1órára ott tudnám hagyni, biztosan más lenne. AMíg bevásárolok, amiíg elmegyek kozmetikushoz....... De én örökké magammal cipelem, és sajnos néha kiborul a bili, hogy túl sok..... Nyhk is egyedül van sokat. Két gyerekkel sztem még nehezebb. Cipelni őket mindenhova......
Ennek ellenére imádom, ezért is tudom csinálni. :) Ugye mint mindenki más, ezért bírjuk. :) :wink:

megint jó sok lettem.......
birolili

Hajny,
Nekem a csutortok es akedd nem jo teazasra, mert tanfolyamon vagyok. De a tobbi barmelyik... Nagyon szeretnek menni :wink:

Kuldom a fotot a szulinapos Benirol es Pankarol. B Kép eni a ferjem hugaval van a foton. Tortas kepet a sogoromek csinaltak, de azt meg nem kaptuk meg majd olyat is rakok fel. Kép
mvirag

Ja es meg egy foto ez meg januarban keszult. Pankat szoktattuk az uj szemuvegehez, es persze Beninek is kellett egy jatek sze Kép muveg :lol: :wink: :roll:
mvirag

Dettus
Gartulálok, hogy kiválasztották a lányod! Nem csodállom, nagyon szép kislány!

Dóra, Mvirág
Klasszak a képek!

Nana
Örülök, hogy Boti felállt! Ha egy kicsit később is, de mindent meg fog tanulni!

Enn
Szívből gratulálok a babához!

Timi
Mi van veled, találtatok már hűtőházat ? Sajnálom, hogy akit ajánlottam már kiadta az övét!

Nyhk
Sikerült szerelőt találni, újra jó a fűtés? Múltkor olvastam, hogy Ádámot félig gyógyultnak nyilvánították! :D Ez nagyon jó hír!

Hajni
Mikor tervezed, hogy eljössz felénk? Bármikor szívesen várunk!

Lili
Zsófi nagyon ügyes, zabálnivaló, ahogyan beszél és a korához képest nagyon gyorsan!!! Nándi is mondja a magáét, csak nem érteni. :?

Képzeljátek lefoglaltam egy hét szállást nyárra Pécs fölött Kárászon. Különálló kisház, a tulajdonosnak egy 2 éves kisfia és egy 7 éves kislánya van. Mindent tudnak adni... kiságy, etetőszék stb... Rengeteg látnivaló van a közelben Orfű, Abaliget, Pécs, Gemenc + 2 meleg vizes fürdő gyerekmedencével.... Tervezgetek a nyárra. Akit érdekel a szállás:
www.tulipanvendeghaz.hu

30 000 Ft / hét 2 felnőttnek 1 vagy 2 gyerek tud elmenni a szülőkkel, 3 éves kor alatt ingyenes. Nagyon baráti áron van reggeli, ebéd és vacsora is.

Bocsi a hírdetésért 8) , de miután terhes lettem nem voltunk hosszabb ideig távol (majdnem 2 éve). Tavaly 1-2 napos kirándulásunk volt csak és nagyon szeretek menni mindenfelé. Idén már Nándi se lesz kicsi hozzá!

KépKép
kattic

Lili, köszi a címet. Akkor az egész edzés egy gépen történik, ami mozog alattad? Vagy hogy van ez?

Virág, köszi a képeket. Milyen nagyon a gyerekek. Nagyon bájos Panka. A szemüveges kép meg :D Nagyon jó ötlet Beni szemüvege.

Kattic, köszi a címet. Nagyon igényes szállásnak tűnik. Imádom Pécs környékét. Biztosan nagyon jól fogjátok érezni magatokat.
Mi a Bükkbe készülünk még tavasszal, van üdülési csekkünk, ami májusban lejár. Addig találnom kell valami jó kis szállást, ami a két gyereknek is megfelel.

pillle

Pille, igen, egy gépen történik, és mozog alattad. :) Ezért is mozgat mindnet át rajtad. :) Vagyis holnap rajtam.

Virág, milyen szépek a gyerekek! Tényleg olyan nagyok! :)

Kattic, Nagyon aranyos ez a kis szálláshely. :) Biztosan szép lesz a nyaralásotok. MI a jövő hét végén indulunk. Pont 1hét múlva. Ilyenkor már ott leszünk jövő vasárnap. :) Jaj, de jó lesz. :)
birolili

Sziasztok!

