Új privát üzeneted érkezett!

Mosolygós jó reggelt kívnok mindenkinek!

Karmen: Én is nagyon örülök annak, hogy ismerek a környékünkrõl valakit.Mi a Sárkány utcában lakunk. Hát ti?

Ágci, Gabomamo: Köszi az ötletet a terpeszpelusról. Nekünk még nincsen, de azonnal veszünk egyet, és éjszaka használni fogjuk. A bababoltban lehet kapni? Milyen baj lehet a kötött csípõbõl? Próbáltam utánanézni könyvekben, de sehol sem találtam. Remélem hamarosan kilazul az a csípõcske.Az orvos ugyan csak akkora vár vissza minket, amikor Gergõ tud járni, de szerintem nem fog megártani egy kis +segítség a csípõtorna mellett.

Szép napot kívánok! Kriszti
gykriszta

Sziasztok!

Jó reggelt mindenkinek! Kérlek írjátok meg nekem mi az a babazsák, mert már akkora lyuk van az oldalamon, hogy csak na Kép Kép Kép Már máskor is próbáltam kideríteni, de a boltba (BabyBell) nem tudták mi az!

Hordozókendõt majd a hétvégén szeretném megvarrni, mert olyan sok jót hallottam már róla! Van kengurunk is, de azt nem tudtam olyan kicsire összehúzni, mint amilyen pici Lili volt, így most váltani szeretnék. A netrõl szedtem le a felkötési módokat.

Azért megyek csak a 38. héten, mert nem a klinikán csinálják a ctg-t, hanem a doki magánrendelõjébe, utánna uh, meg a szokásos vizsgálat és mivel most elmegy 1 hétre így elcsúszik a következõ hétre. Na ez egy igen szép mondat lett Kép Kép

Na megyek, legyetek jók!
Éva
vevike

sziasztok,
akit érdekel a babzsák, kattintson ide:
Ismerjük meg egymást/Ármin január 16-i hozzászólás
No, majd még jövök.
Ágci

Gabi3,
mindjárt írok levelet a termosszal kapcs.

Kép
Ágci

Sziasztok Csajszik!

Tényleg mi az a babazsák? Én eddig úgy tudtam abba aludni lehet.

Tegnap voltunk a dokibácsinál szaktanácsért antibébi ügyben. Azt mondta, addig szedhetem a Conti.-t míg napi 4x szopik a Fló. És emlélezett ránk!

Tegnap este átrendeztük egy kicsit a szobánkat. Le is tört az ágyunk egyik kereke. Azt nem mondom, hogy jó lett, de majd megszokjuk. Talán ha 1-2 bútort kidobálnánk...Kép Mintha egy kicsit nagyobb lenne a hely. Itt aztán lehet mászni.

Gabó: Természetesen szavaztamKép

Gabi3
inecsg

Ágci, milyen az a babzsák?!
Gabi3
inecsg

Gabi3
levél ment.
Ágci

Kép
Ágci

Hát nem semmi ez a Flóra! Egész de. nem aludt semmit, most meg itt alszik az ölembel a hordozókendõben.

Gabi3
inecsg

Sziasztok!

Ildianyu:
ezt az új eredményt nem mondtam még el a dokinak,majd 3.-án
Úgyis megnéz minket.
Tegnap óta nagyon negatív vagyok emiatt,a védõnõ se mondott volna,egy bíztató szót sem!

Most sírtam egyet a születéstörténeteken.
Most úgy érzem én ezt nem fogom kibírni!Amilyen kicsi a fájdalomküszöböm!EDA -t meg nem szeretnék kérni,attól is félek.Ha egyáltalán eljutunk a szülésig,meglátjuk mit mond 3.-án!
Jaj,bocsi de tegnap óta nagyon magam alatt vagyok!Sorry,hogy ilyen negatív vagyok!

Gondolom az elsõ babánál mindenki gondol mindenre?

viszont amikor érzem,hogy mozgolódik,azt szoktam érezni,
hogy nem lesz semmi baj.Mintha õ üzenné odabentrõl!

Ágci:
Én röplabdáztam 7 évig,valószínû csak a név volt ismerõs.

Puszika a babókáknak,s jó hétvégét mindenkinek!
Sziasztok!
Erika
Erika

Sziasztok!

Köszi Ágci, megnéztem a fennt említett címet! A bab(a)zsák olyan mint egy kenguru, csak körbe lehet tekerni, hogy ne fázzon a baba lába, ugye? Vagy valami hasonló! És hol lehet Szegeden ilyet kapni? Na és mennyiért? Kép Több kérdésem nincs Kép

Legyetek jók!
Éva
vevike

Sziasztok!

Erika: Ne keseredj el! 3.-a elõtt nem fogad a dokid, hogy megnyugtasson? Én biztos elmennék. Mindenki túlélte a szülést, nem olyan rossz az. Én már csak tudom. Egyszer ha nekem is lesz ingerenciám, leírom,hogyan született meg a Fló.

