Susuka!
Köszi a névnapi köszöntést
Hát sajna közebn elvetéltem
nem gondoltam h 3 problémamentes terhesség után még nekem is lehet...de sajnos lett és át kellett élnem
8+3 naposan mentem UH-ra amikor közölte a doki h üres a pezetsák...hát azt senkinek nem kívánom
azt hittem lefordulok az ágyról...a hormonjaim meg anniyra működtek h tartották az üres petezsákot így műtéttel kellett véget vetni a dolognak.Egy nagy hematóma volt a petezsák mellett...lehet h megemeltem magam mert Olika 16 kg
és még javaában emelgetnem kell vagy az is lehet hogy az előző vírus miatti terhesség megszakításos műtét helyére akart épp beágyazódni a pici...nem fogjuk megtudni a miértjét..az tuti h nem hormongond volt...és azért bíztató.Aug.1-én volt a műtét azóta még nem jött meg.Alig várom a mensit mert utána azonnal próbálkozunk és remélem megint elsőre vagy másodikra beköltözik a baba a pocakban.
Ami nem öl meg az megreősít!!Ezt vallom!!!
Annyira azért nem volt időm keseregni mert a srácok lekötik az időm energiám...Márk kedden kezdi a sulit,elsős nagyfiú már
sokat készülünk a sulira(inkább én jobban izgulok mint ő
)Krizsike megint kiscsoportos lesz azért h csak 7 évesen emnjen suliba,Olika meg 16 hónapos kis rosszcsont aki mindent pakol,rakod,rohan,szalad,mászik fel mindenre...szal nem unatkozom
Panni