Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Tegnap este nem tudtam megnyitni a babanetet.Mérges voltam,mert lett volna idöm éppen. :?

Kazi
nálatok farsang nem lesz?

Borsika
lányod fenyöfa volt?Felismertem?

Betegeknek jobbulást,csúnya,csúnya vírusok.

Kattic,Dettus,Timci
jó hogy eljöttetek,örülök hogy megismerhettelek titeket,máskor is talizhatunk,Annának jót tesz.Este mikor megjött a mamától,kereste a babákat.Amíg el nem aludt.Édesek naon,Nándi hatalmas,Lencus meg kis törékeny,de zabálni valók.Legközelebb szét fogom öket dögönyészni,most Anna féltékeny volt,nem naon engedte babusgatniöket.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Én szívből szorítok minden kisbékának hogy el ne kapja ezt a vírust... :( én még nem találkoztam ilyen borzalmas vírussal...többet nem is írnék.

Seriff
minek öltözött volna be Hanna? :) Angyalnak? :) és a többi kismanó is ilyen pici volt? :)

Hajny,
Te kis indiánlányod is nagyon cuki. :)

KépKép
KépKép
nana09

Nagyon találóak a jelmezek! :wink:
Borsika fenyőfája nagyon tetszik! Te csináltad?

Kép
Kép
Kép
thymi

Hajni-öszintén bevallom nagyon jol éreztem magam a tegnap :)
Köszi,hogy hivtál.
Nagyon örülök,h.megismerhettem Kattic-ot és Dettus-t,mind2 anya szuper,és a csemetéik,huh...rólluk nem is beszélve :) Nagyon kis hejesek voltak.Kár,h.nem tudtam én is játszani velük kicsikét,hát sűrgetett az idő,meghát nagyon nem is mozdulnak még el anyucitól,hisz még picik,gondolom nincsenek megszokva az idegenekkel,h.babusgassa őket,de ha gyakrabban összejönnénk,megszokják :)
Már alig várom,h.Atticy a világra jöjjön,menjünk sokat sétálni,játszodjunk,stb...tudom,h.nagyon meg fog változtatni,alig várom!

Kellemes hétvégét minyájatoknak!

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81

Negatív lett Eszter pisije! Akkora kő esett le a szívemről...

Farsangosok nagyon édesek, az enyémeknek jövő héten lesz.

Ser,
akkor ha nem leszel, kívánok előre is naggggyon boldog szülinapot! Merre megy a férjed síelni?

Nana,
mielőbbi gyógyulást!
balim

Balim, köszi aranyos vagy nagyon! Anyukáméknál is van net, csak azért biztosan ritkábban tudok majd benézni....Örülök Eszternek!!!
Ausztria,Murau...

Nana, eredetileg pillangót terveztem volna, de akár angyalka is lehetett volna....voltak nála 5hónappal fiatalabb ikrek(na ott a kislány felvette Hanna szárnyait :lol: ), és volt egy 3.5 és fél és egy 2és fél éves kisfiú is,na meg a 7hónapos kiscsaj(virágszirmokkal a kobakján :lol: ). Jobban van Dani???

Kép
seriff

Sziasztok!

Virág
voltam ma a pluszban délelQtt,és mintha téged láttalak volna ott.Mármint a bútorboltnál.Jól láttam,te voltál?Mit szeretnél venni?A harmadik babának kiságyat? :lol: :lol: :wink:

Balim
jó hogy negatív lett a pisi,hallottam mikor leesett az a nagy kö a szívedröl.

Kob
jól vagytok?

Sam
láttalak kedveseddel az Auchanban vásárolni,de sajnos én éppen dolgoztam és nem tudottam odaszaladni.Jól nézel ki,naon boldognak tüntetek. :lol:

Ser
te csináltad a jelmezt?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajni

Jó volt tegnap nálatok! Olyan gyorsan eltelt az idő! Nándi jól kifáradt, gyorsan elaludt hazafelé! Anna nagyon aranyos, hogy szereti a babákat! :D :D :D

Timcsi

Jó volt téged is megismerni, de lagjobban annak örülök, hogy kicsit javult a helyzet a férjeddel. Ha megszületik a fia, teljesen más lesz, majd meglátod! Jó helye lesz annak a pici fiúnak, ez tuti!
Elgondolkoztam azon , amit mondtál, hogy a nővéred kislánya simogatja a hasadat, most hogy várandós vagy! A barátnőm kislánya pont így viselkedett, amikor Nándi odabennt volt! :shock:

Dettus

Nem semmi mennyit fejlődött Lencsi baba. Tündérien sünizik és kúszik! Nándi már nem csinálja! Amikor kézenfogva vezeted, olyan élvezettel teszi a lábát, hogy azt jó nézni!

Katika
Nem kell 10 ml pisi, pár ml is elég! Én is aggódtam a mennyiség miatt, amikor Nánditól kellett venni tavaly. Ragtapasszal megragasztoittam a zacsit, mert állandóan lecsúszott! Fontos még, hogy tedd hűtőbe a pisit, ha sikerült és minnél frissebb legyen!