Gabi3
inecsg

Sziaszotk,
csak nagyon röviden.
Erika,
NYUGI!!!Kép Ne keseredj el, minden negatív érzés rosszul hat a babára. Szerintem jelntkezz be keddre a Sikohoz, biztos nem fogja azt mondani ácsi, és majd megmondja mi a pálya. A szülésrõl meg ne is elmélkedjél még, látod mi is itt vagyunk, és vígan elvagyunk, sõt Gabómamó két éven belül már újra vállalkozik rá. Fel a fejjel!KépKépKép

Éva,
írok e-mailt.
Ágci

Kép
Ágci

Sziasztok!
Erika: Lécci írd meg az E-mail címed!!! Vagy küldj nekem egy emlit a profilomban található emilcímre! Jó? Köszi Kép

Most mennem kell, puszika
Enikõ

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok,

Krisztina,

vegulis nappal is feladhatod a terpeszpelust, en azert nem adtam fel, mert pont nyar volt es tiszta muanyag az egesz. Bababoltban, de szerintem a tescoban, Coraban is lehet kapni. Ezer forint alatt van, a rendes pelusra kell rarakni.

Agci,

en nem 2 even belul szulok ujra, hanem 15 honapon belul, legelabbis remelem nem huzodik el olyan sokaig a dolog. Kép Kép

Erika,

Sikot nem lehet barmikor felhivni? En azonnal felhivnam a helyedben. Emlexem az egyik baratnomnek is volt vmi baja az afp-vel, o is teljesen kiakadt szegeny, majd megkerdezem neki mennyi volt.

Agci,

Jazonak mostmar bizti a foga jon, mar majdnem attort, de erdekes, hogy nem lehet kezzel erezni. Talan mar alszik. Alig evett este, simiztem a hatat kicsit, most egve hagytam a villanyt a folyoson es csendben van mar 1 ideje. Remelem attor az a kis piszok holnapra. Kép

nu csok mindenkinek,
gabomamo
gabomamo

Erika: Én a helyedben már holnap elõkeríteném a dokit akár a föld alól is, és beszélnék vele. Õ biztosan meg fog nyugtatni. Szeretném ha megírnád az e-mail címedet, mert írnék neked levelet.

Gabó: Köszi a segítséget. Még beszélek a dokinéninkel is mielõtt belevágnánk a pelenkavásárlásba. De a félórás hordozókendõs programot már ma megcsináltuk és Gergõ nagyon élvezte. Hálás vagyok a tanácsaidért.

Kriszti
gykriszta

Sziasztok!

Erika!
Próbálj megnyugodni! Tudom, hogy nagyon nehéz, de azzal semmi sem lesz jobb, ha idegeskedsz. Csak ártasz a babónak. Biztos nehéz lesz 3-ig kibírni, de biztos tudod Te is, hogy az AFP annyira megbízhatatlan. Mi drukkolunk, hogy ne legyen semmi baj! Kép
A szülés miatt ne izgulj! Nekem nagyon alacsony a fájdalomküszöbön, és minden fájdalomcsillapító nélkül szültem. Nagyon fájt, de kibírtam. Kép

Ildianyu
ildianyu

Sziasztok!

Gabi3, Ágci, Kriszti, Gabomamo:

Az a helyzet, amikor 16.-án megtudtam,hogy 84 lett,azonnal
felhívtam Sikot. Elmentem hozzá ultrahangra,de nem nagyon látott semmit,mert azt mondta még kicsi a baba,nem lát mindent.
Abban maradtunk,hogy leghamarabb 3.-án találkozunk,akkor
leszek befejezett 20 hetes.
Csak ekkor tud megnézni alaposabban.
Ezért,is nem szóltam neki,hogy az új AFP 131 lett.
Azért nagyon köszi a tanácsokat!!!

Kriszti, Enikõ:

Az e-mail címem: jimko@tvnetwork.hu
várom majd a leveleiteket.
Ágci:
Köszi a biztatást!Puszi!

Ildianyu:
Végre találkozok valakivel, akinek szintén nagyon alacsony
A fájdalomküszöbe!eddig még egy ismerõsöm sem mondta,hogy
õ olyan lenne.S te sem kértél semmit!BIZTATÓ!

Jaj, megyek mert mindjárt hazaér a párom s még fõznöm kell!

Puszilok mindenkit!
Erika
Erika

Sziasztok,

Kibujt Jazo 4. fogoja. Kép Kép Nekem nem engedte meg, hogy megnezzem, de a ferjem meg tudta az ujjaval nezni. Persze ma este szepen megette a tapot es el is aludt. 3 este volt baj az elalvassal, biztos szegeny ekkor erezte a kellemetlenseget. Nappal nem volt vele gond.

Lara,

mivel Jazo is alig eszik gyumit, megprobaltam neki adni sult almat es evett belole. Tudod bztos milyen. A kozepe kivagva es fahejjas cukorral toltve es ugy megsutni a sutoben. Probald ki, hatha Hangucinak is bejon.

Erika,

az a 84 az szerintem epphogy magasabb, a kovetkezo meg mar rossz idoben lett merve.
Az , hogy alacsony a fajdalom kuszobod, az nem baj. Vannak azert lehetosegek, amivel lehet konnyiteni a fajdalmakat, de nem kell mar elore felni. Lehet, hogy lyan gyorsan szulsz, hogy nem is kell semmi.

