Sziasztok jányok!
Fiamette!Szépek a csajok.Mia milyen nagy már...És egyre jobban hasonlítanak egymásra.
Azért drukkolok aludjon többet a baby,hogy neked is legyen nyugtod!
Anna!Milyen kis szorgalmas vagy.Ilyen időben ablakot pucolni,mikor minden második órában zuhi van
.Én még várok jobb időkre
.
Akkor a böli problémátok kipipálva!Mehetsz majd melózni.Fura lesz,mi?
Milyen volt a kirándulás?Mesélj!!!Amúgy mi ez az új divat,hogy ovis kirándulásokra elmennek a szülők?Én nem emlékszem,hogy a szüleim anno jöttek volna...De lehet akinek nem dolgoztak,azok jöttek.
Mondjuk nekem eszembe nem jutna menni.Biztos a gyerekeknek is jó az,ha külön,nagylány/nagyfiú módjára "mehetnek" apa/anya nélkül.Legalább megvannak az ők kis dolgaik...
Melinda!Gratula a bölihez nektek is!!!Ne sírj!Majd lesz egy csomó kis programja Dávidnak:farsang,anyák napja,...stb.Ha sírsz,ő is sírni fog.
Lassan már nem is kell babakocsit cipelnetek sehova.Mi nem nagyon viszünk.Sétáljon a kisasszony.Egyik ovónéni ismerősünk mondta,hogy a mai gyerekek...valami iszonyat.Sehova nem tudnak elmenni a lábukon.Fél perc után panaszkodnak,hogy fáradtak.Hozzá vannak szokva az autóhoz,meg nem sétálnak velük.Nem tudnak gyalogolni egyáltalán.És nem a kiscsoportosokat viszik programokra...Hát ez Dáviddal nem fog előfordulni,ha már most nem száll bele a babakocsiba.
Nagyon ügyes,hogy napról napra többet csinál.Ez még lesz egy darabig...Nálunk Jázmin most egyre több szót mond és elkezdett futni
.Nagyon aranyos,ahogy siet.
Zsuzsi!Nálunk is mindig apa azzal jön,minek pakolok egyfolytában.Itt is a rendmánia.
Én azt sem szeretem,ha kiköltöznek a játékokkal a nappaliba.Ha becsukom a gyerekszoba ajtaját,egyedül az etetőszék az,ami gyerekre utal.Meg két cumisüveg a polcon.Amúgy semmi.Ja meg a van a fürdőben egy pár játék a pancsihoz.Amúgy a Milán imádja ha kupi van körülötte.Mindig röhög rajta...(pedig nem vicces.)Jázmin viszont már most látszik,hogy rendmániás lesz.
A helyhiány tényleg nagy gond nálunk is .Főleg,hogy én szoktam befőtteket is eltenni.De azért lehet egy hatszemélyes mosogatógép elférne
.
Apa nagyon rendes volt hozzád,hogy megajándékozott egy új laptoppal.Isten tartsa meg jó szokását!!!!A kirándulásról te is számolj be!!!Talán ma nem esik...
Nekünk elég sűrű volt a hétvégénk.Csütörtökön írtam utoljára.Akkor tartottuk anyukámnál a Milán névnapját.És anyukám a Jázmint is most köszöntötte,nem februárban.A buli jól sikerült,a tatárbifsztek is,mert fogyott
.Milán egy elektromos kismotort kapott a mamától.Nagybátyámék egy kis laptopot vettek neki.A színeket,a számokat,alakzatokat,szavakat kérdezi tőle.a számos-betűs dolgokon kívül nagyon megy neki.És sokat is játszik vele.A Jázmin kapott egy Baby Annabell babakocsit.Nagyon szép.És tolja is.Ad előtte a babának inni,cuppog is neki.Igazi kislány.Bár másnap a tologatós részen,ami van szivacsa,a Milán beleharapott és most az a rész szalaggal át van kötve.Nagyon mérges is voltam rá
.Rá is csaptam a szájára.Bőgött is rendesen.Mindent nem fogok ráhagyni.Tanulja csak meg,hogy vigyázzon a dolgaira.
A Jázmin semmit nem vesz a szájába,ő meg mindent.Amúgy bocsánatot kért a hugitól és felhívatta az apját,hogy hozzon haza ragasztót,meg a mamát is,hogy csinálja meg valahogy.
Pénteken nem tudom mit csináltunk
.
Szombaton volt a temetés.Délben.Szerencsére nem esett,és jó idő volt.Utána a torra a mamához vittem a gyerekeket is.Megmutatni a távoli rokonoknak.Unokanővérem is hozta az övéit.Kb mint a malacok,úgy néztek ki.De jól elvoltak.Milán ásott egy szerelőaknát is magának a kertbe.Persze a lányok beleültek (rózsaszín harisnyában).
Nem is mentünk szombaton a lakodalomba.
Vasárnap nekem volt suli.Ahhoz képest,hogy a szombati oktatásra épült,nagyon jó lett a kömi,amit csináltam és még mindig fent van.Most már műkörmözünk.A pedikűrt meg gyakorlom.tesóm lábát is már csináltam (az első visszatérő vendégem),anyukámét is.Meg a férjem manikűrözöm folyamatosan.
Hétfőn meg Koppánymonostoron voltunk a családdal (anyukámék, tesóm, keresztszüleim, unokatesóim,gyerekeik....)A pecások pecáztak,mi meg elvoltunk a Duna parton.Milánnak vettünk egy spiccbotot,de nem nagyon használta.Tényleg szép idő volt.De sajnos nem úsztuk meg szúnyogcsípés nélkül.Sütöttünk szalonnát,meg főztünk bográcsban pörköltet és belefőztük a krumplit is.
Hétfő este meg elvittük a nászajándékot az ifjú házaspárnak.
Aztán most meg a hétköznapok. Mosás,vasalás,takarítás,mosás,mosás,mosás,mosás......Főznöm is kellett,apának vittünk kaját...
Majd most már jövök!
Szép napot mindenkinek!
Juditnak boldog születésnapot!!!!!!!!
Edit