Az alvás mostanában nekünk se túl jó! Hulla vagyok, ma hajnalban sírni tudtam volna a fáradságtól a 3. szopi és nem is számoltam mennyi felkelés után..... + nem nyitja ki a száját, ha végezett, csak fordul ....

Lili
Zsófit hogy szoktattad az éjszaka átalvásra. Múltkor említetted, hogy 1 hónapba telt, de sikerült. Mi már túl vagyunk az 1 hónapon,igaz a nátha visszavetett minket! Fogacska most nem lehet gond!
Mikor jöttök hozzánk, most már jobban vagyunk? Jövőhét második fele még szabad!

Roz
Hogy bírsz 3 gyerek mellett még sütni és főzni is! Csodállak!

Klasszak a farsangi jelmezek!

Holnap megyek a börzére, jön még más is?

KépKép
kattic

Balim
Ennek nagyon örülök!

Timcike
Kecskeméten születtél?

Kép
Kép
Kép
thymi

Sziasztok!

Már nem is tudom hányadán állok, még ennyit olvasni, na, de ez azt jelenti van élet. Csüt-ön nem volt babanetem, tegnap, mármint pénteken, Gergő nem akart az istennek sem elaludni, szombaton bezzeg fél 11ig húzta a lóbőrt. :)

Hol is kezdjem.

Cukker,

jól megkésve, de nagyon-nagyon sok boldog szülinapot kívánok Adrinak!

Ser,

Köszi az infót majd körül nézek, meg megkérdezem a Fit-Formában is, ha jól emlékszem annak idején tanítottam az egyik tulaját, előkotrom a számát. :)

Pille,

Orsi nagyon édi, és tényleg hamar elindult. Roppant kíváncsi lehet a világra, és inne föntről mennyivel nagyobb. :)

Hajni,

Anna nagyon édi. Csillával már régen beszéltem, de ezek szerint olyan, mint középsuliban volt.

Lina,

Te már kérdezted, mit tanítok, de én elfelejtettem, hogyha olvastam is. Te mire okítod a gyermekeket/felnőtteket?
Remélem semmi komolyat nem találnak az allerg.vizsgálaton. Szorítok, nagyon.

Nana,

Neked is nagyon sok boldog szülinapot kívánok!

Illetve mindenkinek, akiről esetleg nem is tudom. :) De mostanában ünnepelt.

Roz,

Gratula Ákinak. Gergő nem nagyon akar megszólalni, amit mond az szinte mind egyforma csak a hangsúly más. :)

Balim,

tök jó, hogy neg. a pisitek. ismerős az érzés, nyáron 5 héten át mindig vennünk kellett a pisit a kórház után ellenőrzésre, de fiúknál sokkal könnyebb levenni a pisit, mint a csajoknál.

Szép vasárnapot mindenkinek! Jó börzézést! Azt hiszem mi is megyünk.

geli08

geli,
ja igen, neked akartam írni, hogy mi is voltunk szeptemberben két hetet kórházban, Eszternek vesemedence-gyulladása volt. Amiket leírtál korábban, azokon mi is mindenen átestünk, ezért is ijedtem meg most nagyon. Mi még mindig járunk ellenőrzésre, havonta nézik a pisit, kéthavonta uh-val a veséjét. Szerencsére nincs semmi szervi elváltozás, csak a biztonság kedvéért. Nektek már nem kell? Nekünk minimum egy évig.

Ser,
érezzétek jól magatokat otthon :). Férjednek klassz lesz, együtt is mentek majd?
balim

Hajny,
Jol lattad :lol: Miert nem koszonotel ram? En nem vettelek eszre. Huzatot keresek a kanapenkhoz, at kell huzatni. Rohantam mert Geza es a gyerekek kint ultek a kocsoban utban voltunk az arboretum fele.
mvirag

Dora,
Bocsi csak most olvastam hogy kerdeztel a hajvagasrol. Hat nem tudom, hogy a vagas miatt e de mindket gyerkoc haja rendkivul eros es suru es nagyon gyorsan no. Mondjuk en foleg azert vagom, mert ok minden nap "buvarkodnak" a kadban, es nem akarom szaritgatni naponta, mert attol tonkre megy a fejbore. Igy csak megtorolom, es mire feloltozunk szinte teljesen szaraz. Egyebkent mar azt hiszem ez a mostani volt az otodik vagas, eleg gyorsan no :lol: Talan majd az ovira megnovesztjuk :lol: Hatha addigra megunjak,hogy mindig a viz ala bujnak :wink:
mvirag

Kattic-Attila még nem a férjem :) de hidd el,h.én is nagyon boldog vagyok,h.ennyire megváltozott a viselkedése,meg a véleménye az egészről. :oops:

thymi-Nem,nem Kecsón születtem,hanem Marosvásárhelyen,Erdély szivében.Nemrég költöztem ide a baba és a párom miat... :roll:
kezdem itt megszokni,meg otthon érezni magam,főleg most,h.már mondhatom vannak "kedves barátnőim" akiket a babanetnet köszönhetek. :oops:

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81

Borsika : Légyszi írj nekünk a Kecskemét- Babát várok 2007 fórumba. Úgy tudom, hogy Te a szülészeten dolgozol, jó lenne néhány tanács, infó a szülészettel, kórházzal kapcsolatban. (VIp szobák, rooming-in stb.)
Előre is köszönöm!