Amint latjatok, meg egyben vagyok. Lehet, hogy ugy jarok, mint Orsi. 1. babo 37 hetre jon, 2. babo, meg kivarja az idot. Meg Orsi 2 baboja kozott asszem 16 honap van, az en 2 babom kozott 15 honap lesz. Mindkettonk lanyat Jazminnak hivjak, mindketto cumifuggo, bar Orsi Jazminja mult idoben. Mennyi hasonlosag!!!

nu csok mindenkinek,
gabomamo
gabomamo

Sziasztok!

GAbó: A képernyõn keresztül nem látjuk, de gondoljuk.Kép

Szegény Jázi jól megszenved a fogakkal. Nem tudom mikor fog a Flórájé kibújni elõször. Képzeljétek a kicsípte a popsiját a kaki. Lehet hogy márkezd?! Bár én még nem érzek az ínyén semmit. Enni is jól eszik.

Tök jól gyakorolja a mászást ez a banya!

Ágci: A korában kaptunk 750-ért ilyen neve nincs hõtárolót. Az üzlet így lefújva. Azért köszönöm a felajánlásodat. Kép

Ma itt voltak a Flóra nagyijai. Szegényt tornáztatták rendesen.

Üdv mindenkinek!
GAbi3

Ma elég gyér volt a forgalom!Kép
inecsg

Tettem fel új képet!
Karácsonykor készült!
GAbi3
inecsg

Sziasztok!
Egész héten nem tudtam leülni a gép elé. Most sem tudom mennyi idõm van, mert Micike kiszámithatatlanul ébred.
Szerintetek baj ha egy ilyen pici baba horkol? Nem mindig de szokott.
Nektek mi a véleményetek az együtt alvásról? Pont ezt akartam kérdezni amikor Ágci felrakta azt a cikket. Mert ugyanis Vanda tényleg jobbat alszik köztünk, de mindig attól félek hogy ráfekszünk. Fõleg az apja. De most ha elköltözünk akkor megpróbálom ugy rakatni a franciaágyat, hogy mi legyünk a falnál. Mivel attól tartok?hopgy ráfekszik igy Én nem tudok nyugfodtan aludni.Szóval várom a véleményeket, tapasztalatokat.

Holnap reggel megyünk arra az éheztetõs vérvételre. Addig még pisit is kell gyüjteni.

Gabomamo:
Sok drukk neked. Aztán majd ha lesz egy kis idõd számolj ám be részletesen hogy boldogulsz két kicsivel. Számomra Te leszel a referenciaKép

Gabi3:
Nagyon aranyos a kislányod! A hordozókendõt tényleg annyira szeretik a babók? És tényleg olyan sok házimunka elvégezhetõ benne? csak elõl hordod vagy a hátadon is?

Ágci:
Mennyi idõ allatt cuccolják el az embert egy ilyen költözködésnél? Már elõre sik ideg vagyok...
Ja 1%: Nekem nemtudom hogy áll az adom majd a párom megmondja,de neki szerintem lesz jó sok ugyhogy az menni fog.Mármint az 1%.

Na most megyek és kiteregetek.
Üdv: Nina74
nina74

Sziasztok!

Nina:Szerintem mondd meg a dokinéninek a horkolást. Nem biztos, hogy jó.
A hordozó kendõt csak akkor használjuk, ha olyan helyre megyünk ahová nem tudok babakocsival menni. Csak elöl szoktam hurcolászni. Valamelyik nap, nagyon hisztis volt a Flóci, nam akart elaludni. Ebben sikerült. A házi munka engem nem érdekel, ha szalad a lakás, akkor szalad.
Az olyan picurkáknak ,mint Vandának nem kell még kötött napi rend. Egyébként nálunk is sokszor változik. Mire megszokom addigra már nem jó a bébinek.
Alvás: Én szerény véleményem szerint nem aludnék vele. Max. napközben. Egyszer aludtunk a Flórával, köhögött. De nem tudtunk rendesen aludni. Késõbbre is gondolni kell.

Üdv:
Gabi3
inecsg

Sziasztok,

Erika,

ugy emlekeztem, hogy az egyik baratnomnek is magas volt az afp-je, de ma beszeltem vele es kiderult, hogy a neki a babo borredoje volt sok. Nu total beijesztettek oket, el is kellett mennie amniocentezisre es ott mindent rendben talaltak. A kislany 3,5 eves es semmi baja. O is azt mondta, hogy az a 84 az nem sok. Pont , hogy 1 picit elter.
Kulonben ezek a vizsgalatok legtobbszor csak arra jok, hogy a kismamokat felidegesitsek. Az uh szinten ilyen, de engem mar ezek a dolgok nem is izgatnak.

Kepzeéljetek ma is meg tegnap is 1x aludt csak Jazmin, ami nem is lenne baj, de csak a megszokott fel orat. Kicsit kevesnek talalom, d ehat jol van. Ma delutan is leraktam, ordibalt nyuglodott, mindent kidobott a kisagybol. Odamntem egybol rohigcselt es nyujtozkodott, hogy vegyem fel.Mondtam neki jol van, de este 7-ig 1 szot sem akarok hallani. Be is tartotta.
Ja tegnap ulve aludt el, epp amikor bementem, hogy betakarjam , akkor dolt el. Ma is ulve aludt el a kisagyban delutan, fejet a fejvedore tamasztotta cumi a szajaban es 1-1 mindket kezeben. Nem akartam lefotozni, nehogy felebredjen.

nu csok mindenkinek,
gabomamo, aki 38+2
gabomamo

Sziasztok!