Lili,
akkor holnap lehet, hogy összefutunk. ..
Erre az apa megy be éjszaka dologra már én is gondoltam, mert ha apa megy be, csak símán visszafekteti, és alszik Lili tovább, de ha én, akkor nem fekszik vissza, csak csimpaszkodik belém, és át kell hozni magamhoz. A baj csak az, hogy apa nem ébred fel, akkor sem, ha ordít Lili, én meg nem szívesen keltem fel, mert ugye ő másnap dolgozik. Amúgy én nagyon szeretek Lilivel aludni, van, hogy néha várom, hogy áthozhassam. Tudom, hogy hosszú távon nem a legkifizetődőbb, de 15 évesen úgysem velem akar aludni...

Dóra,
mikor menjünk holnap? Nagyjából fél 12-ig úszunk, utána elmegyünk anyuhoz ebédelni, szerintem Lili elalszik az autóban, ha felébred, valamikor délután, akkor jó nektek? Katika hogy alszik?

Roz,
ne is említsd a nem evést nem fogyást. A baj az, hogy én most két napig mást sem csináltam, mint sütit ettem. A tesómnak is, meg a nagymamámnak is szülinapja volt. Csináltam a tesómmal méteres kalácsot, ma a mama fánkot, és még meggyes habos is van a hűtőben...

Virág,
nagyon aranyosak a gyerkőcök, Panka milyen komolynak néz ki :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Bocsánat, hogy hírdetek, de hátha vkit érdekel:

(Így is kezdhetném) : Bioptron lámpát cserélnék futógépre. :) :lol: 8)
Apával arra a döntésre jutottunk, hogy a Bioptron lámpától megválnánk, színterápiával együtt, mert a futógépre most nagyobb szükségünk van. Majd később még veszünk, ha annyira fog kelleni.
Az eladási árban apával 120 ezerre gondoltunk. Nem nagyon használtuk, teljesen új még. Nekem kellett csak a lábomra.
(Mondanátok ismerőseiteknek is, hátha vkit komolyan érdekelné? Köszönöm. Ser, mondanád Sygnumnak is, hátha őt érdekelné? Köszönöm! )
birolili

Nana, nem értettelek félre, hasonló véleményem volt a filmről amikor néztem, h nem egy nagy durranás, mégis tök jól szórakoztam,főleg Fenyő Ivánon, és amikor Csányi a kislányával beszélt azok sem voltak semmi jelenetek sztem :D .
Uez a véleményem a "szülök,mert ez a normális" anyákról,mint Neked, olyan,mintha csak azért szülnének mert ez is ottvan a teendők listáján, megvan és pipa.Igazából Ők sztem pokolian tudnak szenvedni,ha egy picit is "problémásabb" babájuk születik.

Lili, nehogy mentegetőzz! :wink: Jól csináltad, csak én voltam értetlen, de igazad van. Lámpát holnap megkérdem Sygtől.

Virág, a sógornőd véletlenül nem gyógytornász a kh-ban? Cukik a szülinaposok, jól áll Pankának a szemüveg.Tűri jól? Javulás?

Hajny, hát azt mondom,h 80-90%-ban ébredés nélküliek az éjszakák, vagy csak két nyekk, és mire feltápászkodok Hannamanna alszik tovább.

Pille, sztem hagyjátok a köszörülést, azért nem fél éve volt ez a betegség..sztem el fogja hagyni, még egyelőre ne kínozzátok orvosokkal Flórát!

Kép
seriff

Kattic, nagyon szép ez a ház, és a környék is! Hány személyes a ház?

Kép
seriff

Lina, 2 utan barmikor johettek! :D

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Kattic,

Szerencsére sikerült szerelőt találni, de kb 15-öt hívtunk fel. A végén már fogtuk az aranyoldalakat és sorba hívtuk őket. Mindenki lepattintot. Végül Nagykörösről jött át egy, és meg is csinálta. Szerencsére nem volt komoly probléma. Párom nagyon ideges volt, hogy nem lesz fűtés éjszaka, de én valahogy nyugodt voltam, tudtam, hogy meg lesz csinálva! :)
Mi Orfűn voltunk 8 éve (hú de rég). Szerintem csodálatos környék, biztosan jól fogjátok érezni magatokat!

Nana,
Gratula Botinak, csak így tovább!!!!!
A barátnődet megkérdezted a varázsdobozról?

