Sziasztok lányok!
Na, végre én is gép elé kerültem. Bocsi, hogy eddig nem voltam, de mikor tudtam volna ide írni, a Gábor terpeszkedett a gép előtt. Mikor volt időm elolvastam, miket írtatok, de arra nem volt időm, hogy visszaírjak.
Akkor kezdem az elején. Gergővel hál' istennek semmi komoly nem történt. Röviden: megint elesett az előszobában a járólapon, eléggé beütötte az állát, és összekoccantak a fogai (mert persze nyitott szájjal futkosott). Eléggé vérzett elől kb. 4 fogánál az ínye, és nagyon üvöltött. először megnyugtattam, aztán itattam vele hideg vizet, hogy elálljon a vérzés. Utána még elég sokáig üldögél az ölemben az ujját szopogatta, és szorongatta a mackóját. Fürdésnél vettem észre, hogy be is lilult az ínye szegénynek.
Megint olyan rosszul éreztem magam. Mindig akkor történik valami ilyesmi, mikor egyedül vagyok vele. Szinte hihetetlen.
Erika!
4 telek van a Farkastó utcában, és mivel ezek ikerházak lesznek, egy telken két ház lesz. Szóval összesen 8 db ház. Sajna csak két katalógusos papírt kaptunk 3-an, (már írtam, hogy 3-an rokonok költöznénk) így az egyik papírt oda kellett adjuk a Szandráéknak (ők lesznek az egyik szomszédaink). Most is van nálunk 2 papír. Tervrajzok. Az egyik az alsó, a másik a felső szint tervrajza, de eléggé képlékeny a dolog, mert a belső falakat is át lehet helyezni szükség szerint.
Hogy találkozni mikor tudunk, azt nem tudom, mert hétvégenként KRESZ-re járok (péntek, szombat, vasárnap), aztán mikor nem tervezek semmit, akkor is adódik valami váratlan esemény.
Írd meg, hogy Nektek mikor lenne jó, aztán megpróbálom úgy intézni, hogy nekünk is jó legyen.
Holnap du. meg megyünk jaj, elfelejtettem, hová. A lényeg, hogy elmegyün megnézni az ilyen házakat, amik fognak épülni, csak a már elkészülteket. Utána sokkal könnyebb lesz majd gondolatban berendezni. Anyóst kérdeztem (ő visz minket a Gergővel, apa szokás szerint dolgozni fog) 1 óra oda, 1 pedig vissza az út. Aztán, ha lesz időm, meg lelki erőm, megosztom veletek, milyen volt. Hú, kéne vinni digitális fényképezőt. Úgy talán meg is tudnám mutatni. Ja, ahhoz viszont meg kéne találni a telepítő cd-jét, mert a nélkül nehezen tudnám megmutatni.
Na, majd meglátom, hogy legyen.
Most olvastam, hogy régebben írtad, hogy arra sétáltatok, és nem találtatok építkezést. Nem csodálom, mert még nem kezdék el. Ha a templom felől mész az utcába, akkor jobb kéz felőli házsoron lesznek, kb. a közepe felé. Szemben velük szintén sorházak vannak. Az épülő házak helyén most még nagy gaz van csak. Az van a tájékoztató papírra írva, hogy kulcsrakész házat 2 hónapon belül tudnak megcsinálni. Szóval az nem sok. Állítólag már december végén lehet költözni, de mi csak tavasszal szeretnénk.
Előre szólok, hogy bocsi, ha valakinek nem marad majd időm írni, mert ma elég zűrös napunk van, lehet, hogy Gergő nem fogja hagyni, hogy sokáig itt üljek.
Réka!
Én is megnéztem a képeket, nagyon aranyosak vagytok együtt hárman. Igazán büszke lehetsz a fiúkra!
Hogy bírod a mindennapi megpróbáltatásokat? Van már valamilyen megszokott napirend?
Reni!
Tényleg annyira jól írtad le a napjaitokat, és azon gondolkoztam az olvasása közben, hogy hogy tudod ezt így ilyen jól összehozni. Meg azon, hogy ha majd nekem is lesz még egy babókám, én is valhogy így szeretném csinálni a dolgokat, mint Te, csak attól tartok, hogy ez így nem fog összejönni.
Titeket is érdekelne a soház? Akkor az lenne ott a babasor. Minden rokon, aki oda fog költözni velünk, előre felveszi a szocpolt 2 gyerkőcre, aztán elkezdődik a "gyártási folyamat" a "babasorházakban"
.
Csajok, ha valami kérdésetek van még, írjatok! Erika a szocpolról sok érdekes dolgog van a magyaroszag.hu oldalon, talán az is ott van, hogy mi is ennek a konkrét folyamata. Szerintem nézd meg, hátha előrébb leszel.
Szép napot!
Sziasztok!
Melinda