A hétvégén nem ültem a gép közelébe, úgyhogy volt mit olvasgatnom! Kép Kihasználtuk apával az utolsó alkalmat amikor még ketten lehetünk, mert erre az elkövetkezõ idõkben nem lesz lehetõség Kép Lilit elvitte a papa Szankra szombaton délelõtt, mi meg vasárnap mentünk érte délután! Olyan jó volt Kép (azért azt be kell vallani, hogy hiányzott Lili nyüsgése, de túléltük Kép)

Ennek örömére szombaton de. bementem a városba egy kicsit csavarogni, anyagot szerezni a hordozókendõhöz. Nem tudom ismeritek-e a Feketesas utcába lévõ kilós méterárut, mert aki nem, annak bátran ajánlom!!! Szerintem érdemes ott körülnézni, bár kivülrõl nem látszik milyen kincsek rejtõznek ott bennt Kép Kép Kép

Nina!
Az együttalvásról csak annyit, hogy nálunk Lili úgy alszik el, hogy oda kell feküdni mellé és ha elaludt akkor kijövünk. Ha éjszaka felébred akkor vagy sír és akkor megint oda kell bújni mellé vagy fogja magát és átjön a mi ágyunkba és ott alszik tovább. Ennek az a vége, hogy én leszorulok az ágyról és átszoktam menni az õ ágyába aludni! Azért van olyan is hogy átalussza az éjszakát és csak reggel 6 óra felé kéredzkedik az ágyunkba, de ez a mai ez nem ezek közé tartozott Kép Szóval ezzel azt akartam mondani, hogy ha ezt késõbb nem tudjátok vállalni akkor következetesen a kiságyába kell õt szoktatni már most, mert késõbb "baj" lehet belõle! Lili egyébként még nincs 2 éves, de már nemsokáig Kép

Na felébredt Lili, legyetek jók!
Éva
vevike

Sziasztok!

Gabó,Évi: Már nincs sok hátraKép

Hát ez a Flóci! Pakol, kijön utánam a konyhába meg ilyesmik. Már a vastagabb könyveknek is nekilátott. Nem tuidom mikorra fogja kiolvasni. Minden érdekli ami nem játék. Tegnap vacsorakor kivettea kezembõl a medvesajtos kenyeret. Perszeén nem akartam odaadni neki,de addig nyüszögött,hogy adtam nmeki egy kis kenyérhéjat. Úgy csinált mintha soha nem adnánk neki enni. Kész.

Szasztok!
Gabi3
inecsg

Senki nem ír semmit!KépKép

A Flóra rátalált a könyveire! Kép

Gabi3
inecsg

Szijasztok!

Nina! Szerintem én láttalak tégedKépTéged tényleg könnyen fel lehet ismerni, persze azért lehet, hogy nem te voltál, de ha igen, akkor nem jártál a Kõrössybe?már középiskolás korodban:-)))
Alvás: Hanga csak nagyon ritkán szopizott éjszaka, mivel aludt. Azért nem mondom, hogy ez olyan jó volt, mert hajnalra már minden úszott a tejben..soxor fel kellett kelnem hajnalban fejni..
A barátnöm, meg most tudta leszoktatni a babáját az éjszakai szopiról, pedig ö már 10 hónapos. Szóval babája válogatja.
Együtt aludni még sosem próbáltam Hangával, szerintem nem is tudtam volna aludni, egész éjjel fenn lettem volna, hogy rá ne feküdjek. Ö az elsö perctöl a kiságyában aludt, a mi ágyunkban nem is aludna el, viszont ha beteszem az ágyába, akkor tudja, hogy alvás jön.

Enikö! Hú de jó volt a menü! A mákostorta recept engem is érdekelne!

Krisztina! Hangának is kötött volt az egyik csipöje, de minden tisztábatevéskor tornáztattam, és "kötetlen" lettKépJa és terpeszpelust is adtam rá. Bababoltokban lehet kapni, kb. 250ft.

Gabi3! A kendöt flanel anyagból is el lehet késziteni? Tök jó. A köv. babánál én is szeretnék majd kendöt. És a flanel nem vékony? A nagyobb babát is megtartja?
Flóci tök ari lehet, ahogy mászkál:-))))

Gabomano! Hangának sem szimmetrikusan jöttek/jönnek a fogai. Szerintem tökmind1, hogy milyen sorrendben jönnek ki, elöbb utóbb úgyis kibújik mind a 20, nem?
Adtam Hangának már almás pitét, azt eszi, dehát nem süthetek neki minden nap! Én már csak a nyárban bizom, akkor lesz sok friss gyümölcs, csak rá tudom majd venni az egyikre!

Ildianyu! Azt honnan tudja valaki, hogy alacsony vagy magas-e a fájdalomküszöbe?

Szijasztok, Lara
lara

Sziasztok!

Lara: Vastagabb flanelt vettem. Szerintem jó. Mikor jön a köv. baba? Hát tényleg aranyos, ahogy mászkál és pakol. Ti hogy haladtatok ilyenkor a dolgotokkal?
Ha bírod a gyantázást akkor nagy a fájdalomküszöböd.

Gabi3
inecsg

Sziasztok!