Lili,
Sanja nálunk az sem jön be, hogy apa megy Petrushoz. Pedig ő szivesen átvállalná. Van, hogy vissza tudja altatni, van hogy nem. Kísérletezni nem nagyon merünk, mert ha Ádám is felébred akkor gond van.
Én egyébként elfogadtam, hogy nincs segítségem, és mindenhova viszem őket. De ez csak a bevásárlásra korlátozódik. A séta értük van :) . Ami egy kicsit miattam az a baba-mama klubb volt. Egy kicsit irígykedve olvasom, hogy kondizni jártok, meg teázni, meg moziba, de egyszer majd én is eljutok :) , egyenlőre nem "hiányzik".

Kép

Kép
nyhk

Sziasztok!

Babanet-találkozó lesz március 11-én!

Örömmel értesítünk arról, hogy Babanet-találkozól lesz március 11-én Budapesten a HUNGEXPO Vásárcsarnok "B"pavilonjában.

Megközelítés:

Vonattal:

Nyugati pályaudvarról: M3-mal (kék metró vonal) a Deák téri megállóig, átszállással M2-vel (piros metró vonal) az Örs vezér téri végállomásig, onnan a Vásárközpont bejáratáig közlekedő körforgalmú Expo járattal
Keleti pályaudvarról: M2-vel (piros metró vonal) az Örs vezér téri végállomásig, onnan a Vásárközpont bejáratáig közlekedő körforgalmú Expo járattal
Déli pályaudvarról: M2-vel (piros metró vonal) az Örs vezér téri végállomásig, onnan a Vásárközpont bejáratáig közlekedő körforgalmú Expo járattal

Tömegközlekedéssel:

M2 (piros metró vonal) az Örs vezér téri végállomásától a Vásárközpont bejáratáig közlekedő körforgalmú Expo járattal
Blaha Lujza térről 37-es villamossal a Pongrác úti megállóig

A Babymarkt Babaruhabörze szervezővel kialakított együttműködésnek köszönhetően egy közel 200 négyzetméteres, a börze forgatagától elkerített részen találkozhatnak egymással régi és új babanetesek. Az elkerített részen lesznek székek, asztalok, gyerekeknek játszófelület, a szülők pedig összekapcsolhatják a kellemest a hasznossal - a baráti találkozót kiegészíthetik egy praktikus vásárlással

A Babaneten 2007 február 21-ig regisztráltaknak nem kell belépőt váltani a Babaruhabörzére. Amennyiben az alábbiakban jelzitek részvételi szándékotokat és regisztráltok a találkozóra, úgy a Babaruhabörzére is ingyenes lesz a belépőtök.

REGISZRÁCIÓ A BABANET-TALÁLKOZÓRA

Hagyományaikhoz híven a találkozót batyu-bál jelleggel szervezzük, ételt és italt mindenki hozzon magával legalább annyit, amennyi neki kell és talán másokat is megkínálhasson.

Babanet

Ti is kaptatok a babanettöl emailt?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Bemásoltam,hátha valaki nem kapott,viszont szeretne jönni.Szeretnék elmenni,érdekelne valakit?Egy kis kirándulás.

Kattic
még pontos idöt nem tok mondani mikor érünk rá,naon sok mindent beterveztem a napokban,pénteken megyek Dunavecsére,osztálytalálkozót szervezünk,és segítek.Ígérem nem hagylak ki,meglátogatlak.Elötte egyeztetünk.

Lili
apával naon szeretnénk olyan lámpát,de belefogtunk egy naon spórolós évbe,szeretnénk Tunéziába menni nyaralni.És hát az elég lesz idénre.De lehet össze kellene hozni ezt a kettöt.

Virág
naon jók a fotók,szépek a gyerekek.Na meg az az ál szemüveg! :lol: :lol: :lol:

Borsika
hogy vagytok?Arra is tombol az influenza vírus?Anna és én még megúsztuk egyenlöre.

Ki kellene próbálni ezt a vibrót.Lili,ha majd kipróbáltad,véleményt kérnék,van egy kis bezártsági érzetem,ezért nem járok sürün szoliba sem.Jó lenne tudni milyen. :lol: :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Dóra,
ok, valamikor délután majd megyünk. Csörgök előtte. Remélem most nem tévedek el :D , ja és a kendőt sem hagyom a csomagtartóban...

