Szijasztok!
Nina! Szerintem én láttalak téged
Téged tényleg könnyen fel lehet ismerni, persze azért lehet, hogy nem te voltál, de ha igen, akkor nem jártál a Kõrössybe?már középiskolás korodban:-)))
Alvás: Hanga csak nagyon ritkán szopizott éjszaka, mivel aludt. Azért nem mondom, hogy ez olyan jó volt, mert hajnalra már minden úszott a tejben..soxor fel kellett kelnem hajnalban fejni..
A barátnöm, meg most tudta leszoktatni a babáját az éjszakai szopiról, pedig ö már 10 hónapos. Szóval babája válogatja.
Együtt aludni még sosem próbáltam Hangával, szerintem nem is tudtam volna aludni, egész éjjel fenn lettem volna, hogy rá ne feküdjek. Ö az elsö perctöl a kiságyában aludt, a mi ágyunkban nem is aludna el, viszont ha beteszem az ágyába, akkor tudja, hogy alvás jön.
Enikö! Hú de jó volt a menü! A mákostorta recept engem is érdekelne!
Krisztina! Hangának is kötött volt az egyik csipöje, de minden tisztábatevéskor tornáztattam, és "kötetlen" lett
Ja és terpeszpelust is adtam rá. Bababoltokban lehet kapni, kb. 250ft.
Gabi3! A kendöt flanel anyagból is el lehet késziteni? Tök jó. A köv. babánál én is szeretnék majd kendöt. És a flanel nem vékony? A nagyobb babát is megtartja?
Flóci tök ari lehet, ahogy mászkál:-))))
Gabomano! Hangának sem szimmetrikusan jöttek/jönnek a fogai. Szerintem tökmind1, hogy milyen sorrendben jönnek ki, elöbb utóbb úgyis kibújik mind a 20, nem?
Adtam Hangának már almás pitét, azt eszi, dehát nem süthetek neki minden nap! Én már csak a nyárban bizom, akkor lesz sok friss gyümölcs, csak rá tudom majd venni az egyikre!
Ildianyu! Azt honnan tudja valaki, hogy alacsony vagy magas-e a fájdalomküszöbe?
Szijasztok, Lara