Na, nekünk is megvolt a 15 hónapos oltás. Lili nagyon hasonlít ebben Jázminra, neki is nagyon fájt a súlymérés. Kép Az oltásnál nagyon sajnáltam. Csak úgy kapaszkodott belém. De utána már nem volt semmi gond. Direkt babakocsi nélkül mentünk, hogy ne aludjon el útközben, mert akkor du. nem lesz alvás. Erre hazafelé elaludt az ölemben a villamoson. De odafelé nagyon élvezte, hogy lehet sétálni. Kép
Ja, és megint kijöttek a fején a csúnya foltok, pedig nem adok neki se tejet, se tojást, se szóját. Azt mondta a dokinéni, hogy lehet keresztreakció marhahússal, zöldborsóval, és paradicsommal is. Ebbõl paradicsomot kapott, mert olyan szósz volt a spagettin. Na, most már az is kilõve. Lassan nem kaphat semmit. Kép
És tök sokat hízott. 11 hónaposan volt 8 kiló, most meg 9,3.

Gabómamó!
De jó, hogy végre kibújt Jázmin foga. Most már csak jobb lesz. Legalábbis amíg nem jön a következõ. Kép Jól megszenved velük. Kép

Éva!
Lili már rendes ágyban alszik?

Lara!
Hát én onnan tudom, hogy nekem alacsony, hogy olyan dolgok is jobban fájnak, ami másnak meg sem kottyan. Amikor kicsik voltunk, a hugaim mindig szórakoztak velem, hogy úgysem fáj, de nekem fájt. És nekik tényleg nem fájt.

Megyek ma uh-ra. Kíváncsi vagyok, megmutatja-e, hogy fiú lesz, vagy lány. Kép

Ildianyu
ildianyu

Sziasztok!

Ildi: Mi is kíváncsiak vagyunk!Kép
Szegény Lili, szuri is meg kaja elvonás is.

Tök jó flanel anyagokat találtam a Tisza L. krt.-i textilbarlangban.

Gabi3
inecsg

Sziasztok!

Gabi3:
Nagyon édi lehet a Flóra,teljesen magam elé képzeltem,
a könyvekkel!

Gabomamo:
Ari vagy,hogy megkérdezted a barátnõd,ilyenkor egy picit
mindig,jobban megnyugszok,hogy nem lesz semmi baj!

Ildianyu:
Én is kíváncsian várom,hogy meglátod-e a nemét.
Akkor lehet,hogy az enyémnek is látszik majd,ha megyünk!
Bár, magam sem tudom akarom-e tudni vagy sem?!
Eddig úgy volt,hogy nem,de nem tudunk dönteni!
Neked is sokat mozgolódik a babád?
Az enyém igen,remélem az nem baj!

Szeretném megkérdezni,hogy szerintetek nem baj-e ha háton fekszek?(19. hétben vagyok.)Nekem úgy elég kényelmes.

Puszi Mindenkinek!Sziasztok!
Erika
Erika

Sziasztok,

Erika,

de baj, ha haton alszol. Nu nem a babanak, hanem neked. Vmelyik venadat nyomi a baba. Nekem is az lenne a legkenyelmesebb en is ugy szeretek aludni, de nem szoktam en sem. Bar sokx arra ebredek, hogy haton alszom, akkor fordulok oldalra. A ferjem is mndig szol, hogy fordulas.
Szerintem ne nezd meg a nemet. Az olyan jo meglepetes.Kép

Ma voltam ctg-n. Sajna a baboka szivecskeje tul magasan pittyeg, mozgolodaskor a 160-180 -as tartomanyban van, ezert csutortokon megyek ujra es majd meglatjuk.

Az ejszakank katasztrofalis volt. Nem tom mi tortent, Jazmin ejfeltol orankent ebredt es vigasztalhatalanul sirt. Kb 10 percekig, tudom ez nem olyan sok, de nem szokott ilyet csinalni. Na persze pici baba koraban orakon at. Nem jottunk ra mi volt, aztan 6-kor tisztaba tettem es megetettem es aludt 3/4 9-ig. Lehet, hogy szoritotta pelus?
Lehet, hogy uj fogoja jon? nem tudtam megnezni.

Ildianyu,

ird meg mi volt az uh-n, jo?

Nina,

a tejtermelesnek nagyon jot tesz az ejszakai szoptatas.

En sosem mertem 1 agyban aludni Jazminnal ejszaka. Mindig kulon agyban aludt, de en vele aludtam kb fel evig 1 szobaban. Nem mondom nappal neha volt, hogy egyutt aludtunk.

Ja kinyomoztam azt dokit, aki a tv-ben volt. Bito Tamas a neve. En 1x voltam nala uh-n, nekem nagyon szimpi volt.