Lányok,
a ti gyerkőceitek hogy állnak a TV-vel. Kezdem azt érezni, hogy Lili már kezdi túlzásba vinni. Vagyis nem konkrétan a nézését, csak ma reggel is felkelt, és az volt az első, hogy adta az apja kezébe az irányítót, hogy kapcsoljuk be. Tegnap ahogy hazaértünk, még le sem vetkőztünk, már kapcsoltatta volna be. Jó, persze tudom irányítani, mert max. kikapcsolom, meg szerencsére csak a mesét nézi, meg a teletabit, most a Gyurcsány abszolút nem érdekli.... :D Csak magához a TV-hez fűződő viszonyát kezdem túl "barátinak" érezni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Seriff, lehet, hogy tényleg hagyni kellene. Csak nagy rajtunk a nagyszülői nyomás is, hogy vigyük már orvoshoz, mert ez nem normális stb. Ja, meg hogy milyen cinga-binga, alig van rajta hús stb. Ki is akadtam megint rajta a hétvégén. Nem tudják felfogni, hogy nem mindenkinek a kaja körül forog az élete. Inkább nem is folytatom, csak felhúzom magam.
Nem is írtad, hogy Hanna ilyen jól átszokik az éjszaka végig alvására.

Lina,
szerintem egyáltalán nem szabadna hagyni, hogy a kicsik TV-t nézzenek. Én ellene vagyok, még a mese nézésének is. Csodálkoztam is, hogy néhányan nézetitek a gyerekkel a Teletabit, még ha az angol miatt is.
Persze ez nem azt jelenti, hogy soha nincs bekapcsolva, ha Orsi ébren van, de próbálom minimálisra redukálni.

pillle

Lina, tv nálunk sem megy. Egyáltalán nem érdekli Zsófit. Rádiót hallgatunk, és mondókázunk, énekelünk.

Hajni, megírom, h. milyen volt. Hozzám is kanyarodj el, ha itt leszel Katonatelepen, légyszi. :) :wink:

Na, indulok. :)
birolili

Pille,
azért én nem vagyok ennyire radikális. Öt hónapos volt Lili, mikor Harkányban bejött valami szlovén adó, és Teletabi volt rajta, egyszerűen elvarázsolta Lilit, mosolyog neki, most már mondja, hogy Pó, integet és mondja, hogy bye-bye, ezt egyátalán nem látom gondnak. Ha mesét olvasunk, vagy mondókát mondunk, az egyenlőre nem köti le, csak a könyvnézegetés.
Na meg a másik, hogy ugye én is emberből vagyok, pl. szeretek reggelizni, és Lili mellett elég nehéz volt. Ha beteszem a teletabit, legalább fél-egy órát eljátszik előtte, én meg gyorsan beágyazok, reggelizek... Így könnyebb, mivel Lili nem eheti azt, amit mi, és ugye mindig kérné. Hiába adok mást, csak sírás lenne a vége, és azt meg nem szeretem.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina, én megértem, hidd el. Nem is azért írtam, hogy megbántsalak. Csak kérdeztél.
Teljesen eltiltani én sem fogom, úgyis eljön az az idő, amikor követeli a mesét. De én magam nem fogom elé ültetni. Főleg ilyen kicsi korában nem.

pillle

)Sziasztok!

Én is Tv ellenes vagyok, de nem elvakultan. :) Mondjuk az engem is meglepett Lina, hogy Lili milyen pici korától nézett Tv-t, de azt tökéletesen megértem hogy milyen nehéz lehet most nektek hogy Lili sok mindent nem ehet. :(

Nálunk Dani 3 éves elmúlt mikor az első meséket megnézhette a TV-ben, de csak 1-2 mesét. Egyébként engem emiatt is sokan hülyének néznek mert még soha nem látott egyetlen egy mesét sem a TV2-n vagy az RTL-n :roll: :roll: :roll: , csak Duna, M1, m2 és időnként Minimax (de cenzurázva :) )

Egyébként én egyre jobban fel vagyok háborodva azon hogy milyen mesék vannak!!!! :evil: :evil: :evil: de most komolyan! :evil: és komolyan gondolkoztam rajta hogy hová kellene fordulni és valamit tenni kellene ellene!!!

Bárr lehet hogy ez csak nekem ilyen felháboritó :roll: ja azon is mindenki ki van akadva hogy Dani még soha nem játszott számitógépes játékot. :shock: :shock:

KépKép
KépKép
nana09

Pille,
Lehet én nem értem :roll: de Flóra sem néz TV-t soha?

KépKép
KépKép
nana09

Roz

Nehogymár te csodálj engem, mindjárt elszégyellem magam. Azért jut ilyenekre időm, mert a párom partner ebben és meg is teheti. 4-ig dolgozik. És persze ez így most a Bence rovására megy, mert napközben itt vagyok Adrinak, de délután lehetnék Bencussal, de akkor meg megyek el itthonról. Így csak az első hónapot csinálom végig intenzíven(heti3x), aztán heti 2x és végül heti 1x. Ha jön a jó idő, majd együtt járunk a családdal az Arborétumba futni, bicózni.