Kép

Kép
falevel2

Egyébként ezt a fórumot is nyomon követem, csak hát nemigazán tudok hozzászólni, ezért is indítottam a másikat.

További jó hétvégét mindenkinek ! :D

Kép

Kép
falevel2

Sziasztok

Seriff
jó szórakozást neketek anyukádéknál az uton nagyon vigyázzatok ma olyan köd volt ...
férjednek jó szorakozást :)

Katic
Szerintem már a gyerkeimet is megfertőztem a sütési mániámmal mert tudják ha egy 1/2 órát 3/4 órát játszanak akkor jól járnak :wink: egyébként végig ott szoktak lenni és segitenek ők is általában kapnak egy darab tésztát és Ők is nyujtanak gyurnak ... :)

geli
sajna Áki sem nagyon beszél ami fura, neki még ilyen halandzsa dumája sem volt/van ... nem baj majd csak belendülünk mostmár, egyébként mindnet megért tudja, hol a ruhája vetközik öltözik nagyon ügyi .... csak mindnet mutogatva kér meg nyüg hozzá mutataja hoyg kér inni meg hogy szívoszál kér és eh-eh ....

cukker
láthatalak ma expon ?
Nagyon jól nézel ki és jól áll a smink (remélem téged láttalak :D :oops: ) Én nagyon rohantam már kifelé ....
Szerintem klassz volt most ez az expo csak sajnos már kinövi ezt a sprot csarnokot...szerintem

hajny
milyen melózni ?

lili
Jól vagytok ? Zsófi cica élvezi még a nagy teret ?

nana
danus jóbban van ??
Éjszakák ?

balim
torkod? örülök hogy eszti negativat produkál :)

Nyhk
sikerült a pisi vétel ?

virág
az ovis korbam vizezik alegjobban a hajuk legalábbis nálunk :D :D niki mindn este hajat akar mosni :D :D

sbea
jól vagytok ? hányinger ? lilácska? suli ??

Én ma kivásároltam magam :D expo kkfházi vásár .... a gyedem fele el is ment bár az nem sok mivel 35 a gyedem :roll: még 1hónapig ....

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz, és utána mi lesz?A gyes? Na az még kevesebb...... :cry: Miket vettél?Ügyes vagy, h T-ral így "bánsz" :wink: !

Hajny, áh sajna én nem vagyok kreatív(még), vettem a szárnyakat :oops: ...

Balim, igen 1 hónap múlva megyünk 5 napra együtt is. :D

Kép
seriff

Sziasztok!

Ser
szerintem ha van jó ötlet,akkor meg lehet valósítanimindent.Jövöre szerintem bombát csinálok,esernyöre ragasztok pöttyöket,fehér ruha,az alja szürke,egyszerü lesz ,remélem.Idén nekünk is bolti jelmez volt,de tavaly vettem.

Timci
bocsi hogy nem hívtalak ,nem voltunk itthon egész nap,sürgös dolgunk volt,de ami késik az nem múlik.Ne haragudj ,kérlek! :) :)

Roz
tetszik hogy végre ismerös csajokkal vaok,emberek közt lehetek,csinálom amit szeretek,szóval kellett.De elég nehéz lesz beleszokni,így most már idöhöz vaok kötve.Muszály ennyi.

Virág
sajnos én belül voltam még,a kasszánál fizettem éppen,csak egy pillanatra láttalak,elviharzottál.Majd talizunk személyesen.

Kattic
legközelebb több idöt lesztek,de ilyenkor gyorsan telik az idö.

Lina
hogy vagytok?Gyógyultok már?

Cuki
voltatok sportolni?

Kazi
hogy telt a hétvégéd?Te fodrászkodsz?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Falevél

Olvastam hogy kerestél Felmentem arra a topikra de nem tudtam írni hozzászólás!
borsika33

sziasztok!

Hajni:
Köszi jól telt a hétvége.csak gyorsan.Voltam baba börzén.Ti?
Igen fodrász vagyok,de most nem dolgozom,csak itthon a családnak.Később se hiszem hogy ezzel fogom keresni a kenyerem,mert nem egyszerű a fodrászok sorsa :roll:

A farsangot kérdezted:hogy lessz-e?
A lánykám még nem jár oviba,csak játszóházba és ott nem lessz farsangi felvonulás,csak "farsang hete " lessz jövő héten.lessz fánk sütés,tánc....meg be is lehet öltözni aki szeretne.Nekünk van 1kacsa jelmezünk Mira azt veszi fel. :D -mert nagyon szereté!!!!