Ma eleg rosszakat hallottam Varga Toth ANdrearol.
Sarirol is hallottam 1 storit ma, hogy 1 anyuka kiosztotta afejet, de ahogy elmondtak egyaltalan nem volt igaza az anyukanak.

nu csok mindenkinek,
gabomamo
gabomamo

Sziasztok!
Lara:
Nem Én nem jártam a Körössybe, no de sebaj. Sürün szoktak keverni. Sulis koromban volt olyan, hogy odavoltam osztálykirándulni, Anyukámnak meg mondták: most találkoztam a kislányával.Kép

Voltunk ma vérvételen. Teljesen hülyének nézett a doktornéni. Kezdte 2 hete hohy éhgyomorra menjünk. Aztán közölte hogy elég lesz az utolsó szopit kihagyni.Most meg nem tudta megszurni a kicsit, erre azt mondta Én tehetek róla mert össze van esve a vénája mert régen evett. Probálkozott a fején a kézfején, sõt még az ujját is megszurta. Hát volt orditás meg sivalkodás.. Szegénykének egész nap rossz kedve volt. Mondjuk ilyen megprobáltatások után nekem is az lenne.

Nem nagyon tudok maradni mert csomagolnom kell. Nem tudom mikor rakja össze a párom megint a gépet remélem minél hamarabb.
Legyetek jók, pocisoknak kitartás.
Lehet még holnap benézek.

Üdv: Nina74
nina74

Sziasztok!

Gabó: Az mit jelent,hogy gyorsabban ver a szive? Tán csak nem, hogy közeleg?!Kép A Bitóval én is találkoztam egyx uh-n. Õ az aki elcseszte az anyuci gátját. Az az anyuka miért osztotta ki a Sári bácsi fejét?
Szegény Jázi.Kép

Hát ami a ma esti fürcsinél történt...A Flóra a kiskádban, a párom elkezdte csurgani a vizet, csak úgy. Erre a Fló meg akarta fogni a vizet. Tök édipofa volt. Jókat vigyorgott. Meg összetapsizta a vizet.

Ildi:Megvan a mézeskalács házikóról a kép, amint bejut a gépbe felteszem. Ehhez kell egy kis idõ, de nem felejtettem el.

Jó éjt mindenkinek!
Gabi3
inecsg

Gabomamo:
Az a baj, hogy még eddig egy dokiról sem hallottam aki tökéletes lenne. Sajnos. Az Én dokimról a nagybátyám feleségenek van brutális tapasztalata. Ja meg a büfés tesojának. Õ pl Sárit még látni sem birja. Én nem ismerem Itt meg azt mondjátok tök jó fej. Addig kisérletezünk mig meg nem találjuk a tökéletes dokit..
Nem voltál lázas, vagy nem volt hõemelkedésed? Mert ugy tudom akkor is gyorsabban ver a babó szive.
N amostmár tényleg megyek.
Nina74
nina74

Sziasztok,û

Nina,

tolem is ezt kerdezte a doki, hogy nem voltam-e lazas v. volt-e hoemelkedesem. Mivel nem merem, igy nemtom, de gondolom eszrevettem volna. Kulonben minden ejszaka leizzad a fejem tobbx is. Pedig nagyon fazos vagyok.
Hova koltoztok? Neked ki volt az orvosod?

Gabi,

alllitolag a penteki viziten az anyuka megmondta Sari bacsinak, hogy nem biri. A vizit utan Sari bacsi megkerdezte, mi a baj. Erre az anyuka: hogy o hallotta , amikor a 2-ben szulest vezetett le, mert o is akkor szult, hogy azt mondta 1 anyukanak, hogy ne ossze- visznya vegye alevegot es ne ordibaljon, hanem koncentraljon a nyomasra. Ezt ez az anyuka nagyon felhaboritonak tartotta. Mondjuk nem to mi koze hozza es a doki szerintem jot akart. Ennek az anyukanak nemvolt orvosa, (ikrekkel), most hetvegen szult Hodoniczkinel, az is kiakadt tole, actg-s csajszi szerint.

Jazmin is mindig meg akarja fogni a vizet, amit csorgatok neki.
Flocinak nincs meg foga?

nu csok mindenkinek,
gabomamo
gabomamo

Kriszta! Én az Alföldiben laktam, de 3 éve már a Móra utcában.

Ritának vasárnap volt a punkciója, 3 petesejtje lett..

Nekem tegnap Uh, sajna van egy nagy ciszta (lehet hogy az endo nött meg) igy megprobálják most fogigátlóval elmulasztani (amennyiben ciszta lenne) 1-2 hónapig kell szednem. Ha elmult akkor kezdödik is a lombik megint.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok

Ritának szorítok nagyon, kívánom hogy sikerüljön. +++++

Köszi lányok az infókat Varga J-ról. Még nem voltam nála sokszor, eddig szimpi volt, így szerintem maradok ha babós leszek is.
Szerintetek honnan lehet megtudni, hogy ki a körzeti nõgyógyim, mintha Enikõ írtad volna, hogy te hozzá tartoztál körzetileg.
Enikõ, hogy siekrült az szülinapi menü? Biztos nagy sikered volt vele. Kép

Gabómamó köszi az infót a tv-s dokiról. Tudom, hogy mindenkirõl megoszlanak a vélemények, de azért nem baj, ha tudom a nevét.

Karmen veletek mi újság babaügyileg?
Erika ne aggódj, szerintem minden rendben lesz.

Ildianyu mi volt tegnap?

Én a Korosyba jártam, '95-ben végeztem.

Kismamóknak könnyû terhességet, mindenórás mamóknak pedig könnyû szülést. Kép

Sziasztok
Gigi
gigi1

Sziasztok

Bocs, kimaradt:
Anyukáknak jó babózást és nyugodt babókat. Kép

Gigi
Gigi1

Sziasztok!

