Hajni
Jó volt tegnap nálatok! Olyan gyorsan eltelt az idő! Nándi jól kifáradt, gyorsan elaludt hazafelé! Anna nagyon aranyos, hogy szereti a babákat!
Timcsi
Jó volt téged is megismerni, de lagjobban annak örülök, hogy kicsit javult a helyzet a férjeddel. Ha megszületik a fia, teljesen más lesz, majd meglátod! Jó helye lesz annak a pici fiúnak, ez tuti!
Elgondolkoztam azon , amit mondtál, hogy a nővéred kislánya simogatja a hasadat, most hogy várandós vagy! A barátnőm kislánya pont így viselkedett, amikor Nándi odabennt volt!
Dettus
Nem semmi mennyit fejlődött Lencsi baba. Tündérien sünizik és kúszik! Nándi már nem csinálja! Amikor kézenfogva vezeted, olyan élvezettel teszi a lábát, hogy azt jó nézni!
Katika
Nem kell 10 ml pisi, pár ml is elég! Én is aggódtam a mennyiség miatt, amikor Nánditól kellett venni tavaly. Ragtapasszal megragasztoittam a zacsit, mert állandóan lecsúszott! Fontos még, hogy tedd hűtőbe a pisit, ha sikerült és minnél frissebb legyen!
Az alvás mostanában nekünk se túl jó! Hulla vagyok, ma hajnalban sírni tudtam volna a fáradságtól a 3. szopi és nem is számoltam mennyi felkelés után..... + nem nyitja ki a száját, ha végezett, csak fordul ....
Lili
Zsófit hogy szoktattad az éjszaka átalvásra. Múltkor említetted, hogy 1 hónapba telt, de sikerült. Mi már túl vagyunk az 1 hónapon,igaz a nátha visszavetett minket! Fogacska most nem lehet gond!
Mikor jöttök hozzánk, most már jobban vagyunk? Jövőhét második fele még szabad!
Roz
Hogy bírsz 3 gyerek mellett még sütni és főzni is! Csodállak!
Klasszak a farsangi jelmezek!
Holnap megyek a börzére, jön még más is?