Jó hogy megy a munka,meg szereted is!

Lili
Merre vagy?

Megyek!Nehéz éjszakánk lessz! :cry: Larinának jönnek a felső fogai,igencsak megszenved velük :cry: :cry: :cry:
kazi

Kazi

milyen éjszakátok volt ?

seriff
sok mident vettem a legdrágább amit vettem Niki szülinapjára egy disney pizsi a bell van rajta 2500 ft volt szülinapjára kapja majd meg harisnyát 10-et A többit mind az expon vettem kötényruhákat, falmer ruhákat 200-500 ft.-ig nagyon szépek ahoz képest hogy használtak direkt ezért mentem hogy ilyen rucikat vegyek nikinek mert olyan sokat nőtt hogy minden szokányából ki van a feneke ..meg egy pár csillogó pulcsit :) nagyon örült neki :) Adri is kapott egy pár pulcsit meg áki egy kantáros rövidgatyót már nyárá kisfiú ruci alig volt ....
kocsival mentek anyukádékhoz ? megint olyan köd van ..Te vezetsz ?

borsika
el i felejttem irni nagyon ötletes volt a jelmeze a kislányodnak naggyon tetszett :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz, annyira aranyos vagy, h így aggódsz értünk! Apukám jön.
Ügyi vagy az expoval!

Kazi, a Te vásárlásod is sikeres volt?

Kép
seriff

Sziasztok!

Seriff,
nagyon-nagyon boldog születésnapot kívánok!!!! :D :D :D :D

Később jövök...

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Pille, köszi!

Kép
seriff

Roz

Nagyon aranyos vagy, köszönöm. :) Nagyon jól esett. Kár, hogy nem szólítottál le. Találkoztam Katiccal is és Kazival is.
Kiskunfélegyházán is vasárnap volt börze? Szerintem szuper volt itt a börze, és tényleg kinőtte a csarnokot. Talán egyre nagyobb híre lesz, és nem kell majd Pestre menni jó dolgokért. Én is sokat költöttem, de nekem is kevés a gyedem. Nekem nagyon tetszettek az Asti és a Disney holmik, így nagyker áron sokkal olcsóbban adták, mint a boltban. Én Adrinak vettem egy Asti együttest. Csak az a kár, hogy a nadrág hosszú. Pulcsiból kellene 80-as, gatyából meg 74-es. (Már készül a webáruházuk)Meg még túrtam neki szépeket. De inkább csak bővítettem a ruhatárát, :) mert a kis drágám egy ideje megállt a növésben. Aggódnék, de sokan nyugtatnak.

Kattic

Végül pelust már nem vettem, mert sokat költöttem. :)

Kazi

Nagyon édes Mirabell. Gyönyörű a neve is és ő maga is.

Seriff

Bár nem tudom, hogy mikor van, de nagyon sok boldog szülinapot kívánok! :)

Hajni

Igen, voltam tegnap tornázni, de egyedül sajnos. :( Futnék, de pihentetni kellene a lábam, mert a cipő miatt tiszta véraláfutásos a körmöm és nem tud helyre jönni. Egyébként nem fáj, csak csúszik előre a cipőben, és emiatt van.
Ja és a jelmezben nagyon cuki volt Anna.

Borsika

Szép lett a jelmez és ötletes. Idén nagyon figyeltem, hogy legyen ötlet legközelebb. Most már tényleg rád fogok egyszer köszönni, annyiszor látlak. Múltkor a Malomban, a Jeans klubban.

Andi
Kép
cukkker

Na ha már ennyit írtatok e Gyedről... Szóval azt híresztelték nagy elánnal, hogy idén a max. gyed 7,2 %-kal emelkedik. Nos az eddigi 87,5 e 91,7 e-re emelkedett. Ez azonban meg sem közelíti a fent emlegetett százalékot (és nem hinném, hogy az én számológépem romlott el). Dehát már megszokhattuk, hogy sajnos sok manapság a csúsztatás... :evil: .
balim

Timcike

Valahogy érztem az írásodon :wink: A férjem szintén vásárhelyi születésű :D

Kép
Kép
Kép
thymi

Ser, nagyon sok boldog születésnapot kívánunk mi is! :)

Kazi, milyen volt az éjszaka?