Gabó: Szerintem sincsen semmi köze egy másik anyukának más szüléséhez. Egyébként az elsõ nyomásnál rám is rámszólt, hogy ne kapkodjak. Megértettem, hiszen tudtam, õ kívülrõl lát és jobban is tudja. Aztán meg alkalmaztam a tornán tanultakat. Sõt nekem is mondta, hogy ne kiabáljak. Tudtam azzal csak maganak meg a Flórának lesz nehezebb. Ez van.Kép
Flócinak még nincs foga.

Karmen: Sajna, hogy ez van.Kép Szurkolunk Ritának is.

Gabi3
inecsg

Sziasztok!

Nem mutatta meg, hogy lány vagy fiú, mert a lába közé kapta a köldökzsinórt. De már nem is érdekel, mert vissza kell mennem, mert nem látszott a gyomor telítettsége. A doki megnyugtatott, vagyis próbált, hogy nekünk sincs mindig tele a gyomrunk, de én már mindent elképzeltem, hogy milyen baja lehet szegénynek. Most teljesen magam alatt vagyok. Kép Jövõ hét csütörtökön kell menni, de nem tudom, hogy bírom ki addig.

Erika!
Ha jól fordul a baba, és nincs a lába között a köldökzsinór, akkor már neked is látszani fog. Volt elõttem egy lány, aki annyi idõs volt, mint én, és nekik már látszott. De szerintem ha kibírod, akkor ne kérdezd meg. Tényleg jó kis meglepetés lehet, Gabómamó tudja. Csak én nem bírom ki, mert olyan kíváncsi vagyok. Kép
Nekem is sokat mozgolódott mostanában, de most nem érzem tegnap óta. Szerintem érzi, hogy izgulok, és nem jó neki. Kép

Gabi3!
Várom már a képet.
Ez jó, úgy látszik, nem csak én kiabáltam. Nekem azt mondta a dokim, hogy csukjam be a szemem és a szám, és nyomjak. Most esett le, hogy azért mondta, hogy csukjam be a szám, hogy ne kiabáljak. Kép

Gabómamó!
Az baj, ha gyorsabban ver a szíve? Tényleg, tudtátok, hogy uh-n lehet látni a belsõ méhszájat? Mondjuk teljesen logikus, de nekem eszembe nem jutott eddig.

Rita!
Nagyon szorítok! Kép

Ildianyu
ildianyu

Sziasztok!

Ildi:Ne izgulj szerintm nincs ott semmi baj. A klinikán voltál uh-n vagy a Vasasban? Mert a klinikán nem csodálom, hogy nem látta a gyomor telítettséget. Az a gép nem a legszupibb. Igen tudtuk, de ne aggódj mi meg mást nem tudunk, amit te igen.Kép

Képzeljétek azt hallottam, hogy a klinikán is van 4D-s uh csak nincs szakember hozzá. Elég ciki.

Ma voltunk méreckedni. Meg van a hét kiló!!!!Kép Flóra súlygörbéje elérte az alsó szintet, a hossza még nem.

Pussz!

Gabi3
inecsg

Sziasztok!

Nézzétek meg a babaszoba.hu-n a Flóra albumát.

Gabi3
inecsg

Sziasztok,

Ildianyu,

ezek szerint baj, ha gyorsabban ver a sziv, nemtom miert? En nem tudtam, hogy latszodik a belso mehszaj, de nem is gondolkodtam meg rajta.
Kulonben meg ne kivancsiskodj mar: fiu lesz v. lany.

Gabi,

Jazmin is 10 honapos volt amikor az 1. foga kibujt.
Ma meg birtam nezni jon a masik felso metszo foga is. Vagyis egy kicsit olyan lukas az inye, mintha ki lenne szakadva, de erezni nem lehet. Na akkor mar Flora is utolerte Jazmint. Aranyos nagyon Floci a kepeken. Nem laccik koraszulottnek! a 4D uh rol mar en is hallottam, asszem AGcitol.

Nina,

Vanda ? kilo? Biztos mar o is lekorozte Jazmint.

Hat lanyok, kezdem azt hinni, jobb a koraszules. Mert varatlanul gyorsan sitty-sutty szul az ember es kesz. Ez a varakozas? Es semmi jel. Remelem nem hordom tul es nem kell befekudnom. Bar most ha megint rossz lesz a ctg, akkor lehet, hogy pentek reggel szeretettel varnak a klinikan es vagy csaszar v. infuzio. Mar ilyeneken filozok. Ma ejszaka olyat csinalt Gomboc, hogy na... Minthogyha bukfencezett volna 1-et, v. mintha az oldalamon akart volna kijonni. Kimondottan fajt, kb 2 hete mar csinalta ezt 1x, ugyanigy ejszaka.

nu csok mindenkinek,
gabomamo
gabomamo

Sziasztok Lányok!

Nagyon gyér a forgalom!

Gabó: Ugye hogy jobb ha csak úgy váratlanul tör rád. Akkor nem is nagyon tud gondolkoni az ember asszonya. Én azért reménykedem, hogy otthonról mész szülni, és nem kell befeküdnöd. Ne gondolj butaságokat. Idõre meg lesz az a baba. Kép

Nina: Jó költözködést! Vandának meg boldog névnapot!