Amúgy ki is merültem, most hétvégén már rosszul voltam. Aztán pihentem, remélem most már oké lesz minden. Vagyis még ezt a hetet meghajtom, mert lejár a bérlet.

Lina

Tv. Nekem már nagyon elegem van belőle. Bence totál rá van kattanva. A Carton net-öt már el is kódoltuk. Megfogadtam, hogy mire Adri nézné, elkódolom a mese csatornákat.

Hajni

Hogy dolgozol a héten? Semmi különöset nem terveztem, csak kérdem. Jövő héten majd mehetünk a dm-be, ha gondolod, meg csatlakozhat más is.

Andi
Kép
cukkker

Pille, nálunk már tudják, h ugrok a témára, úgyhogy ált. nem is hozzák szóba Hanna súlyát, stb...Mondjuk én a többi embertől akadok ki, amikor "jaj de pici és hogy beszél" felkiáltással indítanak..Tegnap a Jakóban voltunk, és ott is ez ment.Megpróbálom elengedni a fülem mellett....Sztem Te is!(Különben meg hús van Rajtamax háj nincs :wink: :D )
Hanna alvása: ha hiszed ha nem az égvilágon semmit sem csináltam, elfogadtam,h még ébred éjjel, h a cicivel alszik vissza leggyorsabban és ez a legfontosabb mindenkinek, és egyszer csak átaludta az éjszakát, aztán a következőt is(na jó,az első előtt leesett a fotelből :oops: -de sztem nincs összefüggés), aztán a harmadik éjjel elmentem egy barátnőmmel dumcsizni, táncolni, közben 2x ugyan felébredt, de Apája megsimizte és aludt tovább, aztán megint aludt végig,aztán pár napig nem, aztán mentünk Szolnokra-az picit bekavart, de csak 2éjszakára, és ez van. Azt gondolom, h Nála ennyi idő kellett hozzá, 20hónap. Egyszer talán eljön a cicinélkülelalvás is(bár bevallom egyszer már aludt anyósnál éjjel--nélkülem :oops: :D ).

Tv: kb uaz a véleményem,mint Pillének, sztem még egy 2és fél éves gyerek sem érti a legegyszerűbb mesét(pl. Kockás fülű nyúl) sem a tv-ben.Nem mondom, h nincs tvzés nálunk, mert igenis be van kapcsolva este fél7-7től,meg reggel 9-10között kb.Álszentség lenne azt mondani,h mesével sem próbálkoztunk még:Kisvakond a Duna tv-n, Apa kommentálásával(mivel abban alapból nem beszéltek), úgyhogy ez is inkább mesélés volt. Pont elég lesz,ha majd oviba megy és ott mindenki spongia bobzik,meg mittoménmizik, akkor úgyis fogja nézni, de ekkora korban.....hú sztem nagyon nem hasznos. Arról nem beszélve,h simán késleltetheti a beszédfejlődést (nem látja-tudja, h honnan jön a hang). De ez is olyan,mint a többi dolog, mások vagyunk, máshogy látjuk,gondoljuk a dolgokat. :D

Kép
seriff

Lili,még azt szerettem volna kérni, h meséld majd el,milyen volt a vibro,mert kíváncsi vagyok rá én is nagyon!

Kép
seriff

Pille

Egyetértek veled maximálisan. Most látom Bencén, hogy mennyire vonzza a tv, és kikapcsol, más nem is érdekli. Órákig tudná nézni, de nem hagyom. Adrival másképp fogom csinálni. Úgyis eljön az idő, mikor már nem lehet elkerülni a mese nézést. Tegnap vita volt ebből, duzzogott, engem is felhúzott, aztán hívtam társasozni. Inkább félre tettem a vasalnivalót és játszottunk. Hát olyan boldog volt és ma reggel is egy kis tündérke volt. Jó hatással volt rá. Meg az is, hogy este csak vele foglalkoztam, és nem Adrival. Nehéz ez. Adri meg toporzékolt a dobókockákért. Az a baj, hogy én is mindent akarok. Gyerekekkel foglalkozni, magamra adni, lakást rendben tartani. Nem lehet! Egyszerre nem lehet! Most még csak-csak, de, ha megyek dolgozni, már biztos nem.
Bence nagyon bújós, érzékeny kisfiú, és látom, hogy annyira igénye van az odafigyelésünkre. Megpróbálom azt, hogy délután, mikor itthon vagyunk, vele foglalkozok, és nem Adrival. Szereti Adrit, de a sok babajáték, gügyögés visszahúzza őt.