Én azt hallottam az exporól az egyik amyuka ismerősömtől, hogy drága volt.....de nem is tudtam, h. most vasránap lesz. :roll:

Virág, mikor mozizunk? megnéztem, nincsenek vmi jó filmek..... az otthon moziban..... Kárhozott szeretők leszenk-jónak tűnik. Te is nézd meg a www.port.hu - n hátha látsz vmi jó filmet. :wink:
birolili

Tegnap este az ügyeleten kötöttünk ki!!!
Levi egész nap sírt!Már nem bírtuk cérnával,hallgatni segény eszeveszett sírását, sikoltását.
Az mondták semmi baja, hál istennek!!!!!!!!
Ja meg természetes(?) hogy egy 8 hetes kisbaba sír. Hát lehet hogy az hogy sírdogál na de hogy egész nap ordítson.Meg kidőljek mellőle én, Anyukám, meg persze apa is.
ja és kétszer 20 percet aludt!
ma megyünk angolvizet venni, azt ajánlották

Klassz volt a börze, mondjuk én ruhákat nem találtam igazán, body volt rengeteg, de az van itthon. Otthagyta 20000 ft-ot.
Vettünk Levinek játszószőnyeget, nem nagyon élvezte tegnap :( , meg pelust két csomaggal,+ pár apróságot. Szétnézni nem igazán tudtunk, mert bébihordóban vitük és a rengeteg ember között apa alig bírt lavírozni.

Segítsetek!
hogy lehet olyan klassz "babavonalzót" és képet feltenni.
Előre is köszi!
adrienn021

Hajni-én nem haragszom,csak kicsit szarul esett,mert nem mentünk sehova,negyed 5-ig,vártuk,h.csörögj,aztán negyed 5 után elmentünk egyet sétálni,mert már nem birtam bent ülni tovább.Majd szolj,mikor megefelel.Meg még szeretnék kérni meséket meg filmeket,ha lehet :)

Thimy-:) Nem ,semmi,akkor mégse vagyok egyedüli vásárhelyi itt Kecsón :roll: :lol:
Fura,h.az irás szerint rájöttél,sokan beszédem alapján jönnek rá,h.valami nem stimmel 8) .

Üdv.mindenkinek

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81

Sziasztok!

Farsangi kepek szuperek! :D

Virag, meg a nyaron neztem, hogy milyen eros es dus haja van Pannanak! :D Gondolom vagas nelkul is olyan volna!

Balim, orulok, hogy rendben van Eszter!

Adrienn, ugyelet :( Lehet, hogy extrem hasfajos? :(

Geli, mit csinalsz te hajnal haromkor alvas helyett??? :shock:

Timci, tenyleg erezheto az irasodon, hogy erdelyi vagy! : Vannak szavak pl. jatszodom es sok ly-s szot j-vel irsz!:wink De ez mind nem baj, felre ne ertsd :!: En sokat cseteltem erdelyiekkel, ok ugyanigy irtak! :wink:

Gyonyoru ido van! Jo lenne, ha mar nem lenne sokkal rosszabb.
Mar viragzik a hovirag es krokusz... :D

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

sziasztok!

seriff.
nagyon -nagyon boldog születésnapot :!:
a vásárlás sikeres volt:Larinak vettem 1 átmeneti kabátot,meg Mirának 1fölsöt.Igazából Mira kedvéért mentünk,mert nagyon szereti a gyerekeket,embereket,meg a csavargást(mi lessz később :oops: ),meg tudtam,hogy lessz ugrálóvár és azt is csípi :D .Én meg megláttam ezt az édi kabátot és muszáj volt megvennem.

róz,lili:
köszi a kérdést.az éjszaka szörnyű volt :cry:
úgy kezdődött,hogy leesett az ágyról(én mellette feküdtem,de arra ébredtem,hogy puff)..........hajnalban pedig kifolyt a pisi,de minden úszott és amig átöltöztettem egetrengetően ordított(a többiek aludtak volna).A közötte levő időt inkább nem is részletezem. :(

róz:
vettem leveles tésztát(de nem fagyasztott,csak hűtött),ma kipróbálom,remélem fincsi lessz!

cukker:
köszi! :)

tényleg szupi idő van. :D
Ma kipróbáltuk a gyerekülést a biciklin Larival,Miri meg előttem tekert!Ügyesek voltak mindketten :) Csak a mellettünk elhaladó autósok miatt féltem egy picit :oops:
kazi

Kazi

Azt az utat én is útálom, úgy száguldoznak az autósok. Pedig, ha végre egyszer sikerül beltekesíteni azt a részt az Arborétum oldalában, mi is ott fogunk építkezni. Anyósomnak van ott hobbija.
Bár ez a férjem vágya, nekem semmi kedvem belefogni. Nagy munka, ha valakinek nincs sok pénze.

Lili

Hát volt ott egy turis csaj Pestről. Szuper dolgai voltak, és valóban drága. De én alkudtam belőle. Egy ruha 1380 volt, azt pl 1000-ért hoztam el. De gyönyörű. És a piacnál mostanában nincsenek ilyen szépek a boltban.

Dóra

Majd jó lenne sétálni együtt, ilyen szép időben. Ti mikor szoktatok? Én mostanában dél körül, mert Adri a reggeli után még visszaalszik, aztán felkel, kap enni, és úgy jövünk le. Holnap viszem Adrit szurira, 9-kor végzek, utána Hajniékkal megyünk sétálni.