Jó éjt mindenkinek!
Gabi3
Ui: Gabó, lehet hogy a holnap utáni délmagyarban már olvaslak!Kép
inecsg

Sziasztok,
nálunk minden ok, és már az idõ is tavasziasabb. Talán a hétvéégn már sehol sem kell bosszuskodni, hogy még mindig hó van, és nem lehet tolni a babakocsit. No, de ne legyek már ilyen negatív, igaz?

Gabi3,
igen én is hallottam, sõt már elég régóta van 4D, csak elment a dokinõ, aki értett hozzá, na, nem minthogyha addig lett volna, a Kútvölgyiben van, és nincs senki. pedig szerintem igen jó bóóót.

Erika,
hogy vagy? Ha a röplabdát komolyabban ûzted, nem hiszem, hogy a fájdalomküszöböd kicsi lenne. A sportolók megedzõdnek.Kép

Én azt hiszem a köv. babánál sem fogok kibírni, hogy ne kíváncsiskodjak, már alig vártam Cumikánál is.Kép

Gabómamó,
terpeszben guggolj le, és próbálj úgy maradni, rövid idõkre. Várj csak, próbálok keresni neked:
Kép
ez kicsit talán segíti, meg esetleg séták, egy kis takarítás.

Ildianyu,
nagyon sajnálom Lilit.

Gigi,
az a legjobb, ha a Kisokost az 52. oldalon kinyitod, megkeresed, ami szerinted, hozzátok a legközelebb van, felhívod, megmondod, te itt és itt laksz, odatartozol-e. Ha igen, már meg is tudja mondani orvos nevét, rendelési idejét, ha nem akkor, pedig szépen megkéred, hogy ugyan már mondja meg, hogy hova. Megmondják bizti.Kép

Karmen,
mi a Móra utcából költöztünk ide.Kép A védõnéni tök ari, és majd a Szabó Idát dokinénit válasszátok. Szorítok, hogy minél elõbb.Kép
Ritára sokat gondolok.Kép
No, eldugulok.

Ágci

Kép
Ágci

Sziasztok!

Gabi3!
A Klinikán voltam uh-n. És szerintem tuti látszania kellene, mert Lilivel ilyenkor már látszik. A dokim meg az uh-val kapcsolatban kutat valamit, úgyhogy biztos látnia kellett volna. De nyugtatom magam. Õ nem volt megijedve, úgyhogy én sem fogok. Majd ha olyan lesz, mint amikor Lilivel voltam 30 hetes, akkor megijedek.

Gabómamó!
Ne filózzál már ilyeneken. (Jó, hogy én írom, mi.) Mondta valaki, hogy ha rossz lesz, be kell feküdni? Lehet, hogy addig még el is indul kifelé Gombóc. Csak szólj neki, hogy nem az oldaladon van a kijárat. Kép

Ildianyu
ildianyu

Sziasztok, megint én:
Erika, azt hiszem te kérdezted a hanyattfekvést:
[url=http://www.noklapja.hu/cikk.php?id=77&cid=8661&PHPSESSID=3bdb8128626e4ca79ac9f505795f79a1&PHPSESSID=16212110266c01cd5dde2c0602b1d371" TARGET="_top]http://www.noklapja.hu/cikk.php?id=77&cid=8661&PHPSESSID=3bdb8128626e4ca79ac9f505795f79a1&PHPSESSID=16212110266c01cd5dde2c0602b1d371[/url]
olvasd el!Kép
Ágci

Kép
Ágci

Ágci! Köszi a dokinénit, hova kell majd hozzá járni?

Gabi3! Köszi, remélem 1 hónap mulva már kezdik a lombikot.

Rita tegnap üzent, ma lesz fél 11-kor a transzfere, de úgy tünik, csak 1 embriót kap vissza. Drukkolunk neki, hogy ezzel sikerüljön.

Na volt pár percem, megnéztem a profilotokban a babákról a képeket, egyik gyönyörübb mint a másik. Gratulálok nektek!!

Orsi kértél képet majd keresek (csak most rövid a hajam és a képeken mind nagyobb, de valahol van frissebb is) a profilba nem merem feltenni, mert cégtöl netezek és nézik ki mit néz. Elég ciki lenne, ha a profilokat megnéznék és rámismernének. Illetve ez nem lenne szégyen csak nem akarom tudják babát akarunk, pont most amikor minden héten elküldenek valakiket.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Ildi: Mi volt Lilivel amikor 30 hetes voltál?

Ágci: Mi is a Szabó Idához járunk!!Kép

Gabi3
inecsg

Sziasztok!

Sajnos most egy pár napra el kell tünnöm a net közelébõl, mert félõ, hogy túllépjük a keretet, de mihelyt lehet jövök Kép

Ildianyu!
Ha jól emlékszem Lilinél is volt ilyen, de nem emlékszem, hogy bármi baj lett volna belõle, vagy hogy a doki "pánikolt" volna! Nincs ott semmi baj!!!
Igen Lili már nagy ágyon alszik, mert át kell adnia a helyét a kissebbeknek Kép Kép Kép Olyan kihajthatós szivacskanapén alszik amirõl ha le is gurul nem üti meg magát!

Na megyek és legyetek jók, igyekszem vissza!
Éva
vevike

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?