Andi
Kép
cukkker

Ja meg még azt akartam írni, hogy anyósom felbuzdulva azon, hogy engedtem Adrit enni a szülinapi tortájából, most már tömné. Olyan erőszakos. Én nem vagyok teljesen süti ellenes, de olyan felesleges. Ahogy ti is mondtátok már. Nincsen benne semmi tápláló és most neki nagyon fontos a rendes étel. Múltkor moziba mentünk és hozott oroszkrémet. Mondtuk neki, h ne adjon Adrinak, de Bence elmesélte, hogy ő nem kérte és anyósom meg odaadta Adrinak. Olyan paraszt. Ráadásul! Én nem tudom, hogy én vagyok nagyon finnyás, de számomra elképesztő, hogy leszállva a buszról, bejön a lakásba és nem mos kezet. És akkor így kézzel tömi a szájába a tortát. Én szólok neki, de már többször is kértem. Ő meg mondja. Jó van. Most akkor mit csináljak? Tépjem ki a kezéből Adrit? Aztán meg besértődne és nem is jönne hozzánk. Megéri?

Andi
Kép
cukkker

Bocs, most eléggé locsi-fecsi vagyok.

Szerintem a magyarokba annyira be van kódolva, hogy evéssel oldjunk meg mindent. Örömre, bánatra csak eszünk. Ne értsetek félre, én is nagyon szeretek finomakat enni, de kicsit másképp kellene gondolkodni. Sok nagyszülő is az etetésben éli ki a szeretetét.

Andi
Kép
cukkker

Szia cukker!

Etetésben! Így igaz!!! :evil: Tegnap Daninak RÁGÓT adtak!! :twisted: :twisted: :twisted: amikor tudják soha nem adtam még neki (minthogy cukrot sem)
Persze édes kis Dani bevallotta anyának :) olyan édes hogy nem tud semmit eltitkolni és annyira fontos neki mit gondolok. :) :) :) MÉG! aztán nem tudom meddig lesz ez így??? :roll: :roll:

Én is Pillevel értettem egyet :) Nálunk kb. 3,5 évesen volt először Tv-ben mese, de csak nagyon kevés és ritkán (nagyon megválogatva)

Seriff
Egyébként szerintem az ovis hatásokat is lehet kezelni (legalábbis nálunk még megy,) de persze lehet én túl "szigorú" vagyok. :roll: megkaptam már egy párszor :wink: :D
Az oviban a többi 4 éves már akció filmeket vagy meséket, nem tudom néz, mert Danus valamelyik nap úgy jött haza hogy "Anya mi az a bevetés???" mert vmelyik 4 éves !!! gyerek egésznap rohangál és kiabál "bevetés! Meghaltok!" :( :( :(

Húúúúú lehet hogy nem kellene, de én ilyenkor nagyon dühös leszek!!! :evil: :evil: :evil:

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Köszönöm Mindenkinek a válaszokat orvos ügyben.

Potykamanó - jól tudom, hogy a doki centrumban rendel? Bejelentkezésre kell menni vagy spontán lehet? Ha bejelentkezés van, tudnál adni telefonszámot ahol időpntot lehet kérni, hogy ne kelljen fölöslegesen kimennem?
angel

Angel - elküldtem Neked priviben és írtam még pár dolgot... :lol:

Hajny - kicsit ritkábban :oops: , de azért jövök ám. Jól vagyunk köszönöm. Látszik is mert beindultam a dolgaimmal, próbálom utolérni magam a munkában. Pihenni az utóbbi időben már el is felejtettem. :roll:

Kép
potykamanó

Sziasztok!

ennn: szívből gratulálok a pocaklakóhoz és nagyon boldog babavárást kívánok !!! :)

hajny: nem tudtam eljutni hozzád, hulla voltam a disznóvágás után, de nagyon megérte... :wink:
Ja és a mosogatógépet bezserelték
:D :D :D :D , szuper szuper és szuper!!!! Úgy örültem mert utána gondolhatod h minden tele volt csetressel.... :?
csütörtököt nem felejtettem el!! :wink: :D

Timci: mi van veled?? Hogy vagy?? Atticy?? Tanulással hogy állsz??