Andi
Kép
cukkker

Cukker, Kazi,Lili Nektek is köszi!

kazi, bátor vagy, h nekivágtatok bicajozni :wink: ! De bizti ügyesek voltak a csajok! Jaj, már olyan rég szeretném kérdezni, h Mira a kis zöld szemű, olyan temperamentumos ?

Dora, most olvastam,h még nagyjából ilyen marad az idő,még márc.17. körül lesz egy pár napos lehűlés(éjjel -10 fok), de az is rövid ideig fog tartani.

Kép
seriff

Sziasztok!

Előkerültem én is, bár még csak apa munkahelyén vagyok, igazán holnap leszek netközelben. Végigolvasni sem nagyon tudtalak benneteket.

Geli,
azt kiszúrtam, hogy Te írtál nekem. Szóval én felnőtteket tanítok, tréner vagyok, és nagyon változó, hogy mit tartok. Most négy csütörtökön át épp projektmenedzsmentet. De szoktam csapatépítést, időgazdálkodást, szakmai dolgokat.

Hajny,
alakul a dolog, tegnap óta nincs hőemelkedésem. Nem tudom mi volt ez, hogy cska úgy 9 napon keresztül volt.

Ma megvolt az allergiavizsgálat: amire gyanakodtunk is. Szépen kimutatta a tejfehérjét, sajtot, joghurtot, túrót, kefírt. Egyedül az íróra nem allergiás. Tejcukor érzékeny is. Ezen kívül a tartósítószerek jó részére, de nem mindre. Érdekes, hogy a gyümölcscukorra, meg síma cukorra nem, de már a szaharinra, ami mesterséges, arra megint csak. Amire nem is gondoltunk, hogy még a tejnél is jobban allergiás a gyapjúra. Még jó, hogy gyapjú ágyneműben altatjuk :D Sokmindent megnéztek, lisztet, tojást, kutyát, húsokat, de semmi más. Egy darabig nagyon élvezte Lili, hagyta is, aztán megunta, így nem tudták végigcsinálni, de ez is eredmény.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Lótás-futás volt a mai napom,ez borzasztó,hogy háziorvosnál is 3 és félórát ültem,a semmiért szinte,csak igazolás kellett hogy nem vaok fertözö beteg.

Ser
Naon boldog szülinapot kívánunk neked ,lesz majd buli ez alkalomból? :lol:

Lina
hát nem semmi lett a vizsgálatból,szép kis lista.Egyszerübb ha azt mondják mit ehet és mit csinálhat a gyerek,egyszerübb felsorolni mint a tiltólistát.Hát ez nem jó,sokmindent kinö remélem.

Kazi
nem voltam a börzén,nem voltunk itthon,volt egy kis gáz,de megoldottuk,így egész vasárnap csak 2 órát tartózkodtunk itthon.
Ügyi vagy a bicajgázással,a nagy már egyedül elöttetek,ez igen.

Timci
végére marad a legjobb,így szokták mondani,Nem tom mikor lesz jó,de szerintem szombat.Hétközben nem jó nektek,vagy igen?Mert akkor holnap is jó,meg a péntek.Szerda,csüt meló,meg vasárnap.Na,megegyezünk? :wink: Tanulás megy?Nekem is kell,szerdán higiéniai képzésre megyek,majd teszt belöle.5 évente újat kell írni.Hát,nem könnyü ez a HACCP.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Seriff
Boldog szülinapot!

Lina
Szegény kis Lili :oops:

Kép
Kép
Kép
thymi

Erszényes
hogy vagytok?Könyvek kellenének már?Szólj és visszük,vagy el is jöhettek,Játszana Jana Annával.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajny
azért nem olyan vészes ez a lista, gyakorlatilag tejfehérje, tejcukor, ezt már eddig sem ette Lili, vagyis négy hónapja, most csak a tartósítószer és a gyapjú jött hozzá. A gyapjút elég könnyű elkerülni, kicserélem az ágyneműjét, meg eltesszük azt a két-három pulcsiját, amiben van. Tartósítószert meg nézzük, hogy miben nincs, vagy mi sütünk neki sonkát, csinálunk kenőmájast...
Remélem ezeket majd kinövi. Jó a tejcukrot nem fogja, de a többit hátha.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina
jó hogy ilyen lazán veszed és nem ijedsz meg töle.Ez ám a tutti.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok,

nem is tudom, hol kezdjem.

Dóra,

most először nem hajnalban. Főztem éjjel, mert készültem a bababörzére, és kész akartam lenni a másnapi ebéddel. Mivel Gergő későn aludt el, így maradt az éjfél kezdési időpontnak. :(
Próbálom "megtanítani" egyedül elaludni, azaz cici nélkül és nagyon nehezen alszik el. Pedig jó lenne, ha nem a kistesó miatt kellene majd abbahagynia a szopit.

