Elvileg tényleg nem lehet "kevés" tej, de én se úgy veszem észre. Hiába szopizott Lili hajnali fél 5-kor, 8-kor megint volt rendesen tejem. Viszont ha délután 5-kor szopizik, akkor én is úgy érzem, hogy estére kevés van
Én is próbáltam neki felolvasztott tejet adni. Egyszer megitta, azóta se...Gondolom annyira nem éhes.
Zsombi baba tényleg kicsike még a tápszeren kívül bármi máshoz. Én örülök, hogy nem a védőnőre, hanem a dokinőre halgattam, és Lilinél hamar elkezdtem a kóstoltatást. Így tudok neki adni kaját is, hogy ne maradjon éhen. Szopit ugyanúgy kéri, ha nem azonnal a kaja után, akkor egy fél óra múlva. Először én csak leveket adtam neki, utána pépet, de azt se mindennap. Két-háromnaponta csak. Most egy hete már mindennap eszik valamit délelőtt, lehet, hogy lekzedjük bevezetni a délutáni kaját is, aés akkor estére hátha elég lesz a tejcsi. Valahogy idegenkedem attól, hogy éjjelre kaját adjak neki, szívesebben szoptatpm este. Valamiért az az érzésem, hogy jobb így. De ez lehet, hogy csak az én hülyeségem.
Amúgy Lili pár napja rettentő nyűgös. Minden percen ott kell vele lenni, ha nem lát, már nyíg. Közben aludni nem akar,megvárja, amíg szinte elájul. Tegnap is Enivel úgy MSN-eztünk, hogy a vállamon aludt, mert amint letettem:felébredt.
Pedig a foga úgy kijött, hogy észre se vettük, remélem, hogy ez a front nála, mert marhára nem ilyen volt. Aludni is egyedül aludt el, most ölben...
Ez a rizs eddig bejött, ízlett neki. Naturban adtam, ha unja,majd esetleg teszek bele gyümölcsöt. Most már nem csak azon kell gondolkodnom, hogy mit főzzek magunknak, hanem azon is, hogy mit főzzek Lilinek.