Lina: én sem vagyok TV párti, de megmondom őszintén hasonló okokból mint nálatok (hogy Jana mindent enne amit mi, meg nekem is van mit csinálni reggel) nálunk is be van kapcsolva reggel a TV olyan fél -1 órát. Viszont én cseles voltam és jó magasra tettem fel, ami neki még állva sem esik szemközelbe igy nem az a központi dolog neki... Játszik, néha oda-odanéz de hála az égnek annyira nem érdekli. Viszont nekem jó h akkor el tudom végezni a dolgomat. :oops: :) Jó olyan is van h bekapcsolva marad sokat, de akkor sem azt figyeli, lehet azért nem is aggódom emiatt mert tényleg nem érdekli...
A mese nézéssel nagyobb korban sztem nincs gond ha nem egéz nap és válogatás nélkül mindent megnéz. Úgy értem van egy pár olyan mese amit kifejezetten tanító jellegűnek és teljesen ártalmatlannak látok. (pl. Thomas a Gőzmozdony, narrátoros és sztem szuper mert tanítja a gyereket) de az ilyen Pokémon, meg harcoloós szarok (már elnézést) nem hiszem h gyereknek valók és nem is volt normális aki kitalálta.....

cukker: nem semmi anyósod van....én tuti lekiabálnám a hajat a fejéről.... :cry: :? :oops: :oops: , mondjuk én nagyon szerencsés vagyok mert anyósom egy áldott rendes nő, nála jobbat nem lehetne kívánni! Mindig elmondja ő mit adott a gyerekeknek, mikor, hogyan viszont nem várja el h ugy csináljam, szal segíteni akar és sokszorez nagyon jol is jött! :wink: :D :?

KépKép

KépKép
erszényes

Sziasztok!

Nyhk,Ádámnak Nagyon-Nagyon Boldog 3. Szülinapot kívánunk!!!Hétvégén ünnepeltetek?Képeket tegyél majd a picurokról!

Köszi a gratulákat,nagyon aranyosak vagytok :D !

Virág aranyosak a képek,különösen a szemüveges.

Tv-zés:én is teljesen egyetértek veletek,de néha a könnyebbik utat választom és hagyom nézni a mesét,de csak mesét (este mondjuk mást nézünk),mert nem mindig tudom egyszerre ellátni a háztartást és lekötni Lencikét.Mondjuk ő nagyon szereti a zenéket is (Zeneovi,mesezenék,anya énekel neki...),így szerencsére azzal is nagyon jól elszórakozunk :) .

Kép Kép

Kép
dettus

Nyhk, boldog szülinapot Ádámnak!

Nana, félreértettél. :) Orsiról és a korabeliekről írtam, hogy nem engedném, engedem TV-t nézni. Igazából az lenne a legjobb, ha Flóra sem nézné de ehhez én kevés vagyok. Szokott meséket nézni, de főleg DVD-t. Anyósnál persze korlátlanul megy a sok mese csatorna, a "hajam égnek áll" mesékkel. Ha ott vagyok, persze elirányítom, de ha nem vagyok ott...
Én ennyire nem vagyok drasztikus, mint Te, 3 éves kora előtt is nézett már mesét Flóra. Sőt rágót is kap. Nekem nincs gondom a cukormentesekkel.
Ovis dolog tényleg elég :shock: Néha olyan mondókákkal jön haza, hogy kerekedik a szemem rendesen. Ezeket kivédeni nem lehet. Ha otthon nem hallja, úgyis leáll róla egy idő után.

pillle

Sziasztok, megjöttem. Fú, nagyon lefáradtam...lehet, hogy azért, mert a földön aludt Zsófival az éjszaka és kicist nem vagyok kipihent.... :oops: De nagyon jól esett, olyan aranyos volt Zsófi is, nem volt semmi gond, szépen játszott. És nekem is jó volt kicist nem godnolkozni.... :)
A vibró: érdekes vmi. :D rezeg egyfolytában, de közben ugyanazt a gyakorlatokat végzed rajta, mint az alakformáláson. Legalábbis én konditeremben nagyon sok hasonló gyakorlatot csináltam, mint itt a gépen. Rugóztunk sokat, szinte megállás nélkül, kezünket, lábunkat mozgattuk. Ráültünk, ráfeküdtünk, és egyfolytában viszeketett ott, ahol éppen vibrált alatta. :D Ez érdekes érzés volt. DE a has gyakorlatok az brutálisak voltak. :( Azokat nem nagyon bírtam. :( De ez az 1. alkalom volt, majd belejövök. Érzem, hogy elfáradtak az izmaim.
Legközelebb spinningre szeretnék menni, csak az a baj, hogy az nincs hétfőn, szerdán, 9-kor.
Szval ilyen volt. Menni fogok még erre, mert hatásosnak mondják nagyon.