Ser,

Nagyon sok boldog szülinapot!

Cukker,

jobbulást a lábadnak, nem lehet egy kellemes érzés.

Balim,

akkor pláne hurrá :D :D :D , hogy negatív lett a pisitek. Mi már nem járunk sehová ellenőrzésre. Nem tudom korábban írtam-e, hogy mi is volt. A pisije nem tenyészett ki, és vasárnap egész nap pisire vártunk, akkor volt fent neki 2szor zacsi. Estére lett egy nagyon kicsi, az ++++ volt. ekkor elkezdték neki adni a vénás gyogyit, amitől valóban lement az addigra 3 napja tartó 39 fokos láza. Kórház után nekünk is kellett volna menni kontrollra időnként. A dokink megnézte a zárót és azt mondta, hogy azonnal álljak le a Sumetrolimmal. Attól kezdve 5-6 héten át vittem a vizeletet ellenőrzésre, mivel ő azt mondta, hogyha vesemedence-gyulladása lett volna, akkor a vas. esti 4+-es vizeletből nem lett volna negatív másnap reggelre egy adag gyógyszertől. Ja és nem ment a tenyésztés. Azóta szerencsére nem volt nagyobb baj, de ha lázas lenne azonnal kellene vinnem a vizelet mintát.

Szóval remélem nálatok is minden rendben lesz.

Adrienn,

hasfájás - nekünk is jó volt az angolvíz. Az allergizáló dolgokat végigkérdezték már tőled? Csak szopi van? Nem eszel sok tejet, tojást, mézet, csokit vagy mogyorófélét? Esetleg paradicsom, ubi?

Babavonalzó bárhol, a vonalzók alól és a html-t be kell másolni az aláíráshoz.

Kazi,

Nagyon ügyi Mira. :)

geli08

Lina,

még neked akartam írni csak van segítségem és féltem, h. minden elszáll. mi is ma voltunk újra dokinál, most nálunk is a tartósítószeres teszt jött. eredmény az E 200- 219ig tartalmazó kajákat nem ehetjük. Kezdek hozzá szokni, hogy szinte semmit sem ehetek én sem, mert a napi egyszeri szopi miatt én is le vagyok tiltva ezekről a dolgokról. emellett nem ehetek élesztős cucokkat meg cukrosat, erre ma kiderült megint egy olyanról, amire álmomban sem gondoltam, hogy tejet tartalmazhat, hogy mégis. Ez pedig az édesítőtabletta. nem tudom mi lesz velem, se cukor, se édesítő, pedig nagyon édesszájú vagyok. na mindegy.

Fiús anyukák, Cukker, Adrienn, Nyhk, Erszényes, Kattic, Nana, Dettus, és a többiek akiket véletlenül kihagytam!

Szeretnék segítséget kérni. Gergőnek elég régóta viszket a kukija, mihelyt kikerül a pelusból húzgálja, vakarja. Volt már vkinek ilyen tapasztalata? Mitől lehet? Pelus? Mostanában nappal Moltexeset használok, éjjel liberót. Vagy ez is az allergiától lehet?

Köszi.

geli08

Geli

Megnézted, hogy tiszta -e neki? Nem -e piros a bőr alatt? A fityma egyáltalán feljön szépen?

Nem lehet, hogy csak egyáltalán játszik vele?

Andi
Kép
cukkker

Seriff
utólag is naggggyon sok boldog szülinapot kívánok :)

Igen GYEd után már GYES jön azt hiszem 23500 ft hát az sem sok .... de ezt kapom legalább még 7 évig ... mint hivatásoso anya és mellete dolgozhatom persze ha csak ezen is nem változtatanak ..

balim
Ti tagjai vagytok a nagycsaládosok egyesületének ?

geli
nálunk ha lekerül a pelus akkor Áki mindig piszkálja kukacát nem feltétlenül jelenthet szerintem gondot bár én kezdő kukacos anyuka vagyok :D Én inkább a húzogassam ne húzogassam a bőrt ezzel vagyok gondban olyan sok véleményt hallotam már róla hogy nem tudom el dönteni :roll:

lina
hát akkor van listátok ... milyen vizsgálat volt ez a biorezonancia?

Kazi

hol bicajoztatok ? Nálunk is olyan ügyessek a csajok :) mikor megyünk bicajjal mindig megállnak ahol mondom ...pár napja úgy éreztem megy ez ugy is ha Áki meg motorral jön hát volt olyna káosz hogy modtam hogy soha többet :D ügyes Áki mert Ő is megáll de járda vagy ut legszélén meg folyamatossan előre hátra hintázik motoron féltem hogy kicsúszik bár el tudtam volna kapni mert én gyalog mnetem melletük de nem rizikózom marad Ákinak a séta néha babakocsiba ülve...