Lina, ne haragudj, hogy nem néztünk meg benneteket, de már felöltöztettem Zsófit, és még nagyon nyűgös volt, jól elfáradt. A papírt is alig bírtam kitölteni, mert amíg a kezemben van, addig is anya, anya, anya megy egyfolytában.

Ser, de jó, hogy Hanna alvása így alakul! És már mindejárt 2éves ő is..... hol voltatok táncolni? Ezt nem is mesélted. Mesélj kicist magadról is néha, kíváncsiak lennénk Rád is, meg Hannára is! :) :wink: Nem is nagyon szoktál Hannácskáról sem mesélni, pedig mindig várom. :)

Nana, sztem én is ilyen "szigorú" leszek. :D De én nem bánom. Sokat harcoltam sokmindenért......
Az ovis dolgokért pedig nem irigyellek, én is félek már előre, hogy ilyeneket hall majd.....meg tapasztal. De hát nem tudjuk őket mindnetől megvédeni. :shock:
KOzmetikushoz én is csak gyantáztatni szoktam menni, festés ilyesmi nem fér az időbe. NA jó, meg még néha évente 1* elmegyek arcmasszíroztatásra, mert az olyan jó érzés, ellazít. :)

Nyhk, irigyellek, hogy Te ilyen jól bírod. :)

Én is szoktam azt érezni, mint Cukker: A ház, a gyerek, a főzés, magunkkal foglalkozni (torna, fodrász, kozmetikus)......hogy megy ez minden együtt? Jól összehangolt munkával?..... és még ott van a párunk. :) De olyan jól meg tudjuk oldani. A nők sokrétűek. :)
birolili

Cukker, anyós témához nem tudok mit mondani. :shock: :x Nem értem az embereket, hogy miért kell ellenkezni..... :( :shock: Anyósok ezt szeretik, hogy mást csinálnak, mint amit az anya mond?????
Az evéssel sajnos egyet értek...... én is örökké eszem, ha vmi bajom van. Ált. csokit. De sütit is ennék, ha sütnék. Én nem bírnám ki, hogy ne egyek, ha már itt van. Roz, Te hogy bírod ki? :wink:
Nálunk is anyukám örökké etetné Zsóft. Olyna rossz állandóan rászólnom. Amikor még otthon laktam, akkor is mindig csipegettem. Tudom, ezért eszek örökké....ki volt a kaja rakva, és amikor arra jártam, mindig csippentettem belőle. :( Zsófit erre nem fogom rászoktatni.
MIóta külön vagyunk, azóta változott valamelyest.
birolili

Cukker, ugyanígy vagyok vele, mint Te. Mindent szeretnék, lehetőleg egyszerre. Sokszor nehéz belátnom, hogy nem megy minden és ez miatt vagyok türelmetlen, feszült. A gyerekek igénye is ki legyen elégítve, a lakás se ússzon, magamra is legyen idő. Ja és még a férjem is ott van :D Meg még mennyi minden. Nem egyszerű, nekem van még mit tanulnom.

Evés téma. :) :( Apósom a hétvégén az orrom alá dugott egy nagy darab sonkát, hogy csodáljam meg én is, milyen gyönyörű :shock: Ez nagyon jellemző rájuk. Nem bírtam ki nevetés nélkül. Annyira más világ vagyunk. Tényleg az evés, a finom falatok körül forog az agyuk. El sem tudják képzelni, hogy déli 12-re ne legyen ebéd az asztalon, és vasárnap csakis húsleves+rántott(töltött,sült) hús lehet a menü.

Seriff, én is így voltam vele, nem folyamodtam drasztikus eszközökhöz Flóránál. Ő is csak cicin aludt el. Két éves volt, amikor el bírtuk hagyni az éjszakai keléseket is.
Én bevallom őszintén gyenge vagyok ahhoz, hogy leszoktassam Orsit az éjszakai kelésről. Van, hogy felébredek éjszaka arra, hogy dobálja magát az ágyában, szopja az ujját. Nem várom meg olyankor, hogy elkezdjen nyekeregni, hanem megetetem és alszik tovább. Tudom, hogy fél órán belül úgyis felébredne teljesen. Lehet, hogy visszabírná altatni István is, de ha ő elalszik, nem számíthatok rá. Ha nagy nehezen fel is birom ébreszteni, akkor sincs képben, mit kell csinálni. Volt, hogy kértem a segítségét éjszaka pl. kúp beadásnál, de reggel nem emlékezett rá. Ez van. :)

pillle

Pille, hát ezért írtam, hogy mi nők milyen jól vagyunk összerakva. :lol: 8)
birolili

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?