Adrien
nagyon sajnálom :( szegénykém akkor Te is kilehetsz már... :( Angolvíz használt ? Hát sajnos sok oka lehet a sírásnak :( és nehéz megfejteni ....végi kell gondolni nem pisis nem kakiks nem fázik nem éhes ..... és ha mind ez nem akkor lehet hoyg csak anya kell :) probáld meg hátha csak cicizne vagy csak szeretné ha ringatnád vagy felvennéd vagy....

Most hallgatom a hiradót és mondják hogy mégsem lesz a kórházokban befekvési dij a szülőknek nem tudom mit vannak ezen igy felakadva kecskeméti kórházon kívűl én mindehol fizettem még hogyha ott maradt Nikivel és miért ne maradatam volna csak valahogy ez nem lehet hivatalos vagy kitudja .... bp .-is sok kórházban kell fizetnni Én Halason is fizettem a fertőző osztályon napi 1000 ft -ot két hétig voltunk bent ... Az egyi ismerősőmék meg Tatabányán laknak és ott meg 1500-2000 ft naponta... Létezik ez már mindnehol csak nem verik nagydobra...

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Ahhoz képest hogy milyen klassz idQ volt tegnap,ma naon vacak.

Balim
nem is mondtam neked hogy tök jó a negatív pisitek.Elsiklottam felette véletlen,bocsi!

Roz
szeretnél menni dolgozni valahová?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajny
igazán ugy terveztem hogy szeptembertől ovi -böli és én meg valmi tanfolymara mennék. Most voltam kkk-ban kint és modták hogy nincs már támogatott tanfolyma igy ez kilőve én nem tudok 3-4-500 000 forintot kifizetni egy tanfolyamra... Így most az lesz hogy szptemberől kezdtek keresgélni valamit ami vagy csak pár órás vagy késő este végezhető, mert közben meg kell oldanom a srácakt hozzni vinni az oviből böliből még nem tudom hogy mit találok sok reményt nem fűzök hozzá pénztárba nem akrok menni valami olyasmire gonodltam mint az egyik ismreősőm este 8 ra jár éjfélig polcot tölt persze lehet hosszabb idő re is de Ő ezt kicsi baba mellet csinálja ....Valami ilyesmi nekemis elég lenne mert 20 e-ft mellé ha még kapokk valahonnan egy 20-30 at nekem már az is jó ... A praktiker lenne nekem a legközelebb de ott elég gáz feltételek vannak multkor leadtam a papirkaim de remélem be sem hívnak mert utánna beszéltem ott egy csajjal és hát nem sok jót mondott..... egy bútor boltba hívtak még dolgzni ez nagyon teszne de ott is du kellene lenni déltől este 6 ig de akkor nem tudom iődben elhozzni a gyerköcöket ... meg egy butika a butikba nem szivessen mennék nem szertem azt a közeget ...
majd lesz valami ... bonyi ez nagyon ...

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Seriff,Nana utólagosan boldog szülinapot nektek!!

Hajny sajnálom a sétát :? .

Balim nagyon jó,hogy jó lett az eredmény!

Cukker teszel majd képet a kis ünnepeltről?

Roz hát a Gyes tényleg nagyon kevés :evil: .Valami tanfolyamot én is akarok csinálni,mondjuk én az Öveges képzőn találtam olyat,ami szóba jöhet.

Képzeljétek Lencike most már határozottan mászik,olyan kis édes!!Csak az utóbbi két éjszakánk ne lett volna ilyen rossz,nem tudom mi lehet a gond,foga most nem jön.Még az idő is ramaty,tiszta kómás vagyok.

Kép Kép

Kép
dettus

Sziasztok!!!!!!
ezer éve és megint nem leszek még egy darabig, csak szólok, hogy nemsoká megszületik második kisfiam....kb. 3 hetem van még...
Gxorsan megnéztem a képeket és nagyot döbbentem, hogy nem csak az én pici fiam nőtt meg :)
Puszika
Gabi
bepa77

Sziasztok!

ser:Mindkét csajszim temperamentumos :D ,nem is kicsit :!:
Azért próbálok hatni rájuk,több-kevesebb sikerrel :roll:
Hanna milyen?

Roz:
Itt bicajoztunk a Mária hegyben.Itt megálni nem kellett,csak lehúzódni,ha jön az autó(elég sűrűn).
Azért féltem,mert én is bicajjal voltam és ha Mira elesett volna,nem tudtam volna felsegíteni,mert az enyémen meg ott ült a kicsi.Mira meg nem az a fajta aki magától feláll.előbb feküdne ott fél napig :(
Na de nem történt ilyen és az a lényeg! :D
Nemcsodálom,hogy 3gyerkőccel nem egyszerű én néha 2vel sem tudom,hogy induljak :oops: De azért jó,hogy Áki ilyen szófogadó :)
Megcsináltam a levelest,lett pudingos meg sajtos sonkás tökmagos.Nekem ízlett,Mirának nem,apa meg megette :?
A külalakon is van mit javítani :(

Dettus:
Gratula Lencinek :D
kazi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?